New York Rangers 2011-2012

  • 186 588
  • 500

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Mikä tekee Averystä 2-4 miljoonan arvoisen?

Avery on talla kaudella kalastanut jaahyn vastustajalle 1.7 kerran keskiarvolla per 60 minuuttia kun samalla ottaa jaahyn 0.6 kerran keskiarvolla 60 minuuttia kohti. Avery on myoskin todella nopea luistelija, osaa tapella valttavasti ja saa joukkueen ajoittain syttymaan. Osaa myos ratkaista peleja.

Tuollaiseen pelaajaan kaksi miljoonaa tuhlaa ihan mielellaan. Ymmarran kylla muiden joukkueiden kannattajien inhon miesta kohtaan, mutta New Yorkissa mies on aarimmaisen pidetty. Niin kannattajien kuin joukkueen sisalla.
 
Viimeksi muokattu:

Pauli

Jäsen
Ei Satherkään niin hullu oo että myisi Richardsin pois. Yksi parhaista pelaajista koko joukkueessa. Ehkä tampan aikana oli kakkossentteri mutt silti joukkueen paras pistemies. Tärkeä pelaaja nyt rangersille ja ois kauden tuho jos hänet myytäis pois. Mutta ei kukaan oikeasti varmasti häntä oo kauppaamassa tai edes haluaisi kaupata.
 

Haukijärvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Mikä tekee Averystä 2-4 miljoonan arvoisen?

Ei Avery ehkä 4miljoonan arvoinen olekkaan, mutta kelpaa oikein hyvin 2miljoonan palkalla Rangersiin. Vstk laittoikin jo muutaman hyvän pointin, ja monet unohtavat että Avery on suht hyvä käsistään.

Alkukaudesta, kun Avery pelasi vielä farmissa, Rangersin pelit eivät oikein kulkeneet ja yleisössä kuultiin useasti "AVERY!" AVERY!" huutoja. Averyn paluun jälkeen joukkue nostikin tasoa ja on pelannut erinomaisesti.
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
11 päivän nykin reissusta tuli palattua juuri ennen joulua. Kaksi ottelua tuli katsottua paikan päällä. Dallasia vastaan msg:ssä, jonne tuli liput hommattua rutkasti etukäteen. Kaksi lippua noin 110 dollaria yhteensä hyville paikoille. Ennen peliä meni lähemmäs 400 dollaria Rangers-tuotteisiin, mm. Lundqvistin pelipaita (185 dollaria), wc-pipo (tais olla 38 dollaria, mutta kyllä nyt kelpaa)..


Alkukaudesta, kun Avery pelasi vielä farmissa, Rangersin pelit eivät oikein kulkeneet ja yleisössä kuultiin useasti "AVERY!" AVERY!" huutoja. Averyn paluun jälkeen joukkue nostikin tasoa ja on pelannut erinomaisesti.

Alkulämmittelyssä tuli heti huomattua, että mr.16 puuttuu ja heti mietin, että mitähän tästäkin tulee.

Puuduttava peli. Tyttöystävä ensimmäistä kertaa katsomassa lätkäpeliä paikanpäällä ja hyvä että pysyi edes hereillä.

Prustin tappelu ja Lundqvistin pelastukset olivat illan kohokohtia. Boyle kilautti rystyltä tolppaan sen lähemmäksi maalia ei Rangers päässyt.

Kolmannessa erässä alkoi "we want Avery" - huudot kuulua.

Loppuviikosta sitten käytiin kyselemässä lippuja 20 päivä New Jerseyä vastaan prudential centerisssä käytävään mittelöön.

Kolmas paikka mistä kysyttiin lippuja niin saatiin hyvään hintaan 45 dollaria kappale. Paikat olivat ylimmästä katsomasta ja onhan se korkea halli täytyy sanoa.

Tuli mentyä junalla New Jerseyyn ja nopeastihan se kävi. Tais olla noin 20minuuttia Times Squarelta. Asemalta ulos ja siitä alle viiden minuutin kävely ja oltiin jo hallilla. Matkalla hallille ei ollut kuin parkkipaikkoja ja oltiin vähän etuajassa niin jouduttiin siinä hallin ovilla odottamaan reipas puolituntinen. Meitä odottajia viihdytti noin minuutin pituinen pätkä (lyhyt osa let it snow, hieman kamera yms kieltoja ja devilsin paitahehkutusta), jonka me ehdimme siis kuulla noin 30 kertaa.

Kun vihdoin pääsimme sisään halliin niin olihan se hieno halli. Tuli syötyä jotain nachoja ja ranskalaisia pelissä.

Ensimmäisiä huomioita hallilla oli muuten Rangers-fanien runsaus. Valehtelematta voin väittää, että ei Rangers-faneja ainakaan vähempää ollut kuin Devils. Paljon näki muuten pariskuntia ja kavereita, joilla toisella Devils-paita ja toisella Rangers-paita päällä.

Peliä oli ehtinyt kulua vain 3 sekuntia, kun Rupp ja Janssen ottivat mittaa pitkässä tappelussa toisistaan. Eka erä Devilsin erä ja Rangers maalia sai odotella toiseen erään asti. Sitä ennen Stepan veti tulisen vedon ylärimaan ja en muista kuka kolisutti tolppaa. Mutta sitten ensimmäinen Rangers-maali paikanpäällä nähtynä ja maalintekijänä (vstk:ta lainaten) Artem "The Assassin" Anisimov. Maalinedestä Stepanin loistavasta poikkisyötöstä. Peli 1-1. Nyt sai tuulettaa, maali tuntui aivan kotimaalilta. Meidän katsomokin oli suurimmaksi osaksi Rangers-faneja ja vieressä Rangers-fani ja ylhäällä iso Rangers-porukka, joten heti maalin jälkeen heiteltiin femmoja.

Tästä Rangers sai energiaa ja Marian Gaborik sivalsi maalinedestä Rangersin 1-2 johtoon. En muista oliko ennen vai maalin jälkeen, mutta Dubinsky pelasi loistavan paikan McDonaghille, jonka tykki viehui jälleen ylärimaan. Ainiin ennen ensimmäistä maalia osa hallista (ml. tyttöystäväni) tuuletti Rangersin tolppaa, joten kyllä Martyllä oli tolpat kavereina. Kolmatta maalia saatiin odotella aivan pelin loppuun asti. McDonagh ottaa muistaakseni jäähyn, kun heittää kiekon pois alueelta hanskallaan. Devils pyöritti vaarallisesti ja Lundqvist ilmiömäisesti piti Rangersiä pystyssä. 1min20sek pelkkää pyöritystä ja vaarallisia tilanteita ennen kuin Dubinsky heittäytyy ja purkaa kiekon Devils-päätyyn. Tästä ei kauaa kulu, kun Hagelin ryöstää väsyneeltä Kovyltä (pelasi kaikki ylivoimat ja muutenkin paljon) kiekon ja karkaa Boylen kanssa 2-1 ja päättää itse vetää ja siellä soi, 1-3 ja alle viisi minuuttia peliaikaa jäljellä! Devils otti maalivahdin pois, mutta se ei auttanut vaan oli vain ajan kysymys, koska Rangers tekee 1-4, lopulta Gaborik sai kunnian viimeisillä sekunneilla. Täten loistavan ottelun ja tunnelman jälkeen Rangers voittaa 4-1! Hieno fiilinki oli kyllä paikallispelissä ja oli kiva lähteä hallilta kohti nykiä, kun jokapuolella kuului "LET'S GO RANGERS".
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Täällähän on käyty vilkasta keskustelua vaikka oli joulu ja kaikkee. Itse kotiuduin sukuloimasta vasta eilen illalla ja nyt meni sitten viime yö katsellessa nuo Islanders ja Flyers pelit. Nythän viime yönä Islanders oli kaatunut uudestaan ja nyt numeroin 3-0! NYR on nyt siis koko itäisen konferenssin ykkönen ja NHL:n kakkonen Chicagon jälkeen. Chicago on kylläkin pelannut 2 peliä enemmän. En olisi uskonut että tämä on SE KAUSI jolloin palaset loksahtavat paikoilleen. Olitte muutkin jo kehuneet näitä meidän pakkeja, Girardi, Del Zotto, McDonagh ja nyt myös Stu Bickel. Huikeita pakkeja jotka ovat nostaneet tasoaan koko ajan. Gaborik johtaa NHL:n maalipörssiä 22 osumallaan ja Prust johtaa tappelupörssiä 11 lähdöllään. Huikea kausi menossa ja fanit kiittää! :)
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Täytyy nopeana kommenttina sanoa, että tuollaisia JoukaHaisen tyylisiä omakohtaisia tarinoita, joita ei tv-ruudulta näe, on aina mukava lukea. Kiitos siitä.

Joukkue seilaa viiden pelin voittoputkessa ja tosiaan eilen kaatui paikallisvastus puhtaasti. Del Zotto ja Hagelin olivat kovassa vireessä, unohtamatta Gaborikia, vaikka tyhjiin onkin muutaman nyt heittänyt. Muuta ei oikein nyt voi sanoa, kun ns. joulupukin kanssa on lähinnä aika mennyt.
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Oltiin JoukaHaisen kanssa sitten samoissa peleissa naemma. Se Dallas peli oli kieltamatta aika puuduttava. Samoin edellinen Tampaa vastaan pelattu peli..

Itaisen konferenssin karkitiimi, Gaborik johtaa maaliporssia ja peli kulkee perhanan hyvin. Niinkuin stiflat tuossa jo totesikin. Alkaa kukaan perhana tulko herattamaan tasta unesta, vaikuttaa liian hyvalta ollakseen totta.
 

Captain_Cally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Rangers, NY Yankees
Kirjoittelen jotain ajatuksia ennen Capitals-peliä...

Aika hyvin syvyyttä löytynyt tämän kauden puolustuksesta! Mikä tuli itselle aika isona yllätyksenä kun tuota depth chartia ennen kauden alkua hahmottelin. Del Zotto ottanut isoa roolia kun runkomiehiä on saikulla ja tosi mukava huomata hänen päässeen yli viime kauden vaikeuksistaan. Bickelin pelistä myös tykkään, tuo semmoista mukavaa ryhtiä alakertaan. Strålmanin viimeisimmät pelit ovat ainakin paperilla menneet ihan mukavasti, eikä oikeastaan ole erottunut negatiivisesti. En nyt häntä mitenkään erityisesti ole seurannut. Ainahan tällaisissa tuuraustilanteissa on uusilla mahdollisuus näyttää ja ainakin toistaiseksi ovat esiintyneet hyvin.

Hyökkäyksessä pakko nostaa maalijyvänsä löytäneen Gabbyn rinnalle Carl Hagelin, joka on mielestäni lunastanut paikkansa ylhäällä loppukaudeksi. Winter Classiciin liittyen lueskelin juttua hänen yliopisto-vuosistaan ja kävi ilmi, että Hagelin on pelannut jo pari kertaa ulkojääottelun noina vuosina. Tuossa linkki mielenkiintoiseen stooriin: http://rangers.nhl.com/club/news.htm?id=608388

Näillä minuuteilla starttaa nuorten mm-kisojen matsi USA-Suomi, jossa mielenkiintoni kohdistuu eräiden suomalaisten ohella J.T. Milleriin. Pojasta ei ole itselläni paljon tietoa, mutta ehkä kyseinen ottelu kertoo jotain. Ensi yö siis mielenkiintoinen Rangersia seuraavalle ja toivotaan hyvän flown jatkuvan Capsia vastaan!
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Caps @ Rangers 4-1

Eipa paljoa kerrottavaa tamaniltaisesta pelista Capsia vastaan. Pystyivat sulkemaan Rangersin lahes joka osa-alueella ja pelasivat varsin kurinalaista pelia. Biron pelasi maalilla, mika oli mielestani virhe. Capsia vastaan pitaisi ehdottomasti laittaa agressiivisempi maalivahti aloittamaan. Bironille lahes jokainen maaliin mennyt veto olisi ollut torjuttavissa. Ja vaikka han on hyvin talla kaudella pelannut, antaa han todella paljon reboundeja eteensa. Jonkinlainen ongelma hanella on saada kiekko kerralla haltuun. No, semihyva peli hanelta kaikenkaikkiaan mutta se ei yksinkertaisesti riita. Dubinsky sai tehtya Rangersin ainoan maalin, mika antaa hieman toivoa siita etta Dubi heraisi henkiin kauden edetessa puolivalia kohti. Tulevia POffeja ajatellen aarimmaisen tarkea pelaaja kyseessa.

Rangers sai pelin kolmannen eran lopussa parikin ylivoimamahdollisuutta Capsien johtaessa 3-1, mutta mahdollisuuksia ei paasty kayttamaan hyvaksi. Capsien alivoima oli vahintaankin loistavaa. Callahan paasi potkaisemaan yhden sisaan pelia ollen alta kymmenen minuuttia jaljella, mutta selkea potkuliike tapahtui ja maali hylattiin. Oikeututusti. Ansaittu tappio tosiasia talla kertaa.

Sen verran pelottaa etta Caps roikkuisi siella Play Off-viivan tuntumassa ja Rangers konferenssin karkipaassa, tai toisinpain.. Talla kertaa ei millaan huvittaisi kohta Capitalsia ensimmaisella kierroksella.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Tuosta Caps @ Rangers 4-1 pelistä vielä niin katsoin eilen tuon pelin ja ihmettelin taas kuinka surkeasti tuo Rangersin ylivoima toimii. Siellä on paljon taitoa kentällä mutta ehkä siellä maskissa pitäisi olla enemmän lihaa tms. Kiekko kyllä pyörii mutta vedot eivät mene ihan maalille asti. Rangersin ylivoima taitaa olla NHL:n sijalla 20 kun taas alivoima taisi olla peräti sijalla 7. Ja kuten jo vstk mainitsikin niin Biron ei ollut nyt hyvä valinta maaliin. Aika tylsä peli kaiken kaikkiaan, Ovetshkin oli myös näkymätön, ajeli vaan Girardia joka kyllä välillä antoi myös takaisin.
 

Baroun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Per sempre Tito †
Osaako, joku MSG:ssä käynyt kertoa onko hallissa jonkinnäköinen fani/urheilukauppa missä voisi käydä ennen peliä? Ja kuinka paljon ennen pelin alkua kannattaa hallille mennä?

Kiitokset etukäteen!
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Osaako, joku MSG:ssä käynyt kertoa onko hallissa jonkinnäköinen fani/urheilukauppa missä voisi käydä ennen peliä? Ja kuinka paljon ennen pelin alkua kannattaa hallille mennä?

Kiitokset etukäteen!

No perskules juuri pari viikkoa sitten tuli käytyä.

Onhan siellä niitä kojuja muutama (neljä?) ennen, kun tulee lippujen tarkistus. Sen jälkeen ei tainnut olla ainuttakaan (en tosin kävellyt koko hallia lähäskään läpi)?

Tunti ennen peliä pääsee hallille sisään. Ite menin siihen Dallas peliin puolitoista tuntia ennen ja se oli aika bueno. Puoli tuntia meni siinä ostoksia tehdessä ja sitten vaan sisää naattimaan.

--

Sean Avery on lähetetty alas taas, voi vitun vittu. Kaikki tämä on vain yhden paskakasan syytä (mike rupp). Rupp, kun on maininnut, että ei halua pelata samassa joukkueessa Averyn kanssa. Rupp on sisimmiltään vitun likainen paholainen, oikein kunnon hc-devilssi. Rupp voi mennä nuolemaan Brodeurin säkkejä! Miksi tämä turhake piti edes hommata? Kaikki Rangers-pelaajat ja fanit tykkäävät Averystä ja joukkue pelaa paremmin, kun Avery on kokoonpanossa. No sulatellaa ja toivotaan, että Rupp taas loukkaantuisi.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Kaikki tämä on vain yhden paskakasan syytä (mike rupp). Rupp, kun on maininnut, että ei halua pelata samassa joukkueessa Averyn kanssa. Rupp on sisimmiltään vitun likainen paholainen, oikein kunnon hc-devilssi. Rupp voi mennä nuolemaan Brodeurin säkkejä! Miksi tämä turhake piti edes hommata? Kaikki Rangers-pelaajat ja fanit tykkäävät Averystä ja joukkue pelaa paremmin, kun Avery on kokoonpanossa. No sulatellaa ja toivotaan, että Rupp taas loukkaantuisi.

Ja vittu kun on rumakin vielä! Hieno jätkä varmasti, ei ansaitse tulla edes kirjoitetuksi isoilla alkukirjaimilla(paitsi kaikkialla muualla kuin sulkujen sisällä, se on mike rupp!). Mäkin toivon kaikkea pahaa Brodeurin säkin(Hitler-ilmiö) nuolijalle, toivottavasti loukkaantuu. Ei ansaitse pelata samassa joukkueessa sellaisen herrasmiehen kanssa kuin Sean Avery, ei todellakaan. Rupp on tässä se joka farmiin joutuisi. Täysin samoilla linjoilla olen kanssasi, pitäisi vaikka käydä kaljalla joskus.
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Osaako, joku MSG:ssä käynyt kertoa onko hallissa jonkinnäköinen fani/urheilukauppa missä voisi käydä ennen peliä? Ja kuinka paljon ennen pelin alkua kannattaa hallille mennä?

Sisalla on parikin isompaa kauppaa. Madison Concourse, kuudes kerros, section 101 & 102 tai 110 & 109 Gate 60. 300-levelillakin on (tai ainakin oli) yksi kauppa Kahdeksas kerros, Garden Concourse gate 75. Muistaakseni. Ainakin siella pain.

Ovet aukeavat kuudelta ja hakeudun hallille viimeistaan puolelta katsomaan alkuverryttelya alapenkeille.

e: remontin jalkeen nimet muuttunut
 
Viimeksi muokattu:

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Rangers @ Panthers 4-1

Siina missa Rangers epaonnistui viime pelissa Capitalsia vastaan, onnistuivat nyt Panthersia vastaan taydellisesti. Missaan vaiheessa ottelua ei ollut sellaista tilannetta tai tunnetta missa Panthers olisi paassyt niskan paalle tai taistelemaan voitosta. Rangers antoi selvat savelet heti 30:n sekunnin jalkeen upeaa kautta pelaavan ruotsalaishyokkaaja Carl Hagelinin toimesta. Callahan toimittaa kiekon maalille ja Hagelin ohjaa natisti Clemmensenin ohitse. Nelja minuuttia myohemmin Brad Richards luistelee oikealta puolelta puolittaiseen lapiajoon ja ampuu rannelaukauksella Rangersin 2-0 johtoon. Tasta kymmenen minuuttia ja Del Zotto vie Rangersin jo 3-0 johtoon ensimmaisen eran aikana. DZ sai kiekon vasemmalle puolelle ja laukoi lyontilaukauksen joka ohjautui Panthers-pelaajan maalista maalin ylakattoon. Tassa vaiheessa Panthers vaihtoi Clemmensenin Theodoreen.

Toiseen eraan lahdettiin hyvin samanlaisissa tunnelmissa. Rangers vei ja Panthers seurasi perasta. Ottelun seitsemannella minuutilla Dubinsky saa kiekon hyokkayssinisella ja loistavan yksilosuorituksen jalkeen vie Rangersin jo 4-0 johtoon. Taitaa Dubinsky loytaa pikkuhiljaa sita kadonnutta virettaan? Loistavaa! Ottelu alkaa tassa vaiheessa olla jo aika taputeltu. Lundqvist pelasi lapi ottelun todella vahvasti, Bradley sai kavennuksen aikaiseksi toisen eran puolivalissa hieman loysan vedon jalkeen.

Kolmas era ei mitaan suurempia tarjoillut. Panthers yritti kaventaa eran lopussa, mutta tolppia lahemmaksi eivat paasseet ja Lundqvist hoiti loput puolustajien avustuksella pois. Ottelua ollen viisi sekuntia jaljella Del Zotto ja Kopicky taistelevat maalin edessa, Del Zotton kaantyessa osuu hanen mailansa Kopickya paahan ja taman jalkeen Kopicky paattaa lyoda Del Zottoa takaraivoon hanska kadessa. Turhaa varmaan sanoa etta tastahan Prust seka Rupp innostuivat. Kopicky saikin molemmilta muistutuksen mita on hyva odottaa ensi viikolla New Yorkissa. Vaikka mailat heiluvatkin molemminpuolin ja vahinkoja sattuu, on sucker punch takaapain jotain mita en itse ainakaan sieda sitten millaan.

e: video tapahtumasta http://www.youtube.com/watch?v=hlxKbbMdPKI

Voitto ansaitusti Rangersille lukemin 4-1 ja nyt johdetaankin sitten niin itaista konferenssia kuin koko liigaakin. Blackhawks seka Canucks samoissa pisteissa (50) Rangersin kanssa. Rangersilla tosin kaksi ottelua vahemman pelattu kuin Canucksilla ja yksi ottelu vahemman kuin Blackhawksilla.
 
Viimeksi muokattu:

Teloch

Jäsen
Del Zotton kaantyessa osuu hanen mailansa Kopickya paahan ja taman jalkeen Kopicky paattaa lyoda Del Zottoa takaraivoon hanska kadessa.

Poikkarilla päähän vetäminen taitaa kuitenkin olla vähän eri asia kuin tämä mainittu "kääntyminen"?
Törkeä veto kuitenkin Kopeckyn puolesta ja Ruppille täydet pisteet pienestä koulutuksesta. Vajaan viikon päästä uusi kohtaaminen, tällä kertaa Ragsin kotiareenalla. Näinköhän Kopeckya vielä siellä muistetaan, vai riittikö tuo?
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Poikkarilla päähän vetäminen taitaa kuitenkin olla vähän eri asia kuin tämä mainittu "kääntyminen"?

Ihan ilman mitaan varilaseja taytyy kylla todeta etten mitaan "poikkarilla paahan vetamista" tuossa kylla nae. Sen mita taas naen, on Kopeckyn tulemisen maalin eteen poikittaisella mailalla Del Zotton kylkeen josta seuraa mailakahakkaa. jonka jalkeen Del Zotto lyo poikkarilla takasin vyotaronkorkeudelle, kaantyy ja vie mailansa ylakautta jaahan osuen Kopeckya paahan ja taman jalkeen Kopecky lyo Del Zottoa takaraivoon. Kuten sanottua, mailakahakkaa siita seurasi enka tee DZ:n teosta yhtaan sen oikeutetumpaa. Totesin vain etta tilanteen olisi voinut hoitaa miehekkaamminkin kuin cheap shotilla takaraivoon.
 

Teloch

Jäsen
Del Zotto lyo poikkarilla takasin vyotaronkorkeudelle, kaantyy ja vie mailansa ylakautta jaahan osuen Kopeckya paahan ja taman jalkeen Kopecky lyo Del Zottoa takaraivoon.

Noinhan tuo meni, nyt kun useampaan otteeseen katsoo. Kertakatsomalta olin näkevinään, että Del Zotto posautti poikkarin suoraan Kopeckyn päähän. Näkövammaisen pahoittelut. Joka tapauksessa Kopecky reagoi aivan väärällä tavalla.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Vielä tuosta Tomas Kopecky -tilanteesta niin olipa hyvä että kentällä sattui olemaan nämä Rangersin soturit Prust ja Rupp jotka sitten antoivat suoran palautteen tästä sucker punchista. Ei ole enää montaa päivää tuohon odotettuun Winter Classic -tapahtumaan!
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Sean Avery on lähetetty alas taas, voi vitun vittu. Kaikki tämä on vain yhden paskakasan syytä (mike rupp). Rupp, kun on maininnut, että ei halua pelata samassa joukkueessa Averyn kanssa. Rupp on sisimmiltään vitun likainen paholainen, oikein kunnon hc-devilssi. Rupp voi mennä nuolemaan Brodeurin säkkejä! Miksi tämä turhake piti edes hommata? Kaikki Rangers-pelaajat ja fanit tykkäävät Averystä ja joukkue pelaa paremmin, kun Avery on kokoonpanossa. No sulatellaa ja toivotaan, että Rupp taas loukkaantuisi.

Ensinnäkin Avery on vasta waiver-listalla, eli ei ole vielä lähetetty farmiin. Todennäköisesti tie kyllä vie sinne, mutta toistaiseksi on vielä Rangersin vahvuudessa.

Toisekseen, olisiko antaa jotain lähdettä noille Ruppin kommenteille Averystä? Onko ne Devils-ajoilta, vai ihan viime aikaisia lausuntoja? Vai pelkkää omaa spekulaatiotasi?

Kolmannekseen, eiköhän Rupp eilen hienosti osoittanut arvonsa joukkueelle. Avery olisi tyytynyt korkeintaan suun soittamiseen, kun Rupp taas pisti hienosti MDZ:lle sucker punchin antanutta Kopeckyä turpiin. Upeaa joukkuekaverin puolustamista.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Pakko kehaista tuota teidän uutta tuttavuutta puolustaja Stu Bickeliä. Jäätävän hyvää peliä pelannut illasta toiseen. Bickelin otteita nähnyt jonkun verran AHL:n puolelta. Lähinnä tappeluita mutta en odottanut että mies noin kypsää peliä pelaisi. Vertaisin häntä ennen kauden alkua entiseen Rangers puolustaja Dale Purintoniin mutta miestähän pitää pian alkaa verrata Jeff Beukeboomiin. Varmaa peruspeliä ilman taka-askelia. Hieno mies!
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Kuka Rangersin pelaaja makaa jäänpinnassa jalka vääntyneenätässä kuvassa? Itse en erota mitään numeroa tai muuta josta tuon voisi erottaa, mutta ehkäpä joku NYR faneista muistaisi tämän tapahtuman?
 

Haukijärvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Hieno voitto Flyersista Winter Classicissa. Peli itsessään oli ihan mukavaa katseltavaa, vaikka jää ei selvästikkään ollut paras mahdollinen. Paljon kiekonmenetyksiä ja harhasyöttöjä molemmilla joukkueilla.

Staal teki kuin tekikin paluun kaukaloon, vaikka sitä pidettiin erittäin epätodennäköisenä vielä viikkoa ennen peliä. Jääaikaa Staalille kertyi hieman alle 13 minuuttia ja peli kulki hyvin. Pelaamattomuus näkyi aina välillä, mutta ei Staal mitään pahoja virheitä tehnyt. +1 tehotilastoon.

Rupp pelasi erinomaisen pelin ja oli ottelun ykköstähti kahdella maalilla. Tuuletus ensimmäiseen maaliin oli jotain todella hienoa. Erityismaininnat myös duunariosaston pelaajille Prust, Mitchell ja Hagelin.

King Henrik näytti jälleen miksi hän on NHL:n paras maalivahti. Torjunnat Girouxin ja Jagrin läpiajoihin sekä Brieren rankkarin torjunta parikymmentä sekuntia ennen ottelun loppua oli jälleen kerran huikea suoritus. Muutenkin todella varmaa peliä, vaikka antoi pahan reboundin Schennin maaliin. Kiekko tuli kuitenkin pahan pompun saattelemana Henken patjoihin, joten hankala sitä oli ottaa haltuun.

Onneksi tapahtuma on vihdoin ohi ja Rangers voi keskittyä loppukauteen. Kauden puoliväli lähestyy ja voisi jonkinlaista välikatsausta kirjoitella pelaajakohtaisesti kunhan ehtuu. Avery muuten selvitti waiverit (ei mikään yllätys) ja jatkaa kautta farmissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös