Ne "muut joukkueet"

  • 139 051
  • 378

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Nojoo, vastataan nyt. Eipähän tässä muutakaan tekemistä ole. Nää on osittain ihan puhtaita mielikuvia, joten siltä pohjalta:

HIFK: Nuoruusvuosien inhokki, sittemmin ns. kakkossuosikki, jonka voittamisesta on tullut jo arkea. 2000-luku on ollut sen luokan kananlentoa, ettei HIFKin voittaminen tunnu enää oikein miltään. Loistavat fanit, eittämättä Suomen parhaat - meikäläisellä tähän kun kuuluu muukin kuin älämölö katsomossa, asiantuntevuus ja ystävällisyys vierasfaneja kohtaan ovat oman kokemuksen mukaan aika kohdillaan.

HPK: Kiva keskisuuri seura, malliesimerkki hyvin hoidetusta jengistä. Ihan positiivinen mielikuva, joka ei personoidu niinkään henkilöihin kuin seuraan ja sen toimintatapaan. RY ftw.

Ilves: Täysin mitäänsanomaton joukkue. Raipen lähdettyä ei aiheuta mitään tuntemuksia, enkä osaisi nimetä yhtään Ilveksen pelaajaa näin äkkiseltään.

Jokerit: Virmanen, todellinen iki-Jokeri. Nuoret ja fanaattiset fanit keskisormineen aiheuttavat aina sellaista hyväntuulista myötähäpeää. Viime kevään finaaleissahan noille oli ihan hauska naureskella ja muistella sitä omaa mesoamista joskus aiemmin. Hyviä pelaajia, huonoja johtajia - ei joukkuetta.

JYP: Meikäläisen synnyinkaupungin jengi ei herätä mitään fiilareita, vaikka hyviä pelaajia ovatkin haalineet. Teki viime kauden päätteeksi hyvän tuloksen, mikä on "ihan hieno juttu"!

KalPa: Kapanen, yhden jengin joukkue. Otti viime kaudella aimo askeleen uskottavammaksi jääkiekkojoukkueeksi.

Kärpät: Ainainainen menestyjä, joka vei rutiinilla viime kevään mestaruuden. Alatalon kanssa tuskin tulee ihan samanlaista putkea, mutta onhan Kärpät edelleen ennakolta liigan paras seura.

Lukko: Ei oikein osaa sanoa yhtään mitään. Liigan pienin kylä, jossa ei varmaan hirveästi muuta tekemistä ole, joten kai Lukolla on siis paikkansa.

Pelicans: Aravirran tulon jälkeen noussut yhdeksi symppaamistani jengeistä. Hienoa meininkiä ja hyvää kiekkoa.

SaiPa: Pyristelee kovasti, mutta ei onnistu koskaan. Play-off-paikka tuntuisi mestaruudelta ja Lappeenranta on kaukana.

Tappara: Se parempi tamperelaisjengi. Liuta hyviä nuoria ja kokemusta Ojasen johdolla. Ihan varteenotettava menestyjä, ihan mukavasti plussan puolella meikäläisen silmissä. Tampereella on tosin aina aivan uskomattoman huono tunnelma, mutta sille ei kai voi mitään.

TPS: Todella mitäänsanomaton seura nykyisin. Tulevaisuus ei näytä kovin hyvältä, saa nähdä pysyykö pystyssä. Aika uskomaton suoritus kyllä seurajohdolta, suorastaan jäätävä työnäyte. Täysin neutraali, samaa tasoa muiden länsirannikon seurojen kanssa siis.

Ässät: Faneja joutuu jo symppaamaan, ykkösketjua odotellaan, muttei sieltä mitään tule. Tuleva kausi lienee seuran joutsenlaulu liigassa ja ehkä ihan hyvä niin, saadaan Mestiksestä joku kilpailukykyisempi joukkue tilalle. Kaksi vierasvoittoa kahdessa kaudessa on sellainen suoritus, ettei tätä joukkuetta oikeasti voi kuin sääliä. Sinänsä liiga ei menetä mitään jos Ässät tippuu, Sport tai Jukurit tuovat ainakin uutta verta sarjaan.
 

NemI

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Blues: Rahalla rakennetuista seuroista* sympaattisin. Bluesia voi aina sääliä jostain. Aikaisemmin siitä, etteivät päässeet edes pleijareihin, sitten jäi ratkaisupelit näkemättä ja loppujen lopuksi, hyvästä yrityksestä huolimatta, päästiin säälimään finaalisarjan häviämisestä. Ja sitten kuvio alkaakin jo alusta...
(*= voiko rahalla rakennettua joukkuetta kutsua seuraksi??)

HIFK: Aina sattuu kun tapahtuu..joopa joo. Mielummin ''paljon melua tyhmästä''...

HPK: Periaatteessa sympaattinen pikku-seura, mutta toisaalta vituttaa kun eivät ry:ineen ymmärrä tulla tälle vuosituhannelle. Makkarankuori-järkkärit ja sikakatsomo eivät todellakaan paranna seuran imagoa millään muotoa...

Ilves: Mukava piste-automaatti KalPalle.

Jokerit: Angesteistani päästyäni olen jopa oppinut sietämään, melkein jopa pitämään Jokereista. Eihän se väärin oo jos on fyffee.

JYP: ''Paikallisvastustaja''. Nyky-JYP on niin HMV, ettei nuo paikallismatsit sen suurempia tunteita herätä kuin muutkaan.

Kärpät: Pohjois-Suomalaisia puukkojunkkareita. Maailman ärsyttävimpien pärstien top3:n kevyesti sijoittuva Juha Junno ja paljon muuta vähemmän mukavaa kuten muutama SM-liiga mestaruus parilta männä vuodelta...

Lukko: Rumat peli-asut ja takatukat, muuten ihan kiva.

Pelicans: Erästä entistä maajoukkuetason urheilijaa mukaillakseni; Lahti on paska maa. Vaikka kuinka miettisin en keksi mitään positiivista sanottavaa. Olisivat vaan lopettaneet silloin kun rämpivät niin pelillisesti kuin taloudellisestikin...

SaiPa: Pieni ja sympaattinen, paitsi kun pelataan vastakkain. En silti tykkää Kisapuistosta tai kyseisestä kaupungista ollenkaan.

Tappara: Jos Tappara jotakin tarvitsee rosterinsa, niin stylistin. Voi jumankekka niitä porkkanapöksyjä! Kamalampia peliasuja voinee esiintyä vain Raumalla ja muualla Ruotsissa. Vähän mua vtuttais pukea sellaiset vaatteet päälle joka peliin...

TPS: Vahingonilo, paras ilo, eller hu? Se on hunajata mulle kun Tepsi konttaa.

Ässät: Kuten niin monet muutkin tälle palstalle avautuneista, olen minäkin allerginen näille räkä poskella räyhääville tosi elämän Lindholmeille. Kait se on sitä Porilasita hulluutta jatkaa patonkiposki Apen pestiä vielä hamaan tulevaisuuteen.

Kiitos ja näkemiin.
 

Steegil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1967-2014, Ducks sympatiat Coyotes & Jets
Blues: Aika neutraali mitään sanomaton, joskin viimevuosina heidän tekemisensä ovat hiukan enemmän alkaneet kiinnostaa.

Hifk: Pidän peukkuja IFK:lle, kun pelaavat muita, kun meitä vastaan. Stadilainen voittaa aina... Ennen en voinnut sietää, mutta pikku hiljaa tilanne muuttunut tähän suuntaan.

HPK: Sika, sika, sika. Inhokki nro #2.

JYP: Jyviksistä ei ole oikein mitää sanottavaa. Ei huonoa eikä hyvääkään.

Kärpät: 2000-luvun alun "sympatia" seurani on muuttunut kesto inhokiksi. Lapin kulta noussut päähän seuralla ja sen faneilla.

Lukko: Eipä mitään muuta sanottavaa, kuin ruma logo.

Pelicans Ihan jees joukkue, hienot peliasut, mutta muuten lahti on kyllä paska paikka.

Saipa Itään päin ei ole katsomista.

Tappara Ei herätä minkäälaisia tuntumuksia mihinkään suuntaan.

Ilves Sama kuin ylhäällä.

TPS Aluksi rypeminen nauratti, mutta nyt lähinnä tunnen sääliä tätä seuraa kohtaan.

Ässät Porilainen hulluus... No siitä on tainnut näkyä enemmänkin tällä palstalla, kuin itse kaukalossa.
 

JHOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
HIFK: Jostain kumman syystä olen aina jollain tasolla sympatiseerannut HIFKiä. Johtunee ehkä siitä, että sukulaisista löytyy fanaattisempaa ja hieman laimeampaa fanimuotoa. Joukkueen ollessa vastassa on aina tietty lataus, kuten Jokeripeleissäkin. Tosin viime kauden playoffeissa urpot keskenkasvuiset fanit aiheuttivat suurta myötähäpeän tunnetta.

HPK: Aika mitäänsanomaton itselleni.

Ilves: Kahdesta Tamperelaisesta joukkueesta nimenomaan Ilves on aina omasta mielestäni ollut se hieman positiivisempi tapaus. Ei aiheuta oikeastaan mitään tunteita, ehkä kuitenkin enemmän niitä positiivisia.

Jokerit: Jokereista en ole koskaan pitänyt. Vituttaa hävitä, eikä vähiten fanien vuoksi. Jokerifanit ovat jollain tasolla hyvinkin naurettavaa sakkia, tosin tämähän heille ilmeisesti sopiikin. "Ihanaa kun meitä vihataan, me ollaan siis tehty jotain tosi siistii ja hoidettu hommat hienosti". Toisaalta kyllä iso peukku tietynlaisesta fanikulttuurin eteenpäinviemisestä, mutta ikävä kyllä kaikki paska jättää sen tehdyn hyvän varjoonsa.

JYP: Eipä herätä oikein mitään tunteita. Viime kauden 5-0 vieläkin muistissa, muutenkin aika helppo vastus oli Bluesille. En pistäisi ollenkaan pahakseni, vaikka ensi kausi olisikin vihdoin se kauan odotettu JYPin kausi.

KalPa: Sympatiseeraan. Toivoisin todella, että tällä kaudella KalPa "onnistuisi" ja pääsisi edes sääleihin. Kapasen tulo hieno juttu, lisäsi omalla kohdallani paljonkin kiinnostavuutta pelejä kohtaan.

Kärpät: Kova vastus, pelit olleet kiinnostavia ja viihdyttäviä kamppailuita. Viime kauden POOOHJOINEEEN ja muu vastaava kyllä vitutti ja vituttaa toki edelleen, mutta ihan rentoa porukkaa noin muuten faneissa. Mahajanarit jne - jee maali, mutta muuten yllättävänkin positiivisin mielikuvin vetelen niin seuran, kuin fanienkin suhteen.

Lukko: Keskinäiset pelit todella mitäänsanomattomia, eikä oikeastaan herätä niin mitään mielikuvia.

Pelicans: Viime kaudella Bluesin ja pelikaanien keskinäiset kohtaamiset aiheuttivat kyllä suuriakin sydämentykytyksiä. Pelien alkaessa sai todella jännittää, miten käy. Positiivinen kuva kyllä oikeastaan kaikinpuolin. Huippuvalmentaja ja hyvä nippu muutenkin.

SaiPa: Jostain syystä yllättävän vaikea vastus Bluesille. Muuten ei kyllä aiheuta minkäänlaisia tuntemuksia, ihan sympaattinen pikkuseura. Soisin joskus jopa voittavankin jotain.

Tappara: Se "kovempi" jengi Tampereelta, mutta Länärillä kun ollaan pelattu, ein ole sen kummemmin jännännyt tulosta. Hakametsässä voitetaan vissiin sitten joskus ensi vuosituhannen puolella, mutta kovin kummoinen seura ei omissa mielikuvissani ole. Jos viime kauden peliesityksiä katsotaan, niin kovempia jengejä oli montakin, jotka omien "vaikea voittaa"-fiilisten mukaan rankkaisin ylemmäs kuin Tapparan.

TPS: Todella mitäänsanomaton.

Ässät: Poikkean muista kanssakirjoittajista siinä, että Ässät ja Pori ei sen kummemmin vituta. Ei silti aiheuttaisi mitään tuntemuksia, vaikka tippuisi liigasta.
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Blues:
Nössöjen jätkien paska-sakki jonka fanit on jotain helvetin datanomeja ja ei saa naista kun on niin ämmiä. Ni!
Jokerit:
Virmanen ja Harkimo vituttaa. Variksen Pete on kova sälli.
HIFK:
Stadin ykköset! Aina ollut suosikkini ja tulee myös olemaan jatkossakin.
HPK:
Fanit samanlaisia kusipäitä kuin porissa :) emännän suosikki joukkue ja sympatiat myös minulta.
Ilves:
Muijan koko suku kannattaa Ilvestä. Tampereen ehdoton ykkönen ja hieno perinteikäs seura.
Tappara:
Tulee mieleen roskiksia potkiva toimitusjohtaja joka saa "itkupotku raivareita"..
Putte-possu ja Ojanen.
JYP:
Suomen värittömin seura. Mitä tapahtuisi jos Jyp voittaisi keväällä mestaruuden? Vaikea kuvailla voiton juhlia jossa ajellaan traktoreilla ympäriä kaupunkia. Samanlaisia nynnyjä faneja kuin espoossa.
Kalpa:
Toivon menestystä ja kiekko-buumia kuopioon.
Lukko:
Sm-liigan rumin paita ja joukkue kotoisin paikasta, jossa en ole IKINÄ nähnyt kaunista naista. Sikojen ja merimiesten jälkeläisiä.
Pelicans:
Ei sytytä eikä vituta. Jantunen on yksi suosikeistani.
TPS:
Perinteikäs seura jolle toivon uutta nousua. Vaikea olla arvostamatta.
SAIPA:
Saipalle hatun nosto. Pieni mutta energinen. Aina kannattanut.
Kärpät:
Ei voi kuin ihailla. Menestyy liigassa varmuudella seuraavat kymmenen vuotta vaikka Alatalon mummo valmentaisi.
 

# 76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joopa joo, ei kannata vetää kenenkään hernettä nenäänsä. Meikäläisen oma mielipide, hieman pilke silmäkulmassa väännetty.

Blues: Lähiöiden perinteinen HMV-jengi, viime kausi oli tosin hatunnoston arvoinen suoritus. Fanit vituttaa. Joukkueessa on pelannut vuosien aikana monia hienoja äijiä. Saa menestyä niin kauan kuin eivät Jokereille vedä vertoja.

HIFK: Hyi helvetti. Pelaajistossa sellaisia inhokkeja ettei vedä vertoja. Perinteinen viha-rakkaussuhde silti. Siitä ainaisesta uhoamisesta ja sitä seuraavasta konttaamisesta kuitenkin propsit. Moni HIFK-kannattaja on kuitenkin ihan asiallinen sälli, mutta muuten yleinen mielikuva HIFK-faneista on vähintäänkin negatiivinen.

HPK: Pronssikerho. Helppo välierävastus, samoin Hartwallilla ollut melkoinen pisteautomaatti viime vuosina.

Ilves: Niin HMV että vituttaa. Raipe sentään oli äijä.

JYP: Perinteinen suht-HMV Keski-Suomesta. Melko neutraali.

KalPa: Kyllä KalPa jyrää. Hallissa on ihan hyvä tunnelma aina, vaikken ole kovin montaa KalPan kotimatsia käynyt katsomassa. Kuopio on välillä Jokereille melko vaikea paikka. Katsomissani matseissa KalPa on pistänyt pleksiin koviakin sakkeja ja meininki on ollut tosi hyvä. Asuinpaikkaani lähin SM-liigajengi. Menestystä saisi todellakin tulla.

Kärpät: Yök. "Puolen Suomen joukkue" alkaa tosissaan vituttamaan. Onnittelut silti hienosta dynastiasta, toivottavasti kuitenkin sortuu kohtapuoliin. Kärppiä vastaan on silti aina kovat ja tiukat pelit ja voitto Kärpistä tuntuu helvetin hyvältä. Kohtalaisesti heikentynyt kärppälauma tuskin tulee menestymään viime kausien malliin joten ehkä vitutuskin hieman laskee. Faneista monella kusta päässä.

Lukko: Se parempi joukkue Lukko-Ässät -taisteluparista. Raumalla on ollut aika ajoin aika tiukkoja vääntöjä Jokereita vastaan ja monesti on tullut neppariin. Propsit 04-05 HIFK-sarjasta. Melko neutraali, ellei aavistuksen positiivinenkin.

Pelicans: Vaikea suhtautua. Nousu ihan piristävä juttu eikä vähiten lahtelaisille itselleen. Vituttaa hävitä Pelicansille. Kokonaistulos silti suhteellisen neutraali.

SaiPa: Todellinen symppis. Kuuluu omiin suosikkeihini aivan selkeästi, Jokerien jälkeen toki. Lappeenranta on ihan nasta mesta. Halli on muodostunut kotoisaksi ja fanit ovat tosi hienoa väkeä. SaiPa-Jokerit -matsit sytyttää aina. Saisi ehdottomasti menestyä.

Tappara: Parempi tamperelainen. Oranssi on silti vittumainen väri. Vuosien varrella joukkueesta on löytynyt muutamia omia suosikkipelaajiani. Melko neutraali.

TPS: Turku... hmm... nojaa. Harmi vaan, että 90-luku meni jo. Perinteikäs joukkue, viime vuosina valitettavaa konttaamista. Saisi nousta jälleen jaloilleen.

Ässät: Oikeasti, helvettiin liigasta, ei jaksa enää katsoa. Niin huono että vituttaa. Propsit silti hopeasta, olisi saanut voittaa 05-06. Toivoisi näkevänsä vähän ryhdikkäämään ässäpakan eikä mulla sinäänsä ole Ässiä vastaan mitään mutta nykytilanne pistää vituttamaan.

Yhteenvetona, plussat ehdottomasti KalPalle ja SaiPalle, Lukolle kunniamaininta vaikkei suosikiksi voi millään tasolla sanoakaan. Miinukset HIFKille ja Kärpille sekä paheksunnat nyky-Ässille ja Ilvekselle.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Lukko:
Sm-liigan rumin paita ja joukkue kotoisin paikasta, jossa en ole IKINÄ nähnyt kaunista naista. Sikojen ja merimiesten jälkeläisiä.

Suosittelisin vaivaasi uutta opaskoiraa. ;)

Ja sitten asiaan...

Blues: HMV, jota kuitenkin toivoin mestariksi viime kaudella. Hieno kotihalli, mutta tunnelmaltaan tasoa Elysee-areena.

HIFK: Se Helsingin vähemmän ärsyttävä joukkue. Äänekkäät fanit myös kotipeleissä.

HPK: Pronssikerho, vaikka se mestaruuskin sieltä tuli. Maalinsiirrot tuskin koskaan unohtuvat. Fanit jokseenkin ärsyttäviä ainakin tällä foorumilla.

Ilves: Vuosi 88 ja Ilveksen dream team aina mielessä... Suosikkijoukkueeni passitti tuon ryhmän pronssiotteluun suoraan 0-3. Raipe.

Jokerit: Hyi, hyi ja hyi. Pieni idioottilauma pilasi viime kaudella fanien maineen. Joukkue on ärsyttänyt jo Selänteen ajoista lähtien.

JYP: 0-0 Lukon kanssa. Joukkueessa ollut monia loistavia pelaajia.

Kalpa: 80-luvulla divarinousun jälkeen kova kanukkiketju. Asiallinen joukkue, jolle toivoisi joskus menestystäkin.

Kärpät: Kasvattanut lukuisia loistavia pelaajia, joista osa on pelaillut myös Lukon paidassa. Kuului aikoinaan suosikkeihini, mutta liika on jo liikaa.

Pelicans: Sympaattinen seura, jolle soisi menestystä.

Saipa: Aika mitäänsanomaton joukkue, mutta ensi kaudella toivotaan Topon johdolla menestystä.

Tappara: 80-luvulla maaginen. 90-luvun alussa lähellä divaripaikkaa. 2000-luvun alussa hidas, kankea ja tehokas.

TPS: Jonkinlaista naapurirakkautta ilmassa. Ärsyttävästi kuitenkin kupannut Lukon huippupelaajia (Rintanen, Sahlstedt ja Grönman) takavuosina. Keskisen Esa tuli täältä viihdyttämään meitä aikoinaan.

Ässät: Rakkain vihollinen. Joukkueen ahdinkoa seuraa kaksijakoisin mielin. Olisihan tuo sääli, jollei paikallispelejä enää nähtäisi, joten toivotaan menestystä kunhan pysyy Lukon alapuolella. Fanit suurimpia kokovartalok*rpiä, joihin on tullut törmättyä. Karhupullot ja kaikki muu irtotavara Isomäen jäähallin jäällä.
 

Kekkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
-Porin Ässät-
Blues:
Äveriään makkaratehteilijan "pikku leikkikenttä". Ei vaan, ihan mukava, että oli viime keväänä postitiivisesti julkisuudessa, olisi nousemassa keskikastin joukkueeksi? Viime kauden menestys tuskin toistuu ihan heti.

Jokerit:
Ikävä öykkäri siirtomarkkinoilla. Varsinkin aikaisemmin kaappasi isolla rahalla kaikki pienten seurojen menestyjät röyhkeästi. Omia kasvatteja saisi olla enemmän kun junioripohjaa pääkaupunki seudulta kuitenkin löytyy.

HIFK:
Kova brändi, symppis seura. Jeren paapominen vei pikkasen makua..

HPK:
Loistavasti hoidettu pikkuseura, mahtaako rahkeet/resurssit riittää?

Ilves:
Perinteinen kyllä, mutta jotenkin turhan hailu. Joukkue ollut vuosia kovin väritön, pois lukien Raimo EVP. Nyt näyttää pelaajisto yllättävänkin kovalta.

Tappara:
Juoppohippifanit. Kupannut aiemmin JYPpiä rajusti. Kahvakiekko, Rautakorpi

JYP:
Nainen kuuluttajana, rytmiorkesteri hakkaa bongo rumpujaan fanikatsomossa.
Rumat ja sekavat paidat, miehekkyys puuttuu..

Kalpa:
Symppis pikkuseura, kova usko omaan rimpuiluun. Tuskin saavuttaa tänäkään vuonna menestystä edellisvuosia paremmin.

Lukko:
RTK siivouspalvelu. Naapuriseura. Arvostan pienen kaupungin kiekkokulttuuria.

Pelicans:
Lahden Reipas jne, konkursseja ja nimen vaihtoja. Pasi "happo" Nurminen. Yllätti viime vuonna, tuskin enää.

TPS:
Muinainen kestomenestyjä, tuhottu uskomattomasti. Minkä nimisiä pelaajia siellä pelaa, poislukien pullaposki Berg & Luolamies Kiprusffvv?

SAIPA:
Sinniäs rimpuilija, HIFK:n semipro farmiseura.

Kärpät:
Laadukas organisaatio, loistava esimerkki tekemisessä.
 

scholl

Jäsen
Blues: sympaattinen seura. Kakkossuosikki. Viime kaudella toki fanien urpous ja puhe stadilaisuudesta sai kyllä vituttamaan, mutta finaalivaiheessa olin taas Espoossa vastustamassa lappalaisia. Ainoastaan Petri Matikaisen landeaksentti vituttaa, muuten ihan jees.

HPK: SM-liigan ehdoton perseenreikä. Ihmettelen, jos jollain on jotain positiivista sanottavaa tästä seurasta. Edustaa kaikkea halveksittavaa. Vaatehuoneen simomainen landepukeutuminen sikakatsomossa ja muuallakin, ankea lato hallina, läski eläkeläinen puheenjohtajana, ry-meininkiä, päiväkerho, matti alatalo jne. Pitkään olen toivonut, että putoaa joko divariin tai jää kiinni jossain suuressa korruptioskandaalissa.

Ilves: Jossain määrin sympaattinen joukkue. Tampereella on ihan kiva käydä pelissä ja jäädä hotelli-ilvekseen. Joskus kerran viidessä vuodessa niin tulee tehtyäkin. Viimeksi Currekin oli hotellin baarissa kun kävin tampereella lätkämatsissa. Siinä mielessä hyvä, että vaikka jengi ei olisikaan muuten nimekäs niin hankkivat aina pari huippunimeä. Siellä on ollut Murphya, Stefania ja vaikka ketä.

Jokerit: Hjallikselle nostettava hattua. Mielummin kulta Stadiin kuin landelle. Tosin feikki-ifk tekemisen meininki hieman ihmetyttää.

JYP: Ennen Jyp ja KalPa ärsyttivät eniten. Nyt ei tunnu oikein miltään. Todellinen HMV jengi. Turha ottaa paljon kantaa, kun vaikka Risto Kurkinen tekisi mitä niin sääliplejaritasoa parhaimmillaan.

KalPa: Sympaattinen perheyritys. Toivottavasti huonot ajat ovat takana ja Kapanen rakentaa KalPasta vakituisen esiintyjän sijoilla 6-12. Vittumaista vain savolaisuus nykyään.

Kärpät: Missä miehet ratsastaa. Symbolisoi vittumaisia lappalaisia, kommareita, epäsiistejä mulkeroita, ulkomaita (se toinen suomi) ja kaikkea muuta epämääräistä. Vihaahan siitä vain syntyy. Saamelaisilla ei kyllä ole meidän germaanista geeniperimää, joten kaikista kaukaisimpana meistä muista.

Lukko: Juu vai jaa. Aika HMV. Ei oikein mitään eroa menestytäänkö siellä tai ei. Kumpaakaan ei noteerata edes lehdistössä ja siivousfirma maksaa tappiot. Sitäkin tulee menestyksestä riippumatta.

Pelicans: Hämeen ykkönen. Sympaattista meininkiä. Joka kausi toivon, että laittaa HPK:ta pataan satanolla.

SaiPa: Saipan kulta on säälipleijari. Pieni ryssävivahde, mutta säälittävähän seura tuo on.

Tappara: se vittumaisempi tamperelainen. Symbolisoi kaikkea masentavaa nääsmenoa. Rane Korpi, Jutila, Antero Karapalo, Erkki Lehtonen, Timo Susi, oranssi kirves, Heikki ja Kaija. Tappara on paperia huusi jo joku 80 luvun alussa Hakametsässä.

TPS: Hunajata hunajata, satavuotias vittuääninen kuuluttaja, Kiprusoff, viulu ja Jortikka. Turkulainen viagra!

Ässät: Ei sano oikein mitään. Ihan sama menestytäänkö siellä vai ei. Rimpuilu vikalla sijalla on ihan yhtä hyvä kuin oleskelu korkeammalla. Ei sitä paljon noteeraa.
 

Baarimikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KHL
Blues Ennen vitutti suunnattomasti rahajengin maine. Onneksi konttasi. Nykyinen mielikuva jengistä on sentään urheilullinen.

HPK Hyi helvetti. Suurin inhokkini SM-liigasta. Ehdotankin, että HPK siirretään välittömästi pois Hämeenlinnasta. Hämeenlinna on kauhia, hyvä ettei böndet tule traktoreilla peleihin. Turenki on sentää lomakeidas.

Ilves Ei herätä nykyisin mitään mielikuvia. Hienot perinteet, joista enää tuhkat jäljellä.

Jokerit Jokerit on Jokerit. Hienoa paikalliskamppailua kentällä kuin sen ulkopuolella. "Nuorilla mestaruuteen" kaudella 08-09 - tosiaan joo. Paskapuhetta ja sellasta. Pahasti rahajengin maineessa. Menestys karttanut pahasti myös Jokereita.

JYP Positiivinen hurrikaanijoukkue. Selkeä tasonnousu edelliskausista. Hyökkäävää lätkää pienillä pelaajilla. JYP arvostaa selvästi kotimaisuutta.

KalPa Pirteä ja energinen savolaisjoukkue. Entinen pisteautomaatti. Ei koskaa ole ollut mikään uhka. Alisuorittaja.

Kärpät Fanit ovat helvetin ärsyttäviä. Ei kiinnosta yhtää koko organisaatio. Yäk. Kovasti leijutaan.

Lukko Raum on ain Raum. Juha Riihijärvi on jumala. Uusi halli on hieno. Muuten ei ganaalikaupungin joukkue herätä mitään mielikuvia.

Pelicans Lahti on kummajainen. Pussinokat on päässy lentoon! Neutraali suhtautuminen.

Saipa Paskalla rosterilla kaudesta toiseen. Kisapuisto on helppo paikka ottaa vierasfanien haltuun. Hyvä, kun yrittävät sentää.

Tappara Hakametsän kuningas. Kotimatseissä hyvä fiilinki. Maalibiisi liigan parhaita.

TPS Harmi, että TPS ei ole päässyt vieläkään jaloilleen. Sympatiat TPS:lle. Toivottavasti vielä joskus otetaan finaalisarja uusiksi. Perinteet ehdotonta aatelia.

Ässät Hulluutta enemmän kuin laki sallii. Hirsimäki ja kumppanit kaivavat omaa kuoppaansa. Valitettavasti. Tulevaisuutta ei ole näköpiirissä.
 
Blues: Pk-seudulta, eli ei oikein innosta. Oli ihan hauska silloin, kun käytti pirusti rahaa, mutta pystyi aina sössimään. Viimekautinen Blues oli ihan ok, etenkin pudottamalla Jokerit.

HIFK: Ehkä hivenen tylsistynyt aiemmista vuosista.. En oikein tykkää tästä joukkueesta, tsadilaisuus vaikuttaa..

HPK: On vähän raskas porukka. Ei oikein innosta, ärsyttäkin vähän.

Ilves: Tampereelta, selkeä plussa. Toivottavasti pärjää hyvin - kuitenkin heikommin kuin Tappara.

Jokerit: Ostoporukka, muovinen, onneksi on menestynyt odotettua heikommin.

JYP: Töppönen, Huttunen, Paakkulainen, Inkerinen.

KalPa: Sutinen, Tankerinen, Ulpukka, Tossavainen.

Kärpät: Oli ihan hauskaa, kun divariporukka pärjäs hyvin. Ja äitikin kannustaa Kärppiä. Ei enää niin hauska joukkue, mutta ei haittaa, jos pärjää. Kun pärjää ne kuitenkin.

Lukko: Yllättävän ok sakki. Ei sinällään herätä kummempia tuntemuksia.

Pelicans: Vähän jotenkin mauton mulle. Ohan siälä onneks Jarna ja Nurminen kuitenki.

SaiPa: Takuulla kauden heikkotasoisimmat pelit tiedossa, kun SaiPa vierailee. Perinteinen 1-0, 0-1, 1-1 tms. Ja vitunmoista roiskimista ja sumputtamista. Ja Laaksonen tuomarina.

TPS: Eipä oikein herätä mitään tuntemuksia. Yks aivan käsittämättömän hyvännäköinen mimmi on Turusta, ei siis mikään julkkis.

Ässät: Ärsyttävin länsirannikkolainen. Yyterissä tuli käytyä juhannuksena vuosi sitten. Hieno paikka, mutta tosi ärsyttäviä teinejä oli siälä. Piti lähtee pois siältä sit aika pian.
 

Herrasmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman sinikeltaiset.
Loistava ketju!


Blues - Epäonnistumisia... Sanasta Blues ja jääkiekko tulee mieleen ihan heti Ladislav Kohn ja rahan mättääminen kaivoon. Noussut suurseuraksi?

HIFK - Se parempi joukkue hesasta. Kannustaisin varmaan ifk ellen olisi Raumalta. Aina sattuu ja tapahtuu.

HPK - Pelasi ennen hienoa ja kaunista kiekkoa ( Jalonen ) kunnes tuli sitten tämä Ilotalo.. Nyt voi olla kahvaamista?

Ilves - Raipe! Muuten aika HMV

Jokerit -Jokatoinen vuosi tulee "onnistuminen" ja joka toinen "floppi"

JYP - HMV, sekä jatkoajan keskustelupalstan jyp fanit ja heidän mestaruus kaudelle 08-09!

KalPa - Ei iskenyt ennen sitten millään, mutta jokohan nappaisi kun sieltä tuli lauma sankareita pelastaan KalPaa?

Kärpät - Ennen rakastin... nyt vihaan! Johtunee varmaan siitä kuinka loistavaa työtä Oulussa ihan oikeasti ollaan tehty ja jokainen liigajoukkue saisi Kärpistä ottaa mallia.

Ps. Jättäkää nyt se " POHJOINEEN " jo v*ttuun. Kiitos

Pelicans - Nurmisen Nuuskat.

SaiPa - Pirun nopeita aina ollut mieltäni.

Tappara - Porkkanapöksyt. Tuli Uraman aikana seurattua vähän tarkemmin ja teki muuten hienoja maaleja!

TPS - Isoveljestä on tullut jo "pikkuveli". Sääli että 90-luvun ykkösjoukkue ei pysty enää parempaan.

Ässät - "Taas sykkiii patasydän" Ei Lukkoa ilman Ässiä ja toisin. Ei siitä vain pääse mihinkään.


+++ HIFK,Ässät
++ Tappara
+ SaiPa, Hpk

--- Jokerit!,Blues,Tps,Jyp
-- Kärpät

+/- Ilves, Pelicans, KalPa
 

Miketsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
No laitetaan jotain omiakin tuntemuksia..

Blues:
Näistä ns. "rikkaista" seuroista itselle ehkä se ainut mukava. Paljon on laitettu aina rahaa joukkueeseen, mutta vasta viime kaudella oikeastaan saatiin tulosta aikaan. Todella mukavaa katseltavaa myös Espoolaisten peli.. Fanit aika vaisuilta vaikuttavat vaan.
HIFK:
Kovan pelin ystävänä hieman sympatioita annan, mutta nykyään enemmän uhoa kuin todellisia tekoja. Kovia pelimiehiä aina, mutta jotenkin jää aina se viimeinen silaus puuttumaan.
HPK:
Sikakatsomo.. Neutraali joukkue muuten. Ei herätä juuri tuntemuksia, muuta kun Jypin ja HPK:n välisissä matseissa.
Ilves:
Se parempi tampereelainen. Muuten aika neutraali, hyvä joukkue joka vuosi kuitenkin jalkeilla.
Jokerit:
Jos jotain seuraa vihaan, niin tässä on se. Fanit luovat asiallisen tunnelman peleihin ja siitä heille pisteet, mutta ei voisi vähempää kiinnostaa Jokereiden pelit. Ihan sama kuka on vastassa, niin aina toivon sille toiselle voittoa.
Kalpa:
Kaikki sympatia Kuopioon. Surkealla joukkueella tähän asti aina mukana, mutta nyt uskalletaan panostaa! Fanit jaksavat pitää vieraspeleissäkin asiallista möykkää, vaikka tulostaulu näyttäisi 5-0:aa ekan erän jälkeen. Toivon todellakin menestystä.
Kärpät:
Äh.. Syöhän se, kun aina pärjäävät. Hieno organisaatio, joka vuosi kiven kova joukkue ja fanit hyviä. Toivottavasti silti tulisi joskus se seinä vastaan menestyksenkin kohdalla..
Lukko:
Rahaa on, tulosta ei tule. Tylsää kiekkoa ja muutenkin aika mitäänsanomaton.
Pelicans:
Ei oikein sytytä. Aravirta tuonut uskottavuutta seuraan.. Toivoisi tietenkin yllättävän nämä inhokit ja suurseurat.
Saipa:
Taasko aiotaan painella ensi kausi minimibudjeteilla? Ei tule kesää. Toivoisi kyllä näiden pikkuseurojen nostavan tasoaan joka vuosi, mutta Saipan kohdalla taitaa olla taas turhaa toivoa sitä.
Tappara:
Ärsyttävä. Fanit ehkä sm-liigan säälittävimpiä. Jossain kulmassa taputtavat ja heiluttavat A4-kokoisia lippujaan ja syövät mustaa makkaraa. Hakametsässä ollaan kuin kirkossa siihen asti, että maali tulee. Kahvara iskostunut myös mieleen.
TPS:
Ei kiinnosta. Kaiken uskottavuuden menettänyt muutaman vuoden kuluessa. TPS=Aki Petteri Berg nykyään.
Ässät:
Mitähän sitä sanoisi. Kaikkien aikojen huonoin sm-liiga joukkue taitaa olla kasassa ensi kaudella, ainakin jos vertaa muihin. Uhoa löytyy kyllä, mikä ei kyllä tässä tapauksessa ole niin hyvä asia.. Kannattaisi myöntää tosiasiat. Toivottavasti putoasi Mestikseen.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Toivoisi kyllä näiden pikkuseurojen nostavan tasoaan joka vuosi, mutta Saipan kohdalla taitaa olla taas turhaa toivoa sitä.

Kyllä useimmat SaiPa-fanit ovat sitä mieltä, että nyt hankitut Toporowskit, Tarvaiset ja Sanfordit vahvistavat joukkuetta enemmän kuin mitä viime kauden lähtijät sitä heikensivät.

Hienoahan se olisi, että pikkuseurat pystyisivät nostamaan tasoaan joka vuosi, mutta Jypinkin osalta sitä on turha toivoa. Viime vuonna tasonnousua kyllä tehtiin, ja tällä kaudellakin Jyp kokonaisuutena vahvistui, vaikka sen hyökkäys hieman heikkenikin. Eivät nuo kaksi kautta kuitenkaan ole sama kuin "joka vuosi". Pikkuseuroihin minä Jypin edelleen lasken.
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Blues: HMV. Makkararahoilla pyöritetty miljoonatappioita tekevä seura. Pettää aina.

HIFK: Sytyttää aina. Ylilyöntejä ja pikkusikaa.

HPK: Ikuinen kolmonen. Marko "vitun" Palo.

Ilves: Raipe. Tampereen kakkoseura.

Jokerit: Hjallis ja ostetut tähtipelaajat. Entinen ykkösinhokki.

KalPa: Sympaattinen, yritys kova, mutta tulosta ei tunnu tulevan.

Kärpät: Ylimieliset katkeruuskorttia käyttävät fanit. Kahvaamalla välieriin ja käsimaalilla finaaliin.

Lukko: RKT:n rahoilla pyörivä seura, joka oikeasti kuuluisi Mestikseen. Maailman kovimmilla värilaseilla varustetut fanit. Legendaariset taistelut Ässä-fanien kanssa Jatkiksessa.

Pelicans: Kiekko-Reipas, konkurssipesäke.

SaiPa: Idän vittumainen joukkue jota vastaan on aina tiukkaa.

Tappara: Yksi suurimmista inhokeista jo 80-luvulta lähtien, vissiin äidinmaidosta saatu oppi.. Pappa-Ojanen ja fanit jotka eivät tunnu kestävän, että heidän ylimielisyyteen vastataan samalla mitalla. Pasi "hamekangas / jäät mun auton alle jos nään sut" Puistola. Maailman ärsyttävin kuuluttaja.

TPS: 90-luvulla ainoa vastavoima Jokereille. Ei taida nykyisin kiinnostaa oikeen ketään. Perinteinen seura, joka tekee tappiota aivan järkyttävän paljon, vaikka rosteri on naurettava.

Ässät: Hopeakauden runko, Jari Korpisalo, Matt Nickerson sitä ja tätä. Porilainen hulluus/idiotismi. Joutaisi nykyisellä rosterilla pelailemaan Mestistä Tammisen Sporttia vastaan.
 

mac6666

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Blues
Pikkuveli, joka nostamassa päätään. Vihdoin ollaan tekemässä omaa juttua ostamisen sijaan.

HPK
Ärsyttävä ry ja kannattajat. Lähes aina pronssimitalisti.

Ilves
Sympaattisempi tamperelainen, jonka menestyksestä on vuosikymmeniä. Erittäin hyvää juniorituotantoa ei olla pystytty hyödyntämään riittävästi liigassa.

Jokerit
Sipoolaisten keskittymä. Varainhankinnan ovat osanneet hoitaa, mutta resursseja on hukattu urakalla. Pelaajat ja valmentajat on yleensä ostettu muualta ja omat junnut on lähetetty maakuntiin. Nyt on pitkästä aikaa taas yritetty koota joukkueen runkoa omista kasvateista.

JyP
Meille ollut aina paha vieraspaikka. Ennen aika HMV-jengi, nyt on parina vuonna satsattu kunnolla, ja odotukset ovat pilvissä.

KalPa
Nousun jälkeen pelannut Mestis-tasoisella ryhmällä ja se on näkynyt armotta. Nyt on onneksi pystytty satsaamaan. Toivottavasti tällä kaudella pystyvät hankkimaan uskottavuutta ja taistelemaan ainakin säälipleijaripaikasta.

Kärpät
Dominoinut liigaa viime kausina. Puheet puolen Suomen sympaattisesta pikkujengistä ärsyttävät. Onko taantuma alkamassa?

Lukko
Siivoustuotoilla paikattu lätkäpuolen tappioita. Budjetteihin nähden menestys ollut vaatimatonta.

Pelicans
Vanhojen talousongelmien jälkeen tehdään uutta tulemista. Valmennus tehnyt hyvää työtä.

SaiPa
HIFK:n ylijäämäpelaajien dumppaamo. Pienillä resursseilla tehty voitava ja pistetty isommille kampoihin.

Tappara
Ärsyttävä porkkanaväri ja kauhea maalilaulu. Entinen kahvakiekon messias on alkanut pelaamaan.

TPS
Entinen suurseura on on syöksynyt ahdinkoon. Iso halli kumisee tyhjyyttään. Aika HMV nykyään.

Ässät
Yhden kauden ihme, jonka pitäisi tehdä uutta tulemista, mutta nykymateriaalilla ja valmennuksella voi sarjassa pysyminen tehdä tiukkaa. Lupaavia junnuja, mutta Alpo tuskin on oikea valmentaja heidän jalostamiseensa.
 
Viimeksi muokattu:

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Mielenkiintoisia nämä "ne menestyy aina" kommentit Kärpistä. Kovin lyhyt on ilmeisesti muisti tai sitten täällä on kovin nuorta porukkaa. Aika hyvinhän tuossa saatiin kärsiä ennen tätä menestysputkea. Ja se kärsimysputki on vielä edelleen pidempi kuin tämä nykyinen menestysputki, jota korpivaellukseksi aikanaan kutsuttiin. Ihan vaan muistutukseksi, että erittäin hyvin on muistissa aika kun haaveili Hockey Nightia katsoessa, että näkispä joskus Kärppienkin pelejä tuolla.....
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Mielenkiintoisia nämä "ne menestyy aina" kommentit Kärpistä.

Toinen on nämä "ylimielisyys" ja "kusi noussut päähän" kommentit. Tuntuu että sitä uhoa oli sillon liiganousun aikoihinkin enemmän kuin tällähetkellä vai mitä muut on mieltä?

Vai onko niin että kun menestyy niin on ihan sama mitä tekee niin se tulkitaan ylimielisyydeksi ?
 

Daenboudian

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Blues Ei ole oikein ikinä sytyttänyt (voi johtua myös muutaman kauden takaisista tusinapeleistä Tepsiä vastaan), joka vuosi on odotettu enemmän kuin mihin on pystynyt viime vuotta lukuun ottamatta. Hieman ulkopuolinen pääkaupunkiseudun joukkueiden kanssa?

HIFK Perinteinen ja kovaa kiihkoa nostava. Todella uskolliset fanit. Entinen todella fyysinen, jopa pelottava joukkue.

HPK Hankki viimekaudella entisiä Tepsin pelaajia. Pronssihan tulee mieleen lähes kaikille kun HPK:sta on kyse. Taitoa ilman fyysisyyttä. Pienet yleisömäärät. Sikakatsomo tulee mieleen jostain syystä (paljon mediassa?)

Ilves Oli mahtiseura SM-liigan alussa vuonna papu. Raimo Helminen. Jotenkin legendaarinen(?!) ja tylsä seura.

Jokerit En seurannut lätkää vielä legendaaristen TPS-Jokerit-hegemoniaotteluiden ja finaalien aikana mutta edelleen verivihollinen ja jostain viha ja tunteet ovat minulle tulleet seuraa kohtaa. Ei eläisi ilman Harkimoa. "Lukiolainen" joka ajaa vanhempien autolla. Mieleen tulee myös ehdottomasti hyvät, äänekkäät ja huligoivat fanit sekä Turun megamatkat.

Jyp Jotenkin sympaattinen seura joka on jämähtänyt vuosiksi alempaan keskisarjaan. Suorittanut yleensä hieman paremmin kuin mitä nimilista "edellyttäisi". Yrittää kovasti nostaa profiiliaan. Jonkunnäköinen viha-rakkaus-suhde HIFK:n kanssa.

KalPa Tuntuu edelleen ulkopuoliselta SM-liigassa ja varovaisena seurana. Yrittää päästä tulevalla kaudella kunnolla menoon mukaan. Kapaset ja Timonen tulee heti mieleen KalPasta.

Kärpät Aikoinaan nopea paluu liigaan ja todella ärsyttävä vuosien menestys. Mainostavat liikaa pohjoisuudellaan. Mitä enemmän häviävät pelejä sen parempi minulle. Nyt jo havaittavissa jonkinlaista menestyskrapulaa... ...miten kävikään Tepsille.

Lukko Mukava lähiseura, tosin voittivat Tepsin liian usein viimekaudella. Ei ole päässyt millään kärkikahinoihin, jokin puuttuu. Kova kiinnostus ja yleisömäärät suhteessa kaupungin kokoon. Ei yhtään nykyajan Lukko-taustaista NHL-pelaajaa. Tai ei ainakaan tule mieleen, jos Niskalaa ei lasketa.

Pelicans Omitunen logo ja Nurmisen nuuska. Ei edelleenkään sytytä vaikka on nostanut profiiliaan. Jotenkin seurasta tulee halpa ja muovinen olo.

SaiPa Kovin taistelee vaikka olisi heikko pelaajamateriaali. Ei ole ikinä pärjännyt Sm-liigassa. Sympaattinen.

Tappara Ärsyttävä väri. Lievä inhokki. Ei ole mikään rakas vihollinen, vaan jotenkin muuten ällöttävä. Ojanen, josta en henkilökohtaisesti pidä.

Ässät Ässillä ei ole oikein selkeää päämäärää. Esim. TPS on entinen suurseura ja sillä on tavoitteena päästä takaisin kärkijoukkueisiin, SaiPa taas on ollut aina heikohko ja siltä odotetaan taistelua viimeisestä säälipleijaripaikasta. Ässien odotukset taas vaihtuvat vuosittain. Uskomaton taistelupaikka finaaliin ja hurmos parin kauden takaa. Ei vakuuta. Halli vanha, jälkeenjäänyt lato.
 
Viimeksi muokattu:

RuuhkaTukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, sympatiaa Jokereille
Toinen on nämä "ylimielisyys" ja "kusi noussut päähän" kommentit. Tuntuu että sitä uhoa oli sillon liiganousun aikoihinkin enemmän kuin tällähetkellä vai mitä muut on mieltä?

Itse olen ihmetellyt aivan samaa. Oululaiset ovat jotakuinkin realistisimpia ja asiallisimpia kannattajia jatkoajassa. Toki poikkeuksia aina löytyy.

Vai onko niin että kun menestyy niin on ihan sama mitä tekee niin se tulkitaan ylimielisyydeksi ?

Vastasitkin omaan kysymykseesi oikein. Kademieli luo pakottavan tarpeen lingota paskaa joka suuntaan. Säälittävien ihmisten säälittävää pätemistä.
 

bumerangi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Osallistutaanpa tunteiluun.

Blues:
Tulee Jokereita enemmän raha mieleen. Tuntuu persoonattomalta, historian puutteen vuoksi. Sitähän tehdään tietty koko ajan. Toivoa on.
HIFK:
Aina sytyttää ja ärsyttää, kiinnostavalla tavalla.
HPK:
Pronssi, ja nopea kiekko. Viime kauden taaperrus.
Ilves:
Ehkä joskus mitalleille taas. Niin numero 7 kuin olla vaan voi.
Jokerit:
Tietää yleisöä, ja laadukasta peliä. Viihdyttää ja liigan keuhkot. Pakko hyväksyä.
Kalpa:
Kapanen ja liigajumbo. Toivotaan menestystä ensikaudelle, sen verran että melkein sääleihin. Piristäisi sitä seutua!
Kärpät:
Väsyttää jo. Ei enää sytytä eikä harmita. Paluuta maantasalle odotellessa.
Lukko:
Pieni, rahoista huolimatta. Kulttuuri vaan ei kanna muuta kuin paikallisvastustajana.
Pelicans:
Tuleva nousukas. Lahti pääkaupunkiseudun kupeessa, alkaa pelaajia kiinnostamaan. Nurminen on kova jätkä, ja koko joukkueen pallit. Ja sen edessä hyytyy jokainen joukkue. Ennemmän nurmisen suuntaista joukkuetta lahteen, niin mediakin herää ja pelikaani saa kynnet.
Saipa:
11. tai 12. melkein säälijoukkue.
Tappara:
Tamperelaisista se kiinnostavampi. Nopeampi. Porkkananpirteä.
Ässät:
Ehdottomasti klassikko. Säilytettävä liigassa, huonon kauden uhasta huolimatta. (aina voi yllättää). Herättää pikkuseuroista eniten.
JYP:
Murrostilassa. Keskisuomi ja keskikasti. Hypetetty ehkä liikaa. Huonommallakin joukkueella päässyt käytännössä samaan. Katsotaan suunta.
 

Decimal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Toinen on nämä "ylimielisyys" ja "kusi noussut päähän" kommentit. Tuntuu että sitä uhoa oli sillon liiganousun aikoihinkin enemmän kuin tällähetkellä vai mitä muut on mieltä?

Vai onko niin että kun menestyy niin on ihan sama mitä tekee niin se tulkitaan ylimielisyydeksi ?

No kyllähän se pistää ihmisiä vihaseks, kun yks joukkue vuodesta toiseen juhlii mestaruutta, heh. Näin siis 2000-luvulla. Liikaa menestystä yhdelle jengille liian lyhyen ajan sisään. Ite kyllä nostan hattua "puolen suomen joukkueelle", hyvin hoidettu organisaatio kaikesta päätelle ja urheilullinen menestys tietty ihan omaa luokkaansa.

Kieltämättä silti tulee keväisin sellanen fiilis kun finaaleita kattoo, että "ei taas"
 

mackeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
täysin epäoikeudenmukaiset munkkimaalit
Ässät: En kommentoi muuten kuin, että Ässät voittaa mestaruuden, koska heillä on Sakari Salminen

Vaikka luulin tätä jo vanhaksi vitsiksi, silti sain kokikset rinnuksille tätä lukiessani :hehehe :stobe


Kärpät: Vaikka tuoltapäin olenkin kotoisin, koskaan ei ole kärpät oikeen sytyttänyt, kun kiekkokipinäni skidinä heräsi, kärpät taapersi kakkosessa ja kaikki lappilaiset kannusti narreja Janne Niinimaan takia.

Jokerit: Jotenkin neutraali, nuorempana olin aika antifani, kiitos TPS:n ja Jokereiden keskinäisen valtapelin.

HIFK: Jostai syystä pistää v*tuttaan, viime vuode sääläritappion jälkeen lähinnä. Aiemmin diggailin, ainoana täkäläisistä joukkueista.

Blues: Joskus espoolaisena koetin kovasti olla fani, vain todetakseni että mustavalkoiseen sydämeen ei voi sotkea sinistä.

JYP: ex-kotiseutuni joukkue, sympatiseeraan jossain määri, viimeaikoina noussut uho vähän laskee pisteitä.

Kalpa: sama kuin jyppiin.

Saipa: joskus oli pientä säpinää Juri kusesnovin likan kans, siitä lähtien oon jossain määrin sympatiseerannu.

Tappara: Hallissa yleensä TPS-matseissa hyvä tunnelma, joukkue ei oikeen sytytä.

Ilves: Tälläkaudella lievää sympatiaa, pelaajavalintojen takia.

HPK: Kehä3-Hämeenlinna motaria kiva ajella matseihin, tunnelmallinen halli, aina mielenkiintoisia matseja.

Lukko: Ehkä veemäisintä hävitä juuri lukolle. Aikanaa Jarmo Myllys nosti sympatiapisteitä

Pelicans: jossain määrin fanitan, paitsi tepsimatseissa, nousun jälkeen tullut seurattua joukkueen vaiheita.

Ässät: Viimekaudella olin ehkä jopa vähän kiinnostunut k.o joukkueesta, oltiinhan samassa päässä runkosarjaa. Tälläkin kaudella kotivoitot(mahdolliset) saavat huomioni.
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
Blues:
Pikkuveli aina, vaikka matsit kentällä eivät tätä enää tukisikaan... Pisteautomaatti aikoinaan Nordiksella. Nykyään näissä peleissä on enemmän fiilistä, kun voittaja ei olekaan niin itsestään selvä. ; ) Fanit ehkä vähän vittumaisempia kuin ennen, johtuen voitoista? =) Jokatapauksessa Blues olisi ehkäpä se jengi, jonka matseissa kävisin, mikäli IFK:ta ei olisi.

HPK:
Sikakatsomo ja maalilaulu- ei napaa ei! Jotenkin aiemmin ihan ok, mutta nykyään vaan ärsyttävä.

Ilves:
Ihan symppis seura perinteineen. Miellyttävämpi kaikin puolin, kuin toinen manselainen. Ei nosta tunteita oikeastaan suuntaan eikä toiseen.

Jokerit: Ykkösinhokkini AINA! En vaan osaa iloita narrien
menestyksestä ja voitoista, vaikka siitä olisi esim. sarjasijoituksessa hyötyä IFK:lle. Yritetty on monta kertaa, mutta ei onnistu... ; ) Kadonnut identiteetti ja apinointi, yök! En kuitenkaan toivo narrien katoamista jääkiekkokartalta, enkä samasta sarjasta. Naapurin kanssa on mukava vääntää ja eikä ne tappiot enää niin pahalta tunnu... ; ) Viha-rakkaussuhde ja näin pysyköön.

JYP:
Vitutuksen nostattava jengi, josta en vaan ole koskaan digannut, riippumatta ottelutuloksesta... Jyppi joka silmille hyppi... ; )

KalPa:
Ei herätä negatiivisia tuntemuksia, ihan symppis seura, jolle toivoo joskus jopa jonkinlaista menestystä.

Kärpät:
Näädät on aina mukava voittaa. =) Hyvää vääntöä niin kaukalossa kuin katsomossa. Menestys on noussut osan kannattajien päähän vähän liikaa, mutta minkäs teet. Puolen Suomen joukkue ja pohjoinen vituttaa, vaikka faija ja yli puolet sukua on sieltä. Se on vaan vanha ja hyvin kulunut virsi...

Lukko:
Vähän HMV henkilökohtaisesti. Hyviä vääntöjä kuitenkin ollut ajoittain.

Pelicans:
Ei oikein sytytä, mutta toisaalta ihan symppis seura, jonka soisi menestyvän.

SaiPa:
Hankala vastus, joka saa ajoittain vitutuksen päälle. Ei kuitenkaan mikään ykkösinhokki.

Tappara:
Jotenkin se peliasu on jo vaan niin kuvottava... Ja hyvä biisi on pilattu maalilaluun... ; ) Väännöt on usein kiihkeitä ja niissä on sellaista historian havinaa, joten siksi ehkä vituttaakin hävitä porkkanapöksyille... Perinteistä plussaa!

TPS:
Toinen erittäin paska maalilaulu! =) Kiihkeys puuttuu nykyään, joten ei enää sytytytä niin kuin ennen. Kestoinhokki jollain tasolla kuitenkin, johtuen ekoista tuntemuksista aikanaan...

Ässät:
Kiihkeitä vääntöjä aina ja mukava tämän(kin) vuoksi voittaa. Ei kuitenkaan aiheuta mitään erityisiä inhon tunteita. Ihan jees jengi.
 

Tinppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, F1, WRC, Kokudo Keikaku, Cleveland Crusaders
JYP:
Nainen kuuluttajana, rytmiorkesteri hakkaa bongo rumpujaan fanikatsomossa.
Rumat ja sekavat paidat, miehekkyys puuttuu..

Jaa minkähän JYPin peleissä olet käynyt, kun olet naiskuuluttajan äänen kuullut? Jos oikeen muistan, niin yhdessä pelissä tais olla nainen kuuluttajana viime vuonna.

Mutta joo koitetaas nyt itekki väsätä jotain:

Blues: Peruskauraa, en ole ikinä tuntenut mitää erityistä.

Hifki: Aina mukava viedä pisteet HIfkiläisiltä.

HPK: Ennen oli inhokkiseura nro. 1, mutta ei enää viime kauden jälkeen.

Ilves: "kakkossympatiat" Ilvekselle, olen aina pitänyt Ilveksestä jostain syystä.

Jokerit: Ärsyttävän ylimielinen joukkue (etenkin fanit)

KalPa: Saanut aina minun sympatiat ja olen oikeasti iloinen KalPan vahvistuksista.

Kärpät: En oikeen inhoa, mutta en hirveesti pidäkään. Noh on niillä T. Tarkki, joka kuuluu suosikkipelaajiini liigassa, joten enemmän pidän kun inhoan.

Lukko: HMV

Pelicans: Vielä enemmän HMV, ärsyttävä pikkuseura

SaiPa: Yksi ärsyttävimmistä joukkueista.

Tappara: Ei herätä oikeen mitään, muutakun maalilaulu on liigan paras heti Ilveksen maalilaulun jälkeen.

TPS: Entinen suurseura joka saa ensi kaudella minun sympatiani (Lue Hannus&Filppula)

Ässät: HMV ollut aina.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös