Nelonen Pro, siellä se lätkä on...

  • 2 269 705
  • 6 673

nataS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ihan paskaahan tuo on, että operaattorit jakelevat noita kanavia mielivaltaisesti ties minkämoisiin paketteihin ja tietyn kanavan vähäksi ajaksi saadakseen on otettava joku tuhannen kuukauden määraikainen sopimus jostain massiivisesta kanavapaketusta.

Hyvä systeemi olisi, jos näiden kanavien myynnissä säädetäisiin samanlainen laki kuin oluen myynnistä. Yksikköhinta pitää olla sama kuin hinta isossa paketissa. Siis jos kanava on mukana isossa kanavapaketissa, niin se pitää saada ostettua yksittäin siihen hintaan kuin mikä paketin kokonaishinnan ja siihen kuuluvien kanavien suhde on. Toisekseen voitaisiin määrätä, että kaikki kanavat pitää olla ostettavissa myös toistaiseksi voimassa olevin sopimuksin ja toistaiseksi voimassa olevat sopimukset eivät saa olla paljon kalliimpia kuin määräaikaiset. Esim. joku 25% hintaero voisi olla maksimi.
 

jyppimies-82

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tämä ei liene faktaa. Huomenna tulee jotain Venäjän kiekkoliigaa samaan aikaan SM-liigan kanssa, ja tuo hurjan mielenkiintoinen venäläisottelu tulee PRO1:ltä. Nelonen Pron logiikka on siis tuo joka toinen 1:ltä ja joka toinen kakkoselta jotta saadaan kaikki ostamaan koko paketti?
Käsittääekseni edelleen PLUSTV markkinoi myös pakettia johon kuuluu vain Nelonen PRO1.
En todellakaan tiedä, että vaikuttaa asia mihinkään, mutta kuulemma kaikki tulevat finaaliottelut näytetään ennakkotiedosta poiketen PRO 1 kanavalla, ei siis prokakkosella.

Nelosen otteluita ei jaksa kuunnella, mutta katsoo mielellään. Myöskään mainokset eivät kuulu maksukanaville, ei edes erätauoille, saati pelikatkoille.

Olen aiemmin hankkinut katselukortille UrhoTV:n, johon vasta keväällä liitin Nelosen lisäkanavat. En välitä siitä yhdestä lisäpelistä, jonka Nelonen näyttää kuukaudessa. Keväällä sen sijaan saa jonkinlaista vastinetta rahoilleen, kun NHL:ssä alkaa tärkeimmät pelit ja alkaa MotoGP. Eli pakettiin kuuluu Nelosen lisäkanavat ja Urho. Sillä näkee kaiken tarvittavan, hinta tällä hetkellä kilpailuttamalla n.20€ kuussa. Yhden ottelun lippuhinnalla saa katsella kuukaudessa jopa liki parikymmentä peliä kotisohvalta jos haluaa. Ja tulee sieltä niitä oman joukkueenkin pelejä, jos se ei satu olemaan SaiPa. Kunhan malttaa odottaa, niin on siellä (Urholla) se Tinkekin studiossa ja JP Jalo selostamassa.

Muistaisin SM-liigan perustelleen sopimusta sillä, että tehdään sopimus jolla taataan useiden pelien näkyminen viikottain, mutta myös SM-liigan näkyvyys suurelle yleisölle kerran kuussa ja tärkeimpien pelien näkyminen. Finaalit kun kiinnostavat suurta yleisöä, mutta ei heitä saa ehkä katsomaan kolmea peliä viikossa, eikä siihen maksuttomilla kanavilla ole edellytyksiäkään. Tämä siis siinä vaiheessa, kun Nelosella ei ollut vielä maksukanavia. Nyt se syyttävä sormi pitäisi olla kohti Nelosta, eikä SM-liigaa, joka on mielestäni joutunut porsaanreiän uhriksi.
Liekö tässä oikeussotkussa kyse myös jostain kilpailuvirastosta, mene ja tiedä. Mutta näin sekavaksi se on mennyt. Parastahan olisi että saman kortin takaa saisi Mestiksen, SM-liigan, MM-kisat, Elitserienin, KHL:n ja NHL:n, mutta se ei olisi vapaata kilpailua vaikka se palvelisi jääkiekon suurkuluttajia parhaiten.
 

Putkinotko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Liverpool, NHL:n suomalaiset
Olkoot Grönman miten ex-NHL-pelaaja tai kouluja käynyt, kaiken opettamisen a ja o on se, että opettajaa/puhujaa on innostava (tai edes siedettävä) kuunnella. Moniko jaksaa Grönmania kuunnella niin paljon, että siitä olisi jotain hyötyä? Kun moni ei jaksa lukeakaan. Let´s face it, Tuomas Grönman on tuolla studiossa vain ja ainoastaan siksi, että sattuu olemaan Juhani Henrikssonin parhaita kavereita. Eiköhän sillä joku entinen paras kaveri ole liitossakin.
Tämä lienee kirjoitettu hiukan kateellisena kommentaattorille, joka on sanut elämässään mittavan kiekouran lisäksi kasaan muutakin.
Näin tuo täällä takametsikössä tulkitaan.
Ja jos joku ei puhu sun murrettas, ei se tarkoita, ettei asiassa ole sisältöä.
Mua Tuomas useimmiten hymyilyttää ja onhan siellä aika paljon asiaakin. Raumalla komennuksella töitä tehneenä ja jokusen Lukkopelin nähneenä ei murrekaan niin haittaa.
Virmanen on rautanen äijä. Ei täältä muuta.
 
Viimeksi muokattu:

J.J.Jasper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Ei vaikuttaisi tämä Parry Soundkaan ihan suurin voittaja olevan.

Nelosen kohdalla tuotanto saisi katsoa peiliin, kun tuollaisia tiimejä kasaavat. Lähetysten ulkoinen taso on kiitettävä. Sisältö pelin ulkopuolella täysin olematon.
 
Eihän tässä mitään voittajia olla.
Sanoin vain mielipiteeni, ehkä hiukan kärkevästi, mutta yksi tykkää ja toinen lyttää.
Hallitsevan mestarin leiristä saa huudella mitä haluaa.
En tiedä mikä on oikeeta sisältöä, mutta oon tykännyt Urholla JP Jalon selostuksista ja omalla tavallaan myös Tinkesta ja Oskusta.
 

Masentaja

Jäsen
Siitä ehdoton plussa neloselle että näyttivät pronssipelin eilen kuitenkin kokonaisuudessaan Jimillä vaikka ohjelmatiedoissa oli vain puolen tunnin pätkä varattu pelille. Eipä vaan ajastus toiminut kun tuli vain se puolen tunnin pätkä nauhalle. Peli oli juuri loppunut kun lähetys alkoi.
 

rpeez

Jäsen
Minäkin diggaan Grönmania, anti lähinnä siinä että Osku yrittää porautua pelaajien päähän ja kertoo mitä siellä liikkuu. Itselleni se on kivaa tietoa kun ei ole lähempää tietoa asiasta. Muutenkin leppoisa kaveri ja murre ei haittaa kun työssä on useita mukavia kollegoja tuolta suunnalta niin tuohon murteeseen on tullut posittivinen suhtautuminen.

Olen kanssa "only Pro1" loukussa vanha PlusTV Oma Paketti sopimuksen kanssa. Eniten ottaa päähän etten saa valita Pro2:sta vaikka paketin juju on itse valittavissa kanavissa tietystä joukosta johon Pro1 siis kuuluu.

Reilua olisi ollut ottaa Pro2 mukaan listaan silloin kun Urheilukanava muuttui Pro2:ksi, eli vanhat asiakkaat olisi voineet valita sen jonkin toisen maksukanavan sijaan kun kerran NelonePron olivat aikanaan ostaneet.

En vain halua irtisanoa pakettia vitutuksen takia koska kokonaisuutena olen pakettiin tyytyväinen ja PlusTVn uudemmat paketit mielestäni huonompia.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Minäkin diggaan Grönmania, anti lähinnä siinä että Osku yrittää porautua pelaajien päähän ja kertoo mitä siellä liikkuu.

Tämä on minusta jännä kommentti, koska minusta hän puhuu aina ihan yleispätevää, kun häneltä kysytään jotain "psykologista analyysia" siitä, mitä pelaajien pään sisällä tapahtuu tilanteessa X. Saman kommentin pystyy antamaan melkein kuka tahansa, joka on pelannut vastaavanlaisessa ottelussa, ei siihen psykologin kirjekurssia tarvita.
 

steepler

Jäsen
Suosikkijoukkue
chelsea, The Ohio State Buckeyes
Hyvä systeemi olisi, jos näiden kanavien myynnissä säädetäisiin samanlainen laki kuin oluen myynnistä. Yksikköhinta pitää olla sama kuin hinta isossa paketissa. Siis jos kanava on mukana isossa kanavapaketissa, niin se pitää saada ostettua yksittäin siihen hintaan kuin mikä paketin kokonaishinnan ja siihen kuuluvien kanavien suhde on.

Mikä peruste tälläiselle laille olisi? Oluen myyminen on kuitenkin vähän eri asia kun sen suurkulutuksella on haittavaikutuksia.

Maksutv palvelut tuskin ovat yhteiskunnalla niin merkittävä juttu että nimenomaan niiden myymistä kannattaa ruveta erikseen lailla määrittelemään.

Toisaalta välttämättä ei olisi edes kuluttajien etu että näin tehtäisiin, siinä saattaisi helposti kaikki hinnat nousta. En tiedä tarkemmin kuluista mutta operaattorille ei olen todennäköisesti kovin paljon kalliimpaa tuottaa asiakkaalle useampi kanava kuin yksi. Eli voisi hyvinkin käydä niin että nuo yksittäisten kanavien hinnat jouduttaisiin laittamaan aika korkealle, esim 10-20€/kk ja sitten taas paketit maksaisivat ihan tuhottomasti kun niissä on monta kanavaa. En usko että operaattoreiden kannattaisi ruveta jollain parilla eurolla per kk myymään yksittäisiä kanavia, kuitenkin asiakkuuden ylläpidosta, laskutuksesta, asiakaspalvelusta jne. tulee kuluja ja jos ajatellaan että olisi suuri joukko asiakkaita joiden lasku olisi vaikka 2€ kk (olisivat jonkun yksittäisen kanavan tilanneet) niin voisi olla helposti tappiollista touhua.
 

nataS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mikä peruste tälläiselle laille olisi? Oluen myyminen on kuitenkin vähän eri asia kun sen suurkulutuksella on haittavaikutuksia.

Eipä sille mitään ihmeellisiä perusteita olisi. Puoliksi vitsinä tuon nyt heitin kun nämä kanavasekoilut ottavat tällä hetkellä niin totaalisesti päähän.

Mielestäni se kuitenkin olisi kohtuullista, että noita kanavia pitäisi voida ostaa yksi kerrallaan ja toistaiseksi voimassa olevin sopimuksin. Jotenkin tuntuu järjettömältä kuluttajan kannalta, että saadakseen yhden kanavan joka näyttää jonain tiettynä ajankohtana tietyn ohjelman, on ostettava joku jättimäinen kanavapaketti vuodeksi. Näin on nyt esimerkiksi meidän taloyhtiössä jos haluaa nuo nelosen kanavat saada finaalipelien näkemiseksi, niin on otettava Viasatin paketti 12kk sopimuksella.
 

TSVA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
En usko että operaattoreiden kannattaisi ruveta jollain parilla eurolla per kk myymään yksittäisiä kanavia, kuitenkin asiakkuuden ylläpidosta, laskutuksesta, asiakaspalvelusta jne. tulee kuluja ja jos ajatellaan että olisi suuri joukko asiakkaita joiden lasku olisi vaikka 2€ kk (olisivat jonkun yksittäisen kanavan tilanneet) niin voisi olla helposti tappiollista touhua.

Tuskin ikinä mentäisiin siihen että jokainen kanava olisi tasahintainen ja että kaikki kanavat olisivat 2e/kk -hintaluokkaa. Mutta minusta on naurettavaa ettei kanavia voi ostaa yksitellen tai muutenkaan vapaammin kustomoida.

Itse sijoittaisin lähes varmasti isomman euromäärän kanaviin jos saisin haluamani kanavat kätevästi napsittua joko yksittelen tai sopivina paketteina. Nyt otan vain välttämättömimmän paketin ja jätän loput kaupan hyllylle, kun kanavia joutuisi ottamaan varmaan satakunta jotta saisin kaikki haluamani ~15 kanavaa.

Eli pointtina se että minä ja varmaan moni muukin olisi valmis maksamaan kanavakohtaisesti isomman euromäärän jos itse saisi päättää täysin mitä siille saa vastineeksi. Voisin myös kuvitella että kun kuluttajan on helpompi kohdentaa oma rahankäyttönsä niin myös oikeasti suosituimmat kanavat pystyisivät kehittämään toimintaansa helpommin.
 

Tuoppi

Jäsen
Tämä on minusta jännä kommentti, koska minusta hän puhuu aina ihan yleispätevää, kun häneltä kysytään jotain "psykologista analyysia" siitä, mitä pelaajien pään sisällä tapahtuu tilanteessa X. Saman kommentin pystyy antamaan melkein kuka tahansa, joka on pelannut vastaavanlaisessa ottelussa, ei siihen psykologin kirjekurssia tarvita.

Minusta Grönman on kyllä yksi tyhmimmistä äijistä jota jääkiekkolähetyksessä on mahdollista nähdä ja kuulla. Mutta ihan läppä koko jätkä joten myös omalla tavallaan ihan harmiton.
 

jyppimies-82

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Grönman on ihan hauska vaikka onkin vähän urpo, mutta Virmanen on niin ylimielinen, eikä tuo kommentteineen mitään uutta ulottuvuutta. Grönman sentään näkee asioita toiseltakin kantilta ja ennen kaikkea pelaajan kannalta. Ja onhan ne Alkion kanssa heitetyt makuuhuoneläpät edes hymähdyksen verran hauskoja.

Itse tykkään eniten UrhoTV:n Tinke Peltomaasta. Hauska, asiallinen ja huomioi peliä monelta kannalta etenkin ollessaan JP Jalon kanssa studiossa. Aiemmin Canalilla oli vieraileva kommentaattori joka oli joku kotijoukkueeseen liittyvä, esim loukkaantunut pelaaja tai entinen pelaaja.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Mutta missä on Tertsi? Onkohan vielä kehissä vai miksei ole äijää näkynyt?
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Mutta missä on Tertsi? Onkohan vielä kehissä vai miksei ole äijää näkynyt?

Eihän Tertsi ole tainnut olla mukana koko kaudella. Hänhän toimii nykyään Blues B-Akatemian päävalmentajana, eli ehkä on tarpeeksi kiireellinen noiden hommien takia.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Joopa joo, Tinke Peltomaa on asiantunteva kommentaattori ja Tero Lehterä ei. Heh, vai sillä tavalla sitten. Mitä tulee Tuomas Grönmaniin niin kyseessä on tosiaan Suomen mestari ja olympiapronssimitalisti, joka työskentelee urheilupsykologian tms vastaavan alalla. Tietää siis pelistä sekä henkisestä puolesta NIMENOMAAN sen pelaajan kannalta. Luulisi kelpaavan Suomen vaativalle kiekkokansalle, joka saa flunssan, kun mainitaan pelikirja televisiossa. Ei ole helppoa saada katsojaa tyytyväiseksi.

Tero Lehterä oli lyhyissäkin analyyseissaan aivan ylivoimainen verrattuna nyt vaikka Peltomaahan tai Mika Kortelaiseen. Mutta kun ei se sisältö ilmeisesti aukea, tai sitten on väärä pää kertomassa niitä juttuja.

Mainio studiokokonaisuus, sopivan leppoinen niille joille riittää pelkkä jutustelu lätkästä (mitä suurin osa ilmeisesti kuitenkin haluaa) ja Oskulta teräviä huomioita yksittäisiin tilanteisiin. Grönman on jopa oppinut vähän puhumaan taktiikastakin parina viime vuonna. On tämä tietysti kaukana siitä, kun Ville Nieminen ja Antti Törmänen olivat vauhdissa 2010, mutta ihan hyvä kuitenkin.

Grönmanista nyt kannattaa huomioida sekin, että on pelannut mm. Hannu Aravirran, Vladimir Jursinovin ja Raimo Summasen alaisuudessa, joten huutonaurua näille "asiantuntijoille" joiden mielestä hän ei tajua pelistä mitään. Sure sure.
 

jeani

Jäsen
Kun katsoo kameratyöskentelyä Ruotsin finaaleissa, niin ei voi kuin olla kiitollinen suomalaisen tv-kuvauksen tasosta.

Grönmanista nyt kannattaa huomioida sekin, että on pelannut mm. Hannu Aravirran, Vladimir Jursinovin ja Raimo Summasen alaisuudessa, joten huutonaurua näille "asiantuntijoille" joiden mielestä hän ei tajua pelistä mitään. Sure sure.

Tähän sama. Tuosta on vain tullut mantra, että Grönman olisi paska, ja valituskuoroon liittymällä alleviivataan omaa pelistä (")ymmärtämistä(") vaikka todellisuudessa vain mennään massan mukana.
 

Andrei

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En tiedä ärsyttääkö muita selostajan jatkuva tapa mainita kaikki tapahtumat jostain toisella kanavalla pyörivästä KHL:n finaalista, Kiinan golf-kisoista ja vittu ties mistä. Kaikkihan sen saatana näkee siitä ruudulta!

Pelicans aloittaa 5-4 vastaan pyörityksen loppuminuuteilla ja selostaja "Joo Mikko Ilonen yrittää sitten birdietä huomenna Kiinassa".

Studiokeskusteluja en katso ikinä, mutta nyt kun tuo kanava ei itsellä näy enkä todellakaan ole ottamassa mitään 12kk palloa jalkaan parin matsin takia niin nämäkin on pakko baarissa kärvistellä. Sen sanon että Juhani Henriksson ei ole kyllä kehittynyt yhtään vuosien saatossa. Typeriä ja ennen kaikkea liian pitkiä jaarittelevia kysymyksiä muun muassa.

Matti Virmasen kontribuutio kolmanteen erään "Nyt ei JYPPI saa alkaa peruutella, vaan pitää uskaltaa hyökätä". Elä saatana?
 

J.J.Jasper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Muistelisin Kurrin ja Jutilan omanneet aikamoiset meriitit pelaajina. Se myös kuului lähetyksissä upealla monipuolisella tavalla ja rikkaalla sisällöllä höystettynä. Toisaalta Helmisen ja Tikkasen MM-kisakommentoinnit ovat ehkä parhaimpia mitä Suomessa on maajoukkuetasolla koskaan kuultu. Mika Nieminen tosin saattoi jopa olla viime keväänä vieläkin parempi.

Tuota antia ei voi tuottaa ilman omaa huikeaa peliuraa.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Tuosta on vain tullut mantra, että Grönman olisi paska, ja valituskuoroon liittymällä alleviivataan omaa pelistä (")ymmärtämistä(") vaikka todellisuudessa vain mennään massan mukana.

Tuskin kukaan tolkuissaan oleva (ja terveellä itsetunnolla varustettu, sivuraiteen katkerat kadeluuserit ovat yhä erikseen) voi vakavalla naamalla väittää, ettei Grönman tai yksikin itsensä jääkiekolla huipputasolla elättänyt (ex)pelaaja ymmärtäisi peliä.
Se, mistä erot tulevat, on kyky ilmaista itseään sanallisesti mikki suussa, kamera naamassa ja useimmiten suorassa lähetyksessä. Ja sadannen kerran: tähän vaikuttaa paitsi persoona myös valmistautuminen, koulutustaso, muun lähetyksen miehitys, se mitä vieraalta tai kommentaattorilta halutaan vetäjien taholta, käytettävissä oleva aika jne. jne. Ei Grönman ole läheskään pahimmasta päästä, mutta Lehterää on vähän ikävä täälläkin.
Ja koettakaa nyt raumalaiset ja muut länsirannikon kestoloukkaantujat ymmärtää, ettei se murre rasita mistään muusta syystä kuin että kaikki eivät tahdo saada Oskun sönkkäyksestä etenkään tämän suurimman innon hetkillä selvää:).
 
Viimeksi muokattu:

J.J.Jasper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Matti Virmasen kontribuutio kolmanteen erään "Nyt ei JYPPI saa alkaa peruutella, vaan pitää uskaltaa hyökätä". Elä saatana?

Unohdat nyt Virmasen kattavan uran jääkiekon parissa. Täytyyhän sen olla täynnä sisältöä. Ollut tiiviissä yhteistyössä mm. Summasen ja Aravirran kanssa. Mahdollisesti istunut myös samassa autossa Selänteen kanssa.
 

J.Grönvall

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Newcastle United, Philadelphia Eagles
Muistelisin Kurrin ja Jutilan omanneet aikamoiset meriitit pelaajina. Se myös kuului lähetyksissä upealla monipuolisella tavalla ja rikkaalla sisällöllä höystettynä. Toisaalta Helmisen ja Tikkasen MM-kisakommentoinnit ovat ehkä parhaimpia mitä Suomessa on maajoukkuetasolla koskaan kuultu. Mika Nieminen tosin saattoi jopa olla viime keväänä vieläkin parempi.

Tuota antia ei voi tuottaa ilman omaa huikeaa peliuraa.

Hyvä yritys mutta ei naurattanut, koska oli niin ilmiselvä. Grönman puhuu oikeasti asiaa ja kyllä sen löytää sieltä jokainen joka on itse pelannut puolustajana edes yhden vaihdon. Eivätkä ne jutut ole mitään Jutin "waikiki" heittoja. Jutilakin oli loistava pelaaja mutta huono kommentaattori, aivan kuten Esa Keskinen. Veikkokin oli ihan ok, puhui enimmäkseen ihan oikeaa asiaa, vaikka toki asiantuntevalle kiekkokansalle se oli tyhmää jaarittelua jonka kaikki toki tietävät. Harmi kun ei Petteri Sihvonen pääse framille koskaan, sitten saisi kuunnella kun tuulitakit viuhuvat ja kuinka lätkä on yksinkertainen peli yksinkertaisille jätkille. Urheilukansaa tämä Suomi.
 

J.J.Jasper

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Hyvä yritys mutta ei naurattanut, koska oli niin ilmiselvä. Grönman puhuu oikeasti asiaa ja kyllä sen löytää sieltä jokainen joka on itse pelannut puolustajana edes yhden vaihdon.

Eihän tuo oikeastaan ollut hauska, vaan tosiasia. Pelaajien tausta on typerä argumentti Se ei varsinaisesti imartele heitä, että noilla meriiteillä sisältö on noin ohutta.

Välillä noiden Grönmanin makuukammarivitsien seasta kieltämättä jotain kuultavaa löytyykin. Mutta nuo psykologin jutut ovat oikeasti ihan sitä kirjekurssikamaa. Jättäisi tuon imagon ihan suosiolla pois. Ovat Henrikssonin kanssa kaljalla päättäneet, että Oskusta tehdään nyt erilainen kommentaattori ja tuodaan tämä psykologin näkökulma esille.

Urheilukansaa tämä Suomi nimenomaan ei ole, koska nämä lähetykset tehdään aina valmiiksi pureskeltuna juttuna isoille massoille, jotka katsovat kolme peliä vuodessa.
 
Olen kyllä aika pitkälti Röönvallin kanssa samoilla linjoilla.
Pitää nyt muistaa, että jos puhutaan urheilun psykologiasta ja henkisestä puolesta valmennuksessa ja pelaajan ohjauksessa, ei koko maailmasta kai löydy montaa ex-NHL-pelaajaa, joilla lisäksi olisi psykologin tutkinto?
Ei se tietysti kommentaattoria yksin tee, mutta on siinä suunnilleen sama ero Kurriin ja Jutilaan, kuin Teuvo Hakkaraisella Sauli Niinistöön.
Kirjekurssikamalla sitten ilmeisesti hankitaan NHL:ssä kiekkoilevia pelaajia & liigavalmentajia psykologin asiakkaiksi(näin muistan Grönmanin joskus maininneen, ei ymmärrettävästu puhunu nimistä), mutta ei vakuuteta jatkoaika.comissa äänekästä arvostelijaa.
No - hyvillä tekijöillä ja pereinteiden ravcistelijoilla niitä piisaa aina.
Tänään katselin peliä ja musta nää kommentaatorit ja muut eli hyvin mukana pelin temmellyksessä.
Meikäläiselle tämä syvyys piisaa oikein hyvin. Joitakin asiantuntijoita kuunnellessa tai lukiessa putoan kärryiltä tai kiinnostus sammuu, kun ei yksinkertaisesti enää riitä kiekkotietämys tai ymmärrys.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös