NFL season 2016–2017

  • 94 002
  • 608

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Pläräsin urheilustreameja ja espnällä tuli just nfl-pelaaja Arian Fosterista kertova uutinen. Kuvassa Foster tepasteli joukkueen bussiin tms Suomi-paita päällään. Onko tää joku suomivävy, vai onkohan paita ihan sattumaa?
Näköjään instassakin sama paita näkyvissä: Instagram
Lievä mitvitfiilis tuli.
 

vallu12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Passissa lukee Tampere, Blackhawks, Steelers
Pläräsin urheilustreameja ja espnällä tuli just nfl-pelaaja Arian Fosterista kertova uutinen. Kuvassa Foster tepasteli joukkueen bussiin tms Suomi-paita päällään. Onko tää joku suomivävy, vai onkohan paita ihan sattumaa?
Näköjään instassakin sama paita näkyvissä: Instagram
Lievä mitvitfiilis tuli.

Samaa olen miettinyt reilun vuoden ajan, kun tuo kuva tuli julkisuuteen.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Lions voittoputkessa! Staffordille perus 4 touchdownia ja reikäjuusto puolustus piti Ramsit hyvin pelissä mukana. Mutta toinen peli putkeen kun puolustus voitto pelin intillä lopussa. 3-3 ja vielä on Lions mukana.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Cowboys repi Zeke Elliottin johdolla Packersin kovan juoksupuolustuksen kappaleiksi. Nyt niin ku aikuisten oikeesti ei pitäs olla mitään saumaa penkittää Dak Prescottia. Jerry Jones voi lopettaa sen "Romon joukkue" huutelun, sillä Cowboys on nyt Dakin joukkue, ei mitään epäselvyyttä. Vaikka Cowboys häviäisi byen jälkeen Phillylle, niin silti vaihtoa Romoon ei pitäisi tehdä. Niin hyvin koko joukkue pelaa tällä hetkellä, että momentumia ei pidä rikkoa. Alkaa muuten näyttää niin hyvältä, että täytyy hieman itekki rauhottua ja painaa jarrua, ettei alkaa keulimaan liikaa...

Packers ja erityisesti Aaron Rodgers olivat yllättävän vaisuja. Rodgersilla oli välillä tuhotttomasti aikaa toimittaa pallo laitahyökkääjälle, mutta aika heikkoa oli tekeminen. Ei oikein näyttänyt siltä Rodgersilta, mitä itse olen tottunut näkemään. Vähä toistolta tämä alkaa kuullostamaan, mutta kombo Dak & Zeke oli jälleen erinomaisella pelipäällä ja jälki sen mukaista. Cole Beasley saa ajoittain vastustajan nickelbackin näyttämään todella huonolta. Puolustus oli sitä mitä se on ollut viime viikot, eli ei mitään säkenöivää mutta riittävää. Toki turnovereita tuli tänään ihan mukavasti, mutta vastapainoksi passrush oli luvattoman heikkoa. Kovin tuli kolhuja puolustuksen takakentällä Claibornen ja Churchin loukkaantuessa. Ennestäänhän sieltä puuttui Scandrick. Bye tulee loukkaantumisten kannalta hyvää saumaan. Toivotaan että huiliviikko ei vain kovin pahasti katkaise koko joukkueen erinomaista virettä.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Pakko nyt nillittää täälläkin tuosta kenties kauden suurimmasta tuomarifarssista eiliseltä, kun Seattle Seahawks pääsi jälleen kerran kuin koira veräjästä Falconsia vastaan. Aivan järkyttävää että kaikenmaailman tuuletuksista jaetaan sakkoja ja kengistä penaltia, mutta sitten käytännössä koko ottelun ratkaisevaan tuomarivirheeseen ei pystytä puuttumaan mitenkään miltään taholta? Vituttaa tällaista neutraalia katselijaakin, kun mitään logiikkaa ei taas tunnu liputuksissa olevan.

Tästä YouTubesta tuo parranpärinää aiheuttanut pätkä, joku lajiniilo voisi kertoa miten helvetissä tuota ei liputettu kun tuomarit näytti vielä olevan ihan kartalla kaiken lisäksi?
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Tästä YouTubesta tuo parranpärinää aiheuttanut pätkä, joku lajiniilo voisi kertoa miten helvetissä tuota ei liputettu kun tuomarit näytti vielä olevan ihan kartalla kaiken lisäksi?

Eihän tuossa ole oikein mitään perustetta sille miksi lippu ei heitetä. Jones olisi saanut pallon ilman tuota Shermanin repimistä.

Jokohan sitä nyt voisi sanoa että NFC:n mestari tulee vaihtumaan. Panthers on 1-5, joten käytännössä Carolinan pitäisi pelata loppukausi ilman tappioita edes wildcard-paikan saavuttaakseen.

Eilen tuli seurattua NFC Eastin kamppailua Redskins - Eagles. Eagles oli kyllä yllättävän vaisu, Wentz ei saanut hyökkäystä rullaamaan ja puolustuskaan ei saanut Kirk Cousinsia kuriin. Lane Johnsonin puuttuminen puolustuksen linja oikealta puolelta antoi Kerriganille mahdollisuuden säkittää Wentz pariinkiin otteeseen. Ja ensi viikolla Philadelphia saa kotikentällään Minnesotan kivikovan puolustuksen. Eilisen perusteella voisi epäillä että Vikings jatkaa tappiottomana joukkueena.

Lambeau Fieldillä toistui oikeastaan ikävästi parin viime kauden trendi että vierasjoukkue juhlii. Zeke Elliott oli Cowboysin linjan takana lopulta liian kova Packersin juoksupuolustukselle ja Prescott löysi tarvittavat aukot Packersin kulmapuolustajista josta puuttuivat kolme parasta corneria.
Rodgersin johtama hyökkäys ei taaskaan saanut käyntiin kaikkia sylintereitään, joka nyt oikeasti alkaa näyttää hyvin huolestuttavalta. Joku mättää, mutta mikä?

Houstonissa miteltiin taas AFC Southin herruudesta. Colts onnistui lopulta sössimään itsensä jatkoajalle ja lopulta tappioksi vaikka johtivat peliä 14 pisteellä about 5 minuuttia ennen loppua. Toki ei Texanskaan vakuuttanut, etenkään hyökkäyksen osalta. Lamar Millerin superilta pelasti Houstonin.
 

Sambody

Jäsen
Packersillä olisi hyvä selkänoja loistavasti juoksevassa Lacyssä, mutta tuokin menee kankkulan kaivoon, kun Lacyn paras varamies ja third down back on laitahyökkääjä. Usko alkaa loppumaan pikkuhiljaa. Rodgers on vaipunut koomaan. Onko se syy vai seuraus muusta hyökkäyksen aneemisuudesta, sitä en tiedä. McCarthy ei ainakaan pelinrakentajansa työtä helpota kutsumalla koko ajan yksi vastaan yksi pelikutsuja, kun sokea otsallaankin näkee ettei Packers rissut voita kuvioitaan toistuvasti. Tähän päälle se, että yössä vaelteleva Rodgers nakkaa sen(laitahyökkääjä voittaa kulmapuolustajan) ihmeen tapahtuessa vielä pallon eteen/taakse/yli/ali ei auta yhtään. Lyhyesti sanottuna näyttää vastustajalle olevan helvetin helppoa puolustaa tällä hetkellä Packersia vastaan. Laitat vain cornerit ja nickelin pelaamaan miespuolustusta ja pari linebackeria makaamaan zoneen linjan alapuolelle. Sitten vain toivot, että niin sanotusti liha riittää pysäyttämään Lacyn ja se siitä. Tällä tavalla Packers heittää sen yli 200 mutta alle 300yardia ja juoksee noin sata peliin jolloin jää omalle hyökkäykselle aina mahdollisuus voittaa peli. Brett Favre ihme kyllä sanoi jotain edes sinne päin mukavaa Rodgersista, kun mainitsi, että kun pelaa tarpeeksi kauan tässä liigassa niin väkisinkin tulee vaikeita hetkiä.
 

Sambody

Jäsen
Kaipaisin Starksin tilalle jotain pikajuoksijaa, joka pystyisi nopeudellaan kiertämään vastustajan linjan uloimmat jätkät. Tämä elementti tuntuu joukkueen pelistä puuttuvan kokonaan. Jos joukkue saisi elementit, joita kauden aikana on nähty kasaan samaan peliin, niin vain taivas olisi auki.
Starksin polvioperaation myötä toiveisiisi vastattiin. Eli Packers treidasi Chiefsistä Knile Davisin takakentälle. Nyt pitäisi olla kevyt jalkainen vaihtoehto Lacyn kuormaa keventämään. Samalla syvyyttä haettiin harjoitus jengistä kokoonpanoon nostetulla Don Jacksonilla.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
En haluaisi kirjoittaa Packersseista mitään, kun sen verran ottaa pattiin, mutta pakko se on... spekuloida. Tämä siis ihan minun mutua, mutta minusta näyttää kuin Rodgers pelaisi aineissa. Enkä nyt tarkoita että missään kokaiinipöllyissä, vaan normaalin hermotuksen välissä on nyt jotain lamauttavaa ja siitä johtuu jatkuvat taakse heittämiset. Pelisilmä on edelleen tallella, hyvin löytyy pelaajia, pallo lentää ja lähtee edelleen kovaa ja tarkasti, mutta se ei enää lähde oikeaan aikaan tai siis varmaan Rodgerssin aivoissa se lähtee oikeaan aikaan, mutta kun pallo irtoaa kädestä se on jatkuvasti heitettynä pelaajan taakse.

Helvetti, että olen huono kirjoittamaan tälläistä auki, mutta se on minulle ainoa mikä tulee mieleen, millä tätä voisi selittää. Periaatteessa kaikki on ok, mutta heitot jää järjestäen taakse, silmä käsi koordinaatio ei toimi, välissä on kuin puskuri mikä hidastaa juuri sen sekunnin kymmenyksen sitä toimintaa, että se vastaanottaja ehtii liikkua sen 0,5m liikaa eteen. En oikein keksi mitään muuta järkevää tai loogista selitystä miten noin helppoja heittoja ja aivan aivoimille äijille ei saa Rodgers perille. Rissut joutuu jatkuvasti tekemään toinen toistaan vaikeampi koppeja, että saa helpossa tilanteessa pallon itselleen. Jos on joskus pelannut vaikka lätkää parin kaljan jälkeen niin voi ymmärtää mitä ajan takaa, ne kädet käy edelleen yms. mutta ratkaisut on vain hieman hitaita, kova pelaaja on silti kova pelaaja, mutta tuolla tasolla se ei voi olla näkymättä. Tai sitten Rodgerssille on voinut käydä Janne Lahdet ja siellä on kotona joku mukula tms. joka pitää valveilla. Se olisi toinen mikä voisi vaikuttaa juurikin tuolla tavalla, krooninen väsymystila päällä ja sitä sitten kompensoidaan piristeillä ja teot on juurikin tuollaisia hitaita.

No olen spekuloinut, toivottavasti olen väärässä, vituttaa silti katsoa tuota rämpimistä.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Liigan (ja historian) paras kuuppa jatkoi siitä mihin viimeksi jäi. Toisella puolikkaalla saatiin esimakua millaista tuhoa nämä kaksi TE-monsteria saavat aikaan yhdessä. Gronk mm. teki oman jaardiennätyksensä. AFC:stä ei kyllä tunnu haastajaa löytyvän Patseille, jos Big Benillekin tulee nyt pitkä saikku.

Täällä porukka ihmettelee mikä Rodgersia vaivaa tällä kaudella. Muistuttaisin nyt vain porukkaa, että mies pelasi jo viime kaudella huonosti. Silloin syyksi pistettiin Nelsonin puuttuminen, mutta tämä kausi on osoittanut ettei se ollut yksin siitä kiinni. Dallas-peli oli karseaa paskaa A-Rodilta ja hän oli suurin syypää tappioon. Syötöt lentelivät minne sattuu ja kruununa tuo aivan järkyttävä intti, jonka jälkeen Rodgersin olisi syytä mennä silmälääkärille, jos ei nähnyt safetyä tuossa tilanteessa. Nyt on myös ihan turha ruveta etsimään syitä muualta, koska heittojen epätarkkuus on täysin Aaronin vika. Ehkä 32-vuoden iässä Rodgersin ura on vain kääntynyt laskuun.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Täällä porukka ihmettelee mikä Rodgersia vaivaa tällä kaudella. Muistuttaisin nyt vain porukkaa, että mies pelasi jo viime kaudella huonosti. Silloin syyksi pistettiin Nelsonin puuttuminen, mutta tämä kausi on osoittanut ettei se ollut yksin siitä kiinni. Dallas-peli oli karseaa paskaa A-Rodilta ja hän oli suurin syypää tappioon. Syötöt lentelivät minne sattuu ja kruununa tuo aivan järkyttävä intti, jonka jälkeen Rodgersin olisi syytä mennä silmälääkärille, jos ei nähnyt safetyä tuossa tilanteessa. Nyt on myös ihan turha ruveta etsimään syitä muualta, koska heittojen epätarkkuus on täysin Aaronin vika. Ehkä 32-vuoden iässä Rodgersin ura on vain kääntynyt laskuun.
Ei ihan näinkään, sitä voit vaikka tarkastella viime vuoden viesteistä. Rodgers pelasi viime kaudella ihan hyvin, mutta rissut pudotteli palloja aivan saatanallisen määrän. Syötöt tuli silloin kyllä kohdalleen, mutta ihan sama miten hyvän pallon Rodgers heitti, niin se silti putosi. Nyt on taas täysin toisin päin, rissut kantaa Rodgerssia kun se heittelee pallot pitkin vituraa.
 

ipa rules

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Packers
Aikamoinen peli Packersilta (tosin vastustajakin oli heikko). Käytännössä 6 starteria (+ Abberderis) pois ja silti kairattiin voitto. Lisäksi kun otetaan huomioon, että käytännössä molemmat cornerit + varacorneri ja molemmat rb:t olivat poissa, oli voitto itselle yllätys.

Yhtäkkiä syötöt alkoivat osua kohdalleen ja kun oli aivan selvää että lähes koko ajan heitetään niin hyvinhän se meni. Nelsonin Bears pelasi kokonaan pois ja Cobbia koittivat mutta Adams / Montgomery nostivat tasoa ja johan alkoi tulemaan tulosta.

Puolustus pelasi erinomaisen pelin eikä Bearsin hyökkäys saanut yhtään TD:tä aikaiseksi. (ainoan teki puolustus). Toki Hoyer joutui jättämään kentän aikaisessa vaiheessa ja Bears joutui jatkamaan kolmoskuupalla. Nyt on aikaa parannella rivejä ja sitten onkin vastassa Falcons reilun viikon päästä.
 
Viimeksi muokattu:

Juicey

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, G
Davante Adams pelasi varmaan uransa parhaan pelin ja tuo TD reception oli kyllä huikean hieno, kumma ettei sitä nosteltu sen enempää esille koska suoritus itsessään ei ollut ihan jokapäiväinen. Vaikea koppi!

Montgomery minusta sen sijaan oli "se" avain voittoon joka nousi esille toisella puoliajalla; pelit takakentältä saivat Chicagon sekaisin ja avasivat tilas sekä Montgomerylle, Adamsille että myös Cobbille. Nelson pysyi pihdeissä loppuun asti, mutta kun on 3 muuta vastaanottajaa lähes tai yli sadan jaardin total yardseilla, niin antaapa poikain vahtia vain Jordyä.

Hyvä pelihän tämä ei Packers -hyökkäykseltä ollut vieläkään. D oli selvästi parempi, mutta vastus siellä ei ollut ihan kovinta. Parempaan suuntaan tuo hyökkäyskin kuitenkin kulki ja Rodgers taisi ottaa sekä ensimmäisen yli 100 passer ratingin aikoihin kuten myös ensimmäisen 300 heitetyn jaardin pelin. Edellisistä taitaa olla yli vuosi aikaa?
 

Sambody

Jäsen
Olisko aiemmin kaudella Rodgers napsinut yhden matsin yli 100ratingin? Mutta tosiaan viime aikoina tuo 100 rajapyykki ei ole ollut enää automaatio Aaronille. Surkea Bears nyt ei kovin kummoinen mittari ollut, mutta hyvä että rampautuneella secondarylla ja keskushyökkääjä osastolla pisteet jäivät Lambeaulle. Montgomery on ollut lääkettä Packersin ongelmiin heitto hyökkäyksessä. Heiltä on pitkään jo puuttuneet kuviot, jotka haastaisivat tukimiehiä, kun rosterissa on ollut kasa keskinkertaisia sisempiä laitahyökkääjiä ja raskasjalkainen puskutraktori keskushyökkääjänä. Tähän päälle paljon "isolation" kuvioita rissuille, jotka eivät pääse päällystakeistaan eroon, jolloin on ihan sama antaako hyökkäyksenlinja koko päivän aikaa Rodgersille. Nyt Montgomery tarjosi useasti suotuisan 1 vastaan 1 tilanteen hitaampia tukimiehiä vastaan. Ja Adams voitti hienosti lyhyitä kuvioita omaa kulmapuolustajaa vastaan, joka riitti tällä kertaa voittoon. Ei se vieläkään ratkaise deep threat ongelmaa, mutta luopa edes mahdollisuuksia heittää palloa. Jostain vain täytyisi löytää rissu tai keinot jolla luodaan mahdollisuuksia heittää välillä palloa syväänkin. Positiivista lisäksi oli, että tällä kertaa Rodgers osui heitoillaan huomattavasti Dallas peliä paremmin. Tuo tarkkuus oli jo tutumpaa tekemistä Aaronilta.

Puolustus tosiaan pelasi hienosti vastoinkäymisistä huolimatta. Kenny Clark oli pitelemätön isomies linjassa ja Daniels taas totutun hyvä. Peppers ja Matthews oli taattua laatua ja kävivät taklaamassa Hoyerin epäonnisesti ulos pelistä, joka kieltämättä helpotti takakentän päivää. Kulmapuolustaja Gunter ei ollut enää niin hukassa kuin Dallasia vastaan. Silti ei mikään jengi kestä pitkään nykyistä tilannetta jossa kolme joukkueen parasta kulmapuolustajaa on saikulla, joten toivoa sopii, että lasaretista Packers saisi apua takakentälle ensi viikolla.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
Niin siis ekalla puoliskolla Rodgers oli kyllä ihan yhtä paska kuin aiemminkin, toisella puoliskolla sitten Rodgers näytti siltä mitä on odotettu ja alkoi ne pallot löytämään tiensä rissuille.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Ei se nyt kyllä missään nimessä ollut mikään kummoinen esitys Packersilta niin kuin @ipa rules väittää. Packersin onneksi nyt sattui olemaan vastassa yksi liigan heittopusseista. Vähänkin kovempi joukkue olisi kyllä hakenyt voiton Lambeau fieldiltä. Tämäkin peli pysyi pitkään tasaisena, vaikka Chicagolla ei ollut minkäännäköistä hyökkäystä. TD:nhän Bearsille järjesti puolustus, kun A-Rod taas kerran fumblasi pallon. Pelihän ratkesi ja lopulta repesi vasta toisella puolikkaalla, kun Bears hylkäsi hyvin toimineen suunnitelmansa.

Zimmerhän näytti muille joukkueille Vikings-pelissä miten Packers pysäytetään ja muut ovat kopioineet sitä menestyksekkäästi. Taktiikkanahan on ollut että pass rushaamaan lähetetään minimimäärä pelaajia ja peitetään mahdollisimman monella puolustajalla kaikki rissut. Tämä on ollut sitten totaalista myrkkyä A-Rodille. Samalla on ollut hauska kuunnella asiantuntijoiden kommentteja miten Packersin "erinomainen" linja tekee erinomaista työtä antaen Rodgersille paljon aikaa. Tottakai Rodgersilla on aikaa siellä pocketissa, kun linjalla ei nyt kauhean vaikea työ ole pitää noita muutamaa rushaajaa kurissa. Puolustuksillahan ei nimenomaan ole kauheaa hinkua lähteä jahtaamaan Rodgersia säkitysten toivossa, vaan mieluummin peitetään rissut ja pidetään Rodgers vain pocketissa, jossa mies ei ole saanut tällä kaudella mitään aikaan.
Bears nyt sitten jostain syystä hylkäsi hyvin toimineen suunnitelman toisella puolikkaalla ja alkoi blitzaamaan, jolloin Rodgers pääsi liikkumaan pocketista pois ja tekemään pelejä.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Nimimerkki vähättelee samalla viikolla toisen joukkueen 16 pisteen voittoa (jossa missattu kenttämaali ja lisäpiste) sillä, että vastajana on yksi liigan heittopusseista ja kehuu oman joukkueen 18 pisteen voittoa Bengalsista. Erityisesti Packersin 6-3 puoliaikajohto oli heikko esitys kun sitä vertaa Patriotsin 10-7 dominointiin. Priceless.
 
Viimeksi muokattu:

Sambody

Jäsen
Alkaisiko Case Keenumin aika aloittavana kuuppana olla ohi. Aivan karmea peli lontoossa. Okei pari inttiä käsien kautta, mutta kaksi viimeisintä olivat aivan karmeita. Ensin teletapin kokoiselle Austinille huonoon paikkaan go and get it pallo. Austinilla lopulta ei mitään mahdollisuuksia. Sitten tämä viimeinen kuupallo end zonen kulmaan. Mahtava ajatus muuten, mutta yksikään juoksukuvio ei ollut menossa lähimaillekkaan. Joko olisi Losissa aika kaivaa ykköspick Goff pois penkiltä?
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Lionsille kolmas voitto putkeen! Staffordilta taas huikea drive lopussa ja Redskinseistä ohi.
Vikings 5-1
Packers 4-2
Lions 4-3

Vielä on kaikki mahdollista!
 

finnjewel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, KooKoo, KPL, Kiovan Dynamo
Olihan huikea jatkoaika Seahawks-Cardinals - matsissa. Ottaen huomioon hiukan tapahtumaköyhän varsinaisen peliajan. Hyviä ilmeitä itse kullakin...
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Päätin katsoa Vikings-Eagles -pelin nähdäkseni huippufutista ja sanotaan nyt niin, että kokemus oli ikimuistoinen. Ei todellakaan tiennyt itkeäkö vai nauraa. Ylipäätään oli vaikea oli uskoa, että kyseessä oli NFL:ää eikä joku koulun peli. Laittelen tähän kommentit ulkomuistista ja tarkastamatta, joten pahoittelen jos joku menee väärin. Ensimmäinen neljännes meni 0-0 tuloksella, vaikka siinä nähtiin 5 turnoveria eli 2 fumblea ja 3 intteriä. Yhteensä pelissä taidettiin rähmätä pallo 7-8 kertaa ja syötönkatkojakin tuli vielä joku. Kun usein QB:den kohdalla lasketaan TD-INT -ratiota, niin nyt olisi pitänyt laskea completed-int -ratiota. Mielessä kävi jo, että kun Vikings meni toisella neljänneksellä 3-0 johtoon, että peli ratkesi siihen, mutta Eagles sai juoksupelin toimimaan. Tosin tässä tapauksessa "toiminen" tarkoitti kolmea fumblea, ilman että vastustajan kanssa oli mitään kontaktia. Tosin onnistui tämä Vikingseiltäkin kertaalleen. Philly sai jonkun touchdownin kickoffin palautuksesta ja pari ihan hyökkämällä, mutta vastustaja ei tehnyt 40 minuuttiin pisteen pistettä, niin peli oli melko selväkin. Vikings sai ainoan TD:nsä puoli minuuttia ennen loppua ja ei hyökkäyksellä tuntunut olevan pelin loppupuolella enää mitään peli-iloa jäljellä.
 

Aatelinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Glen Metropolit, New England Patriots
Patriots nappasi revanssin Billsistä vieraissa lukemin 41-25. Brady johdatti joukkonsa heti pelin alussa kahteen TD:hen, kahdella ensimmäisellä draivilla, eikä Bills enää saanut Patriotsia kiinni. Brady vetänyt nyt neljä peliä huikealla 133+ QB ratingillä ja kaikista hämmästyttävin statsi on ettei Patriots pelinrakentajat ole kahdeksassa pelissään heittäneet yhtään syötönkatkoa. Puoli kautta siis ilman pallonmenetysiä ilmahyökkäyksen osalta on mielestäni todella kova saldo. Seuraavaksi Patriotsilla huiliviikko, jonka jälkeen Seattle tulee vieraaksi ja yrittää kostaa Super Bowl XLIV:n tappion.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
AFC:ssä jyräävät tutut naamat Patriotsin johdolla (poikkeuksena Raiders), mutta NFC on kyllä ollut tänä vuonna oikeastaan mukavankin yllätyksellinen.

Ennakkoon kovimpina pidetyt Panthers sekä Cardinals ovat kumpikin kompastelleet todella paljon ja ovat jopa playoff-paikan suhteen tiukoilla, etenkin Panthers. Myöskin Packers on ailahdellut ja eilen myös Seahawks kompuroi Saintsia vastaan (joka taas vähemmän yllättäen johti siihen että Carroll vinkuu tuomaroinnista).
Cowboys oli jo melkein sillassa Eaglesia vastaan, mutta niin vaan Prescott käänsi tulokaskuuppien ottelun Wentziä vastaan Cowboysin voitoksi ja näin Cowboys johtaa NFC:tä saldolla 6-1. Toki Vikings noussee kaiken järjen mukaan samaan saldoon ensi yönä umpisurkeaa Bearsia vastaan.
Saa nähdä kuinka kauan Dallasissa jatkuu keskustelu pitäisikö Romon saada automaattisesti startterin paikka takaisin. Edelleen kyllä pelkään että Jerryllä ei ole palleja pitää Romoa penkillä.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
NFL:ssä on trade deadline huomenna ja Patriots järjesti sen kunniaksi todellisen yllätyksen:

Jamie Collins Cleveland Brownsiin 3.kierroksen varausta vastaan.

Mikähän tässä on takana? Eikö Patriotsin cappi riitä sekä Collinsiin että Hightoweriin? Vai jotain muuta?
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Ainakin Schefter ja Rapoport tuntuvat olevan sitä mieltä, että suurin syy treidiin on se, että Collinsin sopimus loppuu tähän kauteen eikä jatkosopimusta New Englandiin olisi ollut tulossa, Collinsin kun sanotaan havittelevan Von Miller- luokan sopimusta. Aikamoinen yllätystreidi, mutta onhan näitä Belichickilta ennenkin nähty. Mm. Chandler Jones treidattiin Arizonaan samoissa olosuhteissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös