NHL 13 GM Connected-liigan pelien analysoinnit ja jälkipelit(PS3)

  • 6 945
  • 79

Śmierć

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders & Frans Nielsen + Karhu HT
Millonkas Smierc aikoo paikalle tulla?

Tänään lauantaina n. klo 12 ->

Oon justiis menossa lastailemaan kuormaa ja sen jälkeen rekan nokka kääntyy kohti kotia.
 

Lasipolvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS Hifk ja Leijonat
Siihen saakka kunnes joku laittaa sen chat huoneen pystyyn niin Calgary ja Dallas laittakaa vaikka yv:tä millon ehtisitte linjoille. Etenkin Dallas meillä olisi 2 peliä heti enkä eilen bongannut kumpaakaan linjoilta ollenkaan.
 

strapat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, TB, PattU, Jokerit
Siihen saakka kunnes joku laittaa sen chat huoneen pystyyn niin Calgary ja Dallas laittakaa vaikka yv:tä millon ehtisitte linjoille. Etenkin Dallas meillä olisi 2 peliä heti enkä eilen bongannut kumpaakaan linjoilta ollenkaan.

Yritin tehdä mutten osannu kutsua muita siihen, vain ne joita ois kavereissa.

Pelit olisi jäljellä Dallasia, San Josea ja Edmontonia vastaan.
 

lohipro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Chicago Blackhawks, Oranje
Carolina pelivalmiudessa kello viiteen asti. SM-liigakierroksen jälkeen voin pelata tarvittaessa.
 

Śmierć

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders & Frans Nielsen + Karhu HT
Islanders myös pelivalmiina nytten. Haasteita vaan tulemaan.
 

Pengu

Jäsen
Penguins - Islanders 7-0
Penguinsilla on ollut maalinteko ongelmia ennen tätä ottelua mutta nyt ne maalihanat aukesivat ja oikein kunnolla 7-0. Islandersissa ei ollut tässä ottelussa mitään saumaa eikä he päässeet oikeastaan missään kohtaa hyvillle paikoille lukuunottamatta paria pyöritystä. Kiitokset Smiercille ottelusta, Vancouveria ja Phillyä vastaan olisi vielä, onkos Canucksin gm koska paikalla?
 

Telemarketti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ja näin kausi saatiin käyntiin komealla 6-0 voitolla New York Islandersista. Lukemat eivät kyllä kerro täyttä totuutta pelin kulusta. Paljon tasaisempaa oli ja varsinkin viimeinen Tampa Bayn maali oli onnenkantamoinen 0.5 sekuntia ennen pelin loppua. Mutta kiitoksia vain Smiercille, oli hauskaa pelata! Seuraavaksi sitten Floridaa taikka NY Rangersia vastaan pitäisi pelailla
 
Suosikkijoukkue
Tappara, AVS, Mustapha Lemieux
Vuoroin vieraissa NY Islandersia vastaan, oli todella tasaiset ottelut. Ensimmäisessä matsissa NYI vei 4-3, vaikka sainkin jonkinlaisen loppukirin muka aikaan. Toisessa mentiin 1-1-tilanteessa aina rankuille asti, jossa Florida nappasi ensimmäiset kaksi pistettä tälle kaudelle. Ainakin pistetili on nyt auki. Theodore on todella surkea molari... Jostain tarvitsisi se yli 80-arvoinen mokke kaivaa.

Onko Tampan GM tänään myöhemmin vielä linjoilla? Esim tossa neljän aikaan? Voisi nuo kaksi matsia pelailla pois, kun en äsken ehtinyt kun oltiin yhtäaikaa online.
 

harky

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Buffalon ja Detroitin kohtaaminen päättyi 0-4 vierasvoittoon. Peli oli ainakin omasta mielestäni tasainen eikä 0-4 tulos kerro välttämättä koko kuvaa. Sellaiset suuruudet kuten Jakub Kindl ja Jonathan Ericsson onnistuivat mm. maalinteossa. Pavel Datsyukin pistesaldo tämän kauden osalta saatiin myös avattua parin maalin muodossa.
 

Śmierć

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders & Frans Nielsen + Karhu HT
Pientä raporttia kaikista peleistä:

FLA - NYI 3-4

-Kauden avauspeli ja molemmilla joukkueilla oli havaittavissa pientä puristusta mailoissa. Molemmat tekivät tasaiseen tahtiin pieniä lapsuksia, joista sitten aina välillä kuittailtiin maalien muodossa, jos vaan saatiin vedot onnistumaan. Peli oli pitkään tilanteessa 2-2, kunnes Isles teki suhteellisen peräkkäin kaksi maalia ja meni varman tuntuiseen johtoon. Florida kuitenkin kiri maalin päähän ja aiheutti sydämentykytyksiä vierasjoukkueen GM:ssä. Todella hieno peli ja haluankin antaa suuret kiitokset Väärälle Varusteelle. Harmi, kun ei olla samassa divisioonassa, niin jää keskinäiset lukumäärällisesti vähän pienemmiksi.

PIT - NYI 7-0

-Toinen peli lähtikin heti alusta rullaamaan erittäin huolestuttavaan suuntaan. Tosin eipä se ole ihme, kun hidas puolustus ei mitenkään pysy vastustajan tähtien (tai rivimiestenkään) perässä. Vaikka olenkin todella pettynyt joukkueeni esitykseen tässä ottelussa, niin vielä pettyneempi olen PIT-manageri Pengun ristodufva-tyyliin. Kyseessä on PIT-NYI ja mies ei vastaa haasteisiin, vaikka monta kertaa soitettiin kelloa. Kiitokset neiteilystä huolimatta Pengulle, mutta vinkkinä vaan, että seuraavassa ottelussa nostetaan koko nelonen täyteen nyrkkisankareita ja noudetaan väkisin ;)

BUF - NYI 0-1

-Murskatappion kärsinyt Isles kohtasi seuraavaksi maalinteon kanssa myös tuskailleen Buffalon. Ensimmäisessä erässä itseluottamuksensa menettäneet saarelaiset tuskailivat jo pelkästään hyökkäysalueelle pääsyn kanssa. Toisessa erässä alueelle jo päästiin, mutta hallinta oli suhteellisen huomattavasti vastustajalla. Kolmannessakaan erässä ei sen ihmeemmin muutamaa paikkaa lukuunottamatta nähty hyökkäyskuvioita, ja kun vastustaja painoi päälle, niin aika pahasti oltiin helisemässä. Sitten aivan pelin lopussa, kaksi sekuntia ennen päätössummeria (ainakin tilastoissa oli 19:58), Tavaras kaadettiin maalivahdin edessä ja tilanteesta vihellettiin rankkari. Kiekko sisään ja pisteet saarelaisille. Todella karu loppu ottelulle mielestäni.

Kiitokset Lutkuttimelle hyvästä pelistä, ainakin omalta osaltani oli todella mukavaa pelata (ihan koko peli siis, ei lasketa ratkaisua tähän).

NYI - TBL 0-6

-Ja taas saatiin voitetun pelin jälkeen täysmurskaus. Jotenkin sen huomaa, että tuolla pakistolla (ja nykyisellä luistelumoottorilla) on vaikeuksia pysyä liukkaiden pelaajien perässä. St. Louis oli todella pelottava kiekollisena, eikä Stamkoskaan helppo ollut pitää kiinni. Kun näitä ykkösmiehiä hieman koitettiin erikoisvartioida (ja onnistui hyvin, heh), niin Islesiin matkaava Ryan Malone päätti aloittaa kautensa kypärätempulla. Kiitoksia näistä maaleista, taitaa johtaa joukkueen maalipörssiä jo pelkästään noilla, kun siirrot tapahtuvat :)

Tämän lisäksi avattiin kausi myös tappelurintamalla. Turhautunut Matt Martin haastoi Mattias Ohlundia tappeluun, mutta tämä ei vastannut kutsuun (hankinttiinko me neiti tänne pelaamaan?). Onneksi vieressä luistellut Eric Brewer tuli puolustamaan joukkuekaveriaan ja saatiin myllyt aikaiseksi. Hyvän vastuksen Brewer kyllä antoi, mutta Martin otti tappelusta voittopisteen tililleen. Kiitoksia myös Telemarketille ottelusta, jos sitten ensi kerralla saarelaisista olisi edes vähän vastusta.

NYI - FLA 1-2 RL

-Kauden toinen kohtaaminen ja tällä kertaa kotikaukalossa. Molemmilta oli jo virheet vähentyneet, vaikka niitä vielä muutamia tuli puolin jos toisin. Peli oli myös puolustussuuntaan paljon paremmin molemmilta hallussa, sillä ensimmäistä maalia saatiin odottaa toiseen erään asti. Nielsenille pelattiin maalin kulmalle kiekko, josta mies ei erehtynyt, vaan jallitti molarin hieman tuurillakin. Juuri tätä ennen Grabner oli epäonnistunut rankkarista. Kolmannessa erässä aivan loppupuolella Florida rynni väkisin tasoihin ja olikohan Versteeg, joka rannasi yläpesään hienon esityön jälkeen. Enempää maaleja ei nähty, joten jatkoaika oli edessä.

Jatkoajalla mentiin aika lailla havaijikiekkoa päästä päähän ja paras tilanne tuli Islesin Mark Streitille, joka laukoi molarin kautta tolppaan ja kiekko jäi lirumaan maaliviivalle. Sitä ei sitten kuitenkaan ketään tajunnut mennä tökkäämään maaliin, joten edessä oli rangaistuslaukauskilpailu. Se oli oikeastaan jo ennakkoon aika selvää mitä tulee tapahtumaan, sillä Islesin GM on ehkä paskin molari koskaan, joten jatkokierroksillekin jouduttiin vain siksi, koska Florida suti ratkaisevan vedon yli maalin :) Kiitoksia taas kerran hyvästä pelistä Väärälle Varusteelle.
 

strapat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, TB, PattU, Jokerit
Pelit olisi jäljellä Dallasia, San Josea ja Edmontonia vastaan.

Dallasin manageri (Shaddix) ois liittynyt kunhan saatais pelit vaan käyntiin.
San Josen manageri (Jeffrey) on ilmoittanut että maanantaina (hyvällä tuurilla sunnuntai iltana) vasta pääsee peleille.
Edmontonin manageri (kesäesa) ei ole vielä liittynytkään liigaan.

Milloin Pengu simuloit seuraavaan jaksoon?
 
Suosikkijoukkue
Tappara, AVS, Mustapha Lemieux
Todella hieno peli ja haluankin antaa suuret kiitokset Väärälle Varusteelle. Harmi, kun ei olla samassa divisioonassa, niin jää keskinäiset lukumäärällisesti vähän pienemmiksi.

Täältä myös kiitokset Śmierć:lle mukavista matseista! Oli todella miellyttävää pelata, kun peli näytti lätkältä ja kumpikin pelasi monipuolisesti ja mielikuvituksellisesti, eikä haettu vain jotain glitch-maaleja. Ja taitotasoltaan ollaan hyvinkin vahvasti samalla viivalla, niin oli kunnon vääntämisen makua. Seuraavia keskinäisiä odotellessa!
 
Suosikkijoukkue
Tappara, AVS, Mustapha Lemieux
Florida otti turpaansa rumilla lukemilla kaksi kertaa peräkkäin paikallisvastustaja Tampa Bay:lta. Ei ollut kyllä mitään jakoa missään vaiheessa... Ja en tiedä, onko Floridalla liigan hitaimmat pakit, vai Tampalla nopeimmat hyökkääjät, mutta aivan jatkuvasti oli Tampan hyökkääjät läpiajossa ja meikäläisen pakit (jopa yksi liigan nopeimmista pakeista Brian Campbell) seisoivat kuin tervassa keskialueella. En tiedä mikä tuohon auttaisi, kun jo nyt taktiikkani ovat melko puolustusvoittoiset ja pakkien pitäisi vetäytyä melko alas. Ja Tampa pelasi kyllä maailman tylsintä ja yksitoikkoisinta lätkää, sieltä löytyi yksi ja ainoa tapa hyökätä: laidasta sisään alueelle, leikkaus keskelle ja säbäranne takanurkkaan. Tehokasta, mutta todella puuduttavaa. Taisi yhtä vaille kaikki maalit tulla tällä samalla tavalla... Tällaista heittopussia vastaan toimii toki, mutta en povaa kauheaa menestystä vähänkin kovempia vastustajia vastaan. Ärsyttävän tehokasta silti :D Onnittelut voitoista Telemarketille!
 

lomapäivä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins & Ilves
Huhhuh, tästä paikalliskamppailusta ei puuttunut tunteita tai tilanteita! Toronto ja Ottawa väänsivät varsinaisella peliajalla 2-2 tasapelin Michalekin loukkaantuessa 1. erässä. Jatkoajalla mm. Phil Kessel pääsi läpiajoon, mutta Anderson hoiti tilanteen varmasti. Voittomaalikisa näytti jo tulevan, kun Peter Regin kiersi Toronto-maalin ja imien puolustajat itseensä syötti kiekon Latendresselle, joka siirsi kiekon tyhjään maaliin. TOR-OTT 2-3 JA.
Kiitokset Kaberlelle tiukasta pelistä!
 

Kaberle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Maple Leafs, Chelsea
Huhhuh, tästä paikalliskamppailusta ei puuttunut tunteita tai tilanteita! Toronto ja Ottawa väänsivät varsinaisella peliajalla 2-2 tasapelin Michalekin loukkaantuessa 1. erässä. Jatkoajalla mm. Phil Kessel pääsi läpiajoon, mutta Anderson hoiti tilanteen varmasti. Voittomaalikisa näytti jo tulevan, kun Peter Regin kiersi Toronto-maalin ja imien puolustajat itseensä syötti kiekon Latendresselle, joka siirsi kiekon tyhjään maaliin. TOR-OTT 2-3 JA.
Kiitokset Kaberlelle tiukasta pelistä!

Lisäksi Connolly loukkaantui, mutta selvisi kai säikähdyksellä. En muistanut katsoa pelin jälkeen kävikö mitään. Eipä toki itseä haittaa kun se lasijalka on muutenkin jo kaupattu pois... Ja kiitokset pelistä!
 

Telemarketti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ja Tampa pelasi kyllä maailman tylsintä ja yksitoikkoisinta lätkää, sieltä löytyi yksi ja ainoa tapa hyökätä: laidasta sisään alueelle, leikkaus keskelle ja säbäranne takanurkkaan. Tehokasta, mutta todella puuduttavaa. Taisi yhtä vaille kaikki maalit tulla tällä samalla tavalla... Tällaista heittopussia vastaan toimii toki, mutta en povaa kauheaa menestystä vähänkin kovempia vastustajia vastaan. Ärsyttävän tehokasta silti :D Onnittelut voitoista Telemarketille!

Kiitoksia myös Väärälle Varusteelle peleistä! Tosiaan olen aika kädetön ja taitotasoltani varsin rajallinen kaveri, joten on vain yritettävä puuduttavsti ja konemaisesti kuin Saksa futiksen puolella aikoinaan :D Mutta sen verran sanon että kokeilin tuossa ekassa pelissä erilaisia variaatioita, varsin kehnoin tuloksin. No tästä koitetaan kehittyä ja duunarien johdolla mennään eteenpäin Stamkosin loukkannuttua.

Niin ja Rangersin gm:ää kaipailisin tänään illalla vielä matsiin.
 

Shaddix

Jäsen
Suosikkijoukkue
GM Connected: Dallas Stars
Dallas Stars aloitti myös kautensa:
ja kopsaan häikäilemättömästi Śmierćin ulkoasun...

DAL - ANA 3-0
Ekassa pelissä jännitti, että miten Dallasin kapea puolustus pystyy pitämään Ducksin nimimiehet kurissa. Alussa pyöri myrsky Dallasin päässä ja ohjainkin alkoi vilkuttaa akun loppumisen merkiksi. Onneksi sain vastahyökkäyksen, jossa Morrowin loistavan maskin takaa takatukka-Jagr pääsi pamauttamaan rannarin yläpesään. Replayn aikana ohjain laturipiuhaan ja pääsin enemmän peliin mukaan, kun ei tarvinnut pelätä akun loppumista. Jamie Benn niittasi kaksi hienoa häkkiä.

DAL - PHX 6-0
Phoenix pelasi fyysisen ottelun, ukkoa oli koko ajan nurin. Vastustajan puolustuksen lapsukset käytettiin 100% hyväksi, siksi murskalukemat. Lehtonen jatkoi loistavia otteitaan: 2. nollapeli!

DAL - PHX 3-4 rl.
Toisessa pelissä Phoenix pelasi tarkemmin ja vielä fyysisemmin. Dallasin ykköskorin miehet sai vietyä pelin jatkoajalle parin maalin tappioasemasta huolimatta. Oman puolustajan luistimesta kimmonnut 1-3 maali jäi kaivelemaan. Rankkareissa Phoenixin moken liikkeitä oli vaikea lukea ja itsellä ei mikään onnistunut. Voitto Phoenixiin ja Dallasille säälipiste.


Kiitokset strapatille ja Lasipolvelle matseista! Dallas kohtaa vielä Ottawan, Minnesotan ja Bostonin. Pistäkääs poijjaat yv:tä tänne tai pleikkarille, niin pelataan pelit pois huomenna.

Huom! Voisko esim. Pengu puuhamiehenä tehdä sen chat-huoneen ps3:lla tälle porukalle?
 

Telemarketti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
No pistetäänpä tänne vielä raporttia eilisyön ottelusta TB-NYR. Ottelun ensimmäinen erä oli melkoista ilotulitusta puolin ja toisin ja erä päättyi lopulta lukemiin 4-3 TB:n hyväksi. Erityisesti Rangersin tehokkuus oli hurjaa luokkaa. Toisessa erässä peli muuttui paljon tarkemmaksi ja ruotsalaismaalivahdit Lindbäck ja Lundqvist olivat ohittamattomia. Kolmannessa erässä oli paikkoja molemmilla, mutta maalivahdit olivat erän puoliväliin asti mainioita. Sitten kuitenkin Rangersin maalivahti lähti vastaan keskialueelta tullutta purkukiekkoa. Lundqvist kuitenkin puppeloi kiekon kanssa tarpeeksi ja Tampan hyökkääjä ehti tökätä kiekon tyhjään maaliin. Erän lopussa vielä Tampa onnistui maalinteossa kertaalleen ja ottelu päättyi 6-3.

Tampalla siis 4 voiton voittoputki, josta GM on kyllä hyvin yllättynyt. No pistetään muiden alkukankeuden piikkiin. Tästä on hyvä jatkaa kunhan toinen sessio joskus alkaa. Ja erityiskiitokset Rangersin GM:lle. Tämän kaverin kanssa on vielä moni kusessa. Sen verran hienoja maaleja hän teki ja aika tehokkaastikin vielä.
 

Kaberle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Maple Leafs, Chelsea
MTL-TOR 3-4 ja

Toronto jatkoi tällä kertaa tasaisia taistojaan Montrealia vastaan. Alku oli vaikea ja Canadiens siirtyi johtoon Bourquen sijoitettua rystyllä kiekon takanurkkaan. 1-0 numeroista siis erätauolle.

Toisessakin erässä Montreal teki ensimmäisen maalin. Subban oli noussut keskikaistaan, josta pääsi hyvän syötön jälkeen täräyttämään kiekon lämärillä maalin kattoon. Pääsin kuitenkin peliin mukaan hiukan erikoisella maalilla. Kesseliltä vedettiin jalat alta laidassa, mutta polviltaankin lähti terävä ranne, joka yllätti Pricen pienestä kulmasta.

Päätöserässä oli jo ratkaisunmakua ilmassa kun Montreal iski alivoimalla 3-1 maalin. Kuitenkin loppuhetkillä hieno nousu. Ensin Kessel jäi vapaaksi keskelle johon syöttö Grabovskilla ja kiekko yläkulmaan. Reilu minuutti ennen loppu sitten ykkönen värkkäsi vielä tasoituksen. Kessel toimitti kiekon maalille ja Lupul kauhoi irtokiekon maaliin.

Jatkoajalla ratkaisijaksi nousi 2vs1 hyökkäyksestä Lombardi, joka sijoitti kiekon maaliin Lupulin tarjoilusta.

Tasainen peli, josta kertoo jo laukauksetkin. Taisivat mennä 22-21 Montrealille. Kiitokset saxonille pelistä!

Aloitukset kyllä valtava päänvaiva tällä joukkueella. Bozak taitaa olla ainoa kohtalainen aloittaja, jos ei nelosketjua laske. Grabovski ja Lombardi häviävät kyllä jokaikisen aloituksen. Siinä sitten meneekin hyökkäävillä kentillä koko vaihto kiekkoa takaisin karvatessa. Toivottavasti Lecavalier pystyy tuomaan apuja tälle osastolle.
 

Juzsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid, Espanja, Raul
Washington, Boston NY Rangers Peleille? 20.40 asti aikaa olla pleikkarin äärellä, kunnes tarvii lähteä töihin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös