Nelonen Pro, siellä se lätkä on...

  • 2 269 628
  • 6 673

erku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Miksi ihmeessä pitää raijata noita juuri lopettaneita pelaajia studioon, kun eivät he lähetykseen mitään lisäarvoa? Toni Lydman oli aivan käsittämättömän surkea "asiantuntijan" roolissaan. Ei ollenkaan ammattipuhetta lajista, vaan jotain valitusta fani-tyyliin siitä, kun ei kentällä ole vauhtia.
 

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Filip Kadera & Jan Lukas
Miksi ihmeessä pitää raijata noita juuri lopettaneita pelaajia studioon, kun eivät he lähetykseen mitään lisäarvoa? Toni Lydman oli aivan käsittämättömän surkea "asiantuntijan" roolissaan. Ei ollenkaan ammattipuhetta lajista, vaan jotain valitusta fani-tyyliin siitä, kun ei kentällä ole vauhtia.

Ai miksi? Sen takia koska halutaan keskustelua ja mielipiteitä. Suojatyö lisäksi. Onhan sekin naurettavaa kun joukkueelle x tulee uusi pelaaja joka on vähänkin meritoitunu niin 200 fania kirjottaa "hyvä hankinta varmasti auttaa". Sitten jos tiedät pelaajasta enemmän ja sanot suoraan huonoksi hankinnaksi syytetään provoksi. Ite kirjotin ku Arnason meni Bluesiin että paska hankinta ja vittuilua tuli vaan takas.
 

Zauli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja Red Wings
Samaa paskaa tuo kuvanlaatu edelleen on ja tässä nelosen vastaus:

Hei,

kiitos viestistäsi.

Olemme pahoillamme siitä, ettei palvelu vastannut odotuksiasi.
HD-kuvanlaatu vaatii nopean internet-yhteyden. Se on kerrottu mm.
palvelumme FAQ-osiossa, ja olet hyväksynyt palvelumme käyttöehdot tilausta
tehdessäsi.

Mukavaa syksyä!

Ystävällisin terveisin


Mulla on kyllä ihan 8 megan yhteys ja tuon pitäisi olla ihan riittävä ruutu faq:n mukaan. Vittu mitä paskaa.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
En tiedä mitä mieltä te olette, mutta mun mielestä tuo Nelosen studio on erittäin onnistunut. Rentoa ja jämäkkyyttä sopivassa suhteessa!

Ihan helvetin hyvä studio! Aiemmin esim hjallis-lakanoita ei olisi edes näytetty, nyt oli suoraa puhetta, eikä hyssyttelyä!

Mä diggaan tosta Valavuoresta, miehellä on cojones.
 

J.J.Jasper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Lydman oli täysi turhake. Mahtaakohan Nelosen tuotantopuolella tulla miettimistä, jos äijä vielä marraskuussa kertoo kahdella lauseella itsestäänselvyyksiä.

Valavuoren toistelemat: huikeaa kundit, jätkät mahtavaa, ottakaa koppi kundit, käynee myös aika tylsäksi pitkässä juoksussa, kun äijä kehuu jokaista korulausetta. Tuossa myös näkee selvästi miksi perusrauhallista esiintymistä korostetaan. Tuo jatkuva muurahaiset housuissa ADHD-sätkiminen käy myös rasittavaksi.
 

moxey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mulla on kyllä ihan 8 megan yhteys ja tuon pitäisi olla ihan riittävä ruutu faq:n mukaan. Vittu mitä paskaa.

Paljonko on yhteyden oikea nopeus? 8 meganen yhteys ei tarkoita, että nopeutesi on kokoajan 8 megaa. Vaan se nopeus pyörii ruuhkien mukaan siinä 4-8 megan välissä. 8 megan yhteys siis tarkoittaa, että nettisi nopeus on rajoitettu maksimissaan kahdeksaan megaan.

Jostain muistan lukeneeni, että ruutu+ tarvitsisi 5Mbps nopeuden. Jos yhteytesi menee välillä sen alle niin tottakai netin nopeudestasi johtuen kuvanlaatu heikkenee.

Testaa vaikka speedtest.net mitä se "oikea" nopeus on. Tuokaan ei kerro koko totuutta vaan sen hetkisen nopeutesi.

Rajoilla olevissa nettinopeuksissa on myös se ikävä puoli, että jos sun koneellas sattuu nyt vaikka winkkari, java, mikä tahansa koneesi apuohjelma päivittelemään itseään tai edes joissain tilanteessa tarkistelee onko päivityksiä tullut niin se saattaa heikentää katselukokemustasi. Se ei välttämättä ole ruudun tai nelosen vika, vaikka lähes poikkeuksetta heitä jokaisesta pikkunykäsystä kuvassa syytetään.

En tietenkään voi varmaksi juuri sinun tapauksesta puhua, mutta olen törmännyt lukemattomat kerrat vastaavanlaisiin tilanteisiin.

Tietotekniikassa on kaiken tuon lisäks on miljoona muuta muuttujaa, jota eivät välttämättä osaa ruudun päässä huomata tai vinkata. Asioita, jotka eivät sinäänsä heidän ongelma edes ole muutoin kun sen kautta, että asiakkaat valittaa ettei heidän palvelu toimi (vaikka oikeasti vika on jossain muualla).

Tän päivän JYP - KalPa toimi itsellä ihan kivasti kolmannen erän loppuhetkiin saakka. Ilmeisesti tuli aika paljon "ulkopuolisia" katselemaan tuota peliä odotellessa omia pelejään. Muutaman kerran ärsyttävästi bufferoi, mutta vasta kolmannen erän lopussa / jatkoajalla. Kuvanlaadusta en osaa tänään niin tarkkaan sanoa, kun kattelin tuota pöytäkoneen näytöltä, enkä telkusta tällä kertaa.

PS. En ole missään tekemisissä nelosen tai ruudun kanssa, etten heitä sen takia puolustele. Mutta parikymmentävuotta tässä on tullut autettua ihmisiä heidän ATK (yms koneiden) ongelmien takia. Oma kokemus on se, että yleensä kovaäänisimmät ja hätäsimmät ihmiset on niitä, joilla se vika on oikeasti omassa päässä. (enkä tarkoita fyysisesti päätä vaikka joidenkin kohdalla sekin varmaan pitää paikkaansa). Tuosta syystä monesti pistää omaan silmään keskustelut, joissa valitellaan atk-laitteiden yms nettijuttujen toimivuutta. Ja ei. En ole se puhelimessa puhuva ihminen, joka kysyy onko töpseli seinässä. Oon ennemminkin se ukko joka tulee haalarit päällä paikanpäälle ja työntää sen piuhan pistorasiaan ja painaa poweria.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ei ole tosiaan tuo Lydman oikein vakuuttanut tämän ekan lähetyksen perusteella. Toisaalta osasin jotenkin odottaakin tätä, sillä mies oli tällä viikolla Radio Rockin DJ-vieras ja miehen jorinat sekä puhuminen kuulosti ihan sille, että äijä nukahtaa kohta kesken puheen.

Harmi sinänsä, koska varmaan olisi paljon kerrottavaa ja ymmärrystä itse pelistä. Ehkä se siitä paranee vielä.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lydman antoi peliaikoina haastatteluissa itsestään aina aika kuivan kuvan, eikä hänellä hirväesti tuntunut olevan sanottavaa tai kiinnostusta sanoa mitään. Ymmärrän, että Nelosella oli kiire saada Niittymäelle korvaaja, mutta ehkä näitä värväyksiä ja henkilön soveltuvuutta rooliin kannattaisi pohtia vähän tarkemmin.

Urheilu ja urheilumedia vaikuttaa alalta, jolla pelkkä hieno pelaajaura riittää tuomaan duunipaikan...
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
FASlapsi ja Jari Porttila
Jotkut teistä ovat antaneet palautetta Neloselle. Oletteko laittaneet siihen normi palaute kenttään jonka linkki on Nelonenpro.fi/palautesivu vai minne olette tyrkänneet kun olette noita vastauksia saaneet?
 

jäämies-70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Die Mannschaft
Itse laitoin äsken Ruutu+ palvelusta löytyneeseen palauteosioon, Ruutu - palaute | Ruutu .
Saa nähdä tuleeko vastausta, kaksi ottelua ihmetelty välillä toimivaa, mutta suurimmalta osin nykivää kuvaa.
Hetkittäin kuva menee "sumeaksi", hirveäksi puuroksi.
Käytössä vuoden vanha läppäri windows 7:lla ja chrome selaimena josta hdmi-piuhalla 42" telkkariin.
Viime kevään finaalilähetykset (euron testit) olivat aivan eri tason striimiä.
Eroa kuin yöllä ja päivällä!

Edit: Lisätty linkki joka vie ruutu.fi palauteosioon.
 

mission16W

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, MUFC (sympatiat TPS)
Voi Nelonen sentään mikä mahdollisuus tässäkin missattiin. Olisi ollut hyvä idea ajaa sisään vähän samanlaista juttua kuin mitä esim. NBC ja monet muut TV-kanavat omat omilla urheilulähetyksillään tehneet: tilaat kanavapaketit telkkariin, saat saman tien tunnarit nettivideopalveluun ja voit katsella pelejä vaikka tien päältä tai rinnakkain.

Mutta ei toki Suomessa. 19,99€ kuussa TV-kanavista ja toinen mokoma nettilähetyksistä. Harmillista.
 

Aikapommi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Itse laitoin äsken Ruutu+ palvelusta löytyneeseen palauteosioon, Ruutu - palaute | Ruutu .
Saa nähdä tuleeko vastausta, kaksi ottelua ihmetelty välillä toimivaa, mutta suurimmalta osin nykivää kuvaa.


Tod.näk. tulee vastaus, että HD-kuvaan tarvitaan nopea nettiyhteys ja se on kerrottu ehdoissa, jotka olet hyväksynyt ostaessasi tuotteen. Paskaa tilaajan syyttämistä.

Toisaalta ymmärrän sen verran, että ihan oikeasti OSALLA niistä jotka palautetta laittaa se saattaa johtua yhteydestä, mutta kyllähän tuolla oikeasti paskaa on kun tuskin kukaan on 720p kuvaa saanut.
 

Viper

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Täällä nyt on puitu noita Ruutu+:n ongelmia, niin välillä jotain positiivista;

Olen nyt ollut vähän kahden vaiheilla, ottaako nettipalvelu vai perinteinen maksukanavapaketti kortille. Osin näiden keskustelujen takia päädyin jälkimmäiseen ja kävin tänään paikallisessa Sonerapuljussa lisäämässä kanavat kortille. Asiakaspalvelija siellä oli mukava ja jutteli niitä näitä jääkiekosta. Ei uskaltanut luvata, että nelosen kanavat aukeaisivat illan peliin mennessä (kävin siellä joskus ennen neljää), mutta jännitys oli turha, koska jo kotiin tullessa kanavat näkyivät.

Itse palvelusta ei ole mitään pahaa sanottavaa. Kuva näillä HD-kanavilla on ihan silminnähden parempaa kuin SD-verrokeillaan. Nopealla selailulla näytti kaikki ottelut toimivan, joskin äänenvoimakkuuksissa oli heittoa. Lisäksi yhdessä ottelussa oli muutaman minuutin ajan outoa tärinää tai häntimistä. Tämä ilmiö oli vain HD-puolella ja hävisi jokusen minuutin jälkeen itsestään.

SaiPan peli Kärppiä vastaan kiinnosti luonnollisesti eniten, eikä siinä ollut minulla ainakaan mitään valittamista. Tosin vähän sellaisena taustakatseluna tuo meni, enkä mitään studiopätkiä seurannut. Kuva oli hyvä ja selostus ihan ok joitain nimisekoiluja lukuun ottamatta. Eli ihan tunsin saavani rahalle vastinetta, vaikka Urholta viime vuonna saman setin saikin paaljon halvemmalla.

Seuraavaksi pitäisi perehtyä noihin kanavapaketin muihin kanaviin. Onko niissä mitään oikeasti kiinnostavaa? Tuo Prime kuulostaa siltä, että voisi uusia leffoja tulla ennen normikanavia (tyyliin Canal+ First), mutta lienee toiveajattelua.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nelosen maalikoosteissa on näköjään menty sieltä missä aita on matalin, eli selostukset ovat suoraan ottelulähetyksestä ja taso sitten sen mukainen. Ei noita paikallisia urpoja jaksa kuunnella.
 

Viper

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Täällä nyt on puitu noita Ruutu+:n ongelmia, niin välillä jotain positiivista;

Olen nyt ollut vähän kahden vaiheilla, ottaako nettipalvelu vai perinteinen maksukanavapaketti kortille. Osin näiden keskustelujen takia päädyin jälkimmäiseen ja kävin tänään paikallisessa Sonerapuljussa lisäämässä kanavat kortille. Asiakaspalvelija siellä oli mukava ja jutteli niitä näitä jääkiekosta. Ei uskaltanut luvata, että nelosen kanavat aukeaisivat illan peliin mennessä (kävin siellä joskus ennen neljää), mutta jännitys oli turha, koska jo kotiin tullessa kanavat näkyivät.

Itse palvelusta ei ole mitään pahaa sanottavaa. Kuva näillä HD-kanavilla on ihan silminnähden parempaa kuin SD-verrokeillaan. Nopealla selailulla näytti kaikki ottelut toimivan, joskin äänenvoimakkuuksissa oli heittoa. Lisäksi yhdessä ottelussa oli muutaman minuutin ajan outoa tärinää tai häntimistä. Tämä ilmiö oli vain HD-puolella ja hävisi jokusen minuutin jälkeen itsestään.

SaiPan peli Kärppiä vastaan kiinnosti luonnollisesti eniten, eikä siinä ollut minulla ainakaan mitään valittamista. Tosin vähän sellaisena taustakatseluna tuo meni, enkä mitään studiopätkiä seurannut. Kuva oli hyvä ja selostus ihan ok joitain nimisekoiluja lukuun ottamatta. Eli ihan tunsin saavani rahalle vastinetta, vaikka Urholta viime vuonna saman setin saikin paaljon halvemmalla.

Seuraavaksi pitäisi perehtyä noihin kanavapaketin muihin kanaviin. Onko niissä mitään oikeasti kiinnostavaa? Tuo Prime kuulostaa siltä, että voisi uusia leffoja tulla ennen normikanavia (tyyliin Canal+ First), mutta lienee toiveajattelua.
 

RV16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chilinakit ja muu paskansyönti
Onko nyt todellakin jumalauta niin, ettei noita Nelonenpro.fi maalikoosteita saa kelattua taaksepäin ollenkaan? Vaihtoehtoja tuntuu olevan vain play ja pause.

Bugaako mun selain, vai MITÄ VITTUA?!
 

masamasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onko nyt todellakin jumalauta niin, ettei noita Nelonenpro.fi maalikoosteita saa kelattua taaksepäin ollenkaan? Vaihtoehtoja tuntuu olevan vain play ja pause.

Bugaako mun selain, vai MITÄ VITTUA?!
Kyllä se näin tuntuu olevan. Tosi kiva juttu kun selostaja on aivan ulalla tilanteesta ja maalintekijästä, ja sitten haluaisi itse vähän kelailla. Noh, eipä muuta kuin katsot koko koosteen loppuun ja odotat että sama kohta tulee taas. Ja joka videopätkän alkuun (ja loppuun?) tulee se 45 sekuntia mainoksia. Mistään muualtakaan noita ilmeisesti ei ole katsottavissa ja kelattavissa, nimittäin seuroillakaan ei ole ainakaan tällä hetkellä oikeuksia näyttää minkäänlaista videokuvaa ottelusta youtubessa. Ihan vitun perseestä.

Ja nuo 'tanan mainokset tulee myös kaikkien yksittäisten highlight-videoiden alkuun ja loppuun, eikä niitäkään luonnollisesti voi kelata mihinkään suuntaan. Eli sen 20 sekunnin pätkän takia täytyy katsoa ihan helvetisti mainoksia. Ei jaksa. Käytännössä tulen näkemään tällä kaudella vähemmän lätkää kuin koskaan. Radion ja urheilu-/tulosruutujen varassa mennään.
 

Poro24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ja nuo 'tanan mainokset tulee myös kaikkien yksittäisten highlight-videoiden alkuun ja loppuun, eikä niitäkään luonnollisesti voi kelata mihinkään suuntaan. Eli sen 20 sekunnin pätkän takia täytyy katsoa ihan helvetisti mainoksia.
Firefox + Adblock on itselläni blokannut joka ikisen mainoksen, joten tuota yhdistelmää suosittelisin käyttämään. Ihan kivuttomasti on siis videioiden katselu sujunut. Toki tuo kelausmahdollisuuden puuttuminen on aika uskomatonta.

Pitää vielä mainita, että minäkin tykkään Valavuoresta ja Nelosen meiningistä muutenkin. Studiota katseli tänään mielellään. Nelonen ei ole lähtenyt puuhastelemaan vaan siellä oikeasti yritetään tehdä mielenkiintoisia ja viihdyttäviä lähetyksiä. Sitä virkamiesmäistä pukutakkien analyysiä näki ihan tarpeeksi Urholla.
 
Viimeksi muokattu:

Vatso

Jäsen
Meni itselläkin hermot ihan täysin noihin videoihin tuolla Ruudussa tai nelonenpron sivuilla, helvetti miljoona mainosta joka videon alkuun ja kelaus toimii joskus ja jouluna. Lisäksi videot on ripoteltu sivuille miten sattuuu ja yhdellä sivulla näkee pari videota ja seuraavalla taas pari ja kun katsot videon niin se aukeaa uudelle sivulle, seuraavaan videon nähdäkseen pitää mennä taas ensin yksi sivu taaksepäin ja sieltä taas alkaa selaamaan, mitä kaikkea tuosta listasta mahdollisesti löytyy.

Pelastus löytyi yllättävästä paikasta. Ilta-Sanomien sivuilta löytyy nuo samat ( tai ainakin melkein kaikki samat) videot miljoona kertaa paremmin toteutettuna. Mainoksiakin tulee alkuun vain se yksi 10-15 sekuntia kestävä, jonka ymmärrän ihan täysin ja yhdellä silmäyksellä näkee sen vajaa parikymmentä tuoreinta videota, joista voi suoraan valita sen minkä haluaa katsoa.
 

PeZu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ab-blockia käyttäessä et voi kelata. Eli joko katsot mainokset ja voit kelata mielin määrin sitä ruudun streamiä, mutta jos on mainokset estetty niin ei kelauskaan toimi.

Näin oli ainakin viimeksi kun testasin...
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tämmöinen teknologiakehityksestä pahasti jälkeen jäänyt mies on tyytyväisyydestä sekaisin. Kyllä kaapeli-tv:n välityksellä katsottuna on tuo HD-kuva aivan mielettömän hienon näköistä. Kyllä tuntuisi nyt hankalalta palata katsomaan jääkiekkoa internetin välityksellä. Siis, jos puheet Ruutu.fi -palvelun kuvanladusta pitävät paikkansa. Täältä iso peukku Nelonen pro extralle!
 

Kaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Jets, Green Bay, ENCE, Tazen ARTA-viha
Hetken jaksoin katsoa tuota viikkomakasiinia, mutta ei se(kään) vakuuta mitenkään. Toivotaan että on alkukankeutta ja alkaa toimia, mutta ei nyt ole nelonen onnistunut hirveästi Urhoa paremmin.
 

Admiral

Jäsen
Pakko välittää suuret kiitosket NelonenPro- tiimille. Loistavasti toiminut koko palvelu ja matseja on ollut äärimmäinen ilo seurata teräväpiirtona. Huikea parannus kuvallisesti Urhoon. Kaapelin Nelonen Extra HD-kuvalla on aivan tajuttoman kova juttu!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös