Narriradio

  • 165 188
  • 531

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Loistoveto Narriradiolta saada Paka langan päähän.

Jos aikaa riittää niin ainakin itseäni kiinnostaisi kuulla Pakan mietteitä seuraavista asioista:

- Oliko hyvä aloitusten voittoprosenttisi toistojen ja harjoittelun tulosta vai oliko se taito ominaisuutesi?

- Kuinka paljon sinun ammattilaisurasi aikana harjoiteltiin yksilötaitoa ja oliko suomalaisessa ja ruotsalaisessa harjoittelukulttuurissa tämän suhteen eroja?

- Tulisiko pelaajien näkemystä kuunnella nykyistä enemmän pelin kehittämiseksi ja sen viemiseksi kohti suuntaa, jossa pelaajilla on enemmän työkaluja (sääntöjen puitteissa) karsia pelistä epätoivottuja elementtejä?
 

Rakettipulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuo haastattelu tehtiin jo eilen, joten noi kysymykset taitavat tulla liian myöhään.
 

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | isn't
Tuosta kuuntelemaan jaksoa numero 13.
 

Jeasdp

Jäsen
Suosikkijoukkue
Semir Ben-Amor
Seuraako edelleen Jokereiden otteita? Louhi kävi muuten viimeisessä Kerho - Jokerit matsissaan HPK:n pelaajana kiittämässä Eteläpäätyä matsin jälkeen. Hieno mies.
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Kummalta

Kivilän veljeksistä ostaisit auton? :)
No ei vaan selvisikö koskaan miksi Jokeri aikana Doug Shedden alkoi näyttää sinulle keskaria? :)
 

#99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hienoa, että Narriradiossa on myös muiden joukkueiden kannattajia. Noista syntyy hyviä keskusteluja. Hienoa olisi saada JHag Narriradioon..
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Färjestads BK, Detroit Red Wings.
Suurkiitokset koko Narriradion tiimille, paneelikeskustelu on kiintoisaa ja haastattelut ladukkaita. Päällimmäisenä ovat jääneet mieleen Hantan, Nielikän, Helgen ja Masan haastattelut. Paneelivieraatkin ovat tuoneet kivaa väritystä touhuun, iso peukku!

Heti kun mahdollista, Petri Varis haastateltavien joukkoon.
 

Elazi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Olisi mielenkiintoista kuunnella ex-Jokereiden kuulumisia maailmalta. Haastattelujen ei tarvitsis olla pitkiä, muutamassa minuutissa pelaaja ehtis kertoa miten on menny uudessa seurassaan, mitä odottaa loppukaudelta ja esimerkiksi kuinka kiinnostava KHL-Jokerit olisi pelipaikkana. Tottakai useamman haastattelun kerääminen ja editointi vaatii enemmän työtä kuin yhden isomman haastattelun, mutta toisaalta aikataulut voisi olla helpompi sopia kun sen haastattelun ei tarvitse kestää niin pitkään. Pidemmissä haastatteluissa voitaisiin enemmän keskittyä peliuransa lopettaneisiin pelaajiin.

Mä toivon, että narriradiota saadaan jatkettua ensi kaudellakin. KHL:ää pelatessaan Jokerit menee väkisinkin hiukan etäämmälle, sarjatilanteiden ja pelien seuraaminen vaatii opettelua ja totuttelua ja narriradio tuo Jokerit lähemmäksi faneja. Jos Jokerien toimistolla on pelisilmää, ei tätäkään tarvitsis (ainakaan ensi vuonna) talkootöinä tehdä.
 

autokauppias

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers & Jokerit
Haastateltavalle on yleensä ihan sama meneekö haastikseen viisi minuuttia vai vartti. Isoin duuni on kontaktien löytämisessä ja asioiden sopimisessa. Jos olisi pohjattomat resurssit ja kamalasti tuotantoassareita, niin lyhyet kommentit sieltä täältä olisivat munkin preferenssi. Mutta niinkuin tapana on sanoa, näillä mennään.
 

autokauppias

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers & Jokerit
Paneeli vedetään muuten narulle maanantaina ja mukana taas jokeritiedottaja Keurulainen. Onko toiveita siitä, mistä Iiron kanssa lätistäisiin?
 

lunar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Paneeli vedetään muuten narulle maanantaina ja mukana taas jokeritiedottaja Keurulainen. Onko toiveita siitä, mistä Iiron kanssa lätistäisiin?
Iiro voisi myös tulla twitteriin ihan omalla persoonallaan. Olisi kiva seurailla jokapäiväisiä henkilökohtaisia fiiliksiä töistä jokereiden tiedotusosastolla.
 

Gooni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos Louhen haastattelua ei ole vielä tehty, niin voisi kysellä, että olisiko hän toivonut kerhon toimistolta sen verran pelisilmää, että pelinumeron jäädytys olisi tehty HPK-Jokerit ottelussa HPK-JYP -ottelun sijaan.

Myös tuntemukset "Janarimme - Landelta!"-chäntistä olisi mukava kuulla.
 

Scade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itse olen tykännyt nimenomaan noista pidemmistä haastatteluista, joissa haastateltavat pääsevät enemmänkin jutustelemaan. En oikein koskaan ole tykännyt semmoisista parin minuutin haastatteluista. Niistä jää usein todella pintapuolinen kuva. Narriradio on mielestäni tähän mennessä erottunut nimenomaan näillä pidemmillä jutusteluilla, joita on oikeasti mukava kuunnella. Noita parin minuutin haastatteluja nyt tulee kaikkialta muualtakin.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Kenties Iiro osaisi valaista miksi fanituotteiden valikoima on edelleen valovuoden vaikkapa naapuria perässä?

Tämä ja mihin saa ilmoittautua maanantaina, että voi ottaa tuon fanikama-osaston hoidettavaksi? Tekisin miljoona kertaa parempaa työtä kuin se kuka siellä nyt on hommasta vastuussa.
 

Masentaja

Jäsen
Tämä ja mihin saa ilmoittautua maanantaina, että voi ottaa tuon fanikama-osaston hoidettavaksi? Tekisin miljoona kertaa parempaa työtä kuin se kuka siellä nyt on hommasta vastuussa.

Sama! Kimppaprojekti? Väittäisin että jos nyt alottais, niin jouluksi ois valikoima pääosin kunnossa.
 

Gemondo

Jäsen
Iirolta voisi kysäistä että kuinka omatoimisesti hän duuninsa tekee, eli päättääkö itse ketä ja koska haastattelee ja mitä kyselee? Vai tekeekö vain jonkun "käskystä" haastattelut?
 

hellcop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Flyers
Kiitokset viimeisimmästä jaksosta (013), oli taas viihdyttävä paketti ankean maanantaisen työpäivän ratoksi.

Hienoa, että skandaalihakuisen Edun ja Njassan HS.fi-debatin pahimmat aivopierut saatiin kuitattua roskaksi "sisäpiiriläisten" toimesta. Edu Kehäkeijo on todellakin pahimman luokan punalasinen trolli, jonka fatwa Ruutua- ja 1.9.2012-tapahtumia kohtaan on saanut jo säälittäviä piirteitä.

Oli myös kiva kuulla Pakan mietteitä. Paka on kotipeleissä vakiokasvo, eli kiinnostusta ja Jokerisydäntä löytyy. Voisko Paka vetää pienen intensiivikurssin aloituksista Jokerijengille?

Narriradio on yksi suurimmista fanien Jokeriteoista vuosiin ja toivoisin, että tämä noteerattaisiin myös seuran tasolta. Silloin tällöin linkkejä ja mainintoja viralliselle kotisivullekkin tai edes FB-sivuille voisin kaivata..

Edu Kehäkettunen seuraavaan Narriradioon vieraaksi?
 

-Ville-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadin Jokerit 1967-2014 & 2023> | Leijonat | Nato
Silloin tällöin linkkejä ja mainintoja viralliselle kotisivullekkin tai edes FB-sivuille voisin kaivata..

Jokainen jakso julkaistaan myös Jokerien FB-sivuilla. Jokerien jokainen FB-sivuilla julkaistu päivitys näkyy Jokerien kotisivuilla. :)
 

Bael

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suurin ja kaunein
Joo, ei niitä Edun juttuja kannata ottaa kovin vakavasti. Jos sanoo, että on kova luotto kaikkiin IFK:n kolmeen maalivahtiin, niin voi päätellä ettei kovin objektiivisesti Olarin (hehe) kundi osaa asioita käsitellä. Mut ei siinä, ihan hauska jäbä noin muuten ja varmaan aika pitkälle olikin ideana tossa HS:n jutussa, ettei mitään järkevää keskustelua haluta saadakaan aikaan. Sitä jännää vastakkainasettelua vain. Rane Raitsikka meidän puolelt sinne, niin ois jääny räppäävä älykääpiö (herran oma kuvaus) hiljaseks, noi Njassan nyökyttelyt ei oikein vakuuttanut...

Ja ettei mee ihan offtopik, niin Narriradiolle kiitos ja kummarus, hyvä duuni!!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös