Nick Ritchie, Oulun Kärpät

  • 504 562
  • 3 209

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Nyt kun on kaverin livenä nähnyt (muutaman vaihdon), niin enpä nyt sano muuta kun, että semmonen tirehtööri tällä kertaa.. Jep, ei tosta nyt voi vielä sanoa muuta kuin, että kaikki on varmaan mahollista maan ja taivaan väliltä. Jos tosissaan ottaa niin varmaan 3-4 viikossa on melko hyvässä tikissä. Jos ei ota, niin mielikuvitus varmaan jokaisella riittää lopputulemaan.
 
Ketjussa jo yli 700 viestiä ja kaveri ollut Suomessa reilun viikon. Taitaa tulla pisin Jatkoajan ketju tästä mitä millään ulkkaripelaajalla aiemmin :D Ellei ole jo nyt.

Taitaa olla jo kannattajien suosiossakin siinä määrin että miehestä kannattaa pitää kiinni vaikka neppailut eivät ihan viimeisen päälle nappiin menisikään. Vetää porukkaa katsomoihin, paitamyynnit jne
 

vissypullo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Ketjussa jo yli 700 viestiä ja kaveri ollut Suomessa reilun viikon. Taitaa tulla pisin Jatkoajan ketju tästä mitä millään ulkkaripelaajalla aiemmin :D Ellei ole jo nyt.
Piti oikeen käydä tarkistaas Nickersonin ketju, oli 3200 :D
 

Ccrb

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Tyylikästä kommentointia Sami Hintsaselta Ilveksen podissa Ritchiestä. Siellä taas painoa veikkailtiin ja ulkonäköä arvosteltiin. "Se on ihan paska. Sillä on joku 20 kiloa ylipainoa..." Eipä siinä, kiitokset Hintsaselle jinxauksesta, eiköhän karma hoida.

Alla olevasta videosta voi kuunnella/katsoa mitä se ihan tarkalleen höpisi:


Todella typerä kommentti Hintsaselta, mutta ei niitä kannata kovin vakavasti ottaa. Ei Hintsanen koskaan ole ihan hirveästi lätkästä tiennyt. Toki, kun seuran kanavalla silti edustaa niin luulisi, että jotain ammattitaitoa pitäisi näyttää.

Itseä Ilves fanina harmittaa kritiikki faniporukkaa kohtaan, kun tuo äänekäs 5% pilaa kaikkien maineen, mutta se nyt ei tänne kuulu.

Täällä on näköjään käyty tuota läpi, että Ritchie näytti hyvinkin samalta Nhl:ssä pelatessa ja se on täysin totta. En usko, että olisi mitenkään sen isommissa rasvoissa, mutta ei pelikunto asiat aina mene painon kanssa yhteen. Se tulee sieltä, kun saa pelejä ja reenejä alle.

Lätkäpelaajat ei muutenkaan ole usein älyttömän matalassa rasvassa ja jollain se 20 rasvaprosentti näkyy naamassa ihan erilailla. Sen verran voin kertoa ettei Kesselilläkään oikeasti mikään hirvittävän iso maha ole vaikka naamasta voisi luulla mitä tahansa.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Tässä viestissä sitä tyyliä vasta olikin.. Ritchie on Liigan kiinnostavimpia pelaajia ehdottomasti ja sen takia itsekkin Jatkoajan Kärppäosioon Ilvesfoorumin sijasta nyt kirjoitan.
Älkää ottako Hintsasen kommentteja turhan vakavasti, koska kyseessähän on kuitenkin Ilveksen kannattajille suunnattua podi, jossa huumori muutenkin on isossa roolissa.
Eiköhän teidänkin leirissä odotukset pelaajasta ollut vähän korkeammalla mitä tähän saakka on nähty.
Nykyään pitäisi jokaista sanaa miettiä tarkkaan ja harkiten, ettei vaan joku pahoita mieltään.

Toisen ihmisen ulkonäköä haukuttaessa läskiksi ei voi kyllä mitenkään vetää huumorin varjon alle.

Muutenkin Hintsasena pitäisin suuta vähän soukeammalla. Uskoisin kuntotesteissä Ritchien nykykunnossaankin kepittävän tämän kuulapään.
 

repalefarkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
per aspera ad astra
Toisen ihmisen ulkonäköä haukuttaessa läskiksi ei voi kyllä mitenkään vetää huumorin varjon alle.

Muutenkin Hintsasena pitäisin suuta vähän soukeammalla. Uskoisin kuntotesteissä Ritchien nykykunnossaankin kepittävän tämän kuulapään.
Samaa mieltä, mutta pitikö tuohon nyt lisätä ivailevaan sävyyn kommentti Hintsasen ulkonäöstä vaikka juuri olit moista typeryyttä vastaan.
 

Forever#88

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Ketjussa jo yli 700 viestiä ja kaveri ollut Suomessa reilun viikon. Taitaa tulla pisin Jatkoajan ketju tästä mitä millään ulkkaripelaajalla aiemmin :D Ellei ole jo nyt.
Fun fact -tiedon sirpaleita… Sait minut tarkistamaan muutaman vanhan staran viestiketjut IFK:n osiosta. Corey Elkinsin ja Joe Finleyn ketjuissa vajaat 1500 viestiä molemmissa. Kyllä Ritchie voi samoihin lukuihin päästä, ja paljon nopeammin sitä paitsi.
 

Bronco

Jäsen
Muutenkin Hintsasena pitäisin suuta vähän soukeammalla. Uskoisin kuntotesteissä Ritchien nykykunnossaankin kepittävän tämän kuulapään.

Olisi aika huolestuttavaa, mikäli 28-vuotias huippukiekkoilija EI kepittäisi kuntotesteissä 51-vuotiasta ottelukuuluttajaa...

Siitä voidaan olla montaa mieltä, onko Ilveksen tyylikästä julkaista tuollaista podcastia virallisten kanaviensa kautta. Tuollaisella viittaan mm. omien pelaajien kriittiseen tarkasteluun, oman fanifoorumin käyttäjien viestien perkaamiseen, väsyneisiin sanaleikkeihin ja tällaiseen suorasanaiseen läpänheittoon vastustajista.

Mutta kai on aika selkeää, ettei kyse ole mistään neutraalista kaikkien liigaseurojen faneille tarkoitetusta asiapodcastista. Ja yhtä selkeää on, että jokaisesta jaksosta saa kontekstista irrotettuna varmasti useampia lainauksia kehiin mistä pahoittaa mielensä. Siitä vaan käyttämään aikaa pöyristelyihin.
 

Hanslankari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aktiivinen aloitteellinen rohkea sakki
Sami Hintsanen ja tartu biljardikeppiin! Onkohan miehellä pysynyt muuten korkki kiinni kun tulee niin levotonta ulos?
 
Viimeksi muokattu:

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Eihän Ritchie missään huippukunnossa varmasti vielä ole, kuten mies itsekin totesi. Mutta hieman menee mielestäni höpön löpön puolelle, jos aletaan pohtia, että onko P-Amerikkassa vuosia ja urallaan yli 500 NHL-ottelua pelannut pelaaja tottunut kovaan treenaamiseen ja käskymäiseen ohjeistamiseen valmentajien tahoilta. Amerikan puolella on varmasti tottunut jopa entistä autoritaarisempaan ja käskevämpään tyyliin, jossa valmentaja kirjaimellisesti määrää, mitä tehdään. Tai, että Ritchie ei olisi P-Amerikassa tottunut kovaan treeniin tai extra-harjoitusten tekemiseen. Mennään jo vähän höpön puolelle näissä jutuissa.

En sano, että Ritchie tulee automaattisesti huippuvahvistus olemaan, mutta annetaan miehelle vähän enemmän aikaa ja _reilu_ mahdollisuus näyttää, jahka pääsee pelikuntoon ja -rytmiin, pitkän pelaamattomuuden jälkeen, kunto nousee, tottuu ympäristöön, pelisapluunaan, Liigan lainalaisuuksii yms. Nyt hyppäsi viime viikolla suoraan lentokoneesta jet lagien saattelemana kehiin, joten tuon perusteella en vielä sanoisi, että sai 'reilun' sauman näyttää ja nyt voudaankin dumata äijä jo alimpaan helvettiin. Kriittinen ja skeptinen voi ja saa olla, mutta kyllä näissä pitää aina kuitenkin se reilu mahdollisuus antaa näyttää.

Pomminvarmasti on tottunut P-Amerikassa NHL-ympäristössä kovaan treenaamiseen, extra-rääkkiin ja autoritaariseen johtamistyyliin. En millään usko noiden asioiden tulevan yllätyksenä tai haittaavan Ritchien kaltaista, jo kuitenkin aika kokenutta ja karaistunutta pelimiestä. Aika näyttää, että mikä on miehiään, ja millainen vahvistus Kärpille on. Ja, mikä se treenimotivaatio lopulta on. Jos motivaatio on kunnossa ja päättää laittaa itsensä kuntoon, niin varmasti on iso vahvistus Kärpille. Aikaa se kuitenkin ehkä vaatii hieman, mutta jos täydessä huippukunnossa olisi, niin ei Kärpissä toki pelaisi. Mutta suuria ja mitää lopullisia vedenpitäviä johtopäätöksiä en vielä pelkän viime viikon perusteella tekisi. Siihen vaaditaan enemmän aikaa, isompi otoskoko ja reilu sauma antaa Ritchien näyttää.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Luulenpa että Ouluun kelpaisi mainiosti pronssikin tällä kaudella. Ja olisi kelvannut viime kaudellakin...

Ei kiinnosta pätkän vertaa mitkään ryminäpronssit.

Sen sijaan olisi mukava kyllä viiden vuoden tauon jälkeen juhlia mestaruutta. Vaikka onhan noita seitsemää tullut jo juhlittuakin.
 

Miekkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Autetaan nyt uteliaita vähän. Hintsanen siis kommentoi Ritchieta paskaksi ja totesi miehen olevan 20kg ylipainoinen. Fiksumpia sanoja olisi voinut käyttää, mutta tämän meidän yhteisen palstamme jatkoajan podcast latoi Ritchiesta tällaisia juttuja: (aikaleimat mukana).

35:58

"Otetaan nyt se kuuluisa elefantti huoneesta, eli Nick Ritchie..."

"Oliks tää, miks sä sanoit Nick Ritchieta elefantiks? Hä? Hä? Hä? "

ja hekottelua päälle...

43:05

"Niin tosta Ritchiesta. Satuin hänen pelin tossa Nordiksella näkemään, niin vähän tuli semmonen fiilis kuin katselisin omaa naamaa sunnuntaina peilistä... et vähän niin kun posket turpos... ei ole kaveri Liigaan vaadittavissa kunnossa"

43:40

"Ritchiesta näki, että se on tullut just joltain parin viikon mäkkäridieetiltä"

44:03

"Sanotaan, että siltä näytti Ritchie, että on kyllä hyvät pohjat otettu..."

49:27

"Oli Kärpillä muuten vähän ongelmia saada sitä Ritchien pelaajakorttia..."

"Ei mahtunut naama kuvaan"

Yleisesti nää pahimmat huutelijat on usein niitä, joilla on jäänyt omia unelmia ja isoja tavoitteita saavuttamatta elämässä. Monella kiekkoo seuraavalla on saattanut esim. olla joskus pikkusena ainakin se salainen haave ammattikiekkoiljan urasta, erityisesti siellä NHL:n kirkkaissa valoissa. Karu todellisuus on sitten se, että ei oo monilla riittänyt edes sinne junnujen SM:ään. Joka tapauksessa nyt pienet ihmiset saa jotain mielihyvää siitä, että jonku änäristaran ura ottanut vähän takapakkia ja tulee hakeen uutta nostetta meidän liigasta.

Se on muuten myös surkuhupaisaa tänä päivänä miten mediassa hurskastellaan, jeesustellaan ja harrastetaan yleistä moraaliposeerausta jollakin tapetilla olevalla narratiivilla. Samat toimittajat saattavat sitten kuitenkin itse harrastaa melkoisen ala-arvoista haukkumista ja kiusaamista jotain tyyppiä kohtaan, jonka mielipiteet tai naama ei miellytä (malliesimerkkinä Maria Veitola).

Onhan se myös selvä homma täällä Jatkoajassa ja yleisestikkin, että Kärpät on aiheuttanut paljon kateutta monella tasolla 2000-luvun menestyksestä johtuen. Nyt nämä pikkusieluiset muiden jengien kannattajat tulevat määkimään heti alemmuuskompekleissaan aina kun paikka on. Vittu mä toivon sydämeni pohjasta, että Ritchie tulee vielä kevääseen mennessä ja pistää huutelijoille jauhot suuhun.
 
Viimeksi muokattu:

Redimor

Jäsen
Ketjussa jo yli 700 viestiä ja kaveri ollut Suomessa reilun viikon. Taitaa tulla pisin Jatkoajan ketju tästä mitä millään ulkkaripelaajalla aiemmin :D Ellei ole jo nyt.
Tästä kun nappaa 3 vuoden lapulla kärppiin tekemään tuhoja maalin edustaan niin alkaa viestejä olemaan enemmän kuin kärppien muissa ketjuissa yhteensä.

Mutta vakavasti, hyvä spotti hankinta sinänsä. Nyt vain pitäisi valmennuksen osata käyttää tällaista asetta tehokkaasti. Ei tuollaisia maalin edessä häärääjiä valmisteta suomessa montaakaan vuosien saatossa, siinä sais pakit muista seuroista harjoitella ihan tosissaan edustan putsausta.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Tyylikästä kommentointia Sami Hintsaselta Ilveksen podissa Ritchiestä. Siellä taas painoa veikkailtiin ja ulkonäköä arvosteltiin. "Se on ihan paska. Sillä on joku 20 kiloa ylipainoa..." Eipä siinä, kiitokset Hintsaselle jinxauksesta, eiköhän karma hoida.

Alla olevasta videosta voi kuunnella/katsoa mitä se ihan tarkalleen höpisi:


Käytös on juuri niin tyylikästä mitä voi odottaa tyypiltä joka on luotsannut semilegendaarista Hintsanen Party Projectia (ei heikkohermoisille!) sekä tuomittu pahoinpitelystä, rattijuopumuksesta sekä talousrikoksista.

Ja tällaista julkaistaan vielä ihan Ilveksen oman virallisen YouTube-kanavan kautta? Auts.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei kiinnosta pätkän vertaa mitkään ryminäpronssit.
Tämä on kyllä ihan totta. Kärppiä tiiviisti seurannut ja kannustanut jo yli 20v, rehellisesti en edes muista milloin ollaan viimeksi pronssia saatu tai edes kuinka monta pronssia löytyy kaapista.

Antaa junttien huudella Ritchien ulkonäöstä ja kunnosta niin paljon kuin halua, itsestään he vain tuolla tekevät pellen. Uskon että Nick vielä pääsee hyvään vireeseen kauden edetessä tai jos ei pääse niin sitten istuu katsomossa ja vetää märkää. Tuohon jälkimäiseen en tosin usko, luulisi motivaation olevan kohdillaan kun tänne tuli pelaamaan. Ei se täällä ainakaan rahan takia ole
 

Arthur Morgan

Jäsen
Suosikkijoukkue
AC Oulu, Kärpät, Huuhkajat
muista milloin ollaan viimeksi pronssia saatu tai edes kuinka monta pronssia löytyy kaapista.
En minäkään muista kuin 2006 ja 2016. Onko niitä edes enempää?

Nuokin ovat jääneet päähän vain mahtavien tsekkien johdosta. -06 Petr Tenkratin läksiäiset ja vielä tuoreempana Ivan Humlin viimeinen matsi. Ei mitään muistikuvia ketä vastaan nuo edes pelattiin.
 

Frölunda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins, Boston
Todella typerä kommentti Hintsaselta, mutta ei niitä kannata kovin vakavasti ottaa. Ei Hintsanen koskaan ole ihan hirveästi lätkästä tiennyt. Toki, kun seuran kanavalla silti edustaa niin luulisi, että jotain ammattitaitoa pitäisi näyttää.

Itseä Ilves fanina harmittaa kritiikki faniporukkaa kohtaan, kun tuo äänekäs 5% pilaa kaikkien maineen, mutta se nyt ei tänne kuulu.

Täällä on näköjään käyty tuota läpi, että Ritchie näytti hyvinkin samalta Nhl:ssä pelatessa ja se on täysin totta. En usko, että olisi mitenkään sen isommissa rasvoissa, mutta ei pelikunto asiat aina mene painon kanssa yhteen. Se tulee sieltä, kun saa pelejä ja reenejä alle.

Lätkäpelaajat ei muutenkaan ole usein älyttömän matalassa rasvassa ja jollain se 20 rasvaprosentti näkyy naamassa ihan erilailla. Sen verran voin kertoa ettei Kesselilläkään oikeasti mikään hirvittävän iso maha ole vaikka naamasta voisi luulla mitä tahansa.
Hintsasen tausta taitaa olla sitä perus-semi-koulukiusaaja-osastoa.

No, niistä on aikaa, mutta asenne se vaan pysyy kuin tarrakakka pytyn reunassa (lempinimi pun intended)

Mielestäni hyvä ääni pelien kuuluttamiseen.
Muuta sisältöä miehellä ei ole eikä jaksa kuunnella, tosin Ilvestyskirjan vieraat ovat olleet hyviä, erityisesti Vihinen. Nauroin äijän rehellisyydelle ja itseironialle vedet silmissä.
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
En minäkään muista kuin 2006 ja 2016. Onko niitä edes enempää?

Nuokin ovat jääneet päähän vain mahtavien tsekkien johdosta. -06 Petr Tenkratin läksiäiset ja vielä tuoreempana Ivan Humlin viimeinen matsi. Ei mitään muistikuvia ketä vastaan nuo edes pelattiin.
Vuoden 2006 ottelu HIFK:ta vastaan. Muistetaan suomikiekon historiassa Karalahden ohareista ja tieto koko pronssiottelusta tuli uutena päävalmentaja Sheddenille. Näistä muisteluista olen lukenut vasta aikuisena, mutta junnuna olin itse peliä todistamassa ja muistan itse paremmin Tenkratin viimeisenä pelinä.

Vuoden 2016 peli oli JYPiä vastaan. Humlista juuri parhaiten muistan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös