Negatiivisuusketju

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana david, 17.01.2008 klo 20.40.

 1. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kylläpä oli JYP pahasti nesteessä HPK:n hyökkäyksissä. Tuo mies vs. mies puolustus kusee kun yks pelaaja nukahtaa tai jää jälkeen. Ongelmat alkaa jo kun JYP yrittää karvata ylhäältä ja HPK tulee paineen alta helposti pois. Tämän jälkeen omassa päässä ollaan myöhässä ja tivoli on valmis.
   
 2. Lavalin Leijona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Olipas järkyttävää puolustamista Nikulta HPK:n maalissa, muutenhan se on hyvin pelaillut.
   
 3. Corvus corax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, LA Kuninkaat
  Nikulle kyllä siitä HPKn maalista iso miinus, liekö sitten jo ihan luilla mutta pitäs näissä peleissä jaksaa vaihto loppuun asti puolustaa.
  Ja
  Olihan se Jussin koomailu oman maalin takana kyllä oscarin ja miikan arvoinen suoritus.
   
 4. Saleva kehiin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  2+2 ylivoimaa ja taas odotellaan, että kiekko menisi itsestään maaliin. Onko niin, ettei lahjajäähyä oikein kehdata pelata?
   
 5. opelix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  Aloituksista hävitään kyllä 70 pinnaa.
   
 6. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Huvittaa aina, kuinka tämä negaketju nousee ylös aika pitkälti poikkeuksetta voitettujen otteluiden jälkeen.

  Ei sillä, etteikö negatiivistakin sanottavaa olisi käytännössä mistä tahansa ottelusta. Tuntuu vain hieman oudolta, että niitä halutaan nostaa esille välittömästi voittojen jälkeen.

  Mutta päällimmäinen nega liittyy kyllä Louhivaaraan, jonka kausi taitaa olla paketissa. Järjettömän iso menetys.
   
 7. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Louhivaaran putoaminen on iso menetys jatkoa ajatelle ja, jos Kaltevakin otti vielä osumaa niin puolustukseenkin pitää nostaa Juuso Pullia, joka on aina riski omassa päässä.
   
 8. Coutinho Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ei pysty.
  Lainaus:
  Menestys loppuu tyytyväisyyteen.

  Louhivaasta tismalleen samaa mieltä. Myös Tuppurainen sai jatkoerässä jonkun kolhun. En huomannut pelasiko sen jälkeen...
   
 9. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vegas Golden Knights, HS & HSB
  O
  Lainaus:
  On siellä vielä Uotila ja Jokinen myös, ei Pullia siis pakko nostaa vaikka Kalteva ja Kuukka sivussa ensi matsista olisikin.
   
 10. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  No heitetääs nyt tuoreeltaan:

  - Miklik, kaikesta hypestä huolimatta välierissä 0 maalia
  - Tavi, koko pudotuspeleissä 0 maalia
  - Tuppurainen, 1 maali

  Näiltä tulosketjun miehiltä olisi voinut enemmän odottaa.

  Jälkikäteen on myös helppo sanoa että kunnon nelosketjun puute nousi lopulta ratkaisevaksi. Myöskään MV-pelissä ei oltu ihan samalla tasoilla kuin KalPa, kaikesta huolimatta.
   
 11. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  En ole missään vaiheessa ymmärtänyt tätä ratkaisua peluuttaa Olkinuoraa lähtökohtaisesti joka pelissä. Ei ole pelannut huonosti, mutta jotenkin itse luotan enemmän Tuokkolaan. Nyt sitten seiskapeli ratkesi lopullisesti, kun Olkinuoran lukuisat seikkailut lopulta johtivat vastustajan maaliin.

  Nikulta kauden paskin erä hirveään paikkaan. Ensimmäinen erä kokonaisuudessaan aivan kaameaa tekemistä ja Nikua voidaan syyttää KalPan kahdesta ensimmäisestä maalista.
   
 12. nixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Virtanen oli valinnut kiekollisen taktiikan vieraspeliin isoon kaukaloon. Jopa Yonkman nappasi palautuksia omassa päässä vaikka peruspakin selkärangasta pitäisi tulla lasin kautta purku.. Oli varmaan kielletty roiskimasta. Valmistautuminen ja taktiikka kusi seiskapelin, taas.
   
 13. greatLeo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Spurs
  Kolme kautta putkeen välierissä, mutta kolme kautta lopulta aika kaukana finaaleista
   
 14. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #43, Bruins
  En jaksa lähteä nimeämään yksittäisiä pelaajia, jokainen varmaan näki mitä tapahtui ja miksi ei finaaleihin päästy.

  Terävin kärki ei pystynyt kantamaan JYPiä jatkoon, ohueksi jäi tuloksen teko. Harmittaa ihan helvetisti, kun näin isoja virheitä nähtiin näin isossa pelissä. PETTYMYS on iso, mutta ei auta, eteenpäin on mentävä.
   
 15. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Neljä vuotta, kolmet välierät, nolla finaalipaikkaa. Siinäpä statseja CV:hen kirjailtavaksi. Ai niin mitä sillä cvllä enää tekee kun työpaikka löytyy jo? Se asia tuli hoidettua kuntoon jo hyvissä ajoin kato.
   
 16. Meikäpoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  JYP ja viimeistely. Sen lisäksi, että oltiin jäljessä vastustajaa ja että oltaisiin jotenkin tämä sarja saatu klaarattua olisi pitänyt lyödä kiekkoa reppuun aivan helvetin tehokkaasti. No, se nyt oli JYPille koko playoffejen ajan aivan helvetin vaikeaa. Lukuisia tontteja, vähän tehtyjä maaleja.

  Miklik. Luulin Miklikin siivittävän meidät finaaleihin. Ei siivittänyt. Mitä maalintekoon tulee, oli täysin yössä Kalpa-sarjassa.
  Tavi. Kiitos peleistäsi JYP-paidassa ja toivotan onnea jatkoon. 0 maalia playoffeissa. Toivottavasti jatkossa suun soittosi haastatteluissa myös näkyy totena kentällä, maalien muodossa.
  Tuppurainen. Sitä odotettiin ja odotettiin, että milloin sytyt näihin playoffeihin. Valitettavasti niin ei ikinä tapahtunut. Tuolla palkalla olisin odottanut hieman enemmän konkreettista tulosta.
  Pile. Onnistuit tekemään playoffejen ensimmäisen maalin viimeisessä KalPa-ottelussa, joka olikin JYPin ainoa maali. Valitettavasti se, eikä liikkeesi riittänyt. Tehotilasto -6 puhuu puolestaan.
  Salmio. Toivoin koko sydämestäni, että olisit räjäyttänyt Hippoksen tai fanilauman jossain päin Suomea tekemällä maalin liiga ottelussa. Tämä jäi valitettavasti tältä kaudelta näkemättä. En kuitenkaan syytä sinua playoffejen tehottomuudesta, sillä et päässyt juurikaan pelaamaan.

  EDIT. Niinjuu onhan tuo pronssimatsi vielä edessäpäin. Sinne vaan pelaavaan kokoonpanoon ukkoja, jotka ovat JYPille palveluksensa tehneet vuosien varrella eivätkä välttämättä jatka. (Salmio, Tuokkola, Pihlman)
   
  Viimeksi muokattu: 15.04.2017 klo 21.47
 • Pitkävedossa tänään

  Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  HIFK - Ässät
  • 1.85
  • 3.90
  • 3.40
  HPK - Pelicans
  • 2.08
  • 4.00
  • 2.80
  Ilves - KooKoo
  • 1.93
  • 4.00
  • 3.15
  KalPa - Jukurit
  • 1.75
  • 4.00
  • 3.70
  Sport - SaiPa
  • 1.78
  • 4.20
  • 3.50