New York Rangers 2013–2014

  • 144 850
  • 397

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Aarimmaisen tarkea neljan pisteen peli tanaan Flyersia vastaan joka on lahes pakko voittaa varsinaisella peliajalla jotta mahdollisuudet kakkospaikkaan Metropolitan Divisioonassa parantuisi. Flyersilla on kaksi ottelua vahemman kuin Rangersilla ja eroa on talla hetkella vain ja ainoastaan yksi piste. Columbus ja Washington ovat neljan pisteen takana ja Columbuksella on yksi peli vahemman pelattavana. Tiukkaa on taistelu ja taas kerran runkosarjan viimeisella ottelulla taitaa olla erittain suuri merkitys.

Kreider siis poissa ja JT Miller otettu sisaan. Tama ei onneksi kuitenkaan ole mitenkaan taysin ratkaiseva loukkaantuminen ja Miller pystyy tayttamaan Kreiderin paikan kohtuullisen hyvin vaikka fyysisesti ei olekaan yhta vahva kuin Kreider. Neloskentta Moore-Boyle-Dorsett oli Coyotesia vastaan Rangersin ylivoimaisesti paras kentta ja toivottavasti hyvin fyysista Flyersia vastaan kyseinen kentta pystyy pyorittamaan pelia yhta hyvin hyokkaysalueella. St. Louisin pitaa herata ja toivottavasti nyt Nashin kanssa nain tekee.

Lundqvist todennakoisesti pelaa niin kauan kuin panokset ovat kovat, toivottavasti kunto kestaa paatyyn asti.

Vahan mietityttaa lahtea peliin tanaan, oma saldo talla hetkella on aika masentava 1-13...
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Lyhyesti NYR vs Philly 3-1 voitosta. Lundqvist tosiaan pelasi ja hyvin pelasikin. Kingi otti jo ekassa erässä 15 tärkeää koppia ja nollapeli särkyi vasta kun peliä oli jäljellä 2min. Pelin parasta antia oli Nykin 4-ketju joista onnistui Dorsett ja Moore. McD jatkoi hurjaa pisteputkeaan tekemällä jo kauden 14 maalinsa. Ihmettelin vaan ettei taaskaan hanskat tippunut vaikka sitä historiaa seuroilla riittää. Vasta pelin lopussa Simmonds huitoi McD:n käsille ja Hartnell kävi Girardin päälle. Tärkeä voitto mutta St.Louis edelleen yössä.
 

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Tärkeä voitto mutta St.Louis edelleen yössä.

Joukkue löytänyt nyt taas punaisen langan peliinsä.

Mikäli se St.Louis vielä alkaisi pikkuhiljaa heräilemään niin usko tähän joukkueeseen playoffeissa on kova.
Tällä hetkellä suurimpia onnistumisia saavat aikaiseksi kaverit, jotka oletusarvoisesti eivät ole pistemiehiä.
Terävin kärki (Nash, Stepan, St.Louis) kun vielä saadaan terotettua niin homma alkaa näyttää hyvältä.

Henkilökohtaisesti eniten arvostan/pidän Rangersin 4.kentästä; Boyle-Moore-Dorsett. Porukka rouhii ja tekee aivan älyttömät määrät duunia joka pelissä.
Varsinkin nyt kun Callahan on pois nousee nämä kaverit suurempaan rooliin, mitä tulee juuri rouhimiseen/taklauspeliin.
 

SimBLi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Nyt odottelemaan World Series of Poker -mainoksia Rangersin nuttuihin. New Jersey salli kolmantena osavaltiona online-uhkapelaamisen, ja tästä innostuneena Rangers solmi yhteistyösopimuksen WSOP.comin kanssa. Linkki uutiseen. NBA-joukkue Philadelphia 76ers ja New Jersey Devils ovat aiemmin sopineet yhteustyöstä Party Pokerin kanssa. Tuo on luonnollinen kaksikko, koska molemmat ovat Josh Harrisin omistuksessa.

En usko, että mainoksia tulee koskaan pelipaitoihin. Tuotetta on osattu NHL:ssä myydä muuten niin järkevästi. On VW-ylivoimaa ja niin edelleen.

Phillystä tosiaan älyttömän tärkeä voitto. Nyt ollaan pudotuspelipaikan kannalta mielenkiintoisessa tilanteessa. Pelejä ei ole kuin kourallinen jäljellä, mutta kaksi ottelua enemmän pelannut Rangers pelaa samalla tahdilla kuin Flyers. Eli jos tässä seuraavan viiden ottelun syklillä tulee pisteissä turpaan, oranssi aalto pyyhkäisee kovalla todennäköisyydellä yli sitten viimeisillä kierroksilla.

Lännen vieraskiertueella kohdataan käytännössä vain toivonsa menettäneitä nippuja, jotka tekevät vain kiusaa isommilleen. Albertan hoitamisen lisäksi olisi kova juttu katkoa lopullisesti siivet Tortorellan pudotuspelihaaveilta.
 

Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Callahania ikävä

St Louis on näköjään aika tyhjä arpa. Callya olisi tarvittu pudotuspeleissä. Kuitenkin kova kahden suunnan hyökkääjä joka tuo ryhtiä joukkueelle. Tampassa taas viime peli kolme tähteä, kaksi maalia, joukueen eniten taklauksia... ei harmita ei!
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Callahan on kyllä sopeutunut erinomaisesti Tampaan ja tehnyt enemmän pisteitä mitä vastike St.Louis Rangersissa. Jengi vaan taas unohtaa ettei Cally olisi kuitenkaan jatkanut NYR-väreissä enää kesän jälkeen, koska pyysi liikaa rahaa. Nyt sentään saatiin korvaus miehestä joka ainakin paperilla on kovempi jätkä.

Viime yönä tuli tappio Calgarylle 4-3 ja vastaavasti Philly voitti oman pelinsä Torontoa vastaan joten edelleen Phillyllä 2 ottelua vähemmän pelattuna ja ovat vain pisteen perässä.

Villi kortti nyt Columbuksen hallussa 80 pojolla.
 

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Kaunis vierasvoitto Edmontonista tylyin 5-0 numeroin.

Edelleen Martin St.Louis on täysin pimennossa. St.Louis on pelannut alkuajat lähinnä Hagelinin ja vanhan kaverinsa Brad Richardsin kanssa.
Richards ja St.Louis ovat vanhoja tuttuja jo Tampa ajoilta. Ilmeisesti molemmat haluavat pelaa yhdessä (media ainakin tituleerasi siirtymisen yhdeksi syyksi kavereiden ystävyyssuhdetta.)
Pikkuhiljaa pitäisi kyllä tehdä jotain ratkaisuja tähän hommaan. Tuo kenttä ei yksinkertaisesti toimi.

Viime yönä kentät olivat seuraavat:

Nash-Stepan-Carcillo
Hagelin-Richards-St.Louis
Zuccarello-Brassard-Pouliot
Boyle-D.Moore-Dorsett

Paperilla 2. kentän pitäisi olla vähintään joukkueen toiseksi kovin pistelinko. Näin ei kuitenkaan todellakaan ole ollut.
Kavereita tai ei; tuo Richards - St.Louis kombo ei vaan yksinkertaisesti nykyään enää toimi. Kova on Martinin yrittäminen kokoajan, muttei vaan saa mitään aikaseksi.
Itse vaihtaisin Zuccerellon ja St.Louisin paikkaa toistaiseksi.
St.Louis on kuitenkin herrasmiesurheilija ja varmasti ymmärtäisi, jos hänet sijoitetaan pois Bradin vierestä. Ystävyys ei ole pointti kun kyse on huippu-urheilusta.

Oli mukavaa nähdä viime yönä Nashin terävöityminen (2+1).
Varsinkin toinen maali oli upea rannelaukaus suoraan liikkeestä.
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Paperilla 2. kentän pitäisi olla vähintään joukkueen toiseksi kovin pistelinko. Näin ei kuitenkaan todellakaan ole ollut.

Milloin viimeksi Rangersilla on ollut kaksi samaan aikaan tulosta tekevaa ketjua?

Itse annan St. Louisille aikaa, silla yrittamisen puutteesta ei ole kyse miehen kohdalla. Olen aika vakaasti sita mielta etta kun ketsuppipullo saadaan auki, niin sitten alkaa tullakin tulosta. Eihan St. Louisia voi huonoksi sanoa, ei sitten millaan. Paineet on kovat ja vastustajan maalivahdit hoitavatkin sitten loput.

Onhan sitten hanella POffseissa aikaa ratkaista.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Ymmärrän eri mielipiteitä, mutta Zuccarello-Brassard -kaksikko on minun mielestäni suurinpiirtein ainoita, jotka on toiminut hyvin yhteen Rangersissa ja täten en alkaisi tämän kustannuksella St. Louisia herättelemään koomastaan. St. Louishan siirrettiin takaisin tuohon nykyiseen kentään jälleen tähän peliin, kun missään muuallakaan ei mitään tulosta tullut. Ja ihan hyvä vaan että siirrettiin, mielestäni parhaimmat yhteispelit ovat juurikin Richardsin kanssa tulleet. Kaikki nyt vaan hakee miehelle sitä ensimmäistä maalia ja itsekin usk...toivon että se ketsuppipullo tosiaan avautuisi, eihän ne taidot nyt hemmetti voi mihinkään kadota siirrossa. Eihän..?

Itse en taas "osta" - ainakaan ihan kokonaan tuota vstk:n väitettä, ettei huonoksi miestä voi sanoa. No eeei ehkäpä, mutta suoraan sanottuna, itse en kyllä erottaisi St. Louisia mistään random-AHL-nostosta hyvällä tsempillä ja maalille ajamisella, nyt mies pelaa vain ja ainoastaan vanhoilla näytöillä. No, onhan niillä menty Rangersista Kanadan maajoukkueeseenkin... Mitään sellaista mieheltä en ole vielä nähnyt, jonka ns. muistaisin jälkeenpäinkin. Ne kaksi Rangers-verkkoon heittämää Tampa-maalia kyllä taasen muistan näin esimerkkinä... En hyväksy moista menoa, mutta en kyllä ole St. Louisia nyt mihinkään vilttiinkään heittämässä. Pakko sitä aikaa vaan on tosiaan antaa. On tämä kyllä ihmeellistä, että nimimies kun nimimies tulee Rangersiin, niin taso tippuu puoleen. Ja nyt ei puhuta edes mistään 90-luvun uransa ehtoopuolen jäähdyttelijöistä. Ei parane paljoa haikailla kovien nimien perään enää markkinoilla, kun tulos on aina tämä. Brassard on ehdoton katto vapaiden pelaajien tasolle.

Jännä nähdä mitä AV (käytän valmentajastamme nyt tuota nimitystä, kun se sukunimi on niin kimurantti) tekee Diazin kanssa. Sveitsinpoika on iskenyt suht hyvät näytöt tiskiin nimenomaan kiekollisella puolella, joka on Rangersin huonoin puoli ollutkin. Mies oli menneessä Devils-debyytissään suorastaan villi ori, kun pääsi vihdoin jäälle Mooren loukkaannuttua edellisesä pelissä, jossa siis yhä on - siis loukkaantuneena. Itse laittaisin Mooren palattua Strålmanin kokeeksi katsomoon, mutta tiedäpä tuosta koutsista...

Hieno 5-0 voitto tosiaan Edmontonista viime yönä, itse jätin pelin katsomisen kahteen erään - pelin ollessa käytännnössä taputeltu ja lännen alkamisajat kun ovat mitä ovat.
Vierasvoittoennätystä taitaa joukkue sivuta tällä hetkellä, oliko nyt 24. Hienoa. Talbotille nollapeli ja miehen lukemat sen kun parantuvat. Zuccarello teki pari häkkiä (kuten siis Nash), jotka yllätyksellisesti olivat miehen ensimmäiset sitten olympiatauon. Aika jännä - suorastaan hyvin jännä, koska mies on niin näkyvä ollut kyllä joka pelissä. Ehkäpä järkkäillyt muille paikkoja vain...

Vieraskiertue on alkanut 1-1, kun joukkue sössi Calgarylle pisteet avauskohtaamisessa. Sitä ennen todella hieno Philly-peli ja tärkeät pisteet laariin. Huomenna (siis tiistaina) jatketaan ah-niin-ihanaan-aikaan Vancouver & Torts vastassa.

Toi on kyllä hyvä (retorinen) kysymys vstk:lla yllä. Eipä muistu ihan heti moista mieleen. Voisi jopa yksinkertaistaa, että milloin Rangersilla on ollut kaksi tulosta tekevää sentteriä... Yleensä vieläpä mitä enemmän siihen rahaa laitetaan, sen varmemmin se idea "sukkaa".
Ja tervetuloa vain minunkin puolestani Rangers-ketjun pariin BroadwayVille ja kaikki muutkin, jotka eivät niin tuttuja nimimerkkejä ole.
 

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Vieraskiertue on alkanut 1-1, kun joukkue sössi Calgarylle pisteet avauskohtaamisessa. Sitä ennen todella hieno Philly-peli ja tärkeät pisteet laariin. Huomenna (siis tiistaina) jatketaan ah-niin-ihanaan-aikaan Vancouver & Torts vastassa.

Niinhän sitä jatkettiin.
Voitolla jälleen kerran. Nyt oli kyllä iso rooli tuurillakin ottelussa. Vancouver sössi todella monta maalipaikkaa, osittain Lundqvistin akrobatian takia, osittain välittömästi rakentuvalla maalinedusta lihakasan takia.
Tärkeintä aspekti viime yön pelissä oli kuitenkin "the maali". 3-1 maali, jonka viimeisteli Nashin syötöstä Martin St.Louis etuyläkulmaan.

Lundqvistia kerettiin jopa mollata mm. NHL.com:ssa Talbotin pitäessä nollapeli Edmontonia vastaan. Täysin syyttä.
Viime yönä King Henrik 35 torjunnallaan oli taas mies paikallaan.

Negatiivisena seikkana ottelusta voidaan totedeta huippuvireisen McDonaghin loukkaantuminen. Vielä ilmeisesti täysin auki kuinka pahasti kaveri loukkaantui. Allekirjoittanut missasi täysin tilanteen, joten en osaa ottaa kantaa tilanteeseen.
 

SimBLi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Negatiivisena seikkana ottelusta voidaan totedeta huippuvireisen McDonaghin loukkaantuminen. Vielä ilmeisesti täysin auki kuinka pahasti kaveri loukkaantui. Allekirjoittanut missasi täysin tilanteen, joten en osaa ottaa kantaa tilanteeseen.

McDonagh oli selkeässä kamppailutilanteessa Kassianin kanssa, mutta Burrows päätti osoittaa turhautumisensa liittymällä taklaukseen kolmantena pyöränä. McDonaghin roolia joukkueessa ei voi korostaa tarpeeksi. Kun ottaa huomioon Talbotin vireen, edes Lundqvistin loukkaantuminen ei olisi näin kova takaisku. Toivottavasti McDOnagh selviää säikähdyksellä ja on vieraskiertueen jälkeen jälleen kaukalossa.

Hyvin todennäköiseltä näyttää, että Flyers ja Rangers kohtaavat ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Kotiedusta on hyvä pitää kiinni, sillä Rangers on pessyt MSG:n jäätä oranssinsävyisellä rätillä viime aikoina. Ottelut ovat sen verran lämpimiä, että kotiedulla ei sen suurempaa etua saavuta. Henkisellä puolella nuo hommat.
 

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
McDonagh oli selkeässä kamppailutilanteessa Kassianin kanssa, mutta Burrows päätti osoittaa turhautumisensa liittymällä taklaukseen kolmantena pyöränä. McDonaghin roolia joukkueessa ei voi korostaa tarpeeksi. Kun ottaa huomioon Talbotin vireen, edes Lundqvistin loukkaantuminen ei olisi näin kova takaisku. Toivottavasti McDOnagh selviää säikähdyksellä ja on vieraskiertueen jälkeen jälleen kaukalossa.

Hyvin todennäköiseltä näyttää, että Flyers ja Rangers kohtaavat ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Kotiedusta on hyvä pitää kiinni, sillä Rangers on pessyt MSG:n jäätä oranssinsävyisellä rätillä viime aikoina. Ottelut ovat sen verran lämpimiä, että kotiedulla ei sen suurempaa etua saavuta. Henkisellä puolella nuo hommat.

Kiitoksia lisätiedosta tilanteeseen liittyen.
McDonagh on nostanut tällä kaudella kyllä tasoaan merkittävästi. Ei sillä ettei mies jo viime kaudella ollut hyvä.
En yhtään ihmettelisi mikäli McDonagh jo hyvin vähän ajan kuluttua olisi täysin verrannollinen esim. Shea Weberin kanssa (omasta mielestäni on jo nyt, massan mielestä ei.)
Nyt tosiaan täytyy toivoa ettei kaverille tullut mitään pahempaa loukkaantumista. Kreiderin poissaolo riittää jo allekirjoittaneelle.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Sain vasta nyt katsottua Vancouver pelin ja voittohan siitä onneksi otettiin. Sen 2-0 maalin jälkeen ote ehkä vähän siirtyi Tortsin jengille mutta Kingi otti monta game saveria. Nash - St. Louis alivoimamaali oli nätti, Tortsilla oli kans mainiot ilmeet maalin jälkeen. Lopussa Burrows ajoi McD:n selkään josta 5min jäähy. AV laittoi kentälle Zuccarellon kentän vaikka olisi voitu hakea tappelu muistutukseksi. Pouliot muuten missasi 3-4 maalipaikkaa vaikka hyvin onkin pelannut.

Rangers teki voitollaan historiaa, nyt voitettuja vieraspelejä on jo 25.

Mielestäni NYR vs Philly ois herkullinen playoff 1st round vastus.

Seuraavaksi Coloradon kimppuun!
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
COL-NYR 3-2 SO

St. Louis teki tosiaan uran ensimmäisen Rangers-maalinsa Vancouveria vastaan, hattu päästä ja aplodit seisaaltaan! Muutenkin hieno voitto ja hyvä peli, mitä nyt McDonaghin viime hetken loukkaantuminen.

Colorado-peliin oli sitten pakki-Moore kaivettu taas askiin, kun taisi puolustajat muuten loppua kesken. Ja mitä vielä, äijä kiskaisi heti ekasta vedosta maalin. Toisessa erässä Colordo tuli tasoihin, mutta Stepanin hyvä oma ratkaisu 2-1:ssä vei Rangersin johtoon aina maaliviivoille saakka. Kunnes siis kolmannen erän lopussa, Coloradon jo pelatessa ilman veskaa, Girardilta hiukan liian löysä purku, joka katkaistaan viivalla ja siitä syntyneen vedon blokkauksen jälkeisestä purusta ei tule mitään ja kiekko löytyykin omasta maalista. Nice... Jatkoajalla kummallakin oli omat pyörityksensä, mutta ei maaleja. Rankkareilla Colorado oli etevämpi, kun Zuccarello rannaa päätylaitoihin, St. Louisin sinällään näyttävän näköiset kikat jäävät nostoa vaille valmiiksi ja Richardsin vedon Varlamov torjuu. No piste enemmän kuin Philadelphialle tältä yöltä...

Richardsista tulikin mieleen, että mitäköhän ihmettä valmennus näkee miehessä ylivoiman viivamiehenä. Miehen veto menee erittäin harvoin maalille asti - ja muutenkaan ei ole sen kummoisempi kuin pakkienkaan, syöttelijänä mies on about keskivertoa ja puolustussuuntaan mies on täysi hasardi. En käsitä mitä joku pakki ei toisi noista parempaa. Tai edes sitten vaikka joku Zuccarello pyörittämään kuviota viivaan, jos sitä maagisuutta haetaan.

J.T. Miller lähetettiin takaisin alas - 'ei ole vielä ansainnut oikeutta olla ylhäällä' AV:n mielestä. Jotenkin sellainen haju nyt, että olisi kurssin alettava nousemaan myös ylhäällä, tai takaa painaa ruotsalaiset ja muut kohta ohi. Varmaan alkaa olla pienempi kynnys koittaa kohta jotain muutakin. Eikä ne jäähyt ainakaan auta asiaa, joita tuntuu heti nappaavan kun mies ylös nostetaan. Ja nyt olisi ollut todellinen tilaisuus ns. näyttää kykynsä Kreiderin ollessa "sopivasti" sivussa.

Nyt näyttää ihan mukavalta tuo Rangersin peli. Pisteitä tulee hyvään tahtiin, vaikka joukkue on raskaalla lännen kierroksella. Ja playoffit kolkuttelevat ovella, joten ajoitus on ainakin hyvä pelin löytymiselle. Etenkin tosiaan tuo nelonen on ollut mukavaa katseltavaa energisten otteidensa takia. Meno on jatkunut samanmoisena, vaikka nyt D.Moore onkin nostettu sieltä ylemmäs.

On aika messevän kokoinen tuo jumbotron kyllä Coloradonkin hallissa, vaikka vähän kolhomman näköinen kuin Gardenissa.

Neljä peliä jäljellä - onpas niitä enää vähän. Ottawa, Carolina, Buffalo kotona ja Montreal vielä vieraissa. Lauantain Ottawa-koitoksessa viikko jäljellä runkosarjaa!
 

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Tiukka peli viime yönä. Harmittavasti sai Avalanche pelin tasoihi viimeisellä minuutilla.

Aloin miettimään joukkuetta pidemmällä aikavälillä. Madison Square Gardenin leasingsopimushan loppuu 9:n vuoden kuluttua. Kaupunginvaltuusto (tai paikallinen organisaatio, joka vastaa Manhattanista) on jo lyönyt lukkoon areenan alla sijaitsevan Penn Station (yhdysvaltojen kiireisin juna-asema) laajennuksen.
Hallin tulee siis siirtyä paikkaan X Penn Stationin tieltä.

Tämä ei ole uutta. Madison Square Gardenhan on rakennettu jo 4. kertaa uudestaan (1879, 1890, 1925 ja nykyinen 1968). 50 vuotta on kulunut tässä välissä viimeisimmästä rakennusvaiheesta. Siinä ajassa New York on täyttynyt melko tiiviksi mitä tulee keskustaan (Manhattan). Vähän pelkäänkin joukkueen siirtyvän ylemmäs kohti Harlemia.
New York Rangers on osa Manhattania. On aina ollut. "Broadway Blueshirts" alkuperäinen kutsumisnimi kertonee jo tarpeeksi.

En henkilökohtaisesti jaksa uskoa Madison Square Gardenin siirtymiseen. Varsinkin kun alla on nyt juuri valmistunut 4 vuotta kestänyt, yli miljardin dollarin arvoinen remontti.
Itse olen käynyt vuosien varrella hallissa lukuisia kertoja ja täytyy sanoa remontin muuttaneen koko hallin olemuksen rähjäisestä urheiluareenasta huippumoderniksi viihdekeskukseksi.

Pahin skeenario olisi Brooklyniin muuttaminen Islandersin seuraksi. Niin ei voi eikä tule tapahtumaan.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
NY Rangers kaatoi viime yönä Canesit 4-1 ja viimeistään nyt ollaan varmistettu playoff-paikka, jesh! Colorado, Ottawa sekä tämä Carolina pelit jäänyt näkemättä, mutta ehkä hyvä vaan niin playoffeja jaksaa katsoa sitten uudella innolla.
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
En henkilökohtaisesti jaksa uskoa Madison Square Gardenin siirtymiseen. Varsinkin kun alla on nyt juuri valmistunut 4 vuotta kestänyt, yli miljardin dollarin arvoinen remontti.

Mikali halli saataisiin sijoitettua uudelleen johonkin Manhattanille, niin mielestani kyseessa olisi muutos joka ei valttamatta olisi kaikinpuolin huono ratkaisu. Nainollen saataisiin huomattava parannus MSG:n jaahan, joka talla hetkella on yksi liigan huonoimpia. Ja tama on edelleen vaikka koko lattia, putket ja kompressorisysteemi uusittiin remontin viimeisessa vaiheessa. Penn Station hohkaa liikaa lampoa alhaalta ja jaan ollessa kuudennessa kerroksessa lahtokohta on muutenkin jo aika pirun huono hyvan jaan yllapitamiseksi.

MSG:lta myoskin loytyy nakorajoitteisia paikkoja uudesta remontista huolimatta ja katsomot ovat mielestani edelleen liian loivia. Uusi silta on toki mukava lisuke ja siella ovat mielestani koko hallin parhaat paikat mikali eturiviin paasee istumaan, mutta sillan takana on vahan ikava olla. Ei toki mahdoton.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Ei tästä NYR kaudesta nyt niin paska tullutkaan kun päästiin sentään jo toiselle playoff-kierrokselle. Pingviinit on totutusti paha vastus Rangersille mutta peukut pystyyn ja toivotaan parasta!
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Ei tästä NYR kaudesta nyt niin paska tullutkaan kun päästiin sentään jo toiselle playoff-kierrokselle. Pingviinit on totutusti paha vastus Rangersille mutta peukut pystyyn ja toivotaan parasta!

Onkohan Rangers koskaan voittanut sarjaa pingviineitä vastaan?
 
Ei se näköjään ihan kaikilla pelkkää unelmaa aina ole vaikka pääseekin NHL:ään, noista Dominic ja Steve Mooren tarinoista päätellen. Ja onhan niitä vähän muitakin, vaikka suurin osa "vetää ihan unelmaa" siellä.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Vastaus on ei.

Tarkistitko ihan historiankirjoista vai heititkö hatusta? ;) Ainakin vuonna 2008 pingviinit oli parempia 4-1 ja meni ihan SC-finaaliin asti Detroitia vastaan jossa sitten nousi silta pystyyn. Nythän NYR-jengillä olisi hyvät saumat haastaa pingviinit ihan tosissaan ja muuttaa historiaa. Nooh, jatketaan tätä keskustelua otteluketjussa.
 

Kabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Jokerit
Pingviinit on totutusti paha vastus Rangersille mutta peukut pystyyn ja toivotaan parasta!

Vähän on sellainen perstuntuma, että Habsit olisivat pahempi. Bostonista nyt ei kannata edes puhua. Itse ainakin tervehdin tässä tapauksessa ilolla tätä uutta playoffs-muotoa, joka laittaa paremmin sijoittuneen Montrealin Bostonia vastaan.
 

Mänizeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Rangers
Kukapa olisi uskonut!

New York Rangers, finaaleissa, keväällä 2014! Kukapa olisi uskonut.

Oikeastaan tämäkään ei olisi pahasti harmittanut, jos olisi finaaleista pudottu, mutta jos finaaleissa tulee turpaan... Noh, lähdetään siitä että ei tule.

Paha on vastus, tuli kumpi tahansa, viime vuosien mestareita täynnä molemmat porukat.

Sinänsä paineeton lähtö finaaleihin, koska Rangers on mielestäni molempia vastaan lähtökohdissa altavastaaja. Ei haittaa yhtään, tämä asetelma sopii aina urheilussa joukkueelle kuin joukkueelle.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
New York Rangers, finaaleissa, keväällä 2014! Kukapa olisi uskonut.
Totta! Hyppäsin heti Bostonin tippumisen jälkeen NYR:n band vagoniin, mutta missä on legendaarinen NYR fani JLAND, foorumimme amerikankirjeenvaihtaja?! Hänellä oli hienoja tarinoita jo vuosia sitten NYR:in otteista, taustoista kaupungissa jne. Olisi hienoa kuulla raporttia, jos olet vielä aktiivisesti linjoilla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös