NHL 15 (Hockey Ultimate Team)

  • 214 782
  • 1 087

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Mikähän inflaatio PS4:n hutissa on tapahtunut? 13 matsin sopimuksetkin alkaa maksamaan 600 ja pari viikkoa sitten hinta pyörii 300-350 coinsin välillä.
Ärsyttävää, ostelin tuolla hinnalla just reilu viikko sitten 28pelin soppareita, nyt saa maksaa jo yhdestä sopparista lähes online pelin peruspucksien verran. Aikasemmin 13pelin soppareita parhaimillaan sai kuitenkin 250 coinsilla.

Pysyin vaivoin nyt tuossa 1.divarissa, ihan käsittämätön 5 ottelun tappioputki, jossa 4 peliä ihan selvää hallintaa omalta osalta, mutta vastustajan veskari ottanut game savereita ja avopaikoista kiekot lähteneet ihan mihin sattuu. Lopuista peleistä sain just sen 9 pistettä kasaan, voitot aika selvästi ja yks peli ihan lopussa tasoin ja jatkoajalle.
Jos nyt pääsisi vähän paremmin aloittamaan tuon kun viime kerralla...
 

Turri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, Braehead Clan
Jai kylla multa noiden collectionien keraaminen tahan (ARI,BUF, CGY, CBJ, FLO, NJ keratty) tahan. PS3:lla nuo hinnat on kylla jotain niin suolasia noiden logojen/paitojen suhteen ettei huumori riita. Carolinaa yritin tuossa kerata ja sain halvemmalla Staalit Ericin ja Jordanin kuin mita saisin YHDEN vieraspaidan. Kaikkineensa noi paidat nayttais maksavan enemman kuin koko pelaajat yhteensa. Helvetin EA ja niiden Player Premium -pakat. Taidan palata siihen, etta ostelen vaan 8750/17500 -pakkoja ja toivon parasta. Ei silla etta noista collectioneistakaan mitaan huikeeta olis tullu (ASG Neal ja Hamhuis ainoot jarkevat, plus 3 Jan Hejdaa)

edit. Ja periaatesyista PS4:lle tata pelia ei tule hankittua, joten siella hinnat/markkinat voi olla paremmat. Mene ja tieda.
 

dexter__35

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
Miulla on pari Carolinan paitaa, niin eipä niillä ainekaa saadessa juurikaan arvoa ollut 750-1500/kpl maksimissaan.
 

NiksuP

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJ Devils, Travis Zajac, Jukka Peltola
Mikähän inflaatio PS4:n hutissa on tapahtunut? 13 matsin sopimuksetkin alkaa maksamaan 600 ja pari viikkoa sitten hinta pyörii 300-350 coinsin välillä.
EA'ta ei kiinnosta missä jamassa pelin sisäinen marketti on, kunhan pakat myy. Vähän ajan sisään 125k- ja 60k x 2 pakat myynnissä, joissa ei ole kulutuskortteja. Järkevintä olisi julkaista specialpakka, jossa pelkkiä kulutuskortteja, niin ei tarttis maksaa itseään kipeäks parista kestokortista. Toki jengi ei pistäisi rahaa sellaiseen samalla tavalla, joten turha haaveilla. Mega/24h olis ihan kiva tähän hätään.
 

Turri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, Braehead Clan
Oon tassa myynyt kauheen kasan sopimuskortteja (seka saastossa olleita etta ostanu halvalla ja myyny pienella voitolla) ja onnistunu tanaan keraamaan yhteensa kolmen Gold Premiumin ja yhden Gold Premium Jumbon verran. Sain toisen TOTW-korttini, mutta olipa niin vaara kuin voi olla, Chris Thorburn. Eihan tolla tee yhtaan mitaan. Sitten sain ensimmaisen Milestone korttini, Patrik Elias, 87ovr-versio. Menee kylla Elias kokeiluun tuohon ykkoskenttaan, mutta taitaa olla liian hidas kaveri siihen. Olishan tuo Milestone-kortti voinu olla parempaakin mutta eipa auta valittaminen. Pitaa koittaa saada viela 1-2 pakkaa tanaan auki kun tuntuu toimivan.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Vähän päivitystä joukkueeseen. Try-outilla kävi Mario Lemieux, mutta se ei vaan mitenkään istunut tuohon joukkueeseen, peli meni aivan perseelleen. Harmi sinänsä.

Benn (C) - Bergeron (A) - P. Kane
Nash - Kesler - Bure (A)
Boedker (ASG) - Giroux - Hossa
Sharp - Koivu - Wheeler (TOTW)

Bouwmeester - Letang (Movember)
Hedman - Carlson (TOTW)
Suter - Karlsson

Luongo
Rinne
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Nyt on joukkueet kerätty sitten jo kolmatta kertaa läpi, ilman että nää superjoukkueet olisi varaa kerätä. Tampa, Hawks, Capitals ja Penguins siis keräämättä joka tilillä.

Rosteri joka pusseista tuli on seuraava:

Vanek-Filppula-E.Kane
Skinner-J.Staal-Turris
Pacioretty-R.Johansen-Oshie
A.Steen-Dubinsky-Voracek

Moulson-Zajac-Wheeler
Marchand-Hanzal-Iginla

Vlasic-E.Karlsson
Hamhuis-Yandle TOW
Bouwmeester-Letang

Alzner-Wisnewski
Hjalmarsson-E.Johnson
Daley

Fleury
Anderson
Halak
Hiller
Elliott

Siinäpä kaikki 86+ ovr ukot mitä tuli. Kyllä tuo mun ykköstilin miehistöstä jäi, jossa oli ilmaisina mm. Lindros, Zeta ja Kessel. Yandlen TOW tuli viimeisenä kerätyistä Ducks-pusseista ja tuollahan on huikea kortti, ihan kirkkaasti parhaita pakkeja mitä pelissä on.

Muuten sitten tuli +5all-korttia ja 15 kesto-korttia aikas paljon + sopparia jne. Edelleenkin ne coinsit takas ensi vuodeksi perhana.
 

Anonymity

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Täytyy kyllä hattua nostaa, kun olet jaksanut sinnikkäästi kerätä joukkueita lävitse.

Itse lopetin muutaman joukkueen jälkeen, koska ei niistä mitään tullut. Oma joukkueeni runko on nyt kasassa ja ostelen vain korttipakkoja siinä toivossa, että joskus vielä napsahtaa se 'kunnon' pelimies.
 

Turri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, Braehead Clan
Nyt kannattaa kayda tsekkaamassa HUTia, siella on kaks ilmaista holiday packia tarjolla. Meikalaisella ainakin kavi suht hyva saka ja toisesta pakasta tuli Kris Letang. Pack Only -tiimin ykkospari nyt TOTW Hedman-Letang, kelpaa!
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Kirjoitetaanpa itsekkin pientä tarinaa. Laken motivoittamana tein itsekkin kokonaan uuden tunnuksen ja lähdin uutta jengiä rakentamaan. Ihan siihen en kuitenkaan lähtenyt että pelkillä pakoilla olisin joukkueen rakentanut. Sen verran 'huijasin' alkuun että ostin rahalla kaksi pakkaa ja niistä saaduilla tuloilla ostin muutaman alle tonnin vahvistuksen alkuun. Toki toisesta pakasta tuli James Neal jonka ilomielin otin vastaan:) Nyt onkin jengiä rakennettu pelkästään pakkoja ostamalla käyttämättä oikeaa rahaa. Homma on lähtenyt hyvin liikkeelle ja statsit näyttää tällä hetkellä 45-1-0. Vaikka suurin osa peleistä on voitettukkin tyyliin vasemmalla kädellä, niin on kyllä ajoittain ollut hyviäkin vastustajia ja nihkeitä voittoja siten myös. Vain yksi peli on mennyt jatkoajalle ja siinä pelissä hiukan onnekkaasti tasoitin 1,2 sekuntia ennen loppua. Tosin olisi ollut vääryys hävitä se, ainakin omasta mielestäni:)

Tässä joukkue: Suluissa ottelut ja tehopisteet. Tummennetut kohdat ovat pakoista.

J.Neal(46o. 38+17) - R.Nugent-Hopkins(46o. 20+41) - Cammalleri(41o. 18+19)
Marchand(29o. 15+9)
- Filppula(12o. 4+14) - Grabner(46o. 21+10)
Chimera(9o. 0+1) - Legwand(46o 19+21) - Burrows(12o 4+1)
Abdelkaber(46o. 9+9) - Desjardins(46o. 10+9) - Erat(46o. 8+7)


Ehrhoff(46o. 8+25) - Vlasic(46o 8+24)
Daley(46o 13+20) - Schultz(36o 0+5)
Giordano(20o. 2+2) - Wisniewski(12o 0+1)


Hiller(90.6%) (Niemi)

Suhteellisen nopeasti on saanut noinkin kovan joukkueen. Tänään tippusi viimeiset alle 80 arvoiset kaverit. Varsinkin pakisto on kova mutta kyllä vastustajille tuntuu noin 95% löytyvän huomattavasti kovempaa jengiä kuten pitäisikin suuremmilla ottelumäärillä. Neal taitaa olla ainoa pelaaja jota ei saisi alle tonnilla ostettua joukkueeseen, eipä voi siis sanoa että kauhea joulu olisi pakkojen suhteen käynyt. Tänään tosin pamahti yhdestä jumbopakasta Burrows, Filppula ja Wisniewski, mutta eivät nekään kovin arvokkaita ole. Filppula tosin sai erektion potenssiin kaksi. Hassua että Vlasic jonka arvo on 88 saa alle tonnilla jengiin.

Joukkueen jäätävin pari on vähemmän yllättäen ollut Neal-Rnh, kuten tehopisteistä näkyy. Legwand on ollut loistava 2-3 sentteri, mutta nyt Filppulan tulo joukkueeseen on nostanut koko kakkoskentän tasoa huikeasti. Olin jo masentumassa kun Marchand-Grabner eivät saa mitään aikaiseksi ja tehot viidesosa nykyisistä. No Filppulan tulon jälkeen Marchand paukutti peräti kuusi maalia yhdessä pelissä ja Grabner nousi jo joukkueen toiseksi parhaaksi maalintekijäksi. Mahtava pelaaja tuo Filppula tässä. Kolme pakkia ovat olleet aivan ylitse muiden Ehroff-Vlasic-Daley tehopisteissä. Kaikilla kolmella myös +/- yli 50 reilusti. Jännä juttu miten Schultz on tehnyt ainoastaan 5 tehopistettä vaikka pakkipari on tehnyt yli kuusi kertaa enemmän. Ja maalissa Hiller on ollut ajoittain itse muuri ja taannut usein huikeilla otteilla voiton Datsyukkeja vastaan. En ole uskaltanut Niemeä edes koittaa.
 

Turri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, Braehead Clan
Nyt kannattaa kayda tsekkaamassa HUTia, siella on kaks ilmaista holiday packia tarjolla. Meikalaisella ainakin kavi suht hyva saka ja toisesta pakasta tuli Kris Letang. Pack Only -tiimin ykkospari nyt TOTW Hedman-Letang, kelpaa!

Voi helvetti. Mulla on toinen PSN-tunnus milla kayn valilla availemassa naita ilmasia pakkoja. Tietysti sielta tulee 91ovr Luc Robitaille. Ensimmainen legenda ikina! Tekisi mieli siirtya tuolle tunnukselle pelaamaan pelkastaan tuon takia. Sielta olisi kaikki joukkueet keraamatta joten pitaakin harkita tarkemmin.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
XbOnen ykköstilin lomapusseista 15 kestokortti ja loput peruskauraa, toisen tilin pusseista pelkkää paskaa ja PS3 pusseista myös täyttä paskaa ja pääasiassa pelkkää kopiokorttia jota oli jo. PS3 pusseista toisesta tuli 88 ovr Vlasic, joka mulle on tullut nyt 3 kertaa pusseista jo vai 4...

Että haistakaa ite EA ystävänpäivä-pussienne kanssa, joskin tuo 4k kestokortti toki ilmaiseksi kelpaa.
 

Flyingbird

Jäsen
Suosikkijoukkue
TUTO Hockey, Mestis, SJS
Itse sain jo edelliseen viestiin mainitun Chimeran ja sopimuksia. Melkoista paskaa siis verrattuna teidän pusseihin.

Edit: Kävin vielä toisella nikkillä ja paras oli Gudas.
 

pesalae

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Washington Capitals, Avangard Omsk
Oon pidempään seuraillut näitä hieman ylempiä divareita kahlatessa läpi, kuinka totaalisen järjettömiä jengejä porukoilla on. Siinä vaiheessa jos Crosby tmv. pelaa kolmosessa tai nelosessa, niin taitaa asiat olla hyvin? Mistä jengi repii näitä joukkueita ja millä tuurilla, anybody?

Itsellä nyt käynnissä miltei puolivälissä 3. divari saldolla 4-0-0. Eikä joukkueeseenibole eksynyt toistaiseksi mitään yli 90 ovr pelaajaa. Kuitenkin peli kulkee köykäsemmälläkin kohtuullisesti, ehkä todella tiiviin puolustamisen johdosta. Joku rage quittaaja 5-0 tilanteessa nimesikin 1-4 muodostelman pakittamisen meikälle "lame ballerina styleksi". Alla jengi, kehityideoita?

Krejci - Backstrom - Voracek
Vanek - Filppula - St. Louis
Steen - Koivu - Pominville
Pacioretty - Johansen - Ryan

Bouwmeester - Hamhuis
Yandle - Alzner
Johnson - Carlson

Mason
Holtby
 

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Itsellä lähti eilen liuta pelaajia myyntiin.

Tajusin, että on turha pitää Pietrangelon-tasoisia kavereita 3. pakkiparissa sekä Hallin-tasoisi hyökkääjiä 3. hyökkäyskentässä.

Silti syvyyttä riittänee. Itsellä nyt 16 ottelua ilman varsinaisen peliajan-tappiota alla. 2. divari menossa tällä hetkellä. Vähän aikaa sitten pudotin itteni tahallani 5. divariin; oli hauskaa "perseillä" omalla suhteellisen kovalla jengillä huomattavasti huonompia pelaajia vastaan.

Oma joukkue nyt:

1. MS Sakic (A) - Lemieux (C) - Kurri
Keith - McDonagh


2. Modano - Bergeron (A) - Kessel
Suter - Karlsson


3. Lindros - Kesler - Benn
Giordano - Hedman


4. Kopitar - Gilmour - TOTW Pominville

Price (overall 99)
Elliot

 
Viimeksi muokattu:

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Jatketaan mihin jäätiin.

Mario Lemieux tuli hankittua ja nyt on muutama peli pelattuna. Mikään ei toimi. Ei yhtään mikään. Kaverin pitäisi olla statsien puolesta yksi koko HUTin parhaista pelaajista. Itsellä ei vaan toimi yhtään. Aloitukset hävitään, kiekot menetetään ja yleisesti koko joukkue on aivan sekaisin.

Kemiat ovat 100% sekä joukkuekortit luonnollisesti samat kaikilla. Pakko ollu skripti tuossa pelissä, koska välillä yksittäinen pieni muutos tuhoaa kaiken pelistä.
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Jatketaan mihin jäätiin.

Mario Lemieux tuli hankittua ja nyt on muutama peli pelattuna. Mikään ei toimi. Ei yhtään mikään. Kaverin pitäisi olla statsien puolesta yksi koko HUTin parhaista pelaajista. Itsellä ei vaan toimi yhtään. Aloitukset hävitään, kiekot menetetään ja yleisesti koko joukkue on aivan sekaisin.

Kemiat ovat 100% sekä joukkuekortit luonnollisesti samat kaikilla. Pakko ollu skripti tuossa pelissä, koska välillä yksittäinen pieni muutos tuhoaa kaiken pelistä.
Jännä juttu, mulla kävi täsmälleen samalla tavalla Lemieuxin kanssa. Annoin kyllä ihan kunnon mahdollisuuden (yli 30 peliä), mutta koko joukkueen peli meni täysin sekaisin ja putosin kakkosdivariin ja melkein sieltäkin. Lemieuxille satunnaisia onnistumisia, mutta samaan aikaan kolmosketjussa mm. Kesler nakuttaa pisteitä joka matsissa. Lemieux myyntiin ja sen jälkeen kakkosdivari puhtaalla pelillä läpi ja heti seuraava kausi ykkösessä yhden pisteen päähän mestaruudesta, selkeä muutos, joukkuepeli toimii taas.
 
Jännä juttu, mulla kävi täsmälleen samalla tavalla Lemieuxin kanssa. Annoin kyllä ihan kunnon mahdollisuuden (yli 30 peliä), mutta koko joukkueen peli meni täysin sekaisin ja putosin kakkosdivariin ja melkein sieltäkin. Lemieuxille satunnaisia onnistumisia, mutta samaan aikaan kolmosketjussa mm. Kesler nakuttaa pisteitä joka matsissa. Lemieux myyntiin ja sen jälkeen kakkosdivari puhtaalla pelillä läpi ja heti seuraava kausi ykkösessä yhden pisteen päähän mestaruudesta, selkeä muutos, joukkuepeli toimii taas.
Toki voi olla näin että sekottaa ketjun peliä, mutta siellä on ne 3 muuta ketjua myös :) Kyllähän sen huomaa kun vaihtaa pelaajia toiseen että menee joskus huonompaan suuntaan. Esimerkkinä A.Ladd oli mulla ihan %Q=)¤" vaikka pyörinyt samassa ketjussa E.Kanen ja esim B.Littlen/RNH kanssa. Vaihdoin sen B.Wheeleriin ja heitin A.Laddin toiseen ketjuun niin jotenkin sellainen kevyt parannus tuli molempien ketjujen peliin. Voi olla että Ladd on muutenkin ihan kura koko pelissä vaikkakin ovr 87..
 

Turri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, HIFK, Braehead Clan
Itellekin naa ketjujen toimivuudet ihan hebreaa. ASG Neal ei tuntunut toimivan itella juuri yhtaan tuossa ykkosen laidassa ja toisella puolella Gaborik nakutti pisteita minka kerkes ja koko ajan tulessa. Sitten laitoin siihen Brad Richardsin sentteroimaan ja voila. Yhtakkia Nealilla alkaa taklaukset osumaan paremmin, syotot kohdillaan jne. Ja ei oo ees joukkueita vaihdettu tuohon ykkoseen, se vaan toimii noin. Samaan aikaan laitoin kakkosen keskelle Darren Helmin ja jalleen sama juttu. Skinner ja Simmonds tuntuu pistavan joka kerta kiekon reppuun kun saa edes vahankaan paremman paikan.

Toki kummassakin tapauksessa on upgrade kyseessa (Richards korvas Galchenyukin ja Helm Brodziakin), joten sinallaan ei mikaan yllatys. Mutta eniten ihmetyttanyt tuo miten yhtakkia oppinut pelaan Nealilla, ekat 15 matsia se oli kuin etana, kun sita ohjas, nyt se painelee siella melkein Gaborik-vauhtia ja ei tuo mun mielesta selity silla etta yks bradrichards tulee siihen sentteriks.

Vaihtoehtosesti taas sitten laitoin TOTW Hedmanin pariksi Kris Letangin Eric Johnsonin sijaan ja Hedmanista tuli ihan paska. Kaikki taklaukset ohi, lamarit viuhuu laidoille ja jokasella pokecheckilla 2min jaahy. Pitanee varmaan vaihtaa takaisin, jos sitten ois kaks tasapainoisempaa pakkiparia.

Onkos tuolla pelipaikalla hirveasti jengin mielesta merkitysta? Sain aikoja sitten POTG Rakellin, 75ovr, ja laitoin sen 4.ketjun sentteriks. Ei se mikaan alotushirmu oo, mutta overalliaan paljon parempi pelaaja ja taidan jattaa sen tuohon. Mietin silla, etta kannattaako sita siirtaa sentteriks, kun noilla laidoilla huitelee MS Elias ja TOTW Thorburn, jotka on yllattavan hyvia jarruketjun jatkia.

Pack Only Team talla hetkella, painelee 5.divarissa:

ASG Neal (A)-Richards-Gaborik (A)
Skinner-Helm-Simmonds
Marchand-Kruger-Cammalleri
MS Elias-POTG Rakell-TOTW Thorburn

TOTW Hedman (C)-Letang
Hamhuis-Johnson
Alzner-Niskanen

Elliott (Niemi)

ps. jos joku pohtii halpaa veskaria, niin Elliot on toiminut mulla tosi hyvin. 89.9% ja 1.42 talla hetkella 13 ottelussa ja vaittaisin etta 1-2 noista maaleista ollu helppoja, muuten tosi varmasti toiminut vaikka ite sohellan puolustuksessa torkeesti.
 
Nyt täytyy kyllä tännekin kirjoitella. Sain tossa valmiiksi SJS kokoelman (reward 10 packs). Lähdin availemaan pakkoja ja kerrankin nasahti jotain hyvää.

D.Krejci (89), P.Bergeron (91), P.Kessel (90), E.Staal (89). Lisäksi tuli Franzenia, Bogosiania yms perus kauraa.

Nyt on sentteriosastolla tunkua, rosterissa on mm. J.Thornton, L.Couture, J.Pavelski, R.Nugent-Hopkins, sekä nuo juuri saadut Bergeron, Staal ja Krejci.
Mahdollisesti laitan noista SJS kavereista 2 kipaletta myyntiin koska ovat ostettuja huutokaupasta ja niistä saa puckseja seuraavaa collectionia varten, joka saattaa olla Boston tai Toronto. Täytyypä vertailla noita kavereita ketkä sinne keskikaistalle heittää.

Ei vieläkään yhtään tappiota HUTissa, pois lukien 2 peliä johdin 3-5 maalilla. EA servuille yhteys poikki ja mulle tappiot. En kyllä tajua miten noin voi olla. Voittoja kertynyt sen 30+


E: Voisin jopa harkita laittavani laitureita myyntiin kun löytyy noita C -> VL kortteja yms. Ainakin Pavelski saattaisi olla hyvä vasemmassa laidassa
 
Viimeksi muokattu:

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Lähdin ekan kerran ikinä HUT:ssa hakemaan voittoa huutokaupoilla, jotta saisin Capitalsin ja Tampan nyt edes kerättyä kasaan. Saa nähdä mitä tulee, kun EA pussihuorauksillaan polkenut tuon helvetin korttikaupan maantasalle. Erikoiskorteilla pääasiassa yritän tehdä voittoa ja mm. Bruinsin Bergeronilla.
 
Lähdin ekan kerran ikinä HUT:ssa hakemaan voittoa huutokaupoilla, jotta saisin Capitalsin ja Tampan nyt edes kerättyä kasaan. Saa nähdä mitä tulee, kun EA pussihuorauksillaan polkenut tuon helvetin korttikaupan maantasalle. Erikoiskorteilla pääasiassa yritän tehdä voittoa ja mm. Bruinsin Bergeronilla.
Se kannattaa kyllä jos sitä vaan jaksaa. Oli mm. Marleau 10-12k osta heti hinta ja siitä saa tuplat kun myy, itellä rosterissa nyt. Lisäksi Pavelskista maksoin 5 kiloo josta saa siitäkin 10k+/-. Ohan noita tullut vastaan myös sellasia joita ei oo saanu itelle esim. 4k Bäckströmii, 3k thorntonii, 3k Paciorettyy. Ei vaan hirveesti jaksais tota rassata. Nyt tehnyt niin että collectioneita keräillyt ja kun on valmis heitän myyntiin. Sit vaan uutta collectionia ja rosteri kehittyy siinä samalla sopivasti. Parhaimmillaan saanut 5k voitollakin myytyä collectionin ja sitten saman päivän aikana ostettua uuden collectionin..Johtui tuossa tapauksessa siitä kun Byfuglien oli kaupan 5-6k ja möin 13k~.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Se kannattaa kyllä jos sitä vaan jaksaa. Oli mm. Marleau 10-12k osta heti hinta ja siitä saa tuplat kun myy, itellä rosterissa nyt. Lisäksi Pavelskista maksoin 5 kiloo josta saa siitäkin 10k+/-. Ohan noita tullut vastaan myös sellasia joita ei oo saanu itelle esim. 4k Bäckströmii, 3k thorntonii, 3k Paciorettyy. Ei vaan hirveesti jaksais tota rassata. Nyt tehnyt niin että collectioneita keräillyt ja kun on valmis heitän myyntiin. Sit vaan uutta collectionia ja rosteri kehittyy siinä samalla sopivasti. Parhaimmillaan saanut 5k voitollakin myytyä collectionin ja sitten saman päivän aikana ostettua uuden collectionin..Johtui tuossa tapauksessa siitä kun Byfuglien oli kaupan 5-6k ja möin 13k~.
Collectioneilla itsekin voitot tein. Kiitos Marlöön muistutuksesta. Marleau ja Chara ovat olleet näistä peruskorteista ne kaksi, joilla olen eniten voittoa tehnyt niin NHL14, kuin NHL15 HUT-kaupoissakin.
 
Collectioneilla itsekin voitot tein. Kiitos Marlöön muistutuksesta. Marleau ja Chara ovat olleet näistä peruskorteista ne kaksi, joilla olen eniten voittoa tehnyt niin NHL14, kuin NHL15 HUT-kaupoissakin.
Extra massit tulee vielä siitä kun saat noista collection packeista omaan rosteriin korvaavan pelaajan, otetaan nyt oma esimerkki esim. Kesseli, sit vaan vanha puckseilla ostettu right wingeri (Pominville) myyntiin ja kappas, pari kiloo lisää kolikoita. Oravanpyäräpyärii
 

Harhasyöttö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP sympatiat: HIFK
Onko kenenkään muun mielestä 1 Divisioona jotenkin helpompi kuin vaikka 2 tai 3? Itse tahkosin pitkään 2 divaria ja nyt vihdoin nousin 1. divariin. :) No 5 peliä ja 5 voittoa ja vastustajien taso on ollu aika käsittämättömän heikkoa :/ Lisäksi jos häviävät, niin sitten tuleekin viestiä et pelaan kuulemma paskasti. :D Vaikka oon voittanu laukaukset, maalit ja hyökkäysalue ajan esim. yli 3 minuutilla. Ei tämmöstä tullu vastaan alemmissa divareissa ja en mielestäni oo kuin keskiverto pelaajana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös