Nathan Robinson Bluesiin

  • 30 869
  • 88

Jeda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Näin kolmisen vuotta sitten Robinsonin pelaavan Berliinissä Eisbärenin riveissä. Ihan pirteä esitys silloin. Taisin lähettää kaverille silloin ihmettelevän viestin kun ilmiselvä Perjantai pelaa nimellä Robinson...

Antaa miehen näyttää. Olen odottavalla ja varovaisen toiveikkalla kannalla.
 

Toni85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
Annetaan kaverin näyttää taitonsa. Huolestuttavaa on toki se, että soppari on heti loppukauden mittainen, ilman edes pientä try-outia. Olisi ollut hyvä jättää pieni tsäänssi pistää Suklaaraketti pihalle ja ottaa paniikkihankinta tilalle siirtorajan kynnyksellä. Noh, näillä mennään, vaiko hankitaanko vielä joku muu?

Bytheway, toivottavasti Bluesin muutamat "juniorifanit" ovat kasvaneet parin vuoden aikana ja Robinson selviää ekasta (ja toki muistakin) kotipelistä ilman ihonvärikommenttihuutoja..
 

Bandana

Jäsen
Mielestäni tuo HF Boardsin kuvaus itsekkäästä wannabe-tähdestä, joka ei syötä muille, kuulostaa vain ja ainoastaan hyvältä! Bluesissa on jo tarpeeksi niitä saamattomia taistelijoita, jotka eivät muuta teekään kuin syöttävät tiukassa paikassa muille (tai yrittävät syöttää). Robinson sai ilmeisesti numeron 17, ja se numero kuuluu Bluesin historiassa maaleja sylkeville itsekkyyksille, joten toivottavasti Robinson liittyy samaan kerhoon Ladislav Kohnin, Teemu Riihijärven ja Tommy Kiviahon kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

mfish

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuohon mainostamaanne "hyvään liikkeeseen" kommentoi Hiitelä näin;

"Saksasta saadut raportit Bluesin uudesta vahvistuksesta kertovat, ettei liike riitä edes DEL:ssä. Ei lupaa hyvää."
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Nää ulkomaalaispelaajien scouttaukset on viimeisen parin vuoden aikana olleet niin surkeita, ette tässä oikein uskalla hurrata. Tokihan tästä kaverista käyetyt adjektiivit ovat olleet juuri sellaisia, joita tämä jengi kaipaa. Varovaisen myönteiset odotukset.

Olipa yhdentekevä viesti, mutta pakkohan tähän oli jotain käydä heittämässä.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Siis kuka??? No joo annetaan näyttää ja blablabla. Ei me näitä tarvita. Onnistumisen (enkä nyt tarkoita mitään 3+4 loppurunkkarissa ja 2+1 pleijareissa vaan merkittävästi enemmän) todennäköisyys on alle 10%.

Täydellinen dejavu joka on jo nähty liian monta kertaa.

Edit: luinpa parin saksankielistä artikkelia kaverista ja joo mielenkiintoinen heppu tosiaan. Välillä maaginen yksinyrittäjä ja välillä ainostaan yksinyrittäjä. Nopea maalitilastovilkaisu ei tosin lupaa paljoa loppujen lopuksi. Joo camin kanssa smaan ketjuun vaan niin on ainakin käsiä ja väriä.
 
Viimeksi muokattu:

Fordél

Jäsen
Mun mielestä ihan hyvä, että edes haetaan tällaista kaveria, jolla voi olla ratkaisupotentiaalia hyökkäyspäässä eikä mitään Tauno Tasapaksua, vaikka sitten riskillä. Toisaalta eipä Bluesin tilanteessa ole mitään hävittävääkiin. Se vain laittaa mietityttämään, että onko kaverista pelaamaan juuri sentterin tontilla SM-liigassa? Voi olla, että peli sujuu paremmin laidassa, mutta eipä sekään ole ongelma kun Bluesilla on senttereitä jo entuudestaan. Mielenkiintoista nähdä mihin kaveri pystyy ja olisiko tästä ensimmäinen hyvä haku Vuoriselta.
 

Blågula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Mielestäni tuo HF Boardsin kuvaus itsekkäästä wannabe-tähdestä, joka ei syötä muille, kuulostaa vain ja ainoastaan hyvältä! Bluesissa on jo tarpeeksi niitä saamattomia taistelijoita, jotka eivät muuta teekään kuin syöttävät tiukassa paikassa muille (tai yrittävät syöttää).
Näin, nimenomaan näin!

Olen jo pidemmän aikaa pohtinut että olisipa hienoa jos jengiin saisi pitkästä aikaa jonkun oikein viimeisen päälle tuittuilevan mielialapelaajan. Sellaisen joka ei kiirehdi takaisin puolustukseen, joka räksyttää joukkuekavereille kun peli ei kulje, joka lähtee kärkkymään vastustajan siniselle heti kun kiekonriisto näyttää mahdolliselta. Ja joka, ennen kaikkea, on hyvänä päivänä aivan loistava. Tähän nykyiseen duunaritouhuun olen täysin puutunut.

Noh, katsotaan. Meidän tuurilla saatiin taas kerran tunnollinen työntekijä jonka pää käy kuin osuman saaneen sukellusveneen periskooppi hakiessaan ketjukaveria jolle voisi siirtää vastuuta maalipaikoissa.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sen verran uskallan kyseistä kaveria kommentoida, että loppukesän European Trophy-matsissa HIFK:ta vastaan vaikutti ihan aktiiviselta ja luisteluvoimaiselta pelaajalta. Käsistään ei mikään erikoinen, mutta suoraviivainen ja aktiivisesti paikkoihin hakeutuva. Mutta tämä tosiaan vain yhden ottelun perusteella. Niin, ja ottelu loppui hänen osaltaa puolessa välissä, tappeli Kankaanperän kanssa ja perus jenkkimaneerien saattelemana ja pelivehkeet rempallaan suihkuun.
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Noh ainakin tuo väriä kaukaloon.

Keksitkö itse?

Mielenkiintoinen hankinta, mutta jotenkin olisin Bluesin rosterissa nähnyt puhtaamman sniperin, selkeän liiderin. Toki sentteriosastokin tarvitsi täydennystä ja hyvä pelinrakentaja pystyy luomaan kanssapelaajistaan hyviäkin maalintekijöitä. (Case Luomala)
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Robinson (n. 176 cm) ja Lammassaari (176 cm) ovat molemmat aika pieniä pelaajia, joten laittaisin itse sinne toiselle laidalle vähän massaa. Joku Jere Sallinen tms suoraviivainen pelaaja mieluummin.

Loppukauden sopparilla vielä toi kaveri Sallisen tilalle tohon ketjuun. Vois olla aikamoista pyörimistä...
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Täysi arvoitushan tämä kaveri on, mutta edelleen pitää muistaa se, että harva jengi hankkii tässä vaiheessa tyhjästä jotain valmiita ratkaisijoita, jotka ikään kuin vain "palloilevat ilmassa" tähän aikaan vuodesta kenen tahansa poimittavana. Toki sitä voi kysyä, miksi reagoidaan vasta näin myöhään eikä esim puoli vuotta sitten...?

Nyt kun ehtii paremmin kirjoittaa, niin olen tyytyväinen, jos tämä kaveri saisi vaikka kymmenkuntakin tehopistettä aikaan loppukauden runkosarjassa ja ainakin piristäisi hyökkäyspeliä. Ihan mitään johtostaraa en kuitenkaan uskalla odottaa, vaikka kaikkihan on toki aina mahdollista.. No, kyllähän floppaaminen on silti sitä vaihtoehtoa paljon todennäköisempää. Jos jotain pitäisi ennustaa, niin semmoinen "ihan kiva" -hankinta, joka ei petä pahasti, väläytteleekin, mutta ei ole mikään ratkaiseva palanen. Mutta tämä on vaan arvuuttelua, tämä on kyllä sellainen jokerikorttihankinta, jossa Vuorisen kynsiä samalla testaillaan.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Tulipahan mieleeni, että kenties Jerguksellakin on ollut sanansa sanottavana tästä kaverista, kun ovat Saksan liigassa samaan aikaan pelanneet. Siihen luottaisin jo enemmän kuin pelkkään Poika Vuorisen scouttaukseen.
 

Jaasin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, Detroit Red Wings, Boston Bruins
Jep, helppo sanoa jo nyt parin vaihdon jälkeen, että luistelutekniikka ja syöttötaito ovat kyllä juuri niin kovaa luokkaa kuin muistissa olikin.
 

S.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ilvesfanit odottaa varmasti Bluessin kohtaamista, että pääsevät huutelemaan ugh ugh ja laulelemaan apinalaulujansa?
 

He-man

Jäsen
Suosikkijoukkue
Voittajajoukkue
Ekan matsin puolivälin jälkeen, tykkään! Sen verran mitä olen ottelua katsonut, niin syötöt lähtee ja hyvin...
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Ilvesfanit odottaa varmasti Bluessin kohtaamista, että pääsevät huutelemaan ugh ugh ja laulelemaan apinalaulujansa?

Edelleenkin, sitä ugh ugh huutoa fanit huutavat jokaisen vastustajan saaman jäähyn jälkeen. Eikä siinä viitattu mitenkään Morrisonin ihonväriin.

Nathan muuten syöttänyt jo yhden maalin.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Hyvin, hyvin positiivinen ensiesiintyminen.

Pitkästä aikaa Blueaissa on pelaaja, joka tekee yllättäviä ja luovia ratkaisuja kiekolla. Saa nähdä mitä lopulta käy, mutta nyt näyttää hyvältä.
 

Blue J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ihan mukava kuulla, että Robinson vaikutti pelimieheltä. Tosin Veilleuxkin vaikutti ihan hyvältä ekan pelin perusteella...mutta ei maalata pirua seinälle. Eiköhän tästä kaverista ole enemmän iloa joukkueelle.
 

Bluec

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puolen Espoon ajokoirajengi
Harvinaista herkkua nykyään, että kesken kauden tulevan pelaajan debyytistä jää näin hyvälle päälle! Loistavia syöttöjä, joista olisi pitänyt tehdä useampikin kuin yksi maali. Viime sekunneilla veti vielä kiekon tyhjän maalin sivuverkkoon. Todellinen väriläiskä Bluesin hyökkäyspeliin, enkä todellakaan tarkoita ihonvärin perusteella. Tähän loistavaan esitykseen kun otetaan huomioon kuukauden pelaamattomuus ja uusi joukkue, niin ei muuta kun innolla odottamaan tulevia esityksiä! Ja erätauon haastattelustakin sai oikein positiivisen kuvan tästä sympaattisesta "Chocolate Rocketista". Kiitos tästä!
 

Kyjy

Jäsen
Erittäin hyvältä näytti uuden kaverin otteet. Heti ekassa erässä hienosti vapauttavia syöttöjä hyökkäyspäässä ja maalikin oli todella lähellä. Muutamaan edelliseen tulokkaaseen verrattuna on kaveri ihan eri tasolla. Kertoi haastattelussa tykkäävänsä luovasta pelistä, mitä ei nyt niin hirveesti olla viime aikoina nähty...
Odotukset keväälle kyllä nousivat juuri nyt.
 

Shayne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreäpaitainen mies & Petun pelistragedia
Joo-o, kuinkahan monta tusinaa tähänkin liigaan on vuosien varrella mahtunut onnistuneita debyyttejä, joiden perusteella on voinut olettaa hyvän vahvistuksen saapuneen? Ekaan peliin fanithurmaava esitys, kotiyleisö hehkuttaa ekan pelin tehopisteitä "paljonkohan se tekee kuntoon päästessään, kun nyt puoli kautta pelaamatta vajaakuntoisena jo x+x ekassa matsissa?" Sitten ne tekee yleensä "kuntoonpäästessään" yhden kerran 0+1 ja viiden pelin jälkeen vaivutaan haluttomaan 0+0-apatiaan, kun alkuhurmos on ohi.

Olihan nyt vaikka esimerkiksi joku Bruce Gardinerkin debyyttinsä perusteella tosi motivoituneen oloinen ja "takuulla hyvä vahvistus" ja taasen vaikkapa Ryan Keller muutamat ensimmäiset viikkonsa ellei muistaakseni jopa kuukauden-pari sysipaska laiskimus, jolle oltiin täällä palstalla antamassa kenkää jo monta kertaa.

Pessimisti ei pety, ainakaan lukuisien ja lukuisien hyvien debyyttien takia. Odotellaan siis.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Robin teki yhdessä ottelussa enemmän onnistuneita kiekollisia ratkaisuja kuin Veijo kolmessa kymmenessä.

Ehdoton vahvistus ekan pelin perusteella.
 

The Nikkari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, BJR, Keijo Kaarisade
Muutama hajahuomio Robinsonin pelistä Kärppiä vastaan:
+ Luova ja taitava, hoiti Lampulle 3 selkeätä maalipaikkaa.
+ Laukaus lähti aika nopeasti sen yhden kerran, muuten tuntuu nauttivan enemmän syöttelystä.
+ Luistin liikkuu aika vaivattoman näköisesti enkä usko, että SM-Liigan vauhti tulee olemaan ongelma.
+ Tarvittaessa yllättävän fyysinen.
- Syöttöjen haltuunotossa yllättäviä vaikeuksia - olikokan maila jäänyt lyhentämättä, kun se näytti niin pitkältä.
- Hävisi jokaisen aloituksen.

Kaiken kaikkiaan Robinson vaikuttaa pelityyliltään juuri siltä mitä Blues kaipaa. Taiteilijaluonnetta, luovuutta ja taitoakin vaikuttaisi olevan riittävästi. Aika näyttää miten hän sopeutuu, mutta kuten sanottu, oikean tyylinen pelaaja on kuitenkin kyseessä.

Kotiutuessaan joukkueeseen, Robinson voi olla vaikka uusi Kariya. Pahimmassa tapauksessa taas täysi turhake. Se on kuitenkin selvää, että kundi tarvitsee jonkin verran vapauksia pystyäkseen pelaamaan omilla vahvuuksillaan. Onnistuuko se Matikaiselta?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös