New York Rangers 2011-2012

  • 186 600
  • 500

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Eipä ole jälkipolville jäänyt kahdesta viime pelistä kerrottavaa. Montreal-matsi oli paluu tehottomaan ja tylsään Rangers-kiekkoon ja tultiinhan sieltä Montrealista pois kokonaan ilman maaleja. Bironkaan ei pystynyt enää esittämään aivan huippuotteita ja ainakin yksi helpohko meni sisään. 0:lla maalilla toki on vaikea voittaa vaikka kuka olisi maalissa.

Keskiviikkona Florida vei pisteet niukalla 2-1 kotivoitollaan. Maalintekijöinä tulikuuma Kris Versteeg, sekä pakkien maalipörssiä johtava Jason Garrison, eli hyvin odotettavissa olleet nimet. Alku oli aika mitäänsanomatonta taaskin, mutta loppua kohden Rangers pääsi peliin mukaan tappaen mm. viiden minuutin Deveauxin kyynärpäätaklausjäähyn. Se taklaus taisikin nousta suurimmaksi puheenaiheeksi Rangersin osalta ottelusta. Lundqvist piti jälleen joukkuetta mukana ottelussa, Floridan "hyökkäysoveluus" kun on noussut potenssiin viime kaudesta.

Stepan teki Rangersin ottelun ainokaisen erittäin tarkalla rannarilla takaylänurkkaan. Sitä ennen Florida oli jo 2-0 johdossa ja näytti kovaa kyytiä menevän menojaan. Onneksi näin ei päässyt käymään, vaikka harmiksi nyt pisteitä ei siltikään mukaan siunaantunut.

Strålman pelasi ensimmäisen pelinsä ja oli nostettu odotetusti Woywitkan tilalle. Miestä käytettiin viivalla ylivoimissa vetäjänä ja ihan hyvä tuntuikin veto olevan. Mies kirjasikin joukkueen pakeille kovimmat ylivoima-ajat 3:25.

Rangers on kutsunut ylös Carl Hagelin:n ja John Mitchellin pääosin paikkaamaan Deveauxin todennäköistä pelikieltoa. Zuccarello syrjäytettiin ilmeisesti cap-tilanteen takia. Hagelinhan on se taskuraketti, jota olisi kiva nähdä onko oppinut jotain muuta luistelemisen lisäksi. Ilmeisesti Mitchell on kuitenkin noista se nro 1.

Tänään - NHL:n taas jatkuessa Thanksgiving Day:n jälkeen - Suomen aikaa iltapelissä 23:00 kauden ensimmäinen kohtaaminen Capitalsista. Vieraspelit saavat jatkoa.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
WSH-NYR 3-6

"The two club". Kolme pelaajaa tuplasi kauden maalimääränsä tässä ottelussa (no itseasiassa Fedotenko triplasi, muut Boyle ja Anisimov tuplasivat) ja siinä iso syy voiton avaimiin. Mukavan menevää kiekkoa ja tuntuu Washingtonista nämä voitot tulevan aina aika maalirikkaiden otteluiden jälkeen. Vielä kun playoffeissa jatkuisi sama trendi. Loput maalit Gaborikille ja Richardsille. Mainitsemisen arvoinen on myös Stepan, jonka pelistä olen alkanut pitämään yhä enemmän ja enemmän. Tänään mm. tarjoili Gaborikin maalin. Ja ainahan se on hieno ottaa voitto tuosta "Team-Ovechkinista". Tänään ei ollut kyllä maalivahtien päivä. Lundqvist 18/21 85,7% ja Neuvirth 27/33 81.8%. Rangers voitti vedot Washingtonia vastaan ja vielä vieraissa, wow.

Joitain hajahuomioita vielä;
Kummatkin ylösnostetut kaverit olivat kokoonpanossa ja Christensen oli healthy scratch. Rookiet pelasivat nelosessa Boylen kanssa. Kaikille myös piste Boylen maalista. Samoin Woywitka oli taas jäällä Srålmanin tilalla.

Deveaux sai kolmen ottelun pannan viime pelin taklauksestaan.

Rangers julkisti alumni-joukkueensa tulevaan Winter Classiciin. Gretzky kieltäytyi kunniasta ja Messier on "loukkaantuneiden listoilla" tällä hetkellä, mutta tullee pelaamaan ottelussa. Tikkasesta en tiedä onko kysytty, tätä juontajatkin juttelivat lähetyksessä, jossa näytettiin vanhoja paloja Washingtonia vastaan käydystä playoff-sarjasta '94 ja Tikkasen pussailuja. En myöskään tiedä mitä Richterillä on ettei voi osallistua, varmasti kuitenkin tärkeä osa olisi. Tässä kuitenkin joukkue Andy Grossin blogista:

Goalies: Dan Blackburn, John Vanbiesbrouck
Defensemen: Ron Greschner, Darius Kasparaitis, Tom Laidlaw, Brian Leetch, Dave Maloney, Dale Purinton, Mathieu Schneider
Forwards: Glenn Anderson, Paul Broten, Ron Duguay, Nick Fotiu, Mike Gartner, Adam Graves, Pat Hickey, Kris King, Nick Kypreos, Darren Langdon, Stephane Matteau, Brian Mullen, Darren Turcotte
Coaches: Mike Keenan, Emile Francis, Colin Campbell
Ambassadors: Rod Gilbert, Ed Giacomin, Harry Howell


Huomenna jatkuu jo päiväpelillä 2:00/21:00 Pitt...Philadelphian takatukkaa vastaan. Varmaan mies saa Gardenissa ansaitsemansa aplodit.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Adam Graves, Brian Leetch ja Mike Richter olivat se syy miksi aloin seuraamaan Rangersia joten on hienoa jos näen vielä edes Adamin ja Brianin tässä Winter Classic-tapahtumassa! Viime yönä tuli tärkeä voitto kahden tappion jälkeen ja tänään on sitten se herkkupala Philadelphiaa vastaan.
 

Outsider

Jäsen
MIKSI??!! Kokonaista ~30 ottelua, täydellinen floppi jne... Miksei mukaan hilattu vaikka Dan Cloutieria? Hänkin on oma varaus, ei ikinä mikään tähti ja lisäksi meriitit ovat paremmat.

Varmasti odotukset oli aikanaan kovat, mutta en nyt ehkä puhuisi täydellisenä floppina maalivahdista, joka joutui lopettamaan uransa parikymppisenä. Ihan hieno ele Rangersilta pyytää mies tonne mukaan höntsäilemään.

Richterin puuttuminen sen sijaan kyllä harmittaa, kun olisi ollut hienoa nähdä itselle kaikkien aikojen kovin maalivahti vielä kerran kehissä. Jos tätä peliä nyt sitten jostain ylipäätänsä näkee.
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Mikäs se syy oli, että joutui lopettamaan?

En tarkistanut mistään, mutta eikös siinä käynyt siten että Blackburn kärsi ensin jonkun pahan loukkaantumisen, josta kuntouduttuaan loukkaantui samantien uudestaan johonkin toiseen vakavaan loukkaantumiseen? Ikävä sinänsä, koska oli kuitenkin ihan kohtuu lupaava maalivahti aikanaan.
 

True Blue

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, TPS
Mikäs se syy oli, että joutui lopettamaan?

Tarkistettuna: olkapää oli siinä kunnossa ettei pystynyt pelaamaan. Missasi koko kauden 03-04 olkapään hermovaurion takia. Kävi Maaliskuun 31 päivä leikkauksessa jonka takia joutui lopettamaan. Sinnikkäästi meni vielä ECHL:ään koittamaan mutta sitten pamahti polven sivuside.

Tässä vielä englanniksi:

Wikipedia kirjoitti:
A shoulder injury forced him into retirement in 2005.

He retired after missing the entire 2003–04 NHL season due to a nerve injury sustained just before training camp to his left shoulder. He had nerve exploration surgery on March 31, 2004, then made an attempt to return to hockey, sporting a pair of blockers rather than the conventional blocker/catcher combination, as his injury rendered him incapable of rotating his glove hand. On February 1, 2005, he joined the ECHL Victoria Salmon Kings going 3–9–0, with a 3.54 GAA in 12 games. On September 15, during the Rangers training camp, he suffered a strained MCL. Subsequently, Blackburn announced his retirement on September 25. Had Blackburn continued to attempt a comeback, he would have forfeited an insurance payout of approximately 6 million dollars.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Jatkoaika olikin jo vääntänyt pienen tarinan näistä osallistujista tähän Winter Classic kiekkohuumaan, ja onhan tuolla mielenkiintoisia nimiä myös vastustajalla mm. Eric Lindros, John LeClair, Jeremy Roenick, Terry Carkner, Rick Tocchet ja tietysti Bobby Clarke.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
NYR-PHI 2-0

Shutout. Toinen Lundqvistille. Huomasi taas hyvin että ollaan oltu vieraskiertueella, sen verran aktiivisesti joukkue tuli kotijäälle. Ottelussakin päästiin tekemisen makuun samantien, kun Prust otti neljän sekunnin kohdalla mittaa tästä vastustajan hiukan jalkapallolta haisevasta Zac Rinaldosta. Kotvasen kuluttua Prust olikin jo löytänyt Wayne Simmondsin tappeluparikseen. Ja tässä nähtiinkin aika hyvää mätkettä ja lopulta taisi vain patterit loppua kummaltakin ja linjurit saivat tulla noutamaan ottelijat. Ottelun alussa myös livautettiin kuin varkain Scott Hartnellille läpiajo, jonka onneksi Lundqvist torjui vähäelkeisesti. Erittäin tärkeä asia kuitenkin loppupelin kannalta.

Eipä näkynyt harmiksi Jagria sittenkään Gardenin jäällä alaraajavammansa vuoksi. Myös maailman-isoin-kypärä Pronger oli sivussa vastustajalta, sekä James Van Riemsdyk, joten olihan siellä potilaita. Rangers jatkoi samalla kokoonpanolla.

Maalintekijänä jälleen Richards hyvällä lyöntilaukauksellaan ylivoimalla, vähän jälkeen Rangersin hylätyn maalin. Mikä lie oli siinä syynä, käsimaali? Ja toisen napautti ruotsinpoika Carl Hagelin, uransa ensimmäisellä maalillaan omasta riparista sisään.

Varmaan ensimmäistä kertaa muuten näin NHL-lähetyksessä selvän vierasfanikatsomonosan, kun Philly-fanit olivat vallanneet tilan jostainpäin ylähyllyjä itselleen ja heitä kuvattiinkin suht innokkaasti.

Saman divarin joukkueista kelpaa aina voitto enemmän kuin hyvin. Ja olihan tässä esimakua Winter Classicista. Jatkoajan uutisessa myös selvitettiin, miksi Mike Richter ei ainakaan vielä ole mukana alumnissa. Loukkaantuminen sielläkin syynä.

Seuraavaksi Crosby ja Penguins tiistaina Gardenissa.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
MIKSI??!! Kokonaista ~30 ottelua, täydellinen floppi jne... Miksei mukaan hilattu vaikka Dan Cloutieria? Hänkin on oma varaus, ei ikinä mikään tähti ja lisäksi meriitit ovat paremmat.
No ohhoh, vai että täydellinen floppi kyseessä kun kaveri joutui lopettamaan uransa 22-vuotiaana parin vaikean kauden jälkeen. Ja tosiaan heti tulokaskautensa jälkeen koko seuraava kausi sivussa loukkaantumisen vuoksi, sen jälkeen takaisin kehiin ja tuon kauden päätteeksi alkoikin miehen ura olla paketissa.

Matseja Rangersissa kertyi Dan Blackburnille muuten 63, eli tuplat mainitsemaasi nähden.

Edit: Olihan täällä näköjään seuraavalla sivulla tartuttu tuohon tietämättömään kirjoitukseen muidenkin toimesta. Todellakin siis hieno ele Rangersilta kutsua Blackburn mukaan, on se aina aika karua kun tuossa iässä joutuu tyystin iskemään pelikamat naulaan ja jättämään areenat muille miehille. Helvetin kova duuni tehty pienestä asti, unelmassa ja NHL-urassa vihdoin kiinni ja se olikin sitten samantien siinä.
 
Viimeksi muokattu:

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Kerkesi stiflat taas ensin raportoimaan tuosta NYR vs PHI -pelistä. Katsoin tuon pelin Nelonen Pro 2:selta ja peli vaikutti alkuun tosi viihtyttävältä kun oli tunnetta ja kunnon röminää. Pelin taso ja tunne katosi sitten näiden kahden Prustin tappelun jälkeen. Hienosti onnistui Rangers rakentamaan sen toisen erän ylivoimamaalin eli sen toisen joka sitten hyväksyttiin. Girardi syötti ja Richards pisti yläkulmaan. Pelin toista maalia täytyikin sitten odotella sinne kolmanteen erään jossa ruotsin ihme Carl Hagelin onnistui tekemään jo toisen pisteen toiseen peliinsä ja nyt tosiaan maalin muodossa. Lupaava nuorukainen kyseessä, ja kaveri pelaa siis 4-ketjussa! Tykkäsin myös Mitchellin pelistä. Vaikuttaa tuo nelonen nyt hyvältä tuossa muodossaan eli Mitchell - Boyle - Hagelin. Lundqvist oli taas tutun varma maalissa ja otti ne harvat kudit kiinni mitä pitikin. Ansaitsi sitten uransa 37 nollapelinsä. Jees, olisin odottanut Averyltä enemmän jotain pikku sikaa mutta ne tönimiset jäikin vain pelin alkuun. Hyvä peli kuitenkin Rangersilta ja nyt on 8 voittoa viimeisestä 10 pelistä!
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Jep, kyllähän tänne raportteja mahtuu, joten ei muutakuin virtuaalikynä savuamaan vaan kaikki halukkaat. Eikä se minun näkemys ole se ainoa oikea, tuppaan vaan jotain tyrkkäämään tänne silloin tällöin jos vielä jotain muistaisi vaikka pelistä. Ja että Rangersinkin topic välillä nousisi tuohon etusivulle Detroitin, Vancouverin ja suomalaisjoukkueiden väliin. Se on sitä nykyajan mainostamista. :)

Ja toki piti sanoa tervetulleeksi Captain_Cally Rangers-osion kirjoittajaksi ja olikos siellä muitakin, samat heillekin. Eipä täällä liikaa kirjoittelijoita ole. Näköjään '94 ollut "jostain syystä" hyvä fanienhankintavuosi. Toivottavasti ei seuraavaa tarvi odotella toista puolta vuosisataa. Vieläkun saisi paikanpäältä lisää kommentteja mm. JLandin ja vstk:n toimesta, niitä on aina mielenkiintoinen lukea. Ja toki kaikkien muidenkin juttuja tässä ketjussa, jos vain asiasisältöä löytyy. Joten keep on coming.

Ja sitten tästä rekrytilaisuudesta siirtyen itse aiheestakin jotain.

Rangersilla on jostain syystä selvästi vähemmän otteluita kuin muilla konferenssissaan. Ja parhaimpia piste/peli keskiarvoja NHL:ssä tällä hetkellä. Silti - johtuen osittain pelien vähyydestä - ollaan häviön päässä playoffviivasta. Kyllä se toki kertoo NHL:n erittäin tasaisista joukkueistakin nykyään, joka on mielestäni vain hyvä asia.

AHL:n puolella farmi-Connecticut johtaa divisioonaansa ja on näin ollen kolmas konferenssissa.

Koodi:
18 	Jonathan Audy-Marchessault 	19 7+10=17 	
79 	John Mitchell 	                17 7+7=14 	
26 	Carl Hagelin 	                17 7+6=13 	
36 	Mats Zuccarello 	        13 3+10=13 
11 	Kris Newbury 	                11 5+6=11

Joukkueen pistepörssistä löytyy ylösnostetut kaverit korkealta. Zuccarello tosin pelejä vähemmän pelanneena piste per peli tahdissa, kuten Newburykin. Tästä pistepörssin johtajasta ei itselläni muuta tietoa ole, kuin '90 syntynyt kaveri joka draftaamattomana teki sopimuksen Rangersin kanssa viime kesänä valmentajansa suosittelemana. Myös 175/74 ei mitään power forwardia lupaa. No ihan hyvältä ainakin näyttää kauden alku. Hagelin on muuten +12:ssa (!) farmin tehotilastossa. Redden 0+5 ja pistipä silmään, että Aaron Voros on taas löytänyt itsensä organisaatiosta pelaten kolme peliä tehoitta. Ja Jyri Niemi suomalaisittain valitettavasti on saanut käskyn ECHL:n puolelle kahdeksan ottelun jälkeen. Jotenkin fiilis että jos ei Zuccarelloa ala kuulumaan ylös, alan uskomaan että seura alkaa jo katsomaan muihin pelaajiin tulevaisuutta ajatellen.

Vilkaisin HF:n puolelta mitä ollaan mieltä tuosta alumni-joukkueesta, niin isoin ihmetys tuntui olevan Dale Purinton. Kieltämättä ei mitenkään ihmeemmin esiintynyt, mitä itsekin muistelen miehen peliuraa. Hauskin kommentti oli ehkä tämä: "The funny part is, if he had any skill, he might still have an NHL job today, and not be in an old-farts game." Taitaa olla Messierin kavereita ja siksi mukana.

Olisihan tuolla Tikkanen, Beukeboom, Zubov, Fleury nyt vaikka esimerkiksi, jota haluaisi nähdä kokoonapanossa. Lindros voisi olla puolet pelistä Rangersissa, sillä olihan hän iso osa myös Rangersia viime vuosikymmenellä. No, ehkä mies kuitenkin "kuuluu" toiselle puolen. Ja onhan tällaiset "richterit" parhaimpia, jotka eivät ole tähtiä myös muissa joukkueissa. Toki Glenn Healy avaamaan vielä luukkua, koska siinä hän oli paras.

Kyllähän sitä kieltämättä vieläkin haluaisi nähdä Gretzkyn ja Legion of Doomin jäällä, mutta ihmisillä on muitakin asioita elämässään.
 

Callahan #24

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Kuten stiflat yllämainitsikin olisi hyvä saada kunnon keskustelut tällekin ketjulle aikaan, tarvitsee varmaan ottaa itseään niskasta kiinni ja myöskin koittaa vääntää matseista jonkinmoisia raportintynkiä kun kyseisiä kumminkin tulee suorana katsottua käytännössä aina.

Kieltämättä lämmittää suuresti seurata joukkuetta joka on liigan kakkosena piste/ottelu listalla, ainoastaan Sharks yltänyt parempaan, toivotaan että kyseinen draivi säilyy myös kevääseen, ettei Rangers taas kerran olisi liigan kärkijoukkueita vain joulutaukoon asti.


Pelaajista erityisvaikutuksen on tehnyt Ryan McDonagh, kaveri joutui ehkä haluamattaankin paikkaamaan erittäin suuria saappaita Staalin poissaollessa, ja hyvin on paikannutkin. Jo nyt on tehnyt pisteen enemmän kuin viimekaudella pelaamassaan 40:ssä matsissa, ja erityisesti puolustustyöskentely on ollut todella hyvää. Toki kaveri oli jo viimekaudella Sauerin kanssa hyvä, mutta tuntuu että on ottanut vielä lisäharppauksen eteenpäin. Tästä hyvä tilasto on joukkueen paras +/- tilasto joka näyttää +12:sta, joka sekin koko liigan 11. paras.

Ei ole kyllä yleisesti huonoa kommentoitavaa joukkueen edesottamuksista, ainoastaan viimeviikkoinen Montréal -peli vaikutti jotenkin aneemiselta, mutta näittä sattuu kun kyseeessä kumminkin 82-ottelun kausi.

Allekirjoittanut ainakin odottaa vesi kielellä tulevaa WinterClassicia ja erityisesti tuota HBO:n 24/7 dokkarisarjaa, hienoa että muuan #16 nostettiin takas ylös kyseisen sarjan lisämausteeksi!

LGR!
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Winter Classic-pelipaidat

Rangers julkaisi eilen omat Winter Classic-paitansa. Phillyhän julkaisi omansa jo vähän aikaa sitten. NHL:n kotisivuilla on pienimuotoinen video ja tässä linkit pikkukuviin edestä ja takaa.

Ilmeisesti Lundqvistille tulossa erikseen maalautettu maski tätä varten joka pitäisi olla vanhahtavan näköinen. Eiköhän tuo DaveArt sen taas ole maalannut, joten jäämme odottelemaan. Mitään henkeä pysäyttävän ihmeellistä tuskin on odotettavissa, jos ottaa huomioon Lundqvistin halun "irroitella" maskiensa maalausaiheissa.
 

Captain_Cally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Rangers, NY Yankees
Jes, mielestäni ihan hienot paidat tuli Winter Classiciin! Viikonvaihteessa pelaajien alkulämmittelyjen yhteydessä käyttämät pipot antoivatkin vähän tuommoista odottaa...

Ensi yönä tai oikeastaan neljän tunnin kuluttua Pens tulee vierailemaan ja nyt on todella kova tasonmittaus edessä. Crosbyn paluun myötä joukkue on saanut uuden vaihteen silmään ja Pensiltä voidaankin odottaa vahvaa hyökkäyspeliä ensi yönä.

Flyersia vastaan hyvä viisikkopuolustus, etunenässä Girardi & McDonagh, sulki ja turhautti Giroux'n todella hyvin, joten toivottavasti samalla strategialla jatketaan tässäkin pelissä. Vaikka ei pelkän Crosby-Malkin akselin syynäykseen kannata lähteä, koska Pensiltä löytyy laaja ja laadukas nippu näidenkin kaverien takaa.

Toivomuslistalla peliä varten on Henkeltä pari pakollista gamesaveria, tarkkaa puolustuspeliä ja ylivoimalla sitten maali kaksi. Ja vahva vire kotiotteluissa säilyy! Go Rangers!
 

Erling

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Kiekko-Espoo, Arsenal, Honka
Tuosta WC:stä vielä niin voihan olla, että Messier ja Richter tulevat mukaan jos tosiaan saavat lääkäreiltään luvan. Itsellenihän on tärkeintä, että siellä on Leetch!

Lisäksi kun kattelin tuota 24/7 -ennakkoa niin todella siistiä nähdä Rangers mukana sitä! Täällä Suomessa kun, vaikka aika kova fani onkin, seuraaminen jää kuitenkin vain niihin peleihin, tilastoihin ja blogeihin. En edes tiennyt miltä Brian Boyle näyttää siviilissä...


---

Zuccarellosta vähän samanlaisia ajatuksia kuin stiflat:lla (vai stifloilla?), että näyttää siltä, että miehen ura Rangersissa alkaa olla taputeltu. Tiedä sitten jos vielä annetaan se yksi mahdollisuus, mutta ei taida oikein istua Tortorella suunnitelmiin sitten millään. Harmi, mutta on kyllä saanut paikkojakin joten mistään sokeasta sorrosta ei oikein voida kuitenkaan puhua...
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Nyt kaatui sitten myös Pittsburgh 4-3 numeroin! Tässä pelin highlights. Hieno oli kyllä tämä Callahan -> Gaborik -> Callahan 1-1 tasoitusmaali! Gaborik sitten menetti yhden varman maalin kun veti tyhjästä maalisti ohi. Carl Hagelilla on nyt 3 ottelua ja 3 pistettä.

Rangersin parhaat pistemiehet ovat nyt:

Marian Gaborik L 21 11 8 19p
Brad Richards C 21 9 10 19p

Ryan McDonagh johtaa plussissa, +11 nyt.

Sisäinen jäähypörssi menee herroille Brandon Prust ja Brandon Dubinsky 47 minuutilla.
 

Pauli

Jäsen
Mielestäni rangers pelaa parasta jääkiekkoa vuosikausiin. Lundqvist ollut tutusti paras pelaaja mutta poiketen viime vuosista niin hyökkäys on nyt toiminut ihan kivasti. Pari kertaa muutaman maalin johto on onnistuttu häviään tai päästään vastustaja iholle. Tä nyt on vaan mun näkemys.
 

Callahan #24

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Oli kyllä melkoisen kaksijakoinen tuo viimeyön ottelu, ekaan erään aivan liikaa jäähyjä, onneksi nuo pensin nilimiehet eivät saaneet kuin yhden maalin järkättyä, toinen erä oli pelillisesti melko tasainen mutta onneksi rangers oli erän se joukkue joka pystyi luomaan parempia maalipaikkoja ja onnistui niiden viimeistelyssä. Kolmannen erän alku vaikutti hyvin uhkaavalta kun pens kavensi jo muutaman minuutin jälkeen, joukkueen kiri kuitenkin tyrehtyi useaan jäähyyn vikan kympin aikana, joista ainakin kaksi oli melkoisen tyhmiä.

Kuten yllä mainittiin Hagelin painanut nyt Mitchellin kanssa piste/peli tahtia ja on erityisesti luistelullaan tehnyt suuren vaikutuksen minuun. Toivottavasti nuorukaisella ei kihahda hattuun ja pystyy jatkossakin esittämään mainioita otteita.

Mutta kaikinpuolin tärkeä ja hieno voitto liigan ykkösjoukkueesta, tästä on hyvä lähteä torstain peliin ja toivottaa bolts kylmästi tervetulleeksi MSG:lle.

Kolmesta edellisestä pelistä siis voitot itäisen konferenssin nimekkäimmistä joukkueista, Carolinankin kommentaattorit kehuivat viimeöisessä ottelussa kuinka heidän mielestään Rangersistä on muodostunut todellinen joukkue, jolta voi odottaa mitä vaan.

Mutta torstaiyötä odotellessa, jolloin 3 voiton putki saa jatkoa.

LGR!
 

Callahan #24

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Pieni korjaus äsköseen, torstana siis vierasmatsi Raleighssa Carolinan vieraana ja lauantaina edellämainittu Bolts saapuu vieraaksi.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Jep, itsekin pistin merkille että tuo nelosketju alkaa olemaan siinä vauhdissa, että ei voi lähettää oikein takaisin alaskaan (tai Alaskaan, he). Hienosti järkätty maali eilenkin. Penguinsista on kyllä aina hieno ottaa voitto, koska sitä ei ikinä saa ilman kunnon taistelua.

Itseasiassa näköjään Deveaux on saanut käskyn alas Connecticutiin. Mies joutuu menemään waiversien kautta. Nyt on vähän turhan paljon potentiaalista pelaajaa neloseen jo, saati kun Ruppkin saadaan vielä kokoonpanoon. Kyllä taitaa Wolskin pelit olla aika vähissä myös tuolloin, saati sitten jonkun Zuccarellon. Christensenhän nyt on varmasti sopimuksensa loppuun asti se ensimmäinen varamies pelipaikalle kuin pelipaikalle. Sitten siellä olisi -jos olisi- se Weisekin vielä, mutta niinhän se tuppaa olemaan, että jos liikaa on potentiaalisia pelaajia muut vievät välistä. Deveauxillekin olisi käyttöä ominaisuuksiensa puolesta joukkueessa (ainakin nyt ilman Ruppia), mutta minkäs teet jos muut nelosessa esittävät pisteiden valossa tuollaisia otteita.

Harmi etten kiinnittänyt nyt itse huomiota siihen miten Avery pelasi, kun sai pelata ylemmissä kentissä nyt taas vaihteeksi. Pl. ne parit myllyt tietenkin.

Carolina siis tosiaan seuraavaksi ja tällä kertaa vieraissa.
 

Callahan #24

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
. Sitten siellä olisi -jos olisi- se Weisekin vielä, mutta niinhän se tuppaa olemaan, että jos liikaa on potentiaalisia pelaajia muut vievät välistä. .


Tarkoitus ei ole Jeesustella, mutta Weisehan siirtyi täksi kaudeksi Vancouveriin ja on siellä pelannutkin ylhäällä hieman yllättäenkin koko kauden.

Mutta tosiaan vaikuttaa ruuhkaa tulevan tuonne 3/4-ketjuihin Ruppin ja Wolskin kuntoutuessa. Mielestäni Wolskia voisi koittaa istuttaa Boylen ja Hagelinin kanssa samaan ketjuun (olettaen että ketju pidetään ja Hagelin pysyy ylhäällä). Wolskin saadessa työmoraalinsa kuntoon voisi sopia hyvin tuohon ketjuun, jossa olisi sitten nopeutta, fysiikkaa ja myös taituruutta.

Ruppin tilanteen näen melkoisen heikkona, jos Avery jatkaa alkukauden otteita ja välttyy tyhmiltä henkkoht kakkosilta ja muilta kommelluksilta.

Mutta kilpailu on aina hyväksi, sillä se takaa sen että jokainen jätkä (ainakin oletettavasti) tekee kaikkensa pitääkseen tuon paikkansa kokoonpanossa, ja jos ei näin tapahdu voi huoletta nostaa kaveria tilalle eikä tarvitse suuremmin pelätä AHL:ästä tulevan pelaajan mahdollista kokemattomuutta isoon liigaan.

Kovasti ovat muuten tuolla interneetissä huhuilleet Bobby Ryanin treideiä Ducksista, tarinan mukaan vielä Rangers olisi käynyt keskusteluja laiturin siirtymisestä Manhattanille.
Mielestäni kyseessä olisi oiva lisä joukkueeseen, mutta todennäköisesti Sather joutuu jenkkipojasta liikaa maksamaan.

Minä olisin valmis uhraamaan: Dubinsky, Zuccarello, Thomas, 1st.
Mitäs muut mieltä?
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Kovasti ovat muuten tuolla interneetissä huhuilleet Bobby Ryanin treideiä Ducksista, tarinan mukaan vielä Rangers olisi käynyt keskusteluja laiturin siirtymisestä Manhattanille.
Mielestäni kyseessä olisi oiva lisä joukkueeseen, mutta todennäköisesti Sather joutuu jenkkipojasta liikaa maksamaan.

Minä olisin valmis uhraamaan: Dubinsky, Zuccarello, Thomas, 1st.
Mitäs muut mieltä?

Mielenkiintoinen huhu, mistäs löysit? Itse olisin kyllä valmis vaihtamaan päikseen herrat Brandon Dubinsky <=> Bobby Ryan. Palkat menee $4,200,000 vs $5,100,000 eli vähän kalliimpi olisi Bobby-boy. Dubilla on nyt vasta 10 pojoo ja Bobbylla 12 pojoo. Molempia voisi auttaa maiseman vaihto ja Dubia on ihan turha pitää enää Rangersissa sen takia että pelasi joskus hyvin Anisimovin ja Callyn kanssa. Dubi on "tippunut" jo kolmos ketjuun Averyn ja Prustin seuraksi. Minä siis kannattaisin tätä diiliä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös