NFL season 2017–2018

  • 96 998
  • 539

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Lisäksi hieman yllättäen Rams kävi hakemassa voiton Jerry Worldistä. Moni asiantuntija oli hieman varovainen arvioissaan ennen kautta Cowboysista ja eihän Dallas missään nimessä ole yhtä vakuuttavia olleet kuin viime kaudella. Dallasilla on myös jatkoa ajatellen melko kova otteluohjelma ihan jo ensi viikon Packers matsista alkaen, joten mielenkiinnolla täytyy seurata minkälaisen recordin Dakin Ja Zeken johdolla saavat raavittua kasaan.

Cowboysin puolustus on ongelmissa ja kun Sean Lee oli taas vaihteeksi kentän laidalla, niin oli ihan odotettavissa ettei siitä hyvä heilu. Viime kauden aseet, eli liigan paras hyökkäyksen linja ja yllättävän hyvä puolustus, ovat hävinneet. Vaikka Dak ja Zeke ovat ne otsikoissa paistattelevat naamat niin pelit ratkaistaan muualla.

Ilman Shanahania Matt Ryan tuntuu olevan taas sama virheherkkä tapaus kuin koko uransa ajan poislukien viime vuoden suonenvetokausi.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Katselin eilen tuota Boncos - Raiders peliä ja Carrin loukkaannuttua oli kyllä EJ Manuel aika vakuuttavan oloinen. Tuo käsi on kuin piiska ja muistuttaa paljon Rodgerssia siinä räjähtävyydessä, että kauan kestää irroitukseen. Nyt vielä saanut tarkkuuttaan parannettua, vaikka yhden intterin heittikin. Jännä nähdä miten Raiderssien käy jos Carr ei pääse jatkamaan, onko nyt vihdoin Manuelilla se the paikka nousta sille tasolle mihin miestä on aikanaan povailtu, vai jatkaako tuolla melkoisen mystisellä tasolla, missä voi painaa aivan perskeleesti kyllä palloja omien käsiin, mutta sitten sössii myös sen verran pahasti niitä inttereiksi ettei joukkue vaan voita.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Romo on heittämällä paras kommentaattori missään urheilulähetyksessä ikinä. Tarina on sujuvaa ja mielenkiintoista ja avaa monia asioita, mitä normaalisti ei pelistä näe. Siis näiden pelikutsujen tietämisen lisäksi. Tästä lähtien katson kaikki Romon kommentoimat pelit kokonaan eikä vain pikaversioina. Pesäpallon puolella Juha Puhtimäellä oli vähän samaa otetta.
Tosiaan, Romo oli kova kentällä ja näyttää myös olevan suht vakuuttava kaveri selostuskopissakin. Omasta mielestäni olisi Romolla ollut vielä annettavaa pelaajanakin ja onhan tuo nro 9 yksi kautta-aikain suosikkipelaajani Cowboys leiristä. Romon koko NFL ura tuli seurattua ja joka ikinen peli tuli nähtyä. Erittäin hieno pelaaja ja ihminen. Koko ajan sellainen poikamainen pilke silmäkulmassa ja kaikinpuolin hyvin älykäs pelaaja. kovasti Romo kuitenkin oli kaikkien sylkykuppi koko NFL taipaleensa ajan ja ei olisi todellakaan sitä ansainnut. Enivei, mukava hänen jorinoitaan on kuunnella ja on todellakin kartalla mitä pelissä tapahtuu tai tulee tapahtumaan.
 

Undrafted

Jäsen
Trevethan missaakin vain yhden pelin, kun sovittelija puolitti pelikiellon. Tuntuu tosi oudolta, että liigan kurinpidolliset toimet kiertää yhden jos toisenkin sovittelijan sekä oikeuden kautta. Trevethanin tilanteen luulisi olevan selkeä, kun kyse ottelussa tapahtunut tilanne. Ongelmallisempia tapaukset, missä pelaajaa tutkittu johonkin rikokseen liittyen, muttei edes syytetty oikeudessa.

Danny Trevathan's suspension reduced to one game - NFL.com
 

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Toisaalta kypärällä tyrmäämisestä ei ole koskaan annettu yhtä peliä enempää, joten tuohon linjaan tuomio sopii. Muutenkin pelissä tapahtuneista tilanteista ei useamman pelin pelikieltoja kovin helposti anneta. Suh sai tallomisestaan kaksi peliä ja tästä sai Hainesworth aikoinaan 5 peliä (linkki Youtubeen) ja se lista on melko pitkälle siinä.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
NFL:n kurinpito on vitsi. En viittaa nyt nimenomaiseen tapaukseen tai siihen että kurinpito olisi epätasapuolista, vaan siihen että liigassa on nähty niin paljon törkeyksiä ja tahallisia vahingoittamisia joista ei ole annettu pelikieltoja.
 

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Toisaalta kypärällä tyrmäämisestä ei ole koskaan annettu yhtä peliä enempää, joten tuohon linjaan tuomio sopii. Muutenkin pelissä tapahtuneista tilanteista ei useamman pelin pelikieltoja kovin helposti anneta. Suh sai tallomisestaan kaksi peliä ja tästä sai Hainesworth aikoinaan 5 peliä (linkki Youtubeen) ja se lista on melko pitkälle siinä.

Rangaistusasteikkojen asettuminenhan vain kuvaa hyvin sitä missä asemassa "player safety" ja sen edistäminen on suhteessa liigan julkisuuskuvan hoitamiseen.
 

Sambody

Jäsen
Tämä ajatus tuli itselleni siitä kun olin muutamia vuosia sitten ensimmäistä kertaa katsomassa peliä paikan päällä suhteellisen alhaalla. Ensimmäisissä juoksupeleissä qb (eräs A.Rodgers) teki varsin tavallisia hämäyksiä eli esitti hand-offin jälkeen että pallo oli vielä hänellä. TV-kuvasta noiden vaikutus on melko rajallinen eli harvoin epäselväksi jää, että kenellä pallo on ainakaan useammaksi sekunniksi, mutta livenä noiden seuraaminen oli merkittävästi vaikeampaa ja varsinkin alussa pallo hukkui useinkin. Toki paikkani oli suoraan kentän laidalta jolloin kuvakulma on eri kuin linebackereillä eli lähempänä sitä mitä cornereilla. Sittemmin olen joskus istunut päätykatsomossakin suhteellisen alhaalla ja havainnot ovat olleet samansuuntaisia. Harmi että kentän sisäpuolelta ei seisomapaikkoja myydä, niin näkisi vielä paremmin...
Tuli sattumalta törmättyä tätä suhteellisen hyvin havainnollistavaan videoon. Through eyes of the linebacker.

Unohtui mainita tuosta Carolinan voitosta, että olihan esitys Luke Kuechlyltä. Heittämällä paras sisempi tukimies maailmassa ja ollut jo pitkään. Tuntui yhdessä vaiheessa ettei kukaan muu Carolinalta edes taklaa kuin Luke. On jotenkin aina sielä missä tapahtuu ja tuo ei sattumaa ole.
 
Viimeksi muokattu:

Sambody

Jäsen
Vähän käy sääliksi Bucsia, kun katsoo tuota tunarointia potkasijan toimesta pelistä toiseen ja potkaisijasta toiseen. Gm:n kannattaa varmaan katsoa pikkuhiljaa peiliin. Ensin menee käyttämään kakkosrundin pickin potkaisijaan ja sitten päättää näyttää tälle ovea yhden kauden jälkeen vai jotta pääsee näkemään kuinka seuraava potkaisija tulee häviämään heille pelejä. Pikkusen pistää vihaksi tälläiselle Buccaneers symppaajalle. Olisi ollut iso päänahka Patriotsista vaikka NE joutuikin peliin ilman Gronkia ja Edelmania.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Oli kyllä surkuhupaisaa seurata noita potkuja, mutta ei ole Bucs muutenkaan vaikuttanut siltä playoff-tiimiltä, mitä ennen kautta ennakoitiin.
 

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Monenlaista muutakin säätöä on Bucsien pelissä tuon surullisen potkaisijatilanteen lisäksi. Ensin otettiin aikalisä kun kellossa oli 2:03 jolla käytännössä annettiin Bradylle ilmainen heittomahdollisuus. Oikea clock management olisi ollut ottaa aikalisä vasta 2 minuutin varoituksen jälkeen jolloin epäonnistunut heitto olisi säästänyt aikalisän. Winston oli kanssa kohtuullisen paska koko pelin ajan. Viimeisessä pelissä studiossa Romo epätoivoisesti neuvoi, että osta aikaa ja anna pelin kehittyä mutta Jameis viskasi pallon käsistään ennenkuin vastaanottaja edes ehti kääntyä end zonella. Tosin se varmaan oli valmennuksen pelikutsu.
 

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
Joudun seisomaan korjattuna:

Communication comes naturally to Morgan Burnett

Mutta olen edelleen sitä mieltä että Martinez hoiti homma jossain välissä viimekaudella myös preseasonin ulkopuolella.

Communication comes natural to Blake Martinez

Heh, otsikkokin on kopio tuosta Morgan Burnettia koskevasta artikkelista. Tai siis juuri toisinpäin. Mutta joo, kyllä on Blake ollut jakamassa play calleja ja on varmaankin Burnettin seuraajana tässä roolissa.
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
No hyvä että löytyi mä jo pelkäsin erehtyneeni, :-)

Ei oo tietoa tihkunu ketkä kaikki questionable statuksella olevat nousi Dallasin koneeseen eilen.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Niin no pakkohan varmaan jengillä on olla useampi tuota roolia treenannut mikäli se varsinainen pelikutsujen vastaanottaja loukkaantuu. Burnett lienee se varsinainen ja Martinez paikkaa mikäli tarpeen.

Ei oo tietoa tihkunu ketkä kaikki questionable statuksella olevat nousi Dallasin koneeseen eilen.

Joe Thomas on ainut joka ei varmasti illalla pelaa. Adamskin on läpäissyt aivotärähdys-protokollan.
 

Sambody

Jäsen
BREAKING NEWS: Packers saattanut löytää uskottavan juoksupelin. Jonesilta mahtava peli Cowboysia vastaan ja ai ai miten oli nannaa nähdä ettei koko Packers hyökkäys levännyt Rodgersin jalkojen ja käden varassa.

Tutummissa aiheissa tänään. Packers puolustus vuotaa kuin seula. Eikä asiaa auta että paskan puolustuksen ainoita uskottavia nimiä tippuu kokoajan. Nyt kovia kokivat ykkös korneri King, edge rusheri Perry ja hybrid safetybacker Burnett lisäksi ratkaisuhetkillä hyökkäyksestä Nelson oli sivussa mikä ei voi tarkoittaa muuta kuin loukkaantumista. Sentään Perry pystyi peliä jatkamaan. Lisäksi taisi rivistä tippua Randall, mutta toisaalta viimeaikaisten näyttöjen perusteella tuo ei ole mikään menetys. No Packersin onneksi Rodgers teki taas mitä Rodgers tekee. Todella maaginen voitto drive.
 

SilentMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Giants, Minnesota Timberwolves
Tämän aamun valituksen aihe ei ole Giantsin viides tappio viiteen peliin vaan Game Pass. Olenko ainoa, jolla se tilttaa joka sunnuntai? Eilen kaikki toimi moitteetta pelin alkuun asti, kunnes tuli teksti, jonka mukaan nettiyhteyteni ei ole riittävä tjs. Kolmannella neljänneksellä toimi n. 10 minuuttia, sitten katkesi kokonaan. Ja nettiyhteys on riittävä, koska viikkopelit toimivat moitteetta eli vika on heidän masiinoissaan.

Game Pass on mahtava systeemi, joka tänä syksynä tehtyjen "uudistusten" myötä on kuitenkin muuttunut toiminnaltaan niin epävarmaksi, ettei tarvitse enää ensi vuonna hankkia. Vähän turhan kallista hyötyyn nähden.
 

Sambody

Jäsen
No eipä mene Houstonilla sen lujempaa kuin Packersilla. Kerran ovat saaneet hyökkäyksen uskottavaksi niin sitten tippuu Watt ja Mercilus pois puolustuksesta. Eipä sinne uskottavia pass rushereita jäänyt pelikuntoiseksi enää kuin Clowney ja McKinney. Uskomatonta että joukkueella on Clowneyn ja Wattin tasoinen kaksikko, joka voisi parhaimillaan kahdestaan voittaa joukkueelle pelejä, mutta eivät vain pysy terveiden kirjoissa yhtä aikaa. Jos nyt Wattin kausi ohi polvivamman takia niin alkaakohan kohta olla se piste, että JJ sanoo vitut koko pelille ja lähtee eläkepäiviä viettämään? Ei voi olla kovin nannaa kolmatta kautta putkeen ottaa pitkää huilia kuntoutuksen merkeissä.
 
Viimeksi muokattu:

DTremens

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings, PattU, Wolves, Patriots
Jos nyt Wattin kausi ohi polvivamman takia niin alkaakohan kohta olla se piste, että JJ sanoo vitut koko pelille ja lähtee eläkepäiviä viettämään? Ei voi olla kovin nannaa kolmatta kautta putkeen ottaa pitkää huilia kuntoutuksen merkeissä.

Ei ollu lopulta aikaisten tietojen mukaan nivelvamma vaan ois sääriluun päädyssä murtuma. Näin sanottiin lähetyksessä ainakin. Varmaan lisätestejä tehdään ja ei vielä tietoa minkä luokan murtumasta kyse / kauanko toipumisaika. Vielä siis toivoa ettei oo kauden päättävä tapaus.
 

Sambody

Jäsen
Ei ollu lopulta aikaisten tietojen mukaan nivelvamma vaan ois sääriluun päädyssä murtuma. Näin sanottiin lähetyksessä ainakin. Varmaan lisätestejä tehdään ja ei vielä tietoa minkä luokan murtumasta kyse / kauanko toipumisaika. Vielä siis toivoa ettei oo kauden päättävä tapaus.
Pelin jälkeen ensi tiedot kertovat, että Watt ja Mercilus kumpikin loppukauden sivussa. Texans tulee jatkossa todella tarvitsemaan tulokas-pelinrakentajaansa, jos meinaavat pudotuspeleihin tiensä raivata.
 

Klausuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Arsenal, Texans
Tämän aamun valituksen aihe ei ole Giantsin viides tappio viiteen peliin vaan Game Pass. Olenko ainoa, jolla se tilttaa joka sunnuntai? Eilen kaikki toimi moitteetta pelin alkuun asti, kunnes tuli teksti, jonka mukaan nettiyhteyteni ei ole riittävä tjs. Kolmannella neljänneksellä toimi n. 10 minuuttia, sitten katkesi kokonaan. Ja nettiyhteys on riittävä, koska viikkopelit toimivat moitteetta eli vika on heidän masiinoissaan.

Koko viime kausi ilman ongelmia, nyt joka sunnuntai pätkinyt useamman kerran, eilen juuri valitti nettiyhteyttä, ja ongelma todellakin on heidän päässään.
 

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kun Prescott juoksi maalialuetta kohti toivoin salaa, että polvistuisi puolen jaardin kohdalle. Nyt kun juoksi maaliin asti niin ainut kysymys oli, saako Dallas-puolustus pidettyä Packersin potkumaalissa ja vietyä pelin jatkoajalle. Ei saanut. Kahden paskan puolustuksen shootoutissa Packers sai viimeisen hyökkäysvuoron ja voitti.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Kun Prescott juoksi maalialuetta kohti toivoin salaa, että polvistuisi puolen jaardin kohdalle.
Näinpä ja noin se olisi pitänyt tehdäkin. Ite kyllä tiesin heti, että nyt jäi liikaa aikaa kelloon. Alkaa pikku-hiljaa jo nyppiä nää viime sekuntien tappiot Packersille. Dallasin juoksupuolustus on täys seula ja ei tuo heittodefukaan hirveitä eläköön huutoja aiheuta. Leen poissaolo tietenkin näkyy kummassakin, mutta silti. Prescott oli Dallasin paras pelaaja ja näkyipä pelissä muutamia Romomaisia pyörähdyksiäkin. David Irvingin paluu oli hyvä asia. Eipä tarvi Lawrencen enää yksin huolehtia säkittämisestä. Cb Antony Brown on taantunut viime vuotisesta ja oli jatkuvasti vaikeuksissa. Näistä uusista cornereista Jourdan Lewis tulee olemaan vielä kova pelimies tässä liigassa. Vaikka nyt toki päästikin sen voittomaalin, mutta muuten oli ihan hyvä. LB Jaylon Smith on ollut kyllä melkoinen pettymys kaikissa peleissä. Hirveesti tulee missattuja taklauksia ja ihan puhtaita lukuvirheitä. Kyllähän nämä Cowboysin esitykset hieman huolestuttaa. Bye seuraavaksi ja Sean Lee pitää ainakin saada takaisin peli kuntoon.
 

linjamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Patriots
Tämän aamun valituksen aihe ei ole Giantsin viides tappio viiteen peliin vaan Game Pass. Olenko ainoa, jolla se tilttaa joka sunnuntai? Eilen kaikki toimi moitteetta pelin alkuun asti, kunnes tuli teksti, jonka mukaan nettiyhteyteni ei ole riittävä tjs. Kolmannella neljänneksellä toimi n. 10 minuuttia, sitten katkesi kokonaan. Ja nettiyhteys on riittävä, koska viikkopelit toimivat moitteetta eli vika on heidän masiinoissaan.

Game Pass on mahtava systeemi, joka tänä syksynä tehtyjen "uudistusten" myötä on kuitenkin muuttunut toiminnaltaan niin epävarmaksi, ettei tarvitse enää ensi vuonna hankkia. Vähän turhan kallista hyötyyn nähden.

Appia käytettäessä ongelmat ovat vissiin vielä suuremmat, mutta kyllä desktopillakin on saanut ihan riittävästi kärsiä. Itsellä se on yleensä rajoittunut siihen suurimpaan ruuhka-aikaan 20-21 välille, jolloin heittää ulos peleistä juurikin tuon takia, että omassa netissä olisi jotain vikaa, vaikka ei varmasti ole. Ja ongelma on koko Euroopan alueella. Twitterissä sateli eilenkin aika hyvään tahtiin vihaista kommenttia Game Passin suuntaan ja myöhemmin twiittasivat, että refundia olisi tulossa (linkki vie Game Pass EU:n twitteriin). Saa nähdä tuleekohan sieltä jotain oikeetakin refundia vai joku säälittävä -5% alennuskuponki ensi vuodelle.

Independiltä tuli myös ihan mielenkiintoinen juttu game passin ongelmista tällä kaudella, mikä kertoo kaiken oleellisen.

Näinpä ja noin se olisi pitänyt tehdäkin.

Jos FG ei riitä niin totta kai TD tehdään, jos siihen on saumat. Ei todellakaan tossa tilanteessa oteta polvea ennen maalia ja toivota, että kyllä se vielä pusketaan sisälle. Suurin virhe oli se 2nd downin heitto, jolla pysäytettiin kello. Juoksulla olisi saatu kellosta hyvin pois aikaa tai GB olisi joutunut käyttämään viimeisen aikalisänsä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös