New York Rangers 2013–2014

  • 144 780
  • 397

Callahan #24

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Ajankulukseni hieman capgeekistä omaa uutta kokoonpanonäkemystäni:

My Custom Lineup
FORWARDS
Chris Kreider ($1.325m) / Derek Stepan ($3.800m) / Rick Nash ($7.800m)
Mike Cammalleri ($4.500m) / Derick Brassard ($3.200m) / Mats Zuccarello ($1.750m)
Carl Hagelin ($2.000m) / Dave Bolland ($3.375m) / Ryan Callahan ($4.275m)
Eric Nystrom ($1.500m) / Maxim Lapierre ($1.200m) / Derek Dorsett ($1.633m)
Arron Asham ($1.000m) /
DEFENSEMEN
Ryan McDonagh ($4.250m) / Dan Girardi ($3.325m)
Michael Del Zotto ($2.550m) / Marc Staal ($3.975m)
John Moore ($0.965m) / Anton Stralman ($1.700m)
Steve Eminger ($0.850m) /
GOALTENDERS
Henrik Lundqvist ($6.875m)
Martin Biron ($1.300m)
OTHER
Buyout: Brad Richards ($0.000m)
------
CAPGEEK.COM TOTALS (follow @capgeek on Twitter)
(these totals are compiled with the bonus cushion)
SALARY CAP: $64,300,000; CAP PAYROLL: $63,148,333; BONUSES: $762,500
CAP SPACE (22-man roster): $1,914,167

RFA-sopimukset ovat erihintaisia kuin aiemmassa viestissä, mutta se ei ole pääasiana tässä.

Cammalleri ja Bolland olisivat mielestäni erittäin hyvät treiditargetit Satherille. Cammaleri tuo vaaditun viimeistelytaidon vasempaan laitaan, ja myös puskee Hagelinin kolmosketjuun, jolloin syvyyttä riittää.

Bolland on oiva ratkaisu kolmosen sentteriksi. Ja tuossa muodossa ketju olisikin todennäköisesti yksi liigan parhaimpia kahden suunnan ketjuja.

Molemmat pelaajat ovat kesällä 2014 UFA-pelaajia, joten heidän sopimuksensa eivät tulisi häiritsemään ensi vuoden jatkosopimuksia. Pelaajat antaisivat myös vuoden lisää kypsymisaikaa kumppaneille Miller, Lindberg, Hrivik, Thomas jne.

Powe, Pyatt ja Boyle ovat nykyrosterista niitä pelaajia joita käytettäisiin treideissä. Heidän lisäkseen oletettavasti jouduttaisiin siirtämään myös useampi varausvuoro ja mahdollisesti prospecti.

Lapierre ja Nystrom, olisivat neloseen oiva lisä kuten aiemmin on tullut mainittua. Tappavat alivoimaa, pelaavat kovaa, ärsyttävät, tappelevat tarpeen tullen, ja myös voivat paukuttaa n. 20 pistettä täyden kauden aikana.(mallia Bruinsin 4-ketju).

Tuon joukkueen näkisin paperilla kamppailevan kannusta, ja kerrankin sitä tarvittavaa syvyyttä löytyisi. Lundqvist kun mainitsi kauden päätyttyä ettei ole varma haluaako jatkaa Rangersissä, niin tämä antaisi Hankille selkeän kuvan että voitonhalua joukkueella on juuri nyt, eikä viiden vuoden kuluttua.

Ajatuksia?

LGR!
 

Ralph

Jäsen
Cammalleri ja Bolland olisivat mielestäni erittäin hyvät treiditargetit Satherille. Ajatuksia?

Voi hyvinkin olla, että sopisivat Rangersin sapluunaan erinomaisesti, erityisesti Bolland, mutta mitä Rangers antaisi vaihdossa? Erityisesti Cammalleri ei varmasti mikään halpa mies ole, tosin Calgaryn GM voi tehdä mitä vain.
 

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Erityisesti Cammalleri ei varmasti mikään halpa mies ole, tosin Calgaryn GM voi tehdä mitä vain.

Pakataan Brian Boyle lentokoneeseen ja lähetetään se Albertaan, niin paluupostissa tulee luultavasti Mike Cammalleri. Jay Feaster tulee niin iloiseksi, että heittää mukaan vielä Mark Giordanonkin.

Itse kyllä pysyisin kaukana Cammallerista. Ei toki huono pelaaja, mutta hinta/laatu-suhteeltaan kaukana kärjestä. Tarkoitan siis, että samantasoisen kaverin saa taatusti halvemmallakin...
 

Callahan #24

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Itse kyllä pysyisin kaukana Cammallerista. Ei toki huono pelaaja, mutta hinta/laatu-suhteeltaan kaukana kärjestä. Tarkoitan siis, että samantasoisen kaverin saa taatusti halvemmallakin...

Cammalleri on pyytänyt Feasteriltä siirtoa muualle, joten oletusarvoisesti tämä tulee laskemaan hänen siirtoarvoaan. Todennäköisest juurikin Boylen ja prospectin/varausvuoron paketilla saisi Feasterin innostumaan.
 

Rangerman#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Carl Hagelin ($2.000m) / Dave Bolland ($3.375m) / Ryan Callahan ($4.275m)
Eric Nystrom ($1.500m) / Maxim Lapierre ($1.200m) / Derek Dorsett ($1.633m)
Arron Asham ($1.000m) /

OTHER
Buyout: Brad Richards ($0.000m)


Tuo bottomsixin syvyys olisi juuri se, jota tuo joukkue kaipaa. Nuo kentät olisivat myös noissa muodoissaan yhdet NHL:n parhaimmista.

Richardsin ulosostoon olen tässä muutaman päivän aikana kallistumassa. Jos Lecavalier ostettiin ulos on myös mielestäni järkevää laittaa Richards kävelemään ja tyytyä siihen, että pari vuotta sitten tehtiin väärä valinta.

Cammalleri vaikuttaisi hyvältä kohteelta Brassardin rinnalle. Täyttäisi ainakin melkein Gaborikin jättämän aukon maalitilastoissa hyvän sentterin rinnalla.

Edit: Richardsin ulososto voidaan sitten unohtaa, kun nyt on tullut tieto siitäkin. Tieto BR.
 
Viimeksi muokattu:

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Cammalleri on pyytänyt Feasteriltä siirtoa muualle, joten oletusarvoisesti tämä tulee laskemaan hänen siirtoarvoaan. Todennäköisest juurikin Boylen ja prospectin/varausvuoron paketilla saisi Feasterin innostumaan.

Meinasinkin lähinnä tuota miehen palkkashekin kokoa peliesityksiin... Juuri menneen kauden on Rags-fanit tuskailleet Richardsin kanssa, niin kannattaako oletusarvoisesti samantasoinen (ja hintainen) kaveri raijata seuraavaksi sylkykupiksi.

Varmaan toki irtoaisikin suht halvalla, mutta se ei sitä palkkaa kuitenkaan pienennä. Paitsi jos Calgary jättää osan caphitistä itselleen, johon en kyllä usko...
 

SimBLi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
FB:stä bongasin, että Ferriero, 6th rounder (2014) <-> Justin Falk. Ferriero ei säväyttänyt, joten syvyys pakistoon on plussaa.
 

Pegu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Rangers, HJK, Arsenal, 1. FC Köln
Sir Richards pysyy Nykissä. Toivotaan nyt siis että se tatsi taas löytyy Nashin kanssa ja olisi se selvä ykkössena. Stepan ja Brassard 2-3 -ketjut ja Boyle nelosessa.

Hyvä ja oikea ratkaisu. Nyt on Tortorellan rottalätkä pois kuvioista. Uskon, että uuden koutsin johtamana tulemme näkemään myös taitonsa löytäneen Brad Richardsin.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Tämä Justin Falk on mielestäni hyvä lisä NYR-puolustukseen. Olinkin vähän kaivannut lisää kokoa sinne jos Staal on sivussa. Nyt siellä on varalla tuollainen 196cm luutija.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Bujaka! Laitetaanpa tiskille vielä Grossilta (+Rangersin kotisivuilta) englanniksi, mitä Rangersin haaviin jäi viikonlopun draft-tilaisuudesta. Kahdella ensimmäisellä kierroksella siis ei Rangersilla tänä vuonna varauksia ollut. Hyvä toi jutun alustus.


Rangers director of player personnel Gordie Clark spoke before the draft of the Rangers needing to add defense depth.
So, of course, with their first three picks, all in the third round, the Rangers selected three forwards.

At No. 65, the Rangers selected center Adam Tambellini, 6-2, 170 pounds, the son of former NHL player and Oiler general manager Steve Tambellini. He had 14 goals and 13 assists in 16 games for Surrey (BCHL). He’s a left-handed shot who will play college hockey at North Dakota.

At No. 75, the Rangers selected Russian left wing Pavel Buchnevich, who is 6-foot, maybe 170 pounds who had one goal and one assist in 12 KHL games for Cherepovets. In 24 games for Almaz Cherepovets, in a lower rung of league, he had eight goals and 15 assists in 24 games. (Buchnevich has two more seasons to go on his KHL contract.)

At No. 80, the Rangers picked 5-11, 177 pound left wing Anthony Duclair who had 20 goals and 30 assists in 55 games playing for now-Avalanche coach Patrick Roy with Quebec (QMJHL).

And, in the fourth round, the Rangers finally selected a defenseman, 6-4, 220 pound Ryan Graves (no relation to Adam Graves, though the two did speak after Ryan Graves was picked), who had three goals, 13 assists and 90 penalty minutes in 68 games for Prince Edward Island (QMJHL).

And with their final selection the Blueshirts chose goaltender Mackenzie Skapski from Kootenay of the WHL in the sixth round.



Mitä muuta:

-Clowen oikeuksia kaupitellaan muille ennen perjantain UFA-aikaa - ei siis jatkoa Rangersissa, ihan hyvä näin.
-Qualifying offerit tarjottiin kaikille paitsi Michael Sauerille, hänestä tulee näin ollen UFA.
-Ulf Samuelsson on Vigneaultin ensimmäinen kiinnitys tiimiinsä apuvalmentajan paikalle.
-Prospect Camp alkoi tänään Gardenissa, kaikki tärkeimmät viime vuosilta ovat suurinpiirtein mukana lukuunottamatta J.T. Milleriä ja ruotsalaisia, jotka saapuvat leireille sitten ennen kautta. Kaikki viikonlopun draftatut ovat myös mukana.
-Rangers aloittaa jälleen kauden evakossa Gardenin kolmannen ja viimeisen kunnostusvaiheen takia ja palaa marraskuun alun paikkeilla kotiin kauden avaavalta vieraskiertueeltaan. Tämä (eli Larry Brooks/NY Post) on nostanut esiin mahdollisuuden kohdata Tortorellan Vancouver heti kärkeen, jos ei jopa runkosarjapelissä, niin preseasonmatsissa.

Ainiin, ja tervetuloa vaan Rangerman. Mistä toi kasi tulee, Marek Malik..? heh. Uudet kirjoitukset Rangersista ovat aina tervetulleita.
 

SimBLi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Kuulun siihen kannattajakuntaan, joka olisi halunnut pitää Ryanen Manhattanilla. Tietysti Zuccarello ja Hagelin ovat halvempia ja nuorempia vaihtoehtoja, sekä nykykunnossa tasaisempia. No hard feelings.

Rangers kävi kauppaa Flyersin kanssa. Muutamia NHL-pelejä pelannut Kris Newbury suuntaa Phillyyn vaihdossa Danny Syvretiin. Juuri 28 vuotta täyttänyt Syvret on pelannut NHL:ssä 59 peliä runkosarjassa tehoin 3+4=7. Pudotuspelikokemusta on kaudelta 2010-2011 kymmenen ottelun verran ilman pisteitä.

Sauerille ei siis tarjottu QO:ta. Syvretillä on vuosi jäljellä 587,5k sopimusta ja hetkeä aiemmin hankittu Falk on RFA. AHL:n ja NHL:n välissä seilaavia syvyyshankintoja. Varmasti parempia kuin Hamrlik. Näkisin kuitenkin, että NHL-tasoisia puolustajia pitää olla seitsemän ja AHL:ssä kaksi kärkkyy paikkaa.

McDonagh - Girardi
Del Zotto - Strålman
Staal - Moore
Eminger
(Falk, Syvret)

Tuossa kolme alinta pitäisivät varmasti hyvää kilpailua keskenään. Toivottavasti siis Staal on kunnossa kun kausi alkaa.
 

Rangerman#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
Ainiin, ja tervetuloa vaan Rangerman. Mistä toi kasi tulee, Marek Malik..? heh. Uudet kirjoitukset Rangersista ovat aina tervetulleita.

Kiitoskiitos! 8 numerolla kun olen itse joskus pelannut lätkää niin siitähän se. Olin pienempänä suuri Ovechkin-fani niin sen perusteellahan tuo on joskus valittu. Tietysti myös Rangersin Prust toi myös uuden valon tuohon numeroon. Tämän hetkinen Rags pelaaja Powe ei sitä tee...

Nyt kun on Draft suoritettu niin seuraava lähtökohta on Free Agent Frenzy, josta saattaa tulla Rangersin osalta vilkas tai olla lähinnä vaan läpihuutojuttu. Itse toivoisin tuonne vielä jotain kunnollista top6 hyökkääjää olisiko se Evander Kane vai joku muu. Ja sitten ehdottomasti lisää potkua tuonne bottom6:n puolelle. Pakistokin on Falkin ja Syvretin jälkeen ihan ok, mutta näkisin yhdelle rightin-pakille tilaa tuossa kakkosparissa koodinimellä ''danboyle''. Näin myös DelZotto/Staal voitaisiin kaupata johonkin hyvään laituriin. Ehkäpä mieluiten DelZotto.

eli jotenkin näin

McDonagh-Girardi
Staal/DelZotto-''danboyle''
Moore-Strålman
Eminger,Falk...

Draftista vielä sen verran, että kun on päässyt vähän jäljille näistä Buchnevicista, Tambellinista ja Duclairista, joiden varauksia itse odottelin jo ensimmäisen kierroksen lopulla tai ainakin toisen kierroksen alussa. Näen jopa ryöstön mahdollisuuden.

Anthiny Duclair on nopea pelaaja (yksi QMJHL:n nopeimmista), jolla on huikea laukaus, joka lähtee nopeasti ja tarkasti. Hän on pelaajatyypiltään siis offensiivinen laitahyökkääjä, mutta hän on myös hyvä puolustuspäässä.
Pavel Buchnevich on samantyylinen pelaaja kuin Duclair. Hänellä on loistavat hyökkäyspään taidot. Hän on isokokoinen, mutta silti nopea ja taitava. Toivottavasti näkisimme hänet muutaman kauden sisällä NHL:ssä.
Adam Tambellini taas on itselle hieman tuntemattomampi nimi kuin yllämainitut, mutta mitä nyt hfboardsilla katselin ja muutaman scouting reportin perusteella hänkin on hyvä mailankäsittelijä ja samalla myös isokokoinen. Tämä entisen Edmonton Oilersin GM:n poika saattaa olla muutaman vuoden sisään ehdolla yhdeksi palaseksi Rangersin hyökkäystä.

Draftista myös tarttui mukaan Ryan Graves (puolustaja) ja Mackenzie Skapski (maalivahti) nämä kaverit ovat tuntemattomia itselle, mutta toivottavasti näistäkin olisi tulevaisuudessa hyötyä Rangersille.

Nyt nokka kohti Free Agent Frenzya ja siitä sitten tulevaan kauteen...
 

Stuka

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HPK, Liverpool & FC Bayern.
Ulf Samuelssonin tulo kakkosvalmentajaksi aiheutti kivat fiilikset täällä. Muistelen vieläkin kun Uffe siivosi maalin edustaa, yleensä ylikovaa. Ja myös Tie Domin cheapshotti joka taisi osaltaan olla lopettamassa uffen aktiiviuraa pelaajana. Uffe ihan suosikki svedu pelaajia ikinä. Foppa taitaa olla se ykkönen..
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Jännä homma kuinka monelle tuo Tie Domin cheapshotti on jäänyt mieleen mutta näinhän se monesti on että rotat jää hyvin mieleen.

Ulf oli kyllä äijä mutta tykkäsin myös Kasparaitiksesta.

Ulf kakkosvalmentajaksi ja Messier seuraavaksi General manageriksi niin mitäs keksitään vaikka Leetchille? :)
 

Outsider

Jäsen
Kukapa unohtaisi sitä, kun Domi pisti yhden historian pahimmista rotista syömään omaa lääkettään. Toivotaan nyt silti, että Uffella on jotain annettavaa valmennuspuolella, vaikka pelaajana olikin oksettavaa jätettä.

Mielenkiinnolla odottelen minkälaisia palasia ensi kaudeksi löydetään, mutta tässä vaiheessa on tärkeintä, että Richardsin kanssa päätettiin jatkaa. Vahvistuksia pitäisi löytää, mutta esim. joku Cammalleri vastaavalla caphitillä olisi ollut aika Philadelphiamainen ratkaisu tähän paikkaan.
 

Stuka

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HPK, Liverpool & FC Bayern.
Jännä homma kuinka monelle tuo Tie Domin cheapshotti on jäänyt mieleen mutta näinhän se monesti on että rotat jää hyvin mieleen.

Ulf oli kyllä äijä mutta tykkäsin myös Kasparaitiksesta.

Ulf kakkosvalmentajaksi ja Messier seuraavaksi General manageriksi niin mitäs keksitään vaikka Leetchille? :)

Joo, Kaspan liian matalat lonkkataklaukset ja vastustajan kuumentamiset oli ihan parasta seurattavaa. Pelasi usein naama ruhjeilla kun vastustajat yritti kaikin keinoin saada sitä pois pelistä. Osastoa, kauhee vastustaja mutta haluaa omaan joukkueeseen...

Uffen tunnetta tarvitaan ja kaverilla ihan hyvä valmentaja kokemuskin Modosta ja Coyotesista. Youtubesta löytyy vaikka mitä matskua jos haluaa tutustua ns hässäkkä -osastoon siitä mitä Ulf sai aikanaan aikaan. On mm kolattu joku Cam Neely ja tapeltu Rick Tocchetin kanssa sekä aiheutettu Wayne Gretzkyn vaimolle aivotärähdys(!).

Messier vissiin väistymässä kokonaan Nyrin organisaatiosta johonkin hallihankkeeseen, korjatkaa jos väärässä. Kuitenkin aika harmi että lätkän ehkä TOP5 legendoja lähtee ns takaoven kautta pois. Taisi turvatyöpaikka-aika mennä umpeen Satherilla.

Leetch henkilökohtaisesti kieltäytynyt näistä kosiskeluista, kaverilla oli aikanaan C-rinnassa ja vaikka onkin Nyrin kaikkien aikojen kovin puolustaja, niin ei koskaan ollut omimmillaan johtajana. Leetchin vanha aisapari Jeff Beukeboom(paras hokinimi ikinä!) sen sijaan on Whalen kakkosvalmentaja, ja myöhemmin tämä vanha Nyr nimi voisi kokeilla isompiakin valoja.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Leetch tosiaan taisi olla aika hiljainen ja rauhallinen kaveri, ei ehkä sellainen joukkueen sytyttäjä kun ei voi enää pisteitä tehdä. ;)

En ole nyt kerinnyt seuraamaan töiden takia NHL-vapaita agentteja, onko ketään spekuloitu jo NYR-nuttuun? Huomenna varmaan jotain tapahtuu mutta tärkeintä olisi saada ne pitkät jatkot nykyiselle rungolle.
 

True Blue

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, TPS
Nyt kun nämä hullut päivät alkoivat ja liikahduksia, jopa shokeeravia sellaisia on tapahtunut eikä Manhattanilla ole vielä kynä sauhunnut, kysynkin kenet sinä haluaisit nähdä kirkkaissa valoissa? Itselle jotenkin Filppulan näkeminen Rangersissa olisi ihastuttavaa, vaikka tosiasiassa en hänestä oikein pidäkään.
 

Callahan #24

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Rangersin ja Satherin tähän mennessä ainoa hankinta frenzyssä on Dominic Moore, viimekauden välivuotta pitänyt sentteri tulee todennäköisesti taistelemaan 4-sentterin roolista.

Voisiko tämä tarkoittaa mahdollisesti Boylen treidaamista jonkunnäköisessa paketissa top9 laituriin?
 

Stuka

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HPK, Liverpool & FC Bayern.
Valtteri meni kovalla pahvilla Tampaan, olis mahtunut nyriin juu. Moore symppis hankinta. 3/4 sentteriksi menee ja voi mahtua hyvin pelatessaan kahteen ekaan kenttään myös.
 

SimBLi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Benoit Pouliot vuoden sopimuksella Manhattanille. Arvoa pahvilla 1,3 miljoonaa. Pidän todella hyvänä hankintana. Ei ole top6-hyökkääjä, mutta tuo kaivattua kilpailua niistä paikoista. Sujahtaa Brassardin vierelle. Tarkoittaako tämä esimerkiksi Zuccarellolle hei ja näkemiin?

Hagelin-Stepan-Nash
Kreider-Richards-Callahan
Pouliot-Brassard-Pyatt
Dorsett-Moore/Boyle-Asham/Powe
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Tarkoittaako tämä esimerkiksi Zuccarellolle hei ja näkemiin?

Ei suinkaan, mutta Pyatt saattaa olla se joka lahtee. Powe seka Asham ovat menneen talven lumia, heidat siirrettiin eilen waiverseille. Rangers on hankkinut Pouliotin lisaksi Dominick Mooren (1 year/$1 million). Pouliot seka Moore ovat mielestani hyvia, suhteellisen riskivapaita bottom 6-signauksia ja tuovat monipuolisuutta ja kaivattua kovuutta ketjuihin. Jokatapauksessa ketjupaikoista tulee olemaan melkoista kilpailua silla mukana taistelemasta paikoista on viela Miller, Fast, Lindberg seka Hailey.

Zuccarello saanee hyvan sopimuksen Rangerseilta, uskon itse kahden vuoden sopimusta parin miljoonan dollarin hintaan per vuosi. Idioottimaistahan se olisi jattaa Zuccarello ilman sopimusta, eikohan han talla kaudella nayttanyt etta han kuuluu taalaliigaan.
 

Isotuoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moustaches
Zuccarello saanee hyvan sopimuksen Rangerseilta, uskon itse kahden vuoden sopimusta parin miljoonan dollarin hintaan per vuosi. Idioottimaistahan se olisi jattaa Zuccarello ilman sopimusta, eikohan han talla kaudella nayttanyt etta han kuuluu taalaliigaan.

Todellakin! Zuccarello oli joukkueen parhaita poffeissa. Pieni ja helvatan taitava pelaaja, lisäksi osoitti keväällä todellista taistelijan luonnetta ja oli jopa joukkueen ahkrampia taklaajia joissakin matseissa.
 

Rangerman#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, New York Rangers
No niin eipä sitten tullut Nystromia eikä Lapierrea Rangersiin. Nystromin hintalappu oli suurempi mitä odottelin. Lapierre taas olisi kelvannut tuolla 1.1milj. pahvilla tännekin, mutta kun sitä ennen oli jo hankittu Dominic Moore niin ei hänkään olisi mahtunut Ragseihin.
Pidin paljon Rangerssin tyylistä Free Agent Frenzyssä. Ei lähdetty hakemaan mitään kuuta taivaalta, vaan keskityttiin täyttämään niitä kohtia rosterissa, joissa on vielä täytettävää.

Kyllä tuonne silti vielä yksi top9 laituri mahtuisi joukkoon. Oma suosikkini olisi Chad LaRose, joka on viimeiset vuodet pelannut Carolinassa. Hän mahtuisi hyvin tuonne kolmosen/nelosen laitaan jakelemaan pommeja ja tekemään siinä sivussa sen kolmisenkymmentä pistettä. Hänen lisäkseen markkinoilla on tarjolla vielä esimerkiksi Peter Mueller tai miksei jo Vigneaultille tuttu Mason Raymond.
Myös Chuck Kobasew voisi olla hyvä kokeilu neloskenttään, jos muiden palkkavaatimus nousee älyttömän korkealle.
Näiden kaikkien caphitit ovat siinä 1.0-3.0milj akselilla.

Tottakai tällä hetkellä nuo RFA pelaajien sopimukset tulisi olla tärkeimmät ja toivottavasti McDonaghille, Stepanille ja Hagelinille saataisiin järkevät tehtyä järkevän hintaiset laput ja suhtkoht nopeasti. Ja onhan tuolla vielä tuo Minnesotasta hankittu Justin Falk ilman sopimusta. Hänkin kuuluu näihin RFA pelaajiin.
Matt Zuccarellolle on myös sopimus kohtapuoliin syntymässä joka on hyvä asia. Pari vuotta n.2miljoonan caphitillä olisi aika hyvä.

Darroll Powe ja Arron Asham on siis mitä ilmeisimmin lähdössä ja tämä on hyvä asia.
Mitäköhän herrojen Taylor Pyatt ja Brian Boyle kanssa meinattiin tehdä?Voisikohan näistä ainakin Pyattin treidata vaikkapa johonkin draftpickiin...

Pienoista Capgeek hahmotelmaa olen tässä päivän aikana tehnyt ja päätynyt tälläiseen...

CAPGEEK.COM USER GENERATED ROSTER
My Custom Lineup
FORWARDS
Chris Kreider ($1.325m) / Derek Stepan ($3.800m) / Ryan Callahan ($4.275m)
Carl Hagelin ($2.000m) / Brad Richards ($6.667m) / Rick Nash ($7.800m)
Benoit Pouliot ($1.300m) / Derick Brassard ($3.200m) / Mats Zuccarello ($1.800m)
Chad Larose ($2.200m) / Brian Boyle ($1.700m) / Derek Dorsett ($1.633m)
Micheal Haley ($0.600m) / Dominic Moore ($1.000m) /
DEFENSEMEN
Ryan McDonagh ($3.700m) / Dan Girardi ($3.325m)
Michael Del Zotto ($2.550m) / Marc Staal ($3.975m)
John Moore ($0.965m) / Anton Stralman ($1.700m)
Justin Falk ($0.800m) /
GOALTENDERS
Henrik Lundqvist ($6.875m)
Martin Biron ($1.300m)
OTHER
Buried: Arron Asham ($0.075m)
Buried: Darroll Powe ($0.142m)
------
CAPGEEK.COM TOTALS (follow @capgeek on Twitter)
(these totals are compiled with the bonus cushion)
SALARY CAP: $64,300,000; CAP PAYROLL: $64,706,667; BONUSES: $762,500
CAP SPACE (23-man roster): $355,833
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös