New York Rangers 2016–2017 – risteyksessä

  • 88 179
  • 271

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Twitterissä oli hyvää spekulaatiota Smithistä, johon voin yhtyä. Kiekollisesti kohtuullisen kyvykäs mutta virhealtis. Ilman kiekkoa heikko. Eli toisin sanoen ei ole hyvä oikein missään. Pelannut koko uransa suojatussa roolissa ja toiminut hasardikoneena. Piste-ennätys 19 ei ole kummoinen hyökkäävälle pakille.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Kyllähän nämä herrat TAYLOR BECK ja BRENDAN SMITH vaikuttavat nyt tyhjältä arvalta, ei mielestäni mitään puuttuvia playoff-palasia mutta minkäs voit.. Sairastuvan kuulumia: Hockey Injury News and Analysis - Rotoworld.com eli Grabner, Fast, Girardi ja Klein sivussa.
Ei kai tässä nyt niitä enää haettukaan, kun Shattenkirk meni ohi? Smith tuo vähän leveyttä risaiseen puolustukseen, vaikka ei juuri tasoa nostakaan. Beck nyt on aika yhdentekevä hankinta, ja taustoja tietämättä vaikea sanoa mitä haettiin.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Rangers siis täältä lukeman perusteella käytännössä hommasi Brendan Smithillä Adam Clendeningille loukkaantumistuuraajan. On se vaan kova jengi!
Rehellisesti ottaen olisin kyllä kovemman pelurin mielellään nähnyt hankittavan varalle *köh, Shattenkirk*, mutta näillä mennään nyt. Shattenkirkin hinta vaan muodostui liian kovaksi, eikä mihinkään hullutteluihin ollut järkeä lähteä. Katsotaan sitten kesällä vapailta markkinoilta mikä Shattenkirkin hinta ja oma halu on. Skjei tai Buchnevich (~a young top-nine forward) oli kohde miehen treidauksessa pickien lisäksi. Jos jatkosopimus olisi kuulunut mukaan, olisin Buch-kauppaan kenties itse lähtenyt.

Ja nähtiinhän Shattenkirk loppujen lopuksi heti Gardenin jäällä... Caps-asussa viemässä joukkueensa voittoon. Oh, the irony...

Penguins, Capitals ja Rangers olivat miehestä kiinnostuneita, joten helpolla tuossa maksaa hiukan ylihintaa jo siitä ettei mies mene divarivihollisen leipiin. Ja tavallaan ymmärrän myös Capsin (kilpa)varustelun kohti kannua juuri nyt.
Shattenkirk kasvoi lapsuudessaan isona Rangers ja Brian Leetch-fanina, joten mahdollisuudet ainakin ovat. Mutta se siitä, kesällä sitten lisää miehestä.

Bostonista tiukka voitto ja Montrealista selvä häviö. Siinä viimeiset. Itse hiukan yritin tuota Smithiä seurata ja hyvää peruspeliä mies vielä toistaiseksi esitti, katsotaan.

Rangers-legenda Tanner Glass on nostettu ylös tuomaan leveyttä (yhdessä puolustaja Steve Kampferin kanssa) kun - kuten täälläkin mainittua - iso osa pelureista on sairaslistalla ja neljän pelin vieraskiertue käynnistyy. Ja nyt trade deadlinen jälkeen kun ei ole enää maksimimäärää pelaajarosterissa, sekä Rangersin capiin mahtuu ennätyksellisen hyvin.

Grabner muuten loukkaantui Clendeningin poikittaisesta mailasta harjoituksissa, jep!

Täytyy vielä mainita Jimmy 5, eli Vesey. Kaveri on rookie, mutta pelaa otteillaan kuin konkari. Yllättävän hyvin kyllä mies on sopeutunut NHL:ään, ei ole näkynyt mitään tyypillisiä rookie-kauden ihmettelyjä, vaan sitä jopa unohtaa että mies on vasta ensi kautta pelaamassa.

Rangers on muuten nyt ottanut ennätyksellisen paljon kotipeleissä turpaansa, onko yhtäkään kotivoittoa vielä tältä vuodelta?! Varmaan kotikannattajista mukavaa hallilla, vai mitä sanoo esim. nimim. vstk?
Vieraspeleistä on onneksi tullut pinnoja mukavasti, joten mihinkään syöksykierteeseen ei joukkue ole ajautunut.

Nyt sitten eteläiset joukkueet seuraavaksi (alkaen tänään Tampalla) ja Detroit vastassa, joten vieraspisteiden keruun jatko kelpaisi.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Nyt ollut vähän nihkeä vaihe menossa, pelaaminen on ollut jo reilun 5 peliä vaikean näköistä, sellaista taistelua ja puurtamista, lennokkuus puuttuu. Vieraspeleistä on kuitenkin onneksi onnistuttu pisteitä edelleen haalimaan. Bostonissakin Bruins oli selkeästi parempi kyllä, vaikka se voitettiinkin.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Eipä paljoa paremmin voisi vieraskiertue alkaa, kun täydet pojot tarttuivat Floridan jengeiltä matkaan. Tampaan jäi toki yksi, kun voitto tuli vasta jatkoajalla Raannan pitäessä nollan ja Zibanejad ratkaisi jatkoajalla.

Panthers taas oli selvästi helpompi vastus (vaikka treidirajalla pelaajaliikenne kulkikin heillä toiseen suuntaan kuin Tampalla) ja en kyllä tuolla pelaamisella näe joukkuetta pudotuspeleissä. Rangersin pystyhyökkäykset olivat myrkkyä ja vähän väliä joku oli läpi. Jopa Holden pääsi yrittämään rauhassa läpiajosta. Jokisella oli joku hinku hakata Rangers-pelureita koiville pelin alussa ja pari kertaa pääsikin istumaan näistä, ei mitään kovin kurinalaista meininkiä. Rangersin maaleja juhlittiin hallissa vähintään yhtä paljon kuin kotijoukkueen, vähän harmikin, kun toivoisi kunnon omaa kannatuspohjaa Floridaan.

Vaikka kaksi runkopuolustajaa, Klein ja Girardi, on poissa, Clendening oli silti jälleen vasta seiskapakki. Ja mielestäni hyvä näin, vähintään yksi nukahdus per peli on miehelle kyllä tullutkin lähiaikoina.

Tanner Glass, kummassakin pelissä kokoonpanossa ja näissä tappelu sekä maali, How about that!, kuten Sam Rosen miehestä sanoi.

Rangers pysyttelee tukevasti tuossa idän ensimmäisellä wild card-paikalla, joka kyllä sopisi mainiosti, että saisi toisesta divarista vastuksen playoffeihin.

Nyt välipäivä ja sitten Carolina.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Floridan puum...panttereilta rankkareilta häviö kun Barkov näytti esimerkkiä rangaistuslaukauksissa.
Eli taas kotitappio. Onneksi uskomattoman hyvä vierasrecordi korvaa tilannetta. Hiukan tulkitsin väärin viimeksi nhl.comin koti-vierassaraketta, onhan noita kotivoittojakin ropissut, mm. helmikuussa viikon kotivoittoputki. Mutta silti selvästi parempi voittotilasto vieraspeleistä; 54.3% vs 71.9%.

Illan ottelussa muuten mainittiin hauska yksityiskohta, Reijo Ruotsalainen on viimeinen Rangers-pakki, joka on saavuttanut hattutempun runkosarjaottelussa. Siitä on sitten jonkun verran aikaa...

Lundqvist tosiaan loukkaantui muutamiksi viikoiksi ja nyt mennään taas Raannalla. Ihan hyvin mies on pelannut.

Vähän tuo jenkkien kesäaika tekee tepposet itselleni, kun ei muista että pelit alkaa aikaisemmin nyt pari viikkoa.

Smith ja Kampfer ovat nyt saaneeet vastuuta alakerrassa, kun Girardi ja Klein ovat yhä poissa. Myös Glass on pysynyt kokoonpanossa ja Buchnevich, Pirri ja Puempel ovat saaneet olla katsomossa. Onko playoffien lähestyminen alkanut horjuttaa tätä vauhtikiekkoneloskenttää kuitenkin takaisin grindaavammaksi..?

Huomenna jo jatkuu back-to-back-pelillä Minnesotassa.

Yksitoista peliä jäljellä runkosarjaa. Yhä varmemmalta näyttää että playoffit pelataan wild card -sijalta toisen divarin vastustajia vastaan, joka kyllä sopii ainakin itselleni.

Rangersin mestarivalmentaja Mike Keenan tosiaan jatkaa valmentajanuraansa Kiinan KHL-joukkueessa.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Tuo Smith on ollut todella hyvä lisä tuohon pakistoon. Pelaa mun mielestä todella miehekkäästi ja varmasti.

Mutta jumankavita tuota Rangersin ylivoimaa. On se nyt aivan jäätävän surkealla tasolla. Mitäs nyt on saldo? 1/50? Johtuuko tuo sitten siitä ettei Stepan osu mistään mihinkään? Silläkin on yksi (1) maali vissiin 26 otteluun? Paikkoja on kyllä joka matsissa.

Vähän yllätyin, kun katsoin pitkästä aikaa sarjataulukkoa ja noinkin hyvin on mennyt huonoista kotiotteluista huolimatta. Olisin veikannut ettei ihan noin paljon pisteitä ole.
Vaikka olen katsonutkin varmaan sen 60 peliä tälläkin kaudella. Mutta niin sitä vain tulee sokeaksi noista pisteistä.

Raanta on pelannut ihan mallikkaasti kyllä Lunkan ollessa pois. Eipä noille Panttereiden maaleillekaan mitään voinut.

Ei muuta kuin kohti kevättä.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Kuka on se Rangersin valmentaja, joka väkisin tunkee Lunkan maaliin imuroimaan, vaikka Raanta on juurikin taas pelannut nollapelin?

Joskus ärsyttää änärivalmentajien jääräpäisyys peluuttaa franchise-pelaajia parempien pelimiesten sijaan. No, jos kaudessa on 80 peliä niin onhan siellä varaa kikkailla.

Todellinen syy taisi olla peräkkäiset pelipäivät.
 

Prof. Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
***HIFK*** & Norristolainen
Kuka on se Rangersin valmentaja, joka väkisin tunkee Lunkan maaliin imuroimaan, vaikka Raanta on juurikin taas pelannut nollapelin?

...Joskus ärsyttää änärivalmentajien jääräpäisyys peluuttaa franchise-pelaajia parempien pelimiesten sijaan....

Ymmärrän, että viestissäsi oli pientä värikynää, mutta kyllä Raannalla on vielä pitkä matka todistettavana, jotta kutsuisin häntä paremmaksi maalivahdiksi kuin Lunkka. Ei silti, hienosti on Raanta pelannut ja voi juuri tällä hetkellä ollakin paremmassa vireessä. Siitä huolimatta kunnossa oleva Lunkka on kuitenkin sellainen lukko, jonka avulla voidaan voittaa mestaruuksia, joten sikäli ymmärrän valmennuksen halun peluuttaa mies kuntoon.
 

Jimisola

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Rangers varmisti playoffs-paikan viime yönä! En nyt muista kuinka mones tämä on putkeen, mutta aika tasaisen vahvaa on meno ollut jo useamman vuoden. Metron neljäs sija, eli Rangersin nykyinen sijoitus ja aika todennäköinen loppusijoitus, olisi kyllä paras mahdollinen tässä tilanteessa, koska sillon tosiaan päästäisiin pelaamaan Atlanticin jengejä vastaan ja Pens/Caps tulisi vastaan vasta konferenssifinaalissa. Let's go NYR!
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Taas hyvä runkosarja Rangersilta! Nyt oli vaan moni muukin Metropolitan-seura kovassa iskussa joten tuo 102 pinnaa on hyvin. Nyt sitten lähdetään jännäämään miten Playoffeissa käy Montrealia vastaan, kauden aikana kuitenkin hävittiin jokainen peli heitä vastaan. Kreider vs Price: Chris Kreider falls on breakaway, goes skates first into Carey Price - YouTube :D

Hemmetti kun Emelin on sivussa ensi yönä. Ei onnistu Kreids siis tuhoamaan Pricea ainakaan vielä ensi yönä.

Tulossa kyllä aivan järjettömän tiukka sarja. Jaksan uskoa omiin kyllä vahvasti.

Let's Go Rangers!

Kesäkuun alussa tarkoitus kiertää jenkkilässä Toronto - Boston - New York - Washington. Mahdollisesti jossain noista kylästä juhlitaan Stanley Cupia. Olisipa se New York.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Jäänyt vähän änäri nyt sivummalle liigan poffien ja työkuvioiden(ei mahiksia väijyä pelejä yöllä) takia. Rangerskin vain odotellut vastustajaa toisesta divarista viimeisen kymmenkunta kierrosta. Mutta nyt alkaa sitten, toivottavasti hyvä vierastahti jatkuu poffeissakin. Montreal on ihan kaadettavissa, Price on se pahin kanto, mutta paineet on ranskalaiskylässä taas ihan kauheat.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Jotenkin huvittavaa että kauden alku mentiin niin muodikkaasti hyökkäävällä nelosella valmistautuen kovempiin peleihin, jossa neljä hyökkäyskenttää on kuulemma kova juttu nykyään. Ja sitten kun ne playoffit alkavat, niin nelosessa viilettää taas jälleen comebackin tehneenä Tanner Glass, joka kaikenlisäksi tekee ottelun ainoan (normaalin) maalin. Tästä on hyvä jatkaa.
 

Romppanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, Jokerit, Inter Milan, RoPS
Jaahas, se taitaa olla tämäkin kausi pian taputeltu kasaan. Sarja Canadiensia vastaan on tilanteessa 1-2, mutta niin kammottavaa suorittamista on joukkueelta nähty (kahdeksan erää nähtynä, tänään 1.erä jäi näkemättä), että vaikea on kuvitella sarjan jatkuvan viidettä ottelua pitemmälle, puhumattakaan Rangersin pystyvän napsimaan kolmea lisävoittoa jatkoon pääsemiseksi.

Mikä joukkuessa mättää? Osa runkopelaajista on kadonnut kuvasta täysin pleijareissa ja mikä pahinta, kaikille tämä ei ole edes ensimmäinen kerta, kun näin käy: Stepan, Kreider, Hayes, Zibanejad... Mitä nämä kaverit ovat saaneet aikaiseksi? Täysin näkymätöntä surffailua sementtikengät jalassa. Ai niin, viimeksi mainittu onnistui seuramaan aitiopaikalta Radulovin lapioiman voittomaalin G2:n jatkoajalla, kiitos helvetin laiskan puolustuspelaamisensa. Nash, Zucc ja JTM ovat suoriutuneet jotenkuten, mutta mitään johtosuorituksia ei ole heiltäkään saatu. Tänään molemmat maaliin johtaneet jäähyt (Zucc+JTM) tulivat täydellisen huolimattomuuden seurauksena, joihin ei näissä peleissä ole varaa.

Hyökkäyspäästä puhtain paperein odotusarvoonsa nähden on selvinnyt nelosketju Fast-Glass-Lindberg, mutta heidän roolinsa ei kuulu olla maalintekovastuussa. Grabnerilta on saatu mitä on tilattu, mutta se ei ole kauhean paljon se.

Pakkipuolelta ei juuri huomioitavaa, paitsi kapteeni McD:n semi-vittuuntunut olemus jo G1:sta alkaen ja huonompaan suuntaan ollaan koko ajan menossa, josta esimerkkinä tämänpäiväinen kilahtaminen Gallagherille ottelun loppupuolella. Kumma, kun kyseisestä murjomisesta ei tullut jäähyä. Otteet eivät ole muutenkaan olleet sitä luokkaa, mitä mieheltä voisi parhaimmillaan odottaa.

Skej, Girardi, Smith ja jopa iki-inhokkini Staal suorittavat perustasolla sen pahemmin mokailematta, mutta se ei valitettavasti näissä karkeloissa riitä mihinkään.

Olen fanittanut King Henrikiä 100% näihin päiviin asti ja olin todella hämmästynyt tämänkin palstan mielipiteistä kauden alussa, joissa HL tuomittiin entiseksi tähdeksi ja miehestä toivottiin pääsevän eroon. Niin pahalta kuin asian sanominen tuntuukin, niin nyt on kyllä meikäläisenkin kanta kääntymässä siihen suuntaan, että Henrikillä emme valitettavasti tule ikinä Cuppia nostelemaan / Henrik ei tule Cuppia voittamaan Rangers-paidassa. Miehen torjuntatyöskentely on todella hermostunutta ja epävarmaa (varsinkin kotikaukalossa) ja jokaisen tilanteen ylipelaaminen (esim. Weberin maali tänään) saa aikaan jatkuvaa hampaiden kiristelyä ja hiusten repimistä ainakin meikäläisessä. Jos maalivahdin pää kääntyy taaksepäin n. joka kolmannen kohti tulleen laukauksen jälkeen, niin silloin on kyllä jotain pahasti vialla. Varsinkin kun tässä sarjassa on saanut seurata Pricen toimintaa vastustajan maalilla, niin ero on kuin yöllä ja päivällä. HL käy todella kuumana päästettyjen maalien jälkeen ja muissakin tilanteissa, esim. G2:ssa kun pelasi kiekon ulos kaukalosta ottelun loppupuolella ja Montreal-pelaajat vaativat asiasta jäähyä, niin HL alkoi ihan suotta reagoimaan asiaan käsiä levittelemällä ja päätä pyörittämällä. Price sen sijaan seisoo maalillaan kuin Turhapuro rautakaupan kassalla, ei yhtään turhaa liikettä missään vaiheessa ja jos kiekko sattuu menemään maaliin, mies nousee pystyyn ja alkaa odottamaan seuraavaa kiekkoa torjuttavaksi ihan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Vastoinkäymiset unohtuu mielestä noin sekunnissa, kun taas HL tuhlaa voimavarojaan kaikkeen ylimääräiseen/tarpeettomaan aivan liikaa. Onko kyse liian suurista paineista vai mistä, mutta HL+NYR ei vaan enää yksinkertaisesti toimi.

Mitä asioille pitäisi sitten tehdä? Lyhyellä tähtäimellä toivoisin näkeväni uusia ukkoja kokoonpanossa G4:ssa, Pirri, Buchnevich, Puempel tai vaikka Messier ja Matteau + Raantanplan maaliin, kunhan jotain tehdään. Jotain herätystä on pakko saada aikaiseksi.

Pidän AV:ta erittäin hyvänä valmentajana, mutta mielestäni on tullut aika siirtää mies syrjään kesän aikana ja antaa mahdollisuus jollekin toiselle. Mestaruuteen riittäviä keitoksia emme tule AV:n alaisuudessa ikinä nauttimaan, ikävä kyllä. Hyviä runkosarjoja ja keskinkertaisia pleijareita, mutta ei sitä tärkeintä. Samoilla saranan vingutuksilla voisi vaihtaa muutaman kokeneimmista pelaajista nuorempiin ja raikkaimpiin (jos se vain on mahdollista), koska viimeistään tämä kausi on näyttänyt sen, että Ragsin aikaikkuna Cupin voittamiseen näillä eväillä on sulkeunut ja nyt on aika tullut alkaa rakentaa uutta yritystä uusilla kujeilla muutaman vuoden päähän. Totaalinen palapelin hajotus ja uuden aloittaminen on se, mitä tilanne mielestäni vaatii.

Usko on mennyt, mutta toivosta en luovu. LGR!
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Samoja ajatuksia edelläkirjoittaneen kanssa. Henrik pelaa välillä helvetin hyvin mutta sitten se fokus katoaa johonkin päästettyyn maaliin. Tässä sarjassa se katosi G2.sen ekaan maaliin missä rikkoi ensin mailansa eikä saanut kenttäpelaajilta uutta tilalle. Sen maalin jälkeen oli kauhea show siellä maalilla ja pään pyörittely sekä käsien huitominen.

Jotain pelaajakiertoa tarvii tapahtua seuraavaan peliin. Juurikin Buch, Pirri ja vaikka Clendening sisään ja Glass ja Hayes sivuun. Tai Lindberg. Raanta kotipeliin maaliin ehdottomasti. Jos siitä suoriutuu, niin silloin Raannalla loppuun asti

Eikös muuten AVlle tehty juuri jatkosopimus? Vai muistanko väärin?
 

Pauli

Jäsen
Ei lundqvistilla ole ollut playoffeissa nyt sellaista epävarmuutta mitä hänellä oli runkosarjassa. Eilen hän pelasi minusta hyvin. Ensimmäisessä erässä hän torjui hyvin ja antoi kyllä Rangersille mahdollisuuden voittaa peli. Ja mitä noihin maaleihin tulee niin Lehkosen maalille hän ei voinut mitään. Ja aika hyvästä syötöstä Weberkin sai laukaista suoraan.
Sarja voidaan hävitä ja Price voi olla parempi tänä keväänä mutta eilen ei hävitty maalivahtiin.
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Jotain pelaajakiertoa tarvii tapahtua seuraavaan peliin. Juurikin Buch, Pirri ja vaikka Clendening sisään ja Glass ja Hayes sivuun. Tai Lindberg. Raanta kotipeliin maaliin ehdottomasti. Jos siitä suoriutuu, niin silloin Raannalla loppuun asti
Siis ymmärsinkö nyt oikein: kaksi ylivoimaisesti parhaiten suorittanutta pelaajaa pois kokoonpanosta? Lundqvist sekä Glass ovat toistaiseksi olleet ainoat kaksi pelaajaa jotka oivat näyttäneet haluavansa voittaa ottelun. Tuo nelosketju Lindberg, Glass, Fast on todennäköisesti Rangersin paras ketju tällä hetkellä Montrealia vastaan. Siihen ei tarvinne koskea. Stepan, Nash, Kreider, sekä Hayes voisivat lopettaa neppailun ja alkaa pelaamaan.
 

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Siis ymmärsinkö nyt oikein: kaksi ylivoimaisesti parhaiten suorittanutta pelaajaa pois kokoonpanosta? Lundqvist sekä Glass ovat toistaiseksi olleet ainoat kaksi pelaajaa jotka oivat näyttäneet haluavansa voittaa ottelun. Tuo nelosketju Lindberg, Glass, Fast on todennäköisesti Rangersin paras ketju tällä hetkellä Montrealia vastaan. Siihen ei tarvinne koskea. Stepan, Nash, Kreider, sekä Hayes voisivat lopettaa neppailun ja alkaa pelaamaan.
Se on ihan mitä ketjulta odottaa. Lindberg-Glass-Fast on pelannut toki ihan ok ja jopa yksi maalikin Tannerilla. Mutta ei tuo ketju pelejä voita.
Noista neppailijoista samaa mieltä. Tosin Stepan on ollut enemmän tai vähemmän pihalla koko kauden.

Jos vertaa viimeistä kuukautta tai kahta alkukauteen, niin koko joukkueen peli on ihan kamalaa siihen verrattuna. En ymmärrrä miksi pelitapa piti muuttaa kesken kauden. Varsinkin kun hyökkäävä peli tuotti hienoja maaleja ja voittoja joukkueelle.
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Se on ihan mitä ketjulta odottaa. Lindberg-Glass-Fast on pelannut toki ihan ok ja jopa yksi maalikin Tannerilla. Mutta ei tuo ketju pelejä voita.
Noista neppailijoista samaa mieltä. Tosin Stepan on ollut enemmän tai vähemmän pihalla koko kauden.

Glass ei ole tänään kokoonpanossa, Buchenevich ottaa miehen paikan nelosessa. Olisin mielummin nähnyt Hayesin katsomossa, mutta ei tarvitse siitä huolehtia nyt, oli tilanne mikä tahansa. Saa nähdä tuleeko sitä vauhtia nyt peliin ja palataanko siihen alkukauden pelisuunnitelmaan nyt. Toivotaan ettei Gallagher ja Ott ainakaan saa ihan rauhassa Lundqvistin edessä remeltää.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Toivottavasti Raanta ei ole pitkään pois. Lundqvist on tuolla maalilla kuin peura ajovaloissa. Ei yhtään kunnon torjuntaa ja ylipelaa siellä maalilla koko ajan.

Koskakohan tuo palkkapussipeluutus loppuu ja peluutetaan niitä maalivahteja, jotka saa edes jotain kiinni?

Jo on taas alkanut ropisemaan omissa, kun Lundqvist palasi saikulta. Pelaamalla kuntoon joo. Mutta silti.

Olen fanittanut King Henrikiä 100% näihin päiviin asti ja olin todella hämmästynyt tämänkin palstan mielipiteistä kauden alussa, joissa HL tuomittiin entiseksi tähdeksi ja miehestä toivottiin pääsevän eroon. Niin pahalta kuin asian sanominen tuntuukin, niin nyt on kyllä meikäläisenkin kanta kääntymässä siihen suuntaan, että Henrikillä emme valitettavasti tule ikinä Cuppia nostelemaan / Henrik ei tule Cuppia voittamaan Rangers-paidassa. Miehen torjuntatyöskentely on todella hermostunutta ja epävarmaa (varsinkin kotikaukalossa) ja jokaisen tilanteen ylipelaaminen (esim. Weberin maali tänään) saa aikaan jatkuvaa hampaiden kiristelyä ja hiusten repimistä ainakin meikäläisessä. Jos maalivahdin pää kääntyy taaksepäin n. joka kolmannen kohti tulleen laukauksen jälkeen, niin silloin on kyllä jotain pahasti vialla. Varsinkin kun tässä sarjassa on saanut seurata Pricen toimintaa vastustajan maalilla, niin ero on kuin yöllä ja päivällä. HL käy todella kuumana päästettyjen maalien jälkeen ja muissakin tilanteissa, esim. G2:ssa kun pelasi kiekon ulos kaukalosta ottelun loppupuolella ja Montreal-pelaajat vaativat asiasta jäähyä, niin HL alkoi ihan suotta reagoimaan asiaan käsiä levittelemällä ja päätä pyörittämällä. Price sen sijaan seisoo maalillaan kuin Turhapuro rautakaupan kassalla, ei yhtään turhaa liikettä missään vaiheessa ja jos kiekko sattuu menemään maaliin, mies nousee pystyyn ja alkaa odottamaan seuraavaa kiekkoa torjuttavaksi ihan kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Vastoinkäymiset unohtuu mielestä noin sekunnissa, kun taas HL tuhlaa voimavarojaan kaikkeen ylimääräiseen/tarpeettomaan aivan liikaa. Onko kyse liian suurista paineista vai mistä, mutta HL+NYR ei vaan enää yksinkertaisesti toimi.

Samoja ajatuksia edelläkirjoittaneen kanssa. Henrik pelaa välillä helvetin hyvin mutta sitten se fokus katoaa johonkin päästettyyn maaliin. Tässä sarjassa se katosi G2.sen ekaan maaliin missä rikkoi ensin mailansa eikä saanut kenttäpelaajilta uutta tilalle. Sen maalin jälkeen oli kauhea show siellä maalilla ja pään pyörittely sekä käsien huitominen.

Jotain pelaajakiertoa tarvii tapahtua seuraavaan peliin. Juurikin Buch, Pirri ja vaikka Clendening sisään ja Glass ja Hayes sivuun. Tai Lindberg. Raanta kotipeliin maaliin ehdottomasti. Jos siitä suoriutuu, niin silloin Raannalla loppuun asti

Eikös muuten AVlle tehty juuri jatkosopimus? Vai muistanko väärin?

Paska jätkä tuo Kunkku. Mitä nyt vei Jeesusta 100-0 jos veskareita vertaillaan. Ihan perseestä.

Joo, ei se ole kaunista. Koska kaunis määritellään nykyään prosenttipelaamisen kautta. Mutta on se vaan perkeleen tehokasta.
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Juuripa tuon takia jäänyt aika vähiin oma kirjoittelu ja tämän ketjun seuraaminen, kun joukkueen paras pelaaja Jagrin ajoilta asti kaudesta toiseen pitänyt jengiä pystyssä ja vienyt finaalin asti oikeastaan raahaten muuta porukkaa. Sitten kun pelaa heikon jakson joita tulee kaikille niin dumataan kaveri täysin ja Raannalla kuuhun. Juu kaikki kunnia Raannalle, mutta ei Raanta pysty tämän tason jengiä itse viemään voittoihin. Jossain Penguinsissä varmaan toimisi ykkösenä..
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Juuripa tuon takia jäänyt aika vähiin oma kirjoittelu ja tämän ketjun seuraaminen, kun joukkueen paras pelaaja Jagrin ajoilta asti kaudesta toiseen pitänyt jengiä pystyssä ja vienyt finaalin asti oikeastaan raahaten muuta porukkaa. Sitten kun pelaa heikon jakson joita tulee kaikille niin dumataan kaveri täysin ja Raannalla kuuhun. Juu kaikki kunnia Raannalle, mutta ei Raanta pysty tämän tason jengiä itse viemään voittoihin. Jossain Penguinsissä varmaan toimisi ykkösenä..
No joo, Lunkka pelasi huonon runkosarjan, ei ollut kyse mistään jaksoista. Silloin kuuluukin kritisoida. Ihmettelin toki itsekin moitteita kolmen pelin jälkeen nyt poffeissa, Lunkka pelasi koko ajan hyvin.

Koko ajanhan tuo vanhenee, ja joskus taso tippuu. Silloin on oltava hereillä, eikä muistella menneitä vuosia. Näin se menee ammattilaisurheilussa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös