New York Rangers 2011-2012

  • 186 596
  • 500

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Lännen reissulta täydet pisteet, vaikka tiukaksi meinasi mennäkin kun Minnesotasta vain maalin voitto ja Winnipegissä 0-2 tilanteesta nousu ohi. Winnipegissä muutenkin saatiin about alkupuoli peliä pelata pelkästään alivoimaa. Toronton katsomon pienen buuauksen Richardsia kohtaan ymmärrän, mutta mies sai vielä kovemmat buuaukset Winnipegissä, why? Eihän mies ole sinne ajatellutkaan menevänsä tai mitään... Myös Gaborikin maalin jälkeen Minnesotassa en osannut sanoa oliko hurrauksia vai buuauksia ex-tähdelleen.

Ja olihan siellä Christensen ja Ortmeyer vastassa ex-Rangereita Wildissä. Täytyy sanoa että...hmm...ei heillä kyllä mitään voiteta runkopelaajina, kuten Wild näyttää.

Suomalaisista Koivu teki maalin ja Miettinen ns. näytti mukavalta.

Pittsburgh onneksi kompuroi rakkaan naapurin Islandersin kanssa kahdella 3-5 häviöllä ja täten johtoasemaan tuli pieni ilmarako.

Erixon palasi takaisin Whaleen.

Fedotenko voi alkaa tässä vaiheesssa kautta lämmittelemään reisiään, koska hänen spotlight on vasta tulossa, playoffit. Viime kaudella mies lunasti (omasta mielestäni) jatkosopimuksen hyvillä playoff-näytöillään ja nyt odotan jälleen samaa.

Rangersille tällä kaudella niin vaikea Montreal vielä vastassa (ensi yönä), ennen kovan nelikon kohtaamista loppuun.
 

lasaleiko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Rangersille tällä kaudella niin vaikea Montreal vielä vastassa (ensi yönä)
Eipä ollut enää season seriesin viimeisessä kohtaamisessa Broadwayn sinitakeilla juurikaan vaikeuksia, Canadiens kaatui 4-1. Lundqvist oli totutun kovassa vireessä, ja puolustus piti komeasti Habsin ykkösnyrkin Pacioretty-Desharnais-Cole kurissa. Eipä sieltä oikein muilta voi nykysellään jatkuvaa tulosta odottaa.

Hienoa (ja samalla niin ikävää) oli kyllä seurata Ryan McDonaghin peliä. McD oli isossa roolissa tuossa em. Habsin hyökkäyskolmikon pimentämisessä, blokkasi laukauksia ja onnistui muutenkin mitätöimään maalintekoyritykset. Varsinkin Colen saadessa hyvä paikka tehdä maali, tämä mies tuntui hyppäävän aina jostain esiin ja eliminoi maalintekoyrityksen. Ja tämä puolustaja olisi ihan hyvin voinut pelata vierasjoukkueenkin paidassa.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Tuli tosiaan taas tärkeä voitto viime yönä Montrealista ja nyt alkaa jo näyttää aika hyvältä tuo itäisen lohkon voittaminen. Pittsburgh on jo 5 pojoo takana mutta vielä on 4 peliä jäljellä. lasaleiko, Ryan McDonagh ja Dan Girardi on varmaan NHL:n paras pakkipari pimentämään nämä toisten tähdet ja blokkaamaan laukauksia.
 

Captain_Cally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Rangers, NY Yankees
Ensi yönä Flyersin vieraana ja tekisi todella hyvää ottaa voitto, koska näin ollen varmistuisi myös Itäisen konferenssin ykkössija ja kotietu vähintään konferenssipeleihin playoffseissa. Okei tasapelikin riittää, mutta kuka nyt semmoisista. Kaikki viisi keskinäistä peliä tällä kaudella voitettu ja jos nyt tämäkin hoidettaisiin, olisi se ensimmäinen kerta sitten kauden 1971-72 kun "pyyhkäistään".

Muutenkin tällä viikolla mielenkiintoisia pelejä luvassa, joista toivottavasti saadaan kasattua mukava draivi päälle. Let's go Rangers!
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Jesh, kyllähän se Phillykin kaatui numeroin 5-3 ja jo kuudennen kerran tällä kaudella! Pelin highlights. Marian Gaborik teki kauden 41 maalinsa, hyvässä vedossa on kyllä mies ollut! King Henrik nappasi kauden 39 voittonsa ja tuohon voittomäärään hän ei ollutkaan vielä Rangersissa yltänyt. Niin kuin aina asiaan kuuluukin niin oli pelissä ollut pari myllyäkin, eli tanssiparit oli nyt ensimmäisessä erässä: Prust vs Rinaldo ja Rupp vs Shelley. Enää olisi vain 2 peliä jäljellä tämän kauden runkosarjaa ja nämä pelit ovat torstaina vieraissa Penguins ja lauantaina sitten kotona Capitals. Pirun hienolta tuntuu tuo jo varmistunut itäisen lohkon piikki paikka mutta vielä olisi mahdollisuus voittaa myös koko NHL:n runkosarja, koska NYR on samoissa 109 pisteessä Canucksien kanssa. Tästä on hyvä jatkaa kohti playoffeja ja siellä vastaan tulee joko Buffalo Sabres tai Washington Capitals!
 

Callahan #24

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
81/82 runkosarjaottelusta pelattu ja idän kärki varmistettu Philly voiton jälkeen, eilen Penguinsin vieraana mielestäni melkoisen aneeminen peli ja se näkyikin tulostaululla kun pisteet jäivät Pittsburghiin 5-2 lukemin.


Lauantaina hyvinkin mielenkiintoinen ottelu tiedossa Capitalsia vastaan paristakin syystä:

Voitolla joukkue varmistaisi Presidents Trophyn, eli runkosarjan parhaan joukkueen pokaalin voiton. Toki Vancouverin hävitessä ja St. Lousin voittaessa vain toisen kahdesta jäljellä olevasta ottelusta tuo samainen pysti eksyisi Manhattanille.

Toinen mielenkiintoinen pointti ottelussa on se että 8:na oleva Washington on voiton päässä oman divisioonansa kärkipaikasta, tuokin kyllä vaatii sen että Florida häviää kotonaan Carolinalle.

Mutta mielenkiintoa lisää se että jos Rangers voittaa lauantain pelin ensimmäisen kierroksen varma vastustaja on tällöin Washington (nostattaa ainakin minulle hieman kylmää hikeä pintaan viimevuosien playoffien takia, Rangershän tosiaan tippunut 2 edellistä kertaa Playoffseista juuri Washingtonille ensimmäisellä kierroksella.)

Joten hävitessä Rangers voi kohdata hieman mielekkäämmän vastuksen ensimmäisellä kierroksella eli Floridan.

Yhtäkaikki olen erittäin tyytyväinen runkosarjaan, en olisi päiväunissanikaan uskonut että joukkue on jo tällä kaudella valmis taistelemaan konferenssin/liigan kärkipaikasta. Omat odotukseni olivat nimittäin siellä 6-8:n sijan paikkeilla.

Mitä pidemmälle keväällä mennään sen parempi, pessimistinä en usko runkosarjan lennon johtavan aina pokaaliin asti. Mutta näinkin nuorelle joukkueelle on jokainen playoff-ottelu merkittävä. Uskon myös että tämä kausi on vain "alkusoittoa" joukkueen tulevista vuosista, ja siitä kuinka kilpailukykyinen nuori organisaatio on kyseessä.

Tästä vielä fiilistelyt kauden tapahtumista ensiviikolla alkavia playoffseja odotellessa: http://www.youtube.com/watch?v=LH-xYizpBV0

LGR!
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Katsoin eilen nuo kauden kaksi viimeistä peliä putkeen ja kyllä sattui Rangersille huonot pelit alle ennen playoffeja! Pitää olla kuitenkin tyytyväinen runkosarjaan vaikka menikin Penguins ja Capitals pelit penkin alle. Oishan tuo Presidents Trophy maistunut mutta nyt playoffeissa tuleekin vähän yllättäen vastaan Ottawa joka on mieluisampi vastustaja fanien kannalta kuin Washington! Rangersin miehistön pitäisi olla suurin piirtein terveenä mutta tuo King Henrik vähän laittoi huolestumaan kun ei meinannut saada juuri mitään kiinni Capitalsia vastaan.

Rangersin oletetut kentälliset Ottawaa vastaan:

Hagelin-Richards-Gaborik
Anisimov-Stepan-Callahan
Dubinsky-Boyle-Fedotenko
Rupp-Mitchell-Prust

McDonagh-Girardi
Del Zotto-Bickel
Staal-Stralman

Lundqvist

Ei kun kannun jahtiin ke-to yönä!
 

Erling

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Kiekko-Espoo, Arsenal, Honka
Mainittakoon, että Rangers teki viime yönä EL-sopimuksen vuoden 2009 ykkösvarauksen Chris Kreiderin kanssa. Linkki uutiseen, Andrew Grossin blogiin.
Kreideriä on odotettu New Yorkiin jo parina kesänä, mutta hän on halunnut jatkaa menestyksekästä yliopistouraansa. Reilu viikko sitten hän voitti Boston Collegen kanssa NCAA-mestaruuden, ja on ollut viime vuodet tämän 2000-luvun parhaan amerikkalaisen yliopistojoukkueen suurin tähti.
Suomalaisille Kreider on tuttu viime ja toissa kevään MM-kisoista, sekä USA:n junnujen vuoden 2010 kultamitalijoukkueesta.

Kreider on äärimmäisen nopea ja hyvin luisteleva, todellinen maalintekijä, ja on Rangersin prospecteista se kirkkain helmi.

Spekulaatiot käyvät kovina aiotaanko Kreider ottaa mukaan osaksi Rangersin "cup runia", sillä nyt mukaan tulolla käytetään kolmen vuoden entry level -sopimuksen ensimmäinen vuosi. En usko, että Sather/Tortorella tätä "tuhlaisivat" jos Kreiderin mahdollisuuksia auttaa joukkuetta ei nähtäisi todellisina.
On totta, että hyppy yliopistosta NHL:ään on varsin iso. Rangersissa Derek Stepan ja Ryan McDonagh ovat tämän tehneet, mutta kohtuullisella AHL-siirtymäajalla. Brian Boylella siirtymiseen meni vielä enemmän aikaa. Toisaalta Kreiderillä on kokemusta miestenkin peleistä, ja häntä voidaan pitää poikkeuksellisen lahjakkaana sekä kypsänä pelaajana.
Katsotaan, voi tuoda jokatapauksessa mielenkiintoisen vaihtoehdon Tortorellalle, varsinkin jos Hagelin ei pysty täyttämään kärkiketjun saappaitaan tai jos Dubinsky ei pysty ottamaan tarvittavaa roolia maalienteossa.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Köntsän mainitsemasta Kreideristä, että hän osallistui nyt Rangersin harjoituksiin, joka tarkoittaa automaattisesti ilmeisesti sitä, että hänen ensimmäinen vuosi (kolmesta) tulokassopimuksestaan lähti käyntiin. Mitä ilmeisemmin mies ei kuitenkaan ensimmäiseen kohtaamiseen ota osaa, mutta jotenkin voi päätellä ettei Kreiderin ensimmäistä vuotta "poltettu" turhaan, vaan mies myös väkisinkin nähdään kokoonpanossa jossain vaiheessa. Voisin sanoa että pikkiriikkisen olen innoissani näkemään miehen otteet. TOSIN en itse olisi ns. tuhlannut ensimmäistä vuotta tähän kauteen (=suoraan playoffeihin), enkä realistisesti odota kummoisia. Mutta kun mies on hyvässä menossa ja voitti omat pelinsä, niin what the hell. Let's see!

Mies otti numeron #20, kun käytössä oli jo Bostonin numeronsa - Rangersissa viime aikoina niin haluttu - #19.

Noin muuten itseltäni meni totaalisen ohi loppu runkosarja ja vain täällä tekstien ja recapien varassa mentiin. Hieman heikostihan se loppu meni, mutta hyvä että silti Pens pysyi takana ja Ottawa on itsellenikin se miellyttävin vastustaja, vaikkakin vaikea kyllä oli runkosarjapeleissä. Ainakin vaihtelua Washingtonista.

Nyt katsotaan jatkuuko hyvät otteet, vai onko ne playoffit sittenkin taas niitä paljon puhuttuja eri pelejä. Ei nyt mitään Vancouverin kanssa rematchia -94 tarvi haihatella, mutta kun edes joukkue pelaisi pääasiallisesti tasollansa ja sitten legendaarisesti katsotaan mihin se riittää.
 

Erling

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Kiekko-Espoo, Arsenal, Honka
Nyt katsotaan jatkuuko hyvät otteet, vai onko ne playoffit sittenkin taas niitä paljon puhuttuja eri pelejä. Ei nyt mitään Vancouverin kanssa rematchia -94 tarvi haihatella, mutta kun edes joukkue pelaisi pääasiallisesti tasollansa ja sitten legendaarisesti katsotaan mihin se riittää.

Jos vielä jotain pientä ennakkotunnelmointia ennen ekaa peliä laittaa, niin mielestäni Sportsnet:n Jesse Spector (jossain, en muista missä) mainitsi, että periaatteessa nuori Rangers-joukkue on vuoden "edellä" mestaruusaikataulusta.

Eli voi olla, että tänä keväänä maksetaan niitä kuuluisia oppirahoja. Jos näin käy niin toivottavasti mahdollisimman myöhään: ensimmäisellä kahdella kierroksella tippumista pidän pettymyksenä, mutta niin hyvin tässä on ehtinyt viimeisen viidentoista vuoden aikana nöyrtyä, että mestaruuksista en vielä kehtaa haaveilla...


Krederistä vielä: tosiaan luisteli ensimmäiset treenit viime yönä, ja Tortorella jatkoi avointa linjaansa koskien mietteitään kokoonpanoista (Grossin blogista):

Dressed in a green practice jersey, Kreider skated as a fourth forward on the Brandon Dubinsky-Brian Boyle-Ruslan Fedotenko line, most likely indicating he will not be in the lineup tomorrow night in Game 1 against the Senators, though coach John Tortorella made it clear he would not be answering any questions about the lineup, or Kreider for that matter.

Mahdollisuuksista päästä peleihin:

At 6-foot-3, 230 pounds Kreider possesses the skating ability and the physical ability to make an impact in the NHL. But he said he knows he has to earn that opportunity.

Ja lopuksi, Rangers todella halusi, että Kreider astuu mukaan jo nyt:

On whether he considered waiting until this summer to sign with the Rangers and begin his pro career during training camp in September: “That was an option, there were several different ways to look at it but they were pretty adamant about getting started and getting down here as soon as possible. I wanted to do that. I wanted to help any way I could.”
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Nayttaa silta etta Kreider lahtee Ottawaan mukaan, Hagelin sai kyynerpaataklauksestaan kolmen ottelun pelikiellon (!) Shanahanilta.

Andrew Gross, joka on yleensa aina hyvin neutraali kirjoituksissaan, oli ymmarrettavista syista paatoksesta hyvinkin ihmeissaan:
It’s not really surprising that Hagelin received some supplementary NHL discipline for the hit but three games seems a big extreme. At the very least, Shanahan’s rulings during the postseason - and we’re still waiting to see if he’ll further discipline the Senators’ Matt Carkner for punching Brian Boyle while the Rangers center lay on the ice - seem inconsistent. Three games for Hagelin does not mesh with Predators defenseman Shea Weber being fined after shoving Henrik Zetterberg’s head into the glass after the end of Game 1 of Nashville’s series with the Red Wings. And no matter how Shanahan might punish Carkner, it still won’t match the Rangers losing Hagelin, a top line skater compared to a goon, for three games.

Hagelin suspended three games | Ranger Rants

Kieltamatta talla hetkella korpeaa todella paljon ko. paatos, mutta nailla mennaan. Pitaa vain luottaa siihen etta Rangersin leveampi seka parempi materiaali viea pitkassa sarjassa voiton. Hagelin paasee sitten seuraavalla kierroksella taas mukaan.

e:
Down Goes Brown @ Twitter
"If Alfredsson head-shotted Hagelin instead of vice versa, I bet the suspension would be less. Hagelin would only get two games. #nhllogic"

ee:

NY Rangers otti verkkosivuillaan virallisesti kantaa Hagelinin saamaan kolmen ottelun pelikieltoon. Pelikiellon ja sen pituuden Rangers hyvaksyi, mutta ilmaisi aaneen tyytymattomyytensa liigan linjaan ja heidan jakamiinsa pelikieltoihin. Ja omasta mielestani taysin syysta. Hagelinin pelikielto oli taysin ansaittu, mutta kolmen ottelun pelikielto linjaan nahdan oli aivan yliliioiteltua.

New York Rangers' Statement on the suspension of Hagelin | Rangers.nhl.com
 
Viimeksi muokattu:

True Blue

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, TPS
NY Rangers otti verkkosivuillaan virallisesti kantaa Hagelinin saamaan kolmen ottelun pelikieltoon. Pelikiellon ja sen pituuden Rangers hyvaksyi, mutta ilmaisi aaneen tyytymattomyytensa liigan linjaan ja heidan jakamiinsa pelikieltoihin. Ja omasta mielestani taysin syysta. Hagelinin pelikielto oli taysin ansaittu, mutta kolmen ottelun pelikielto linjaan nahdan oli aivan yliliioiteltua.

Niin varsinkin kun huomioimatta jätetään esim Callahanin kohtelu jossa myös tultiin kyynärpäällä päähän ja vielä suuremmalla vauhdilla verrattuna case Hageliniin.

Toivottavasti Kreider on valmis, vai olisiko siellä scratchattuna kokeneita play offs jyriä?
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Niin varsinkin kun huomioimatta jätetään esim Callahanin kohtelu jossa myös tultiin kyynärpäällä päähän ja vielä suuremmalla vauhdilla verrattuna case Hageliniin.

Toivottavasti Kreider on valmis, vai olisiko siellä scratchattuna kokeneita play offs jyriä?

John Scott tai Scott Kreider, viela ei tietoa kumpi on kokoonpanossa.

Brendan Shanahan oli tanaan aamulla Boomer & Carton aamushowssa, jossa selitteli paatoksiaan case Hagelinissa. Mielestani ei mitaan jarkea tuossa kuinka paljon han henkilokohtaisesti antaa painoarvoa loukkaantumiselle tarkoituksellisuuden yli..

Kuuntele haastattelu tasta

(avaa suoraan mediaplayerin)
 

Isotuoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moustaches
John Scott tai Scott Kreider, viela ei tietoa kumpi on kokoonpanossa.

Brendan Shanahan oli tanaan aamulla Boomer & Carton aamushowssa, jossa selitteli paatoksiaan case Hagelinissa. Mielestani ei mitaan jarkea tuossa kuinka paljon han henkilokohtaisesti antaa painoarvoa loukkaantumiselle tarkoituksellisuuden yli..

Kuuntele haastattelu tasta

(avaa suoraan mediaplayerin)

Niin ja ilmeisesti Alfredson kuitenkin avauksessa, että se siitä loukkaantumisesta.
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Tässä playoffsarjassa käytännössä täysin puolueettomana todettava, että aika raaka tuomio tuli Hagelinille, ainakin kun otetaan ensikertalaisuus huomioon. Todellakin kiinnostaa mikä on playoffien tuleva linja. Oliko liian helppo uhri vai jatkuuko näin muiden kohdalla?
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Kreider lineupissa ja niin on myos Scott, ihan vain varmuuden vuoksi mikali Senators jatkaa mihin viime pelissa jai.

Fedotenko-Richards-Gaborik
Dubinsky-Anisimov-Callahan
Kreider-Boyle-Prust
Mitchell-Stepan-Rupp

Girardi-McDonagh
Staal-Stralman
MDZ-Bickel

e: Tortorella pelaa ketjurulettia, Kreider scratchattiin ensin jonka jalkeen hyvin nopeasti Scott scratchattiin ja Kreider laitettiin ykkosketjuun. Ottaa siis ainakin aluksi Hagelinin paikan
 
Viimeksi muokattu:

Isotuoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moustaches
Aika uskomaton veijari tuo Brian "the big body" Boyle! Kolmas matsi putkeen maali (runkosarjan viimeinen matsi huomioiden, niin jo 4. peli).

Lisäksi Playoffseissa noista kolmesta maalista 2 on voittomaaleja. Huimaa tason nostoa huhtikuussa, ei voi kuin ihailla.
 

True Blue

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, TPS
Aika uskomaton veijari tuo Brian "the big body" Boyle! Kolmas matsi putkeen maali (runkosarjan viimeinen matsi huomioiden, niin jo 4. peli).

Lisäksi Playoffseissa noista kolmesta maalista 2 on voittomaaleja. Huimaa tason nostoa huhtikuussa, ei voi kuin ihailla.

Näistä tason nostoista piti ennen tätä sarjaa kirjoittaa mutta se jäi. Päällimäisenä oli Boyle joka nyt tekee niitä tärkeitä maaleja. Muut joista piti mainita on Dubinsky & Fedotenko. Jälkimmäinen on kyllä tehnyt sitä samaa hyvää duunia kun runkosarjassakin.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
On se nyt vittu. Jain eilen tanne, vaikka olisin voinut menna Bostoniin kavereiden kanssa viikonlopuksi katsomaan Red Sox-Yankees. Ajattelin, etta pakko mun on olla taalla ja menna Rangersin peliin nyt kun pelataan runkosarjan voittajina playoffseja. Mun puolestani kaikki muut paitsi Lundqvist ja McDonagh voivat FUCK OFF!

Son of a mother duck, Rangers on pelannut koko kauden playoffs kiekkoa ja nyt sitten oikeissa playoffseissa ne ei pystykaan enaa voittamaan?? What the fucking hell??

Ensinnakin ei voi olla mahdollista, etta lahes kaikki pelaajat Lundqvistia lukuunottamatta ovat pelanneet huonommin kuin regular seasonin aikana. Gaborik ja Richards olivat hyvia ensimmaisessa pelissa, mutta sen jalkeen nama pelaajat, joiden pitaisi kantaa joukkuetta harteillaan tallaisissa peleissa ovat olleet ihan paskoja ja paras kenttapelaaja on ollut Boyle?! Missa ovat Gaborikin rannelaukaukset tai Stepanin syotot?

No ei pitaisi olla yllattynyt, koska sanoin jo aikaisemmin, etta Rangers ei edes ansaitse tallaisella pelitavalla voittaa mitaan mestaruutta ja nyt sitten se kai kostautuu, vaikka tata pelitapaa on harjoiteltu ja pelattu koko kausi.

En usko, etta Rangers enaa voittaa tata sarjaa ja niinpa jarkevinta olisi kai alkaa taas myymaan pelaajia ja hankkia oikeita hyokkaajia. Dubinsky, Callahan, Anisimov...siina on esimerkiksi kolme pelaajaa, joiden pitaisi olla "uuden" Rangersin kulmakivia, mutta kaikki kolme ovat taas kadonneet kuvasta taysin -- Dubinskyhan oli jo koko kauden taysin paska, mutta nyt edes Callahan ei pelaa enaa samalla intensiteetilla kuin regular seasonilla.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Dubinsky, Callahan, Anisimov...siina on esimerkiksi kolme pelaajaa, joiden pitaisi olla "uuden" Rangersin kulmakivia, mutta kaikki kolme ovat taas kadonneet kuvasta taysin -- Dubinskyhan oli jo koko kauden taysin paska, mutta nyt edes Callahan ei pelaa enaa samalla intensiteetilla kuin regular seasonilla.
Dubinsky sentään esittää sellaista oikeanlaista rämäpäisyyttä ja periksiantamattomuutta, vaikkei se tulostaululle asti näykään. Callahan taas otti eilen aivan turhia jäähyjä pari kappaletta juurikin pelin tärkeällä loppuosalla ja täten olisi voinut ratkaista pelin jo aikaisemmin. Ei se nyt ihan kapteenin juttu ole nököttää jäähyboksissa tuossa vaiheessa peliä. Outo juttu. Ja Anisimovkin varmaan siellä jäällä on ollut. Kai. Ehkä.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
On jo pitempään askarruttanut että onko tarkoituksellista katsojien kalastelua vaiko vaan puhdasta sattumaa että Rangersin pelaajisto ja runko on noinkin yhdysvaltalainen? Stepanin, McDonaghin, Callahanin, Dubinskyn, Boylen, Bickelin ja Ruppin myötä kotimaisuusaste kokoonpanossa on varsin korkea 7/20 ja jatkoa on luvassa ykköskierroksen varausten Kreiderin ja J.T. Millerin myötä.
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
kotimaisuusaste kokoonpanossa on varsin korkea 7/20.

Bickel seka Sauer ovat myoskin Yhdysvaltalaisia. 9/20 siis.

En usko etta kyseessa on niinkaan katsojien kalastelua. New Yorkilainen pelityyli suosii Yhdysvaltalaisia haalaripelaajia joilla on tietty pelitapa pelata. Kova tyomotivaatio seka halu uhrautua joukkueen eteen on asia jota taalla arvostetaan.
 

maukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kontulan Jokerit
Rangersilla on taas sama ongelma kun ollut jo monta vuotta, eli kunnollista ykkössentteriä ei ole. Richards ei riitä, se nähtiin runkosarjassa ja varsinkin pudotuspeleissä.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Rangersilla on taas sama ongelma kun ollut jo monta vuotta, eli kunnollista ykkössentteriä ei ole. Richards ei riitä, se nähtiin runkosarjassa ja varsinkin pudotuspeleissä.

Oletko kujalla vai muuten vain kujalla trollailemassa?

Täyttä paskapuhetta. Runkosarjan osalta pisteitä voi tuijottaa ja kritisoida, mutta joukkue voitti silti melkein runkosarjan.

Pleijareissa Richards oli hyökkääjien osalta joukkueelleen kaikki kaikessa. Se, että noilla peliajoilla paukut eivät riittäneet Devils-sarjan katkaisemiseen, on hyvin vähän Richardsin vika tai syy. Se, miksi Rangers ei nyt pelaa Cup-finaalissa, on eniten kokonaisuudesta, pelityylistä ja peluutuksesta kiinni. Vaikeaa on vain vastata, olisiko tämä miehistö toisenlaisella peluutuksella (tasaisemmalla) tai pelitavalla päässyt näinkään pitkälle. Tuskin vielä. Parin kauden päästä olemme siltä osin viisaampia. Rangers-pelaajien parasta ei ole vielä nähty, uskon todellakin niin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös