Nick Ritchie, Oulun Kärpät

  • 501 122
  • 3 209

Snopek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arttu Hyry
Jos vastaat puhelimeen kultakypäränä niin oma joukkue ei sillä mitään voita ku lennät pihalle. Nyt sai 5min yv:n vaan koska toisella palo kiinni.
Niin sanotusti Nurmelta mission accomplished.
Esim teijän Turunen vois tehdä tätä ihan samaa Lauridsenille.
Eihän se tässä Liigassa voitakkaan. Pointtini enemmän se, että ei kannata sitä ihmetellä, jos jossain vaiheessa kysellään halukkuutta, kun tällaista harrastaa. Eteenpäin.
 
Kyllä voi Nurmikin peiliin katsoa. Mussutat ja menet koko ajan tökkimään kaveria, joka on tottunut tappelemaan jääkiekkokaukalossa. Vastaa puhelimeen eläkä vedä kilppareita, kun siihen soitetaan. Jäässä makaavaa ei siltikään pidä hakata, sitä en itse hyväksy.
En usko että kukaan hyväksyy noita lyöntejä, vaikka ne melko läpsytyksiä olikin.
Muuten puhut asiaa, jos soittelet varsinkin tämmöselle kaverille, niin silloin siihen kuuluu myös vastata kun kutsu käy, tuota kilpikonnailua ei voi arvostaa mitenkään päin.

En jaksa uskoa mihinkään potkuihin, huilatkoon sen mitä kakkua tulee niin saa ainakin parantaa tuota kuntopuolta rauhassa
 

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Totta. Ja tommosta tyyppiä Kärpät tarvis, joka osaa pelata ja aukoa päätä /pelata haistapaskaa.
Otto Karvinen tais teillä sellainen viimeksi olla.
Ja ai että, Sailio.
Ne osas hommansa.
Mut joo, menee ohi ketjun aiheen.
 

avail

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Siis pitääkö meidän turkulaisten perustaa omaan osioon ketju Ritchiestä, että voimme keskustella tästä talipäästä vai hä?
Ei tarvitse. Sen voi tehdä vaikkapa täällä, jos ei ole muuta sanottavaa kuin haukkua pystyynnostetuksi siaksi ja ihmiskyrväksi.

Etkä siis (kai) ole sinä noin sanonut, mutta noin yleisenä vinkkinä niille, jotka niin tulevat sankoin joukoin tähän ketjuun tekemään.
 

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Eihän se tässä Liigassa voitakkaan. Pointtini enemmän se, että ei kannata sitä ihmetellä, jos jossain vaiheessa kysellään halukkuutta, kun tällaista harrastaa. Eteenpäin.
Juu ei sitä ihmetelläkkään, sitä varten joukkueessa on se tyyppi ketä sen hoitaa, nimimerkillä Lauridsen.
 

otep

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Luleå HF, BDN
Vastenmielinen episodi.
Tapahtui kaksi asiaa:
1) Rotta ärsyttää vastustajan hermostumaan herkkää pelaajaa. Tietää tasan mitä haluaa saada aikaan. En pidä rotista, en kaukalossa enkä pihallani.
2) Pelaajalla palaa kasetti. Ei saisi palaa, ikinä. Ainakaan noin totaalisesti. Luulisi, että änärissä olisi tottunut rottiin. Tästä tulee varmasti ansaittua miettimispenalttia. Tarpeeseen tulee.

Ritchie kuuluu edelleen mun Kärppiin. Rotta ei ikinä.
Kyllä. Tämä tapaus johtui Nurmen sekoilemisesta ja nyt hän sai maksaa siitä hintaa.
 

12961

Jäsen
Kyllä. Tämä tapaus johtui Nurmen sekoilemisesta ja nyt hän sai maksaa siitä hintaa.
Nurmihan nimenomaan malttoi olla maksamatta hintaa, kun veti kilpparit ja vältti jäähyn omalle joukkueelleen. Eikä lämmennyt edes noustuaan vaan jatkoi oma ärsyttävä virne naamallaan.

Tai no, kumpi siitä TPS:n ylivoimasta sitten on tänään enemmän hyötynyt.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Chicago Blackhawks, Real Madrid
Vaikea ymmärtää Ritchiestä, että vesseli on pelannut urallaan mm. Brad Marchandia, Matt Tkachukia ja Zack Kassiania (to name a few) vastaan ja selvinnyt ilman kahakoita/ylilyöntejä ja sitten TeePeeÄssän Markus Nurmi saa kasetin lämpenemään liikaa. Törkeä temppu Ritchieltä, sitä ei käy kieltäminen mutta olishan nyt kasetin pitänyt kestää tämmönen kinkun sulattelupeli Turussa.

Btw tulipa vahvat flashbackit Jarkko Ruudusta aikanaan ku katsoo Nurmen menoa tänään. Hänen ja Tepsin kannalta täydellinen nöyryytys tämä Ritchie episodi (totta kai, maaleja vaille täydellinen).
 

Rämemajava

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat
Myönnän kirjoittaneeni epäasiallisesti Ritchiestä tunnekohuissa, pahoittelut tästä ja etenkin ulkonäköön kohdistuneest loukkauksesta. Ei kuitenkaan poista teon typeryyttä.

Typerä oli kyllä, liika on liikaa.

Lähes yhtä typerä oli myös Nurmen pään aukominen. Sai selkään ja hävisi vielä pelin.
 

Hockey#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
En oikein pidä siitä, että Ritchie on valmis kusemaan joukkueen muroihin tuolla tavalla. Teko oli muutenkin tyhmä, mutta antaisin anteeksi jos pelillisesti olisi ylikylän ukko. Nyt ei sitä ole, joten silloin pitäisi tehdä kaikki muut asiat hyvin. Ylimielinen ratkaisu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös