Naisia, jotka saavat sinulta jalat alta

  • 3 365 491
  • 5 434

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Tuli nyt iltapäivällä katsottua Ylen aamu-tv ja ihastuin. Syyllinen on Kylli Kukk.
Huumorintajuinen, kaunis, naisellinen ja ihastuttavan terveennäköinen nainen. Jooga-opettaja ja fysioterapeutti, täytyy kyllä sanoa että tälläinen vanhempi mies ainakin pitää näkemästään.

Eric Rooslind, haastan teidät kaksintaisteluun! Aamunkoitteessa, kun aurinko nousee, kymmenen askelta ja yksi laukaus. Tuttu paikka, sen tietää jokainen!

Flunssaisena ja kuumeessa on tullut pari päivää maattua tv:n ääressä ja iltapäivällä selailin näitä perusilmaiskanavia tahdilla 10 sekuntia per kanava. Paskaa, paskaa, paskaa, paskaa... MITÄ, KUKA, TÄH? Siellä tämä ihanainen Kylli pyöri matolla ja esitteli joogan asentoja. Olen aina pitänyt joogaa hihhuleiden seksin korvikkeena, mutta nyt ajatusmaailma muuttui kertalaakista. Kyllin tunneille on pakko päästä! Ihana nainen ja nimenomaan NAINEN.

Edit. Kylli Aamu-TV:ssä ajasta 31:36 eteenpäin.
 
Viimeksi muokattu:

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Vanha kunnon Külli. Muistan kun Külli Kukk pelasi lentopalloa Euran Raikussa ja Länsi-Suomi kirjoitti pelistä jutun. Oli sitten vahingossa unohtuneet nuo pisteet tuota u-kirjaimen päältä pois ja niinpä lehdestä voitiin lukea Kullin pelanneen erittäin hyvin.

Nykyään hän on kai virallisesti suomentanut tuon nimensä Kylliksi. Lienee saanut kyllikseen kullittelusta.
 

100A

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto, Lukko, Jokerit
Maija Mokkila olikin aikaisemmin Ylellä Uudenmaan uutisissa, arvelinkin että kohta napataan suurempiin ympyröihin. Nätti on, vaikka mun makuun kovin laiha.
 

Scipio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Panthers
Tässä vielä kuvankaappaus, kun nuo uutiset kuitenkin katoaa tuolta areenasta.

Maija.jpg
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Kyllähän nyt tytöillä pitää hiukset olla. Ei sentään mikään ihan rottakaan, mutta ei todellakaan aiheuta toimenpiteitä.
 

Syöttöpiste

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Toi karhun pukuun sonnustautunut?

Ei mitään furryhommia.

Olihan sillä neidolla nimikin, kun lopputekstit katseli. Senja Meriläinen on hän nimeltään. Ei nyt varsinaisesti vienyt jalkoja alta, mutta jatkaa tätä Pikkukakkosen perinnettä, jolla houkutellaan myös isät ruudun ääreen tarkastamaan ohjelman soveltuvuus pikkupilteille. Muita kyseisessä ohjelmassa esiintyneitä silmää miellyttäneistä mainittakkoon Kaisa Järnefelt, Silja Sillanpää ja Siina Hirvonen. Ei minun lapsuudessa Pikkukakkosen juontajat kyllä olisi saanut mainintaa tässä ketjussa, vaikka Jatkoaika.com olisikin ollut olemassa.
 

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Enää pitkään aikaan ei ole jaksanut klikkailla näitä Ampparit.comin "täydellinen perse, upein perse, mahtava vartalo" linkkejä koska jotenkin alkanut kaikki mallimaailman naiset näyttämään samalta = toistamaan itseään, mutta tämän menin äsken avaamaan ja ei kyllä tarvinnut katua...

Linkki: Metropoli.net.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös