NFL season 2011–2012

  • 80 069
  • 532

anticatabolic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Eagles/-Flyers, Real Madrid
Tänään on sitten SNF:ssä Eagles vs. Falcons. Pelin jälkeenhän Eagles on 2-0 ja Atlanta 0-2 eli juuri kuten ennustin kauden alussa. Eaglesin kannalta merkittävää on se, että kutosroundin picki Brian Rolle tulee näillä näkymin aloittamaan WLB:nä siksi, että Moise Fokou pelasi aivan paskasti Ramssia vastaan mm. Steven Jacksonin td tuli kaverin hyljättyä gappinsa ja ammuttua vahvalle puolelle stretchiä peittämään. Rollen tapauksessa mistään turhasta kaverista ei ole kysymys. Mm. tässä videossa lähtee ramssin centteri nätisti pyllylleen. The Scouts Notebook | Covering College Football, the NFL, and the NFL Draft

Kun tässä kerta keulimaan alettiin niin ennustan Chicagon upsetin New Orleansista. Pidän chicagon tampa 2 puolustusta optimaalisena Saintsin hyökkäystä vastaan siksi, että joukkue rushaa pelkällä 4-frontillaan murhaavasti ja kyseiseen puolustukseen on ollut kovienkin heittojoukkueiden todella vaikea heittää. Chicagon hyökkäyksestä sen verran että Hester, Knox ja jopa Cutler ovat hyvin aliarvostettuja kavereita ja New Orleansin DB-osasto oli avauksessa hyvin kevyt, joskin paransi loppua kohden paljon. Puolustuksen puolella Gregg Williams oli Packersia vastaan pakotettu blitzaamaan paljon, sillä frontti ei saanut painetta yhtään aikaan. Mm. samaa tupla a-gapin blitziä jauhettiin toistolla, ja Packersilta tuli yleensä slotin uloskuviota vastauksena näihin 6 äijää sisään downeihin. Joukkue oli pakotettu pelaamaan 4-3:sta ekan quartterin jälkeen, kun puolustukseen oli heitetty melkein record breaking 3 td:tä. Mitä tulee tuohon ylimalkaiseen blitzaamiseen, joukkue, joka on pakotettu blitzaamaan näin paljon, viestii vain siitä, että QB:lla on aikaa koko päivä heittää. Bearsin hyökkäyksen linja ei ole Packersin tasoa, mutta veikkaan, että samoja ongelmia tullaan näkemään myös tässä matsissa.

New Englandin monday nightin katsoneena voin sanoa, että tiimi vakuutti. Puolustus antoi Chad Hennelle päälle 400 jaardia, joka on nuo rissut huomioon ottaen täysin anteeksiantamatonta, mutta tulee muistaa, että joukkue pelasi tukevassa johdossa ottelun. Bradyn pelinrakentaminen oli aivan huikeaa katseltavaa. Mielenkiinnolla odotan, miten Koppeniton Patriots pelaa San diegon puolustusta vastaan, joka poikkeuksellisesti antoi Minnesotan heittohyökkäykselle sen 30 jaardia koko matsissa.
 
Viimeksi muokattu:

Stürmer

Jäsen
Mielenkiintoinen ottelu yöllä luvassa, kun Vick palaa Atlantaan ja uskoakseni ottaa taisteluparistaan Ryanista vahvan niskalenkin. Oma veikkaus ottelun lopputulokseksi 28 - 13 Eaglesille.

Ottaa uskomattoman paljon päähän, kun espn america näyttää sunnuntaisin kyllä kolmen tunnin NFL viikko ohjelman, muttei ainoatakaan ottelua.
 

Cube

Jäsen
Ravensilta jotenkin "darrainen" esitys tänään. Joukkue onnistui hyvin sulkemaan Chris Johnsonin ulos pelistä, mutta vanha herra Hasselbeck tekikin sitten lähinnä mitä tahtoi. Hieno ja yllättävä esitys häneltä, en olisi tuollaiseen oikein enää uskonut. Rissut (ja linja) antoivat tosin hyvää tukea ja etenkin Kenny Britt oli aivan monsteri. Viimeistään tässä vaiheessa voidaan sanoa, että Britt has arrived. Lahjakkaaksi sälli on aina tiedetty, mutta ennen tätä kautta hype hänen ympärillään perustui lähinnä yhteen peliin (225 yds, 3 TDs viime kaudella Eaglesia vastaan). Nyt Britt on sitten alkanut realisoimaan potentiaaliaan ihan tosissaan ja tällä tahdilla hänet voi kauden päätteeksi (ellei aiemminkin) nostaa aivan liigan parhaiden rissujen joukkoon. Klassinen kolmannen kauden läpimurto.

Ravensin rissut eivät puolestaan tainneet päästä tänään edes vapaiksi, kiinniottamisesta nyt puhumattakaan. Flacco oli aivan hukassa, kun avoimia targetteja ei löytynyt millään ja muutenkin Titans onnistui lyömään nopeaa painetta niskaan jatkuvasti. Se on Flaccon kohdalla alkanut käymään selväksi, että hän ei pysty tekemään oikein mitään, jos hänet saadaan pocketista liikkeelle. Harva tosin pystyykään, mutta joskus olisi ehkä pakko, jos haluaa nousta pelipaikkansa parhaimpien joukkoon.

Titans näytti pitkälti samalta joukkueelta kuin yleensä Fisherin vuosien aikana. Tämä siis ennen kaikkea positiivisena kommenttina. Ravens ei ole tainnut koskaan pelata tuolla stadionilla helppoa peliä.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Steelersiltä väliin vähän parempi suoritus eli voitto Seahawksista 24-0. Ei tosin edelleenkään mitään kovin kaunista. Puolustus piti nollat hyvillä statseilla mikä on aina hyvä juttu. Silti tuntui, että painetta olisi edelleen pitänyt saada Jacksonille enemmän. Woodleyltä jo toinen heikko ottelu peräkkäin. Myös huonoja taklauksia oli jonkin verran. Hyvä suoritus silti ja huomattavasti parempaa kuin viime viikolla. Tärkeintä, että kokonaisuutena homma näytti toimivan ja isot virheet jäivät tekemättä. Kovaa testiä tuo kuitenkin edelleen huutaa ennenkuin alkaa vakuuttaa.

Hyökkäyksessä oli tänään enemmän ongelmia. Vaikka pinnoja saatiinkin taululle melko hyvin niin kokonaisuutena hyökkäys tuntuu olevan aika sekaisin. Laitahyökkääjät eivät tiedä pelejä, Benin heitot ovat välillä ihan mitä sattuu ja hyökkäyksen linja ei vaan ole hyvä. Linjan osalta heittoblokkaaminen on jopa yllättävän hyvää, mutta juoksupeleissä ei kyllä baanaa saada aikaiseksi millään. Tilastollisesti suoritus oli ihan hyvä, mutta muuten ei vakuuttanut juuri yhtään juoksupelin osalta. Tärkeintä tälläkin puolen palloa kuitenkin oli, että edellisen viikon virheet eli lähinnä turnoverit jätettiin tekemättä. Ben tosin tarjoili taas yhtä hopeatarjottimella, mutta ei kelvannut Currylle. Lisäksi homma näytti kuitenkin ajoittain toimivan varsin mukavasti eli kyllä tuossa oikealla tiellä ollaan kunhan vaan löydetään se rutiini. Onneksi kausi on edelleen nuori.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Ihan hyvä peli Saintsilta Bearsia vastaan. Puolustus sai todella hyvin painetta Cutlerille ja heittopuolustuskin toimi suhteellisen hyvin vaikka pelin alussa Cutler saikin muutaman hienon passin Fortelle. Hyökkäys toimi niin kuin vain toivoa saattaa, Brees oli oma loistava itsensä ja erittäin laaja rissurintama hoiti oman leiviskänsä. Täytyy myös antaa erityismaininta Darren Sprolesille, joka alkaa vaikuttaa todella hyvältä haulta organisaation suunnalta, täyttää Bushilta jääneen roolin lähes paremmin, kuin edeltäjänsä. Lance Moorelta vielä täysin näkymätön esiintyminen mutta eiköhän hänkin tuosta paranna kunhan pääsee täyteen kuntoon. Kun Colston vielä palaa kehiin niin aika murhaavalta tuo heittohyökkäys alkaa näyttää. Juoksupeliä ei vieläkään paljoa nähty mutta eipä toisaalta tarvinnutkaan ottaen huomioon, että Bearsilla on vastassa eräs Brian Urlacher.

Hyvältä näyttää ja seuraavaksi onkin sitten vastassa Texans kotona. Tiukkaa peliä odotan mutta kyllä tuostakin voittoa odotan.
 

st.lemiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
NFL, Ravens, #52, #20, BSHU
Sen lisäksi että Ravens epäonnistui luomaan kunnon momenttia, ampui se myös meikäläisen veikkauslapun korkealta alas: tampa, houston tasoituksella, jets tasoituksella, lions tasoituksella, dallas tasoituksella (=tasuri, kohteen kerroin 1) ja Pats, nämä kaikki oli lapussa oikein ja ihan kelvolliset taskurahat tuolla olisi tienannut lopullisen kertoimen ollessa 40+

Itse peliä en nähnyt, mutta jälkeenpäin on pakko sanoa että ihmetyttää tuo redzonen FG viimeisellä neljänneksella. Potkumaalin jälkeen peli oli edelleen "kahden pistesuorituksen" päässä Ravenssien näkökulmasta. Liian konservatiivista tuossa vaiheessa? Ainakin minusta. Muutoin vaikuttaa raporttien perusteella, että Titans näytti jonkinlaisen blueprintin siihen miten Ravenssia vastaan kannattaa heittopelejä käyttää. Crossing routet tuottivat vissiin ongelmia paljonkin? Muutoinkin sellainen kuva tulee että Titans hallitsi peliä joka osa-alueella pois lukien juoksupeli, joka ei tainnut toimia kummallakaan.

Ensi viikolla sitten vastaan Rams, jolloin olisi parempi palata voittojen tielle...
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Nyt kun tässä kotona makaillaan flunssassa, on ollut hyvin aikaa katsella matseja. Ekana pelinä tuli tuijoteltua Chiefs@Lions. Ja onhan Kansas City aivan paska joukkue. Taitaa olla kahden pelin jälkeen tehdyt pisteet 10 ja turnoverit 8. Cassels umpisurkea ja hommaa ei ainakaan helpottanut pelin alussa Charlesin loukkaantuminen. Cassels ja Stafford molemmat vaihdettiin pelin loppupuolella penkin puolelle, tosin hieman eri syistä :D. Muutenkin varsin vakuuttava esitys Detroitilta. Lions on todella kaukana muutaman vuoden takaisesta vitsistä. Tämän vuoden Lions on kova, nuori ja nälkäinen joukkue. Staffordilta muuten ihan mosteri peli, 300 jardia ja 4 td:tä.

Sitten tietenkin toisena pelinä kierroksen päätapahtuma allekirjoittaneelle. Cowboys aloitti hyvin ja marssi ekalla draivilla n. reilun 10 jaardin päähän maalista. Potkuhommiksi meni, mutta totta kai rookie Bailey pistelee reilusti ohi. Sitten momentum siirtyi pikku hiljaa 49ersille ja pian he olivatkin 14-0 johdossa. Dallasin hyökkäys oli aivan yössä. Romo paiskoi 7 perättäistä epäonnistunutta heittoa. Tosin syykin tähän selvisi, kun Romo pelasi murtuneella kylkiluulla. Enivei, Cowboys pääsi peliin mukaan hieman onnekkaastikkin ihan toisen neljänneksen lopussa, kun Austin kirmasi reilun 50 jaardisen pohjiin. Tosin tätä edes auttoi cornerin kaatuminen.

Kolmannella neljänneksellä qb:na oli Kitna. Romo oli selvästi närkästänyt tilanteesta ja palasikin vielä takaisin pukukoppiin tutkittavaksi. Kitna laitteli parit syötönkatkot, mutta onnistui heittämään myös Austinille illan toisen TD:n. Romo kuitenkin palasi kentälle ihan 3. neljänneksen lopussa ja hyvä että palasi. 49ers siirtyi neljännellä neljänneksellä jo 10 pinnan johtoon. Homma näytti taas huonolta. Mutta mitä vielä, sitten astui Romo esiin. Hieno viiden minuutin draivi ja Austin tuuletteli kolmatta kertaa end zonella. Oli muuten huikea akrobaattinen suoritus Austinilta. On miehellä kroppa ja sen hallinta kunnossa, ei voi muuta sanoa. Puolustus pystyi pysäyttämään 49ersin. Itse olin hieman pelon sekaisin tuntein, että taasko se nro 9 jäätyy. Mutta ei todellakaan jäätynyt. Hieman ennen viimestä draivia Romo nappasi toisen kauden rissua Jesse Holleyta harttarista kiinni ja kertoi ilmeisesti että sinun suuntaan nyt tullaan. Ja niin tultiin muutaman todella tärkeän kopin muodossa. Kikkeri Bailey pisti viimeisellä sekunnilla 48 jaardisen fiilarin sisään jonka johdosta jatkoajalle. 49ers sai ekaksi pallon, mutta ei saanut juuri mitään aikaan. Romo puolestaan pisti ekalla pelillä 77 jaardin pelin Jesse Holleylle. Näin ollen kikkeri Bailey sinetöi voiton.

Huh, olipas makea voitto. Itellä alkoi usko jo horjumaan Romoon, kun kaveri viskeli palloja sinne sun tänne toisella neljänneksellä. Lopusssa Romo kuitenkin osoitti olevan kova pelimies. Austinilta superpeli (3TD:tä ja vajaat 150 jaardia). Puolustus pelasi myös ihan ok, varsinkin juoksupuolustus. Heittopuolustuksessa ne suurimmat ongelmat ovat. Alan Ballia vietiin taas oikein urakalla, onneksi jannu paikkasi hieman töpeksintää intterillä. Ware pisteli pakolliset pari säkkiä. Witteniltä myös jo toinen 100 jaardin peli. Cornereitten lisäksi suurin huolen aihe on juoksupeli. Se ei vain toimi. Felix Jones on aivan lapanen ja kompuroi koko ajan omiin jalkoihinsa. Choice ja Murray ovat mielestäni parempia tällä hetkellä. Ensi viikolla on sitten vastassa rakas vihollinen Redskins. Helppoa ei tule olemaan, sillä Skinshän on voittanut molemmat pelinsä. Toivottavasti Dallas saa Bryantin ja Newmanin takaisin seuraavaan peliin?

Viimeisenä pelinä katselin Eagles@Falcons väännön. Ja olipas hienoa katsoa kun dream team hävisi. En tosin muutenkaan koskaan liputa Eaglesin voiton puolesta. Vick loukkasi matsissa niskansa. Loppupelin pelasi Kafka, joka mielestäni onnistui varsin hyvin. Kun Vick puolestaan tumpeloi 3 turnoveria Falconsille. Eaglesin selvästi näkyvin pelaaja oli de Trent Cole. Falcons ei saanut jamppaa aisoihin sitten millään. Ryan heitti alle 200 jaardia, mutta neljä TD:tä kuitenkin. Samuel sekä Asomugha kävivät poimimassa irmelit mieheen. Mainittavaa on myös se, että vanha herra Gonzales nappasi kaksi td:tä.
 
Viimeksi muokattu:

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Mainittavaa on myös se, että vanha herra Gonzales nappasi kaksi td:tä.

Gonzales tosiaan piti Falconsin kyydissä mukana ja lopulta Philly kuoli loukkaantumisiin ja muutamaan omaan hölmöilyyn.

Vick pelasi hyvin kaksijakoisen paluun Domelle. Muutama hänelle peruskamaa oleva huippusuoritus, mutta vastapainoksi fumblasi kerran pahasti perisynninsä, huonon ball protectionin vuoksi. Intterinkin viskasi, mutta tuosta saa ottaa osansa myös Andy Reid, joka jätti jälleen kerran haastamatta tilanteen. Pallo nimittäin osui maahan, ennen Haydenin syliä. Peli päättyi sitten vittumaisesti Herremansin hartiasuojukseen, niska vääntyi pahasti, mutta ilmeisesti vain aivotärähdys oli loppujen lopuksi saaliina tuosta.

Kafka paikkasi ihan nätisti ja vikalla kunnon draivilla sitten muutoin loistopelin vetänyt Maclin tiputti Kafkan spot on-heiton sylistään maahan ja peli käytännössä ohi. Pre-season osoitti, että Kafka on oikeastaan Eaglesin back-up QB, sillä Young ei ole vielä vakuuttanut tässä systeemissä suuremmin. Noh, kunhan VY on taas active, niin eiköhän hänkin mahdollisuutensa saa, kun ei tuo Vick tunnu kasassa kestävän.

Helvetisti hyviä juttuja, mutta niin vain homma meni puihin. Trent Cole ja Jason Peters olivat aivan liekeissä, LT Peters välillä fullbackina johtamassa juoksuja ja Cole taasen vei endinä Atlantan O-linea miten tahtoi. Eniten turvallaan oli Sam Baker, mutta Colelle oli ihan sama, kuka siinä oli. Nam nam Nnamdi ja Samuel ottivat komeat irmat ja hetken näytti, että Ryan kunnioittaa Eaglesin secondarya liikaakin, mutta niin vain se pentele pisti heittosirkuksen pystyyn, Turner löysi aukot loistavasti toiminutta juoksupuolustusta vastaan ja Falcons tuli 21-31-tilanteesta takaa ohi.

Vitutus hieman laantunut, mutta eiköhän tämä ollut väistämätöntä jossain vaiheessa.

edit: Ainiin, piti vielä sanoa. Dunta Robinson, you're an asshole.
 
Viimeksi muokattu:

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viimeksi muokattu:

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
2-0. Brady on elämänsä vedossa ja hyökkäys rullaa kuten pitääkin. Ehkä liiankin kovaa kun tuntuu ettei virheitä tule edes vahingossa. Mieluusti säästäisin tämän vireen tuonna postseasonille mutta nautitaan nyt kunhan vielä voidaan. 940 jaardia, 7 TD:tä kahdessa pelissä. Hyökkäyksestä voisi puhua vaikka maailman loppuun mutta ei ole syytä sillä pulustus(ei kirjoitusvirhe) on se johon nyt pitäisi keskittyä. Olkoonkin että puolustus sai aikaiseksi 4 turnoveria Chargersia vastaan ja Gates pidettiin kurissa. Toinen viikko putkeen jolloin vastustajan kuuppa teki mitä halusi ja marssi päädystä päätyyn. V-Jax teki mitä halusi eikä kukaan saanut häntä kuriin sitten millään. Toki pitää muistaa että kyseessä on yksi pelin parhaita rissuja.

Pass rush loisti taas poissaolollaan eikä painetta oikein saatu aikaiseksi, varsinkaan 3rd downeilla, inside rush toimii mutta ei pääse perille asti ja ulkopuolelta ei oikein tunnu tulevan mitään. Chargersin saldo 10/12 3rd down:lla. Toivottavaa on että tämä johtuu vaan siitä että uutta systeemiä ajetaan sisään. Patriots on käyttänyt useita eri muodostelmia kahdessa ensimmäisessä pelissä ilman sen kummempaa tulosta.

Aaron Hernandez on poissa seuraavat 2 vkoa ja voi jopa olla kuukauden poissa polvivamman takia. Harmi sillä Gronk ja Hernandez ovat olleet uskomattomassa vedossa tällä kaudella ja lähes pysäyttämättömiä. Onko tässä sitten hyvä tilaisuus alkaa käyttämään Ochocincoa hieman enemmän?

Swiftin sanoja mukaillen D.Robinson on kyllä idiootti.
 

Spetelius

Jäsen
Suosikkijoukkue
FC Bayern, SoJy, Manse PP NSU, Packers
Olen katsonut elämäni aikana yhteensä muutama kymmenen NFL-ottelua, joten en millään muotoa voi pitää itseäni sarjan/lajin asiantuntijana. Mieltäni askarruttaa suuresti tilanne, joka tapahtui eilisessä Rams @ Giants -matsissa, ja haluaisinkin kysyä palstan asiantuntijoilta lisätietoa asiaan.

Rams veti omaa hyökkäysvuoroaan eteenpäin erittäin kovalla temmolla ja onnistuneella heittopelillä. Kuviot sovittiin hyvin nopeasti, eikä Giants tuntunut pääsevän millään selville kuvioista. Hyökkäys etenikin lopulta muutaman jaardin päähän maalista, ja sitten tapahtui jotain itselleni täysin käsittämätöntä ja ennennäkemätöntä: Samanaikaisesti kaksi Giantsin pelaajaa hyppäävät maahan, ja teeskentelevät loukkaantunutta. Tuloksena peli keskeytyy muutamaksi minuutiksi ja tämän ylimääräisen tauon jälkeen nämä "loukkaantuneet" pelaajat jäivät vielä kentälle puolustusvuoroon, eikä minkäänlaisia rangaistuksia tullut tilanteesta. Tarkoituksena ihan selvästi oli rikkoa Ramsin loistava hyökkäysdrive ja saada omalle joukkueelle ylimääräinen aikalisä, mikä onnistuikin, sillä Rams joutui tyytymään potkumaaliin. Selostajatkin mainitsivat tilanteesta naureskellen tyyliin "Ei tämä kaunista ole, mutta se on taktiikkaa".

Onko tuollaiset loukkaantumisten teeskentelyt todellakin hyväksyttyjä jenkkifutiksessa, lajissa, jossa en oman katseluhistoriani (~30 matsia) aikana ole nähnyt käytännössä yhtään epäurheilijamaista tekoa (tuomarivirheita ei lasketa)? Miten voi olla, ettei tilanteesta tullut rangaistuksia? Eikö joukkueilla pitäisi olla aikalisiä käytössä tällaisia tilanteita varten, kun halutaan saada katko vastustajan momentumiin?
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
: Samanaikaisesti kaksi Giantsin pelaajaa hyppäävät maahan, ja teeskentelevät loukkaantunutta. Tuloksena peli keskeytyy muutamaksi minuutiksi ja tämän ylimääräisen tauon jälkeen nämä "loukkaantuneet" pelaajat jäivät vielä kentälle puolustusvuoroon, eikä minkäänlaisia rangaistuksia tullut tilanteesta.
Minä katsoin myös kyseisen pelin ja onhan se harvinaista, että noin selvää filmaamista näkee. Ei ihan heti muistu vastaavaa mieleen, vaikka varmasti samankaltaista on aikaisemminkin tapahtunut. Toinen filmaavista pelaajista oli safety Grant ja toinenhan taisi nousta samantien ylös kun huomasi Grantin ehtineen ensin. Eli loukkaantumis tilanteissa tuomari ottaa aikalisän. Näin ollen ei mene itseltä aikalisää pois. Pelaaja jonka loukkaantumisen vuoksi tuomari ottaa aikalisän täytyy olla seuraava peli sivussa, kuten Grant olikin. Grant filmasi siksi, koska Giants oli aivan sekaisin, äijiä oltiin vaihtamassa ja Giants ei todellakaan ollut valmiina kun Rams tuli no huddlella päälle. Ja varsinkin kun oltiin aivan maalin tuntumassa. Mutta joo, kyllähän toi aika naurettava tilanne oli ja siitä voi tulla vielä penaltyä jälkeen päin? En tosin tiedä miten tälläisten kanssa toimitaan, kun näin selvää filmaamista en itsekään muista tapahtuneen. Tosin ihan fiksu veto Grantilta.
 

Spetelius

Jäsen
Suosikkijoukkue
FC Bayern, SoJy, Manse PP NSU, Packers
Minä katsoin myös kyseisen pelin ja onhan se harvinaista, että noin selvää filmaamista näkee. Ei ihan heti muistu vastaavaa mieleen, vaikka varmasti samankaltaista on aikaisemminkin tapahtunut. Toinen filmaavista pelaajista oli safety Grant ja toinenhan taisi nousta samantien ylös kun huomasi Grantin ehtineen ensin. Eli loukkaantumis tilanteissa tuomari ottaa aikalisän. Näin ollen ei mene itseltä aikalisää pois. Pelaaja jonka loukkaantumisen vuoksi tuomari ottaa aikalisän täytyy olla seuraava peli sivussa, kuten Grant olikin. Grant filmasi siksi, koska Giants oli aivan sekaisin, äijiä oltiin vaihtamassa ja Giants ei todellakaan ollut valmiina kun Rams tuli no huddlella päälle. Ja varsinkin kun oltiin aivan maalin tuntumassa. Mutta joo, kyllähän toi aika naurettava tilanne oli ja siitä voi tulla vielä penaltyä jälkeen päin? En tosin tiedä miten tälläisten kanssa toimitaan, kun näin selvää filmaamista en itsekään muista tapahtuneen. Tosin ihan fiksu veto Grantilta.

Joo, ajattelinkin, ettei tuollainen toiminta varmaankaan kovin yleistä ole. Tuomareitakaan ei tosiaan voi tuosta syyttää, koska säännöt mahdollistavat moisen. Hyvä nähdä, että tapaus on herättänyt keskustelua ja paheksuntaa:
1# Ref was powerless on Giants fake injuries, but NFL is not | ProFootballTalk,
2# Deon Grant, Jacquian Williams Flop: Giants Players Fake Injuries Against Rams (VIDEO)
 

Cube

Jäsen
Aika uskomatonta tosiaan, että tuollaista on päässyt tapahtumaan. Itse en muista aiemmin edes nähneeni vastaavaa. Vastenmielisen "eurooppalainen" piirre, joka toivottavasti kitketään hyvin nopeasti lajista.

Eipä ole yllätys, että (ainakin PFT:n mukaan) ensimmäinen filmaaja amerikkalaisessa jalkapallossa oli nimeltään Varrichione.

E: Ngata tehnyt Ravensin kanssa viiden vuoden jatkosopimuksen, joten hän tulee pelaamaan Steelersiä vastaan jatkossakin hyviä pelejä, ellei joku Legursky pelaa normaalitasollaan ja estä häntä.
 
Viimeksi muokattu:

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Lisää kaudenpäättäviä loukkaantumisuutisia:

Packersin S Nick Collins:Packers lose Collins for the season

Packersin puolustus on takkuillut kahdessa kauden avauspelissä, vaikka saldo on 2-0 ja nyt sitten pro bowl-tason S sivuun koko loppukaudeksi..
Tosin aika paha pelko oli jo kun tuon Collinsin tilanteen näki.

Tosiaan siis Collins on koko kauden sivussa ja jopa spekulaatiota siitä onko hänestä enää pelaamaan on esitetty.
Agentin mukaan niskassa ei ole murtumaa, mutta tarkempaa tietoa asiasta ei vielä ole annettu.

Viime kaudellahan Packersin toinen startteri-safety osastolla (Burnett) missasi myös lähes koko kauden polvivamman takia ja Charlie Peprah täytti hänen paikkansa. Nyt sitten Burnettin on otettava Collinsin rooli, aika kova paikka toisen vuoden pelaajalle.

Jossain esitettiin arvioita jopa että Packers saattaisi signata Darren Sharperin leventämään secondarya.
 

morningstar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Buffalo Bills
Tietäisiköhän joku seuraavaa seikkaa Game Passista. Jos sen tilaa kesken kauden (esimerkiksi nyt), hyvitetäänkö hinnassa jotenkin vai joutuuko maksamaan täyden hinnan?

FAQ-osiossa sanotaan yhdessä kohtaa:

... when you purchase an NFL Game Pass Season, Midseason, or Late Season subscription...

Noita termejä Midseason tai Late Season subscription ei sitten kuitenkaan löydy mistään muualta Game Pass -sivustolta.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Tietäisiköhän joku seuraavaa seikkaa Game Passista. Jos sen tilaa kesken kauden (esimerkiksi nyt), hyvitetäänkö hinnassa jotenkin vai joutuuko maksamaan täyden hinnan?

FAQ-osiossa sanotaan yhdessä kohtaa:


Noita termejä Midseason tai Late Season subscription ei sitten kuitenkaan löydy mistään muualta Game Pass -sivustolta.

Asia on varmaan niin että kun kautta on nyt pelattu se kaksi viikkoa, niin näitä midseason ja late season subscriptioneja ei vielä vaan tarjota. Asiasta en varma ole, mutta näin voisin olettaa.
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
E: Ngata tehnyt Ravensin kanssa viiden vuoden jatkosopimuksen, joten hän tulee pelaamaan Steelersiä vastaan jatkossakin hyviä pelejä, ellei joku Legursky pelaa normaalitasollaan ja estä häntä.

Tuskinpa Legs tuollaiseen ihmeeseen kykenee. Toisaalta jos Ravens pelaa tällä viikon 2 tasolla niin Steelersillä saattaa olla hyvin pieniä saumoja.

Tietäisiköhän joku seuraavaa seikkaa Game Passista. Jos sen tilaa kesken kauden (esimerkiksi nyt), hyvitetäänkö hinnassa jotenkin vai joutuuko maksamaan täyden hinnan?

Yleensä noista on alkanut tulemaan jossain vaiheessa kautta tarjouksia tyyliin: "Loppukausi vain xxx euroa". Voisi olettaa, että mid-season pass tulisi myyntiin viikon 6 ja late-season pass viikon 12 paikkeilla. Mitään varsinaisia tarjouksia nuo ei muistaakseni ole vaan niissä saa maksaa suhteessa saman verran kuin koko kauden katseluoikeudesta.
 

Cube

Jäsen
Tuskinpa Legs tuollaiseen ihmeeseen kyken
PHP:
ee. Toisaalta jos Ravens pelaa tällä viikon 2 tasolla niin Steelersillä saattaa olla hyvin pieniä saumoja.
Mielestäni vastustajan hyvällä pelillä oli myös aika paljon tekemistä tappion kanssa. Esim. Titansin linja ei mikään ihan surkea ole.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Maanantaina asettuu sitten vastaan ehkä hieman jopa yllättäen 2-0 recordin omaava Redskins. Dallas lähtee kovin repaleisella joukkueella liikkeelle. Nimittäin aika monella avainpaikalla on loukkaantumisia. Erityisesti wr-puoli huolettaa kovasti. Varsinkin kun juoksupeli on ollut tähän mennessä niin vaatimatonta. Lisää vaikeutta tähän myös Felix Jonesin olkapää vamman muodossa. Poissa varmuudella on ainakin Austin ja mahdollisesti myös Bryant. Eli molemmat alottavat. Sitten kun Romolla on vielä kylkiluu murtunut ja keuhko kasassa, niin aika heikolta näyttää. + lisäksi pitää muistaa kovin ohut corneritilanne. Hieman valoa kuitenkin on sillä suunnalla näkyvissä, koska Newman voi olla mukana kokoonpanossa? Jos tosiaan molemmat alotuksen rissut ovat poissa, avaa tämä toki mahdollisuuden Ogletreelle, Holleylle sekä Harrisille. Cowboys myös signasi veteraani wr Laurent Robinsonin tällä viikolla. Joka tapauksessa juoksupelin ON lähdettävä toimimaan, ihan vain Romonkin takia (jos pelaa). Ei nimittäin varmasti kovin montaa lanausta kestä ehjänä. En tiedä sitten olisiko jopa järkevää lähteä Kitnalla peliin? Nimitäin jos Romo kolataan kunnolla ja on sitä myötä done for season, niin ei hyvä juttu. Puolustuksen osalta luotan kyllä juoksun pysähtymiseen. Mutta ei olisi mikään yllätys jos Grossman paukuttelisi ilmateitse reippaasti yli 300 jaardia. Moss muistaakseni on aika usein ollut tappavan tehokas Cowboysia vastaan? Kovasti tästä pelistä voittoa toivoisi, mutta jos ihan realisteja ollaan (tällä loukkaantumis tilanteella) niin voitto saattaa olla liikaa toivottu. Kuitenkin kyseessä on kotiavaus tälle kaudelle ja olisihan se ihan jees aloittaa voitolla. Dallas ei kuitenkaan ole ollut mitenkään erityisen väkevä kotijoukkue.

Sitten hieman toista asiaa, nimittäin joku jenkki taho oli valinnut Dallas Cowboysin cheerleaderit "kuumimmaksi" paketiksi. Ja onhan noi aika helmiä, pakko myöntää. Hyvä, että jollakin Cowboys porukalla pyyhkii hyvin. Asiasta oli myös juttua Iltalehdessä kuvien kera.
 
Viimeksi muokattu:

Lapster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Maple Leafs, Kärpät NE Patriots, RoPS
Giantsien sairaslista pitenee. WR Hixon loppukausi paketissa. Polvivamma pakottaa miehen huilaamaan loput 14 matsia. Aika surkea on kyllä Giantsien tilanne ja Elin tärinä ei kyllä auta asiaa.


Jags teki odotetun liikkeen ja nimesi Gabbertin seuraavan pelin startteriksi. Kylläpäs tuota McCownin perseilyä kateltiinkin kahden pelin verran. Huonommaksihan se EI voi mennä Gabbertin kanssa.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Heitän tänne tällaisen ihmettelyn joukkooon. En uskalla lukea ketjussa käytyä keskustelua kun on pari peliä HDD:llä odottelemassa katsomista, etten spoilaa jännitystä itseltäni, mutta tuskin tästä valtavaa keskustelua on syntynyt. Anyway, tarkoittamani tapaus tapahtui muistaakseni Philadephia Eagles - Atlanta Falcons pelissä. Falcons pakki ajoi Eagles vastaanottajaa suoraan kypärä edellä kypärään vastapalloon.Tuomarit näkivät tilanteen ja tuomitsivat 15 jaardin rankin. Selostajat sanoivat että mainittu kusipää sai samasta tempusta viime vuonna 50 000 dollarin sakot ja nytkin (vähintään?) sama on odotettavissa. Kuitenkin kaveri sai jatkaa peliä kuin mitään ei olisi tapahtunut. Eikö NFL:ssä tosiaan lennä pihalle pelistä vaikka sikailisi mitä? Rikotun joukkueen pelaajatkin katselivat ympärilleen lapinlahdenlintumaisesti, että on se hurja ja kylläpä teki rumasti. Kyllä NHL:ssä oli tuollaisen jälkeen jumalauta tapeltu. Jefuilla on erilainen kulttuuri.
 

13~

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Falcons pakki ajoi Eagles vastaanottajaa suoraan kypärä edellä kypärään vastapalloon.Tuomarit näkivät tilanteen ja tuomitsivat 15 jaardin rankin. Selostajat sanoivat että mainittu kusipää sai samasta tempusta viime vuonna 50 000 dollarin sakot ja nytkin (vähintään?) sama on odotettavissa. Kuitenkin kaveri sai jatkaa peliä kuin mitään ei olisi tapahtunut. Eikö NFL:ssä tosiaan lennä pihalle pelistä vaikka sikailisi mitä? Rikotun joukkueen pelaajatkin katselivat ympärilleen lapinlahdenlintumaisesti, että on se hurja ja kylläpä teki rumasti. Kyllä NHL:ssä oli tuollaisen jälkeen jumalauta tapeltu. Jefuilla on erilainen kulttuuri.

Pelistä voi lentää pihalle, mutta ei (vielä) tollaisesta. Kantsii muistaa, että toikin hitti olisi käytännössä sallittu vielä pari vuotta sitten.

Tilanteen jälkeen lyömisestä lentää pihalle ja tappelusta tulee yleensä myös pelikieltoa.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Heitän tänne tällaisen ihmettelyn joukkooon. En uskalla lukea ketjussa käytyä keskustelua kun on pari peliä HDD:llä odottelemassa katsomista, etten spoilaa jännitystä itseltäni, mutta tuskin tästä valtavaa keskustelua on syntynyt. Anyway, tarkoittamani tapaus tapahtui muistaakseni Philadephia Eagles - Atlanta Falcons pelissä. Falcons pakki ajoi Eagles vastaanottajaa suoraan kypärä edellä kypärään vastapalloon.Tuomarit näkivät tilanteen ja tuomitsivat 15 jaardin rankin. Selostajat sanoivat että mainittu kusipää sai samasta tempusta viime vuonna 50 000 dollarin sakot ja nytkin (vähintään?) sama on odotettavissa.

Ei odotettavissa, vaan Dunta Robinson sai tuosta tilanteesta 40 000 dollarin pikavoiton.
Dunta Robinson fined $40K for Maclin hit, Falcons coach says ‘That’s the way we teach it’ - Shutdown Corner - NFLBlog - Yahoo! Sports

Ite olen nähnyt parin viime kauden aikana yhden ulosajon ja tämän sain 49ersin Justin Smith (en ole varma, muistanko nimen oikein?), syynä tuomarin koskemattomuuden loukkaaminen.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Tulipa mieleen, että kun joukkue a luopuu pallosta neljännellä yrityksellä potkaisemalla. Potkaisija saa yllättäen pallon menemään haarukkaan, niin hyväksytäänkö tuo maali.. Entä lentopotkussa? Hyväksytäänkö siinä maali, jos munkilla menee haarukkaan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös