NFL season 2016–2017

  • 94 669
  • 608

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Kylläpä se taitaa olla nyt niin, että jopa minäkin alkaan salaa toivomaan, että Romo ei palaa? Dak pelaa niin hyvin tällä hetkellä, että rehellisesti sanottua en muista koska viimeksi olisi ollut noin varmaa ja huolellista qb toimintaa Dallasissa. Eihän se ihan niin räiskyvää ole mitä gunslinger Romon toimesta ja isot heittopelit puuttuu lähes kokonaan. Toki vastapainoksi 0 intteriä! Hauskaksi homman tekee se, että Dak Prescott ei ole edes paras rookie Cowboysin hyökkäyksen takakentällä. Zeke Elliott on totaalinen monsteri tällä hetkellä ja todennäköisesti vielä parantaa tuosta, kuten on tehnyt viikko viikolta, watch out! Muutenkin vaikuttaisi, että Cowboys onnistui varsin hyvin viime draftissa. Tietenkin nämä kaksi super-rookieta, mutta sitten on lisäksi vielä dt Maliek Collins ja cb Anthony Brown puolustuksen puolella. Collins syrjäytti Eaglesista hankitun Thortonin startterin paikalta ja Brown on tällä hetkellä aloittava nickelback. Jos vielä palaa tuohon qb tilanteeseen, niin kovasti Jerry Jones vakuuttelee joukkueen edelleen olevan Romon. Toki tuon sanominen ääneen voi olla ihan järkevää, kun sillä tavallaan kääntää vähän huomiota ja paineita pois Prescottista. Miten on sitten totuuden laita, kun Romo palaa (jos palaa ollenkaan?). Tosi vaikeaa on vaihtaa voittavaa qb:ta, joka oikeesti pelaa lähes virheettömällä tasolla. Tämän hetkinen oma mielipide on, että Prescottia ei pidäkään vaihtaa Romoon. Onhan tuo vähän tuskallista sanoa ääneen, mutta näin se nyt vain on. Ehkä yksi aikakausi on nyt loppumassa ja toinen parempi alkamassa? Joka tapauksessa kaksi seuraavaa peliä todennäköisesti määrittelevät qb tilanteen. Jos Dallas häviää Packersille sekä Eaglesille, on paikka saletisti Romon. Entäs jos Cowboys voittaa molemmat pelit...

Bengalsin piti olla se eka kova mittari missä nämä rookiet punnitaan. Kuitenkin laadukas joukkue kyseessä jossa sekä OL ja DL ovat liigan eliittiä. Noh, Cincy joutui totaaliseen linkoukseen. Loppulukemat mairittelevat huomattavasti Bengalsia. Cowboys pisti heti luun kurkkuun ja lämi taululle lukemat 0-28. Puoliajan jälkeen homma oli lähinnä pelailua. Dallas voitti molemmat linjat ylivoimaisesti. Hyökkäyksen linja välillä piti täysin pilkkanaan Bengalsin kovana pidettyä puolustuksen linjaa. Ei mitään palaa ja jälkikin oli sen mukaista. Lawrencen paluu pelikiellosta oli selvä piristysruiske Dallasin no-name puolutusksen linjalle. Daltoniin tuli painetta jatkuvasti ja juoksukin pysähtyi suht hyvin. Muutenkin Cowboysin puolustuksen otteita oli mukava seurata. Annetaan lyhyitä pelejä, ekoja yrityksiä ja pelataan ns. softia puolustusta kytäten sitä yhtä virhettä. Sitten kun se tulee, niin silloin isketään isolla. Cowboysin pelisuunnitelma oli pelata pois AJ Green. Tuossa onnistuttiin lähes täydellisesti. Normaalisti Cowboys tykkää pelata paljon mies-puolustusta, mutta nyt oli huomattavan paljon enemmän aluepuolustusta. Puolustuksen puolella Mo Claibornen huikeat esitykset jatkuvat. Kaksi maahanlyöntiä maalialueella ja olikohan molemmat vielä Greeniä vastaan?

Jos viime kausi oli täys pannukakku, niin jo nyt uskaltaa sanoa tämän kauden olevan lähes päinvastainen. Jos homma jatkuu tälläisenä ja isoilta loukkaantumisilta vältytään, niin kenties…? Ens viikolla vastus taas piirun verran kovempi kun vastassa Packers Lambeaulla!
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viikko 5 kirjoissa ja kansissa ja kun katsoo sarjatilannetta niin voisi lyhyesti todeta että AFC:n puolella ei juuri mitään yllättävää, juuri ne jengit kärjessä mitä sinne odoteltiinkin. Toki Raidersin 4-1 pitänee pieneksi yllätykseksi laskea, vaikka joukkueen satsaukset antoivatkin odottaa parempaa kuin pitkiin aikoihin. Tosin vastus ei vielä ihan kovinta laatua ole ollut Raidersilla, joten ensi viikon divisioonamatsi Chiefsiä vastaan on hyvä tasonmittari.

Mutta sen sijaan NFC: Vikings 5-0. Falcons & Cowboys 4-1. Eagles 3-1. Cardinals 2-3. Panthers 1-4.

Yllätyksiä piisaa. Suurimpana tietysti ääripäät Vikings & Panthers. Vuoden valmentajasta ei kyllä tätä menoa ole mitään epäselvyyttä. Se on Mike Zimmer.

Noinkohan Panthersin olisi sittenkin kannattanut Josh Normanille maksaa se mitä mies pyysi? Falconsin porskuttamisen myötä Panthersin ainoa toivo alkaa oleen WildCard-paikka ja siihen kyllä varmasti vaatii sen 11-5 saldon - vähintään. Eli yhtä peliä enempää ei olisi Carolinalla varaa enää hävitä jos playoffseista vielä haaveilevat.


Ens viikolla vastus taas piirun verran kovempi kun vastassa Packers Lambeaulla!

Kyllä. Zeke Elliott vastaan Packersin kova run D. Cowboysin iso mahdollisuus on Bryantin mahdollinen paluu ja GB:ltä puuttuu edelleen sekä Shields että Randall eli molemmat aloittavat cornerit. Tämä matchup pelottaa ainakin etukäteen hyvin paljon.
GB:n hyökkäys takkuilee vieläkin ja Lacyn loukkaantuminen Giantsia vastaan ei ainakaan auta asiaa. Tosin McCarthy taisi jo ehtiä todeta ettei mitään vakavaa. Toivotaan niin.

Ensi sunnuntain tarjonta yhdentoista jälkeen on kyllä todella maukas: Chiefs - Raiders, Seahawks - Falcons ja Packers - Cowboys. Melkein jo pitää katsoa aluksi Viasatin peli mikä sitten onkin ja game passilta sen jälkeen mitä Viasat ei näytä.
 

Sambody

Jäsen
Asiantuntijat puhelevat, että Cowboys vetää tällä hetkellä hyvinkin supistetulla pelikirjalla hyökkäystä ja tästä syystä Romon odotetaan syrjäyttävän Prescottin aikanaan kunhan saa selkänsä pelikuntoon. Toisaalta viikkojen edetessä luulisi, että harjoituskentällä saataisiin Dakille opetettua vähitellen enemmän ja enemmän pelejä, joka taistelisi vastaan sitä, että vastustaja saa nyt kokoajan uutta filmiä miten puolustaa Prescottin johtamaa hyökkäystä vastaan. Tällä hetkellä toki tuntuu, että ihan sama tietääkö puolistus täsmälleen mitä tuleman pitää, kun Tyron Smithin takaisin saanut hyökkäyksenlinja tuhoaa kaiken edessään avaten juoksulinjoja Elliotille.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
GOAT is back! Brady nakkeli sitten ekaan peliin oman ennätyksensä 1. puolikkaan jaardimäärässä. Gronkkikin oli tervehtynyt sen verran, että miestä pystyi käyttämään heittopeleissä ja kerran mies siellä jyräsikin gronkmaisesti. Gronkin vaikutus näkyi heti myös Bennettin pelissä, kun mies oli muutaman kerran täysin vapaana, kun vastustajat tuplaavat Gronkkia. Todellinen painajais-kaksikko vastustajille. Jimmy G:kin oli tervehtynyt ja tuli lopussa pelaamaan. Revenge Tour jatkaa vakuuttavasti matkaansa kohti Super Bowlia.

Noinkohan Panthersin olisi sittenkin kannattanut Josh Normanille maksaa se mitä mies pyysi?
Ei todellakaan, sen on jo esitykset Washingtonissa näyttäneet. Ei ole taidoiltaan eliitti-korneri mitä tuo soppari edellyttäisi. Normanin viime kauden loisto oli täysin Carolinan Zone-puolustuksen tulosta. Man to Man- puolustajana keskiverto.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Asiantuntijat puhelevat, että Cowboys vetää tällä hetkellä hyvinkin supistetulla pelikirjalla hyökkäystä ja tästä syystä Romon odotetaan syrjäyttävän Prescottin aikanaan kunhan saa selkänsä pelikuntoon. Toisaalta viikkojen edetessä luulisi, että harjoituskentällä saataisiin Dakille opetettua vähitellen enemmän ja enemmän pelejä, joka taistelisi vastaan sitä, että vastustaja saa nyt kokoajan uutta filmiä miten puolustaa Prescottin johtamaa hyökkäystä vastaan. Tällä hetkellä toki tuntuu, että ihan sama tietääkö puolistus täsmälleen mitä tuleman pitää, kun Tyron Smithin takaisin saanut hyökkäyksenlinja tuhoaa kaiken edessään avaten juoksulinjoja Elliotille.
En ole juurikaan Dallasin matseja nähnyt tällä kaudella, mutta ainakin tilastot ja näkemäni highlighit tukevat tätä väittämää, että Dallasin valmennus on skaalannut pelikirjaa pienemmäksi Prescottin kanssa. Mutta sehän on ainoastaan fiksua toimintaa ja hyvää koutsaamista. Prescott pelaa erinomaisesti hyökkäyksen raamien sisällä ja "toteuttaa hyökkäystä" kuten Greg Cosell tykkää sanoa. Romo taas on enemmän gunslinger -mentaliteetin pelinrakentaja, joka tuo mukanaan sekä neronleimauksia että kardinaalimokauksia. Playoffseissa Romon tyyppinen pelinrakentaja voi olla tehokkaampi kuin Prescottin tapainen varman päälle pelaava QB, mutta juuri tällä hetkellä olisi mielestäni Cowboysin valmennukselta sulaa hulluutta penkittää Prescott. Tosin itselleni on epäselvää, että kuka Dallasissa tekee lopulliset päätökset tämän kokoluokan asioissa, Jason Garrett vai Jerry Jones? Tällä hetkellä Cowboys pelaa erittäin hyvin koko joukkueena, kun taas Romon ollessa ratissa homma tuntuu aina kulminoituvat häneen yksilönä. Mielestäni Dallasin tulisi pitää Prescott starterina niin kauan kun homma toimii ja voittoja tulee.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Mielestäni Dallasin tulisi pitää Prescott starterina niin kauan kun homma toimii ja voittoja tulee.

Niinpä. Mutta pidän aika satavarmana että ei Garrettilla tai edes Jerryllä ole munaa pitää Romoa penkillä jos/kun mies täksi kaudeksi vielä toipuu.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Steelers kaatoi Jetsin 31-13 ja on nyt 4-1 rekordilla yksinään AFC Northin kärjessä sekä koko AFC:n jaetulla kärkipaikalla. LeVeon Bellin paluu joukkueeseen on ollut todella merkittävä asia ja antaa uskoa siihen, että Steelers voi oikeasti olla iso tekijä tällä kaudella. DeAngelo Williams on erinomainen RB, ja hänen kanssaankin homma toimi hyvin, mutta Bell on kuitenkin ihan eritason playmaker kuin Williams. David Johnson lienee ainoa joka pääsee lähelle Bellia kun mietitään sarjan kokonaisvaltaisinta running backia. Pro Football Focuksen rankingien perusteella Bell on kuitenkin Johnsonia edellä heittoblokkauksessa, joten omissa silmissäni Bell on NFL:n paras running back. Ei auta kuin toivoa, että Bell pysyy tällä kertaa ehjänä kauden loppuun asti. Jollain tapaa aina hirvittää kun hän jää jonkun isomman kasan alimmaiseksi tai on jalkoihin suuntautuvan taklauksen kohteena. Toki loukkaantumiset kuuluvat tähän lajiin erittäin olennaisesti, ja niiden kanssa täytyy vaan pystyä elämään, mutta vaikka kuinka Tomlin jaksaa hokea, että "next man up" jne. niin olisi se nyt kerrankin kiva nähdä mihin tämä joukkue pystyy silloin kun kaikki tärkeimmät pelaajat ovat terveinä kauden ratkaisupeleissä.
 

J.Petke

Jäsen
Niinpä. Mutta pidän aika satavarmana että ei Garrettilla tai edes Jerryllä ole munaa pitää Romoa penkillä jos/kun mies täksi kaudeksi vielä toipuu.

Tätä samaa povattiin myös Mikko Koikkalaisen NFL-podcastissa. Koikkiksen Greenzone NFL podcast - Osa 1 by Unibet Finland | Free Listening on SoundCloud

Hyvää jutustelua sekalaisista aiheista. Audion laatu hivenen heikko mutta sisältö piristävää.

Kyllähän taas pisti kyrsimään Bengalsin matsi juurikin Cowboysia vastaan. Tuntui ,että ekalla puoliskolla ketään ei oikein kiinnostanut ja hyökkäyksen uusi koordinaattori on jumiutunut samoihin peleihin vuorosta toiseen. Kyllä on ikävä Hue Jacksonia.
 

Fawkes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Steelers, Man United
Bengalsin piti olla se eka kova mittari missä nämä rookiet punnitaan. Kuitenkin laadukas joukkue kyseessä jossa sekä OL ja DL ovat liigan eliittiä.
Dallas oli vakuttava Cincya vastaan ja on ollut sitä läpi kauden. Sitä tosiasiaa ei poista mikään. Hyökkäyslinja on rautaa, Elliott on odotetun kova, Prescott pelaa huikean varmaa peliä tulokkaaksi ja Mo Claiborne on pelannut kuten todellisen No.1 cornerin kuuluukin. Bengalsista kuitenkin sanoisin sen verran, että kenties he eivät olleet niin kova mittari kuin ennen kautta olisi voinut ajatella. Bengalsin OL on kuitenkin ollut aika heikko tällä kaudella, ja Dalton on toiseksi eniten säkitetty QB koko liigassa (Luck eniten). Alkuun ajattelin, että Bengals kärsii vain Eifertin ja viime kauden kakkos- ja kolmosrissujen poissaolosta, mutta mitä pidemmälle kausi etenee niin alkaa vaikuttaa siltä, että siellä on taustalla enemmänkin ongelmia. Juoksupeli ei toimi yhtään, receivereista Green on ainoa joka saa mitään aikaiseksi ja Eifertin poissaolo tuntuu vaikuttavan todella isosti koko hyökkäyspeliin. Myöskään Bengalsin puolustuksen frontti ei ole ollut sillä tasolla kuin on totuttu. Jos tulevana viikonloppuna tulee jälleen kuokkaan kuten odottaa sopii (vastassa Patriots), niin sen jälkeen Bengals on jo 2-4. Ei mahdoton tilanne loppukauden ajalta, mutta vaikeaksi alkaa tilanne muodostua joka tapauksessa.
 
Viimeksi muokattu:

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
On kyllä vaihteleva kausi ehtinyt Packersilla olemaan. Viime pelissä linjat olivat ihan huikeita, erityisesti hyökkäyksen linja. Sen sijaan hyökkäys ei muuten vakuuttanut. Heittopeli on ollut ailahtelevaa, välillä dominoivaa ja välillä onnetonta. Rodgers ei ole ollut omalla tasollaan (eli liigan paras) ja vastaanottajista jokainen on vuorollaan pudotellut helppoja. Juoksupeleissä Lacy on ehjänä monsteri, mutta Starks on ollut todella heikko ja menettänyt ainakin minun luottamukseni kokonaan. Hän ei ole erittäin nopea, tekee huonoja päätöksiä ja tuntuu epäröivän/pelkäävän. Kertoo paljon, että Rodgers on juossut tuplamäärän jaardeja kuin Starks (yli 80 eli > 20 per peli) joka on toiseksi eniten joukkueestaan. GB ei kuitenkaan ole joukkue jossa taktiikka perustuisi QB:n juoksuun, vaan Aaron on nimenomaan joutunut tuohon kun muu hyökkäys ei ole hoitanut tehtäviään. Kaipaisin Starksin tilalle jotain pikajuoksijaa, joka pystyisi nopeudellaan kiertämään vastustajan linjan uloimmat jätkät. Tämä elementti tuntuu joukkueen pelistä puuttuvan kokonaan. Jos joukkue saisi elementit, joita kauden aikana on nähty kasaan samaan peliin, niin vain taivas olisi auki.

Se on lohduttaa että ylimielisen Newtonin pantterit on pelaamassa itseään ulos pleijareista. En tiedä milloin mr arrogant itse palaa, mutta ei mitään kiirettä.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Asiantuntijat puhelevat, että Cowboys vetää tällä hetkellä hyvinkin supistetulla pelikirjalla hyökkäystä ja tästä syystä Romon odotetaan syrjäyttävän Prescottin aikanaan kunhan saa selkänsä pelikuntoon.
Niin, en osaa sanoa miten kapealla kirjalla mennään? Varmaan muutama sivu on otettu pois, mitä esim Romolla olisi. Mutta toisaalta onhan Dak tiennyt olevansa aloittava pelinrakentaja preseasonin puolesta välistä asti. Ja ennen sitä jo pelasi todella paljon, joten tuskin tuo pelikirja nyt mitenkään erityisen kapea olisi verrattuna vaikka Weintziin? Sen olen ainakin huomioinut, että ns. bootleg pelejä Cowboys pelaa suht paljon ja aika hyvällä prosentilla ne tuntuu uppoavan. Tosin viime pelissä Dunlap taisi kerran odottaa sitä ja rysäytti Prescottin suoraan katolleen. Dak on muuten kahdeksan syötön päässä Bradyn ennätyksestä "rookie qb:n heitot ilman ensimmäistä syöntönkatkoa" Ja jos ennätyksistä puhutaan, niin Dak-Zeke rookie-tandem on ensimmäinen laatuaan jossa qb heittää viidessä pelissä yli 1000 jaardia ja rb juoksee yli 500 jaardia. Samoin Elliot on kautta aikain neljäs rookie-listalla mitä paljon jaardeja ensimmäisessa viidessä pelissä. Edellä vain nämä tunnetut nimet : Dickerson, Peterson ja Billy Simms. Samoin jos tämä tahti jatkuu, niin Zeke on n. 1800 jaardin lopputuloksessa. Edelle jää vain legendaarinen Dickerson. Toki nuo ovat vain ennätyksiä ja niistä on oikeesti vielä turha sen kummemmin jauhaa. Joka tapauksessa tänä vuonna on aivan erilainen Cowboys, verrattuna siihen mitä ollaan totuttu näkemään viimeisten 10-15 vuoden aikana. En haluaisi syyllistyä yli-hypetykseen, mutta onhan tässä vähän pakko tuulettaa vaikka vasta n. 1/3 runkosarjaakin takana.
 
Viimeksi muokattu:

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kylläpä se taitaa olla nyt niin, että jopa minäkin alkaan salaa toivomaan, että Romo ei palaa? Dak pelaa niin hyvin tällä hetkellä, että rehellisesti sanottua en muista koska viimeksi olisi ollut noin varmaa ja huolellista qb toimintaa Dallasissa. Eihän se ihan niin räiskyvää ole mitä gunslinger Romon toimesta ja isot heittopelit puuttuu lähes kokonaan. Toki vastapainoksi 0 intteriä! Hauskaksi homman tekee se, että Dak Prescott ei ole edes paras rookie Cowboysin hyökkäyksen takakentällä.

"Onneksi" kahdella seuraavalla viikolla on vastassa Packers ja Eagles. Packers pysäyttää juoksun (2.0 jaardia / yritys ja liigan ykkönen) joten hyökkäys tullee olemaan enemmän Prescottin käsissä. Eagles-puolustus on sekin liigan kärkipäätä, mutta Eagles tulee vasta bye-viikon jälkeen jolloin Romo olisi valmis palaamaan. Veikkaisin, että paluuta kuitenkin viivytetään "terveydellisistä syistä" ja jos nämä pelit menevät 2-0 niin edes Jerry tuskin pystyy Romoa määräämään kentälle. Jos taas tulos on 0-2 niin valinta on helppo.
 

Sambody

Jäsen
Niin, en osaa sanoa miten kapealla kirjalla mennään? Varmaan muutama sivu on otettu pois, mitä esim Romolla olisi. Mutta toisaalta onhan Dak tiennyt olevansa aloittava pelinrakentaja preseasonin puolesta välistä asti. Ja ennen sitä jo pelasi todella paljon, joten tuskin tuo pelikirja nyt mitenkään erityisen kapea olisi verrattuna vaikka Weintziin? Sen olen ainakin huomioinut, että ns. bootleg pelejä Cowboys pelaa suht paljon ja aika hyvällä prosentilla ne tuntuu uppoavan. Tosin viime pelissä Dunlap taisi kerran odottaa sitä ja rysäytti Prescottin suoraan katolleen.
Vaikea ellei mahdotontahan se on näin ulkopuolisen saati tälläisellä pelinymmärryksellä tuota on sanoa. Jostain vain luin tuosta supistetusta pelikirjasta. Todennäköisesti Wentzin kanssa Philly painii samojen asioiden parissa. Rams hard knocksista päätellen pitää Goffin ulkona peleistä, kun tälle tuntui olla ylitsepääsemätön paikka lyhyellä ajalla oppia pelikirjaa.

Jännä nähdä tuosta Packersin juoksupuolustuksesta, että kauan tuo kantaa. Daniels on linjasta perkeleen kova, Matthews on liigan eliitti edge pelaajia ja tähän mennessä nuoret tukimiehet Ryan ja Martinez ei paljoa ohi taklaa, kun kiinni pääsevät. Kuitenkin vähän varpaillaan täytyy olla, koska äsken mainitut ILB:t eivät tosiaan ole mitään liigan kovimpia atleetteja eikä tuosta hyvästä pelinlukutaidoista ole näitä paria peliä isompaa otantaa. Lisäksi käyttivät Giantsia vastaan melko paljon "run blitziä" tehokkaasti. Kuinka kestävää on tuota käyttää ennen kuin vastustaja alkaa heittää nopeita heittoja linjan ja safetyjen väliin? Toki linjakin pelaa juoksua vastaan tällä hetkellä murhaavasti enkä tosiaan tiedä onko tuota run blitziä käytetty ennen Giants peliäkin tuossa määrin.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Jännä nähdä tuosta Packersin juoksupuolustuksesta, että kauan tuo kantaa. Daniels on linjasta perkeleen kova, Matthews on liigan eliitti edge pelaajia ja tähän mennessä nuoret tukimiehet Ryan ja Martinez ei paljoa ohi taklaa, kun kiinni pääsevät. Kuitenkin vähän varpaillaan täytyy olla, koska äsken mainitut ILB:t eivät tosiaan ole mitään liigan kovimpia atleetteja eikä tuosta hyvästä pelinlukutaidoista ole näitä paria peliä isompaa otantaa.
Tämä on ehdottomasti näin, mutta hyvä on huomata Matthews oli sivussa Lions pelin ja silti vastustajan juoksu jäi siinäkin 2.2 jaardiin ja 7/21 tuli loss jaardeja.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Ravens tekee sen kyllä ihan itse. Toinen matsi peräjälkeen, jonka Ravens häviää ihan omalla tekemisellään. Redskinssin hyökkäys ei saanut yhtä drivea lukuun ottamatta käytännössä mitään aikaiseksi pelissä, mutta voittivat silti, kun Ravens kämmäsi taas about kaiken mahdollisen mitä voi vaan mokata.

Enpä ole aiemmin nähnyt, että pelaaja pudottaa pick sixin juuri ennen maaliviivaa ja tästä tulee touchback ja sen sijaan, että oltais jatkettu siitä 2 yardin kohdalta mistä peli alkoi nämä pääsevät touchbackin turvin paljon kauemmaksi maaliviivalta. Toivottavasti herätin edes jonkun naapurin kiroilullani.

Kaksi täysin voitettavaa peliä, jotka ovat ratkenneet aivan käsittämättömiin mokiin joko pelaajien tai valmennuksen osalta. Tällä menolla ensi viikon jälkeen Ravenssien kauden voi taputella loppuneeksi, kun Steelers ja Bengals vaikuttavat jyräävän suhteellisen varmasti samassa divisioonassa.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
..kun Steelers ja Bengals vaikuttavat jyräävän suhteellisen varmasti samassa divisioonassa.

Steelers kyllä, mutta Bengalshan on ollut yllättävänkin ailahteleva. Noinkohan se Hue Jacksonin lähtö olikin paljon isompi juttu, mitä luultiin?. Ja Bengalsin saldo on nykyotteilla tämän viikon jälkeen 2-4, kun Cincyn tie vie Patriotsin vieraaksi.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Steelers kyllä, mutta Bengalshan on ollut yllättävänkin ailahteleva. Noinkohan se Hue Jacksonin lähtö olikin paljon isompi juttu, mitä luultiin?. Ja Bengalsin saldo on nykyotteilla tämän viikon jälkeen 2-4, kun Cincyn tie vie Patriotsin vieraaksi.

Ah, kas. Miten mä olin kattovinani aiemmin, että Bengals oli myös 4-1 tuloksessa kiinni. Sittenhän tuossa on vielä hienoiset saumat etenkin, kun pahasti työssään epäonnistunut Marc Trestman sai potkut. Kubiakia on ollut aika saatananmoinen ikävä, kun tuota Trestmanin hyökkäystä on katsonut...
 

Peltinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Olipas taas hiuksia nostattava loppu viime yön pelissä. Normaalisti 21-3 johto neljä minuuttia ennen loppua olisi ollut hohhoijjaa, selvä peli ja nukkumaan mutta nyt ei koska Chargers. Ensin rähmättiin free kick jonka perään TD. Sitten nopea 3-and-out ja toinen TD joka tuli onneksi takaisin kiinnipitolipun takia. Vielä tuonkin jälkeen Broncosin onside-potku onnistui ja heti tuli vahva "ei kai vittu taas"-fiilis mutta jotakin rajaa sentään. Nyt on jo aika selvää, että nämä loppuhetkien sulamiset eivät ole enää pelkkää huonoa tuuria.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Olipas taas hiuksia nostattava loppu viime yön pelissä. Normaalisti 21-3 johto neljä minuuttia ennen loppua olisi ollut hohhoijjaa, selvä peli ja nukkumaan mutta nyt ei koska Chargers. Ensin rähmättiin free kick jonka perään TD. Sitten nopea 3-and-out ja toinen TD joka tuli onneksi takaisin kiinnipitolipun takia. Vielä tuonkin jälkeen Broncosin onside-potku onnistui ja heti tuli vahva "ei kai vittu taas"-fiilis mutta jotakin rajaa sentään. Nyt on jo aika selvää, että nämä loppuhetkien sulamiset eivät ole enää pelkkää huonoa tuuria.
Melkoinen peli oli joo. Kun vastakkain oli 4-1 Denver ja 1-4 Chargers, niin pelistä olisi voinut hieman erilaista odotta, vaikka San Diegossa pelattiinkin ja Riversillä milestone-pelikin olikin odotettavissa. Nyt Denverillä ei onnistunut mikään, liput ja epäonnistumiset tulivat juuri kriittisissä peleissä ja onnistumiset eivät näkyneet taululla. Helppo kuvitella, miten paikallisessa jatkoajan otteluseurannassa itketään että epikset tuomarit ratkaisivat ja toki penaltyjaardit menivätkin 103-20, mutta näin puolueettomin silmin ei siellä oikeusmurhia kuitenkaaan tapahtunut. En muista että olisin ennen nähnyt, että omalla alueella penaltystä seuraa safetyä, mutta ihan loogista se onkin.

Broncosin peli oli pienoiskuussa muutama minuuttia ennen peliä nähty draivi. Ensin reilu parinkymmenen jaardin rushing-td tuli takaisin lipulla, seuraavassa pelissä säckillä kymmenisen jaardia takapakkia ja sitten missattu field goal. Toki Chargers meinasi tämän jälkeen vielä klassisen sulamisen tehdä, mutta osittain tuo oli myös Denverin hyvyyttä. Free kick pelattiin tahaallaan lyhyeksi, jotta joku blokkaajista joutuu ottamaan sitä kiinni ja onsite-kick oli niin täydellisesti suoritettu kuin vain voi. Toki siinä niin iso etu vastaanottajalla joukkueella on, että mokaakin vaaditaan.
 

Sambody

Jäsen
Juttu Favren ja Rodgersin alkuajoista GB:ssä. Tarina yhdestä nuoresta itsevarmasta mulkusta ja yhdestä vanhasta reviiritietoisesta primadonnasta. Kastikkeena vielä vanhaa kunnon lapsellista "koulukiusaamista". Kiintoisaksi jutun taitaa tehdä, että päärooleissa kaksi noinkin merkittävää pelaajaa.
 

Sambody

Jäsen
Packers - Cowboys matsin alla mustia pilviä Amerikan joukkueen päällä. Epävarmoja loukkaantumisraportissa on tällä hetkellä Smith, Claiborne, Bailey, Williams ja Dez. Samaan aikaan Packersilta on varmasti pois tutut ykkös kulmapuolustaja Shields ja TE Cook. Lisäksi täysillä ei ole harjoitellut hyökkäyksenlinjasta Lang ja Tretter ja rissuista Cobb. Epävarmoja tapauksia näiden lisäksi listattuna keskushyökkääjät Lacy ja Starks ja sivussa hetken ollut joukkueen kakkos kulmapuolustaja Randall. Joten ei ole täysin ihanteellinen tilanne Green Baylläkään.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Juttu Favren ja Rodgersin alkuajoista GB:ssä. Tarina yhdestä nuoresta itsevarmasta mulkusta ja yhdestä vanhasta reviiritietoisesta primadonnasta. Kastikkeena vielä vanhaa kunnon lapsellista "koulukiusaamista". Kiintoisaksi jutun taitaa tehdä, että päärooleissa kaksi noinkin merkittävää pelaajaa.
minä luin jutun vanhasta mulkusta ja nuoresta yli-innokkaasta ja yli-itsevarmassa tulokkaasta. Sinänsä pukukoppiin tietty nokkiminen kuuluu mutta tuo nyt on jo luuseritouhua jossa ei joukkueen etua ajeta tippaakaan.
 

Sambody

Jäsen
minä luin jutun vanhasta mulkusta ja nuoresta yli-innokkaasta ja yli-itsevarmassa tulokkaasta. Sinänsä pukukoppiin tietty nokkiminen kuuluu mutta tuo nyt on jo luuseritouhua jossa ei joukkueen etua ajeta tippaakaan.
Joo kesti hetken muotoilla lainaamasi viesti, kun en oikein osannut pukea sanoiksi millasen kuvan tuo juttu antaa nuoresta Rodgersista. Jotenkin tuo pätemisen tarve antoi kuvaa ettei se Rodgerskaan mikään kaikkien kaveri ole ollut. Mutta ehkei kuitenkaan mulkku. Juttu kyllä pönkitti omaa kuvaani Favresta mikä oli jo ennen tuota se ettei old guslinger mikään penaalin terävin kynä ole ihmisenä.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Joo kesti hetken muotoilla lainaamasi viesti, kun en oikein osannut pukea sanoiksi millasen kuvan tuo juttu antaa nuoresta Rodgersista. Jotenkin tuo pätemisen tarve antoi kuvaa ettei se Rodgerskaan mikään kaikkien kaveri ole ollut. Mutta ehkei kuitenkaan mulkku
varmaan koppava on paras suomennus sanalle cocky. Tuo on ominaisuus josta protestanttisessa Suomessa ei välitetä mutta joka jenkeissä ei välttämättä niin iso synti ole nuorella miehellä. Toki raja ylimielisyyteen joka esim vastustajan kunnioituksen puutteena näkyy on tulkinnallinen.

nämä he said -jutut on vaikeita. Kun paskaa tulee niin sitä varmasti tekee mieli antaa takaisin eli vaikea yksittäisistä lainauksista on ehdottomia johtopäätöksiä tehdä.
 

#_6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
Jeff Pearlman. Ei tarvinnut lukea sen enempää, juttuihinsa tulee suhtautua suurella varauksella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös