NHL Eastside Hockey Manager

  • 566 729
  • 2 476

Teloch

Jäsen
Tosin mestaruuden voittanut joka vuosi runkosarjan voittaja, että tässäkin kohti realismi kaipaa ehkä pientä viilausta devaajilta.
Uskoisin että tuollainen asia on vaikea viilattava, kun sattumalla on kuitenkin suuresti näppinsä pelissä. Oma tämänhetkinen peli on menossa kolmannessa kaudessa ja siellä ensimmäisellä kaudella LA vei runkosarjan, Tampa Bay Cupin. Toisella kaudella St.Louis voitti runkkarin, Pittsburgh Cupin.
 

nikozwan

Jäsen
Uskoisin että tuollainen asia on vaikea viilattava, kun sattumalla on kuitenkin suuresti näppinsä pelissä. Oma tämänhetkinen peli on menossa kolmannessa kaudessa ja siellä ensimmäisellä kaudella LA vei runkosarjan, Tampa Bay Cupin. Toisella kaudella St.Louis voitti runkkarin, Pittsburgh Cupin.

No hieno kuulla! Jos on sattumaa, niin hyvä vaan. Ja totta kai President's Trophyn voittajalla pitääkin olla iso tsänssi voittaa Cuppi, aloin vaan huolestua, että antaako tekoäly tavallaan liikaa "buustia" runkosarjan mestarille, mutta hyvä jos näin ei ole.
 

naapuri

Jäsen
Olen konkari manageripelien kanssa, mutta vasta-alkaja EHM:n kanssa. Alku on ollut aika hankala Floridalla mutta eiköhän tuo tuosta. Yhtä asiaa olen ihmetellyt nyt parikymmentä matsia. Joka kerta kun jäällä tulee tappelu, minun pelaajani lentää aina ulos. Game misconduct joka ikinen kerta. Aluksi luulin että Thornton vaan riehuu mutta sitten alkoi Hayes ja kumppanitkin saamaan monoa pelistä ja lopulta ihan pelikieltoja kun tarpeeksi lentelee ulos kesken matsien. Pelaajilla on lupa tapella mutten kannusta siihen ketään. Kulikov ja Hayes eivät ole mitään superaggressivisia pelaajia mutta niin vain päätyovet kutsuvat jos sattuu tulemaan mylly.

Bugi vai jotain mitä en osaa?
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
@naapuri Kuulostaa enemmänkin siltä, että sulla on taktiikoissa erittäin fyysiset asetukset ja pelaajien yksityisohjeissa tappelut joko sallittu tai jopa kannustettuna. Tarkistappa ekana nuo.
 

regularflex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Toinen kausi Winnipeg Jetsin peräsimessä sujui jo paljon paremmin. Ekalla kaudella jäätiin siis pois pudotuspeleistä, mutta toisella kaudella edettiin aina finaaleihin ja 7. otteluun asti. 7. Ottelussa karkasin jo 2-0 johtoon ottelun alussa finaalivastustaja Carolinaa vastaan. Carolina kavensi 2-1 ja hieman tämän jälkeen ykkösvahdin paikan kesken pudotuspelien Brian Elliottilta napannut John Gibson loukkaantui. Carolina sai tästä myllyn päälle ja siirtyi toisen erän päättyessä 2-3 johtoon. Tasiotin kolmannessa erässä 3-3 ja jatkoille päädyttiin. Game seven, jatkoerä ja tappio oli kuitenkin tällä kertaa lopputulos.

Pointsit Joel Armialle, joka aloitti pudotuspelit nelosen laidalla, mutta nousi poffien edetessä ylöspäin ja voitti lopulta koko playoffsien maalipörssin. Yksi bugi myös on olemassa. Johdin finaalisarjaa 2-1, niin Winnipegin isommat pamput olivat "slightly concerned about the recent poor league performances". Vähän laittoi hymyilemään, kun tavoitteena oli pudotuspelien saavuttaminen.

Tlusty-Petan-Armia oli nimettömyydestään huolimatta pudotuspeleissä rautaa ja ykkönen Lucic-Kesler-Wheeler jäi soittamaan kakkosviulua.
 
Suosikkijoukkue
Forssan Palloseura
Vähän kaikkia sarjoja on jo tullut kokeiltua ja ihan ookooltahan tämä vaikuttaa.

Suomi-sarjaa on tullut yritettyä eniten kun suosikkijoukkue siellä sattuu pelaamaan. Ensimmäinen kausi sujuu poikkeuksetta mukiinmenevästi, mutta sitten toisella kaudella alkaakin ongelmat. Kaudelle 2015-16 kaikki vapaat pelaajat vaativat täysipäiväistä sopimusta, 11000€ palkalla. Noh! ei mitään viime kauden runkoa sitten täytellään näillä ammattilaisilla. Kaudelle 2016-17 johtokunta heittääkin sitten oman haasteensa ja kieltäytyy maksamasta kenellekkään sopimusta yli 7800€ vuosipalkalla. Itse olen lopettanut joka kerralla kolmannen kauden alkuun, oma budjetti pysyy samana vaikka jemmassa olisi 300-400 tuhatta. Naurettavinta on, että esim. Jokipojilla budjetti on n.400 tuhatta, kun taas FPS:llä, jolla siis itse olen yritellyt budjetti on 116 tuhatta.

Tässä olisi vielä aika paljonkin parannettavaa...
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Tuli tuosta luo oma pelaaja ketjusta mieleen että mites sellaisen luo?
Lataat vaikkapa uusimmat rosterit, jotka ovat yhteensopivat EHM 07:n kanssa. Sitten avaat kyseiset rosterit Pre-Game Editorilla ja teet editorissa pelaajan. Tuon jälkeen tallennat muutokset editorissa ja avaat uuden EHM:n ja sieltä importtaat muokkaamasi EHM 07-pohjaiset rosterit peliin ja tsädäm.

En ole siis itse kyseistä operaatiota suorittanut, mutta näin se kaiketi menee.
 

vallu12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Passissa lukee Tampere, Blackhawks, Steelers
Osaako joku sanoa voiko tuossa Early Accesissä simuloida useamman päivän kerrallaan?
 

Calgaryman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Panthers
Osaako joku sanoa voiko tuossa Early Accesissä simuloida useamman päivän kerrallaan?
Early Accesia en ole kokeilut, mutta sen mitä olen lukenut ja nähnyt niin voisin kuvitella, että EA:ssa (kuten 07:ssakin) pystyy lähtemään lomille managerin asetusten kautta, jolloin siis päivät simuloidaan ilman taukoja haluttuun päivämäärään saakka.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Toinen kausi Early Accessia alkaa olla pulkassa, tavoitteena tehdä mahdottomasta mahdollista - johdattaa Toronto Maple Leafs Stanley Cup-mestariksi.

Ensimmäisellä kaudella taisteltiin koko kausi PO-viivan tuntumassa. Lopulta viimeiselle kierrokselle lähdettäessä oli tilanne se, että Boston sijalla 8. oli pisteen meitä edellä. Niinhän siinä sitten kävi, että Toronto nappasi voiton omasta ottelustaan ja Boston hävisi omansa, joten vaahteranlehtipaidat pääsivät mittaamaan President's Trohpy-voittaja NY Rangersin tason. Siinä sarjassahan sitten tulikin kuokkaan 4-0...

Darft-tilaisuudessa meillä oli kaksi kappaletta 1. kierroksen varausvuoroja, joilla nappasin Noah Hanifinin ja Mikko Rantasen, joille molemmille sorvattiin saman tien tulokassopimus. Hanifin tosin pelasi seuraavan kauden junnuissa ja Rantanen AHL:ssä.

Toinen kausi oli onnistunut. Runkopelaajat onnistuivat pääosin hyvin, vaikkakin Derek Royn, Nazem Kadrin ja Joel Wardin panos jäi melko vaisuksi. Koko kausi keikuttiin konferenssin kärkikahinoissa, lopulta tuloksena oli runkosarjan neljäs sija. Pleijareissa Tampa Bay oli kuitenkin liian kova pala. Kauden aikana saatiin ajettua hyvin sisään myös nuoria, erityisesti William Nylander onnistui hienosti.

Kotimaassa Oulun Kärpät on dominoinut runkosarjaa molemmilla kausilla, mutta pudotuspeleissä mitalit ovat menneet muualle. 1. kaudella pyttyä nosteli KalPa, joka vuotta myöhemmin karsi liigapaikastaan Mikkelin Jukureita vastaan. Toisella kaudella kultaa juhlittiin Tapparan leirissä.

Itse pelistä olen tykännyt. Joitain pieniä bugeja on edelleen havaittavissa, mutta mitään suuresti häiritsevää en ole itse kohdannut!
 

vallu12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Passissa lukee Tampere, Blackhawks, Steelers
Early Accesia en ole kokeilut, mutta sen mitä olen lukenut ja nähnyt niin voisin kuvitella, että EA:ssa (kuten 07:ssakin) pystyy lähtemään lomille managerin asetusten kautta, jolloin siis päivät simuloidaan ilman taukoja haluttuun päivämäärään saakka.

Kiitokset, eli lomilla piti lähteä. 1,5 kuukaudan simuloinnissa meni vajaa tunti kumminkin ja joukkue oli mennyt päin metsää. Hyvä peli ainakin näin alkujaan. Hämäsi hieman että ensimmäin World Cup pelataan vasta 2024(?).
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Heh. Melkoinen bugi tuli äsken vastaan onneksi omaksi edukseni. Kerrotaan kuitenkin urasta vielä ennen sitä. Jos alkaa silmät särkeä lukiessa niin hypätkää viimeiseen kappaleeseen.

Aloitin työttömänä ja ensimmäisenä työni sain K-Vantaan managerina 30.11.2016, joten hiukan tuli simuloitua ennen kuin kokematon noviisi kelpasi jollekkin. Tilanne oli erittäin haastava sillä pelaajabudjetti meni lähes 100k yli budjetoidun ja sija oli toiseksi viimeinen eli 9. Molemmat maalivahdit sarjan heikoimmasta päästä eikä varaa uuteen. Muuten kyllä itse kenttäpelaajisto näytti omaan silmään potentiaaliselta. Ensimmäinen puolikas kausi meni kuitenkin loistavasti. Viimeisellä kierroksella noustiin jopa kotiedulle ja ensimmäisellä pudotuspelikierroksella tuli LeKi vastaan. Homma meni kuitenkin aivan plörinäksi kuten usein kaatuen heikkoon maalivahtipeliin ja sarja meni Lekille 4-1 helpohkosti.

Toiseen kauteen oli huomattavasti helpompi lähteä. Joukkue rakennettiin keväällä 150k pelaajabudjetilla käytännössä valmiiksi, mutta yllättäen budjetti nousikin keskikesällä jopa 70:llä tuhannella eurolla. Tämä antoi mahdollisuuden haalia lisää muutaman 1-2 kentän pelaajan. Runkosarja menikin kuin unelma. 44 voittoa ja 12 tappiota johti ylivoimaiseen runkosarjavoittoon. Puolivälierät ja välierät menivät vielä tappioitta, mutta finaalissa Tutoa vastaan tapahtui katastrofi. Ensimmäisessä ottelussa ykkösmaalivahtini loukkaantui ja varaveskarina Bluesin lainamokke, jolla ei otteluakaan takana kauden aikana. Lopputulos 0-4 käkättimeen vaikka otteluja hallitsin jopa selkeästi. Tuton tie vei lopulta Liigaan tiputtaessa Ilveksen karsinnoissa.

Heinäkuussa Saipa oli ilman manageria ja laitoin hakemusta välittömästi kuulleessani uutisesta. Haastattelussa tein vaikutuksen ja sain kuin sainkin paikan. Hommaan oli huomattavasti helpompi lähteä kuin Vantaalla. Kauteen vielä yli 2 kk aikaa sekä pelaajabudjetti oli 500k tyhjää tilaa. Sain käytännössä rakennella rauhassa omanlaista jengiä ekaan kauteeni. Ensimmäisenä piti löytää selkeä ykkösmaalivahti ja hiukan yllättäen muutenkin suhteellisen heikolla maalivahti kaksikolla kauteen lähtevälle Minnesota Wildille ei kelvannut Denis Godla jonka oikeudet he omistavat vaan sain napattua itselleni sen vapaista. Puolustukseen löytyi mm. Rissanen ja Hakanpää ja hyökkäykseen muutama tuntemattomampi suuruus. Toki Vantaalla hurjaa jälkeä tehneet Samuel Salonen ja Johannes Lehto piti hankkia kolmoskentälliseen. Runkosarja ja Playoffit meni yllättävänkin selvästi ja tuloksena Saipalle historian ensimmäinen Kanada malja.

Kesällä 2019 dollarin kuvat jo vilisivät silmissäni ja laitoin hakemuksia Islandersiin sekä Floridaan. Islanders ei ottanut riskiä kokemattoman eurooppalaisen kanssa, mutta Floridalle näytöt riittivät ja shortsit pakattiin. Joukkue vaikutti jopa erittäin kovalta nopealla katsomalla. Maalivahtikaksikko Ward/Garnett vain arveluttaa. Myös palkkakatto meni yli ja ensimmäisenä sai lähteä Wisniewski varausvuoroja vastaan. Myös kovapalkaiset papat Kesler ja Keith olivat liipaisimella ja konferenssin kärjessä. Tässä joukkue:

Ward/Garnett

Russell- Ekblad
Gudbranson-Byfuglian
Farrance-Genoway

Huberdeau-Seguin-Sprong
Jones-Barkov-Görtz
Lammikko-Bjugstad-Nylander
Hawryluk-Zach Stepan-Brent

Ja se Bugi. Lähdin katsomaan löytyisikö kovia ilman pro oikeuden omistavia pelaajia ja löytyikin 21-vuotias Patrik Hrehochak. Sopimusta kouraan ja kesällä tänne. Ihmettelin tarjouksen jälkeen miksei kaveri kelpaa kenellekään ja menin information kohtaan. Oli tosiaan Flyersin koko draftin toinen varaus ja oli tehnyt sopimuksenkin sekä siirtopäiväksi 1.7. No niin vain hyväksyi meidän tarjouksemme ja siirtyy joukkueeseemme 30.4. Tätä voisi kutsua jo ryöstöksi.
 
Viimeksi muokattu:

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquinta
Onko muilla ollut sellaista bugia, että NHL-joukkueella pelatessa ei ole kausikortteja myyty ollenkaan? Ensimmäisellä kaudella kausikortit myytiin normaalisti ja rahat tulivat, mutta toisella kaudella kortit jäivät myymättä ja tietysti sitä kautta iso kasa kyhnyä saamatta.

Ei aiemmissa EHM:ssä kyllä tällaista ollut. Huomattavasti hankalampi hallita seuran taloutta, kun iso osa tuloista jää saamatta.
 

Stark

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, Minnesota Wild
Kun uusi päivitys lävähti eetteriin, päätin hetkeksi jättää hankalaksi käyneet NHL-kuviot ja lähteä nostamaan Joensuun Jokopoikia Suomi-sarjasta. Joukkueenjohdon tavoite oli pudotuspelit, mutta itse lähdin heti yrittämään mestaruutta ja nousua Mestikseen, minne Jokipo tietysti kuuluu. Joukkueen pelaajamateriaali näytti ihan kelvolliselta Suomi-sarjaan, mutta varmuuden vuoksi hommasin ykkössentteriksi Unkarista vapautuneen Ville Eskelisen ja ykkösen laitaan TPS-kasvatti (ja tosielämässä ilmeisesti hokkarit naulaan ripustaneen) Santtu Huhtalan. Puolustukseen hankin hieman hyökkäysosaamista Niko Forsströmin muodossa. Muuten lähdin kauteen luottaen vahvasti olemassa olevaan runkoon ja valmentaja Mikko Haapakoskeen.

Kausi alkoikin ihan kohtalaisesti ja puolen välin tienoilla sijoitus oli kuudes. Eskelinen-Huhtala -kaksikko mätti tehoja nuoren Jokipoika-kasvatin Jesse Paukun tukemana ja maalivahti Mikael Edelmann oli hyvässä vireessä. Sitten käynnistyi kammottava syöksykierre. Ykkösketjun tehojen katoamisen myötä katosi koko joukkueen hyvä vire ja pitkiä tappioputkia tuli useaan otteeseen. Kaksi alinta kentällistä olivat käytännössä hyödyttömiä ja epätoivoisen peluutuksen seurauksena kärkiketjut väsyivät. Tässä kohtaa olisi toivonut peliltä ominaisuutta, jossa joukkuetta voisi herätellä jollain tavalla tai valmentajan kanssa käydä läpi, mikä pelissä mättää. Sen sijaan ei auttanut, kuin kikkailla ketjujen ja taktiikoiden kanssa ja eihän siitä mitään tullut. Joukkueenjohto ei lisäksi antanut käyttää siirtoihin euroakaan, joten vapaiden pelaajien melko köyhästä valikoimasta nappasin muutaman toivotaan-toivotaan-tapauksen. Syöksy päättyi käsittämättömästi runkosarjan kolmanteentoista sijaan ja playoffien sijasta playoutteihin. Huhtala sijoittui sarjan pistepörssissä neljänneksi, mutta se ei lohduttanut pätkääkään tuossa vaiheessa.

Kaiken kukkuraksi playouttien ensimmäisellä kierroksella Nokian Pyry kaatoi Jokipojat otteluvoitoin 2-1. Tässä vaiheessa sai Haapakoski potkut, sillä kovin paljon huonommin ei enää voinut mennä. Playouttien toisella kierroksella joukkue sitten pelasti nahkansa voittamalla Kooveen kahdesti. Kausi ohi ja remontti edessä. Onneksi joukkueenjohto Matikaisen Penan johdolla oli suopeana, eikä närkästynyt pahemmin katastrofaalisesta kaudesta.

Se tuli todettua, että syvyys on kaiken A ja O tässä pelissä. Mukana roikkuvat alimmat kentät ovat vain ja ainoastaan taakka joukkueelle. Niinpä jatkosopimukset tehtiin vain kahden ensimmäisen kentällisen pelaajien kanssa tavoitteena, että nämä miehittäisivät kauden 2015-2016 Jokipojissa alimmat kentät. Mukavan 400 000 euron pelaajabudjetin ja todella aggressiivisen kevään ja kesän sopimuspolitiikan seurauksena joukkue vahvistui paperilla mukavasti. Riveihin houkuteltiin mm. Mestiksen kärkisijoilla edellisellä kaudella heiluneet Mikko Nuutinen ja Ville Järveläinen. Puolustusta vahvistavat Ranskan paluumuuttajat Iiro Vehmanen ja Juho Mielonen sekä LeKistä siirtyvä Miro Hovinen. Kaikki todella kovia pelimiehiä Suomi-sarjan tasolle. Valmennuksessa päävastuun ottaa mielipiteet jakava Tomek Valtonen aisapareinaan pelikirjaa heiluttava Petteri Sihvonen ja lähinnä hyökkääjistä vastaava Nikke Kettunen. Vielä kun noista pelitaktiikoista saisi jonkinlaisen otteen, olisi pullat hyvin uunissa seuraavaa kautta ajatellen.

EDIT: Pakko mainita kuriositeettina, että Pelicans palkkasi juuri uuden managerin ameriikoista - nimittäin Sakicin Joen.
 
Viimeksi muokattu:

Thombson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Onko muilla ollut sellaista bugia, että NHL-joukkueella pelatessa ei ole kausikortteja myyty ollenkaan? Ensimmäisellä kaudella kausikortit myytiin normaalisti ja rahat tulivat, mutta toisella kaudella kortit jäivät myymättä ja tietysti sitä kautta iso kasa kyhnyä saamatta.

Ei aiemmissa EHM:ssä kyllä tällaista ollut. Huomattavasti hankalampi hallita seuran taloutta, kun iso osa tuloista jää saamatta.

Ekalla kaudella myytiin normaalisti kausikortteja n.13k. Toisella kaudella 5k. Kolmannella taas 13k. Kolmannella kaudella muut tiimit ei pelannut harkkamatseja ollenkaan. AI tarjoaa toisille joukkueille mielenkiintoisia tradeja: Jets tarjosi Nashvillelle Weberistä 4 kiertoksen varausta. Onneksi eivät hyväksyneet.
 

Schadowan

Jäsen
Jos joku jaksaisi laittaa tänne 101-kurssin taktiikoista, a)hyökkäävä b)välimallin ratkaisu c)ultrapuolustava d)erikoistilanteet.. ei siis mitään valmiita taktiikoita vaan vinkkejä mitä kannattaa ottaa huomioon taktiikan rakentamisessa. Thanks!

Itse en ole saanut yhtään treidiä vielä aikaiseksi (Aloitin Pensillä kauden), joten vissiin tekoäly ihan ok näiden suhteen?
 

Defensefirst

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Gylfi Sigurdsson
Onko tietoa joko NHL-draft on korjattu? Katsoin Youtubesta videota jossa arvonnan voittaja pystyi nousemaan vain viisi sijaa ylöspäin. Vaikuttaa aika paljon siihen kannattaako ykkösvarausta kaupata jos pystyy vain viisi sijaa nousemaan.
 

gege dA mAn

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Laser
Melko koukuttava peli edelleen. Joskin Stanley Cup tuli napattua heti ensimmäisellä kaudella, kun testailin fantasiadraftia. Sai koottua suht ylivoimaisen nipun ilman, että olin edes lähellä palkkakattoa. Toisella kaudella tuli vastaan mielenkiintoinen bugi Liigan puolelta, kun selailin Liigan potentiaalisia NHL-pelaajia. Juho Lammikko pelasi Ässissä noin 100k vuosipalkalla, mutta sopimus oli melko bonuspainotteinen. 15 maalia, 20 syöttöä ja 40 tehopistettä tuovat Lammikolle mukavan 3,5 miljoonan bonuksen jokainen. Saattaa Ässät olla konkurssissa kauden jälkeen, sillä Lammikko näyttäisi pääsevän tavoitteisiinsa ilman loukkaantumisia.
 

Taccutucca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
Noniin, Sports Interactive on taas puskenut lisää päivityksiä ihmisten ilmoille. Tärkein uudistus uudessa päivityksessä on World Champseihin tullut muutos, mikä tuo MöMMö-kisoihin kuusi eri divisioonaa, joissa voi nousta tai laskea. Divisioonat ovat seuraavat:

- World Championships
- Division 1A
- Division 1B
- Division 2A
- Division 2B
- Division 3

Uudistukset in a nutshell:

Changelist for 15.3.0b
======================


New features:
-------------
- Expanded modelling of the world championships with a total of 6 different tournaments
- New European challenge tournament with 6 sub-tournaments of 4 senior national teams
- Added 3 other smaller annual international tournaments for senior national teams
- Added streaks into team stats

Database Import changes for 2014 rules:
[apply to new games started with newly imported databases only]
--------------------------------------------------------------------------------
- Updated/new international tournament structures (see above)
- Fixed German league roster limit to 32

Database Import changes for 2006 rules:
[apply to new games started with newly imported databases only]
--------------------------------------------------------------------------------

Gameplay changes:
-----------------
- Adjustments to the quick sim engine statistics
- Fixed standings tie-breakers for regulation and overtime wins sort rule
- Fixed most team points record processing to include all initial divisions/conferences
- Adjusted effect of recent form on manager confidence checks
- Fixed exhibition games not being setup after initial seasons
- Adjustments to low level semi-pro player wage demands
- Adjustments to player attribute progression
- Adjustments to new-gen attribute creation, especially mental attributes
- Fixed imminent future transfers being cancelled when player's contract runs out just before the agreed transfer
- Fixed initial referee distribution to leagues within a nation (applies to new games only)
- Fixed human club head coach getting fired under certain circumstances without manager initiating the firing
- Adjusted trade AI when evaluating untouchable players/prospects
- Adjusted trade AI when evaluating players recently drafted
- Adjusted trade AI overall evaluations

UI changes:
-----------
- Fixed coloring of "More Actions" button on tactics screen during games
- Fixed national team displayed in player stats for international tournaments when player has dual nationalities
- Added support for team logos/flags in standings, team stats and player stats sections in the league screens
- Adjusted contract demand strings for multi-year part-time contracts in contract offer screen
- Added links to team reports for both teams on the trade screen
- Added overall turn information on draft picks in trade screen

Other changes:
--------------
- When exiting the game without having saved recently, saving the game is now optional
- Fixed currency setting not defaulting to correct value when loading up last saved game after update
- Fixed invalid club pointer error message when clicking on menu headers in 2D options menu
- Fixed changing display option from preferences to borderless window not working after going full screen
- Fixed rare crash on home screen when unemployed and viewing available jobs panel
- Fixed female name flags on new databases
- Fixed crash on referee stats page with certain leagues
 

vallu12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Passissa lukee Tampere, Blackhawks, Steelers
Mm-uudistukset eivät vaikuttaneet jo aloitettuihin peleihin. Sinänsä sääli.

Myös ongelmana on että ainakin erään pelaajani kaikkia maaleja ei rekisteröidä. Saisivat korjata tuon. Hieman pännii.
 

Termiitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Athletico Madrid
Osaako kukaan neuvoa kun herjaa kokoajan että, pelin käynnistäminen epäonnistui (puuttuva sovellustiedosto).
Antaa ohjeet mutta noitten neuvojen mukaan mentäessä ei kyllä tapahdu mitn. Aika paskasti alkoi meikän ja steamin yhteinen taival kyllä.
Kone on talvella ostettu kannettava joten ei pitäisi jäädä siitäkään kiinni ettei pyöri.

Edittiä vielä sen verran että on kertaalleen jo asennettu uudestaan steam ja pelikin mutta ei vaan tapahdu mitn.
 

Teloch

Jäsen
Osaako kukaan neuvoa kun herjaa kokoajan että, pelin käynnistäminen epäonnistui (puuttuva sovellustiedosto).

Ensimmäisenä koittaisin ihan tuota Steamin systeemiä, mikä tarkistaa asennuksen. Oikealla napilla pelin nimeä listasta ja sieltä properties, sitten local files-tabista verify integrity of game cache. Muita vastaantulleita ehdotuksia oli Steamin käyttäminen järjestelmänvalvojana ja viimeisenä, hieman pidempänä ratkaisuna tällainen:
  1. Sammuta Steam.
  2. Mene Steamin asennuskansioon (~C:\Program Files\Steam).
  3. Poista Appcache-kansio.
  4. Käynnistä tietokone uudelleen ja käynnistä peli Steamin kautta.
Ei ole omalle kohdalle tuollaista ongelmaa kuitenkaan sattunut, joten toisen käden tiedoilla mennään. Toivottavasti joku näistä auttaa.
 

Termiitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Athletico Madrid
Sen verran pääsin eteenpäin että eheytti tiedostot ja korjasi rikkinäisen. Nyt vaan ongelmaksi muodostuu päivitys. Pitääkö nuo jokainen päivitys tosiaan klikata erikseen? Päivittää kerran niin teksti vaan pysyy että "päivitys vaaditaan". Jonkin verran menee koko paskaan hermot, Noh, tulipahan lahjoitettua se 13euroa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös