New York Rangers 2013–2014

  • 144 834
  • 397

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Ja (todistetusti) sellaiselle 2,7 miljoonaa on aika luokaton liksa nyky-NHL:ssä.

Näinhän se valitettavasti taitaa nyky NHL:ssä olla. Eipä siitä siis enempää.

Rangers leikkasi tosiaan rosteriaan, mutta aika ns. marginaalipelaajia lähetettiin Hartfordiin toistaiseksi, kun vain kaksi* pääsi ylipäätä pelaamaankin näissä otteluissa: Ryan Bourque*, Josh Nicholls, Shawn O’Donnell*, Michael St. Croix ja puolustaja Brendon Nash.
Myös Hedbergin palveluksia ei enää tarvita ja hänet on vapautettu.

Tuohon Callahanin ylempänä (no edelliselle sivulle se näköjään itsellä menikin) olevaan potentiaaliseen NHL-kokoonpanoon varmaan myös J.T. Miller on varsin halukas liittymään. Hänet on (olen) vähän unohtanutkin ja tarkistin, niin mies loukkaantui (polvijänne?) noissa joukkueen testeissä ja on nyt day-to-day ilmeisesti.
 

Callahan #24

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Miller tosiaan on loukkaantuneena ainakin toistaiseksi, eikä ilmeisesti ole vielä suuremmin ottanut edes osaa Trainingcamppiin, tai en ainakaan mainintoja ole nähnyt kaverista.

Miller varmasti on halukas isoihin peleihin, mutta epäilen vahvasti että loukkaantumisen jälkeen tuntumaa haetaan alkukausi Wolfpackista ja Lindbergin ja kumppanien otteista riippuen kamppailee heidän kanssaan pelipaikasta ylhäällä.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Preseason: CGY - NYR 4-1

Ensimmäinen neljästä lännen harjoituspelistä takana. Pelin intensiteetti laski ensimmäisen Devils-ottelun tasolle (viime ottelusta) ja kaikki maalitkin oikeastaan hyvin kuvaavat ottelun luonnetta. Niistä alempana. Hienoa oli nähdä suomalainen taas Calgary-maalilla, vaikka täytyy sanoa, että on toi tämänvuotinen Calgary aika nimettömän tuntuinen joukkue kyllä. Vaikka eipä tuossa nimet auttaneet, kun häviö tuli niin että heilahti. Täytyy myös sanoa, että aika helpolla meinasi "Ramou" saada kyllä melkeinpä nollapelin. Kunnollisia maalipaikkoja kun ei oikein Rangers pystynyt luomaan, vaikka pari kertaa päästiin läpikin, mutta nekin kuivuivat aina kasaan. Nash omalla osaamisellaan taas järjesteli pari hienoa tilannetta, mutta muuten oli (perinteisesti) ykkönen yllättävän näkymätön.

Kreider-Richards-Nash
Hrivik-Boyle-Fast
Pyatt-Lindberg-Kristo
Mashinter-Powe-Asham

Del Zotto, Staal, Falk, Strålman, Bickel ja Moore.

Lundqvist


Siinä millä lähdettiin, ketjujen sisällä saattaa olla heittoja, kun en niitä niin muista ja puolustus eli aika paljon, joten heitin yhteen kasaan vain.
Valmentaja A.V. halusi saada "NHL-sentterin" Fastille ja täten aloitettiin noin, mutta kolmannessa erässä Lindberg palasi sentteröimään Fastia ja esiintyikin heti edukseen paremmin. Fast esitti kyllä jälleen hyvän näköistä peliä; 'very nice' Boratin äänellä. Myös Hrivik väläytteli pelin alussa.

Pakeista Bickel esitti sellaisia otteita, että varmaan AHL kutsuu jälleen. En nyt lähde HF-Boardsin tyyliseen yltiöpäiseen mollaamiseen, mutta mies oli hidas ja epävarma. Falk varmaan on seitsemäs pakki kauden alussa, ja en kyllä näe mahdollisuuksia kutosesta syrjäyttää oikein ketään. Moore oli näkyvä tänään.

Moore ja Bickel myös tiputtivat hanskat tänään, mutta mitään jälkipolville kerrotttavaa ei kyllä syntynyt. Eikä oikeastaan mitään kerrottavaa. Odotin kyllä nelosen laitureilta enemmänkin niitä hanskausesittelyitä, sanoisin että siinä saattaisi kenties olla Mashinterille paikka kokoonpanoon, jos osaisi käyttää tilaisuuden.

Powe jatkoi peliputkeaan ja varmaan se nelosen sentterin tontti sitten hänelle ruuvataan, kun ei lähde kulumallakaan. Asham oli aika heikko ja hänen kuuden minuutin vaihdosta osaksi johtuen Calgary tekaisi kolmannen maalinsa. Ensimmäinen oli paitsiolta haiskahtava läpiajontynkä, johon Lundqvist sai hanskaakin väliin. Toinen merkkausvirheenä jätetty mies maalille, jolle CGY-äijä heitti maalin takaa. Rangersin ainokainen (Staal) oli ruma maalineduskahinamaali ja vika olikin tyhjiin.

Huomenna jatkuu Edmontonissa.
 
Viimeksi muokattu:

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Preseason: EDM - NYR 5-3

Toinen harjoitusottelu lännessä ja otteluun lähdettiin seuraavalla kokoonpanolla:

Benoit Pouilot-Derick Brassard-Mats Zuccarello
Chris Kreider-J.T. Miller-Arron Asham
Marek Hrivik-Oscar Lindberg-Danny Kristo
Micheal Haley-Dominic Moore-Derek Dorsett

Ryan McDonagh-Dan Girardi
Marc Staal-Conor Allen
Aaron Johnson-Tommy Hughes

Marty Biron
Cam Talbot


Kokoonpano oli omaan silmään erityisenkin mielenkiintoinen, kun hyviä kokonaisuuksia oltiin koottu. Aiemmin hyvin pelannut ykkönen, JT Millerin paluu ja yhteispeli Kreiderin kanssa (+Asham?!), kolmosen nuorisokaarti, joista AV halusi nähdä erityisesti puolustuspelaamista NHL-tasolla, sekä nelosen mahdolliset hanskaukset. Puolustuksessa Staal pelasi toisen peräkkäin ja McIlrath sivuutettiin kokoonpanosta, joten ei voi sekään kovin hyvää luvata hänelle NHL:n puolella toistaiseksi.

No kovat oli odotukset, mutta aika mitäänsanomattomaksi peli lopulta muodostui. Toivottavasti AV sai enemmän irti mitä itse. Huono piirre on kyllä se, että nämä mitäänsanomattomat nyhjäykset onnistutaan silti häviämään aika selvästi, minkä eilinenkin osoitti. Samat kaksi pistettä näistäkin tulee saamaan. Kamelin selän katkaisi tänään 5-3 Rangers YV, joka oli tehotonta ja kruununa kun eka mies pääsi jäähyltä (Eager), sai hän kiekon puolittaiseen läpiajoon ja tykitti tolpan (+veskan) kautta kiekon reppuun ja 4-2 taululle. Illan hieno asia oli tosiaan JT Millerin paluu ja maali. Mies on ottanut numerokseen Gaborikin vanhan #10:n. Staal ja Girardi muiden maalien tekijöinä aika identtisillä laukauksillaan. Ja oli tosiaan Girardi siirtynyt visiirin käyttäjäksi. Oilersilla tänään pari todella hienoa ohjausmaalia, eikä Bironiin kyllä kaaduttu muutenkaan. Ja ei tainnut se nuorisoketjun puolustaminenkaan sujua vielä täysin mallikkaasti, kun näköjään -2, -2 ja -3 oli lopputuloksena.

Nelosen joukkueensytyttäjät eivät ole nyt oikein toimineet, vasta loppusekunneilla Dorsett haki jotain myöhäisherätystä, mutta ei tästä miehestä kyllä voi Averyn kanssa puhua edes samassa lauseessa. Dorsett, Asham, Haley ja Mashinter ovat kyllä vähän liikaa samasta muotista vedetty ja itse näkisin, että kenties jopa vain yksi näistä saisi ylös kutsun kauden alkuun.

Nyt on päivän huili ja torstaina Tortorellan Vancouver.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Kiitti taas stiflat raporteista. Rangersin pakkaa sekoitetaan nyt ihan kunnolla ja nythän se työ pitää tehdä eikä sitten enää runkkarin aikana. Harjoituskausi ei ole kummoisesti nyt mennyt: 4 ottelua ja 1 voitto Phillystä, tappiot Devils, Flames ja Oilers. Girardin maali lämmittää edes hetken näinä kylminä päivinä.
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Rangers lahetti (vahemman yllattavasti) seuraavat pelaajat farmiin:

Cam Talbot, Tommy Hughes, Aaron Johnson, Dylan McIlrath, Danny Syvret, Micheal Haley, Michael Kantor, Danny Kristo, Andrew Yogan.

Mielenkiintoista nahda paaseeko Hrivik kokoonpanoon Kreiderin sijasta. Kreiderin peli ei ole ainakaan omaa silmaa kauheasti miellyttanyt, mutta Hrivik on tehnyt varsin positiivisen vaikutuksen allekirjoittaneeseen. Bickel, Falk seka Allen jatkavat tappelua puolustajapaikasta ja olen tyytyvainen etta Disco-Stu on viela joukkueessa, vaikka Allen onkin pelannut varsin vakuuttavasti. Rangersin pitaa maanantaihin mennessa luovuttaa lopullinen kokoonpano liigan toimistoon ja mielenkiintoista nahda kuka joukkueeseen lopulta itsensa kampeaa. Callahanin ja Hagelinin poissaolo antaa parille pelaajalle hieman pidemman nayttoikkunan alkukaudesta. Toivotaan kuitenkin etta molemmat paasevat mahdollisimman pian mukaan pelaamaan.

Edit:

Sielta se Stepanin signaus tuli sitten vihdoinkin. Hyva diili molempien kannalta.

From: @FriedgeHNIC
Sent: Sep 26, 2013 10:37a

Various reports indicate both Stepan and Rangers are in agreement on a two-year deal. Final total expected to be in neighbourhood of $6.5M
 
Viimeksi muokattu:

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Preseason: VAN - NYR 5-0

Ensiksi täytyy sanoa että c'moon vstk edit'iesi kanssa, on sitä pienemmistäkin asioista tehty oman postauksen perään uusi. Nyt jäi Stepanin sopimus pimentoon päiväksi, kun en älynnyt katsoa uudestaan tänne, heh. No kuitenkin, hienoa kuulla. Voisiko sanoa, että pientä painetta oli kyllä Stepanilla sopimuksen tekoon, uusi valmentaja ja olympialaiset, pienentynyt cappi ja kaikki... $3,5M ilmeisesti haki, mutta vähän oli jättänyt neuvotteluvaraa. Treenipelit menivät nyt mieheltä kokonaan ohi ja katsotaan nyt mihin AV sijoittaa miehen avaukseen. Sillä kai hän nyt siellä mukana kuitenkin on. Niin, ja laita toki vaan vstk lisää kuulumisia paikanpäältä.

No mitäs sitten itse ottelusta. Laitetaan taas kokoonpano heti alkuun. Näillä länsirannikon peleillä on kyllä kamalia aloitusaikoja, 5:00 ja nytkin ainakin akateeminen vartti oli vielä lisänä. Mutta aika must see-pelihän tämä itselleni oli alkuasetelmineen.

Benoit Pouilot-Derick Brassard-Rick Nash
Taylor Pyatt-Brad Richards-Mats Zuccarello
Darroll Powe-Dominic Moore-Jesper Fast
J.T. Miller-Brian Boyle-Derek Dorsett

Ryan McDonagh-Dan Girardi
Marc Staal-Michael Del Zotto
John Moore-Anton Stralman

Henrik Lundqvist


Jos viime peli oli toimivien parien hakuja, niin nyt oli pistetty sitten vähän jakoja uusiksi. Tosin puolustus oli sama top-6, joka on varmasti kauden alussakin, eli siltä osin mentiin täysillä.

Fast aloittaa pelit aina todella hyvin ja esittää kyllä sellaisia otteita, että ollaan todella lähellä NHL-paikkaa mielestäni. Mies tekee todella paljon oikeita asioita kentällä. Ainoastaan puolustuspelaamisesta en osaa sanoa mitään. Pouliot myös esiintyi edukseen ja ehkäpä hän on se kolmas lenkki Brassardin ja Zuccarellon kanssa tulevaisuudessa. Peli oli sellaista alamäkeä, että alun jälkeen ei kukaan oikein enää valitettavasti erottunutkaan massasta.

Tortorella oli selvästi tuonut mukanaan hyvän ylivoimapelaamisen Rangersista (jep, tämä oli vitsi), sen verran mukavasti Canucksin ylivoima liikkui. H.Sedin teki jostain snadisti yli nollakulmasta ekan suoraan lapaan tulleesta pompusta juurikin ylivoimalla. Ja siitä se sitten lähtikin. Toinen maali oli sellainen putoava lehti viivalta, joka voi hiukan myös mennä Lundqvistin piikkiin. Toisen erän alkuun H. Sedin heitti taas riparin sisään, ihme lapa miehellä kun siihen hakeutuu irtokiekot. Neljäs oli aloitusvoitto pakki-pakki-veto-ohjaus Lundqvistin längistä. Viides oli suora veto vasemmasta laidasta, joka otti jostain Girardin ahterista kimmokkeen ylänurkkaan. Kolmanteen tulikin Biron maalille, vaikka ei maalit suuremmaksi osaksi Lundqvistin piikkiin menneet. Rangersin ylivoiman mainittavin asia oli, kun Vancouver veti 2-1 ylivoimahyökkäyksestä tolppaan. Kaiken kaikkiaan YV oli kyllä aivan luokatonta. Dorsett ja Bieksa ottivat vielä lopussa matsin, joka taisi hieman Bieksalle mennä.

Kyllä Rangerskin yritti, kun puolessa välissä oli jo 24 vetoa maalille, 40 torjuntaa Luongolle tänään yhteensä (kuka Schneider..?). Mutta täytyy myöntää, että Vancouver oli näistä nyt nähdyistä lännen joukkueista selvästi eniten valmis ja selvästi yhtenäinen joukkue. Mutta ei tämä 1-4 saldo nyt kauheasti lämmitä, vaikka ei näillä lopputuloksilla nyt mitään väliä kyllä onneksi olekaan. Ja täytyy muistaa toi joukkueen tiivis matkustaminen tässä.

Outoa oli kyllä katsoa Tortorellaa vastustajan penkin takana. Lämmöllä kuitenkin muistelen miehen esityksiä Rangersissa, karismaattinen äijä.

Lähetyksessä tuli muuten esiin hauska asia, että Kreider luokitellaan vielä ensi kaudellakin rookieksi, kun ei viime kaudella ylittänyt rajaa (oliko nyt 25 pelattua ottelua). Mies on kuitenkin pelannut kahdet pudotuspelit jo.

Huomisen LA-peliä itse en näekään, joten jään odottelemaan kauden alkua ja Phoenixia ensi viikkoon. Sekä toki on myös mielenkiintoista nähdä millainen avauskokoonpano tulee olemaan.

Huomenna tosiaan vielä Las Vegasissa vastassa Los Angeles Kings.
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Ensiksi täytyy sanoa että c'moon vstk edit'iesi kanssa, on sitä pienemmistäkin asioista tehty oman postauksen perään uusi. Nyt jäi Stepanin sopimus pimentoon päiväksi, kun en älynnyt katsoa uudestaan tänne, heh.

Haha, pahoittelut tasta. Olin katsovinani etta edellisesta postauksesta oli niin vahan aikaa, etta ko. uutinen menisi edittina mutta oli siina sitten useampi tunti naemma mennyt. Ajantaju ei naemma ole meikalaisen vahvimpia puolia.

Eilinen peli nyt oli mita oli, stiflat sen hienosti kertasikin. Tanaan sitten Kings. Satun olemaan Las Vegasissa viela paivan verran jotta katsotaan eksyisiko vahingossa paikalle (varsin kirjaimellisesti).
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Tanaan sitten Kings. Satun olemaan Las Vegasissa viela paivan verran jotta katsotaan eksyisiko vahingossa paikalle (varsin kirjaimellisesti).

Kaikki kun ei Vegasiin pääse niin pitää tyytyä NYR mobile appsiin! :) Myös Kuningailta tuli turpaan, nyt 1-4 luvuin! J.T Miller teki jo toisen maalinsa kolmeen peliin. Bickel tappeli Nolanin kanssa. Jospa se vstk kertoisi sitten lisää. :) Pre-season meni "hienosti" 1-5-0!
 

SimBLi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Ei jää paljoa kerrottavaa AV:n ensimmäisestä pelistä. Coyotes tuli ylhäältä kiinni ja osasi hyödyntää paikat paremmin. Kaksi ensimmäistä erää katsoin, kolmanteen ei enää aika riittänyt. Rangers käänsi peliä huomattavasti nopeammin kuin Tortsin aikana, joten jotain viitteitä pelitavan muutoksesta oli nähtävissä. Paikkojakin oli, mutta ne laukaukset, jotka menivät maalille asti, Smith nappasi. Hyvä 3-1-hyökkäys oli ekassa erässä, Strålman pääsi vapaasti b-pisteiden välistä rannaamaan. Mutta kuten on monesti todistettu, logon läpi ei yksikään maali synny.

Richards ei esittänyt mitään ihmeellistä laiturin tontilla. Pouliot löysi ketjukavereita hyvin, mutta hieman kohellusta oli mukana. Kuten ensimmäisessä jäähyssä. Zuccarellon taklausten vieminen loppuun on aika koomista katsottavaa. Kokoonpano tuosta elää onneksi, sillä Hagelinin ja Callahanin jälkeen peli näyttää varmasti aivan toiselta. Fast pelasi hyvin, mutta Pyattin ja Boylen kanssa ei mitään ihmeellisyyksiä kentällä saada aikaan.

Richards-Stepan-Nash
Pouliot-Brassard-Zuccarello
Pyatt-Boyle-Fast
Miller-Moore-Dorsett

Pakkipareja en niin huomioinut. McDonagh sai kiekon naamaansa avauserässä ja heti tuli mieleen, että "ei kai taas". Staalilla on komea visiiri ja rannelaukaus. Pelaava kuusikko on hyvä, vaikea siihen on varmaan murtautua. Itse tiputtaisin kokoonpanosta Dorsettin ja Pyattin, kun olkapäävammaiset palaavat.
 

Erling

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Kiekko-Espoo, Arsenal, Honka
Kieltämättä vähän kiristää kun harjoituspelikausi ja nyt kauden avaus ovat alkaneet varsin heikolla pelillä. Huomionarvoisinta lienee se, että Rangers on päästänyt todella paljon maaleja. Jäähyjä tuntuu myös tulevan ja jotenkin turhista tilanteista, eikä alivoimapeli näytä mitenkään vaikuttavalta. Jälkimmäiset huomiot toki puhtaasti mutulla.
Aika vähän olen kuitenkin kokonaisia pelejä nähnyt joten en viitsi AV:n Rangersin pelistä vielä mitään sanoa.

Noh, kyllähän tästä hyvä tulee kun peli asettuu uomiinsa. Callahanin ja Hagelinin poissaolo toki merkittävä. Mielenkiintoisinta on seurata ketkä heidän poissaollessa isommassa roolissa pelaavista esiintyvät edukseen. Toisin sanoen joukosta Pouilot, Zuccarello, Pyatt, Fast, Miller ja Dorsett joku siirtyy pienempään rooliin, joku tippuu varmiin kun Callahan ja Hagelin palaavat. Lisäki Kreider kärkkyy paikkaa ylhäällä.

Uskon, että Callahanin paluun jälkeen Pouliot ja Zuccarello kisaavat viimeisestä TOP6-paikasta. Pyatt ja Dorsett kaksikosta taas toinen istuu katsomossa. Fast ja Miller kisaavat viimeisestä paikasta keskenään, toinen lähetetään farmmin; molemmat jos Kreder halutaan nostaa sinne minne hänen mielestäni pitäisi kuulua.

Kuten SimBLi kirjoitti, niin pakkikuusikko on tiukka ja tuskin tulee siitä muuttumaan ilman loukkaantumisia.
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Mielestani Richards oli melkein ainoa Rangers-pelaaja joka kentalla sai jotain aikaa. Hyvin nakyvassa roolissa lapi pelin ja oli palannut siihen pelintekijaan muutaman vuoden takaa jonka kaikki tunnemme. Stepanilla oli aarimmaisen vaikea ensimmainen era, mutta kuitenkin siita petrasi loppua kohdin. Toinen ja kolmas era meni Richardsin kanssa varsin lupaavasti yhteen. Brassard seka Zuccarello pelaavat erittain hyvin yhteen ja kunhan Hagelin seka Callahan palaavat kokoonpanoon, saadaan Pouliot sielta huitsin helvettiin.

Lundqvistilla oli aarimmaisen vaikea peli. Harjoitusotteluiden kanssa tuumasin etta menee suhteellisen perusvetoja sisaan ja nytkin kaksi voi laittaa aika varmasti miehen piikkiin. Omalla tyopaikalla on arvuuteltu nayttaako Henrik todellisen luonteensa nyt kun kuuden maalivahdin systeemi on lahtenyt ja Henrik joutuu torjumaan enemman suoria vetoja. No, sen nakee. Ensimmainen pelihan se vasta oli, joten mitaan suurempaa analyysia tai suuntaa tasta ei saa. Annetaan se kymmenen pelia vahintaan ennenkuin aletaan miettimaan missa mennaan.

Kolme paivaa vapaata. Maanantaina vastassa Kings.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Tänään vasta katsoin Nykin kauden avauksen Kojootteja vastaan ja eihän se ihan putkeen mennyt. Vähän alan jo huolestumaan jos laskee harkkapelit mukaan kun voittoja ei tule. Nyt Nykin päähän tehdään 4-5 maalia kun luvun pitäisi olla max 2-3. Hyökkäysketjut oli taas remix ja siltä väliltä. Parhaiten mieleen jäi kun Nash puolusti nyrkein Stepania jota Hanzal kävi taklaamassa kovasti miltei kaukalosta ulos. Viasatille kiitoksia koska taas näyttää olevan hyvin pelejä tarjolla!
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
LA - NYR 1-3

Kauden toinen peli takana ja nyt oli hyvää peliä. Voisi sanoa varmaan saman vaikkei voittoa olisi tullutkaan. Ja hei, kaksi maalia Richardsille. Siihen kyllä voi olla tyytyväinen. Lopuksi vielä Quick esitti vuosisadan imaisun ja peli oli sillä selvä.

Ketjut oli samat, pl. pari miesvaihtoa. Ukkoa kävi paikkailtavana naamastaan hyökkäyksestä vuorollaan (Pyatt, Callahan), joten ei kovin ehjiä ketjuja nähty. Mutta kakkosketju oli mielestäni kyllä hyvä. Ja etenkin Pouliot, joka onkin todella nopea peluuri, lisäksi omaa vielä kokoakin. Vähän noita huolimattomuusjäähyjä miehelle tulee, mutta tuon vauhdin kanssa uskon parempaan vielä. Ja pakkohan se on mainita Pyatt, joka pelasi pitkään aikaan hyvän pelin. Yleensähän hän pelaa sen suht näkymättömän roolin, mutta tänään luisti. Ykkönen toki hyvässä vireessä, vaikkei mitenkään loistanut. Callahan teki paluun kokoonpanoon kolmoseen Boylen ja Pyattin viereen (Millerhän siis lähetettiin AHL:aan). Fast oli myös tänään healthy scratch, ja Asham oli pelaamassa nelosessa.

Asham myös matsasi LA:n Cliffordin kanssa. Matsi oli jännä, kun LA:n mies oli kyllä haastamassa kovin, mutta tappelun aikana lähinnä näytti odottavan sen loppumista ja naureskeli lopuksi mennessään boksiin jotain. Ei ihan tyypillinen suoritus?

Pakko vielä mainita Rangersin heikko ylivoima, taas vastustaja (!) kilisteli tolppia.

Eipä nyt sen syvällisempiä. Tästä on hyvä jatkaa, huomenna jo Sharks!
 

SimBLi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Peliä seurasi kyllä oikein mielellään. Muutaman kerran Rangers jäädytti peliä oman maalin takana normaalia kauemmin, mutta muuten mentiin viihdyttävästi päästä päähän. Vieläkään ei mennä mielestäni tarpeeksi kiekollisena alueelle. Tietysti se vaatii uskallusta ja taitoa, mutta vastustajan puolustajat harvemmin odottavat hyökkääjän kuljettavan kiekkoa alueelle. Callahan aloitti räväkästi ajamalla laitoihin asti. Harmittavasti Kopitarin maila osui ennen taklausta naamaan ja toinen erä meni enemmän tai vähemmän hukkaan.

Lundqvist oli totuttu itsensä, Muzzinin laukaus tarttuisi hyvänä päivänä, mutta liian vapaasti pääsi läheltä laukomaan. Tolppien avustuksella hyviä koppeja. Pouliotista olen laittanut saman merkille kuin stiflat. Koheltaa ajoittain pahasti, mutta yhteispeli sujuu Zuccarellon ja Brassardin kanssa. Richardsille tosiaan kaksi maistuvaa maalia. Nashilla oli lopussa mahdollisuus iskeä kolmas tehopiste, mutta päätössummeri lopetti kikkailun.

Vastustajista paistoi silmään Carter, joka pelaa kiekollisena vastustajan maalin läheisyydessäkin hämmästyttävän rauhallisesti. Muutaman kerran oli purjehtimassa pakkien ohitse, mutta kiekko saatiin siivottua kulmaan. Mutta mikä tämä Mitchellin nimeäminen tähdistöön oli? En aivan koko peliä pystynyt seuraamaan, mutta esimerkiksi Lundqvistin ohi nimeäminen hämmästyttää.
 

Isotuoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moustaches
Mutta mikä tämä Mitchellin nimeäminen tähdistöön oli? En aivan koko peliä pystynyt seuraamaan, mutta esimerkiksi Lundqvistin ohi nimeäminen hämmästyttää.

Tähdistöhän valitaan todella useasti kotijoukkueen lasit päässä paikallisten pitsayrittäjien toimesta, tai ketä nyt siellä sponsoreina ikinä hääriikään. Riippuu aina hieman paikkakunnasta, mutta joissain kaupungeissa vedetään toodella räikeästi kotiin päin tähtiä valittaessa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tähdistöhän valitaan todella useasti kotijoukkueen lasit päässä paikallisten pitsayrittäjien toimesta, tai ketä nyt siellä sponsoreina ikinä hääriikään. Riippuu aina hieman paikkakunnasta, mutta joissain kaupungeissa vedetään toodella räikeästi kotiin päin tähtiä valittaessa.

Niin, kyseessähän oli Willie Mitchellin ensimmäinen kotipeli pitkän loukkaantumisen jäljiltä. Tynkäkaudella mies ei pelannut otteluakaan.

Vähän siis semmoinen "Masterton-nimeäminen" tuo valinta tähdistöön taisi olla.
 

SimBLi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Niin, kyseessähän oli Willie Mitchellin ensimmäinen kotipeli pitkän loukkaantumisen jäljiltä. Tynkäkaudella mies ei pelannut otteluakaan.

Vähän siis semmoinen "Masterton-nimeäminen" tuo valinta tähdistöön taisi olla.

Asia kunnossa, oli moinen tieto livahtanut ohi korvien. Kova jätkä ilmeisesti joukkueelleen omassa roolissaan, kun tuollaisen huomion saa. Saman jutun Rangersista ymmärtäisin Lundqvistin kohdalla juuri ja juuri, mutta pelien kautta olisi toki kiva nostaa niitä äijiä tähdistöön.

Ensi yönä jatkuu Sharksia vastaan. Fastin nostaisin heittämällä ohi Ashamin kokoonpanoon, vaikkakin sinne neloseen. Jostain niitä pelejä täytyy alkaa kerätä. Ashamin pelillinen anti on vaan niin vähäistä, Sharksia vastaan kaivataan käsiä enemmän mailanvarteen kuin kaverin naamaan.

Bironille en antaisi vieläkään peliä.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
SJ - NYR 9-2

Voihan masennus. Pistetään nyt pikaiset tänne vielä pohdittavaksi, jos jollain olisi jotain lisättävää, vaikka puoli peliä oli täyttä tuskaa. Eka about puolikas oli ihan jees tekemistä, tiedettiin että San Jose on kova jengi kotonaan, mutta ei kai se ihan noin kova ole?! Loppupuolisko katseltiin sitten lähinnä Tomas Hertlin maalintekoharjoituksia. Ja kyllähän nuorukainen osasi homman paremmin kuin hyvin.

Ketjut oli samat jne. jne. Ei matsista oikeasti pysty sanomaan tuon taivaallista, koska joukkue romahti totaalisesti. Outoa, että nämä kerran kauteen täydellinen perseily-pelit tulee lähes aina lännen jengejä vastaan (+Pittsburgh).

Mutta asia, joka oikeasti pisti taas silmään, oli ylivoima. Miten helvetissä sitä ei saada parempaan muottiin. Nytkin 5-3:nen ja ainut asia, joka saadaan tapahtumaan, on että Richards rannaa viivalta suoraan omasta luistelusta. Ei vaan mene kaaliin. Miehelle varmaan on sanottu, että vedä vaikka olisit vaihtopenkillä kiekon kanssa. Sillä mies kyllä sitten sai kun saikin vedettyä maalin, kun joko uskomattomalla sijoituksella, tai sitten toivottomalla tuurilla pisti hienosti kiekon juuri sinne takakulmaan mistä maski oli poistunut Niemen eteen.

Yksi alivoimamaali päästettiin, mutta siitä ei voi oikein syyttää ketään erityisesti, kun kaksi kertaa kiekko kimposi omassa päässä samasta tuomarista. Mutta että taas oli lisäksi vielä kerran mies aivan yksin läpi alivoimalla, osittain taas Richardsin ripuliranteen avittelemana, vaikka taisi Stepan sen lopuksi tarjoilla kun paikkasi Richardsin suoritusta. Mutta ei helvetti näin voi jatkua! Jotkut Sedinit pyöritteli sellaista syöttöketjua ylivoimalla (Tortorellasta huolimatta?), että voi vaan unelmoida, ja nyt AV:n soisi jotain saavan aikaan tähänkin. Ja nämä siis kaikki tapahtui aikana, kun pelissä oli vielä panosta. Sen olisinkin vielä ymmärtänyt, että lopussa vähän vuotaa (niinkuin tosin vuosikin, mutta eritavalla).

Tuosta Bironista ei ole kyllä mihinkään. Ihan antautunut.

Otetaan vielä lainaus tuolta seurantaketjusta, nimittäin pisti kyllä omaankin silmään pahasti. Aivan ihmeellistä pelaamista ja välillä tuntui pyörivän siihen malliin maalilla, että heikompia olisi varmaan hirvittänyt. Lisäksi pelasi tosi syvällä maalissaan. Mitä ihmettä? Luulisi että kelpaisi nyt miehelle näyttöpaikat, vaikka peli nyt olikin vaikeassa asemassa, kun tuli tolpille. Kauttaaltaan erittäin outo ottelu maalivahtien suhteen. Siis omien maalivahtien.

Jos viime peli meni positiivisissa merkeissä, niin tästä kyllä ei ole hyvä jatkaa, joten parempi unohtaa heti koko peli ja palata San Joseen joskus viiden vuoden päästä. Seuraavaksi Anaheim ja suomalaiset torstaina. Eiköhän jotain muutoksia tule tapahtumaan. Nash ainakin tippui kokoonpanosta kyynerpäätaklauksesta, ei tietoa vamman vakavuudesta.
 

Erling

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Kiekko-Espoo, Arsenal, Honka
Nash ainakin tippui kokoonpanosta kyynerpäätaklauksesta, ei tietoa vamman vakavuudesta.

Romahduksia tule aina välillä, varsinkin vieraissa. Kiinnostavinta pelin jälkeen on kuitenkin lainaamani kohta. Nashillakun on historiaa päävammojen kanssa. Viime kaudella huilasi neljä peliä tästä syystä. Nash oli edellisessä Kings pelissä todella dominoiva ja aika monen mielestä tärkein osa joukkuetta. Ei siis todellakaan ole varaa menettää häntä pidemmäksi aikaa. Itse taklaus ei mielestäni, siitä kuvakulmasta mitä sen näin, näyttänyt kovin pahalta...

Fast on joukkueen mukana länsirannikolla. Hartfordissa pikahälytyksen päässä lähinnä Miller ja Kreider, jotka pelasivat ilmeisen hyvin viime viikonlopun AHL-koitoksissa.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Asia kunnossa, oli moinen tieto livahtanut ohi korvien. Kova jätkä ilmeisesti joukkueelleen omassa roolissaan, kun tuollaisen huomion saa. Saman jutun Rangersista ymmärtäisin Lundqvistin kohdalla juuri ja juuri, mutta pelien kautta olisi toki kiva nostaa niitä äijiä tähdistöön.

Sama homma tuossa tosiaan kuin nyt tuo että Selänne sai ykköstähden taannoisessa Jets-Ducks pelissä tehoilla 0+0 -1 kun kakkostähti Laddilla oli 2+0. Ja taisi Koivukin ykköstähden saada kun Ducks tuli Canadiensin vieraaksi ekan kerran Koivun lähdön jälkeen. Näin nämä on aina mennyt ja tulee aina menemään.
 

Jubee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Anaheim Ducks, New Jersey
Larry Brooksin twitteristä lainattua:

Larry Brooks ‏@NYP_Brooksie 7m
Nash: "I have a headache. It got worse. It was a head shot. I'm concerned the way it feels."


Toivottavasti ei kuitenkaan aivotärähdystä ole tulossa, sen verran tärkeä pelaaja kuitenkin Rangersille.
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
No nyt ei kyllä ole varaa menettää Nashiä. Joukkueen tärkein pelaaja Lundqvistin ja Callahanin kanssa.

Sharksit kova jengi ja vielä vieraissa back to back niin voitto olisi ollut yllätys, mutta olihan tuo selkäsauna myös. Näyttää siltä, että alakerrassa puolustajat eivät ole heränneet kauteen vielä. Jopa Staal ja Girardi näyttävät olevan melko hukassa. Kukaan ei oikeen tiedä mitä kiekon kanssa pitäisi tehdä ja alueelle pujottelisi jopa hymyilevä Hannes. Kuvamateriaalia toditusteena voi katsoa melkein minkä vaan pelin highlightit ja sieltä näkee, kun alueelle tullaan kun hiekkalaatikolle Staalin ja muiden koittaessa niittää lumpeita. Viime pelistäkin pakkoa mainita, että harvoin hymy nousee kun maali päästetään, mutta Staal huitoi heinää kyllä niin myöhässä.

Lunkan piikkiin en eilistä laittaisi. Okei hyvänä päivänä ja paremmalla tuurilla olisi voinut 3 noista tarttua, mutta vaikea noita metrin päästä suuntaa muuttavia sun muita on napata.

Toivottavasti jengi kerää itseluottamuksen ja keksii jonkun yhteisen tavan pelata mahdollisimman äkkiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös