NHL Entry Draft 2010-seurantaketju

  • 204 332
  • 917

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Jahas, Wild siis Mikken huuteli, eipä muuta kuin hyvät Jussin jatkot kaikille.
 
Jännää. Fowler ja Gormley olisivat saattaneet mennä jo NHL:ssä ensi kaudella. Onko Wild tyytyväinen, jos MG pelaa vielä kauden täällä? Ehkä ei olekaan kaikki niin varmaa...
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
McIlrath.. (tähän monta hymiötä)
 

Suhosen-Sakot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blue Jackets
Kas kun ei Pulkkista varata seuraavaks. Huhhuh mitä touhua!
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
lol
 

Samsonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HFBoards oikeinkirjoitus
Tuntuu todella hyvältä. Itsekin olen joutunut miljoonaan kertaan puolustelemaan Mikkeä näilläkin palstoilla, mutta nyt saa vihdoin sitä kiitosta mikä hänelle kuuluu. Parhaita päiviä pitkään aikaan, hieno asia Mikelle ja hänen perheelleen ja myös koko Suomen jääkiekolle.

Edit: Ja loistava organisaatio Mikelle, koska Koivun Mikko voi olla mentorina, enkä parempaa mentoria keksisisi millään. Pääsee hyvin kasvamaan 2 kentässä tai vaikka Koivun laidassa. Miettinen hiuksista *******!

Nyt tuli hirveän kova kuume ostaa HIFK:n kausari. Pakko saada nyt nähdä mahollisimman paljon MG:n peliä. Ei se täällä enää kauaa viihdy.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Keklun valintaa odotellessa...
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Kerrankin mielenkiintoinen drafti, itse aion katsoa loppuun asti. Harvoin on näin mielenkiintoista draftia ja kun jo näin paljon on yllätyksiä, niin ei tiedä vaikka varaisivat vielä Pulkkisenkin ensimmäisellä kierroksella.
 

Wellman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Ei Granlund oma suosikkivalinta tuossa kohtaa ollut, mutta toivotaan, että tämä osoittautuu hyväksi valinnaksi muutaman vuoden kuluttua.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Ja Miken varausvuoro oli?
 

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Fowler JA Gormley putoavat näin alas??

McIlrath tullee varmasti nostamaan niskakarvoja tulevaisuudessa, jos Rangerseja vastaan vielä on karvoja, jotka eivät jo muuten olisi pystyssä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös