NHL Entry Draft -seurantaketju

  • 169 414
  • 864

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Scott Glennie Starsiin, tuo oli jo toinen ylläri putkeen. Toisaalta MPS:n varausta voi viivyttää se että miestä on haukuttu aika epätasaseks...
 

Puukallo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Calgary Flames
Tässäpä ensimmäinen lievä yllätys. Kyllä siellä olisi Kulikov varmasti ollut paikallaan korsteenin tilalle tulevaisuuteen mutta taitaa nyt olla p-ameriikkalaiset arvossaan.
 

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Onhan tässä vähän hevoskauppiasfiilis, kun aikuinen mies lataa odotuksia näiden finninaamojen varaan, mutta jännäähän tämä on... hevosilla ei sentään taida olla finnejä...
 

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Nyt MPS Oilersiin ja voin mennä tyytyväisenä nukkumaan. Vaikka Kulikov onkin aika hottis varaus niin todella toivon MPS:sää.
 

Suhosen-Sakot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blue Jackets
Outoa nukkua päiväunia öisin...
 

Ferris

Jäsen
Huhuilua:

- Jay Bo rights may have been traded for a 3rd to a western conference team

kun taas toisaalla:

From George Richards at On Frozen Pond:

The newest rumor I am hearing is that Jay Bouwmeester has become all but untradeable, his agent again telling prospective employers that Jay will not sign with anyone until he hits the open market on July 1.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Russon twitter...

Chuck Fletcher is on the phone. Edmonton is up.

Jotain saisi tapahtua nyt. Ihan. Mitä. Tahansa. Burke voisi käydä paiskomassa Kingsin Lombardia vaikka turpaan jos ei muuta.
 

thego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nashville
Ei tullu ei. Taitaa vaihteeksi olla puolustajan vuoro Poilella..

Outoa nukkua päiväunia öisin...

Ei näillä helteillä jaksa kuitenkaan mitään tehdä niin sama nukkua päivät ja valvoa yöt kun lämpötilat on jotakuinkin inhimillisiä. Eli käytännössä ne on päiväunia ainakin biologisen kellon mukaan..tai jotain.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös