Nappaako ulkojäät?

  • 328 094
  • 1 369

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onkohan Jyväskylässä jo muita jäitä kuin tuo Hippoksen nurkilla oleva tekojää?
 
Kun nyt tässä mailojakin ruvettiin käsittelemään, niin onkohan nuo komposiittimailat niiden hintojen arvoisia hankintoja? Itse en ole niillä pelaamista kokeillut lainkaan, joten hieman jos joku haluaisi valaista asiaa ja kertoa omia mielipiteitä niistä...? Köykäisempiähän ne ovat ainakin, mutta miten esimerkiksi kestävyys ulkojääpakkasilla?

Kyllähän noita saa nykyään niin halvalla, jotain huonompia eriäkin, että kantsii kyllä mielummin komposiitilla pelata. Tykkäilen ainakin, kun on paljon kevyempi. Tosin jäykkä mulla saa olla. Kyllähän noita Vaporeitakin Intersportista sai 30-40e, joka ei ole ollenkaan paha.

Ja ei minun Nitro ole vielä ainakaan hajonnut vaikka pari talvea sen kanssa ole pelannut. Tosin kyllähän nuo ulkojäät vähän sitä lapaa jyrsii.
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
Morjens,

Piti vastata Moderaattoreilla on asiaa ketjuun, mutta ovat nämä ihanteet päättäneet jo poistaa nappulan tuosta ketjusta.

En tiedä muista, mutta itseeni alkaa pikkuhiljaa vituttaa nämä modejen asenteet tekstejä vastaan. Ymmärrän onelinerit ja itsemoderoinnit, mutta kuka tuntee olevan oikea henkilö toteamaan, että tää kaveri bannataan ja tää ei, koska se nyt sattu kertoon sitä ja tätä. Tai oikeammin kysymys kuuluu, kuka hönö on se joka tähän kellonaikaa tuomitsee tätäkin juttua, kun vaihtoehtona voisi olla kunnolla ryyppäämässä tai jopa naisen pipslooran lähettyvillä. Tee työtä jolla on tarkoitus....!
 

Sabres #81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, HIFK, Sabres & AC Milan
Tuli tänään sitten käytyä muutaman kaverin kanssa iltapäivällä Brahen kentällä vähän höntsäämässä. Jää oli todella hyvässä kunnossa, kun menimme sinne juuri kun jää oli ajettu. Taidot olivat vähän ruosteessa ja liike aluksi hieman kankeaa, mutta kun sai vähän tuntumaa ja lämpeni vähän nii alkoi peli luistamaan. Harmi vain, että siellä ei ollut oikein sellaista porukkaa joiden kanssa olisi saanut isomman pelin aikaiseksi. Lähinnä joitain pikku nassikoita liikuntatunnilla pelailemassa. Täytyy kyllä yrittää saada lähitulevaisuudessa porukka kasaan ja kunnolla pelaamaan. Meikäläinen innostui kuin pikku poika vaikka vaan vähän reilu tunti höntsättiin.
 

Kaberle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Maple Leafs, Chelsea
Nappaisihan ne jos vaan jäät olisi. Lahdessa vaan ei taida olla vielä missään edes kohtalaisessa kunnossa olevaa jäätä? Viime vuonna oli vielä hyvä kun Kerille pääsi jäähalliin höntsäämään arki-iltapäivisin. Launeen uuteen halliin ei käsitteeksäni pääse.

Pakkasetkin näyttävät taas loppuvan juuri sopivasti. No, ehkä sitä viime "talven" tapaan pääsee parina päivänä ulkojäille joskus tammikuun lopussa.
 

Jarzki

Jäsen
Kertokaas Jyväskylän palstaveljet, onko missään muualla tällä hetkellä mahdollista päästä höntsäämään kuin Viitaniemessä? Onko esim. Vaajakoskella kuinka paljon vuoroja jne.?
 

JZZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Piraattiryhmä, Caps, ManU
Jokos Turussa on saatu jotain kaukaloita auki, muitakin kuin Parkin kenttä?
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
En ole vielä niin vakuuttavaa palopuhetta komposiittimailojen puolesta kuullut, että luopuisin puisisista vastaavista. Hinnatkin ovat yleensä astetta aatelisimpia.

Palopuheesta en tiedä, mutta itselläni ainakin puumailat menevät nopeasti paskaksi mikäli lyöntilaukauksia harrastan. Puumaila myös löystyy huomattavan nopeasti kiekkoa hakatessa. Toisaalta höntsyihin minä kyllä valitsen puumailan.

Ei ole ulkojäitä tullut vielä korkattua. Katsotaan jahka saan tuon olkapään taas kuntoon.
 

Pikherz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Vastaus kysymykseen: "Kyllä nappaa!"

Viime kaudella läheinen kaukalo oli jäässä 31 päivää, ja siellä heiluin peräti kahtenakymmenenäkolmena päivänä huolimatta koeviikosta, silloisesta muijasta ja muista harrastuksista.
 

Warthog

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Onko kenelläkään tietoa Porin ulkojäistä?
Tekojää nyt on jäässä, mutta entä nämä Koivulan tai Herralahden tms. kaukalot?

Olis nasta päästä luistelemaan vähästä aikaa, kun firman jäävuorotkin alkaa vasta 15. päivä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt näyttäisi kelit lupaavan ainakin muutamaksi päiväksi sellaisia kelejä, että eiköhän ylihuomenna viimeistään tule mentyä hakkaamaan ja niistä reissuista ei sitten olekaan enää paluuta. Toivottavasti pääsisi nyt monta kertaa tänä talvena pyörimään tuonne. Se on sekä nautinto, että hyvä kunnon kannalta.

Ilokseni huomasin, että lähikenttääni oli tänäänkin jäädyttämässä joku. Tämä ei sentään ole tämän suhteellisen pienen kaupungin "pääkenttä" ja tänään on kuitenkin ns. lomapäivä. Näin sen pitää mennäkin, jotta saadaan lisää Selänteitä ja Koivuja maailmalle. Ulkojäillä ne taidot kehittyvät parhaiten.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Lauantaina olisi sitten tarkoitus kokeilla sellaista harvinaisuutta, mitä ei ihan joka päivä pääse kokemaan.. Mennään siis luultavasti mökille järvenjäälle luistelemaan ja kyllä varmaan mailatkin otetaan mukaan. Kyllähän sielä syöttelemään ainakin pystyy..
 

Sic

Jäsen
Järvenjäällä tuli sit ite tänään kokeiltua, ja olipahan mahtavaa vedellä peilijäällä, toki vastatuuliosuudet otti enemmän voimille sitten. Toivottavasti ei lunta pukkaa niin tässä on hyviä luistelukelejä tiedossa ihan viikonloppuun asti nyt vähintään kun yli -10 on pakkasta.
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
On jonkun verran jo päässyt tuntumaan. Viime aikoina on pelattu järvenjäällä. Se on kunnon old timea. Lähikaukalossa on jo jäät mutta taidan passata nyt pahimmat pakkaset. Mites muuten komposiittimailat ja pakkasilma?

Mailoista sen verran, että jotkut hehkuttivat (enemmän tai vähemmän tosissaan) legendaarisia Torspoja jossain muussa ketjussa. Huomasin joulun aikoihin, että Tammiston Budget Sport myy kyseisiä mailoja.
 

Bbird80

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ulkojäät nappaa aina, sieltä ne kikat ja kuviot on aikanaan opittu. Pääsen illalla neljättä kertaa jäälle viikon sisään, eikä pakkanen (n. -15 C) haittaa :)

Kyläpelit pystyyn.
 

Iker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ainahan ne ovat napanneet, ja tänään tuli vihdoin korkattua uusi vuosi ja kuluva talvi ulkojäiden osalta. Viime talven päätteeksi ostettu komposiitti-RBK:kin sai tulikasteensa, ja hyvin palveli heti ensiesiintymisellään.

Aamulla varhainen herätys avovaimon vasta käännellessä kylkeään, kamat kasaan ja ei kun kaukalo haltuun. Ei haitannut lämpomittarin osoittamat 14 pakkasastettakaan hetkeäkään, kun sai tyhjässä kaukalossa reilu puolitoistatuntia suorittaa perustoimintoja ja toteuttaa itseään turpa huurteessa. Tiukkoja viivaspurtteja ja luistelusulkeisia perusrannailun ja kikkailun ohella, ja johan olivat lopuksi jalat sopivasti spagettia ja paita hiestä läpimärkä.

Huomenna sama setti, ja loppiaistiistaina sitten taas uudestaan, kun kelit taitavat jatkua toistaiseksi samanlaisina ja jäät senkun paranevat. Kivaa on, varsinkin juuri tällaisina pakkasaamuina kun taivaalla ei ole pilven häivääkään ja aurinko nousee komeasti hiljalleen vaikka itsellä on jo täysi rähinä päällä.
 

Lecavalier4

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bolts
Tänää tuli höntsäiltyä pari tuntia ulkojäillä. Kaikkein parasta on, jos saadaan pelit pystyyn muitten jäällä olijoiden kanssa, joten suora vastaus kysymykseen: kyllä nappaa! Toivottavasti jäät myös säilyvät, että pääsee myös ulkojäille pelailemaan.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Lepuskissakin on sitten jäät, tosin uskoisin että vasta kaukalot ovat jäässä ja iso jää ilmestynee kuntoon loppiaiseen mennessä. Vähän himottaisi lähteä jo nyt, mutta julkisilla liikkuminen Espoossa on sen verran syvältä, että pitää säästellä itseään. Mutta loppiaisena voisi hankkiutua kentälle, kun sitä ennen on vähän reissua edessä :/, arvokkaita jääminuutteja menee hukkaan.

Oma ulkojääkausi toki avattiin jo Käpylässä yli kuukausi sitten kauheassa ruuhkassa, ehkä sitä tämän vuoden jälkeen oppii että ihan turha sitä on hötkyillä kun ei siellä tule kuin vihaiseksi. Ogelissa sen sijaan tuossa joulun jälkeen oli varsin hyvä meininki ja luistimetkin sai teroitettu neljällä eurolla...nyt vain sitten jännätään minkälaiseen terään "ammattimies" ne laittoi.
 

Sabres #81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Real Madrid, HIFK, Sabres & AC Milan
Olipas taas mukavaa käydä ulkojäällä höntsäämässä muutaman kaverin kanssa ja kun sattui muutama puoli tuttukin olemaan samaan aikaa jäällä niin ihan mukavat pelit saatiin taas pystyyn. Jää ei ollut ihan paras mahdollinen, kun ei ollut tekojää, mutta yllättävän hyvä kuitenkin. Tuntuu muuten hyvältä kun saa vähän tuntumaa niin alkaa vedotkin taas löytymään ja joskus saattaa osua jopa maaliinkin. Noinkohan sitä pitäisi jo huomenna mennä uudestaan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään tuli tosiaan täälläkin avattua tämä kausi. Tuli kyllä ihan uskomaton fiilis, kun pääsi pyörimään kiekon kanssa kenttää ympäri kieli poskella, kuin Ovechkin.
Jää nyt ei vielä ollut aivan parhaassa terässä vielä, mutta eiköhän se parin päivän sisällä ole jo mainio. Maaleja ei vielä ollut, kun ei kaukaloakaan oltu jäädytettyä hyvään kuntoon, niin ei napakoita vetoja päässyt vielä kokeilemaan. Kunhan otti vähän kiekkotuntumaa ja sai taidot tavallaan "haettua" esiin.
Positiivisesti kyllä yllättyi siitä, kuinka hyvin kulki. Tuli aika itsevarma olo.
 

pongo

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Positiivisesti kyllä yllättyi siitä, kuinka hyvin kulki. Tuli aika itsevarma olo.
Niinhän siinä yleensä käy. Sitten kun harvakseltaan änkeää itsensä kavereiden pelivuorolle, unelmoi kainurmismaisisella rannelaukauksella tehtävistä maaleista ja hienoista veiveistä, huomatakseen vain että ne varusteet ovat niin kankeat ja kunto on niin huono ja muut pelaajat luistelevat niin kovasti.

Ulkojäitä on tullut kulutettua muutaman kerran tälle talvelle. On se vaan mahtavaa hommaa. Parhaimmillaan höntsykiekko voittaa 'kovan kiekon' sata-nolla.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös