NHL12 - HUT (Hockey Ultimate Team)

  • 75 997
  • 350

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hahaa, välillä tästä pelistä saa ihan hyviäkin fiiliksiä. Päätin online-turnauksessa toisen pelin kohdalla antaa ykkösvahdille (Giguere) lepovuoron ja pistin Wiikmanin maaliin. Noh, vastaan tuli itseäni (82-80-76) reippaasti kovempi joukkue, mutta ajattelin että eiköhän tuo tavalla tai toisella hoidu. Maalivahtivalinta kusi silmään, vastustajan 4 vedosta 3 ensimmäistä meni maaliin (aivan perusvetoja, 2 vielä keskelle maalia ilman maskia....) ja ensimmäisen erän jälkeen 3-0 vastustajalle. Vieläkin oli sellainen fiilis, että kyllä tämä hoituu kun vaihdan veskan toiseen erään...no arvatenkaan tämänkään vuoden HUTissa ei pysty maalivahtia kesken pelin vaihtamaan. Piti sitten ottaa vaihtoehto B käyttöön eli hoitaa homma niin, ettei tuo pääse enää laukomaan Havlateillansa. Kiitettävästi sainkin pelin hallinnan pidettyä itsellä ja toisen erän jälkeen 2-3, kolmannessa erässä homma tasoittui mutta parista vastahyökkäyksestä onnisti ja 5-3 -vierasvoitto tarttui mukaan. Onneksi kaveri käytti kansainvälistä lentokenttä-areenaa, joten kiekon pitäminen oli helppoa kuin mikä. Kerrankin kiva lopettaa hyvillä mielin.
 

Calcichew

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oma HUT on lähtenyt aika paskasti käyntiin. Eilen sentään onnisti, kun löysin Joel Armian käyttämättömän kortin osta heti hintaa 1300 pucksia. Myyntiin laitoin yön yli ja aamulla joku oli ostanut sen hintaan 5000 pucksia. Olisi varmaan enemmänkin voinut pyytää?

Myös Marc Savard tuli tänään aamulla hankittua 2900 pucksin hintaan, kun keskushyökkääjistä oli hieman pulaa.

Meinasin jo koko HUT:n lopettaa, kun mokasin Mikael Granlundin myynnin täysin! Kauppa oli loppunut eikä kukaan tarjonnut Mikestä senttiäkään, koitin laittaa uudestaan myyntiin ja arvatenkin Mikke lähti 50 pucksin lähtöhinnalla myyntiin. Tunti siinä odoteltiin josko kukaan ei huomaisi, mutta sinnehän se lähti 1700 pucksilla. Voi perse.

Yhden Jumbo pakan sain ostettua hikisillä puckseillani, mutta sieltä kirkkaimpina helminä Mike Komisarek ja +9 laukaukseen. Ihan ok, mutta myyntiin lähti. Täytteenä sain sitten samasta paketista koottua HIFK henkisen ketjun, kun pakasta irtosi Siim Liivik ja Juha-Pekka Haataja. Näin sain rakennettua hyvän ketjun Wirtasen ympärille, kemian ollessa 96.

Aika paska jengi loppujen lopuksi, mutta pikkuhiljaahan tässä rakennetaan. Sehän tässä vissiin on pointti.

Jos joltain irtoaa Pulkkisen Teemua suhteellisen hyvään hintaan niin minuun voi ottaa yhteyttä yksityisviestein. PS3 on konsolina.
 

Teloch

Jäsen
Jos joku saa tällaisen Kingsin paidan (olisiko ollut nimetty 1989-90 home jerseyksi) ja haluaa luopua siitä, huutakoon kovasti tähän suuntaan. Vaihtoehtoisesti voi läppäistä vaikka yv:llä.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Toni Rajala tuli ostettua 1000 pucksilla osta heti-hintaan, aion pitää ja reenautta itse.

Pusseja ostelin 3x perus ja 1x consu. Peruspusseista tuli paskaa + Devilsin paita, Brad Richards, Nikolai Kulemin, Rick DiPietro ja Patrik Berglund. Näistä kaikki muut menivät myyntiin paitsi Kulemin, jonka reenautin ja jätin itselleni.

Consupackista tulikin sitten +5 AL Goalie-training-kortti ja tuo tulikin läimäytettyä samantien 20k hintaan tunniksi myyntiin. Jos ei mene, niin 3 tuntia lisää ja hintaa 2500 pucksia alemmaksi.
 

Ölppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tässähän vallan innostuu! Sain ajatuksen koota joukkueeni pelaajista, jotka ovat edustaneet (tai edustavat) Jokereita 2000-luvulla. Väänänen, Lahti, Semir ja Kivistö vasta tarttunut käteen mutta nyt kun joukkue pistetty myyntiin niin eiköhän tässä kohta kiekkoja taas tule käyttöön.

Tälläistä suunnittelin:

Pulkkinen-Filppula-T.Ruutu
Leino-X-Bergenheim
J.Ruutu-Nokelainen-Lahti
Ben-Amor-Wilm-X

Lepistö-Campbell
Väänänen-Kivistö
X-X

Lehtonen/Hovinen(jos Hovisesta saa kehitettyä kelvollisen, muuten Kärppä)


Onkos kenelläkään tietoa mistä löytäisin Stapletonin tai Ilari Filppulan itselleni? Kumpikaan ei ollut edelliskauden joukkueissaan, ja Filppula ei löytynyt Jokereistakaan (Toisin kuin J.Ruutu)

Rahaa ja aikaahan tuohon joukkueeseen menee mutta on kyllä vaivan ja väännön takana. Pelipaikkoja joudun myös fiksailemaan, kakkosen keskelle voisin iskeä vaikka Bergenheimin ja ostaa Teemun laitaan, pieni lipsahdus sallittaneen.
 

Rännikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Black & Gold, Philadelphia Flyers
Melkoista joulua kyllä käynyt osalla pakkojen kanssa.

Tosin nyt kävi pulla, kun kerkesin ennen muita paikalle ja sain käyttämättömän Kärppä Lehtosen 1,500:lla limpulla.
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Consupackista tulikin sitten +5 AL Goalie-training-kortti ja tuo tulikin läimäytettyä samantien 20k hintaan tunniksi myyntiin. Jos ei mene, niin 3 tuntia lisää ja hintaa 2500 pucksia alemmaksi.

Kannattaa pistää vaan ilman alea yöks kaikki mahdolliset myyntiin. Ainakin viime yönä meni kaikki mitä myin ja hinnat oli ihan älyttömiä. Alkuinnostuksessa taitaa jenkin ostaa minkä haluavat ja mihin hintaan tahansa.

Itse ostin samanmoisen +5 all-kortin 12,5k hintaan kun virittelin Raskin joukkueelle molariksi. Ja hyvät (realistiset) arvothan Tuukalle sai, 99/99/99/99/99. :D
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
Nyt on kokoonpano hahmottunut sen verran, että voi laittaa esille. Tällä kokoonpanolla ollaan voitettu ensimmäinen liveturnaus tänä vuonna.
Suluissa kokonaisuus.

Kirill Kabanov (84) - Matthew Lombardi (84) - Jason Pominville (87)
Frazer McLaren (74) - Mike Swift (74) - Dan DaSilva (74)
T.J Trevelyan (73 - Torrey Mitchell (83) - Benn Ferriero (78)
Sami Kapanen (74) - Petteri Nokelainen (75) - Sakari Salminen (70)

Nick Petrecki (77) - Taylor Doherty (83)
Nick Wallin (80) - Kent Huskins (79)
Mike Moore (71) - Nick Schaus (72)

Alex Stalock (80)
Jussi Rynnäs (73)

Kuten näkyy niin aikalailla Sharks organisaatio painotteinen.

Kehityksessä tällä hetkellä Michael Sgarbossa, Freddie Hamilton, Max Iafrate ja Petr Mrazek. Jokaisen potentiaali on lähellä 90, joten eiköhän noista ihan hyvät pelaajat saa.

Tilasto ei vielä ole kovin hyvä, koska hölmönä lähdin suoraan liveen kokeilemaan ja sieltä tuli muutama tappio heti kärkeen. 11-4-0 tällä hetkellä ja menossa 10 ottelun voittoputki.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Näillä mennään boxipuolella:

D. Booth - S. Weiss - T. Ruutu
K. Versteeg - O. Jokinen - T. Kopecky
D. Hordichuk - S. Timmins - J. Skille
S. Liivik - A.J. - Jenks - L. Petrell

Scratched: J. Huberdeau, R. Carter

B. Campbell - J. Garrison
E. Jovanovski - T. Laakso
K. Ellerby - M. Kousa

Scratched: M. Weaver

J. Theodore - J. Markström
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Paljonkohan nuo Amerikan ihmeet ovat valmiita maksamaan pelaajista?

Viime yönä kevyet 20 000 pucksia "voittoa".

Ei helvetti alkaa kyllä pikkuhiljaa oikeasti hermot mennä tuohon jäätymiseen kun menee vaihtopakkaan, aina saa olla kymmeniä kertoja uudelleen käynnistämässä peliä.

Mulla ei ole jäätynyt kertaakaan. Välillä on kyllä myytyjen korttien tilalla näkynyt jotain epämääräisiä kortteja, mutta muuten ei ole ollut mitään ongelmaa.

Muutenkaan ei ole ollut samoja ongelmia kuin muilla, harmi sinänsä.
 
Viimeksi muokattu:

TehoTon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, New York Rangers
Ei helvetti alkaa kyllä pikkuhiljaa oikeasti hermot mennä tuohon jäätymiseen kun menee vaihtopakkaan, aina saa olla kymmeniä kertoja uudelleen käynnistämässä peliä.
 

sventur

Jäsen
Suosikkijoukkue
KJK & NasKi (R.I.P)
En kyllä ymmärrä miten kaikki ovat saaneet noin järkyttäviä summia pelaajista, kukaan mun korteista mitään maksa. 81 viritelty Ellerby lähti viimeyönä 1500 kiekon hintaan, siinä mun suurin saalis so far..

Peruspakoilla ollaan tähän mennessä pelailtu, ensimmäistä kertaa hyvä pelaaja pakasta kun Brandon Sutter ilmeistyi mukavalla 83 overallilla (91 pot.). Kokeillaas nyt jos kaverista sais vaikka myymällä kiekkoja, että sais jo vaikka Jumbo Packin ostettua. Muuten ihan järkyttävän huonoa tuuria mulla ollu ainakin noitten korttipakkojen kanssa.

Eiköhän tää tästä, pikkuhiljaa alkaa pääsemään vähän kärryille joka tapauksessa kuinka peliä tulee pelata ja miten eri korttien kanssa kannattaa toimia. Ekaa kautta kuitenkin vasta pelaamassa..
 

neprz

Jäsen
Ei helvetti alkaa kyllä pikkuhiljaa oikeasti hermot mennä tuohon jäätymiseen kun menee vaihtopakkaan, aina saa olla kymmeniä kertoja uudelleen käynnistämässä peliä.


Ei ole täällä ainakaan kertaakaan jäätynyt, eikä ole ollut mitään muutakaan epämääräistä vaihtopakassa. Xboxilla siis.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Veljekset Rask
Öisin on sopivan hiljaset markkinat suomalaisille pelaajille, viime yönä koskemattomat Granlund ja Peltonen 5500 ja 800 kiekkoa. Eteenpäin aamulla 10500 ja 1500 kiekkoa...
 

McJokke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Pelaajat: Joe Thornton,Ron Hextal
En kyllä ymmärrä miten kaikki ovat saaneet noin järkyttäviä summia pelaajista, kukaan mun korteista mitään maksa. 81 viritelty Ellerby lähti viimeyönä 1500 kiekon hintaan, siinä mun suurin saalis so far...

Yöks vaan kavereita myyntiin. Jenkit ostelee suosikkijoukkueittensa pelaajia hirveällä ylihinnalla ja jos vielä satut saamaan pakasta yhtään O6 tai kanadalais jengien pelaajia niin aina vaan järkyttävällä ylihinnalla myyntiin. Kyllä ne ne ostaa. Sitten tuossa kavereiden kans puhuessa huomattiin, että CHL joukkueiden paidat on hurjaa valuuttaa. Niistä saa järjestään yli 3000.

Viime yönä myin niin suuret tähdet Jere Karalahti (1500), David Desharnais (2650), Cory Schneider (7800) ja joku junnupaita 3000 pucksia. Mielestäni hyvä vaihtokauppa kun nuo myi ja sitten osti Karalahdesta, paidasta ja Desharnaisista saaduilla kiekoilla Dan Boylen ja Jason Demersin ja vielä jäi ylikin kiekkoja.

Ja ilmainen vinkki loppuun. Winnipegin pelaajat, logot sun muut myyntiin heti. Meidän eashl jengin pelaaja myi jetsin logon mietoon n 10000 pucksin hintaan.
 

Isaa

Jäsen
Itse olen myös saanut pohjois-amerikkalaisia pelipaitoja myytyä hyvillä hinnoilla, mutta pelaajien suhteen ei ole käynyt yhtä hyvä tuuri, vaikka olen niitä yön ajaksi tai keskellä yötä loppuvaksi laittanutkin myytin melko paljon. Ainuttakaan ei ole mennyt millään hyvällä hinnalla. SM-liigan perustason pelaajia on sen sijaan mennyt mukavaan ylihintaan.

Oman joukkueen kokoonpano on vielä melko hakusessa. Maalivahdit ja muutama pelaajaa on vasta hankittu, ja nekin kaipaavat kehitystä.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Ja ilmainen vinkki loppuun. Winnipegin pelaajat, logot sun muut myyntiin heti. Meidän eashl jengin pelaaja myi jetsin logon mietoon n 10000 pucksin hintaan.

Itse nappasin äsken huutokaupasta sellaisen vanhemman Jets -vieraspelipaidan 700 pucksilla. Epäilen, että voitolle jäädään kun tuon pistää yöksi myyntiin.. Hieno paita kyllä tuokin kuten myös vanhempi Penguins -paita jonka omistan, mutta myydään nyt kuitenkin molemmat pois.

Nugent-Hopkins tuli äsken superpakkauksesta ja huutokaupasta tarttui myös käyttämätön Pääjärvi 4000 pucksilla. Ei paha.

Pistetään vielä juuri uudistettu kokoonpano näkyville, vaikka se tuskin ketään kiinnostaakaan. Vaihtopakassa on kaikki paikat käytettynä ja sieltä löytyisi kokoonpanoon jos jonkinlaista pelaajaa, mutta tehdään nyt "rahaa" kun siihen on mahdollisuudet.. Joukkueen saldo tällä hetkellä: 63-8-1

Elias - Stapleton - Kopecky
Kvapil - Zagrapan - Kalus
Bremberg - Corso - Widing
Kolehmainen - Pulliainen - Barney

Pitkänen - Sopel
Alatalo - Porseland
Söderholm - Snopek

Hostikka/Tuokkola
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Mitkähän asiat tässä pelimuodossa vaikuttaa joukkueen käyttämään taktiikkaan?
Pikkusen meinaa vituttaa, kun aina pelin alussa on aina taktiikkana peruutellaan vaikka hallista ulos asti, mutta hyökkäämään ei lähdetä. Siinä menee sitten eka vaihto ihan vituiksi kun korjailee asetuksia itselleen sopivammiksi.
Toinen asia mikä on ruvennut vituttamaan, on pyllistelytaklaukset. Ihan sama onko vauhtia vai ei, aina hyökkäävä pelaaja heittää voltin jos pyllistelijään sattuu osumaan. Tuo nyt ei sinällään liity HUT-pelimuotoon mitenkään, mutta onpahan vain todella ärsyttävä ominaisuus. Muutenkin tuo pyllistely tuntuu olevan turhan tehokas tapa puolustaa, ainakin verrattuna aktiiviseen mailan käyttöön. Tai sitten minä en vaan osaa.
 

Hanslankari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aktiivinen aloitteellinen rohkea sakki
On kyllä. Heität suoraan aloituksesta (jos voitat) kiekon katsomoon niin saat taktiikat katkolla kuriin. :) Maalinkin saa tehdä ni pääsee rukkaamaan..
 

Dängleri

Jäsen
Mitkähän asiat tässä pelimuodossa vaikuttaa joukkueen käyttämään taktiikkaan? Pikkusen meinaa vituttaa, kun aina pelin alussa on aina taktiikkana peruutellaan vaikka hallista ulos asti, mutta hyökkäämään ei lähdetä. Siinä menee sitten eka vaihto ihan vituiksi kun korjailee asetuksia itselleen sopivammiksi.

Joukkueen käyttämä logo määrää asetukset. Mikset muuta niitä jo ennen peliä sellaisiksi, kuin itse haluat?
 

Teloch

Jäsen
Hyvään aikaan boksin puolella hajosi tuo korttien buyout. 650 kiekon Dylan McIlrath meni sivu suun, kun yhteys EA:n servereille katosi aina kun koitti sen ostaa. Eihän siinä montaa tuhatta kiekkoa menettänyt.
 

Jackie Moon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreet ja punaset.
Hauskaa paskaa, taas. Jälleen tappio kun molari ajeltiin pihalle ja vastustaja löi tyhjiin. Silti vielä hienompaa oli huomata että online-turnauksesta ei merkitä voittoa jos toinen lopettaa. Turnauksen neljäs peli, eli finaali, pari min ennen loppua johdin 6-0 ja hurri lähti meneen. Vaivannäköä sai sentäs about 50 kiekkoa, yeah baby.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös