Nick Ritchie, Oulun Kärpät

  • 500 307
  • 3 209

Käppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyl mä nyt olisin muutaman pelin katsonut, miten peli maittaa tälläisen treenijakson jälkeen.. Toki jos treeneissäkin näyttää siltä ettei liikaa kiinnosta niin ei kai tässä muuta vaihtoehtoa ole. Toivottavasti sitä seuraa nyt on katseltu jo aikaisemmin eikä vasta tänään alettu sitä seuraa etsimään.
 
Nick Richielle etsitään uutta seuraa

Mitä vittua? Siis ei ole riittävästi roolia Kärpissä tarjolla??? Kärpät haistakaa vittu
MITÄ VITTUA?!?!?! Öööö joukkueessa ainoastaan Turunen ja ehkä Koivunen menee peluutuksessa minun nähdäkseni edelle. Kenet tahansa muun voi nakata niskasta vittuun ennen Ritchietä. Jos tosiaan käy niin, että kaveri siirtyy Oulusta pois ennen kauden loppua, niin takaan, lupaan, vannon ja allekirjoitan, että en tule katsomaan yhden ainoatakaan peliä enää tälle kaudelle. Aivan sama vaikka mentäisiin finaaliin ja seiska matsiin.

Onkai nämä aivan saatana päissään tuolla toimistolla?
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Ensin Gunler, nyt Ritchie.

Kärpät ja Myllykoski näyttävät tässäkin asiassa eteen ja mullistavat siirtomarkkinat käänteisellä konseptilla: Siinä missä muut vahvistuvat ottamalla uusia pelaajia sisään, Kärpät vahvistuu pistämällä vanhoja ulos. Nerokasta!

Mutta vakavasti puhuen, ovathan nuo Myllykosken ympäripyöreät kommentit aiheesta ja etenkin tämä ajoitus sellaisia että jokin on pakostakin muuttunut tässä ihan viime päivinä. Miksi odottaa kuukauden päivät pelikiellon jälkeen ja pistää pelaaja ulos vasta sitten? Miten voi olla että roolista ei ollut muka puhetta aiemmin kun Mäntymaakin sanoi pari päivää sitten keskustelleensa Ritchien kanssa aiheesta ja harmonia tuntui löytyneen?

Toivottavasti Kalevan pojat jaksavat tosiaan tonkia mitä tässä on takana. Todella hämmentävää.
 

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Treenautetaan kuntoon, ja pelikiellon päätyttyä kommentoidaan päävalmentajan suulla, että nyt lähdetään puhtaalta pöydältä. Ja sitten pelipäivää edeltävänä päivänä ilmoitetaan, ettei löydy mukamas roolia joukkueesta??
 

totonboset

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & Canes
Kiitos Kärpät! Tyhmäkin näki ettei tällä ollut mitään annettavaa pelille nimeltä jääkiekko. Saadaan pelimerkkejä oikeille vahvistuksille!
Arvostettavaa ja tyylikästä provoilua...

Ritchie oli yksi niistä neljästä pelaajasta, joiden takia tämänhetkistä Kärppiä kiinnostaa seurata. Turunen, Koivunen, Hyry ja Ritchie tuovat kentälle jotakin katsottavaa.

Nyt vituttaa. Muihin joukkueisiin siirtyy pelaajaa sisään, Kärpistä lähtevät kaikki hankinnat pois Marjamäen vanavedessä. Mieluummin mä olisin katsonut Ritchietä kuin vaikkapa Hermosta, Heikkalaa tai Korpimäkeä keväällä. Ei muka tilaa joukkueessa. Vitut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös