New York Rangers 2003-2004

  • 76 223
  • 582

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
E-Train

Viestin lähetti Rubinho
Nimenomaan, kun miehestä on tullut perimeter-player joka ei kunnolla enää mene tilanteisiin, ei jyrää sillai kun on totuttu näkemään. Voimalla ja koolla (eli sen käytöllä) Lindros itsestänsä tähden teki liigassa, nyt suuripiirtein puhaltelee muniin kun pitäs kroppaa käyttää.

No ei se nyt ihan noinkaan ole. Kyllä iso-Erkki pitää edelleen kiinni maineestaan E-Trainina. Kun Lindros aloitti Rangersissa kaudella 2001-2002 kukaan ei uskonut miehen uskaltavan enää käyttää voimiaan ja ajaa täysillä tilanteisiin, mutta toisin kävi. Lindros johti kuuluisaa FLY ketjua ja dominoi kaukaloa. Hyvä esimerkki nähtiin kun Philadelphia Flyers pelasi ensimmäisen kerran kaudella 2001-2002 Rangersia vastaan Gardenissa ja Lindros ensimmäistä kertaa entistä seuraansa vastaan. Lindros teki ensimmäisessä erässä ensiksi maalin ja ajoi sen jälkeen Jeremy Roenickin yli Phillyn vaihtoaition edessä ja jätti JRn keräilemään itseään jäälle.

NY Times kirjoitti seuraavana päivänä "Lindros, skating against his former team, the Philadelphia Flyers, for the first time, let out a roar that might have been heard on Broadway had the sellout crowd not drowned him out after he hammered home the game's first goal and ran over Jeremy Roenick."

Vähän aiemmin saman kauden alussa Lindros pudotti itsensä Scott Stevensin jyräämällä tämän yli Gardenissa. Seuraavassa vaihdossa Petr Nedved teki saman ja Stevens yritti loppuajan ottelusta metsästää vain Lindrosia.

Rangers johti aina joulukuuhun asti itäistä conferenssia Lindrosin, Fleuryn ja Yorkin jodolla.

Sitten joulun jälkeen Rangers matkusti San Joseen, jossa Theo Fleury heitettiin ensin ulos pelistä ja vähän sen jälkeen Lindros jyräsi Matt Smitthin ja samalla hänen oma mailansa osui häntä päähän, tuloksena "mild concussion". Rangersin peli meni täysin sekaisin Lindrosin menetyksen myötä ja joukkue hävisi about 10 ottelua putkeen. Lindros ja Bure muodostivat sitten loppukaudella yhden liigan parhaista tutkapareista, mutta Rangers oli jo liian kaukana playoff paikasta.

Viime kaudella Lindros aloitti hyvin, kunnes maalihanat menivät yhtäkkiä kiinni. Sen jälkeen Eric turhautui - hän otti typeriä jäähyjä, Trottier siirsi Ericin vieraalle paikalle laitaan, Bure loukkaantui, tuomarit antoivat miehelle jäähyjä vain sen vuoksi, että E oli voimakkaampi ja isompi.

Kun Holik tuli loukkaantumisensa jälkeen takaisin siirsi Trottier Lindrosin taas laitaan ja tällä kertaa se tuotti tulosta. Redwood running buddies Barnaby-Holik-Lindros muodostivat yhden liigan parhaista ketjuista kunnes Trottier parin tappion jälkeen siirsi Lindrosin taas keskelle ja takaisin laitaan kunnes Sather erotti Trottsin.

Sather jatkoi Trottierin tapaan Holikin ja Lindrosin peluuttamista täysin väärissä rooleissa. Holik pelasi ykkösketjun sentterinä, Lindros oikealla laidalla ja Messier ajoittain kakkosketjun sentterinä 20 minuuttia ottelua kohti.

Sen jälkeen sama pyöritys jatkui kun Sather siirsi Lindrosin keskelle yhden pelin ajaksi ja taas seuravassa pelissä laitaan. Ja koko ajan vaihtuivat myös ketjukaverit. Tämä oli yksi syy siihen miksi muun muassa Alexei Kovalev pelasi 10 peliä ilman maalia kun Sather ei suostunut jättämään pelaajia yhteen tarpeeksi pitkäksi aikaa.

Lopulta Madison Square Gardenin vaativaakin vaativampi yleisö kyllästyi Lindrosin tehottomuuteen ja aloitti buuaamaan Ericille.

Kukaan ei tietysti voi pelata 82 ottelua täydellisesti ja Ericilla oli tottakai huonoja hetkiä ja huonoja otteluita, mutta pelasi omasta mielestäni paremmin kuin moni sanoo vaikka mies ei suurtekoihin pystynytkään. Hän pystyi käyttämään kroppaansa (ask Gionta, Kvasha, Heatley, Kovalev, Primeau, Belak etc for instance) ja osoitti pystyvänsä pelaamaan vielä fyysistä peliä - ei tietenkään sillä tasolla millä hän oli 7 aivotärähdystä sitten.

Ericilla on oma maineensa ja sopimuksensa vaakalaudalla, joten jos hän epäonnistuu muiden silmissä tulevallakin kaudella, tulevaisuus ei välttämättä ole niin lupaava. Siksi ainakin minä uskon, että the E-Train will bounce back sille tasolle millä hän oli ensimmäisellä Rangers kaudellaan jolloin hän oli muun muassa yksi liigan parhaista pelaajista in even strength scoring and one of the better players points per game wise.
 

Stuntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings, NY Rangers. Alpo Suhonen.
Eli tuota JLandin juttua ajatellen, ei taida playoff kiekkoa näkyä Madison Gardenissa ensi kaudellakaan, koska Sather jatkaa itse puikoissa, shit!

No, ehkäpä Bure,Leetch ja Lindros pääsevät johonkin sopivampaan seuraan ensi kaudeksi.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Buren poissaolo sekoitti aika paljon kummankin valmentajan suunnitelmia mutta silti ei se selitä Lindrosin ja Holikin väärin peluutusta. Loppukautta kohti Sather tosin sitten jo ymmärsi käyttää käyttää Lindrosia ykkösketjun sentterinä ja Holikia muiden joukkueiden parhaita pelaajia vastaan, mutta taas liian myöhään.

Syitä siihen miksi Manhattanilla ei pudotuspelejä voi hakea myös muualta, esimerkiksi Brian Leetchin loukkaantumisesta. Leetch oli paluunsa jälkeen joukkueen arvokkain pelaaja ja liigan paras puolustaja joka pelkällä omalla panoksellaan piti Rangersin mukana playoff-taistelussa Islandersin kanssa.

Mutta kuten on jo tullut sanottua niin Rangers pelasi Satherin alaisuudessa paljon paremmin kuin Trottierin ollessa penkin takana. Moni sanoo että Ron Low näytti olevan hukassa aina pelien aikana, mutta Trottier oli sitä vielä pelien jälkeenkin. Näin on aina hauska spekuloida, mutta Satherin olisi pitänyt potkia Trotts ulos kuukautta aikaisemmin ja tulos olisi voinut olla toisenlainen.

Rangers tarjosi Todd Marchantille vähän alle 3 miljoonan taalan per vuosi sopimusta, mutta Marchant halusi $24 miljoonan ja 6 vuoden sopimuksen. Liian pitkä ja liian kallis vaatimus.

Joukkue tarvitsee kipeästi apuja vasemmalle laidalle sillä viime kaudella sillä paikalla parasta peliä esitti Matt Barnaby. Paul Kariya on varmasti Satherin kiinnostuksen kohteena, lisäksi Ray Whitney ja Vinny Prospal ovat vapaana.
 

Stuntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings, NY Rangers. Alpo Suhonen.
No, Kariya meni vissiin Denveriin. Joten se siitä. Toivotaan ettei ainakaan Prospal ikinä tule Rangersiin.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Miksi ei?

Vinny Prospal teki 2 tai 3 maalia ja vain pari pistettä vähemmän kuin Kariya viime kaudella. Eihän Vinny tietysti Kariyan luokkaa ole, mutta kelpo vahvistus joukkueeseen, jossa paras LW on Matt Barnaby...
 

Stuntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings, NY Rangers. Alpo Suhonen.
Niin, olisi pitänyt laittaa, että toivon ettei Prospal tule...

En vain pidä miehestä, enkä siis häntä haluaisi joukkueessa nähdä.
 

BukkaBoom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars
Aluksi riittäisi varsin hyvin kun tekisivät Leetchin kanssa sopimuksen. ..tai ainakin minulle:) En kyllä pysty kuvitteleen että Leetch pelaisi jossakin muussa seurassa....ja jos sillai sattuisi tapahtumaan niin kiroan kyllä Satherin ja sen kaverit alimpaan helv...

Ja seuraavaks Carterin ja Messierin nimi pahviin (pykälällä että Messier ei saa pelata niin kovia minuutteja kuin viime kaudella...).

Ja eikö Satherin kannattaisi harkita Joel Bouchardin ottamista takaisin. Ihan kohtalaisesti tais mies pelata viime kaudella Rangerseissa? Näyttäisi siltä että Penguins ei tarjoa jatkosopparia sillekään nimittäin.

Nimokin vois olla kokeilemisen arvoinen pelaaja...jos ei tee sopparia Tapparan kanssa:)

Ps. Ray Whitney kyllä sopisi Rangersseihin.. vai mitä muut on mieltä?

Ps2. Nyt kun Kariya ja Selänne meni Coloradoon ja Hasek tekee comebackkia, niin eiköhän Roy:llakin ala vähän kutkutteleen paluu... --> joten veikkaan että ens kaudella Coloradon ykkösvahti on Roy (kylläkin todella alhaisella palkalla, mutta onhan se aina yhden Stanley Cupin arvoista...)
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Bouchard pelasi ihan ok ja teki pari "tärkeää" maaliakin, mutta ei ole sellainen pelaajatyyppi mitä Rangers puolustukseen tarvitsee. Poti ja Leetch pystyvät hoitamaan kiekollisen pelin, vahvistusta tarvittaisiin etenkin enemmän puolustavan puolustajan muodossa = Greg DeVries jolle Tampa on uutisten mukaan jo ainakin tarjonnut sopimusta.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Ainoa pääasia on että Rangersissa nähtäisiin taas näitä "pelaavia
pelaajia" joita todellakin kiinnostaisi se oleellinen eikä vaan
palkka.

Joten toivonkin ettei kesän siirroissa nähtäisi mitään Teemu&Paul
tyylisiä ratkaisuja yhtäkkiä.

Leetch tosiaankin nyt takaisin ja nopeasti!
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Pärjääkös Fedorov ja Bure jo samassa pukukopissa keskenään? Siis että if Fedorov no Bure tai toisippäin...
 

ozo

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Latvia, Dinamo Riga
NY Post spekuloi..

Larry Brooks reports sources claim Rangers GM Glen Sather has been in contact with Boston Bruins GM Mike O'Connell over a possible trade that would send Mike Dunham to the Bruins, with Sather wanting either Sergei Samsonov, Brian Rolston or Nick Boynton in return. This deal would depend on the Rangers obtaining Curtis Joseph from the Detroit Red Wings. Meanwhile, Sather apparently hasn't ruled out making a pitch for Sergei Fedorov, and is making progess on a new deal with Alexei Kovalev in hopes of avoiding arbitration. Sather also apparently has a two-year, $12 million US offer for Brian Leetch, but thus far there's been little progress ...Sather has also contacted Greg de Vries's agent ...
 

Stuntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings, NY Rangers. Alpo Suhonen.
Jos nämä spekulaatiot pitäisi kaikki paikkansa saisi Rangers aika mielenkiintoisen ketjun Samsonov-Fedorov-Bure. Siihen taakse vielä Leech ja Poti. Olisi ainakin hyökkäysvoimaa. Ja Joseph maaliin.

Saataisiin samalla varmasti maailman kallein joukkue jalkeille...
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
En ota huhuihin kantaa sillä ne on menty jo sata kertaa läpi.

Sen sijaan pakkipari Leetch-Poti toivottavasti hajoitetaan tulevalle kaudelle.

Molemmat ovat hyökkääviä puolustajia ja jo viime kaudella Leetch joutui usein jättäytymään pois hyökkäyksestä, koska Poti oli jo siellä. Ja koska Brian Leetch on yksi NHL:n parhaista ja taitavimmista hyökkäävistä puolustajista, hän ei pystynyt pelaamaan taitojensa mukaan vaan joutui paikkaamaan Potin virheitä.

Sama koskee Potia. Jos Leetch oli ylhäällä niin Poti jäi puolustukseen mikä aiheutti Rangersille suuria ongelmia, sillä Potilla on usein isoja vaikeuksia kulmissa ja siirtää miehiä pois maalin edestä.

Niinpä onkin erittäin tärkeää, että Leetch ja Poti pelaavat tällä kaudella eri pareissa niin että kumpikin pääsee käyttämään taitojaan siihen mitä he parhaiten osaavat - hyökkäysten tukemiseen.

Leetch pystyy taidollaan paikkaamaan omia virheitään, mutta Poti ei. Siksi Poti tarvitsee vierelleen stay at home puolustajan, joka hoitaa puolustustehtäviä sillä aikaa kun Poti tukee hyökkäyksiä. Darius Kasparaitis olisi Potille hyvä pari, sillä Kaspar paransi peliään paljon kauden loppua kohti.

Vladimir Malakhov pelasi Brianin kanssa hyvin yhdessä FLY ketjun takana pari vuotta sitten, joten kaksikko kannattaisi jälleen yhdistää.

Kolmanteen pariin jäisivät sitten ainakin Purinton ja Pisa sekä mahdollisesti nuori Fedor Tjutin.

Tietysti paljon riippuu siitä mitä Sather tekee nyt off-seasonilla. Puolustukseen olisi hyvä apu esimerkiksi Greg DeVries, mutta ei nykyisellä hintapyynnöllään.
 

Stuntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings, NY Rangers. Alpo Suhonen.
Viestin lähetti JLand
Sen sijaan pakkipari Leetch-Poti toivottavasti hajoitetaan tulevalle kaudelle.

Leetch joutaisi kokonaan pois. Poti ja Leetchistä säästyvillä rahoilla DeVries olisi ihan riittävän hyvä ykkösketju.

Tietysti paljon riippuu siitä mitä Sather tekee nyt off-seasonilla.[/B]

Toivotaan, että jotain joukkuetta oikeasti hyödyntävää, esim Joseph maalille. Ja Markkanen 2:ksi jos joukkueessa jatkaa.
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Viestin lähetti Stuntti
Leetch joutaisi kokonaan pois. Poti ja Leetchistä säästyvillä rahoilla DeVries olisi ihan riittävän hyvä ykkösketju.

Huh??? Haluaisin mielelläni lukea perusteluita sille miksi Brian Leetch joutaisi pois. Rangersin kannattaisi siis luopua miehestä, joka piti yksin omalla panoksellaan joukkueen mukana kamppailussa viimeisestä playoffspaikasta?

Brian Leetch is the heart and soul of the New York Rangers.

Viestin lähetti Stuntti
Toivotaan, että jotain joukkuetta oikeasti hyödyntävää, esim Joseph maalille. Ja Markkanen 2:ksi jos joukkueessa jatkaa.

CuJoken hankkiminen tietäisi sitä, että viime kaudella 5 nollapeliä ja muutenkin loistavasti pelannut ja kaiken lisäksi Josephia 5 vuotta nuorempi Mike Dunham treidattaisiin pois.

Lisäksi CuJo treidissä lähtisi todennäköisesti joukkueen varakapteeni Eric Lindros Detroitiin, mikä tarkoittaisi sitä että Rangers jäisi ilman ykkössentteriä. Miten se auttaisi joukkuetta?

Tähän tietysti täytyy vastata että Sather hankkisi Sergei Fedorovin paikkaamaan Lindrosin aukon, right? Ongelmana vaan on se että siinä missä Lindrosin sopimus loppuu tämän kauden jälkeen, Fedorov haluaa kalliin monivuotisen sopimuksen, which means...jos/kun liigaan asennetaan lopulta salary cap niin Rangers olisi sitoutunut moneksi vuodeksi nyt 33 vuotiaaseen Sergei Fedoroviin jonka palkka söisi todennäköisesti suuren osan Rangersin capista jo ennestään isojen Kasparaitisin ja Holikin sopimusten kanssa (see Washington & Jagr). Miten se hyödyttäisi joukkuetta?

36 vuotiaan CuJon hankkiminen olisi tässä vaiheessa mielestäni todella typerää enkä usko että Sather sitä tekee. Joukkueen ongelmat ovat aivan muualla kuin maalissa -> LW and D. Yksi hyvä left winger ja luotettava puolustaja on mitä joukkue tällä hetkellä eniten tarvitsee.
 
Viimeksi muokattu:

Stuntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings, NY Rangers. Alpo Suhonen.
Viestin lähetti JLand
Huh??? Haluaisin mielelläni lukea perusteluita sille miksi Brian Leetch joutaisi pois. Rangersin kannattaisi siis luopua miehestä, joka piti yksin omalla panoksellaan joukkueen mukana kamppailussa viimeisestä playoffspaikasta?

Brian Leetch is the heart and soul of the New York Rangers.

Tälläisiä "lausuntoja" pelaajista tulee väkisinkin, kun asuu kaapeliverkon ulkopuolella (Tarkoitan siis itseäni :)). Lisäksi minulle on jäänyt, ehkä aiheettomasti mieleen Leetch enempi hazardimiehenä. Potista taas Edmontonin ajoilta jäi positiivisempi kuva.

CuJoken hankkiminen tietäisi sitä, että viime kaudella 5 nollapeliä ja muutenkin loistavasti pelannut ja kaiken lisäksi Josephia 5 vuotta nuorempi Mike Dunham treidattaisiin pois. [/B]

En vain mitenkään pysty uskomaan Dunhamin olevan riittävän hyvä ykkösmies, kakkosena varmasti hyvä.

36 vuotiaan CuJon hankkiminen olisi tässä vaiheessa mielestäni todella typerää enkä usko että Sather sitä tekee. Joukkueen ongelmat ovat aivan muualla kuin maalissa -> LW and D. Yksi hyvä left winger ja luotettava puolustaja on mitä joukkue tällä hetkellä eniten tarvitsee. [/B]

Greg DeVries olisi kuten jo sanoitkin hyvä vahvistus. Vaan ei taida olla tarpeeksi kova nimi Satherille?

Ei noita left wingereitä taida olla paljoa tarjolla. Ei ainakaan tule mieleen.

Fedorovia en ikinä ole joukkueeseen halunnut. Enkä halua.
 
Viimeksi muokattu:

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Viestin lähetti Stuntti
Tälläisiä "lausuntoja" pelaajista tulee väkisinkin, kun asuu kaapeliverkon ulkopuolella (Tarkoitan siis itseäni :)). Lisäksi minulle on jäänyt, ehkä aiheettomasti mieleen Leetch enempi hazardimiehenä. Potista taas Edmontonin ajoilta jäi positiivisempi kuva.


Täytyy pitää mielessä, että Brian Leetch on 35 ja yli 1,000 NHL ottelun veteraani joka pelaa kuin olisi edelleen 25. Hän on vuoden 1994 Conn Smythe voittaja, yksi niistä harvoista puolustajista jotka ovat ylittäneet yhden kauden aikana 100 pisteen rajan. Leetch on voittanut lisäksi kaksi kertaa Norris Trophyn ja tulokaskaudellaan Calder Trophyn.

Poti on nuori (26) puolustaja, jolla on vielä paljon opittavaa ja joka tulee vielä parantamaan vuosien aikana peliään, mutta ei hän ole taidoiltaan lähelläkään nuoren tai nykyisen Brian Leetchin luokkaa.

Leetch on Rangersille kaikki kaikessa. Niin kuin on jo monta kertaa tullut todettua niin ilman Brianin panosta Rangers olisi ollut paljon aiemmin ulkona playoffstaistelusta.

En vain mitenkään pysty uskomaan Dunhamin olevan riittävän hyvä ykkösmies, kakkosena varmasti hyvä.

Dunhamin numeroita viime kaudelta Rangersin paidassa: 43 peliä, 2.29 GAA, .924 save%, 5 nollapeliä.

Joseph Detroitissa: 61 peliä, 2.49 GAA, .912 save%, 5 nollapeliä.

Dunhamin numerot kestävät täysin vertailun Josephin tilaistoihin. Ja kun vielä mietitään, että Dunhamin statsit tulivat sellaisen joukkueen maalilla joka pelasi koko kauden ilman systeemiä ja jonka pelissä ei ollut koko kautena mitään järkeä, niin voin näkemäni 43 Dunhamin pelaaman ottelun perusteella hyvin sanoa että Dunham on täysin valmis Rangersin ykkösmaalivahdiksi. Dunham oli yksi harvoja onnistujia joukkueessa.

Greg DeVries olisi kuten jo sanoitkin hyvä vahvistus. Vaan ei taida olla tarpeeksi kova nimi Satherille?

Ei noita left wingereitä taida olla paljoa tarjolla. Ei ainakaan tule mieleen.

Greg DeVriesin kohdalla ja monen muunkin kohdalla ratkaisee paljon palkkapyyntö. Olen varma että DeVries kelpaisi Satherille, mutta oikealla hinnalla. Esimerkiksi Todd Marchant pyysi Rangersilta melkein miljoona taalaa enemmän vuodessa kuin Columbukselta ja Sather sanoi ei. Marchant olisi tullut siis Manhattanille vain rahan vuoksi; ei Mr. Sather ole tyhmä, vaikka moni niin luuleekin.

DeVries pyytää Rangersilta 16 miljoonaa taalaa neljästä vuodesta, mikä on aivan liikaa tässä epävarmassa tilanteessa, jossa liigan tulevaisuus on. Kalliiden monivuotisten sopimusten tekeminen on seuroille tässä vaiheessa liian vaarallista ja typerää. DeVries ei ole mikään pakkohankinta sillä Rangersin puolustus selviää kyllä kunhan Sather vain saa joukkueen pelitapaan edes jonkinlaisen systeemin. Viime kauden viimeiset ottelut antoivat jo merkkejä siitä että pelaajat noudattivat valmentajan (Satherin) kuvioita, toisin kuin Trottierin aikana.

Vasempia laitoja on vapaana ainakin Ray Whitney, Magnus Arvedson, Vinny Prospal ja ehkä Slava Kozlov jos hän ei pääse Thrashersin kanssa sopimukseen.
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Eikö Dunhamin ongelmana ole kestyvyys eikä kyky. Siis hän on tarpeeksi hyvä ykköseksi, mutta on loukkaantumisaltis => hänen ei uskota pystyvän pelaamaan ykkösmaalivahdilta vaadittavaa 60 peliä kaudessa.

Ymmärtäisin Josephin hankkimisen maalille Blackburnin vuoksi. Ensi kausi Josephilla, sitten lakkovuosi ja kahden täyden AHL-kauden jälkeen Blackburn olisi valmis ykköseksi. Josephilla on kaksi vuotta sopimusta jäljellä, joten toisena vuonna hän voisi olla Blackburnin tutorina tai mahdollisesti dumpattaisiin takaisin läntiseen konferenssiin. Dunhamin myyminen juuri nyt voi olla sikäli hyvä veto, sillä maalivahdeista on tällä hetkellä NHL:ssä pulaa ja hänellä on hyvä kausi alla => myyntiarvo korkealla.

Jos NyR hakee puolustavaa puolustajaa, niin onko de Vries välttämättä oikea vastaus? Ainakin Avs-paidassa mies esitti melkoisia syöksyjä hyökkäyssuuntaan, välillä aina vastustajan maalin taakse asti. Mutta kun parina oli Adam Foote, niin yleensä syöksyt eivät kostautuneet. Footen palkka on muistaakseni tuo nelisen miljoonaa taalaa, joten kova on de Vriesin pyynti.

edit.

Kun katselin tuota Bostonin pelaajalistaa, niin heillähän on noita puolustuspään veteraaneja useampia (McGillis, O'Donnell, Gill). Rangers voisi saada Dunhamista + varausvuorosta hyökkääjän ja pakin. Bostonin johto kuitenkin aina haluaa säästää pakkakuluissa...
 
Viimeksi muokattu:

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
DeVriestä en ainakaan ottaisi kuitenkaan Rangers miehistöön. deVriesin viime kausi oli aika pettymys. Mies tuntuu menettäneet fyysisyyden kokonaan ja muutenkin mies ei pelannut samalla tavalla kuin vaikka kausi takaperin jolloin hän oli todella hyvä. Mies pyytää ihan liikaa liksaa ja liian pitkää diiliä. Kuten heikkik sanoin niin Foote sai miehen näyttämään viime kaudella hyvältä :-) heh
 

JLand

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers, NY Yankees, NY Giants
Dunhamilla on ilmeisesti ollut aina ongelmia nivusten kanssa, mutta viime kauden muutaman pelin huilia lukuunottamatta hän ei ainakaan New Yorkissa osoittanut olevansa mitenkään loukkaantumisaltis. Lisäksi Jussi Markkasen hankinnan pitäisi vähentää Dunhamin työtaakkaa aika lailla.

Dunhamin myyminen olisi mielestäni järkevää vain siinä tapauksessa, että Rangers saisi kaupassa takaisin pelimiehiä, joista on joukkueelle vielä tulevaisuudessakin hyötyä. Huhuissa on pyörinyt muun muassa Samsonov, mutta hänkin istui juuri lähes koko kauden sivussa loukkaantumisten vuoksi.

Lisäksi Josephin hankkimiseen liittyy mahdollisesti monta muutakin seikkaa - esimerkiksi Lindrosin treidaaminen Detroitiin ja itse uskon Ericin ponnahtavan huonon kauden jälkeen takaisin sille tasolle millä hän oli ensimmäisellä Rangers kaudellaan. Kun kaikkia näitä vaihtoehtoja miettii niin itse pitäisin mieluummin Dunhamin.

"Instead of trying to steal other teams big name veteran players, it's about time this organization started trying to lure away some scouts, who will find the young guys, who will carry this team for years."

Blackburn tarvitsee mielestäni ainakin 2 vuotta Hartfordissa ennen kuin hän on valmis ottamaan ykkösmaalivahdin tehtävät. Ei Blackburn pelannut huonosti mutta kuitenkin Sather teki virheen siinä että hän odotti liian kauan Richterin palaamista jäälle - mitä ei koskaan enää valitettavasti tapahdu.

DeVries ei ole mikään pakkohankinta, mutta ei ainakaan tekisi tämän hetkisestä puolustuksesta tuskin yhtään heikompaa - varsinkin kun Boris Mironov ei enää jatka New Yorkissa. Leetch, Poti, Malakhov, Kasparaitis, Pisa, Purinton ja (Tjutin) riittävät kuitenkin mielestäni tarpeelliseen puolustukseen jos DeVries ei mahdu Satherin suunnitelmiin.

Vasemmalle laidalle sen sijaan olisi paljon tärkeämpää saada vahvistusta sillä joukkueen paras vasen laita koko kauden aikana oli Matt Barnaby ja se kertoo aika paljon. Jamie Lundmark tulee toivottavasti samaan sillä paikalla tulevalla kaudella myös vastuuta.
 
Viimeksi muokattu:

Stuntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings, NY Rangers. Alpo Suhonen.
Viestin lähetti JLand
Täytyy pitää mielessä, että Brian Leetch on 35 ja yli 1,000 NHL ottelun veteraani joka pelaa kuin olisi edelleen 25. Hän on vuoden 1994 Conn Smythe voittaja, yksi niistä harvoista puolustajista jotka ovat ylittäneet yhden kauden aikana 100 pisteen rajan. Leetch on voittanut lisäksi kaksi kertaa Norris Trophyn ja tulokaskaudellaan Calder Trophyn.

Poti on nuori (26) puolustaja, jolla on vielä paljon opittavaa ja joka tulee vielä parantamaan vuosien aikana peliään, mutta ei hän ole taidoiltaan lähelläkään nuoren tai nykyisen Brian Leetchin luokkaa.

Leetch on Rangersille kaikki kaikessa. Niin kuin on jo monta kertaa tullut todettua niin ilman Brianin panosta Rangers olisi ollut paljon aiemmin ulkona playoffstaistelusta.

Ei noita Leetchin tekoja ollutkaan millän tavalla tarkoitus vähätellä, muistan kyllä miehen teot varsinkin mestaruuskaudella.

Lähinnä ajattelin, että olisi ehkä hyvä mennä eteenpäin, kuten jo sanoit on Poti 9v nuorempi. Puolustavat puolustajat ovat kuitenkin enemmän tarpeeseen joukkueessa.

[Dunhamin numerot kestävät täysin vertailun Josephin tilaistoihin. Ja kun vielä mietitään, että Dunhamin statsit tulivat sellaisen joukkueen maalilla joka pelasi koko kauden ilman systeemiä ja jonka pelissä ei ollut koko kautena mitään järkeä, niin voin näkemäni 43 Dunhamin pelaaman ottelun perusteella hyvin sanoa että Dunham on täysin valmis Rangersin ykkösmaalivahdiksi. Dunham oli yksi harvoja onnistujia joukkueessa.[/B]

Toivotaan miehelle sitten onnea... Jotenkin vaan epäilen.

Vasempia laitoja on vapaana ainakin Ray Whitney, Magnus Arvedson, Vinny Prospal ja ehkä Slava Kozlov jos hän ei pääse Thrashersin kanssa sopimukseen. [/B]

Vaikea noista on ketään ajatella Rangersiin, ehkä Arvedsson tulisi kyseeseen, miksei Whitneykin. Tosin Whitney ei ole ns. hyvissä seuroissa kummemmin onnistunut.
 

BukkaBoom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars
Sehän on selvä että CuJon hankinta olisi missi Rangersseille. CuJo ei oo ns. voittava veska enää...
Dunham ykköseks ja Markkanen kakkosveskaks ja Blackburn kehittyyn farmiiin. Ja Richter maalivahtivalmentajaksi Markkaselle...

Ja Leetch tarvisi kyllä kipeästi vierelleen hyvän puolustavan puolustajan kuten Beukeboom oli silloin hyvinä vuosina. Ehkäpä silloin Rangers nähtäisiin pleijareissakin.
 

Stuntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings, NY Rangers. Alpo Suhonen.
Eipä noita voittavia veskoja ole Rangersissa ihmeemmin ollut, ei.

Richter ja VanBiesbrouck olivat viimeiset. Tosin harmittavasti samaanaikaan eli toisesta oli luovuttava...
 

Pate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viimeksi muokattu:

Stuntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Detroit Red Wings, NY Rangers. Alpo Suhonen.
Jos DeVries tosiaan tulee, saisi Rangers 2 tasapainoista ketjua.

Toivotaan Kasparaitiksen tällä kaudella unohtavan ison palkkansa ja keskittyvän pelaamiseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös