Nick Ritchie, Oulun Kärpät

  • 504 536
  • 3 209

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Meidän Nick, edes pelikielto ei estä dominointia ja nousemista kauden kiistattomaksi kiekkoilmiöksi.

On se seppä! Kiitos Turku!
 

Liitteet

  • nickritchie.jpg
    nickritchie.jpg
    119,8 KB · kertaa luettu: 317

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Jos kiekottoman pelaajan estäjät pitää hakata jäälle niin ei tule Ritchieltä hommat loppumaan Liigassa.

Eipä tuo haastattelu suurempia tunteita itsessäni herätä. Tuskin kukaan oikeasti on epäillytkään, että Markus "pelasin vain jääkiekkoa" Nurmi olisi ihan syyntakeeton tuohon hässäkkään. Siitä Ritchien kanssa edelleen samaa mieltä, että melko iso häly lopulta aika vähäisestä jutusta. Etteenpäin!
 

Stouts77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kun Nurmi puhui medialle -> Itkemistä ja neiteilyä.

Kun BIG DICK NICK puhui medialle -> On se äijä!
Juuri näin.
Alatte oppia siellä Turun päässä.

Mutta olihan se Nickin temppu typerä, mutta onhan tätä jo ruodittu ihan tarpeeksi. Nick tulee olemaan Kärpille tärkeä pelaaja keväällä, kunhan oppii Liigan säännöille.

Kukaan ei loukkaantunut Nickin hölmöilyssä, eikä ollut edes lähelläkään loukkaantumista. Mutta jos joku on joukkueessaan ottanut ns. rottapelaajan roolin, joskus joutuu myös vastaamaan teoistaan. Nyt Nick teki väärin tuon "rankaisemisen" ja Nurmi lähti tilanteesta voittajana, ainakin omien silmissä. Muiden silmissä tuo keihästys, jalkapyyhkäisy yms. häröily ei kovin kauniilta näyttänyt.

Mutta yhtä kaikki, tämä ketju kiertää kyllä kehää viesteineen nyt. Samat asiat on puitu jo reilu viikko sitten
 

raisionjoki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kun Nurmi puhui medialle -> Itkemistä ja neiteilyä.

Kun BIG DICK NICK puhui medialle -> On se äijä!
BDN:llä ja erään suurehkon kaupungin pormestarilla on muiden yhdistävien atribuuttien lisäksi pelkkää painavaa (pun intended) sanottavaa joten Nixu ottanee manttelinperijän roolin Suomikiekon virallisena jyrähtelijänä.
 

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Pitäskö näitten Perseenreikäläisten mennä omaan osioon keskustelemaan tosta Lauridsenin tahallisesta päähänkohdistuneesta taklauksesta
Taklaus on jo tuomittu, ei oo kauheasti näkynyt äijäksi kehumisia tuosta teosta omassa osiossa. Toisin kuin täällä, Ritchie osalle jumalan asemassa ku on nii äijä. Terveisiä perseestä.
 

Aleesa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ville Mäntymaan povitaskut
En jaksaisi lähteä tähän jankkaukseen, mutta mikä vittu siinä on että on aivan pakko tulla aukomaan päätä vieraan joukkueen osioon, kun teillä turkulaisilla on se oma Nurmi -ketjunne jossa voitte ylistää ko. pelaajaa maasta taivaaseen, ilman yhtään ärsyttävää Kärppäfania mailla halmeilla? Vai sekö se siinä onkin, että siinä ketjussa ei ole yhtään provo(tt)avaa Kärppäfania...
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tervetuloa! Sekä TPS:n omassa osiossa, että yleisellä puolella on kyseinen taklaus TPS-kannattajien toimesta tuomittu
Onhan tuo Ritchien teko täälläkin jo useampaan kertaan tuomittu ja silti tänne sikiää turkulaisia itkemään. En vain ymmärrä että miksi. Haetteko jotain sympatiapisteitä vai mikä tämä homma on? Ei täällä kovinkaan moni tuota Ritchien tekoa puolustele, siitä on jo päästy yli, mutta Ritchie on siitä huolimatta oman joukkeen pelaaja ja tottakai sitä puolustetaan kun inisevät turkulaiset ei osaa päästää irti
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Harvoin tulee syötyä popcorneja tähän aikaan päivästä. Kiitos keskusteluun osallistuville, nyt syön. Jatkakaa.
Juu kyllä tuolla turkulaisten ulinalla on on jo yksi popcorn-tehdas rahoitettu vuoden päiviksi.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Nurmi on Liigaan kova peluri. Onneksi se pelaa meillä. Teillä on Bunnaman ja tämä Ritchie.
On meillä kyllä mm. Turusen Teemua ja Koivusen Villeäkin hyökkäyksessä. Molemmat tätä Nurmea parempia jääkiekkoilijoita. Ärsyttäviäkin vielä monen mielestä ja Turunen jopa filmaa paremmin kuin Nurmi.

Odotan vähän kauhunsekaisin fiiliksin seuraava TPS peliä. En niinkään siksi, että Ritchien pelikielto loppuu tai pelissä tulisi tapahtumaan mitään ihmeempää vaan koska palstan otteluseurannasta tulee melkoinen elämys.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös