NFL Fantasy Football

  • 85 801
  • 955

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Lehmäpoikien fantasy pyörähti varsin mukavasti voitolla käyntiin. Onnistujia oli useitakin kuten rb tandem Bush & Peterson. Mutta lienee tärkeintä se, että koko tiimi poimi pinnoja laajalla säteellä. Todennäköisesti en tule ketään vaihtamaan kokoonpanosta kun vastaan seuraavaksi asettuu Cuben Turku Condoms. Mutta joo, hyvältä näyttää ekan matsin jälkeen...
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Jyrän alle joutui Portsan Pubin Bingojoukkue.

Ei paljon ollut tällä viikolla voittoon saumaa. Stafford veti hyvät pisteet ja Colston, Graham ja Johnson perussuoritukset. Juoksijoilta odotellaan jatkossa parempaa.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Nihkeä voitto, joka näytti jo jossain vaiheessa melko varmalta tappiolta. Viimeinen yö sitten tarjosi sen verran pisteitä, että ohi mentiin.

Megatron oli kurjan vaisu. Positiivisin suorittaja sähköjänis-Jackson, jolla näyttäisi olevan Kellyn hyökkäyksessä muutakin käyttöä, kuin pelkkä isojen pelien kyttäys. Penkiltä löytyi myös onnistujia, jo aikaisemmin mainittu Denverin TE Thomas sekä Ramsin QB Bradford.

Viikon "voivittumitäpaskaa-tästähänvoivielätullahyvää"-vuoristoradan tarjosi RGIII, ollen ensimmäisen puoliajan todella ruosteessa ja parantaen joukkueen mukana todella paljon toiselle puoliajalle.

Vaihtoja saa tarjoilla. Tiimissä ei oiken ole sellaisia nimiä, joita en lähtisi vaihtamaan. Megatron mukaan luettuna. Solidi runningback olis tosi jeejee.

Enivei voitolla on kiva aloittaa. Raiders kiittää.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
On muuten melkoisen eri peli koko fantasy, kun joukkueita on ~puolet vähemmän. Kaveriporukan liigaan saatiin tänä vuonna huikeat kahdeksan tiimiä, joten pelaajien taso rosterissa on melkoinen. Nyt ensimmäisen viikon jälkeen tuli tehtyä muutama treidi (C.Newton+W.Welker <-> A.Rodgers+T.Smith | F.Gore+J.Cook <-> R.Rice+S.Rice) ja joukkue näyttää näiden jälkeen seuraavalta:

QB: Aaron Rodgers / Matthew Stafford
RB: Doug Martin / Ray Rice / DeMarco Murray / Ryan Matthews / Lamar Miller
WR: Calvin Johnson / Torrey Smith / Danny Amendola / Mike Williams / Sidney Rice
TE: Jimmy Graham
K: Steven Hauschka
DEF: Arizona Cardinals

Waivereissa toisena nappaamassa, ja sieltä tulee J.Thomas tai Le'Vonn Bell ja pois lähtee Lamar Miller.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Freeman Loves Tacos avaa myös voittotilinsä. Omasta joukkueesta iso kiitos tästä voitosta kuuluu Eddie Royalille, mutta todellisuudessahan tuuriakin oli mukana sillä harvoin tuolla 88 pisteellä pelejä voitetaan. Toisaalta ilman darrapäikkäreiden yllättävää venymistä, olisin Philip Riversin ehtinyt aloittavaan joukkueeseen laittaa kuten ennen unia suunnittelin, jolloin nuo omatkin pisteet olisivat kasvaneet hiukan.

Nyt waiverit kuntoon ja ensi torstaita odottelemaan. Nii ja jos jotain kiinnostaa luopua jostain ok RB:stä niin saa ottaa yhteyttä.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Lehmäpojat 2-0 ja liigan piikkipaikka. Hyvinhän tämä menee. Tosin pikkasen heikompi suoritus oli kakksokierros. Voittoon tarvittava ero tuli kicker Dan Baileyn (14p) ja Denverin Defencen (15p) ansiosta. Näistä kahdesta pinnat minulle 29-8. Turku Condomeilla oli kuitenkin hirmutehot tahkonnut Aaron Rodgers (38,90p). Onneksi myös minun qb, Matt Ryan, onnistui hyvin (24,96). Vähäsen tummia pilviä leijuu Lehmäpoikien rosterin yllä. Nimittäin viime kierroksella pientä kolhua tuli Reggie Bushille ja Andre Johnsonille. Jos molemmat ovat sivussa, niin kovin vaikeaa tulee olemaan Kaskenpolttajia vastaan. Penkiltä on sitten melkein nostettava Daniel Thomas ja Emmanuel Sanders pelaavaan kokoonpanoon. Kumpikaan ei ole oikein tähän mennessä vakuuttanut....joten saas nähä miten käy?
 

OneBigRed

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Freeman Loves Tacos avaa myös voittotilinsä. Omasta joukkueesta iso kiitos tästä voitosta kuuluu Eddie Royalille, mutta todellisuudessahan tuuriakin oli mukana sillä harvoin tuolla 88 pisteellä pelejä voitetaan.

Turpaan tuli joo. Kiitän C.Kaepernickia ja Jared Cookia jotka pistivät yhteensä noin kolme pistettä taululle. Ei riittänyt pokka penkittää Colinia vaikka kova matchup oli Seahawksia vastaan. Penkillä istunut Alex Smith olisi tainnut riittää voittoon.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Rainbow Raiders jatkaa myös puhtaalla pelillä. Itseasiassa joukkue saavutti liigakierroksen kovimmat pisteet. Kuitenkin suurin apu voittoon oli vastustaja Figting Tigersin istutettua Michael Vickiä penkillä (rapiat 36 pinnaa) ja luotettua QB-valinnassa Oaklandin Terrelle Pryoriin (~7 pinnaa) . Matsihan päättyi RR:n voittoon pistein 121-118, joten hiukan toisin valiten olisi voitto mennyt reilulla marginaalilla Tigerseille.

RGIII takoi taas lähes 30 pinnaa ja penkillä jatkanut Bradford reilut 30 pinnaa, joten saateenkaarimiesten quaterback-osasto on erinomaisessa kunnossa. Samaa voisi myös todeta laitahyökkääjistä, kun sähköjänis-Jackson ja Megatron poimivat molemmat ~25 bongoa. Tiukkaperät tekivät myös kohtuulliset pisteet, tosin Antonio Gatesin pallonrähmäys maaliviivalla oli valitettavaa. Denverin Julius Thomas vahvisti uskoani siitä, että mies tulee olemaan todella vakaa pisteiden kerääjä.

Joukkueen tämän hetkinen ongelmakohta on juoksupuolella. Ykkös"tykit" Matthews ja Murray eivät ole kovin solidia starttia ottaneet ja kolmos-RB:ksi suunniteltu Broncosin Hillman on täysin vastuutta joukkueessaan. Hätäavuksi hankittu Steelerin Jonathan Dwyer sai yhden kannon edellisessä pelissä, joten mies joutui nopeasti kierrätykseen.

Waivereista tarttui matkaan Jetsin Bilal Powell sekä Redskinsin Santana Moss. Heidän tieltään saivat väistyä Dwyer sekä surkeasti aloittanut Titansin Kenny Britt.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Kolmas kierros meni aivan päin helvettiä. Tuskainen taival alkoi jo sillä uutisella, että Reggie Bush ei pelaa. TE Finley vetäsi kiikaritehot saatuaan aivotärähdyksen ja matsi jäi kesken. WR Austin ei myöskään pelannut peliä loppuun asti ja keräsi huikeat 2,2 pinnaa. Andre Johnsonin rapiat kolme pinnaa on myös pettymys. Matt Ryan, Green-Ellis, Dan Bailey ja Denverin defence tumpeloivat kauden heikoimmat pisteet. Ei varmaan tarvi arvuutella irtosiko voittoa? Adrian Peterson ja Bushin paikkaaja Daniel Thomas olivat ainoat onnistujat. Täytynee alkaa tekemään jotain pientä muutosta rosterin suhteen...
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Freeman Loves Tacos hankki tällä kierroksella itselleen kyseenalaista kunniaa, kun se ensimmäisenä joukkueena tänä kautena alitti maagisen 50 pisteen rajan. Suurkiitos tästä kuuluu kaikkensa antaneelle NYG QB Eli Manningille ja hänen -2.84 pisteelleen. Eikä pidä unohtaa yhteensä 14.3 pistettä (143 yardia) hankkineen rissu osaston (3WR+TE) panosta. Tulokseen eivät siis vaikuttaneet loukkaantumiset vaan syy löytyy ihan siitä paskan määrästä minkä olen onnistunut varaamaan/hankkimaan ja Freeman Loves Tacos joukkueeksi nimeämään. Näillä mennään keväällä ja pitkälle.

No Blackmon enää yhden ottelun pelikiellossa ja Whiten nilkka alkaa ilmeisesti olemaan jo hiukan parempi, joten ehkä sitä parannusta on oikeasti tulossa. Ja NFL.com asiantuntija porukkaa en kuuntele enää ikinä ja Manning istuu koko loppukauden penkillä, jos tuota myöhemmin tulevaa bye viikkoa ei lasketa.
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Voitto irtosi tällä viikolla 3.5 pisteen erolla Fighting Tigersiin, tiukoille siis meni. Saa nähdä miten RB osasto suoriutuu loppukaudesta, kun Richardson ottaa Bradshawn paikan Coltsin ykkösjuoksijana. Paljon riippuu LeVeon Bellin tasosta kunhan pääsee ensin edes kentälle asti. Riskillä siis todellakin mennään.
 

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Ihan kelpo pisteet (~105), mutta takkiin tuli kohtuullisen niukasti Porkka Playmobilseja vastaan. Ennen vikan yön peliä tilanne oli jokusella pisteellä Raidersin eduksi ja molemmilla kentällä yksi ukko. Tällä kertaa Matt Prater nykäisi potkaisijalle kovat pisteet (17) ja Julius Thomas jäi vähän alle kymmeneen, joka käänsi ottelun sitten Playmobiileille.

Hyviä uutisia joukkueelle oli DeMarco Murrayn iso päivä sekä NYJ:n Blial Powellin otteet ja nouseminen joukkueensa ykkösbackiksi. Toki vielä tämän viikon oli penkillä, kun tietoa kantojen määrästä ei ollut. Huonompaa oli sitten QB -osasto. RGIII on takonut ihan mukavia pisteitä alkukierroksilla, mutta todellisuudessa mies on ollut melko ruosteessa. Nyt jäätiin kymmeneen pisteeseen, eikä penkinlämmittäjä Bradford tehnyt sen parempaa jälkeä.

Joukkue sinänsä näyttää nyt ihan kohtuulliselta, jos juoksijat Murray ja Powell onnistuvat jatkamaan hyviä otteitaan, penkillä kuntoaan tulevat kohentelemaan SD:n Matthews (ei vielä yhtään rushing TD:tä) sekä Brownsin McGahee (keskenkuntoinen ja Brownsin linja /koko hyökkäys). Rissupuoli (WR+TE) puoli on oikein mukavassa kuosissa näin syvään liigaan (DeSean + Megatron (S.Moss( / J.Thomas + A.Gates).

Eniten mietityttää kaik... tuo ei voittavien joukkueiden pelaajien muodostama QB-kaksikko.

Uuteen nousuun!
 

janóz

Jäsen
Nyt loppuu muniin puhaltelu! Perky Ben-Gals käynnistää YT-neuvottelut ja pistää porukkaa pihalle heikosti menneen alkukauden jälkeen. Heitin jo muutaman ehdotuksen parille managerille. Ei ole pakko vaihtaa juuri noita pelaajia, mutta jos niistä lähdetään liikkeelle. On se kumma kun tässä liigassa kaikki menee päin persettä ja keeper-liigassa kaikki onnistuu. Olis kiva kun onnistuis molemmissa ;)
 

pancor

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, New Orleans Saints, Україна
Voitto irtosi sitten sellaisilla pisteillä millä normaalisti ei irtoa, kuin tappioita. Otetaan tämä tyytyväisenä vastaan ja jatketaan epätoivoisesti ensimmäistä play-off paikkaa tämän liigan historiassa.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Voi jeesus kun tuli pannuun Dillon Panthersilta. Vastustajalla ei ollut kuin yli puolet enemmän pinnoja mitä minulla, 62,26 - 141,96. Kyseessä taisi vielä olla ns. kärkikamppailu, jep jep? On muuten tosi vahva rosteri Panthersilla ja ei ihme, että liigan piikkipaikka puhtaalla pelillä. Lehmäpoikien tilanne on hieman huolestuttava, vaikka vielä kolmantena ollaankin (3-2). Adrian Peterson oli byellä ja palaa kehiin. Toivottavasti myös Austin alkaisi olla pelikuntoinen, sillä rissujen esitykset ovat olleet varsin vaisuja koko kauden. Tulevalla kierroksella byellä on Atlanta ja sitä kautta Lehmäpoikien alottava qb Ryan myös. Hieman jännittää miten Schaub pelaa? Ei nimittäin kovin vahvoja otteita ole ollut viime kierrosten aikana. Tämä on tietenkin vaikuttanut myös ykkösWR:ksi varatun Andre Jonhsonin panokseen. Tulevan kierroksen vastustaja on DroppedPass. Vähän vuoristorataa on ollut Lehmäpoikien kausi, joten nyt olisi voiton vuoro...
 
Viimeksi muokattu:

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Viimeiset pari viikkoa mennyt todella nopeasti Rainbow Raidersin johdolta, joten tilannekatsaukset on jäänyt tekemättä.

Mukavasti on mennyt, pari voittoa plakkarissa, rekordi 4-1-0, kakkosena liigassa ja toiseksi eniten tahkottuja pisteitä. Ainoa pieni huolenaihe on Megatronin nilkka. Mitenkään kovin pahasti mies ei ole paskana, ja ilmeisesti oli todella lähellä, että mies olisi viime ottelussakin pelannut. Luotto on kova mieheen ja osittain tästäkin syystä tuli napattua ennakoivasti Free Agent -markkinoilta Ravensin Jacoby Jones, joka saattaa pelata jo tällä viikolla.

Juoksijaosasto on vieläkin vähän tasapaksu. Onneksi Powell, Murray ja McGahee ovat lievässä nosteessa, Matthewsin jäädessä penkille.

Vaihtoja saa ehdotella, haussa ykköskorin running back ja vakaa, voittavan joukkueen quaterback. Tarjolla kaikki, tosin herkut (mm. Megatron) ei tietenkään alehintaan.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Huh. Freeman Loves Tacos kohtasi viikonloppuna KiekkoKollin luolamiehet ja tiukillehan tuo ottelu meni. Chargers vs Colts ottelua oli vain pari minuuttia jäljellä, kun Novak räväytti 50 yardisen FG:n ja FLT siirtyi tiukkaan alta kahden pisteen johtoon. Se kesti loppuun asti ja FLT sai voiton lisää sarakkeeseensa. Nyt tilastot näyttävät 3-3 ja tästä on hyvä jatkaa.

Ennen sunnuntain otteluita nähtiin myös liigan ensimmäinen trade. Freeman Loves Tacos oli jo pitkään metsästänyt toista RB:tä, kun Stevan Ridley näytti floppaavaan pahemman kerran. Lähestyin Fighting Tigersia Knowshon Morenosta ja vastineeksi tarjosin parhaiten rissuistani pelannutta Reggie Waynea. Kaupat syntyivät ja Moreno läväyttikin taululle sunnuntai iltana kiitettävät 28,40 pistettä. Myös Stevan Ridley näytti viimeinkin heränneen horroksestaan ja pelasi myös pisteiden valossa todella hyvän 23 pisteen illan. Eli tästä on hyvä jatkaa.

Toisen epäonni on toisen onni ja mm. Falcons WR Julio Jones on loppu kauden sivussa, joten Falcons TE Gonzalezille pitäisi olla palloja luvassa ja odotan hänen pisteidensä kasvavan. Huolen aiheita FLT joukkueessa tällä hetkellä ovat ainakin tuo WR tilanne Justin Blackmonin takana. WR White kärsii vielä loukkaantumisista ja toipumisesta ei ole tietoa ja WR Mike Wallace on ollut välillä näkymätön. Joukkueessa tällä hetkellä olevat WR Brown, WR Douglas ja TE Cumberland ovat vain varalla/paikkaamassa BYE viikkolla huilaavia pelaajia, joten ainakin tuota WR jengin syvyyttä vielä haluaisin parantaa, joten tarjouksia kuunnellaan.
 
Viimeksi muokattu:

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Ei tämä nyt oikein suju. Pari tappiota tullut jo putkeen, tosin ei nyt niin selvällä erolla mitä edellisellä kierroksella. Tällä kertaa DroppedPass vetäsi Lehmäpoikia turpaan reilun kymmenen pisteen erolla. Schaubin rapiat 4 pinnaa oli tietysti odotettavissa, mutta muuten lähes kaikki painoivat vähän alle 10 pinnaa. Se kun ei vaan riitä. Reggie Bush oli vahva jälleen vajaalla 20 pisteellä. Treidi ehdotuskin tuli koskien mm. Adrian Petersonia. Aika herkullinen tarjous oli ja mietinkin sitä pitkään. Päätin kuitenkin pitää kiinni ykkösvarauksestani. Waiversista nappasin Eli Manningin loukkaantuneen Schaubin tilalle hoitelemaan backup qb:n tonttia sekä Dallasin rb Joseph Randle korvasi Daniel Thomasin. Kun DeMarco Murray ja Lance Dunbar ovat loukkaantuneina sivussa, niin Randle on ainakin Eagles pelissä startteri. Backup Gunners seuraavaksi vastassa ja nyt piru vie pitää päästä takaisin voittokantaan...
 
Viimeksi muokattu:

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Vähän alavireinen kierros, mutta voitto napsahti silti Rainbow Raidersin plakkariin vajaan 100:n pisteen suorituksella. Sähköjänis-Jackson ja Chiefsin puolustus toimivat onnistujina, muun joukkueen vetäessä melko vaisuhkon viikon.

Viime viikolla mainitsin Raidersin juoksijoiden olevan pienoissa myötätuulessa, mutta paluu vaikeuksiin oli nopeaa. McGahee veti todella vaisun pelin, Murray ja Powell teloivat itseään ja penkillä ollut Matthews mokasi vetämällä sivurajasta ulos väärällä hetkellä.

Raidersin johto päätti puuttua tilanteeseen ja waivereista joukkueeseen noukittiin PUP-listalta palaileva Jonathan Steward. Tilaa miehelle teki Bye-viikon johdosta potkaisija Hartley. Steward ei todellakaan ole mikään varma arpa ja varmaa tietoa miehen paluusta ei edes ole. Kunnossa ollessaan kuitenkin selkeä vahvistus Raidersin juoksuryhmitykseen.

Hartleyn poistuminen sai joukkueen tilanteeseen, jossa yhdeltä pelipaikalta puuttui pelaaja kokonaan. Vapaista agenteista olisi ollut mahdollisuus napata kohtuullinen Adam Vinatieri, mutta seuran johto päätti yrittää kalastaa hieman paremman potkaisijan. Vaihdossa oli antaa kuitenkin ihan mielenkiintoinen lisä juoksupuolelle, kun McGaheen näytönpaikat Raidersin joukkueessa oli käytetty. Muutama ehdotus kehiin, joihon reagoi nopeimmin Turku Condoms. McGahee kortsuihin ja Phillyn Henery sateenkaarimiehiin.

Treidi toteutuu lopullisesti huomenna, jos muilla joukkueilla ei tähän vastaan sanomista. Ja miksi olisi, diili on mielestäni win-win sitsueissön molemmille osapuolille. Raides saa astetta paremman potkaisijan, kuin vapailta markkinoilta olisi irronnut ja Condoms saa tiimiinsä Brownsin starttaavan RB:n.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Pitääkö tuo kahden päivän trade karenssiaika paikkansa, jolloin muilla liigan jäsenillä on mahdollisuus sanoa hylätä kauppa, vai tapahtuvatko nuo siirtymiset vasta jonain tiettynä päivänä?

Jos tuo karenssiaika pitää paikkaansa ja kiinnostusta jollakin on niin ennen tänään tai viimeistään huomen aamulla olisi mahdollisuus laittaa tarjouksia, jos RB Ridley/WR Wallace (Edellä mainittujen lisäksi Blackmon/Douglas/Boykin voidaan kauppaan sisällyttää) kaksikko kiinnostaa. Eli ajatuksena oli, että nuo kaksi vaihdan yhteen hyvään RB:n tai yhteen hyvään WR:ään. Kaupan kylkiäisinä pitää minunkin suuntaan liikkua yksi pelaaja lisää, jotta tuo pelaajien maksimi määrä joukkueessa ei ylity, niin sen pelaajan saatte valita itse. Kauppahinta määräytyy kylläkin täysin sen paremman pelaajan perusteella, eli en hae kahta ok pelaajaa vaan yhtä hyvää. Laittakaa viestiä täällä tai pelin puolella, jos kiinnostaa.

#76:lle vielä, että laittamani tarjous on voimassa pidempään, mutta jos kauppa jonkun muun kanssa syntyy niin katsotaan sitten tapausta uudestaan uusilla panoksilla.

EDIT: Eli kaupat Wallacesta ovat syntyneet, joten toistaiseksi mitään suurta tarvetta täällä ei ole pelaajia liikutella. Tarjouksia kuitenkin tottakai kuuntelen, jos joku FLT joukkueesta kiinnostaa.
 
Viimeksi muokattu:

janóz

Jäsen
6 ottelun tappioputki tietää sitä, että kausi on aikalailla taputeltu Perky Ben-Galsin osalta. Brady ja Spiller ovat olleet ihan surkeita fantasy-pelaajia tänä vuonna, joten tulos on ollut aika jäätävän huonoa viime kierroksilla.

Hyvä nähdä, että ihan miehekkäitä vaihtoja on meneillään. Noissa on siis se parin päivän protestiaika meneillään, mutta tuskin noita kukaan alkaa estämään. Tosin hieman ihmetyttää tuo kauppa, jossa Wayne ja Jones on osallisena, koska heidän kautensa on ohi jos oikein olen ymmärtänyt. Vai onko kyseessä vain rosterin täytettä? Kauppojen toteutumispäivät (ellei äänestetä vastaan) näkyy kauppainfon lopussa.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
Hyvä nähdä, että ihan miehekkäitä vaihtoja on meneillään. Noissa on siis se parin päivän protestiaika meneillään, mutta tuskin noita kukaan alkaa estämään. Tosin hieman ihmetyttää tuo kauppa, jossa Wayne ja Jones on osallisena, koska heidän kautensa on ohi jos oikein olen ymmärtänyt. Vai onko kyseessä vain rosterin täytettä? Kauppojen toteutumispäivät (ellei äänestetä vastaan) näkyy kauppainfon lopussa.

Joo, Freeman Loves Tacos on pistänyt joukkuetta uuteen uskoon. Draft ei ollut vahvimpia mahdollisia, vaikkakin mieletön tuuri kävi QB Philip Riversin kohdalla. Yrittänyt huonoa draftia sitten kompensoida tuolla aktiivisella Waiver Wire ja Trade käyttäytymisellä.

Eli tosiaan, ettei kauppaa ihmetellä sen suuremmin niin avaan sitä vähän. Otin yhteyttä siniseen ja tarjosin kauppaa, jossa RB Moreno, RB Ridley, TE Reed, WR Dougals siirtyvät Fighting Tigersiin ja RB Sproles ja RB Lynch saapuisivat kaupassa taas Freeman Loves Tacosin leiriin. Eli kahtena viime viikoilla/viikolla potentiaalia esittänyt ryhmä ja hyvin esiintynyt RB Moreno vaihdetaan tasaisesti ja hyvin esiintyneeseen RB Lynchiin ja "WR" Sprolesiin.

Mitä tulee Jonesiin ja Wayneen, niin ilmeisesti sininen ei hetkeen ollut joukkuettaan ehtinyt päivitellä, kun Jones ja Wayne olivat vielä joukkueessa. Ajattelin että sisällytetään ne kauppaan, niin sinisen joukkueeseen ei tule kaupan seurauksena liikaa pelaajia, eli olen tietoinen heidän Out for the Season statuksestaan.

Toinen kauppa oli tosiaan tuo TE Rob Gronkowski ja RB LaGarrette Blount Kaskenpolttajista FLT:hen ja toiseen suuntaan matkaavat TE Tony Gonzalez ja WR Mike Wallace. Otin #76 yhteyttä ja kaupat syntyivät. TE Gronkowski pelasi ensimmäisessä ottelussa hyvin ja ajattelin, että pelaan riskillä ja tarjoan odotuksiini nähden hiukan alakanttiin pelanneita TE Gonzalesia ja WR Wallacea. Jos nuo kaksi vielä kauden aikana vauhtiin pääsevät, niin huonostihan tuossa kaupassa minun osaltani käy. Olen kuitenkin valmis ottamaan sen riskin, sillä Gronkowski tuottaa ainakin jaardeja ja sitä kautta tuo tasaisuutta joukkueen pisteisiin.

Ja vielä loppuun ystävällinen maininta. Eli jos jostakin tuntuu, että näiden tai jonkun muun kaupan ei pitäisi tapahtua, niin kättä pystyyn ja yritetään saada kauppa saadaan peruutettua :) En voi puhua kuin omasta puolestani, mutta oma tarkoitus ei ole pelata voitosta hinnalla millä hyvänsä, vaan reilupeli ja hyvä henki ennen kaikkea, sillä tässä porukassa on kiva pelata ja haluaisin niin tehdä myös ensi kaudellakin.
 
Viimeksi muokattu:

Tpip

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L'equip blaugrana, La Albiceleste, Raiders
Hetki taas tänne päivittelyistä. Rainbow Raiders jatkaa tuloksellisesti ihan mukavassa myötäisessä, kaksi voittoa putkeen ja saldona liigan kakkospaikka. Joukkue sinänsä ei ole suorittanut mitenkään mahtavasti, mutta onneksi vastustajat ovat antaneet siimaa bye-viikoilla.

Raiders oli hetken aikaa ilman toista pelinrakentajaa, kun Sam Bradford päätti kautensa loukkaantumiseen. Jo silloin päätin suunnata katseet hyvän alkukauden pelanneeseen, mutta pienestä loukkaantumisesta kärsineeseen Jay Cutleriin. Homma piti hoitaa jo viime kierroksella free agencyn turvin, mutta kaiken maailman kiireet sotkivat tilanteen. Waiver -jonossa ylöspäin kipuaminen tuli sitten tällä viikolla nollattua, kun Cutlerin lisäksi tuli napattua Cardsin puolustus tuuraamaan KC:n huiliviikkoa.

Haussa edelleen olisi pätevä RB, tarjolla olisi ainakin TE osastolta joko Thomas tai Gates.
 

Mont-Blanc

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mets
FLT on nyt voittanut kaksi ottelua putkeen ja Playoff-haave elää yhä. Eli record on tällä hetkellä 6-5 ja kaksi kierrosta jäljellä. Kun katsoo sarjataulukkoa niin jännäksi menee tuo Top-8 sijoituksen kanssa ja ainakin omalla kohdalla jäljellä olevat ottelut ovat myös samoista sijoituksista taistelevien joukkueita vastaan, joten isoja otteluita luvassa viimeisten viikkojen aikana.
 

Pitbat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames
Vastoin odotuksia myös Gunners taistelee paikasta pudotuspeleihin ja on tällä hetkellä jaettulla 5. sijalla. Ensimmäisistä viidestä matsista hävittiin neljä, mutta tämän jälkeen on tullut viisi voittoa ja yksi tappio. Pelaajaruletti on ollut käynnissä alusta lähtien ja enää on mukana viisi omaa varausta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös