NHL17 – Hockey Ultimate Team

  • 331 918
  • 2 128

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
No kyllä sieltä vaan uutta vitun TOTW:a pukkaa ja erikoispakkaakin myyntiin, mutta eipä ole päivitetty tuota lampputilannetta...
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
On tämä vaan sellaista. Tuossa menin rymisten kolmosdivarista ykköseen ja yhtä nopeaa takaisin. Hieman vitutti, kun kakkosen mestaruutta tavoittelin. Yhden pisteen olisin tarvinut kahdesta pelistä. Eka peli ihan ok häviö, ei siinä mitään. Toisessa pelissä johdin kolmannessa erässä 3-0, niin eiköhän kaveri kampea siitä vielä itsensä rinnalle ja ohi. Kieltämättä kävi mielessä kun varsinaista peliaikaa oli 30s jäljellä, että kulutan nuo sekunnit pois ja otan sen tarvittavan pisteen, mutta kun ei luonne anna periksi tuollaiseen perseilyyn niin lähdin hyökkäämään->kaverille vastahyökkäys->5s ennen loppua siniviiva rannari ilman maskia sisään. Kiitos.
Itsellä on nyt käynyt 4/5 pelissä joku kakkoserän kirous. Olen johtanut peliä eka erän jälkeen 3-0 ja sit käy jotain kummaa. Vastustajan 4-5/6 vetoa uppoa perä perää sisään ja yhtäkkiä olenkin jo tappiolla. Ja sama ralli käynyt useassa pelissä peräkkäin. Peli on välillä tasaistakin ja mahkut voittoon mut sit tulee tuo että 3 maalia hulahtaa peräkkäin siniviiva ranarilla tj sisään ja eipä itellä mene sit vastaavasta tai takatolpilta tyhjiinkään. Toki sitten kun peli on jo ns ratkennut niin sen yhden-kaksi säälimaalia voi saada.. alko ottamaan niin päähän, että möin puolet jengistä pois.

Mikäs tuo jouluvalo-juttu on ? Itse en ole ainakaan vastaavaa huomannut. Vai onko sekin piilossa jonkun valikon takana
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Mikäs tuo jouluvalo-juttu on ? Itse en ole ainakaan vastaavaa huomannut. Vai onko sekin piilossa jonkun valikon takana
Mitä enemmän porukka tekee joulusettejä, sitä enemmän syttyy jouluvaloja ja mitä enemmän jouluvaloja, sitä paremmat palkinnot kaikille.

Käy tekemässä se nonrare gold pelaaja -> randomi paita-setti, niin saat palkinnot muiden kanssa 6.1. Löytyy seteistä ja jouluvaloista infoa siitä HUT:n päävalikon inforuudulta.

NHL16-pelissä botti huijasi HUT:ssa niin, että toisen erän lopussa alkoi aina se järjetön kiekkoralli koneelta, vaikka tuohon asti oli johtanut peliä vaikka 6-0, niin kone kampesi väkisin tasoihin. Samansuuntaista oli onlinessa, mutta ei noin järjettömällä mittasuhteella koskaan.

Mutta there is no icetilt jne.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Onko noilla sankarikeräilykorteilla mitään virkaa tässä pelissä? En ainakaan mitään settiä löytänyt missä noista hyötyisi jotain ja kun ei sitä voi myydäkkään niin hieman ihmetyttää..?
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Lupailtu on, että jossain vaiheessa jotain käyttöä tulisi.
Jep. Joskus syksyllä joku sieltä kertoi ettei mitään voi paljastaa, mutta EHDOTTOMASTI kannattaa niitä kokoelmissa pitää. Katsotaan nyt sitten tammikuussa, josko vihdoin jotain tulisi ulos. TOTY-aika voi myös olla yksi lisänä, jolloin noista on hyötyä. Eri juttu sitten kuka tätä jaksaa enää huhtikuussa pelata.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Twitterissä EA vastasi joku aika sitten jollekin asiasta udelleelle että odottavat lupa-asioiden järjestymistä entisiltä pelaajilta. Eli uusia heroja/legendoja lienee palkintoina niissä seteissä joihin HERO-collectiblet käytetään sitten aikanaan. Kivaa, eihän noita kalpeita irvinaamoja olekaan ihan joka joukkue täynnä vielä.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Jaa.. Itse veikkaan, että sieltä sitten tulee vuodenvaihteen jälkeen jtn megasettejä, joissa pitää tyyliin 5-10 hero-keräilykorttia antaa jolloin saa tilalle jonkun uuden heron. Ja taas EA saa rahaa kun ihmisten täytyy alkaa keräämään noita settejä..

Täällä on muutkin asiasta maininneet, mutta kirotaan nyt vuorostaan itsekkin. Tuli voitettua tuossa vihdoin ja viimein tuo ykkösdivisioonan mestaruus. Eipä siinä mitään, että palkintopakan sisältö oli tyyliin silkkaa paskaa, mutta se, että tuosta sitten alkoi aika vitunmoinen suvantovaihe meikäläiselle. Okei, pudotuspelisarjan voitin ja tuosta tosiaan palkintopakasta kaksi hiilikorttia ja Matthewsin kortti, ja nuo muutin lopulta sitten tuohon Bluesin setityksestä saatuun MacInnisiin. Macci toimi kuin unelma ja iski tehoja kyllä, mutta turpaan tuli ja näinpä päädyin myymään hänet joukkueen vahvistamisen toivossa. Nyt sitten on jalkeilla ihan laadukasta pelaajistoa, josta löytyy jos jonkinmoista velikultaa ja homman luulisi luistavan, mutta juu ei..

Tai luistaahan se: Olen käytännössä joka pelissä päässyt kymmenille maalipaikoille ja läpiajoja on esimerkiksi viidestä viimeisestä matsista meikäläisen laskujen mukaan 19 kipaletta yhteensä. Se vaan, että siinä missä normaalisti näistä läpäreistä iskee arviolta 50-70% tehokkuudella meikäläinen sisään, on nyt noista läpäreistä ollut tuloksena tasan nolla kaappia. Ei, en ole muuttanut tapaani harhauttaa tai muutakaan, vaan yksinkertaisesti se vastustajan maalivahti jotenkin aivan helvetin maagisesti aina ehtii venyttämään patjansa eteen - Aivan sama onko vastapuolella ollut Roy, Kölzig tai Antti Raannan nokukortti, aina sama tulos. Sitävastoin kun vastustaja pääsee yksinläpi, tai edes puolittain yksinläpi kun puolustajani tuota täälläkin niin monesti mainittua kunniakujaa tekevät samalla kun minä koitan epätoivoisesti saada edes yhden hemmoista valituksi, (TOTW) M-A Fleury suorastaan väistyy kiekon tieltä pois eikä tee elettäkään torjuakseen - Ja vaikka tekisikin niin ei sekään auta kun kaikki menee. Alustuksena kerrottakoon, että Fleury nyt kuitenkin tuolla mestaruuskaudella aloitti ihan terävästi ja torjui mm. kolme nollapeliä heti alkuun putkeen.

Vaan ei ne läpärit ole ainoa asia mikä pelissä kusee tällä hetkellä, ei todellakaan: Syötöt napsuvat omien lapaan jollain 40-50% tarkkuudella entiseen 75% verrattuna. On aivan sama vaikka ukko seisoisi metrin päässä, sihtaat täydellisesti sitä kohti ja vain kevyesti napautat syöttönappia niin ei puhettakaan ettäkö tämä saisi sitä kiinni, ei todellakaan - Kiekko lähtee tuhatta ja sataa pitkänä päätyy tai päätyy suoraan vastustajan lapaan, jolloin tämä pääsee "yllättävään" läpiajoon jolloin puolustajat paskovat housuun ja lähtevät laidoille pelaamaan sen sijaan, että ottaisivat sen yksinäisen karkurin kiinni siitä keskeltä. Sama homma mikäli yrittää jonkinnäköistä pyöritystä saada aikaiseksi vastustajan alueella: Ehei, turha luulo sillä syötöt ja/tai laukausyritykset pamahtavat ensimmäistä vastustajaa kohti vaikka lähimailla ei olisi puoli sekuntia aikaisemmin ollut yhtikäs ketään. Ja annas olla jos onkin niin, että keskiväylä olisi apposen avoinna ja edessä olisi Niedermayerilla oikein 100/100 paikka: Virität vedon pohjaan ja annat mennä sydämesi kyllyydestä, mutta kas kummaa: Mailahan siinä menee poikki juuri sopivasti ja hyvällä tuurilla vastustaja karkasi taasen läpiajoon jostain.

Ja voi että kun ei aleta edes puhumaan niistä onetimer-paikoista tai muista paraatipaikoista - Ei uppoa meinaan, ei sitten millään. Tuurilla saattaa mennä, joskus, mutta nyt ei mene ei millään. Tuli laskettua kolmesta viime pelistä tolpat kun alkoi vähän turhan usein ottelusta toiseen kolisemaan tolpat, niin sain tulokseksi, että noissa kolmessa pelissä meikäläisen pelaajat vetivät 9 kertaa tolppaan.. 9!! Ja siis nyt puhutaan paikoista, joista esimerkiksi tuolla mestaruuskaudella maaliin meni 9/10 kudista ja joista vastustajat ovat nyt pistäneet 10/10 sisään. Kaiken kruununa oli peli, jossa myllytin sen 60 minuuttia, vastustajalla taisi olla koko pelissä 7 laukausta, joista kolme oli mennyt maaliin: Yhden Fleury imuroi tyylipuhtaasti, yksi meni jostain helvetin miinuskulmasta kun vastustaja yritti syöttää omalle pelaajalle ja kolmas sitten meni kun oma tietokone meni ja tökkäsi kiekon tyylipuhtaasti maaliin kun Fleury oli sitä ottamassa haltuunsa omalta alueeltaan. Meikäläisellä pelissä vetoja taisi olla tarkalleen 37 kipaletta, joista kaksi meni maaliin asti - Nekin aivan helvetinmoisella taistelulla ja hampaiden kiristelyllä höystettynä paikoista joista ei EA:kaan niitä enää voinut estää. Tähän sitten vielä se viimeisen minuutin paine, aikalisät käytettiin ja ykkösketju pistettiin jäälle pyörittämään peliä, ja pyörihän se. Taisi arviolta joku kuusi laukausta tulla pelkästään tuon viimeisen minuutin aikana. Sitten siinä 4-5 sekuntia ennen loppusummeria pelasin vastustajan takatolpalle aivan vapaana seisseelle Duchenelle paikan. Paikan josta kukaan ei voi epäonnistua, koska maali oli täysin tyhjänä ja Duchenellakin nyt kuitenkin ihan hyvä kuti ja syöttäjänä vielä (MOV) Tarasenko, jolla syöttöarvo kohdillaan. Kaikki OK? No vittu ei ole, Duchene kun vetäisi tolppaan tosta paikasta ja kiekko kimposi siitä sitten jonnekkin keskialueelle.. Toki tilanne oli edistystä siinä mielessä, että muutama vastaavanlainen paikka on minulle tullut tämän tappioputken aikana muutenkin, mutta noissa ne syötöt vain maagisesti menee meikäläisen pelaajien läpi - Ei puhettakaan, että Tarasenko tai kukaan muukaan saisi noita kiinni enää tuossa kohtaa.

Äsken sitä tuli mitta täyteen ja alkoi jo oikeasti miettiä, että mitä helvettiä minun pitää tehdä, jotta moinen putki katkeaa ja alkaa taas pelaajat osumaan sinne minne niiden tulisi ohjauksesta osua? Mitä vittua tässä pelissä pitää tehdä, että niinkin yksinkertainen asia kuin kahden metrin syöttö ei mene Kai Suikkasen sanoin "Kolme metriä ohi"? Oli kyseessä joku helvetin momentum, EA:n tasoitus, omaa paskuutta tai mitä tahansa niin kyllä tämä alkaa olemaan jo surkuhupaisuuden huipentuma. Melkein yhtä mukahauskaa hassuttelua kuin se, että kummasti suurimmalla osalla P-Amerikkalaisista nuorten TOTW-pelaajista löytyy muuten synergioista TW. Monellako EU-pelaajalla on? Aivan...
 

sajuki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nollaantu nyt sit jo toista kertaa viikon sisään loginbonukset jokseenkin jokatililtä,vaikka loggailtua on tullu normaalisti... VMP taas..


Joukkue alkaa sentään olla ihan mieleinen...

Kakkosdivarissa koitetaan roikkua:


Duchene-Toews-TOTW McKinnon

MOV Kucherov-TOTW Koivu-TOTW Laine

Hall-Giroux-Pavelski

TOTW Voracek-TOTW Kesler-Wheeler


MOV OEL-Burns

MOV Ghost- Joulu Ristolainen

TOTW Chara-TOTW Pietro


WC Joseph- TOTW Bobrovski


Synergioita käytössä ainakin TW,B,WW,DD,FM ja jokainen tuo tohon oman osansa..

Joululaineesta taitaa olla turha haaveilla..? Senverran näyttää olevan harvinainen ja kallis.. jotain hajua millä on mennyt viimeaikoina xboxilla...?

Maalivahdeista miettiny jo jonkin aikaa Big Benin MOVvin kokeilua vaikka wcjoseph ihan suht ok yleensä onkin suorittanu... onko kokemuksia miten pärjää vertailussa kokonsa ansiosta..?
 
Viimeksi muokattu:
Joululaineesta taitaa olla turha haaveilla..? Senverran näyttää olevan harvinainen ja kallis.. jotain hajua millä on mennyt viimeaikoina xboxilla...?
PS4:lla joululaineen saisi noin miljoonalla. Hullu hinta, etten sanoisi. Statsien perusteella se Laineen rannelaukaus ei ole vieläkään sillä tasolla, millä sen kuuluisi olla.

Edit: Jos nyt siis vaikka verrataan, että möin TOTW-Crosbyn (95) noin 800k:lla.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
PS4:lla joululaineen saisi noin miljoonalla. Hullu hinta, etten sanoisi. Statsien perusteella se Laineen rannelaukaus ei ole vieläkään sillä tasolla, millä sen kuuluisi olla.

Edit: Jos nyt siis vaikka verrataan, että möin TOTW-Crosbyn (95) noin 800k:lla.
En maksaisi ikimaailmassa mistään kortista edes 700k hintaa. Eriasia olisi, jos nuo supertähdet olisivat oikeasti ja selvästi SUPERTÄHTIÄ jäällä, mutta kun eivät vaan ole. Bure ainoa josta suostun ylipäätään maksamaan yli 300k joka vuosi, koska mies on dominoiva kentällä ja maalinteossa.
 

NiksuP

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJ Devils, Travis Zajac, Jukka Peltola
PS4:lla joululaineen saisi noin miljoonalla. Hullu hinta, etten sanoisi. Statsien perusteella se Laineen rannelaukaus ei ole vieläkään sillä tasolla, millä sen kuuluisi olla.

Edit: Jos nyt siis vaikka verrataan, että möin TOTW-Crosbyn (95) noin 800k:lla.
Itse sain tuon myytyä 850k:lla. Olisi tehnyt mieli jättää kokoonpanoon, mutta edes hyvät synergiat (WW, CG) ei saa pitämään noin kallista korttia kokoonpanossa, joka ei ole edes Movember.

Ja aina voi toivoa, että tuo 88+ joulukortti sattuisi olemaan Laine. Huonoin mahdollinen taitaa olla Tatar/Ristolainen.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Ja aina voi toivoa, että tuo 88+ joulukortti sattuisi olemaan Laine. Huonoin mahdollinen taitaa olla Tatar/Ristolainen.

89 Tatar, 89 Ristolainen, 89 Panarin, 89 Eichel, 91 Laine ja 93 Malkin taitavat olla nuo mahdolliset kortit. Tatar noista ainoa joka ei meikäläiselle oikein maistuisi eli senhän tietää mikä kortti sieltä omalle kohdalle osuu :)
 

Ronikki73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Yhdestoista Hero-setti kasassa... Myyntiin on menny Vernon, Bucyk, Graves ja Kölzig... Jengiin on jääny Amonte, Linden, Sullivan, Smyth, MacInnis, Foote ja Wilson...
Ja sitten ku niistä saatavasti korteista pitää jotain väsätä, niin satavarmasti pitää olla vähintään 5 carbonii, tai jotain muita persekortteja, että niistä saa jonkun setin... Perus pessimisti...
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
@Ronikki73 Ja samaan aikaan sitten carbonien ja kultakorttien hinnat pomppaa kattoon ja settien tekeminen ei ole mitenkään järkevää. Olisi EA:maisinta mitä tiedän.

EA ilmeisesti kertonut somessa jotain valoista, kun porukka täällä spekuloi joulupelaajalla?
 

Ronikki73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
@Ronikki73 Ja samaan aikaan sitten carbonien ja kultakorttien hinnat pomppaa kattoon ja settien tekeminen ei ole mitenkään järkevää. Olisi EA:maisinta mitä tiedän.

EA ilmeisesti kertonut somessa jotain valoista, kun porukka täällä spekuloi joulupelaajalla?
Mietin kyllä, että tehdäkö toi EDM setti nyt vai jättää vuodenvaihteen jälkeen, kun kuitenkin mun tuurilla tulee joku setti noista ens vuoden alusta...
Oli vain niin kova hinku tuota 2B synergiaa... Tällä hetkellä on WW, OJ, NP, HH, 1T, CG, B, TW ja T päällä...
Ja tuo kai se on menny rikki vähintään toi 12 osa tuosta joulusysteemistä, niin tuleehan sieltä se +88 joulupelaaja...
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
On kyllä melkoista vuoristorataa tuo pelaaminen. Kakkosdivarista suoraan kolmosen kautta neloseen. Nelosesta pistettä vajaa div mestaruus (tietty) ja nyt sit kolmosessa alku taas hyvä 5-0-0 recordilla. Nytpä jännittääkin milloin tuo alamäki sitten taas alkaa. Pari viime vastustajaa on ollut jo sen luokan kusipääkiekkoa että melkein tekisi mieli pitää loppu vuosi taukoa.

Pyöriivät kiekon kanssa omissa ja kääntyy aina omiin päin takaisin sinisen jälkeenkin jopa. Oikea tatti sivulla tai x nappi pohjassa tullaan sitten laitaa pitkin sinisen yli ja pyritään leikkaamaan keskustaan säbärannetta. Onneksi on nuo oppinut jo aika hyvin pelaamaan pois. Toissapelissäkin taisi olla hyökalueaika vastustajalle 10-4minuuteissa mutta voitin pelin 1-4. Sitten äskeisessä vastustaja pyöri omissa ilmeisen paljon kun luulin hyökalueajan olevan taas vastaavaa. Yllätyksekseni voitin vedot reippaasti ja hyökkäysaikakin oli minuutin minulle päin. Vastustaja teki ne perinteiset kaksi tuuri maalia pompuilla mutta.. liekkö joku EA-flow nyt itsellä päällä sillä tein maalit 17.46, 18.28 ja 19.46 ja voitin pelin siis 2-3. Melkoista etten sanoisi. Eka läpiajo, toinen aloitusvoitosta pakin laukomana peltiin ja kolmas 2-1 hyökkäyksestä maalille ajo ja survominen sisään. Kelpas sen vitun pörräämisen jälkeen :)

Rosteri nyt ei ole mikään kovin hääppöinen kun paras kortti taitaa olla joulu Joe-Säkit joka maksoi 30k ostohetkellä. Tiesin kyllä että hidas on ja muuta mutta ainakin veto tuntuisi lähtevän ihan kivasti. Maalilla Cory Schneider on kyllä ollut mies paikallaan tilastot ovat 8-1-0. Paras mokke kepeästi tähän mennessä, tullut tosin koitettua vain nuita perus kortteja + Curtis Josephia joka oli pelin pahin imuri sitten Talbotin.
 

Ronikki73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Maalilla Cory Schneider on kyllä ollut mies paikallaan tilastot ovat 8-1-0. Paras mokke kepeästi tähän mennessä, tullut tosin koitettua vain nuita perus kortteja + Curtis Josephia joka oli pelin pahin imuri sitten Talbotin.
Mulla on kyllä nyt taas toiminu DC Emery ja MOV Jones... Mut kyllähän tuo välillä vatuttaa, kun 8 skodee ja päästää 5 sisään, mut sit seuraavaan toinen sisään ja voittava aina jatkaa...
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Toi pelin magneettilätkä menee niin järjettömyyksiin ettei mitään järkeä. Taas teki vastustaja maalin niin, että lämmää kiekon jossa hajoaa maila -> kiekko täydellisesti suoraan toisen vastustajan lapaan maalinkulmalle ja joka saa pistää kiekon tyhjiin. Jos tässä pelissä ei olisi tuota ja pokecheck olisi puolet tehottomampi, tätä voisi pelata jopa muutaman kerran viikossa. Nyt maksimissaan 2 peliä/vko, ellei ole juuri divarivoitto muutaman voiton päässä ja joku takaraja seteille tulossa. 7-3 voitto ja taas kerran pelistä jäi vain vanne kiristämään päätä.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Tulipa naarattua P.K. Subban tuosta kasidivarin mestaruuspakasta. Ihan mukava lisä joukkueeseen, etenkin ilmaiseksi. Subban on ollut niitä kavereita, joita olenkin harkinnut jo hetken ostavani.

Tällaisella joukkueella painan:

Bucyk - Bäckström - TOTW Nyquist
Kuznetsov- Giroux - Wheeler
Voracek - MacKinnon - Oshie
Nieto - Lindholm - Condra

Suter - Letang
Byfuglien - Subban
Campbell - Klingberg

Jones - Halak

Ja Fiddler tietysti koutsina.

Taannoinen Pavel Bure 15k pakasta auttoi tosiaan ihan mukavasti joukkueen rakentelussa. Lisäksi nyt kun nämä lamppujutut saadaan päätökseen, niin joukkue luultavasti muokkaantuu tästä versiosta. Synergioista käytössä PP, OJ, TT ja TW. Jotain hiomista voisi olla tuon suhteen, esimerkiksi Offensive Juggernautissa käytössä on 7/3 pistettä. Neloskenttäni idea on varmaan kaikille selkeä, pelaajat täyttävät puhtaasti tuon Team Wheelin ja iskevät joskus satunnaisen maalin. Hirveästi en ole huomannut synergioiden vaikutusta, WW voisi tosin olla ihan kokeilemisen arvoinen. Toki peli on luistanut, tällä hetkellä saldo näyttää 21-1-2, joten ehkä niistä jotain apua on ollut.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Päätin tehdä vielä viimeisen joulusetin, jossa 10 rarea -> 2 rarea ja tuolta paukahti joku latvialainen junnu erikoiskorttina. Mutta eipä tuo minkään arvoinen näemmä silti ole, mutta antaa WW+S+TT synergiat.

Jotain edes noista seteistä, vaikka toki aiemmin sen yhden turhake-TOTW-kortin sain.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kikkailiko jengi paljon noiden joulusettien kanssa? Eli toisilla tileillä kävi tekemässä noita kymmenen kultapelaajaa-yksi harvinainen kultapelaaja settejä.
Sitten kun olet aloituspakan kortit tehnyt eli sen kaksi kertaa mihin riittää, niin luo joukkueen uudestaan ja tekee saman jutun jne. Itse tein kahdella extra tilillä noita ja ihan ok kortteja sitten lopulta sai. Eilen vasta tajusin tämä koko kikkailun, joten olisihan ollut aiemmin hereillä olleenakin monta päivää aikaa yrittää.

Ekman-Larsson ja Rask tuli saatua eli ihan okei saldo ja siihen päälle vielä pari 87ovr, joista saa jonkun pari tonnia myydessä. Loput oli sitten niitä 85ovr pelaajia, jotka meni suoraan pikamyyntiin. Kyllä tuosta muutaman tunnin kikkailusta sellaiset päälle 50 000 coinsia sai voittoa eli ihan mukavaa.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Olipas oksettava peli. Laginen kuin mikä ja vastustaja pelasi hienoja maaleja parit kappaleet. Oisko ollut 4min peliä jälellä kun saan kavennuksen 2-1 hyökkäyksestä. Sitten vikalla minuutilla se perus lämäri viivalta ja peli 4-4. Jatkoaika nyhväystä ja rankkareilla homma kotiin. Huomas kyllä tuossa 4-4 tasoituksessa, että vastustajalla paloi käämi. Eipä siinä, itse kokokenut saman monta kertaa, yleensä vielä tulee suora tappio. Kerrankin näinpäin mutta jäi vituttamaan itseänikin tuo EAn tuoma tasoitus-systeemi joka nuita matseja kääntelee aina ihan vääriin suuntiin
 

Lohipoika

Jäsen
Kerrankin näinpäin mutta jäi vituttamaan itseänikin tuo EAn tuoma tasoitus-systeemi joka nuita matseja kääntelee aina ihan vääriin suuntiin

Ai ihan aikuisten oikeesti uskot joihinkin mystisiin EA-apuihin? Mites sitten toi Isojalka? Tai Loch Nessin hirviö? Tai astrologia?

Oon itsekin kerran onnistunut nousemaan kolmannessa erässä 1-5 tappioasemasta voittoon lukemin 7-5, muttei tullut mieleenkään alkaa syyttää mitään tasoitussysteemejä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös