Nick Ritchie, Oulun Kärpät

  • 504 562
  • 3 209

haepis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomarit, KooKoo, Red Wings
Tässä onkin loistava esimerkki tuohon pointtiin. Yritetään kätkeä paska provo muka-asialliseen viestiin.
Viestissäni ei ollut milliäkään provoa. Nick Ritchie on tällä hetkellä kaukana potentiaalistaan, mutta tilanne voi parin kuukauden päästä olla täysin eri. Kaikki on Ritchiestä itsestään kiinni.

Vai oletko eri mieltä?
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Lähinnä tässä yritin ajaa takaa sitä, että vaikka monella tuntuu olevan fantasioissa änärin "äijämeininki", niin toisaalta siellä tulee damagea pelaajille todella paljon, mistä moni joutuu kärsimään (ei tekijät, vaan kohteet). Että en ihan vastaavaa tänne toivo myöskään.
Joo, mutta eikös täällä puhuttu siitä, että Ritchie on tottunut NHL:n koodistoon, että siellä ei tuollaista raukkamaista ämmäilyä harrasteta ilman seurauksia? Siksi tuo Donskoi esimerkkinä on todella paska.

Eihän se mikään peruste tuolle raukkamaiselle teolle ole, mutta Ritchie todellakin tottunut eri meininkiin. NHL:ssä ne tökkijät ja vittuilijat on niitä Kassianeja ja ennen kaikkea uskaltavat vastata puhelimeen. Liigassa niitä on hyvin harva, eikä varsinkaan Markus Nurmi kuulu niihin. Muutenkin kulttuuri ihan erilainen ja parempi niin.
 

Koffi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tuossa on myös olemassa mahdollisuus, että Ritchie on pelikiellossa vielä tuolloinkin. Ei yllättäisi, jos kielto olisi tasan 10 matsia, jotta ei pelaa vielä tepsiä vastaan..
10 matsia hanskat kädessä huitaisusta ? Ja Nurmi virnisteli tämän jälkeen jatkaakseen peliä? Ei silti, etteikö Ritchie ylireagoinut, mutta jokin tämän aiheutti myös. Vai olenko väärässä- ehkä?
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
Viestissäni ei ollut milliäkään provoa.
Jos joku kirjoittaa miten vituttaa muiden fanien kommentit läskistä ja paskasta pelaajasta ja tulet kommentoimaan tässä olevan totuuspohjaa, niin oletan että provoat.

Mitä tulee muuhun viestiin niin olen samaa mieltä, sillä erolla etten usko asian olevan edes Ritchiestä kiinni. Kunhan kaveri pääsee pelikuntoon ja saa sen kuuluisan momentumin päälle niin meno tulee olemaan kovaa. Ei välttämättä pisteiden muodossa (vaikka nekin varmasti tulevat vielä parantumaan), mutta auttaa joukkuetta lähes kaikilla tavoin.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Siksi tuo Donskoi esimerkkinä on todella paska.
Noh joo, myönnän että oman joukkueen tämänpäiväinen(kin) esitys aiheutti jonkinasteista vitutusta (TJEU JYPin osio) niin ehkä halusin haastaa pikkuisen riitaa, pahoittelut. Poistun omalle osiolle. Mutta lähinnä, NHL-"koodiston" ihannointi on vain omasta mielestä aika pyllystä. Hyvää kiekkoa siellä pelaavat. Myös paljon lieveilmiöitä hyvän kiekon ohella, mitä en tänne lintukotoon toivo.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1946

Löppönen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät,AcOulu,Frölunda,LuleåHF
Nojoo, jos joku oletti Ritchiellä olevan kymmenen pelatun pelin jälkeen kasassa pisteet 10+10 (tai edes 5+5) niin voisi katsoa pitkään peiliin ja miettiä asiaa monta kertaa uudelleen. Samaten jos joku kuvitteli Ritchiellä olevan kymmenen pelin jälkeen 0 jäähyminuuttia (tai edes alle 10) niin voi tehdä saman asian.

Kärppien palstalta aisti kyllä alusta asti sen, miten tiedettiin tulevan pelaajan olleen pelaamatta 7kk ja että tulee varsinkin tämän pelaajatyypin ihmisellä menemään hetki tottua liigaan. Kaveri käveli käytännössä lentokoneesta kentälle ja pelasi ensimmäiset kolme peliä ilman että pääsi edes tutustumaan pelisysteemiin. Ritchie on pikkuhiljaa saanut itseään pelikuntoon ja alkanut viime aikoina jo näyttämään mistä mies on tehty. Kukaan ei kaveria saa irti kiekosta, taklaa miestä tai voita kaksinkamppailua kaveria vastaan. Minusta tämmöinen pelaaja on helvetin hyvä lisä joukkueeseen. Ymmärrän ettei Ilvekseen mahtuisi, eihän kaverilla ole yhtään pronssia palkintokaapissa.

Se mikä alkaa oikeasti vituttamaan on nämä muiden joukkueiden fanien pyhiinvaellukset tänne kertomaan että kaveri on läski ja paska. Ymmärtäisin täysin jos tänne tultaisiin oikeasti heittämään edes jotain muuta kaverista, mutta kun kohta on saanut 60 sivua lukea mikä ylipainoinen läskikasa on kyseessä, niin alkaahan tässä pikkuhiljaa jo kyllästyttää.
Mitä enimmässä määrin samaa mieltä
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Mutta lähinnä, NHL-"koodiston" ihannointi on vain omasta mielestä aika pyllystä.
Niin on. Kyllä NHL:ssä mennään raha, eikä terveys edellä. Sentään pelaajia kompensoidaan miljoonien arvoisesti, mutta kuinka paljon sekään sitten lämmittää jos sattuu paska mäihä ja aivot sökönä joskus nelikymppisenä.

No hard feelings, aika mietoa tuo sun "riidan haasto" oli :D Ja ymmärrän kyllä vitutuksen, käsittämätön veto JYPiltä (Seppäseltä). Siinä on kyllä yks hupiukko.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, ManU, Exeter City, TP-47
No kun en muuta paikkaa keksi ja tuli NHL puheeksi, niin katsokaa Viaplay hieno sarja Börje Salmingista. Sarja nimeltään Börje
Siinä änäri touhua -70 alkaen. Börje Salmingin elämän loppu oli todella traakinen, vaikuttiko siihen miehen rujo pelkäämätön tyyli pelata.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: 1946

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
En tiedä, mutta kuten näkökantaani jo tuonne yleiselle puolelle valotinkin, niin en vain näe mahdollisuutena sitä, että vailla mitään toisen osapuolen toimia kukaan hakkaisi vastustajaa noin. Eihän kukaan toimi niin? Tuohan on ihan GTA-tason settiä että hakataan huvikseen ohikulkija. :D

Se on se fundamentaalinen ero näkökannoissamme. Te näätte vain sika-läski-nhl-dropout-Ritchien joka meinasi riistää hengen teidän kultakypärältä, joka ei ikimaailmassa tekisi mitään pahaa edes hyttyselle makuuhuoneessa.

Sä oot nyt kerennyt puskemaan monta viestiä tilanteesta mitä et ole edes nähnyt tai tiedä mitä on tapahtunut?
 

1946

Jäsen
Suosikkijoukkue
PM07, Oulun Kärpät
Noh joo, myönnän että oman joukkueen tämänpäiväinen(kin) esitys aiheutti jonkinasteista vitutusta (TJEU JYPin osio) niin ehkä halusin haastaa pikkuisen riitaa, pahoittelut. Poistun omalle osiolle. Mutta lähinnä, NHL-"koodiston" ihannointi on vain omasta mielestä aika pyllystä. Hyvää kiekkoa siellä pelaavat. Myös paljon lieveilmiöitä hyvän kiekon ohella, mitä en tänne lintukotoon toivo.
Vaikken nyt välttämättä tähän teidän keskusteluun kuulukaan, niin arvostan aina korkealle ns. ”käden nostamista ylös” ja ylipäätään pahoittelua (vaikkei välttämättä olis aihettakaan). Siinä on mulla ja varmasti monella muullakin opettelua. Kärppä-fanien ”puolustukseksi” voin sanoa, että aika herkällä jänne on ollu viime vuosina ja aikamoista skeidaa on koettu ja koetaan edelleen. Esim. se viime tiistain Kärpät-JYP -matsin tuomarisekoilu on meille liian tuttua tältä kaudelta sillä erotuksella, että tiistaina me hyödyttiin, kaikkina muina kertoina me ollaan kärsitty (näin Kärppä-lasein katsottuna).

Mutta hyvät uudetvuodet ja eiköhän tässä taas tapella ihan kohta jostain vääryydestä. :)
 

Hanslankari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aktiivinen aloitteellinen rohkea sakki
En tiedä mutta jotenkin on sellainen tunto persiissä, että kun Ritchie saa sen 6-8 peliä nyt kakkua, pakkaa kamansa ja lähtee loppukaudeksi johonkin keski-eurooppaan. Sopisi viime kausien trendiin ja tarinaan jotenkin.
 

Skvortsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raksila Bulldogs ja Vellu "the chief" Savinainen
Eihän tuo ollu kun pieni muikkari että ollaan jääkiekko pelissä. Nurmen kultapossu poika hyppäs kontalleen ku alkoi jännittään. Toivottavasti ei pojalla tule änärissä noutaja jos astelee tuolla asenteella askiin. Myrsky taas vesilasissa ku joku vähä sattuu kohottaan.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Sä oot nyt kerennyt puskemaan monta viestiä tilanteesta mitä et ole edes nähnyt tai tiedä mitä on tapahtunut?
Ja sä kykenet näkemään ja kuulemaan TV-kuvan perusteella kaiken mitä pelin aikana on tapahtunut pelaajien välillä? Voit jatkaa uskomista tuohon GTA-teoriaan aivan vapaasti, ei hirveästi mua kiinnosta lopulta.

Nurmen selittelyt Maikkarille on yhtä uskottavia kuin taksijonossa turpaansa saaneen humalaisen selittelyt poliisille omasta syyttömyydestään tilanteen eskaloitumiselle.
 
Viimeksi muokattu:

PronssiRanne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves & KOOVEE
Vähän tuuppi (huom. ei takonut tai hakannut niinkuin täälläkin on kirjoiteltu) hanskoilla päähän. Nurmella ei pää osunut kertaakaan edes jäähän. Aikamoista itkua monelta Turkulaiselta.
Ei tuuppinut, vaan löi. Päivänselvästi löi, takoi tai hakkasi. Valitse siitä sopiva verbi, mutta tuuppia se ei todellakaan ole.

Ei edes pää osunut kertaakaan jäähän! :D

Ethän sä nyt voi olla tosissasi? Ihan ok, kun ei edes pää osunut jäähän? Sehän siitä olisikin vielä puuttunut, että kypärättömän Nurmen pää olisi kolissut jäähän. Ritchie sitä nyt ei ainakaan säädellyt, että osuuko se pää jäähän vai ei.

Ritchie lyö - siis lyö, ei tuuppaa - niskaan/takaraivoon niin, että kypärä lähtee päästä ja jatkaa sen jälkeen lyömistä - ei tuuppimista - samalla, kun Nurmi on maassa ja suojelee päätään.

Silmä käteen ja sanakirjasta oikeat verbit haltuun.
 

Rick Rother

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Kärpät
Kyllä minun mielestäni on silti aivan eri asia takoa useaan otteeseen maassa makaavaa vastustajaa päähän, kuin taklata vastustajaa päähän. On tuo hakkaaminen paljon typerämpää/ sairaampaa.
Ritchien teko oli typerä. Maassa olijaa ei lyödä. Edes tuolla tavalla sohimalla.

Tuollaista sohimista ensimmäistä iskua lukuunottamatta on kuitenkin vaikea nähdä vaarallisena. Päähän kohdistuneet taklaukset ovat aina vaarallisia. Kannattaa katsoa vaikka Olkkoseen ja Jämseniin kohdistuneet joulukuulta. Niissä vastaanottajalle tulee terveydellisiä vaikutuksia eikä kumpikaan taida olla vielä kaukalossa. Milloin lie olevat.

Vaikea nähdä kohun arvoiseksi. Ben-Amorin - Peltoseen rinnastaminen vaatii kyllä melkoista akrobatiaa, vaikka molemmissa tilanteissa toinen on pystyssä ja toinen jäässä. Menkää ihmiset itseenne. Pöyristymisen voisi ottaa vakavasti, jos sitä ei olisi jo kuuttakymmentä sivua harjoiteltu.

1-3 kakkua typerästä ja tarpeettomasta teosta. Ukko askiin sen jälkeen. Ei mitään paluulentoja. Ritchien peli näyttää tämän päivän pimahtamista lukuunottamatta koko ajan eroottisemmalta ja eroottisemmalta.
 

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei tuuppinut, vaan löi. Päivänselvästi löi, takoi tai hakkasi. Valitse siitä sopiva verbi, mutta tuuppia se ei todellakaan ole.

Ei edes pää osunut kertaakaan jäähän! :D

Ethän sä nyt voi olla tosissasi? Ihan ok, kun ei edes pää osunut jäähän? Sehän siitä olisikin vielä puuttunut, että kypärättömän Nurmen pää olisi kolissut jäähän. Ritchie sitä nyt ei ainakaan säädellyt, että osuuko se pää jäähän vai ei.

Ritchie lyö - siis lyö, ei tuuppaa - niskaan/takaraivoon niin, että kypärä lähtee päästä ja jatkaa sen jälkeen lyömistä - ei tuuppimista - samalla, kun Nurmi on maassa ja suojelee päätään.

Silmä käteen ja sanakirjasta oikeat verbit haltuun.
Muutaman nimimerkin soisi tuohon Nurmen paikalle testaamaan miltä tuntuu tuo "pikku muikkari vaa et ollaan jääkiekkopelissä" tai "vähän tuuppi".

Mm. Dave Spinan ura loppu täysin vastaavaan tilanteeseen.

Tuossa Nurmi sai päänsä suojattua luojan kiitos, paikan päällä livenä vierestä nähtynä siinä oli voimaa takana paljon enemmän mitä tv-uusinnoista voi päätellä. Oli hurjan näkönen tilanne.
 

petzku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Penguins & Patric Hörnqvist
Vähän tuuppi (huom. ei takonut tai hakannut niinkuin täälläkin on kirjoiteltu) hanskoilla päähän. Nurmella ei pää osunut kertaakaan edes jäähän. Aikamoista itkua monelta Turkulaiselta.
Mä olen samoilla linjoilla. Noita "muistutuksia" nähdään maalinedustilanteissa ihan kokoajan. Annetaan poikkaria tai nyrkkiä. Nyt poikkeuksena oli se, että tuo tapahtui kulmassa. Ritchiellä löi pata jumiin ja siitä on toki hyvä muistuttaa. 1-3 peliä on varmaan ihan hyvä muistutus, kaikki muu on mun mielestä överiä.


Ja ei, kuten palstaveljet ja -siskot täällä yrittää joissain ketjuissa väittää, niin tämä ei ole mitenkään verrattavissa case-Lähteenmäkeen tai Ben-Amoriin.
 

hablaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lügan kaaossseura
Mutta hyvät uudetvuodet ja eiköhän tässä taas tapella ihan kohta jostain vääryydestä. :)
Näin JYP-kannattajan (en ole enää vuosiin asunut Jykylässä, mutta vaikka lähdet Babylonista, niin Babylon ei lähde sinusta) näkökulmasta, viimeisintään 3.1. :)
 

Enjoy

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Noita "muistutuksia" nähdään maalinedustilanteissa ihan kokoajan.
Voisitko kaivaa tältä kaudelta (siis ihan mistä tahansa ottelusta) yhden vastaavan esimerkin, jos tällaisia vastaavia tosiaan nähdään "ihan kokoajan". Lähin esimerkki taitaa olla NHL:n puolelta, kun Gudbranson takoi kilpparissa ollutta Cousinsia takaraivoon. Siinäkin tapauksessa tosin Cousins oli oikeasti toiminut itse aiemmassa tilanteessa törkeästi vaarantaen Gudbransonin terveyden, toisin kuin Nurmi tänään.

Nurmea on tämän tilanteen johdosta syytetty laajalti siitä, ettei hän vastaa puhelimeen. Miten helvetissä hän edes kykenisi moista tekemään? Ritchie lienee Liigan about vahvin ja varmaan myös lähes painavin jässikkä. Kun hän kampesi Nurmen maahan, yritti tämä nousta ylös Ritchien painaessa häntä vasemmalla kädellään jäätä vasten. Kun Nurmi oli hieman päässyt nousemaan, Ritchie sitten päätti alkaa takomaan oikealla kädellään Nurmea niskaan. Tuossa vaiheessa puhelimeen vastaaminen ja ylipäätään ylös nouseminen lienee jo melko mahdotonta, joten ainoiksi vaihtoehdoiksi jää joko itsensä suojaaminen tai suojaamatta jättäminen. Noista kahdesta ensin mainittu kuulostaa myös minulle järkevämmältä tavalta toimia.

Ritchie tulee huilaamaan vähintään viisi matsia tämän myötä. Itse veikkaan, että mennään lähelle kymmentä. Ja hyvä niin.
 

okkim

Jäsen
Suosikkijoukkue
Käppärät
Kävin jo huutelemassa aiemmin tuonne yleiselle puolelle, mutten tätä kehdannut sanoa siellä. Kyllä minua säälittää meikäläiset jotka hyväksyvät Nickin tempauksen ja vielä kaiken lisäksi laittavat sitä jollain tavoin vastapuolen syyksi.

Hyi, hävetkää.
 

Ujcik#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Pittsburgh
Kävin jo huutelemassa aiemmin tuonne yleiselle puolelle, mutten tätä kehdannut sanoa siellä. Kyllä minua säälittää "meikäläiset" jotka hyväksyvät Nickin tempauksen ja vielä kaiken lisäksi laittavat sitä jollain tavoin vastapuolen syyksi.

Hyi, hävetkää.

En usko, että juuri kukaan hyväksyy.
Se miksi se tuntuu vähemmän vaikealta hyväksyä on juurikin se, että hakattu pelaaja oli juuri Nurmi, joka tuostakin tuli virnuilemalla pois. Paheksuntaa Nurmi saa tuon tyylinsä takia ja hän kyllä itse sen tietää. Kärpissä oleva Turunen on samaa sarjaa, mutta selkeästi vaisumpi painos. Turunen ei pelaa sikaa, mutta kokoajan siellä ollaan katolleen kädet levällään.

Kostiko tuon pyyhkäisyn, vittuuntuko munille lyönnistä? Media voisi kysyä sitä itse Ritchiltä, mutta ei. Kukaan ei nyt hoksaa kysyä.

Jotain se Nurmi sääti, kun Junttila kävi vielä erikseen tiukkasävyisen keskustelun. Muussa tapauksessa tämä N.R on aivan päästänsä sekaisin oleva tikittävä aikapommi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös