New York Islanders 2011-2012

  • 97 457
  • 257

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Komppaan Vilua, sillä eilinen peli oli mukavan tasapainoinen esitys. Toki takana on neljän pelin kotiputki, mutta siltikin joukkueen peli on parantunut vaikka vastustaja on oikeastaan vaikeutunut joka peliin.

Ykkösketju on niin kovassa tikissä, että toistaiseksi muut saavat rauhassa kehittää omaa kemiaansa. Kakkossentteri olisi hieno lisä, sillä tällä hetkellä näyttää, että ehkä Nielsen sittenkin on parhaimmillaan kolmosen keskellä. Okposon sekä Grabnerin kosteat ruutitynnyrit eivät kyllä hyökkäysten päättämistä helpotakaan.

Muita huomioita:
- Matt Martin on kehittynyt pelaajana huimasti ja paikka top 9:ssä on ansaittu. Edustaa kunniakkaasti myös tuota ohueksi leikattua fyysistä kalustoa
- Streitin ohjurilaukaukset yv:llä ovat todellinen uhka ja varmasti paljon harjoiteltu kuvio
- Pelätystä toisen vuoden kirouksesta ei Hamonicin kohdalla ole merkkiäkään. Upean kypsää peliä edelleen
- Pandolfo on av:lla sekä puolustavassa roolissaan edelleen hyvä ja yhdessä Reasonerin kanssa tekevät paljon oikeita asioita jäähyjä tappaessaan.
- Staios on onnistunut pienentämään ennakoitua top 4-pakin tarvetta yllättävän paljon. Jämäkkää varmistamista pääosin, mutta tilanteen salliessa myös järkeviä nousuja
- Mottau on heikoin lenkki ja toivon mukaan Jurcina palaa entisessä kunnossaan pian takaisin
- Yllätyin kuinka levollisin mielin Nabokovin peliä sai seurata. Onhan miehellä tietenkin vakuuttavat näytöt liigasta jo aiemmin, mutta ikä, pelaamattomuus ja huonot otteet sekä KHL:ssä että MM-kisoissa kuitenkin huolettivat
- Ykkösketjun pelihuumori on sellaisella tasolla, että harvoin näkee. Pitkää kautta ajatellen muidenkin olisi hyvä saada onnistumisia äkkiä, mutta onneksi parissa viime pelissä ovat alemmatkin ketjut pysyneet jo hyvin vauhdissa sekä luoneet paikkoja. Ei Baileykään ihan hukassa ole, mutta onnistumisia ei maalien muodossa vain tule. Omiin silmiini Rolston on ollut kolmosen pahin alisuorittaja, mutta kohtuullinen peli yv:llä riittää toistaiseksi. Ninon paluu loisi tässä terveystilanteessa mielenkiintoisen kilpailuasetelman.

Loppuun pari linkkiä, sillä Bottan hiljennyttyä kaikki netistä löytyvä Isles-aktiviteetti on plussaa:
1. Youtube-kanava, jonka omistaja aikoo tehdä "dokumentin" jokaisesta Islandersin kotipelistä kauden mittaan. Saapahan etäkannattajanakin jotain maistiaisia hallin katsomosta sekä käytäviltä yhden fanin silmin.
2. Isles-versio baseball/jenkkifutis/korisfanista, joka Metsien jälleen surkean kauden sekä mahdollisen NBA-lakon johdosta on kohdistanut mielenkiintonsa kiekon suuntaan mm. blogin muodossa. Piristävää lukea kuinka jopa Islanders voi tarjota noin positiivisia elämyksiä lajista tietämättömälle, kun itse on vuosien saatossa ehtinyt marinoida mielensä itsesäälillä sekä kyynisyydellä samalla miettien koko touhun mielekkyyttä. Onhan nyt tosiaan syytä olla jo optimistinen kun ykkösketjussa ei kikkaile enää mikään comrie, r.robitaille tai kvasha... Lainaus em. blogista: "Whats with this dinosaur as the mascot? I'm beginning to realize something glaringly obvious: this team is so fucking weird. I love it." Ei kestä noviisiltakaan kauaa huomata kaikki oleellinen Islandersista
 
Viimeksi muokattu:
Tulen kaapista ulos toteamalla, että jotenkin olen jo jonkin aikaa salaa, jos nyt en fanittanut niin, sympannut Islesiä. Hieno joukkue kaiken kaikkiaan. Harmi, että viime kaudelta tuttu maalibiisi on vaihtunut toiseen...

Ykkösketjussa huipputalentti Tavares ja pari muiden jengien hylkiötä, joista on kuoriutunut Long Islandilla ihan vakavasti otettavia pelaajia. Ja mikä parasta, kemiat Tavaresin kanssa osuvat hyvin yksiin Moulsonilla ja Parenteaulla.

Kakkosketjussa sitten niin ikään hyljeksitty Grabner, Tanskan Filppula eli Nielsen sekä nuoren Islandersin kasvot eli Kyle Okposo. Alemmista ketjuistakin löytyy riittävästi kaikkea, kokemusta (Rolston, Reasoner, Paldolfo), kovuutta (Gillies, Martin ym.) ja myös Isles-sydäntä (Comeau, Bailey jne.).

Puolustuksen kapellimestarina kapteeni-Streit ja hänen oppipoikansa McDonald. Sitten vielä talenttia Hamonicin muodossa ja loput paikat täynnä paljon kokemusta. Maalillekin on heittää useampikin nimi vuoron perään, joten periaatteessa paketti on aika hyvin kunnossa. Ja penkin takana herra Capuano, jonka ulkoinen habitus herättää jollain tapaa kunnioitusta. En tosin tiedä mistä se kumpuaa.

En usko, että tämä vuosi on vielä Islandersin, mutta hyvällä tiellä organisaatio on pitkästä aikaa. Ja sympaattinen jengi kuten sanoin.
 

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Melkoinen on tahti JTllä, jokohan se 30 maalin haamuraja menisi tällä kaudella rikki ja jopa ihan hyvissä ajoin. =) Parasta on kuitenkin se, että koko hänen ketjunsa peli toimii, eivätkä neljän pisteen illat ole olleet pelkkää sooloilua. Tästä voi hyvinkin tulla hienoin kausi miesmuistiin, eikä tarjolla ole enää pelkkiä etukäteen hävittyjä matseja!
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Pitää näköjään jättää katsomatta Islesin pelit. Ainoa ottelu, jonka tällä kaudella olen katsonut on tuo Wild-peli, joka taas oli tasoa aivanpaska. Sen jälkeiset pelit ovat menneet sitten näköjään varsin vakuuttavasti. Ja niistä tietenkin olen nähnyt vain kohokohdat.

Tavaresista kyllä näki jo tuossa surkeassa Wild-pelissä, että hän on ottanut askeleen eteenpäin. Tuo on realisoitunut komeasti viimeisissä peleissä. Asiaa varmasti auttaa jo viime kaudelta tutut ketjukaverit. Toivottavasti tahti jatkuu ja Tavares tekee/luo tärkeitä maaleja Islesille.

Ilmeisesti Streitin paluu kokoonpanoon on myös tuonut sen ylimääräisen palasen Isles-puolustukseen. Ei ihmekään, kun miettii minkä tason kaveri on kyseessä. Nyt kannattaa vain sitten koputtaa puuta, että Streit, MacDonald ja Hamonic pysyvät kasassa.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Hurjassa vedossa on kyllä ollut John Tavares, 4 ottelua ja 8 pojoo joista 5 maalia! Siinä suurin syy miksi Islanders on aloittanut näin hyvin, 4 ottelua joista 3 voittoa. Vastaavasti isoveli Rangers on hävinnyt kaikki 3 peliä, prkle!
 

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Vaisua täällä kuin myös meno jäällä. Pahoittelut, joku ice breaker oli pakko kehittää kun pelejä ei ole edes nähnyt.

Raporttien perusteella aika montaa jo kehuttua voisi taas kritisoida otteistaan, mutta pakko nähdä ensin omin silmin. Jurcina sentään teki paluun, mutta MacDonald ei edelleenkään harjoittele välipäivinä eikä peleissäkään ole vielä oma itsensä. Hyökkäyspelistä odotin, että kun kerran kovuutta alemmista ketjuista vähennettiin olisi tuloksena ollut laajempi maalintekijöiden rintama, mutta näin ei ole tapahtunut.

Maalivahtipeli on ollut ilmeisesti varsin hyvää, mutta tänään DP:n aloittaessa sekin tilanne saatetaan turhaa sotkea. Nabokov kai hieman loukkasi itseään edellisessä, mutta sen pitäisi johtaa Montoyan peluuttamiseen eikä DiPietron. Kai tässä voidaan leikkiä, että kyse on vaikkapa joukkueen herättelystä.

Ennen peliä muistetaan 1992-93 joukkuetta, mikä on mielestäni pelkästään hyvä asia, vaikka kaikki eivät tunnu asialle lämpenevän. Itärannikolle saattaa iskeä lumimyräkkäkin ja olisihan se aika Islandersia kunnioittaa hävinnyttä joukkuetta typötyhjässä hallissa. No, kunhan joukkue edes syttyisi, ei muulla niin väliä tällä hetkellä.
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Arvostan Capuanoa, on saanut nuoren joukkueen pelaamaan systeemiään, mutta yhtä asiaa ihmettelen, maalivahtien peluutus. Joukkueella on kolme ykkösvahtia. Maalivahdit eivät saa tuntumaa kun on pitkät pelivälit. Lisäksi Montoya on pelannut selvästi parhaiten ja ansaitsisi noilla näytöillä enemmän vastuuta. Ymmärrän kyllä vaikean tilanteen, DiPi ja Nabby ovat kalliita/meritoituneita, DiPi on "franchise player" (tai oli joskus) ja pitkän sopimuksen takia pakko peluuttaa. Mutta kyllä valmentajalla pitää olla munaa peluuttaa voittavaa maalivahtia oli sopimus- tai muusta tilanteesta huolimatta. Uskon että joukkueen otteet paranisivat vakituisella vahdilla kun puolustus oppisi luottamaan johonkin heistä. Montoya olisi sikälikin luonteva valinta että hän oli hyvä ja ykkönen jo viime kauden lopussa. Kausi on vielä pitkä ja aikaa on, mutta vertailun vuoksi vielä molareitten tilastot.

Montoya 2-2-0, 2.12, 92.8%
Nabokov 1-3-0, 2.81, 91.1%
DiPietro 1-1-2, 2.67, 90.4%

Toivottavasti ei menetetä playoffpaikkaa kolmipäisen maalivahtihirviön takia...
 

Finnish Isles

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Islanders
Bottan mukaan Nabokov olisi kaupan 2. kierroksen varausta vastaan ja sen tähden hän kai sai aloittaakin edellisen. Kovin hyvin ei myyntiesittely mennyt ja maalivahtien myynti on nykyisin muutenkin vaikeaa. Ehkä Columbus ainakin voisi olla kiinnostunut? Palkka on onneksi niin pieni, että saattaa johonkin kelvatakin, mutta mitään valmista pelaajaa ei maalivahdilla oikein saa, ainakaan kun varmuutta pelivireestä ei ole. Kakkoskierroksen varauksen vielä saisi myöhemmin vaihdettua kenttäpelaajaan, joka paperilla olisi vahvistuskin esim. tämän hetken pakistoon.

Edelleenkään ei ole ollut aikaa pelejä katsella, mutta muiden tekemien havaintojen perusteella aika monen runkopelaajan esitykset ovat olleet vaisuja. Loukkaantumisen jälkeen entiseen tasoon pääseminen on ollut huolestuttavan vaikeaa etenkin MacDonaldin sekä Okposon kohdalla, joiden ainakin ikänsä puolesta pitäisi pystyä vammat taakseen jättämään helpommin.

Baileyn voisi kuvitella olevan jo nyt kauppatavaraa kun homma ei vaan toimi. Ehkä hän on tyyppiesimerkki liian aikaisin liigaan nostetusta junnusta tai sitten liian varhain varattu tasapaksu pelaaja eli klassinen "bust". Ehkä kyse on molempien vaihtoehtojen yhdistelmästä, mutta eipä häntä vielä tällä ikää uskalla lopullisesti leimata. Alkaa vain tuntua yhä vahvemmin, että Islandersissa seuraava askelta ei ainakaan tulla näkemään.

Nino kuntoutuu Bridgessä, mutta kolmen pelin 0+1 tehot kertovat, että turha on sieltäkään pelastajaa odottaa.

Jotain luulisi tapahtuvan pian, jos uudet ketjutkaan eivät peliä uomiinsa saa.
 

Vilu #12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko, nekkailu, Oranje, NFL
Joo, kyllä taitaa tosiaan olla Baileyn tekemiset nähty. Sääli sinänsä, että itse olen viimeiseen asti toivonut kaverin onnistuvan. Perin onnettomia ovat olleet miehen suoritukset tällä(kin) kaudella.

Joukkue tarvitsisi tällä hetkellä jotain muuta kuin 2. kierroksen varausoikeutta, mutta kuten Finnish Isles totesikin, niin vaihtoehtoja kuitenkin on vaikka Nabokov tuolla tavalla kaupattaisiinkin.

Toiveikkain, vaikkakin pelonsekaisin tuntein jään odottamaan Coloradon kohtaamista. Mopolla ei kuuhun mennä, mutta uskalsin veikata tämän kauden Islesia tuunatuksi mopoksi. Toivottavasti suunta alkaa pikkuhiljaa kääntymään.
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Joukkue tarvitsisi tällä hetkellä jotain muuta kuin 2. kierroksen varausoikeutta, mutta kuten Finnish Isles totesikin, niin vaihtoehtoja kuitenkin on vaikka Nabokov tuolla tavalla kaupattaisiinkin.
No vaikeeta tulee oleen. Boston pelin esityksellä ei mahtuis ees kerhoon(HPK).
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Eipä ole hirveästi alkukauden perseily houkutellut kirjoittelemaan Islandersista, mutta eiköhän se taas siitä lähde kun pääsee mukaan siihen rytmiin, että turpaan tulee jokaisessa ottelussa.. Vituttaahan se silti sillä ennen kautta sitä meni ajatuksissaan laittamaan jopa jotain odotuksia tälle joukkueelle..

Jotain positiivista sitten tähän väliin sillä El Niño on kutsuttu Bridgeportista takaisin ylös kuntoutuksen jäljiltä ja herra on sitten tulessa Islandersin seuraavassa kohtaamisessa. Nino ehti aiheuttaa hämminkiä kuuden ottelun ajan Bridgeportissa ja tuon ajan saldoksi jäi ihan kelvollinen (ottaen huomioon, että kyseessä on siis Bridgeport) 6. 3+1=4, +4. Toivotaan nyt, että Nino saa A) runsaasti vastuuta ja B) runsaasti onnistumisia heti alusta alkaen.. Tuo ryhmä kaipaisi jonkin sortin sytykettä ja Nino voisi olla kyllä sellainen...
 

Quethas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Suomen maajoukkueet, Tampere United
Enpä ole tähänkään keskusteluun hetkeen kirjoittanut. Syynä lienee sekä huonot esitykset että se, etten ole katsonut pelejä. No nyt on onneksi Viaplay hommattu, joten eiköhän noita matseja tule taas nähtyä enemmän.

Eipä tässä ole tullut näköjään menettäneeksi mitään. Islanders on jälleen ekrran valunut sarjataulukon hännille. Toisin sanoen jälleen voidaan lähinnä jännittää sitä, että millainen arpaonni käy Draft Lotteryssä. Onhan siellä tarjolla vaikkapa Nail Jakupov... Mitään odotuksia loppukaudelle tuskin kannattaa asettaa, mutta kaiketi loppukaudesta taas tulee voittoja, kun peleillä ei ole enää mitään merkitystä.

Kukaan joukkueesta ei ole muuten plus-miinus-tilastossa plussan puolella. Mark Eaton on nollassa, mutta kaikki muut ovat enemmän tai vähemmän pakkasen puolella. Mark Streitin pakkaslukema on jo -8. Kuvastaa aika hyvin sitä, että missä joukkue menee.

No jotain muuta. Islandersin sivuilta näkee kuvia joukkueen uusista kolmospaidoista.
 

Patrik79

Jäsen
Suosikkijoukkue
JOKERIT, TORONTO
Mun mielestä, ainakin Rangersiä vastaan saarelaisilla kulkee peli suht hyvin hyökkäyssuuntaan, mut puolustus peli on välillä todella heikkoa. Ainakin 2 maalia tuli omasta huonosta purusta, jonka jälkeen Rangers käänsi tilanteet supervaarallisiksi ja verkko heilui. Muutenkin tuntuu, että jätkillä ei ole välillä mitään hajua miten siellä puolustuksessa pitäisi olla, etenkin Staios oli koko ajan hirveissä vaikeuksissa omissa, kiekon kanssa tai ilman.

Mutta kuintekin kohtuullisen hyökkäyspelin ansiosta piste oli lähempänä kuin mitä numerot kertovat. Ylivoimapeli keskimäärin epämääräistä juoksemista ja vaikeita syöttöjä. Toivottavasti saarelaisten peli asettuu paremmin uomiinsa niin saatais edes jonkinlainen tulos keväällä. 1. ketju oli tasaisen vahva kulmissa, mut paras jäi näkemättä.
 

passenger

Jäsen
Penguinsia vastaan viime yönä aivan hirvittävää katseltavaa, puolustuksessa perinteisesti isoimmat ongelmat, mutta tämän lisäksi viime yönä oli hyökkäyspelaaminenkin aivan kateissa. Jotenkin halutonta, vaikeaa ja väkinäistä on pelaaminen tällä hetkellä, lisäksi muutama vapaamatkustaja voitaisiin siirtää katsomoon. En käsittänyt syksyllä mitä järkeä oli tehdä esim. Baileylle jatkoa enkä sitä ymmärrä vieläkään, kaveri on nelosen sentterinä ihan kassalla omalla alueella ja muuten toiminta hyödytöntä näpertelyä.

Isoin ongelma tuntuu olevan nyt asenteessa, kuten Capuanokin Bruins pelin jälkeen tilitti. Pakisto kaipaisi eniten vahvistusta tällä hetkellä, Staioksen paikka ei ole enää pelikentillä ja eilen huilannut Mottau on kuin varjo siitäkin vähästä mitä oli ennen loukkaantumisiaan. Toivoisin myös Niederreiterillekin enemmän näyttöpaikkaa, olen nähnyt kaksi miehen peleistä ja niissä varsinkin ekassa pelissä oli ok. Maalivahtitilanteesta sen verran, että toivottavasti Montoya toipuu ensin että saa peliaikaa. Nabokovin peli on niin epävarman näköistä räpiköintiä että koko ajan jännittää mitä tapahtuu, en muista onko mies aina pelannut tuollaisella tyylillä maalilla. Torjunta-asennot ovat aivan mitä sattuu ja sijoittuminen todella syvällä maalissa. Nilsson mokasi ekan maalin osaltaa eilen, mutta muuten miehen pelistä ei oikein pysty sanomaan mitään tarkempaa analyysiä eilisen perusteella.
 
Viimeksi muokattu:

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Eipä ole sattuneista syistä juuri jaksanut tähänkään otsikkoon mitään kirjoitella viimeaikoina. I wonder why..?

Siis oikeesti, vittu mitä paskaa olleet taas pelit. Odotellaanko Long Islandilla jo tutusti draftia? Yritys ja kunnianhimo tuntuu olevan kateissa koko touhusta. Montakohan kautta tätä epätoivoa enää jaksaa? Luultavasti jopa Columbus nähdään finaaleissa ennen Islandersin seuraavaa pleijaripaikkaa.
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Siis oikeesti, vittu mitä paskaa olleet taas pelit. Odotellaanko Long Islandilla jo tutusti draftia? Yritys ja kunnianhimo tuntuu olevan kateissa koko touhusta. Montakohan kautta tätä epätoivoa enää jaksaa? Luultavasti jopa Columbus nähdään finaaleissa ennen Islandersin seuraavaa pleijaripaikkaa.

Nyt kun otit Columbuksen puheenaiheeksi... Toivottavasti Tavaresin ura ei tule olemaan samanlainen kuin Nashin. Taitoa ja potentiaalia vaikka mihin, mutta einiinmenestyväjoukkue.
 

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Nyt kun otit Columbuksen puheenaiheeksi... Toivottavasti Tavaresin ura ei tule olemaan samanlainen kuin Nashin. Taitoa ja potentiaalia vaikka mihin, mutta einiinmenestyväjoukkue.

Sitä sopii toivoa. Elintärkeää olisi löytää jollain tapaa Tavaresille toimiva tutkapari moneksi vuodeksi, ettei mies jäisi juuri Nashin tapaan suureksi yksinäiseksi mikkihiirten ja ynnä muut -pelaajien keskelle. Ehkäpä ratkaisu molempien pulmaan voisi olla Nashin siirtyminen Long Islandille, jolloin... no joo, antaapa olla. ;D
 

passenger

Jäsen
Jaa-a, eka erä ja toisen alku tänään ihan ok peliä. Varsinkin ekaan erään oli saatu hieman asennetta ja aggressiivisuuttakin otteisiin. Flyersi sai otetta koko ajan enemmän loppua kohti voittomaali roikkui ilmassa jo varsinaisella peliajalla ja jatkoajalla Flyers käytti tilaisuutensa kun ei Isles saanut ylivoimaa hyödynnettyä.

DiPiltä muutama ihan ok ja tärkeä torjuntakin, osin maaleissa oli huonoa tuuria, mutta vastineeksi oikeastaan kaikki maalit olisi huolellisella pelillä ollut torjuttavissa. Okposo tosiaan heräili ja pelasi hyvän pelin, Hamonic pitkästä aikaa onnistujien listalla. Steve Staios, miten ihmeessä kaveri pelaa vielä NHL:ssä, ei kerta kaikkiaan enää pysy kyydissä, joka pelissä jatkuvasti potkun jäljessä ja tästä syystä joutuu räiskimään kiekkoa mihin sattuu. Tänään oli huilivuorossa ansaitusti Reasoner ja Rolston sekä Niederreiter. Ullström on pelannut ihan ok, mutta ei tuo mitään uutta hyötyäkään joukkueeseen. Haleylta ok hämmentämistä, heitti jo hanskat kerran jäähän, mutta Rinaldo perääntyi tilanteesta. Tavares tänään melko näkymättömissä ja melko väkinäistä puskemista oli peli. Parenteau aivan yössä, useita kiekonmenetyksiä kun jäi vain hautomaan kiekkoa kun olisi pitänyt laittaa sitä liikkeelle. Comeausta samat sanat

Seuraavaksi ylihuomenna Devilsiä vastaan kotimatsi, antasiin Niederreiterille kunnon mahdollisuuden, heittää vaikka Comeau filttiin, 16 peliä 0+0 ja -11
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Eli sama trendi jatkuu? Ottelut aloitetaan hyvin (jos aloitetaan) ja pystytään jopa paikoittain hallitsemaan, mutta mitä edemmäs ottelu etenee, sitä paremmin vastustaja päästetään kokoajan mukaan ja lopulta pisteet kustaan muualle. Täydellinen déja vú tuossa taannoin nähdystä Colorado-ottelusta. Tuokin kustiin 3-1 johdossa 3-4 tappioon varsinaisen peliajan jälkeen..

Jos jotain positiivista etsitään niin toki Kyle Okposon pistetykitys oli sellaista, mutta vielä enemmän framille nostaisin sen, että Michael Grabner alkaa päästä jyvälle tekemisessään. Kauden ensimmäiset 11 ottelua menivät tehopistein 3+0=3, mutta kahdeksaan peliin Grabby on heittänyt tehopisteet 3+4=7. Tokihan tuohonkin mahtuu neljän ottelun pisteetön putki mukaan...

Yksi asia mitä ihmettelen ihan helvetisti on Islandersin pelleily maalivahtien kanssa. Miksi helvetissä hyvin pelannutta Al Montoyaa ei voida peluuttaa enemmän? Huhuissa toki liikkui, että Nabbylle annetaan peliaikaa, jotta hänet saataisiin treidattua tuohon 2nd rounderiin, mutta se ei selitä sitä miksi esimerkiksi DiPietro saa perseillä ilta toisensa jälkeen Islandersin tolppien välissä?

Al Montoya - 6 GP, 2 W - 2 L - 1 OT, 14 GA (GAA 2.43), SVS% .926
Evgeny Nabokov - 8 GP, 1 W - 5 L - 0 OT, 18 GA (GAA 2.83), SVS% .910
Rick DiPietro - 7 GP, 2 W - 2 L - 3 OT, 18 GA (GAA 3.44), SVS% .885
Anders Nilsson - 2 GP, 0 W - 1 L - 0 OT, 8 GA (GAA 4.85), SVS% .849


No eipähän tarvitse ihmetellä mikäli Montoyallakin se hyvä vire ja itseluottamus jossain vaiheessa katoaa kun näin perseillään.. Ainakaan itse en ole edes mistään loukkaantumisesta mitään kuullut, joten tästä tuskin on kyse (vaikka toisaalta jopa toivon, että olisi..)?
 

RepoMies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maple Leafs
No eipähän tarvitse ihmetellä mikäli Montoyallakin se hyvä vire ja itseluottamus jossain vaiheessa katoaa kun näin perseillään.. Ainakaan itse en ole edes mistään loukkaantumisesta mitään kuullut, joten tästä tuskin on kyse (vaikka toisaalta jopa toivon, että olisi..)?
Ei nyt ole mitään lähdettä heittää, mutta muistaakseni siellä oli nimenomaan jotain loukkaantumista takana.
 

Opatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, BVB, NHL, Snooker
Ei nyt ole mitään lähdettä heittää, mutta muistaakseni siellä oli nimenomaan jotain loukkaantumista takana.
Jep, Katie Strang tuosta tweettaili viime launtaina:

"Apparently Nabokov not the only goaltender injured; Team announces Al Montoya day to day with strained hamstring."

ja eiliseltä:

"Capuano confirmed that Montoya is pretty close to returning. Said he will speak to head trainer Garrett Timms to get an update later today"
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Blake Comeau pistettiin waivers-listalle, josta Calgary Flames piakkoin hänet poimi, joten sinne män yks koohottaja. Kaikkea hyvää Comeaulle jatkoon! Parhaimmillaan oli erittäin energinen ja viihdyttävä pelaaja ja auttoi todella joukkuetta, mutta jotenkin tuntui olevan taas tälläkin kaudella pahasti kipsissä, joten varmasti maiseman vaihto auttaa herra itseäänkin.
 

Paul Kemp

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Beatles 1965-1970
Lienee sanomattakin selvää, että taipuminen kotona 0-1 koko liigan ärsyttävimmälle joukkueelle ei ole mikään kiva asia huomata heti herättyään. Taidetaan olla NHL:n oma SaiPa tällä hetkettä tai korjaan, NHL:n oma Ilves. Perkele, että ahdistaa tämä vuodesta toiseen paikallaan räpiköiminen. Draftia tulee draftin perään ja lupauksia(tai "lupauksia") varataan, mutta mitään eteenpäin menemistä ei näy eikä kuulu.

Wehey, Islanders näemmä valunut jopa koko liigan pahnanpohjimmaiseksi. Jopa alkuun vähintäänkin kyykännyt Columbus on painanut pisteissä ohitse..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös