New York Rangers 2015–2016

  • 106 510
  • 433

Bakaun Imaami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, NY Rangers
Eikös AV jossain sanonut, että Raannalle on suunniteltu 20-25 starttia ja toivoi niiden sujuvan loistavasti. Tuskin kuitenkaan ensi yönä kotiavauksessa on. Kyllä se on King Henrikin paikka.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Lunkka aloittaa kotiavauksen. Nain ainakin Micheletti ja Rosen sanoi eilisillan lahetyksessa.
Ok, asia selvä. Andy Gross spekuloi ennen kautta että Raanta saisi toisen peleistä ja kun ei eilen ollut maalilla, niin oletin hänen tänään olevan. Mutta kotiavauksessa(kin) siis ykkösmies maalissa.

Lisätään nyt vielä loppuun, että Rangers ei ole nähtävästi aloittanut kauttaan kotona 07-08 kauden jälkeen. Olisikohan jo ensi kaudella aika..?
 
Viimeksi muokattu:

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Yön nopeat:

-5-2 voitto Columbuksesta, kausi alkanut hyvin
-Kaksi maalia Lindbergille, mies kyllä osaa olla oikeaan aikaan oikeassa paikassa
-Nash ei tunnu nyt saavan mistään
-Zuccarello järjestelee maagisesti ketjukavereilleen paikkoja, joista ei oikein niitä edes pitäisi löytyä
-Glass oli nostettu Fastin tilalle vastaamaan Columbuksen kovuuteen...jota ei kyllä tänään nähty hippastakaan eiliseen verrattuna
-Lundqvistilla oli jumalmoodi päällä. Toisen erän mailatorjunta kenttämestarin erikoisen jälkeen tyhjän maalin edestä on kyllä näkemisen arvoinen
-Kolme aika erityylistä peliä takana, erittäin viihdyttävää kiekkoa ollut
-Tiistaina seuraava peli, kun Winnipeg tulee vierailulle
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
-Lundqvistilla oli jumalmoodi päällä. Toisen erän mailatorjunta kenttämestarin erikoisen jälkeen tyhjän maalin edestä on kyllä näkemisen arvoinen

Oli Lunkka kyllä käsittämättömän kovassa iskussa tänään. Kaksi aivan mieletöntä torjuntaa joista toisesta Rangers nakutti heti perään 3-1 johtomaalin. Lunkka aloittaa yleensä (post-lockout) aika hitaasti ja pääsee pelituntumaan vasta siinä joulukuun tienoilla, mutta tällä kaudella näyttää olevan heti kauden alussa sellaisessa iskussa mitä yleensä on tottunut näkemään vasta keväällä. Toivotaan ettei polta itseään liian aikaisin loppuun.

MSG:lle on tullut pieni parannus tässä off-seasonin aikana: videotykit hallin kattoon jotka heijastavat videokuvaa varsin mallikkaasti jään päälle. Mikään uusi tekniikka ei toki suinkaan ole kyseessä, mutta kiva että vihdoin saadaan moista tekniikkaa tällekin saarelle.

edit: Tassapa kyseisesta pre-gamesta ja sen jalkeisesta seremoniasta YT-klippi.
 
Viimeksi muokattu:

SimBLi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Glassin viimeinenkin käyttötarkoitus valui viemäristä alas, kun hänen ollessa jäällä Hartnell ajoi vaihtoon menevän Lindbergin pystyyn. Siinä sitten Tanner ihmetteli tilannetta muiden mukana. Fast ei pelannut mitenkään erityisen hyvin Ohiossa, joten pieni muutos oli odotettavaa. Odotin kyllä Etemiä mieluummin askiin kuin Glassia.

Olen nyt jo huolissani Girardin varmuudesta. Paljon on jäällä, joten tekee hyviäkin asioita, mutta kaksi maalia tällä kaudella on mennyt täysin hänen piikkiinsä. Tulee aivan SC-finaalit mieleen. Blackhawksia vastaan kokeili löysin rantein purkaa Toewsin ohi. Pari sekuntia ja Teräväinen iski maalin. Jälkimmäisessä Blue Jackets -matsissa lähti ottamaan syöttöä maalin taakse pois, kun Johansen oli maalin edessä. Siihen meni Lundqvistin nollapeli. #5:llä on varaa parantaa.

Voittavan joukkueen elkeitä on nähtävillä. Tarvittaessa ilmiömäinen maalivahti, hyökkäyksiä tukeva puolustus, leveä hyökkäysarsenaali (pl. supertähti Nash) ja kyky sekä nousta tappioasemasta että suojella johtoa. Ei ole kovin helppoa pitää Blackhawksia takana päätöserässä. Toisaalta tuomio Kanen maalista olisi voinut mennä toisinkin. Nashiltä tosin odotetaan niitä vauhdikkaista nousuja laidasta maalille. Blue Jacketsin kohtaaminen on hänelle selkeästi haastavaa, joten annetaan lisää aikaa.

Jets tulee olemaan tämän kauden yllättäjiä. Eikä joukkue ole ollut koskaan Rangersille helppo. Kreiderilla ja Nashille kiekkoa kovaan vauhtiin, kyllä se siitä.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Jep, pari peliä takkiin. Ensin Jets lensi ylitse ja nyt Montreal & Price nollasi Rangersin.

Jetsiä vastaan Boyle oli saanut katsomokomennuksen ja McIlrath pelasi kauden ekan pelinsä. Ihan ok meni, mutta Canadiens-pelissä Boyle oli kuitenkin jälleen kehissä. Kolmonen koki myös muutoksen, kun Etem ja Fast tulivat Stollin ja Glassin tilalle laitoihin. Moore on ottanut sentterin paikkansa itselleen nelosen keskeltä.

Boylen paluu ei aivan nappiin tilastollisesti mennyt, kun mies keräsi -3 ja "antoi" vielä huonolla ratkaisullaan Montrealille mahdollisuuden iskeä viimeinen tyhjiin. Myös nelonen jäi miinukselle, joka ei varmasti ole valmentaja-AV:n mieleen, koska halusi juuri tuoda hyökkäysosaamista neloseen näillä uusilla pelureilla. Etemistä paistoi into kauden ekaan peliinsä.
Myöskin Girardin ajoittain heikot otteet pistivät silmiin.
Nashilla on joku käsijarru taas päällä, välillä pelaa hyvin, mutta se viimeinen vaihde puuttuu kun pitäisi tehdä se maali.
Hayes taas on siitä hämärä pelaajatyyppi, että yleensä löytää hyvin kaverit, mutta tekee ratkaisut omalla tavallaan hlvtin hitaasti. Tai sanoisiko verkkaisesti. Kun tämä epäonnistuu, näyttää se tavallista tyhmemmältä, kuin joku vanha sotaratsu jäähdyttelemässä. Jets-matsissa mies käveli ylivoimalla pari kertaa alueelle, heilui itsekseen vähän aikaa ja lopuksi tuloksena oli kiekonmenetys, ei näin. No mies on nuori, vähän kun saisi sellaista tietynlaista vauhtia tekemisiinsä lisää, niin olisi hienoa.

Pari maalia ylivoimalla ja yksi alivoimallakin päästettiin Jets-pelissä ja sanomattakin selvää, että omat ylivoimat eivät ole taaskaan varsinaisesti loistaneet.

Lundqvist piteli joukkuetta taas pystyssä Montreal-matsissa ja muutenkin nyt on joukkue melkein kaksi matsia mennyt maaleitta, Zuccarello maalasi Jets-matsin alkuerässä (joka olikin hieno vastahyökkäyskuvio).

Taisi Montreal myös samalla ilmoittautua kunnolla Stanley Cup-kisaan, jos historiaa katsominen, 5-0 alku ja vähempikin on ennen riittänyt joka kerta loppuun asti. Peli muuten oli jo neljäs ns. kaudenavauspeli Rangersille, kun Montreal ei ollut kotonaan vielä pelannut.

Sunnuntaina seuraavaksi paikallispeli, kun Devils vastassa Gardenissa. Peli tulee mukavaan aikaan Suomikatsojille, klo 20:00, joten olkaahan vastaanottimien ääressä. Heti perään maanantaina Sharks, joten olisikohan se nyt se Raannan ensiesiintyminenkin maalilla.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Saattaa olla enemmän seuraaville tyhmä kysymys, mutta pisti vaan korvaan kun olin kotiavausta katsastamassa paikan päällä.

Minkä takia Zuccarellolle buuataan ?

Eikö kaveri tulut takaisin vakavan loukin johdosta, ja on muutenkin kantavia voimia sinisissä ?
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Saattaa olla enemmän seuraaville tyhmä kysymys, mutta pisti vaan korvaan kun olin kotiavausta katsastamassa paikan päällä.

Minkä takia Zuccarellolle buuataan ?

Eikö kaveri tulut takaisin vakavan loukin johdosta, ja on muutenkin kantavia voimia sinisissä ?
Oliskohan joku Zuuuu huuto. Vähän niinkuin Louuu tai muut vastaavat.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Oliskohan joku Zuuuu huuto. Vähän niinkuin Louuu tai muut vastaavat.
Juurikin näin, zuuu. Olikohan edellinen Ranger Petr Prucha ja pruuu, jolle kyseinen ihmettely oli viimeksi.
Tässä nyt yksi pätkä Youtubesta Pruchalta. Tässä vastaava Zuccarellolta.
Ok, taisi siellä olla Dubinsky ja duu'kin välissä.

Lundqvist pelaa Devilsiä vastaan ja Raannan pelaamisesta Sharksia vastaan ei ole kuin spekulaatioita, joten mennään sitten niillä.
Kentät pistettiin uusiksi treeneihin ja varmaan peliinkin:

Rick Nash-Derek Stepan-Mats Zuccarello
Chris Kreider-Derick Brassard-Jesper Fast
Oscar Lindberg-Kevin Hayes-J.T. Miller
Tanner Glass/Viktor Stålberg-Dominic Moore-Jarret Stoll

Ryan McDonagh-Kevin Klein
Keith Yandle-Dan Girardi
Marc Staal-Dan Boyle

-Fastin kokeilemiselle peukku, mies on selvä ylempien ketjujen peluri ja nyt saa näyttää osaamistaan, kun Milleristä ei siihen ollut
-Hayes sentteriksi Lindbergin tilalle kolmoseen
-Stålberg tippui neloseen, ellei jopa kokonaan ulos kokoonpanosta. Uudet pelurit alkaa muodostaa vitosketjua Stålberg-Stoll-Etem...
-Ykköspakkipari hajotettiin
 
Viimeksi muokattu:

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Oliskohan joku Zuuuu huuto. Vähän niinkuin Louuu tai muut vastaavat.

Kannustukseksi mäkin tuon tulkitsin. Olin itse ensimmäistä kertaa Madisonilla Winnipeg- ottelussa, ja ihmetytti joku toistuvasti jonkun faniryhmän kajauttama "..... sucks!" huuto. Ja tuon pisteviivan paikalla siis jotain josta en saanut selvää. Kellään tietoa tästä? Tuli yleensä joka erän alkupuolella.

Sattuipa muuten harvinaisen paska peli ensimmäiseksi NHL- matsiksi. Ei ollut pelissä tunnetta eikä katsomossa tunnelmaa. Olihan tuo silti mahtava kokemus, mutta ohuesti jäi harmittamaan pelin taso. Vieressä istunut paikallinen kausikorttilainen pyyteli ihan kädestä pitäen anteeksi, että pitkämatkalaiselle tarjotaan tuollaista shittiä. Totesin vaan, että HIFK- kannattajana pettymyksiin osaa suhtautua;) Erityisen hienoa tuolla oli muuten se, että varmaan 80 % katsojista oli jotain Rangers- kamaa päällä. Samaan pitäisi päästä Suomessakin.

Vähän tasapaksulta vaikuttaa edelleen Rangers- nippu. Itse asiassa huipputaito on St Louisin lopettamisen myötä vähentynyt edelleen. Tasavahvalla suoritukselle ja maalivahtipelin turvin voidaan edetä pidemmällekin, mutta kannujahtiin en tällä rosterilla oikein usko. Jotain kauppaa huutaa, mutta vastineeksikin joutuisi sitten jostain luopumaan.
 

RinkMasterJay

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, NY Rangers
Kannustukseksi mäkin tuon tulkitsin. Olin itse ensimmäistä kertaa Madisonilla Winnipeg- ottelussa, ja ihmetytti joku toistuvasti jonkun faniryhmän kajauttama "..... sucks!" huuto. Ja tuon pisteviivan paikalla siis jotain josta en saanut selvää. Kellään tietoa tästä? Tuli yleensä joka erän alkupuolella.

Sattuipa muuten harvinaisen paska peli ensimmäiseksi NHL- matsiksi. Ei ollut pelissä tunnetta eikä katsomossa tunnelmaa. Olihan tuo silti mahtava kokemus, mutta ohuesti jäi harmittamaan pelin taso. Vieressä istunut paikallinen kausikorttilainen pyyteli ihan kädestä pitäen anteeksi, että pitkämatkalaiselle tarjotaan tuollaista shittiä. Totesin vaan, että HIFK- kannattajana pettymyksiin osaa suhtautua;) Erityisen hienoa tuolla oli muuten se, että varmaan 80 % katsojista oli jotain Rangers- kamaa päällä. Samaan pitäisi päästä Suomessakin.

Vähän tasapaksulta vaikuttaa edelleen Rangers- nippu. Itse asiassa huipputaito on St Louisin lopettamisen myötä vähentynyt edelleen. Tasavahvalla suoritukselle ja maalivahtipelin turvin voidaan edetä pidemmällekin, mutta kannujahtiin en tällä rosterilla oikein usko. Jotain kauppaa huutaa, mutta vastineeksikin joutuisi sitten jostain luopumaan.

Lienee pisteiden paikalle tyrkylle sana ref, koska kuten täällä kotoisessa Liigassakin, myös NHL:ssä tuomarit ovat aina väärässä.
 

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Lienee pisteiden paikalle tyrkylle sana ref, koska kuten täällä kotoisessa Liigassakin, myös NHL:ssä tuomarit ovat aina väärässä.

Ei.

Rangers-kannattajat huutavat vihellyksen jälkeen esim. "Devils sucks!" tai "Islanders sucks!"

Eli käytännössä vastustajan mukaan menee.

Olipahan umpisurkea peli. Voisi kohta kerätä vähän ajatuksia tänne yhteen viestiin.
 

Mechalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
Tuosta pitkästä huutamisesta tuli muuten mieleen eräskin Luc Robitaille jota kannustettiin yleensä juurikin pitkällä "Luuuuuuu"- huudolla.
 

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Eiliseen otteluun:

New York Rangers - New Jersey Devils ja. 1-2

Olipahan umpisurkea peli. Ainoastaan Palmierin ja Kleinin sponttaani tappelu nosti fiilistä hetkellisesti MSG:llä.
Rangersin joukkue on aivan liian tasapaksu pärjätäkseen. Toki maalivahti meillä on maailman parhaita, tosin hänkään ei maaleja pahemmin tee. 2014 playoffeissa pääsimme aina finaaleihin asti voittamalla ennätysmäärän playoff-otteluita maalein 2-1 (joku voi itse statistiikan itse en nyt muista tarkkaa lukua), käytännössä maalinteko-ongelma on siis ollut läsnä aina viime vuodet.
Eilisestä ottelusta muutama pointti:

- Dan Boyle oli toistuvasti täysin hukassa. Luistin ei liiku, voimaa ei ole eikä oikeen pelisilmääkään tarpeeksi.

- Dan Girardi ei ole enää sama mies, joka mogaili jo 2014 vuoden finaaleissa (muistakaa se syöttö Williamsille, sattuu vieläkin). Girardilla ikä alkaa vissiin painaa pelaamisessa, huomattavaa epävarmuutta kokoajan. Lopussahan mies kaatui ja väänsi jalkansa ilkeästi.

- Oscan Lindberg. Henrik Lundqvistin ja muutaman muun ohella ainoita onnistujia. Kaveri pelaa uskomattoman hyvin ottaen huomioon NHL-kokemuksen. Upea syöttö Stepanin maaliin. Sijoittuminen jo nyt huipputasolla.

- Kevin Hayes. Kokoa, taitoa ja nopeutta on. Alotustaitoa ei. Hayes oli taas aivan naurettavan surkea aloituksissa. Muutama hieno kikka ei kuitenkaan aivan riittänyt maaliin.


Joukkue tarvii herätyksen. Tällä touhulla ei mennä pitkälle kun vastapuolella on Ovechkin, Tavares ja kumppanit. En sano rebuildin olevan tarpeen, mutta jotain tuolla pitää tapahtua. Tällä hetkellä joukkue on yhtä harmaata massaa + Henrik.
 

LostHorizon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche, Real Madrid
Tasapaksuuden osalta Rangersilla saattaa olla välikausi. Hayes nimittäin on sellainen kaveri, että hänestä voi game-changeriä löytyä. Nyt on vain menossa kuuluista toisen kauden kirous, ensi kaudella voidaan odottaa Hayesin olevan todella kova, miksei jo tälläkin kaudella. Niin, onhan kausi vasta alussa. Tasapaksuus on myös kansalaisuuskysymys. Jotain venäläistä voisi Rangersin kokoonpano kaivata. Pavel Buchnevich on tehnyt hyviä tehoja KHL:ssä ja hän voi olla venäläiseen tyyliin se mielialapelaaja, jonka jokainen joukkue mielestäni tarvitsee. Rangersilla on jo hyvä pohja, jolle on hyvä rakentaa. Treideillä tuollaisia ratkaisijoita on vaikea saada eikä Rangers ole varannutkaan sellaisia, sillä alkupäässä ei ole varattu.
 

Anttiii

Jäsen
Rangers lähti suosikkina otteluun, mutta käteen jäi vain yksi piste. Mielestäni ottelu oli ihan tasainen. Ensimmäinen erä ja toisessa erässä pieni pätkä oli Rangersin hallintaa, mutta maalipaikat menivät varmasti aika tasan. Rangersin pirteimpiä olivat mielestäni Nash ja Lundqvist. New Jerseyltä erottuivat edukseen Palmieri ja Cammaleri. Tunnelma ainakin television välityksellä ei päätä huimannut. Ylivoima ei kovinkaan kummoista ollut Rangersilla.
 

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Rangersin pirteimpiä olivat mielestäni Nash ja Lundqvist. New Jerseyltä erottuivat edukseen Palmieri ja Cammaleri. Tunnelma ainakin television välityksellä ei päätä huimannut. Ylivoima ei kovinkaan kummoista ollut Rangersilla.

Rick Nashin pirteys ei riitä. Kyllähän kaveri lähes aina on "pelituulella" ja hoitaa puolustusvelvoitteet käytännössä aina. Mieheltä kaivataan kuitenkin maaleja. Hänelle maksetaan 7,8 miljoonaa maaleista. En ymmärrä mikä tuossa hyökkäyspelissä on niin vaikeaa? Sama homma joka vuosi.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Joukkue tarvii herätyksen. Tällä touhulla ei mennä pitkälle kun vastapuolella on Ovechkin, Tavares ja kumppanit. En sano rebuildin olevan tarpeen, mutta jotain tuolla pitää tapahtua. Tällä hetkellä joukkue on yhtä harmaata massaa + Henrik.

Erikoista kuinka eri mieltä voi olla. Mielestäni Rangers ei tarvi minkäänlaista herätystä, koska sillä on yksi taalaliigan parhaista pakistoista, top-3 maalivahti ja syvyyttä keskikaistalla. On totta ettei siellä mitään megatähtiluokan sentteriä ole, mutta en näe miksei tuo mainio sentteristö riittäisi päätyyn asti.

Pari peliä olen Rangersilta nyt nähnyt (ja ensi yönä kolmas) ja joka kerralla siellä tuikkivat eri tähdet. Kreiderilla on niin loistavat ominaisuudet että miehen peliä on hieno katsoa. Nash on aina luotettava ja näyttävä, vaikkei niitä häkkejä tuhottomasti tulekaan. Stepanin kokonaisvaltaisuus on ollut näkemissäni peleissä hienoa. Miller ja Lindberg pelaavat ennakkoluulotonta peliä. Minusta Rangersilla on asiat varsin mainiosti, vaikka joku Devils-peli olikin hieman vaikeaa maalinteon osalta. Ykköskenttä kun pääsi myllyttämään jatkoajalla niin molemmilla kerroilla maali kävi senttien päässä.

Siitä olen toki samaa mieltä ettei Boyle tuonne kuulu ja jos kuuluu, niin ei ainakaan noin suurella vastuulla.

Ensi yönä herään mielelläni katsomaan pelin, koska Rangers on niin viihdyttävä joukkue tällä hetkellä.
 

AlppiKalkkuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers
[QUOTE="Jymäkkä, post: 6103557, member: 12113]Olin itse ensimmäistä kertaa Madisonilla Winnipeg- ottelussa, ja ihmetytti joku toistuvasti jonkun faniryhmän kajauttama "..... sucks!" huuto. Ja tuon pisteviivan paikalla siis jotain josta en saanut selvää. Kellään tietoa tästä? Tuli yleensä joka erän alkupuolella..[/QUOTE]

Taisi olla Byfuglien sucks. Omaan korvaan ainakin kuulosti siltä, ja Dustin taisi olla kentällä joka kerta kun tuo tuli. Itsellekkin oli eka peli paikan päällä ja osuihan huono peli. Tänään sitten päästään todistamaan Raannan ensimmäistä aloitusta Rangers paidassa. Toivottavasti tulee voitto, koska muuten en uskalla tulla Amerikkaan enään ikinä. Kaikki pelit ollaan hävitty, mitä tällä reissulla on tullut todistettua.

Edit. Munin tuon lainauksen jotenkin, enkä onnistunut sitä tällä tabletilla korjaamaan. Pahoittelut.
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
ihmetytti joku toistuvasti jonkun faniryhmän kajauttama "..... sucks!" huuto. Ja tuon pisteviivan paikalla siis jotain josta en saanut selvää. Kellään tietoa tästä? Tuli yleensä joka erän alkupuolella.

Vuonna 1979 Islandersin Denis Potvin taklasi (ei kovinkaan epapuhtaasti) Rangersin Ulf Nilssonin laitaan jossa Nilsson vammautti polvensa. Rangers-kannattajat eivat tata ole unohtaneet ja siita lahtien Gardenissa on kaikunut joka ikisessa ottelussa tietty vihellys jonka jalkeen "Potvin Sucks"-huuto.

Potvin Sucks | YouTube
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Eli siellä ollaan nyt huudeltu "Islanders sucks!", "Devils sucks!", "Byfuglien sucks!" ja "Potvin sucks!" :D Eikö ne siellä Manhattanilla diggaa mistään?
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Kyllä luulisi jatkoajassa muidenkin kuin yhden Rangersin kannattajan tietävän NHL:n tunnetuimman chantin. :)

Täytyy kyllä yhtyä SVSV:n mielipiteeseen Rangersista. Vähän samanlaista reaktiota joukkueeseen on nähtävillä kuin Bluesiin lännessä. Sitä suurinta ei ole tullut ja nyt alkavat analyytikot ja seuraajat menettää pikku hiljaa uskoaan tähän joukkueeseen. Lundqvistin ollessa maalinsuulla Rangersilla on kuitenkin yhtä suuret mahdollisuudet finaalipaikkaan kuin muillakin idän huippujoukkueilla. Nashkin heräilee vielä. Pidän joukkueen laajuudesta, joka vuosi sieltä tuntuu nousevan uusia nuoria hyökkääjiä tuomaan kilpailua. Nytkin Lindberg on yllättänyt minut. Mahtavaa myös nähdä Zuccarello taas pörräämässä täydessä vauhdissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös