New York Rangers 2011-2012

  • 186 599
  • 500

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Torts kuormitti puolustuksen TOP4:sta muuten taas aika hyvin (Girardi 33:31, McDonagh 32:04, Del Zotto 23:19 ja Staal 19:21) ja pakko toivoa ettei McDonaghille käynyt lopulta pahemmin Ferencen taklauksessa. Tosi pahan näköinen niitti.

Staal on näköjään jo noussut peliajassa Stralmanin ohi ja hyvä niin! Toivotaan tosiaan ettei McDonagh saa tuosta tällistä saikkua. Juuri kun oletaan saamaan Eminger ja Sauer takaisin kehiin niin ei toivoisi lisää näitä poissaoloja. Brad Richards sai näköjään vihdoinkin pisteen aikaiseksi, on vähän niukkaa ollut tuo pistetehtailu tässä tammikuussa. Gaborikilla on nyt viime öisten maalien jälkeen kasassa 25 häkkiä ja sijoitus nyt 3rd. Rangersin ja Gaborikin otteita on kyllä ollut ilo seurata, tätä lisää!
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Täällä (+JA:n raportissa) onkin jo kaikki sanottu, joten tyydyn lukuhommiin. Varsinkin kun päiväpeli teki tepposet ja omat menot viipyivät ensimmäisen erän yli, joten kakkosen puolesta välistä pääsin vasta valitettavasti mukaan itse. Mukava kärkikamppailu joka tapauksessa.

Se mitä piti sanomani, että Lundqvistissa on pistänyt silmään joku ja nyt tajusin että sehän on -rummun pärinää- uudet syndit. Ilmeisesti Bauerin joku tämänvuotinen painos samoista tai jotain, paremmin perillä olevat kertokoot jos haluavat.

Lundqvist Winter Classicia ennen.
Lundqvist Winter Classicin jälkeen.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Hahaa, on aina yhta hienoa kayda voittamassa Bostonissa. Olin pelissa ja Rangers pelasi kylla jarkevan pelin. Lisaksi Lundqvist oli tietysti taas hyva.

Girardista taytyy sanoa se, etta han voisi pelata varmasti 40 minuuttia talla hetkella eika se nakyisi tai tuntuisi missaan. Lisaksi Girardi on myos parantanut peliaan huimasti parista viime kaudesta ja nyt lisaantynyt vastuu on sitten se palkinto siita.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
NYR-WPG 3-0

Viimeisestä pelistä ennen taukoa tuli myös voitto kun Atl...Winnipeg kaatui tyylipuhtaasti 3-0 ja (suunnitelmissa olleen) Bironin tilalle maaliin laitettu Lundqvist pelasi näyttävillä torjunnoilla itselleen nollan. Biron oli flunssassa eikä pukenut otteluun lainkaan.

Jotenkin vaan tuosta Winnipegistä paistoi edelleen vahvasti juuri se Atlantan tekeminen. Paikkoja ei hyödynnetä ja pörrätään siellä täällä. Voisin sanoa että paras seitsemästä-sarjassa näkemistäni joukkueista juuri Winnipeg olisi selviten häviäjä Rangersia vastaan. Tuli mieleen edellinen kohtaaminen Atlantaa vastaan playoffeissa...

Ja olihan siellä Miettinenkin, täytyi oikein seurata millä perusteilla mies paluunsa teki NHL:ään. Ekassa maalissa oli kentällä keräten pelistä -1 ja näkyvimmin taisi olla esillä, kun oma pelaaja laukaisi suoraan Miettistä, hänen ollessaan maskissa. Sekä MSG-kommentaattorin vaikeudet lausua miehen nimi. Siinä ne jotka jäi mieleen.

McDonaghille ei onneksi mitään vakavampaa siitä Bostonin pelaajan takaapäin tuuppaisusta tullut ja mies oli kokoonpanossa.

JLandin mainitsemat Hagelin ja Mitchell vaan jatkavat hyviä pelejä ja maalientekoa. Richards -eli tämä meidän uusi ykkössentterimme- oli jo ehkä huvittavastikin kolmosen keskellä. Viimeisen maalin mies kuitenkin lopulta teki. Eikä tuota pelaamista nyt voi kyllä mitenkään verrata esim. Druryyn tai Gomeziin, sen verran monipuolisempaa on kuitenkin. Ja eiköhän mies tuolta tule nousemaan ainakin Boylen paikalle kakkoseen jossain vaiheessa.

Se piti vielä sanoa, että Rupp otti kaksi kertaa matsin Thorburnia vastaan ja oli jotenkin vaatimaton näissä. En tiedä mikä oli, mutta kunnon tappelua ei näyttänyt ollenkaan saavan aikaan. Vastustajalta ilmeisesti vielä hiukan loukkaantui käsikin, mutta siltikin toisessa kohtaamisessa oli taas paremmin mukana kuin Rupp. Tähän osa-alueeseen olin kyllä pettynyt, ei ollut Ruppin päivä.

Pittsburgh ja Malkin kävivät viime torstaina ottamassa voiton, jonka jälkeen jatkoaikavoitto Bostonissa ja eilen nollapeli Winnipegin kanssa. Siitä on viikon päästä hyvä taas jatkaa Devilsin vieraana.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Työkiireiden takia kerkesin vasta nyt katsomaan tuon viime yön maalikoosteen ja tosiaan varman oloinen 3-0 voitto Jetsistä! stiflat, ihmettelinkin koosteessa tuota Dubi-Boyle-Cally ketjua ja Richards sitten oli Fedon ja Prustin keskellä. Ehkä tuolla oli vain tarkoitus herätellä miestä! Toivottavasti ei vaan paineet ala syödä miestä! King Henrikillä kasassa nyt jo 5 nollapeliä.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Olipa muuten aikamoista tervaa tuo Rangers vs Sabres 1-0 -peli! Ratkaisu piti hakea rankkareista asti. Pelissä ei ollut oikein mitään, kumpikaan joukkue ei saanut ylivoimalla mitään aikaiseksi ja maalivahdit olivat ihan tulessa. Olihan siellä hienoja kiekon blokkauksia ja muutama kunnon pusu. Tappelut jäivät pois vaikka Kaleta ja Gaustad ajeli kaikkea liikkuvaa. Kyllä tuo Rangersin ylivoima on vain heikkoa, en voi ymmärtää ettei sitä ole saatu vieläkään toimimaan. Alivoima on sentään änärin 3th parasta. Eikä rankkareidenkaan ampuminenkaan ollut helppoa, onneksi Captain Cally pisti hienosti läheltä ylös! Henkka pelasi taas hienon nollapelin, saldo jo 6!

Nyt on pelattu 49 ottelua ja saatu niistä 69 pistettä. Paljon on kuitenkin vielä parannettavaa mutta onneksi noita voittoja on tullut huonollakin pelillä.
 

Ferris

Jäsen
Erik Christensen kaupattiin Minnesotaan, vaihdossa Casey Wellman. Brooksin mukaan Rangers laittanut mukaan myös kesän 2013 7. kiepin varausvuoron.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Eikä rankkareidenkaan ampuminenkaan ollut helppoa
...
mutta onneksi noita voittoja on tullut huonollakin pelillä.
Joo tuo on totta, nytkin on tullut käsiin kaksi pistettä viimeisimmistä, vaikka voisi olla ihan hyvin tyhjin käsin. Devils-pelissä toki olisi voinut tulla täydet pisteetkin ihan yhtäläisesti kyllä... Mutta näistä tiukoista peleistä siis on hyvä kaivaa niitä tärkeitä pisteitä itselleen.

Tuo rankkareiden ampuminen on kyllä taas nostettava esiin. Eikö sitä jakseta harjoitella ollenkaan? Bironin länget olivat viimeksi niin auki, että sieltä olisi mennyt englantilainen kaksikerrosbussikin. Siis näytti kun mies olisi oikein yrittänyt levitellä niitä, ehkä mies vielä oli jossain horroksessa ja venytteli. Mutta suoraan sanoen noin epävakuuttavaa veskaa rankkareissa en ole vähään aikaan nähnyt kuin Biron oli... Nyt taas viimeisimmässä Stepanin ratkaisu ladata rannaria jo siniviivalta, ei voi olla kovin vaikea veskan ennakoida. Muutenkin jostain syytä Rangersin pelaajat keskittyvät vain suoraan ampumiseen (...tai liian lähelle hitaalla vauhdilla riplailemiseen). Gaborikillakin oli joku 4 onnistumista vajaasta 20:stä, mutta silti saa yrittää ja nyt on onneksi mennyt sisäänkin. Mitchellillä on selvästi parhaimmat yritykset, mutta se hiuksenhieno loppusilaus jää vielä tolppaan. Kaiken kaikkiaan aika kuraa kyllä noi rankkarit Rangersin osalta, onneksi ei usein olla jouduttu niihin ja Lundqvistin ollessa maalissa voi olettaa jotain torjuttavankin. Harjoitelkaa niitä nyt herranjestas!

-Eminger on palaamassa kokoonpanoon ja Bickell pidetään myös ylhäällä, koska pelätään jonkun nappaavan miehen waiversista lähetettäessä alas.

-Wolski ja Woywitka hyväksyivät parin viikon keikan Whalessa, jonka Christensen myös kävi läpi. En oikein tiedä mikä tämä tarkalleen ottaen on, joku viisaampi valaiskoot. Ilmeisesti joku parin viikon "kuntoutusstintti", jonka aikana mies on alhaalla ja menee ohi waivereiden..?

edit: Vai lähti meidän healthy scratch Minnesotaan, kaikkea hyvää Christensenille sinne. Mies oli kyllä hauska pelaaja, osasi pelata paikkaa kuin paikkaa ainakin loukkaantumisapuna. Kun hyökkäyksessä ei loukkantumisia ole, mennee ilmeisesti uusi kaveri Whaleen suoraan..?
 

True Blue

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, TPS
Rangersin facebook sivuilta lainattu:

"Breaking Team News: The New York Rangers have traded Erik Christensen and a conditional 7th round draft pick in 2013 to the Minnesota Wild for forward Casey Wellman who is being assigned to the CT Whale"

Mitään käryä Wellmanista?
 

Callahan #24

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Wellman on varaamaton 87-syntynyt kaveri, tällä kaudella Wildin paidassa 14 peliä tehoin 2+5, Houstonissa piste/peli tahdilla kuluvaa kautta pelannut.

Rangersistä palkkaa taisi siirtyä Minnesotaan siirron mukana huiket 75k?

Olisikohan Satherin ensisoitto ison treidin mahdollisuudelle, joskohan hakee itseään vähän fiilikseen ja lähtee kunnon kaupoille tämmöisen myötä... noo aika kertoo
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Olisikohan Satherin ensisoitto ison treidin mahdollisuudelle, joskohan hakee itseään vähän fiilikseen ja lähtee kunnon kaupoille tämmöisen myötä... noo aika kertoo

Vähän miettinyt tätä treiditakarajaa ja taitaa tänä vuonna olla aika hiljaista Rangersilla. Tai siis kaikkein todennäköisemmin, tiedä mitä Sather sitten ajattelee.
Hyökkäykseen ei mahdu pelaajia ilman loukkaantumisia ja nyt vielä vähemmän kun Mitchell ja Hagelin vakiinnuttivat paikkansa. Wolski olisi ainoastaan olemattoman treidipotentiaalinsa kanssa tarjolla ulospäin hyökkäyksestä. Ehkä johonkin peräpään jengiin voisi mennä "potentiaalisena maalintekijänä", mutta mitä saisi vaihdossa, Wolski II? Ja mitä hyökkäys oikeastaan edes kaipaisi?

Puolustuksessa on miehiä vähän yli tarpeen kun kaikki tervehtyy, mutta ei niistäkään kukaan irroitettavissa oleva ole mitenkään kovan luokan nimi, lähinnä nyt sattunut onnistumaan Rangersin kokoonpanossa lähiaikoina. Tietenkin jos lähdetään ns. "isoja nimiä" liikuttelemaan, kuten vaikka Dubinsky, niin asia on eri, mutta aika vakaasti uskon, ettei tuollaisia tule näkymään pelkän treidaamisen ilosta, koska siinä voi joukkuetasapaino heilahtaa vähän liikaa, kun kuitenkin nyt menee ihan hyvin näinkin. Eli Wolski/joku pakki ulos ja varausvuoroja alemmilta kiekoilta/hyökkäyksen syvyyspelaaja sisään?
 

Callahan #24

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Vähän miettinyt tätä treiditakarajaa ja taitaa tänä vuonna olla aika hiljaista Rangersilla. Tai siis kaikkein todennäköisemmin, tiedä mitä Sather sitten ajattelee.
Hyökkäykseen ei mahdu pelaajia ilman loukkaantumisia ja nyt vielä vähemmän kun Mitchell ja Hagelin vakiinnuttivat paikkansa. Wolski olisi ainoastaan olemattoman treidipotentiaalinsa kanssa tarjolla ulospäin hyökkäyksestä. Ehkä johonkin peräpään jengiin voisi mennä "potentiaalisena maalintekijänä", mutta mitä saisi vaihdossa, Wolski II? Ja mitä hyökkäys oikeastaan edes kaipaisi?

Puolustuksessa on miehiä vähän yli tarpeen kun kaikki tervehtyy, mutta ei niistäkään kukaan irroitettavissa oleva ole mitenkään kovan luokan nimi, lähinnä nyt sattunut onnistumaan Rangersin kokoonpanossa lähiaikoina. Tietenkin jos lähdetään ns. "isoja nimiä" liikuttelemaan, kuten vaikka Dubinsky, niin asia on eri, mutta aika vakaasti uskon, ettei tuollaisia tule näkymään pelkän treidaamisen ilosta, koska siinä voi joukkuetasapaino heilahtaa vähän liikaa, kun kuitenkin nyt menee ihan hyvin näinkin. Eli Wolski/joku pakki ulos ja varausvuoroja alemmilta kiekoilta/hyökkäyksen syvyyspelaaja sisään?


Kyllä uskon Satherin hakevan ainakin hyökkäyspäähän lisää maalintekovoimaa, joukkue on kuitenkin koko kauden pelannut ilman todellista "ykkösketjun vasenta laituria", joten voisin kuvitella että joku tulevan kesän vapaa-agentti eksyy manhattanille. Esim Tuomo Ruutu voisi olla yksi erittäinkin hyvä vaihtoehto kyseiseen rooliin. Mutta aika kertoo, kyllä uskon Satherin tekevän kaikkensa tulevalla siirtorajalla jotta joukkueen hyökkäyspää saisi vahvistusta, en kyllä pahastuisi jos joukkueeseen saataisiin vielä joku "viivapelote" jolla tuo ylivoimakin saataisiin kuntoon kevättä varten.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Nyt on pelattu 49 ottelua ja saatu niistä 69 pistettä. Paljon on kuitenkin vielä parannettavaa mutta onneksi noita voittoja on tullut huonollakin pelillä.

Rangers on pelannut koko kauden playoffs jaakiekkoa ja se voilla hyva asia kevatta ajatellen, mutta onhan se helvetin tylsaa. Kaikki aina sanovat, etta vain voittaminen merkitsee jotain ja onhan se jossain maarin myos totta kun pelataan oikeasti mestaruudesta, mutta 82 pelia tuollaista pelia alkaa jossain vaiheessa vasyttamaan.

Tietysti Tortorella on tehnyt taysin oikein ja saanut joukkueen pelaamaan vahvuuksien kautta, mutta mua vahan pelottaa se, etta mita tapahtuu, jos Lundqvist pelaa muutaman huonomman pelin ja Rangersin on pakko tehda maaleja. Gaborik ja Callahan ovat olleet hyokkayspaassa ok, mutta esimerkiksi Richardista on tulossa talla tahdilla taas yksi UFA bust.
 

Stuka

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HPK, Liverpool & FC Bayern.

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Rangers on pelannut koko kauden playoffs jaakiekkoa ja se voilla hyva asia kevatta ajatellen, mutta onhan se helvetin tylsaa. Kaikki aina sanovat, etta vain voittaminen merkitsee jotain ja onhan se jossain maarin myos totta kun pelataan oikeasti mestaruudesta, mutta 82 pelia tuollaista pelia alkaa jossain vaiheessa vasyttamaan.
Nyt täytyy kysyä ihan mielenkiinnosta millaista peliä haluaisit nähdä? Mielestäni niitä menneitä vuosia voi kutsua pääpiirteittäin tylsiksi peleiksi, kun lähinnä vain Lundqvist piti aina joukkuetta pelissä. Mutta nyt on sentään tullut onnistumisia hyökkäyspäässäkin ja on hiukan erityylistä pelaajaakin, kuten vaikka Hagelin. Itse olen ihan ilolla ottanut vastaan tämän kauden peliesityksen, mutta toki muitakin mielipiteitä saa olla.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Nyt täytyy kysyä ihan mielenkiinnosta millaista peliä haluaisit nähdä? Mielestäni niitä menneitä vuosia voi kutsua pääpiirteittäin tylsiksi peleiksi, kun lähinnä vain Lundqvist piti aina joukkuetta pelissä. Mutta nyt on sentään tullut onnistumisia hyökkäyspäässäkin ja on hiukan erityylistä pelaajaakin, kuten vaikka Hagelin. Itse olen ihan ilolla ottanut vastaan tämän kauden peliesityksen, mutta toki muitakin mielipiteitä saa olla.

No se toinen lockoutin jalkeinen kausi on hyvaa jaakiekkoa mun mielestani. Tosin puolustus ei ollut niin hyva kuin nyt, mutta hyokkays on taysin erilaista.

Kuten sanoin niin on ymmarrettavaa, etta Rangers pelaa nain koska se nakojaan toimii ja tuo voittoja ja pisteita. Mutta se on siis playoffs jaakiekkoa ollut koko kauden.

Hagelin ja Mitchell ovat pelanneet todella hyvin ja ansaitsevat ollakin ylhaalla, mutta sitten taas esimerkiksi Richards on ollut aika keskinkertainen. Samoin Dubinsky ja Anisimov. Myos ylivoima on ollut koko kauden taas hukassa.

Voitot ovat aina tietysti voittoja, mutta kun katsoo jokaisen pelin niin jossain vaiheessa dump & chase alkaa vasyttamaan.

lol ja heti tuli maali jo kun aloin kritisoimaan.
 

Stuka

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HPK, Liverpool & FC Bayern.
"You cant beat us!"
"You cant beat us!"

-Garden

Mahtava peli ja osoitus Nyrin voittamiskulttuurista. Ei se kaunista aina ole mutta mulle kelpaa. Lundqvist, timanttinen av ja kova viimeistelyprosentti.

Vaikea sanoa mitä joukkue tarvitsisi ennen siirtoikkunan sulkemista. Suomalaisittain olisi hieno nähdä Teemu tai Tuomo manhattanilla...

Jäi hieno fiilis tästä, nyt kannattamaan Giants voittoon!
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Rangers vaan jyrää ja Callahan on aivan uskomattoman hieno äijä. Tää on vähä niinku seurais jotain huonosti käsikirjoitettua filmiä, kun voittoja tulee jatkuvasti ja kippari takoo maaleja ja kovanyrkit vastustajia. On ompelutettava yhteen Rangers blanco paitaan kyllä 24.
 

Callahan #24

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Rangers vaan jyrää ja Callahan on aivan uskomattoman hieno äijä. Tää on vähä niinku seurais jotain huonosti käsikirjoitettua filmiä, kun voittoja tulee jatkuvasti ja kippari takoo maaleja ja kovanyrkit vastustajia. On ompelutettava yhteen Rangers blanco paitaan kyllä 24.

Oli kieltämättä mukava katsella peliä eilen kyseisen herramiehen WinterClassic-paita päällä!

Jääkiekkoilun perikuva! Pelaa kovaa, ottaa taklaukset vastaan jäämättä valittamaan tai lähtemättä hakemaan kostoa, on valmis hyppäämään jokaisen kiekon eteen joukkueensa puolesta. Täydellinen kapteeni...
Mutta tämänhän me jo kaikki tiesimmekin!
 
Mitä on tapahtunut Brandon Dubinskylle? Kausi toisensa jälkeen kasvattanut pistemääriään ja oli viime kaudella Rangersin paras pistemies ja uran paras kausi 24 maalilla ja 54 pisteellään. Tällä kaudella hyvä jos 10 maalia saa tehtyä ja 30 pistettä. Viimeiseen 10 otteluun taitaa olla yksi piste tehtynä. Oli vielä viime kaudella eniten peliaikaa saanut Rangers-hyökkääjä, mutta tällä kaudella asia on toisin ja hän onkin vasta 5. eniten peliaikaa saava hyökkääjä. Onko peliaika ja etenkin ylivoima-aika vähentynyt tehottomuuden johdosta vai onko homma juuri toisinpäin? Vai onko Dubinsky pelannut tällä kaudella samalla tavoin kuin viime kausina on nähty, mutta nyt vain ei kiekko löydä tietään maaliin? No yhtä kaikki, Rangers on liigan kärjessä vaikka osa joukkueen syömähampaista alisuorittaa, joten ehkä joukkueen kannattajat eivät näe tässä ongelmaa.
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Taisi muuten pieni joulutauko tehdä ihmeitä Ryan McDonaghille. Ennen joulua tuntui näin sivusta seuraajasta, että McDonaghin tankki alkoi olla vähän tyhjä ja se näkyi useammin kuin aiemmin tällä kaudella myös valotaululla.

Nyt kun noita tilastoja katseli niin ennen joulua joulukuussa McDonagh oli vain kahdesti plussalla ja joulukuun saldo oli hänelle heikko -5. Joulun jälkeen McDonagh on 21 pelissä ollut vain kerran miinuksella ja saldo noista peleistä on +17. Pisteitä ei ole syntynyt aivan alkukauden malliin, mutta tulokaskauden saldo nyt on tuplattu ja ei tuo 5+15 nyt ihan huonosti ole.

Mites Rangers kannattajat näkevät McDonaghin? Ottaako kaveri Rangersin ykköspakin viitan vai onko hän ottanut sen jo?
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Mites Rangers kannattajat näkevät McDonaghin? Ottaako kaveri Rangersin ykköspakin viitan vai onko hän ottanut sen jo?

Kyllahan McDonagh on ollut Girardin kanssa selkeasti Rangers miehiston ylivoimaista parhaimmistoa koko kauden, ei vain talla jalkipuoliskolla. Alussa toki pienia kasvukipuja, mutta myoskin saappaat jotka hanelle annettiin taytettavaksi, oli vahintaankin suuret. Kuitenkin McDonagh on ne tayttanyt ja vahan jopa ylikin. Kuuluu ylivoimaisesti suurimpiin yllattajiin tana vuonna.

Dubinsky taasen.. Vaikka kuinka paljon miehesta pidankin, olisi aika paastaa hanesta irti. Tietylla palkkashekilla pitaisi tulla tietty tulosvastuu ja Dubi ei sita ole aivan pystynyt tayttamaan. Ellei Tortorellalla ole jotain assaa hihassa miten Dubinsky alkaisi taas tuottamaan tuloksia viime kauden malliin, en pistaisi yhtaan pahitteeksi jos Dubinsky olisi seuraavassa vaihtokaupassa mukana parin varauksen kanssa. Toki mies tekee hyvaa jalkea alivoimassa seka jaksaa taistella lapi ottelun, joten vaikka hanta ei vaihdettaisikaan, ei se olisi suurikaan pettymys.

Ykkospaikka itaisessa konferenssissa antaa paljon anteeksi. Niin pelaajille kuin valmennusjohdolle. Ja vaikka miinuspuolia pelista loytyykin, on niita talla hetkella vahemman kuin positiivisia asioita. Rangersin ylivoima on takkuillut viime aikana (tosin Flyersia vastaan tehtiin kolme), mutta alivoima onkin sitten liigan parhaimmistoa. Liigan yhdesta parhaimmasta puolustuksesta ja maalivahtipelista kun saisi yhdistettya hyvaan hyokkayspeliin, niin Rangers olisi suhteellisen ylivoimainen nippu. Pitaa muistaa etta Rangers on talla hetkella liigan karkipaassa keskinkertaisella hyokkayksella.

Mikali hyokkayspeli seka ylivoima saadaan ennen POffeja kuntoon, tulee Rangersista todella vaarallinen nippu jota kenen tahansa olisi lahes mahdoton voittaa.

Voittaminen Rangersia vastaan on jo nyt todella vaikeaa.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Hop. Eipä olisi lähiajat paremmin voineet mennä. Itse pääsin taas (vasta) seuraamaan pelejä kun Bostonista haettiin vierasvoitto puhtaalla pelillä 0-3 ja sitä ennen Tampa, Philly ja Washington olivatkin jo kaatuneet. Ja sitä ennen toki tulikin, ah, aina niin kirvelevä 1-0 tappio paikallisvastustaja Devilsille.

Tulevat vastustajat ovatkin mukavan mielenkiintoisia, kun lännestä saapuu nyt illalla/yöllä alavireisesti viime pelit pelannut ja kuuden pelin häviöputkessa seilaava Chicago. Mielenkiintoinen joukkue jokatapauksessa.
Seuraavaksi sunnuntai-illalla saapuu vierailulle NHL:n peränpitäjä Columbus, jossa siirtospekulaatioiden keskellä oleva Rick Nash pelaa. Jostain syystä Rangerskin on tottakai taas jälleen yhdistetty myöskin näihin huhuihin mukaan.

Biron maalissa tänään ja Heritage-asut yllä. Mielelläni palaisin pelkkään kahden peliasun käytöön kun on jo neljä asua joukkueella, mutta kai ne sitten myy, että niitä käytetään. Luulisi tosin jotain muutakin olevan syynä.

Bickellkin on päässyt nyt pelaamaan puolustajana nelosen laidasssa, kun Fedotenko on ollut loukkaantuneena. Kaipa se sitten niinkin käy.

Woywitka ja Wolski kutsuttu/tulleet takaisin kuntouttamisjaksolta Whalesta.
Onko Wolski kehissä pitkän tauon jälkeen, jos Fedotenko jatkaa poissaoloaan. Jos Bickell jatkaa kokoonpanossa, voi miehet hyvillä mielin unohtaa kokoonpanosta, sillä silloin Bickell olisi syrjäyttänyt kummatkin niin hyökkääjänä kuin puolustajana. Saapa nähdä mitä Tortorella tekee.

Toi Dubinsky-juttu on aika paha lähteä arvioimaan. Paljon asioita kuittautuu nyt kun joukkueella menee hyvin, kuten yllä sanottiinkin. Itse en oikein usko että sellaista joukkuetta helpolla olisi, jossa kaikki pelaisi taitojensa ylätasolla. Nyt se on Dubinsky joka ei sinne pääse. Jos menisi heikommin, olisi myös Richards ja kokematon puolustus heti tulilinjalla. Itse antaisin joukkueen olla tällähetkellä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös