New York Rangers 2011-2012

  • 186 589
  • 500

Erling

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Kiekko-Espoo, Arsenal, Honka
Wolski vissiin sai maalinedustalla sen verran pahasti osumaa, että jääaika jäi miehellä vain 4:08:n.

Joo eli Wolskia alkukaudesta vaivannut nivunen kipeytyi ensimmäisessä erässä. Tänään saadaan lisätietoja kuinka pitkään on sivussa. Veikkaisin, että viikonlopun pelit jäävät väliin.


Vähän ennen Ducks peliä tuli tieto, että Rangers on päässyt sopimukseen ruotsalaispakki Anton Strålmanin kanssa. Jatkoajan uutisesta;

New York Rangers on tehnyt yksivuotisen ja 900 000 dollarin arvoisen sopimuksen puolustaja Anton Strålmanin kanssa.

Strålmanista tuli rajoittamaton vapaa agentti kesällä 2011, kun Columbus Blue Jackets ei jatkanut hänen sopimustaan. Hän kävi New Jersey Devilsin testissä, muttei saanut sopimusta Devilsiin.

Strålman on alunperin Toronto Maple Leafsin seitsemännen kierroksen varaus vuodelta 2005. Hän aloitti uransa Torontossa vuonna 2007, kunnes Maple Leafs kauppasi hänet Calgaryyn vuoden 2009 kesällä. Hän ei kuitenkaan ehtinyt pelata yhtään ottelua Flames-paidassa, vaan Calgary kauppasi hänet Columbukseen ennen kauden alkua.

Strålman pelasi viime kaudella Columbuksen paidassa 51 ottelua tehden pisteet 1+17=18.

Olettettavasti Strålman tulee kilpailemaan ei-niin-huonosti pelanneiden Emingerin ja Woywitkan kanssa "viimeisestä" paikasta kuusikossa. Del Zotto on petrannut sen verran hyvin, että en missään tapauksessa häntä enää laskisi katsomoon istumaan.
Woywitkalta hieno esiintulo tänään, ja vaikea sanoa kumman paikan Strålman ensisijaisesti voisi viedä. Sen verran tasapaksu kolmikko kyseessä. Kai ruotsalaisella heistä eniten "potentiaalia". Ihan hyvä hankinta anyways.

Onko muuten kellään tietoa miten Erixonilla on sujunut AHL:ssä?


Viikonloppuna tosiaan kotipeliputken kaksi viimeistä kamppailua Jetsiä sekä Habsia vastaan. Neljä pistettä realistinen tavoite mielestäni.
Avery mitä ilmeisimmin pelaa, suuresta latauksesta johtuvia ylilyöntejä siis odotettavissa..
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Ja taas Rangers otti kotivoiton 5-3 numeroin Canadiensista! Maalinteossa onnistui mm. Girardi, Del Zotto ja Callahan kun laittoi viimeisen tyhjään maaliin. Jospa tämä vire nyt jatkuisi ja tuskainen puskeminen ilman tulosta päättyisi! Tässä vielä linkki maaleihin kun NHL.com ei oikein nyt pelittänyt.
 

Haukijärvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Ja taas Rangers otti kotivoiton 5-3 numeroin Canadiensista! Maalinteossa onnistui mm. Girardi, Del Zotto ja Callahan kun laittoi viimeisen tyhjään maaliin. Jospa tämä vire nyt jatkuisi ja tuskainen puskeminen ilman tulosta päättyisi! Tässä vielä linkki maaleihin kun NHL.com ei oikein nyt pelittänyt.

Todella hienoa huomata, että lähes kaikki maalit syntyivät komeiden kuvioiden päätteeksi, joten toivottavasti kentälliset alkaisivat pikkuhiljaa vakiintua. Avery pelasi ensimmäisen ottelunsa tällä kaudella hieman alle viiden minuutin peliajalla. Yksi laukaus kohta maalia, ei esittänyt mitään ihmeellistä mutta toivottavasti hänestä on enemmän hyötyä kuin haittaa kauden aikana.

McDonagh on pelannut hyvän alkukauden ja saanut todella paljon vastuuta. Hän oli mielestäni ehdottomasti yksi viime kauden onnistujista Rangersissa Prustin ja Boylen kanssa ja sama tahti tuntuu jatkuvan. Puolustuksesta edelleen puuttuu se varmuutta tuova veteraani. Nyt oikeastaan huomaa kuinka tärkeä pelaaja Staal lopulta on puolustuksen kannalta. Eminger on pelannut melko huonosti, eikä tuossa Woywikan pelissäkään mitään hurraamista ole.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
McDonagh on ollut Rangersin paras puolustaja tahan mennessa ja on ollut hienoa katsoa hanen peliaan. Hanta on vaikea ohittaa one-on-one tilanteissa ja han osaa myos antaa hyvia avaussyottoja. Tosin puolustus kaipaa edelleen Staalia, mutta hanen paluunsa venyy ainakin tammikuulle -- siihen asti pitaisi parjata nailla miehilla ja Woywitkan olisi kylla mun puolestani voinut jattaa hankkimatta, mutta Satherilla ei kai ollut paljon muutakaan vaihtoehtoa.

Hyokkays sen sijaan ei oikein toimi odotetulla tavalla, vaikka eilenkin tehtiin taas 5 maalia. Anisimov ja Duby ovat olleet suurimmat pettymykset tahan mennessa ja mun mielesta oli taysin vaara paatos laittaa Zuccarello Hartfordiin -- toivottavasti Mats paasee ensi kaudeksi sellaiseen joukkueeseen, jossa han saa myos peliaikaa. Rangersissa en usko hanen enaa jatkavan.

Pelissa oli muuten eilen ihan helvetisti Habs-faneja. Mistakohan nekin kaikki tulivat?? Eika tama ollut ensimmainen kerta kun Habs-faneja oli nain paljon Gardenissa. Ihmeellinen juttu ainakin kerran joka vuosi. Muissa peleissa Habsia vastaan Habs-faneja ei sitten normaalia enempaa olekaan, mutta aina kerran vuodessa ne tulevat joukolla nakojaan New Yorkiin. Mun molemmilla puolilla oli melkein pelkkia Habs-faneja ja pelin jalkeen Subway oli melkein pelkastaan punainen. Wtf?>
 

True Blue

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, TPS
Avery pelasi ensimmäisen ottelunsa tällä kaudella hieman alle viiden minuutin peliajalla. Yksi laukaus kohta maalia, ei esittänyt mitään ihmeellistä mutta toivottavasti hänestä on enemmän hyötyä kuin haittaa kauden aikana.

Mielestäni pelasi hyvin sen mitä jäälle pääsi. Vei taklaukset loppuun saakka eikä sortunut mihinkään ylilyönteihin.

Tuli muuten aika törkeästi Blunden? vaihtoaitiosta vaikka ei olisi saanut hypätä kentälle, hyvä ettei pahempaa sattunut.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Viime yönä kaatui sitten vielä Winnipeg 3-0! Stepan 1 ja Gaborik 2 häkkiä! NYR:llä nyt 13 otteluun 17 pojoo, let's go Rangers!
 

Shawshank

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers & Tampereen Ilves
Gaborikin hymy on palannut

Marian Gaborik on tällä hetkellä aivan eri mies kun oikeestaan kertaakaan vielä hänen Rangers aikanaan. Olen nauttinut suunnattomasti siittä että mies näyttäisi vihdoin olevan täysin terve ja pelihuumorikin sitä kautta löytynyt. Marian on alkanut laukomaan enemmän (toiseksi eniten laukauksia koko liigassa) ja hän on alkanut pelaamaan selkeästi uhrautuvammin, joka näkyy suoraan hänen saamissaan paikoissa. Paikkoja tulee enemmän kun hän uskaltaa sukeltaa ahtampiin väleihin, joutumatta pelkään jatkuvasti sitä että nivuset poksahtavat lopullisesti.

Täytyy sanoa että muutamalla menneellä kaudella Gaborikin peliä on joutunut aina seuraamaan pieni pelko persauksissa, mutta nyt on jotenkin levollisempi ja turvallisempi olokin aina kun mies astelee kaukaloon. Ennen sai aina pelätä että kohta käy huonosti ja montako peliä huilaillaan minkäkin taklauksen jälkeen. Tämä kaikki huokuu Gaborikin kehonkielestä, joka sitten taas levittää nautinnollista levollisuutta meihin Rangers faneihin.

Hieno pelaaja ja aivan mahtava nähdä mies vihdoin hymyilevänä ja iloisena kaukalossa, ilman jatkuvaa pelkoa siittä että kohta napsahtaa. Iso hatunnosto sille taustahenkilölle, joka on tämän asian kanssa tehnyt varmasti pitkän päivätyön.

Let`s Go Rangers!
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Gaborikin pelista nakee tosiaan, etta nyt hanella on hauskaa ja han hakee paljon enemman laukauksia kuin viime kaudella. En tieda mika siina oli viime vuonna niin vaikeaa, mutta nyt jaalla on taysin eri Marian Gaborik -- a difference maker. Sita Rangers tarvitsee.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Eiköhän syy ole niin yksinkertainen kuin ettei tarvitse enää pelata dubinskyjen sun muiden ykkösketjuun riittämättömien pelaajien kanssa, vaan saa pelata kunnollisen, ykkösketjun kaliiberin peliä tekevän sentterin kanssa?
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Eiköhän syy ole niin yksinkertainen kuin ettei tarvitse enää pelata dubinskyjen sun muiden ykkösketjuun riittämättömien pelaajien kanssa, vaan saa pelata kunnollisen, ykkösketjun kaliiberin peliä tekevän sentterin kanssa?

Heh. Eilen "ykkösketjuun riittämätön" Dubunsky pelasi Richardsin ja Callahanin kanssa ykkösketjussa ja Gaborik oli Anisimovin ja Stepanin kanssa kakkosessa. :)
 

Haukijärvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Ja kuten Shawshank kirjoitti, Gaborik on saanut pelata vihdoin terveenä ilman vammoja. Kuudella viimeisellä kaudella Gaborik on missannut lähes 150 ottelua, eli lähes 25 peliä kautta kohti. Huipennuksena kausi 08-09, jolloin pelejä kertyi ainoastaan 17. Vaikea sanoa onko nämä edelliskausien vammat vaikuttaneet pysyvästi Gaborikin peliin. Viime kautta sekoittivat myös muiden pelaajien loukkaantumiset Rangersin joukkueessa, eikä Tortorellan ketjulotto oikein toiminut missään kohtaa.

Toivottavasti Gaborik saisi vihdoin pelattua täyden kauden. Veikkaan yli 40 maalin kautta.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
OTT-NYR 2-3

Five in a row! Ja maalisuhde niissä 18-8. Eli ihan hyvin juuri nyt menee. Konferenssissa jo nelospaikka haltuun!

Peli oli ihan mukavan ja tasaisen näköistä. Maalit tulivat parissa sumpussa. Ottawa siirtyi toisessa erässä johtoon ja about perään Gaborik (Stepanin upeasta tarjoilusta) ja Stepan itse veivät Rangersin johtoon. Kolmannessa sitten Gaborik siirsi 2-1 -hyökkäyksestä Rangersin kahden maalin johtoon, mutta Ottawa rankaisi heti perään, eli tiukkaa oli.

Mukavaa oli myös itse ensimmäistä kertaa nähdä jälleen Avery Rangers-paidassa. Mies kellotti 5:28, eli tyypillisiä nelosen lukemia, mutta ehti mies ottaa heti avauserässä mittaa ilman hanskoja Konopkasta. Ja oikea kaveri olikin, koska kyseessä oli samainen herra, joka niittasi edellisessä pelissä puolihuolimattomasti Anisimovin takaapäin laitaan. Tappelu odotti alkamista kauemmin kuin varsinaisesti kesti, mutta hienoa silti! Ilmeisesti jotain lämmittelyä miehillä oli ollut jo alkuverryttelyssä. Kerran Avery sai maalivahti-Andersonin mailan pohkeilleen mutta muuten oli aika näkymätön, johtuen lähinnä siitä että miehelle ei pelattu käytännössä ollenkaan kiekkoa ja muut ketjukaverinsa heittivät lähinnä vain pitkää päätyyn.

Ja ottipa siellä taas tämä uusin enforcerimme Deveaux myös tappelun. Harmi vain ettei siitäkään kummempaa tullut ja taisipa Ottawan kaveri saada yhden kunnolla sisään.

Ottelun nimimiehistä ei tarvi arvuutella, Gaborik 2+0 ja Stepan 1+2. Gaborik ei varsinaisesti vieläkään ole itseeni tehnyt sellaista vaikutusta kuin ensimmäisellä kaudellaan, koska ei vieläkään liiku yhtä sulavasti. Mutta jos mies osaa olla maalipaikoilla oikeaan aikaan ja ne hyödyntää, kuten nyt on nähty, niin kyllä sekin riittää. Mitään viiden vuoden periodia en todellakaan ala tarkistella, ainoastaan Rangers-aika kiinnostaa ja siinä onnistuminen. Miehen piti olla terve joukkueeseen tullessaan ja siihen luotetaan. Sama myös koskee Richardsia, Dallas-näytöt ovat enää pelkkää paperia New Yorkissa.

Strålman tulee pelaamaan numerolla 32. Pääsee tosin vasta jäälle joukkueen kanssa näinä päivinä. Nyt muuten taitaisi olla sille Gilroylle käyttöä, joka ulkoistettiin kesällä silloisen ns. hyvän pakkitilanteen vuoksi.

Wolski poissa loukkaantuneena 4 viikoa, Rupp 4-6 viikoa.

Pe-la yönä vastassa kotiottelussa Carolina Hurricanes ja "hullu-Staal". Siis se vanhin.
 

vstk

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Se, mitä eilisestä pelistä kannattaa muös mainita, on Ottawan uskomaton halu tarjoilla kiekko Rangersien lapaan. 21 kiekonmenetystä (17 kahden ensimmäisen erän aikana), joiden seurauksena Rangers maalinsa teki. Kolmannessa erässä alkoikin Senators sitten jo vähän yrittämään pelaamista.

Hyvältä näyttää tuo Anisimov-Stepan-Gaborik ketju, muut olivatkin eilen vähän pimennossa.. Dubinsky edelleen ilman maalia.

E: aamupörinöissä kun tämän kirjoitin niin unohdin kiittaa stiflatia raportista, meinaa tavat ihan tyystin unohtua..
 
Viimeksi muokattu:

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
NYR-CAR 5-1

Numerot hiukan valehtelee Rangersin eduksi, mutta olihan hyvää hokia. Jotenkin sitä saa vielä isomman tyydytyksen kun maalit tehdään Wardin taakse, mies on kuitenkin erittäin varmaotteinen aina Rangersia vastaan. Voi johtua myös siitä, että jäi hyvät fiilikset viime kauden vikalla kierroksella, kun piti Tampa Bayta kannattaa Carolinaa vastaan, että Rangers pääsisi playoffeihin.

Dubinsky tiputti apinan harteiltaan kauden ensimmäisellä maalillaan (!) ja ottelun ensimmäisen maalin teki kukapas muukaan kuin Sean Avery hienon läpirynnistyksen ja etuyläkulmanoston jälkeen. Sen jälkeen mies nostettiinkin kolmoseen Prustin tilalle ja saipa mies hankittua vielä pari jäähyäkin vastustajalle, joten kohtalaisen mukava ilta. Jääaikaa tänään 10:05.
Gaborik myös erittäin näkyvästi esillä ja miehen luistelu oli tänään erinomaista. Seitsemän vetoa, joista kolme aivan putkeen.

Ensimmäinen ylivoima oli ihan hulabaloota, mutta toisessa taas taisi kiekko pysyä koko pariminuuttisen pyörityksessä kuviossa.

Kolmannessa erässä peli oli vielä tasan, mutta Rangers tekaisi yhdeksään sekuntiin kaksi maalia ja vielä sen jälkeen Callahan runnoi läheltä, niin viimeistään tähän peli oli taputeltu. Hieno voitonnälkä, vaikka Ward pelasi hyvin maalillaan. Lopulta Ward päätti vielä lahjoittaa viimeisen Richardsille maalin takana.

Huolella tuli kyllä tuuletettua Girardin johto/voitto-osumalle, sekä etenkin Averyn maalille. Nice game! Staalkin sai ansaitut buuaukset aina koskettaessaan kiekkoon. Ja eihän taaskaan voi Lundqvistia jättää mainitsematta. Ja hei, kuudes putkeen.

Tästä sitten erittäin loogisesti pelit jatkuvat jälleen neljällä vieraspelillä ja tiistaina ensimmäisenä näistä vastassa Islanders, josta olisi revanssi haettava, koska heidän nousukiito taisi jäädä juurikin sen Rangers-voiton mittaiseksi.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Six in a row! stiflat kerkesikin jo peliraportin vääntää, kiitos siitä. Maalikoosteen mukaan tehtiin kyllä hienoja maaleja ja tärkeintä oli saada se Dubin gorilla selästä pois! 14 ottelua ilman maalia 1-2 ketjussa on kyllä jo pieni stressitekijä. Nyt Rangersilla on 15 otteluun kelvolliset 21 pistettä, hyvältä näyttää nyt!
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
NYI-NYR 2-4

New Yorkin paikallinen. Seitsemäs putkeen. Avery jälleen maalinteossa. Mitä vielä? Kaikille satunnaiskannattajille, että nyt kannattaa katsoa Rangers-kiekkoa, jos haluaa nähdä mukavan näköistä peliä. Ei ole näkynyt sitä puuduttavaa 0-0 Tortorella-pelaamista onneksi moniin peleihin. Tai en voi tietää tulevasta, mutta sitten sillä mummon vanhalla VHS:llä uusintana näitä menneitä. Nytkin oli taas todella hyvä kiekkoilta.

Islanders oli tolpan päässä viime hetken tasoituksesta, jonka jälkeen lopulta Callahan sinetöi tyhjiin. Avery siis avasi jälleen pelin maalisarakkeen omasta reboundistaan. Islanders tuli tasoihin. Eminger vei Callahanin todella hienosta poikittaissyötöstä jälleen johtoon. Islanders tuli tasoihin, mutta Richardsin hyvä lämäri viisi minuuttia ennen loppua oli illan voitto-osuma.

Toisen erän lopussa joukkue sai kunnolla harjoitella jopa 5-3 ylivoimaa, mutta eipä se kiekko tolppaa lähemmäs halunnut mennä. Richards oli jo tällöin innokas esittelmään kovaa lyöntilaukaustaan. Olisi jopa saanut vieläkin enemmän pommittaa - mm Gaborik odotteli omaa vetovuoroaan -, koska Islanders vetäytyi lähelle omaa maaliaan (no pakostakin kolmella), ja käytännössä kulmista ei saanut kuin huonoja mäihäsyöttöjä.

Avery aloitti Richards keskellä ja Fedotenko laidalla, mutta jostain syystä Richards vaihtui pelin kuluessa Boyleen. Ehkä Richardsia ei haluttukaan "tuhlata" tuossa ketjussa, mutta mielestäni he pelasivat hyvin yhteen. Avery tosin harrasti Mike Motteaun kanssa seitsemän minuutin edestä painia, että sekin toki sekoitti ketjuja. Prust pääsi myös myllyttämään kerran, kun haki Matt Martinin rajoilla olleen taklauksensa jälkeen.

Pieni sana vielä lähetyksestä. Joku paikan päällä (tai muuten vain valveutunut) voisi sanoa minkä hemmetin takia tuolla Coliseumilla sen tv-kameran täytyy olla siniviivan kohdalla? On suht ärsyttävää. Taitaa olla Detroitissa sama juttu. Johtuuko siitä että ne ovat kohtuullisen vanhoja halleja, eikä silloin vielä ollut televisiota keksitty ja ihmiset elivät puissa? Ja toinen asia, että löysin ehkä paskimman streamin ikinä. Tai ei streamissa varsinaisesti valittamista, MSG-feedi ja kuva about jees, mutta sen tarjosi joku ilmeisesti irlantilainen Setanta-sports ja se osasi tehdä jopa huonomman jääkiekkolähetyksen kuin...MTV3. Alkaen ihan siitä että aloituskiekkoa ei näytetty, eikä Islandersin toista maalia, saati Deveauxin siinä-ja-siinä vanhanaikaisen videotutkintaa. Näiden aikana lähetettiin joko tyhjää ruutua tai omaa mainosta. Way to go!

Lauantaina sitten Montreal vieraissa ja sitä seuraava peli vasta ensi keskiviikkona Floridassa. Jolloin onkin sitten kolme peliä melkein putkeen.
Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.
 

Shawshank

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers & Tampereen Ilves
Pakko ja helppo yhtyä täsäs stiflan sanoihin. Peli näyttää tällä hetkellä todella hyvältä ja matseja on ollut huippuviihdyttävä seurata. Voittaminen tekee ihmeitä koko jengille ja nyt kun on kuljettu voitosta voittoon niin tuntuu että oma elämäkin on helpompaa. En muista koska olisin viimeksi nähnyt näin iloisen ja hyvin voivan Rangers joukkueen.

Brad Richards

Olen seurannut suurennuslasilla koko kauden Richardsia ja pikkuhiljaa alkaa piirtymään verkkokalvoille jonkinlainen kuva pelaajasta ja hänen profiilistaan. Toki mies on ollut tuttu jollain tapaa jo pitkään, mutta nyt Rangers nuttuun liittyessään olen päässyt seuraamaan hänen tekemisiään paljon tarkemmin ja paremmin. Positiivisinta lienee se että Richardsista on miltei mahdoton keksiä miltein mitään huonoa. Supertähdeksi äärettömän nöyrä ja kova tekemään työtä. Omassa päässä erittäin agressiivinen ja hyvä. Varmaan merkittävimpänä asiana olen kuitenkin pistänyt Bradista mieleen hänen luontaisen kykynsä olla joukkueen paras pelaaja pelin tärkeimmillä hetkillä. Richardsit alkukauden tehot eivät ole mitkään maagiset, mutta mielelläni näkisin tilaston siittä josta näkisi kuinka monta kertaa Richards on ollut ratkaisevassa asemassa tärkeissä maaleissa. Miehellä on törkeän hyvä kyky olla tärkeä ja erinomainen juuri oikeilla hetkillä. Iso pelaaja, tärkeillä hetkeillä.

Tästä on erinomaisen hyvä jatkaa.
 

Outsider

Jäsen
Paljon hyvää tekstiä tullut tänne Rangers osioon, joten kiitos siitä kaikille kirjoittajille. Itse on tullut katseltua suurin osa peleistä jälkilähetyksinä, niin on pitänyt vältellä aina otteluiden jälkeisten päivien aikana tuloksia ja keskusteluja. Helppo on kuitenkin yhtyä muihin kirjottajiin ja todeta, että peli on tällä hetkellä hyvän näköistä ja ennen kaikkea viihdyttävää. Vielä kun ylivoima alkaisi tuottaa tulosta, niin Rangers alkaisi olla todella hankala vastus kaikille joukkueille. Tällä hetkellä siihenkin löytyy jonkin verran luottoa, koska selkeää parannusta alkukauteen on kuitenkin jo havaittavissa.
 

Erling

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Kiekko-Espoo, Arsenal, Honka
Brad Richards

Richardsit alkukauden tehot eivät ole mitkään maagiset, mutta mielelläni näkisin tilaston siittä josta näkisi kuinka monta kertaa Richards on ollut ratkaisevassa asemassa tärkeissä maaleissa. Miehellä on törkeän hyvä kyky olla tärkeä ja erinomainen juuri oikeilla hetkillä. Iso pelaaja, tärkeillä hetkeillä.

Tästä on erinomaisen hyvä jatkaa.

Joo siis olin tulossa analysoimaan ihan samaa. Kuulostaa varmaan jonkun kyynisemmän Rangers-vihaajan korvaan selittelyltä miksi Richards ei ole pistepörssin kärkikamppailussa mukana, mutta pari kautta kun on kattonut tasaista puurtavaa massaa niin on todella hienoa nähdä Blueshirtseissä sinua lainaten, "iso pelajaa". Mulle on ihan sama jos viimeiset kolme kautta maksetaan kehäraakille jos Richards osoittautuu pelaajaksi joka voi tuoda kannun Manhattanille seuraavien kausien aikana.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Ne pelit mitä olen tässä nyt viimeaikoina nähnyt on menty näillä ketjuilla:

Artjom Anisimov-Derek Stepan-Marian Gaborik
Brandon Dubinsky-Brad Richards-Ryan Callahan
Ruslan Fedotenko-Brian Boyle-Brandon Prust
Sean Avery-Erik Christensen-Andre Deveaux

Ryan McDonagh-Dan Girardi
Michael Del Zotto-Michael Sauer
Jeff Woywitka-Steve Eminger

Averyä on tosiaan kokeiltu jo kaikissa ketjuissa ja on myös vaihdellut Prustin kanssa paikkoja.
 

Captain_Cally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, New York Rangers, NY Yankees
Otteluennakko Rangers @ Florida 23.11 7.00PM

Terve vaan kaikki osion lukijat! Itse korkkaan tämän viestin myötä Jatkoajan keskustelupalstan. Rangersia tullut seurattua vuodesta '94, mutta lähemmin viime kausina. Muutaman kerran päässyt näkemään nykyisen joukkueen livenäkin ja mielestäni joukkueen suunta on ollut tällä kaudella hyvä! No mutta se siitä, ensi yönä vastassa hyvässä vireessä oleva Panthers.

Panthers pitää mielestäni hieman yllättäen hallussa divisionaansa kärkipaikkaa 25 pisteellä (viimeiset kymmenen peliä 5-2-3). Joukkueen menestyksen on taannut hyvin yhteenpelaava ykkösketju Versteeg(25p.)-Weiss(21p.)-Fleischmann(20p.), joka on kova koostumus myös YV:lla. Kyseinen ketju + pakit Cambell, Kulikov & Garrison saaneet aikaan 13 yv-maalia joukkueen 16:sta, eli kova nippu erikoistilanteissa. Jose Theodore on ollut hyvässä nosteessa ja torjunut 15 peliä tuloksella 8-4-2, GAA 2,49.
Panthersin tekemisiä tulee seurattua niin paljon vähemmän, että siinä joukkueessa nyt yllättää vähän kaikki. Bergenheimilta itse odotin kovempaa tekemistä kuin 2+0 kolmeentoista peliin, mutta en tietysti osaa sanoa miten hän on muuten pelannut.

Rangersin voittoputki katkesi Habsia vastaan ja nyt olisikin hyvä päästä voittojen tielle ja unohtaa notkahdus. Ottelun jälkiraportteja lukeneenani joukkue pyrki vaan unohtamaan tuon pelin ja jätti otteluvideotkin katsomatta. Onko se sitten hyvä vai huono - en tiedä. Mutta toivottasti ensi yönä on asenne kohdillaan ja saadaan heti hyvä startti otteluun.

Marc Staal lähtee joukkueen mukana Floridaan, mikä on mielestäni hyvä signaali vaikka varsinaisesta paluusta ei voida vielä puhua. Antoi kuitenkin itselleni toivon kipinän siitä päivästä kun kaveri taas luistelee boxiin.
Dubinsky lienee flunssaisena sivussa pelistä, joten pientä viilausta tarvitaan. Toivottavasti hyvin toinen toisensa löytänyt ykkönen jatkaa nykyisellään, eikä varmaan isoja muutoksia tule. Ketjut voisivat mennä vaikka jotenkin näin:

Anisimov-Stepan-Gaborik
Avery-Richards-Callahan
Fedotenko-Boyle-Prust
Newbury-Christensen-Deveaux

McDonagh-Girardi
Del Zotto-Sauer
Woywitka-Eminger

Lundqvist
Biron

Strålmanin näkisin mielelläni jo kokoonpanossa, vaikka kaveria kohtaan ei itselläni mitään kummoisia odotuksia olekaan. YV:lle hän voisi tuoda jonkun uuden ulottuvuuden oikeanpuoleisella kätisyydellään. Voisiko sitten tehdä dedyyttinsä ensi yönä? En löytänyt mistään tietoa tilanteesta, mutta Woywitkan kanssa voisi startata, saa nähdä.

Ei siinä, yöllä mennään! Let's go Rangers!
 

Baroun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Per sempre Tito †
Hello! Oon menossa katsomaan Tammikuussa Rangers-Penguins peliä ja liputkin on jo ostettu. Osaisikohan, joku MSG:ssa käynyt kertoa millainen näkyvyys on 300 sektorilta ja ihan punaviivan kohdalta?

Kiitokset jo etukäteen, jos joku vaivaantuu vastaamaan!
 
Suosikkijoukkue
Timo Rajalan Kultainen Takki
Hello! Oon menossa katsomaan Tammikuussa Rangers-Penguins peliä ja liputkin on jo ostettu. Osaisikohan, joku MSG:ssa käynyt kertoa millainen näkyvyys on 300 sektorilta ja ihan punaviivan kohdalta?

Kiitokset jo etukäteen, jos joku vaivaantuu vastaamaan!

MSG on matala halli joten näkyvyys on vähintään kohtuullinen tuoltakin sektorilta.
 
Suosikkijoukkue
#41 & #66
Hello! Oon menossa katsomaan Tammikuussa Rangers-Penguins peliä ja liputkin on jo ostettu. Osaisikohan, joku MSG:ssa käynyt kertoa millainen näkyvyys on 300 sektorilta ja ihan punaviivan kohdalta?

Kiitokset jo etukäteen, jos joku vaivaantuu vastaamaan!

Morjesta. Viime maaliskuussa kävin katsomassa Rangersin pelit Panthersia ja Senatorsia vastaan. Toisessa pelissä istutttiin ylimmällä rivillä punaviivan kohdalla, toisessa pelissä oltiin kaarteessa muistaakseni 200 (?) sektorilla. Kaarreliput oli totta kai kalliimmat, kun sijaitsivat alempana, mutta itse tykkäsin katsoa peliä enemmän juuri tuolta punaviivan kohdalta.

MSG on vanha halli, jossa on todella loivat katsomat. Tämä aiheuttaa sen, että pitkillä sivuilla ylhäällä istuessa ei tunne olevansa piippuhyllyllä, kun taas sitten päätykatsomassa joutuu entistä enemmän tihrustamaan sinne toiseen päätyyn.

Jos joku kaveri menisi MSG:lle katsomaan peliä rajallisella lippubudjetilla, niin suosittelisin lämpimästi paikkoja pitkän sivun yläriveiltä.

PS. Et huonompaa peliä olisi voinut valita. *grin*
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös