Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Negatiivisuusketju

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana david, 17.01.2008.

 1. Al Bundy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
  Lainaus:
  Jo parista ensimmäisestä pakin syötöstä hyökkääjän luistimiin näkyi että tulee vaikea ilta kun kaikki vetää ohipelin jo alle minuuttiin. Hyvä vaan et Ilves tuli pelaamaan ja taisteli pisteistä jotka sitten ansaitusti hakikin lähes näytöstyyliin.
   
 2. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Olen pettynyt siihen että alkukauden taaperruksesta huolimatta, eilen joukkue sortui silti ylimielisyyteen. Oletin että alkukauden taaperrus olisi tälläiset jo kitkenyt pois mutta valitettavasti olin väärässä.
   
 3. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Ylimielisyys on jokaiseen ihmiseen sisäänrakennettu ominaisuus. Huippu-urheilijoilla on keskimääräistä alempi kynnys sortua siihen. Se vei tähän suuntaan tällä kertaa, lyhyt on myös ihmisen muisti kun ei tullut kenelläkään mieleen ne alkukauden pelit. Ei näin!
   
 4. JypFabu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Mä en laittaisi selitystä minkään ylimielisyyden piikkiin. Ennemminkin kyse oli siitä, että Kivi pyyhki Virtasella jäätä ja iski siihen suurimpaan JYPin heikkouteen. Keskialueen kiekollinen peli on ollut pielessä JYPillä koko kauden ja oikeastaan Ilves voitti käymällä tähän kiinni. Siinä missä JYP jälleen availi seisoville miehille sinisen päälle, tai yritti jalalla nostaa alueelle, pelasi Ilves nämä fiksusti pois. Vastavuoroisesti Ilves tarjosi keskialueella aina liikkeessä olevalle syötöt ja pääsi kääntämään organisoimatonta puolustusta vastaan. Mielenkiintoista on tänään nähdä, löytyykö Virtaselta joku kani hatusta, vai tuleeko kuokkaan kunnolla. Avain on siinä, että JYPin pitää onnistua rikkomaan Ilveksen pelin rytmittäminen ja huonommalla kiekollisuudella se ei ihan helppoa ole, toki mahdollista. Ongelman JYPille tekee myös Ilveksen mainio keskustan tukkiminen omassa päässä, Ilman Miklikkiä sieltä ei oikein juonikkuutta ja kliinisyyttä löydy, jolla vastustajaa voisi huiputtaa ja saada puhkottua riittävän laadukkaita tekopaikkoja, jotta ne näkyisivät myös maalisarakkeessa.
   
 5. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Mä kyllä väittäisin että tässä oli myös siinä samalla ihan perinteinen "ohipeli", peli oli jo melkein ohi ennenkuin edes tajuttiin. Toisessä erässä joukkue alkoi rynniä päälle ja jo ennen Turkulaisen maalia ja sai senkin jälkeen maalipaikkoja, mutta ehkä se viimeisin lataus puuttui . Toisaalta hyvän joukkueen olisi pitänyt tuossa kohti saada 1-3 tilanteesta peli vielä käänettyä itselle vaikka avauserä meni ohi. Varmaan tuossa sun koko viestissä oli myös perää, mutta vähän luulen että jos kysessä ei olisi ollut vain normaali runkosarjamatsi niin peli olisi voinut olla ihan erilaista ja joukkue saada vielä myöhemmin sen tunnelatauksen päälle. Toki tuo runkosarjan tilanne on edelleen niin tiukka että tässä kohti pitää joka peli pelata niikuin se olisi kauden viimeinen. Muuten voi käydä kylmät ja suora pudotuspelipaikka kadota. kuitenkin takana on joukkueita jolla hyvä vire päällä.
   
 6. JypFabu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Lainaus:
  Tämän voi nähdä kahtaallisena asiana, joko toisen hyvyytenä, tai toisen huonoutena. Minusta Ilves vaan yksinkertaisesti pelasi fiksusti ja noudatti pelisuunnitelmaansa kärsivällisesti ja vei JYPiltä terän pois. Ehkäpä latauksen epäonnistuminen näkyi siinä, että JYP ei kyennyt paineistuksellaan ja riistoillaan saamaan edgeä, jolla olisi saanut Ilves puolustuksen kaaokseen, mutta, aiemmatkin keskinäiset katsoneena sama oli kaiku askelten niissäkin. Minusta Kivi vaan yksinkertaisesti näkee JYPin heikkoudet ja osaa niihin iskeä taktisesti oikein. Yksi peli menisi ohipelinä, mutta ei kolme samaa jengiä vastaan, syyt löytyy muualta. Siksi odotan vesi kielellä tänäistä, onko Virtanen keksinyt mitään Ilveksen taktiikkaa murtaakseen, vai jatkuuko trendi ja tulokseton puskeminen.
   
 7. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Tämän päivän pelistä joukkue ansaitsee kiitokset mutta myös pyyhkeitä. Lepsua asennetta näkyi eilen ja tänäänkin. Järkyttävä määrä ihan typeriä, vältettävissä olleita jäähyjä. Saatiin tosiaan kiittää hyvää alivoimaa ja jos ipa olisi ollut yhtään parempi YV:llä tänään, niin ei oltais kyllä voitettu.

  Ei koskaan pitäisi luottaa vastustajan heikkoon peliin. Tänään se kuitenkin pelasti tappiolta. Ja hyvä kun saatiin tehtyä tarvittavat maalit voittoon ja silti meni tiukille. Kunpa tämä olisi tässä ja palattaisiin siihen vuorenvarmaan tekemiseen, mitä nähty lähiaikoina.
   
 8. JypFabu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Pakko tulla vielä tännekin kirjaamaan ketutus, kun luulin jo kädet pystyssä Olkinuoran tekevän maalin, parasta mahdollista negaatiota tämä.
   
 9. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tuokkolaa lukuunottamatta heikohko esitys tänään Jypiltä ja pistekin oli melkein kuin ryöstö tuolla pelillä. Huomenna toivottavasti paremmalla ilmeellä kaukaloon, isot pisteet jaossa.
   
 10. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jypinkylä
  Kannisen loukki.

  Nooh. Huomenna pitäis napata helpot pisteet kalakukoilta Synergialla.
   
 11. inkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kotka Rankki ohutta yläpilveä
  Ei taida olla kovin helppoa, jollain opilla se Kalpakin on kivunnut sinne missä nyt on. Toivottavasti kotiyleisölläkin on joku merkitys.
   
 12. Corvus corax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, LA Kuninkaat
  Alkaisipa Tavi laittaa paikoista sisään.
   
 13. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Jatkoajat. Jos oikein katsoin JYP on voittanut jatkoajalla peräti 2 kertaa, hävinnyt 7, kuudesti on menty voittolaukauskisaan. Siis 15 jatkoajasta vain 2 voittoa. Eilenkin Tavi luopui kiekosta toivotaan toivotaan -syötöllä eikä sitten saatukaan enää kiekkoa takaisin. Onko se niin vaikeaa yrittää pysyä kiekossa 3-3 pelissä?
   
 14. Aito Taisto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Paha sulaminen eilen lopussa ja hävittiin 3. erä. Onneksi kolmen maalin johto riitti pisteisiin.
   
 15. Tähtipakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Forza Kimi!
  Meinasin tulla jo 0-1-johdossa kirjoittamaan, mutta ajattelin jättää laittamatta. Enpäs nyt jätäkään.

  ---Juuso Pulli.
  ---Jani Tuppurainen
  ---Ylivoima

  Pullin osalta koko kauden osalta, mutta sopii tähänkin iltaan. Ihan helvetin typeriä ratkaisuja koko ajan, eikä suorita joukkueen pelitavan mukaisesti oikeastaan koskaan. Tuppurainen taas sähelsi tänään aivan sanoinkuvaamattoman paljon ja oli täten todella vahvasti mukana tuossa kolmoskohdassa.
   
 16. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kaksi heikkoa peliä nähty nyt putkeen. Tämän iltaisesta posia heltiää ainoastaan Olkinuoran suuntaan (reippaasti). Noh, väkisin niitä heikompiakin pelejä taas tulee, mutta runkosarjaa on vielä useampi peli jäljellä ja toivottavasti kotiedussa pysytään kiinni.
   
 17. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Niin se vaan tämä homma alkoi yskimään tässä vaiheessa kevättä. Mikä pentele siinä on, että hyvä meininki aina päättyy juuri pahimpaan mahdolliseen aikaan? Tappio kalpalle tietäisi sitä, että saisi alkaa ihan tosissaan miettimään mihin se hyvä tekeminen katosi? Toivottavasti ei tarvitse sitä miettiä. Vielä pitää jaksaa, gonahtaa saa vasta sitten, kun pystyy pidättämään hengitystä loppuun asti.
   
 18. Saleva kehiin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Mitä hemmettiä? Peli ihan sekaisin.. no.. Tätä kirjoittaessa maali Kalpaan vastaan.. eli ei niin sekaisin..
   
 19. Flou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Ravens
  Miten tuo Juuso Pulli saa peliaikaa? Tänään katsellut taas ainakin kahdesti vastustajan maalia vierestä.
   
 20. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #43, Bruins
  Lainaus:
  En tiedä enkä myöskään ymmärrä. Hiukan huolettaa, jos tuo sulamis efekti alkaa nousemaan pintaan tässä vaiheessa kautta.
   
 21. Kulttimörkö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP ja maajoukkueet
  Voitosta huolimatta pelaamisen taso oli heikkoa ja aloituksia hävittiin aivan liikaa. Myöskään Ruusu ei tänään vakuuttanut.
   
 22. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Peli oli heikkoa, mutta mielestäni Ruusu oli vakuuttava maalillaan, selvitti useita todella vaarallisia paikkoja ja päihitti Veinin Sport maalilla 100-0. Okei pari kertaa Ruusulla pomppi, mutta pelasti ne lopulta. Maaleille ei oikeastaan voinut mitään, Nenosen ranne oli jäätävä ja Vauhkosen maalissa puolustus nukahti täysin.
   
 23. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #43, Bruins
  Ei ollut Ruusulta täydellinen peli, mutta oli minusta JYPin parhaita silti. Voittiko Kolehmainen tänään yhtään aloitusta, en tiedä kun meni hermot peliä katsoessa, mutta onhan tuo Kolehmaisen taistelu jotain ihan uskomatonta.
   
 24. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), VGK & Kummitus
  Lainaus:
  Ei varmaan, mutta kyseessähän on JYPin heikoin aloittaja kaikki pelaajat mukaan lukien. On se silti jäätävän kova taistelija, toivoisi kuitenkin ettei enää keskellä Kolea peluuttetaisi.
   
 25. Tepi#45 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #43, Bruins
  Lainaus:
  Tätäpä toivon myös. Tuskin Kolekaan tuolle paikalle haluaa, mutta pelaa ja tekee parhaansa siellä minne koutsi käskee. Tänään tosin tuo aloittaminen oli kaikilla muillakin ihan surkeaa, ainakin vahvasti sellainen fiilis jäi. En jaksanut tarkistella tilastoa pelin jälkeen.