NHL16 – Hockey Ultimate Team

  • 211 777
  • 1 561

A Siente

Jäsen
Päivityksen jälkeen lagittaa pelit aivan saatanasti. Ei pysty pelaamaan yhtään. Tuleeko tässä mitä rangaistuksia, jos jättää pelin kesken? Ei kauheasti nappaa pelata peliä, jossa kiekko jatkuvasti teleporttaa kymmenen metriä.
 

Sammy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pikkuseikka, mutta onko tosta HUT:sta jäänyt jossain vaiheessa pois ottelun alun kaupunki-intro ja se kun ne selostajat höpöttää ennen ottelua?
 

Brutus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Oma rosteri kokoelmien keräilyjen ja lainailujen jälkeen. (PS4)

AO8 - P. Datsyuk - T. Hall
T. Johnson - M. Duchene - E. Kane
B. Ryan - R. Kesler - G. Nyquist
Z. Kassian - D. Helm - C. Kreider

B. Burns - R. McDonagh
K. Letang - R. Josi
J. Faulk - O. Määttä

P. Rinne
S. Mason

Päivittää pitäisi oikeastaan vaan enää tuo Määtän paikka ja omalle suosikille Gaborikille pitäisi löytää kiintiöpaikka. Tummempi Kane ollut ainakin itselle pettymys eli varmaan sitten siihen.
Tuon Ovechkinin voisin myös kaupata pois, jos joltakin löytyy tarjota keräilyn takia Chicagon kallemmista Toewsia, Kanea tai Keithia. Tietysti mukaan vielä kasa kolikoita, jos nyt et halua väkisin tarjota kaikkia kolmea kerralla. Yyveella saa täältä kiinni.
 

JPriest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kyllähän tässä joku tasotusgeneraattori on... Mitä paskemmat ukot vastustajalla ni omat ei saa enää syöttöjäkään kiinni ja maalivahti imuroi kaiken. Sitten kun näitä kovia ukkoja vastustajalla ni kas omatki ukot on taas hyviä. Ei vaan jaksas uskoo et pelkkää placeboo.. Eilenki jonny hokkey paineli oem:n ja subbanin taklauksista läpi horjahtamatta ja poket ei osunu millään. Vastustajalla osuu sitten 9/10. Ice tilt? En tiiä. Vituttaa.

Itte havainnut ihan saman. Nykyään peluutan pronssipelaajia ja niillä pärjää paremmin kuin omalla "tähtisikermällä". Ei minulla toki kauheasti ole käynyt pakkatuuria ainoat kunnon pelaajat ovat Tuukka Rask, Justin Faulk ja T.J Oshie. Näiden lisäksi 83-85 arvoisia pelaajia muut.
 

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
Taisin viimeksi pelata HUT:ia vähänkään enemmän NHL13:ssa. Nyt olen taas "innostunut", mutta en pääse mitenkään jyvälle tuosta keräilystä. Pelaaminen on ihan jees, ainakin silloin, kun ei lagaa. Ysidivarin mestaruus on pisteen päässä, saldona 8-0-0. Viimeisin peli oli tuskaa. Menin ennen toisen erän puoliväliä 5-1-johtoon ja sitten vastustaja kyllästyi; ohjain pöydälle. Olisi pitänyt laittaa itsekin ohjain pöydälle, mutta ajattelin, että tuollaisen tempun takia pitää kyllä vähän vielä rumentaa vastustajan tilastoja ja sain tehtyä kolme maalia. Kai niistä maaleista myös jotain coinseja saa, eli sikses kannatti tehdä.

Laitetaan oma kokoonpanokin julki, koska se on niin hemmetin hyvä:

J. Lupul - M. Grabovski - L. Eriksson
B. Pirri - D. Bolland - T. Wilson
V. Tikhonov - B. Richardson - S. Gagner
R. Boucher - A. Wennberg - J. Fast
(S. Gionta, M. Cliche, C. Paquette)

A. Greene - J. Moore
T. Krug - A. McQuaid
L. Sbisa - J. Wisniewski
(T. Hickey, K. Miller)

B. Holtby
A. Hammond
(J. Peters)

Onko muuten totta, että maalivahti väsyy vain tappiollisen ottelun jälkeen? Ei ole nimittäin kertaakaan tullut ilmoitusta, että maalivahti olisi väsynyt.
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Mä en ainakaan ole huomannut mitään tasoituksia, taitaa olla ihan omaa kuvitelmaanne. Päin vastoin monessa pelissä tuntuu että olen pelitaidollisesti alakynnessä mutta materiaalin turvin on tullut piste tai jopa voitto. Moni näistä kotimaisista taitavemmista tatin veivaajista käyttää melkein täsmälleen samoja pelaajia: vauhtikoneet Hagelin, Zuccarello, Bödker jne. ja sitten suomalaiset mikkegranlundit. Helvetin hyvin löytävät aina sen one timerin vaikka kuinka koitan puolustaa.

Kivaahan tämä on, alkuun kävi hyvä tuuri rub- ja keräilypakoissa kun sain Datsyukin, Sharpin, Pietrangelon ja Kronwallin. Sen jälkeen onkin ollut kovin hiljaista, paitsi yhdestä hopeapalkintopakasta pätkähti Kessel. Penniäkään ylimääräistä rahaa en ole tähän laittanut enkä aio laittaa jatkossakaan.
 

Götze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Olisiko kenelläkään lainata niinkin isoa vonkaletta kuin Jamie Benn? Ainoa joka puuttuu Starsilta. Luonnollisesti voin antaa tästä hyvänteosta vaivan palkkaa, vaikka jotain 10-15k.

Edit. Dallasin tähdet olivat liian kalliita, joten siirryinkin Ducksien kimppuun. Nyt puuttuisikin vain Ryan Kesler, olisikos sitä kenelläkään?
 
Viimeksi muokattu:

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Islanders ja Senators kerätty ja kasa paskaahan noista tuli, mitä ykköstilille nyt sain Brodien. Seuraavana vuorossa STL. joka maksaa noin 300k, joten pakko aloittaa pelit nyt sitten, kun kaikki mahdolliset varastotilatkin on aivan ylitäynnä nollakortteja. Backes ja Pietrangelo ostoon ja pelaamaan.

Rosteri ykköstilillä:

Turris-Backes-Perry
J.Carter-O´Reilly A-Kessel
Abdekader TOW-Helm-F.Forsberg
Hagelin-Hanzal A-Vbata

Chara C-Pietrangelo
Giordiano-Shattenkirk
Brodie-Boychuck

Schneider-Howard-Khudobin TOW

Chara, Pietrangelo ja Backes ostokortteja, kaikki muut nollakortteja.
 
Tarinoidaan hieman tänne pitkästä aikaa sitten viime änärin. HUTin aloitin tahkottua hetken EASHL ja 1vs1 onlinea. Platformi on vaihtunut välissä, joten palaavan pelaajan pakkoja ei ollut apuna. Pari pakkaa jotka sai ilmaiseksi NHL:n startattua auttoi kyllä. Florida, Carolina ja All-Star jengit nyt kerättynä. Suurimmat ukkelit jotka nyt ovat pakoista nousseet on B. Holtby, M. Green, D.Hamilton, R. Callahan, O. Palat ja TOTW Cizikas. Hyvää profiittia tuli myös kun sain J.Falkin ostettua 10k ja myytyä 14k+. Samoin Luongosta napsahti extraa n. 3-4k tilille + jostain Floridan pelipaidasta 2 kiloa joka oli hinnoteltu pilviin. Hyvin on pelit lähtenyt kulkemaan ja joka kauden jälkeen päästy ylöspäin.

Kokoonpano näyttää nyt about tältä.

A. Cogliano - A. Galchenyuk - B. Callagher
O. Palat - C. Smith - R. Callahan
J. Huberdeau - N. Bjugstad - P. Maroon
C. Kunitz - E. Kuznetsov - J. Williams

B. Coburn - M. Green
J. Moore - D. Hamilton
T. Krug - J. Petry

B. Holtby
J. Hiller
 
Suosikkijoukkue
HIFK
T. Hall - D. Gilmour - P. Sharp
J. Van Riemsdyk - C. Giroux - P. Hörnqvist
D. Sedin - H. Sedin - M. Cammalleri
R. O´Reilly - P. Statsny - B. Dubinsky

O. Ekman-Larsson - B. Burns
O. Määttä - J. Faulk
C. Fowler - D. Hamhuis

T. Rask
C. Schneider

Erittäin tyytyväinen nykyiseen jengiin. Pakko myöntää, että viime aikoina ollut myös todella hyvä tuuri pakkojen suhteen. Tämän viikon aikana palkintopakoista nostanut Taylor Hallin, Claude Girouxn ja Corey Schneiderin. Schneider ollut jengissä jo pariinkiin kertaan, mutta myynyt pois hyvien coinsien perässä. Nyt mahtuu avaamaan luukkua, kun ei voi myydäkään.
Osalle pelaajista vaihdeltu vähän pelipaikkoja ja kaikki ketjut ovat kemiat tapissaan poikkeuksena ykköspakkipari, jossa hyökkäävä puolustaja Ekman-Larsson ei saa täyttä kemiaa kiekollisen pakin Burnsin kanssa. Kaikki pakit kiekollisia pakkeja jengissä Ekman-Larssonia lukuunottamatta, joten 100% jää toistaiseksi tavoittamatta.

Oikea laita on hiukan heikompi ykköskentän jälkeen, joten sinne olen Hörnqvistin tilalle pelaajaa etsinyt. Joku Gaborik vaikuttaisi enemmän kuin hyvältä ehdokkaalta. Cammallerilla taas on suojatyöpaikka, koska ollut yksi suosikeistani oikeassa elämässä.
Neloskentästä olen yrittänyt tehdä varsin hyvää jarrukenttää. Ennen O´Reillyn ostamista ja tuuria palkintopakoissa siellä oli Hartnell - Couturier - Dubinsky. Nyt Statsny lähinnä erittäin hyvien aloitusarvojensa takia.
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Gaudreau-Crosby-J.Staal
Huberdau-Barkov-Grandlund
Abdekader-Helm-Pulkkinen
Filppula-E.Staal-Reilly

DelZotto-Hamonic
Yandle-Boyle
Green-Määttä

Varlamov-Niemi

Ei vaan oikein tuo Crosby istu oikein pelityyliin, mutta ei tuota oikein viltissäkään viitsi pitää. Bonuspakasta tullut kortti.
Barkov-Grandlund akseli toiminut parhaiten ja Jagrin ajattelin siihen kolmanneksi lenkiksi hommata,
Detroitin kenttä ollut erittäin hyvä ja nelonenkin toiminut ihan ok.

Sakic ja Kurri olisi ne ykköstoiveet. Nummisesta kun tulisi legendakortti, ei väliä vaikka olisi 75 overall niin pelaisi silti jokapelin.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Kirjaillaan nyt omakin kokoonpano tänne, vaikkei suuremmin pelailtua tule. Kaikki pelaajat palkintopakoista.

D.Perron-C.Smith-J.Jagr
P.Sharp-D.Krejci-N.Niederreiter
J.Skinner-L.Couture-T.Ennis(TotW)
J.Van Riemsdyk-R.Kesler-Z.Kassian

N.Hjalmarsson-R.Ellis(TotW)
K.Russell-J.Carlson
D.Doughty-C.Fowler

Luongo ja Fleury vuorottelevat maalissa fiiliksen mukaan.

Välillä tulee sitten pelailtua ihan toisella kokoonpanolla, jossa on ihan höpöhöpöukkoja tähän verrattuna, ykkösketjuna olen peluuttanut yleensä Palloseuran miehiä silloin. Mukavaa vaihtelua, vaikka eipä ne tolppien väliin tykkää osua :)
Suurempia perseilijöitä ei aladivareissa ole tullut vastaan, pari ajanpelaajaa ja siinäpä se.
 

Dängleri

Jäsen
Keräilin Carolinan täyteen, mutta mitään palkintoa (=valmistumisbonusta) siitä ei kuitenkaan tullut!? Onko muille käynyt näin?
 

A Siente

Jäsen
Nyt on kerätty Arizona, Buffalo, Carolina, Florida, New Jersey, Toronto ja Vancouver. Enempää ei varmaankaan jaksa keräämällä kerätä ellei sit pakasta tule jotain todella arvokasta pelaajaa. Sen verran on kehitystä tapahtunut ettei enää tarvitse hinkata 8-7 divaria, vaan nyt on vakiintunut paikka 6. divarista. Statsit 64-86-16

Joukkue tällä hetkellä:

Marchand - Galchenyuk - Iginla
Zuccarello - Plekanec - Hayes
Skinner - Schenn - Lindholm
J. Jokinen - Granlund- F. Forsberg

Brodin - Seabrook
Despres - Klingberg
Leddy - Hamonic

Smith (Andersen)

Kaikki pelaajat tulleet pakoista. Heti alkoi pelitkin sujumaan ja joukkue vahvistumaan, kun lopetti joukkueiden keräilyn.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Keräilin Carolinan täyteen, mutta mitään palkintoa (=valmistumisbonusta) siitä ei kuitenkaan tullut!? Onko muille käynyt näin?
Myy halpa pelaajakortti pois ja osta se uudestaan. Pidä huoli, että viimeinen pelaajakortti on Carolinan paidassa, eli että joukkuetta ole vaihdettu.
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Tuli pakasta legenda Gilmour ja Emelinin erikoiskortti.
Jos jollain halua vaihtaa Sakiciin. Coinseja ei ole tällähetkellä kun 5k joten väliä en pysty juuri nyt maksamaan vaikka Joe arvokkaampi onkin. Tohon voisin viellä Buffalon Reillyn heittää kaveriksi.
Eli Gilmour Emelin ja O Reilly Sakiciin tai Kurrikin kelpaa.
PS4 konsolina
E: Coinseja saisi sen 35k vielä väliin
 
Viimeksi muokattu:

Ribals

Jäsen
Ei voi jumalauta oikeesti olla näin tuskaista...

Tilastoilla 58-5-3 tänään pelaamaan ja kolme peliä turpaan, kaksi suoraan ja yksi jatkoajalla (vihu tasoitti 8sek enne loppua ja rankuilla voittoon). Ennen ollut kauhea hinku saada nuo tilastot hyviksi, mutta tänään lopahti into ihan täysin. Eiväthän 58-7-4 statsit huonot ole, mutta en jaksa niihin tästä eteenpäin kiinnittää sen suurempaa huomiota, olkoon mitkä ovat.
 

oxymoron

Jäsen
Ei voi jumalauta oikeesti olla näin tuskaista...

Tilastoilla 58-5-3 tänään pelaamaan ja kolme peliä turpaan, kaksi suoraan ja yksi jatkoajalla (vihu tasoitti 8sek enne loppua ja rankuilla voittoon). Ennen ollut kauhea hinku saada nuo tilastot hyviksi, mutta tänään lopahti into ihan täysin. Eiväthän 58-7-4 statsit huonot ole, mutta en jaksa niihin tästä eteenpäin kiinnittää sen suurempaa huomiota, olkoon mitkä ovat.
Ymmärrän täysin. Tunnen myös tuskasi siitä kuinka vaikeaa on varmasti ollut tuoda julki tieto näistä järkyttävästi heikentyneistä statseista. Voimia sinne, kyllä se aurinko vielä risukasaankin paistaa!
 

Ribals

Jäsen
Ymmärrän täysin. Tunnen myös tuskasi siitä kuinka vaikeaa on varmasti ollut tuoda julki tieto näistä järkyttävästi heikentyneistä statseista. Voimia sinne, kyllä se aurinko vielä risukasaankin paistaa!
Pelin jälkeisissä tunnekuohuissa kirjoitettu. :D

En tiedä mikä on tullut, mutta en saa enää pikkumustaa verkonperukoille. Viimiset pelit menty voitto-häviö tahtia ja nyt pakko laittaa peli tauolle. T. Kahden ottelun häviöputkessa oleva änärimies.
 

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
Statsit 15-1-1 ja seiskadivaria painetaan. Vastustajien joukkueet tuntuvat noissa alemmissakin divareissa olevan aika kovia. "Paskoja" maalivahteja ei ole kellään (yhdellä taisi olla joku WHL-veskari 10-divarissa), kolmospakkiparistakin löytyy ykkösparimateriaalia, nelosketjun äijät ovat luokkaa RNH.

Pelasin nyt tuon Happy Hourin aikana niin kauan, että saisin ensimmäisen kultapakkaukseni ostettua (muutoin olen ostellut pelaajia huutokaupasta). Kasa paskaa sieltä tuli. Byron, Matthias, jokuturha ja C. Talbot pelaajapuolelta ja sitten kulutuskortteja. Ei läheskään tuon 8750 coinsin arvoista. Vituttaa taas alkaa kerätä coinseja, että saisi jotain. Edes jotain kaupattavaa. Noiden kokonaisten joukkueiden keräämistä ei pysty edes ajattelemaankaan. Pieni etu tässä on heillä, jotka ovat NHL15:ssä HUTia pelanneet, mutta ei se mitään. Kyllä pelit sujuvat paskemmallakin tiimillä.
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
En itsekkään usko mihinkään tasoituksiin. Nyt kun olen noussut vitosdivariin niin taso on vain yksinkertaisesti liian kova vanhalle miehelle ja turpaan tulee että tukka lähtee.

Muutama toivomus kyllä olisi peliä kohden. Rating systeemi pelaajille, tuttu 2003-2009 pc nettipelaajile ja myös Iracingissä on rating käytössä.
Eli joku perus arvo mistä lähdetään esim. 1000. Voitolla rating nousee riippuen vastustajan ratingista tai laskee häviöstä.
Peliä etsiessä peli hakee ensisijaisesti mahdollisimman samankaltaisen ratingin omaavan pelaajan ja mahdollisimman lähellä olevasta divisioonasta. max kahden divarin ero. 1-2 divisioonaan olisi tietty rating raja ja nousu kolmosesta ei onnistuisi ennen kuin määrätty rating ylittyisi. Näin ennenpitkää kohtaisi omantasoisia pelaajia jatkuvasti ja pelit olisivat tasaisempia.
Myöskin parhaista parhaat pelaajat seuloituisivat ja leaderboardit olisivat realistisemmat kun tällä hetkellä kun ne perustuisivat ratingiin voittojen sijasta.

Kiekonhallintaa pikkaisen huonommaksi ja taklauksia vähän tehokkaammaksi. Myöskin kiekon suojauksesta tehoa pois 50%.
 

A Siente

Jäsen
Kunnon kusetusta tää hockey fight cancer harvinaiset kultakortit pakka. Kolme pelaajaa ja kaikki alle 80 pelaajia. Ja minä kun luulin että harvinaiset kortit ovat oikeasti harvinaisia. Tuli sentään 2000 kolikkoa takaisin, mutta eipä tarvitse jatkossa näitä availla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös