Naisia, jotka saavat sinulta jalat alta

  • 3 365 691
  • 5 434

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa

Murmeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vancouver Canucks
Makuasiosta kun ei sovi kiistellä niin ota sinä Liv Taylor, minä otan sen toisen. Molemmat tulevat tyytyväisiksi.
Jotta FASlapsen kuitti avautuisi liitän tähän kyseisen sivun sisällön:

----

Page Not Found

The page you tried to access does not exist on this server. This page may not exist due to the following reasons:

You are the owner of this web site and you have not uploaded (or incorrectly uploaded) your web site. For information on uploading your web site using FTP client software or web design software, click here for FTP Upload Information.
The URL that you have entered in your browser is incorrect. Please re-enter the URL and try again.
The Link that you clicked on incorrectly points to this page. Please contact the owner of this web site to inform them of this situation.

----

Turhalta Kaukalolta ihan aito pun.
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
SEKSIVAU! Tällä kaunottarella Suomi-yhteyksiä! Lue vitun äkkiä mitä!


Australiassa, puolalaisille vanhemmille syntynyt Yvonne on siis näyttelijä. Yliopistonkin Strahovski on käynyt ja sen jälkeen piti keksiä tekemistä. No mitäpä muuta sitä puolalaiset sukujuuret omaava australialaisblondi keksisi kuin esittää suomalaisen kaverinsa kanssa suomalaisnäytelmiä Australiassa. Muun muassa Jari Tervon teokseen pohjautuva Finn City esitettiin Darlinghurst Theatressa Sydneyssä. En tiedä mitä yleisö tykkäsi, mutta melkein suomalainen tyttö siis kyseessä. Tämän rinnalla suomeksi kiroileva Sebastian Vettel ja avaruudessa käynyt sisunautti Timothy Kopra on ihan paperia.
Yvonnelle aina ja ikuisesti futisforumilta tuttu ylöspäin suuntautuva peukku.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Parikin:
Kyllä sitä taas naisten pikajuoksuja odotti Bulgarian Ivet Lalovan vuoksi. Yleensä kun edes niin välitä noista liian laihoista ja lihaksikkaista mimmeistä, mutta jokin tuossa mukavan rempseänoloisessa ja kivasti kameralle flirttailevassa bulgarialaisessa menee aina panssarin läpi.

Hollantilaiset ne nyt tuppaa hevimarkkinoille toinen toisensa jälkeen mukavamman oloisia mimmejä. Delainin musiikki nyt ei muutamaa nappibiisiä lukuunottamatta ole oikein kolahtanut, mutta solistinsa Charlotte Wessels kylläkin. Ei mikään malli eikä missi, vaan aikas tavanomainen söpö naapurinplikka, mutta jospa se onkin juuri se mikä kolahtaa. Auringonpaisteisesta luonteesta (haastatteluiden perusteella, siis) kans plussa. Sekä kurvikkaasta kropasta.
 
Suosikkijoukkue
Sini-puna-valkoinen, Kupittaan ylpeys!
Tänään kannattaa käydä ostamassa Iltalehden paperiversio, jossa Pirjo Heikkilä väläyttää harvinaista mutta kerta kaikkiaan ihanaa hymyään. Aivan tavattoman ihana nainen ja ihana ihminen, sellainen joka kerta kaikkiaan vetää jalat alta. Kaiken lisäksi "perhesuhteet" -kohdassa luki "sinkku". Aijjaijjai, siinä on kyllä monen suomalaismiehen märkä päiväuni.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Pirjo Heikkilä. Kaiken lisäksi "perhesuhteet" -kohdassa luki "sinkku". Aijjaijjai, siinä on kyllä monen suomalaismiehen märkä päiväuni.
Voi kyllä!!! Oli ilo tavata Pirjo viime syksynä ja tehdä tovi hänen kanssaan yhteistyötäkin, mutta kyllähän Simonin keskittyminen oli jossain ihan muualla kuin duunissa...
 

calvin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maailman myrkyllisin jääkiekkojoukkue
Pirjo Heikkilä. Aijjaijjai, siinä on kyllä monen suomalaismiehen märkä päiväuni.
Melkein taas aloin ääneen ihmettelemään jatkoaikalaisten naismakua, mutta sitten muistin Jatkoajan kesätyttö -äänestyksen tältä ja viime vuodelta ja lopetin ihmettelyn siihen paikkaan.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Voi kyllä!!! Oli ilo tavata Pirjo viime syksynä ja tehdä tovi hänen kanssaan yhteistyötäkin, mutta kyllähän Simonin keskittyminen oli jossain ihan muualla kuin duunissa...

Täältä avointa kateutta. Mutta onko Pirjolla aavistuksen pienet tissit?

Millaisia yhteistöitä sitä onkaan tehty, yötöiksikö veti?

Kelatkaa nyt, huumorintajuinen ja kaunis nainen. Jatkoajan kesätyttö 2014?
 

Rolf Paski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Raittiuslegioona & FC Kraak
En keksi mitään muuta syytä, minkä vuoksi mun täytyy keskiviikkoisin pakonomaisesti katsoa Trumpin julkkis-Diiliä kuin ihanainen Maria Kanellis

Linkki Googlen kuvahakuun
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Aina, kun tulee katsottua tämän kyseisen naisen elokuvia, niin välittömästi putoaa kyllä polvilleen. En tiedä mistä johtuu. Oisko nuo silmät sitten, niin salaperäiset. Huh Huh!

LeeLee Sobieski http://www.theqins.com/theqins/theqins_Chinese/yingji/Photogallery2/renwu/Western%20Movie%20&%20TV%20Female%20Stars/Leelee%20Sobieski/leelee_sobieski_0001.jpg

En oikeastaan koskaan käytä termiä "tissiposki", mutta se väistämättä tuli ensimmäisenä mieleen kun avasin linkin. Olenkin usein miettinyt mitä se mahtaa tarkasti ottaen edes tarkoittaa, mutta uskon nyt tietäväni. Ihan kiva likka noin muutoin, mutta pisti aika ärhäkästi silmään isohkot posket. Tosin, ei se noista poskista jäisi kiinni jos tässä pitäisi ryhtyä vispilänkauppaa tekemään.
 
Suosikkijoukkue
Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
Tänään kannattaa käydä ostamassa Iltalehden paperiversio, jossa Pirjo Heikkilä väläyttää harvinaista mutta kerta kaikkiaan ihanaa hymyään. Aivan tavattoman ihana nainen ja ihana ihminen, sellainen joka kerta kaikkiaan vetää jalat alta.

Pirjo menee itelläkin tänhetkiseen topkolmoseen. Kolmosessa muita ovat Helit Sutela ja Laaksonen. Yhteinen piirre näille kaikille on helppo löytää: huumori, joskin hieman erilaisissa muodoissa. Hieman itseäni yllättää tää nykyinen top3 ja sen peruste. Olenko aikuistunut?
 

Bbird80

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Joku näissä upeaäänisissä naisissa vetää polvet veteläksi. Livenä on nähty Alicia Keys, Erykah Badu, Kelly Clarkson, Johanna Iivanainen, Emma Salokoski, Lauryn Hill ja muutama muu kaunisääninen mimmi, mutta tämän tytön keikan missasin: Lianne La Havas. Esiintyi Helsingin juhlaviikoilla viime perjantaina.

Äänessä ja olemuksessa yhdistyy herkkyys, ilo ja läsnäolo ulkoista kauneutta unohtamatta.

Lianne La Havas - (Official Video) - YouTube

Meni heittämällä naisartistien TOP 3:een.
 

KiVi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nanna Karalahti
Täytyy kiitellä Helsingin naiskauneutta. Näin lämpimänä loppukesän päivänä ei voi kuin arvostaa kotimaista laatua.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tuossa katselin IL:n juttua kaunottaren katoavasta tatuoinnista niin täytyy todeta että Hayden Panettiere kyllä on noissa biksukuvissa sellainen kissa että saa aikaiseksi polvien heikottamista ja sukkien pyörimistä jaloissa. Plussaa myös siitä että kyseessä on varsin pienikokoinen taskuvenus.

Linkki vie kuvaan Haydenista biksuissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös