Ilmoitukset

Käyttäjiä on huoltokatkon jälkeen piinanneet kirjautumisongelmat.

Jos koet kirjautumisessa olevan ongelmia ota yhteyttä ylläpitoon. http://keskustelu.jatkoaika.com/misc/contact tai @Ylläpito 

Sulje ilmoitus

Nimimerkki The Original Jags saa kirjoittaa jatkuvaa Venäjä-aiheista offtopiciaan jatkossa muualla kuin Jatkoajan keskustelupalstalla. Kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet on nyt poistettu.

Pelkkä hymiö ei anna mitään uutta keskustelulle. Tämän vuoksi nimimerkki jussilainen on seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Kake74 syyllistyi jälleen kerran itsemoderointiin, joten päätimme antaa hänelle tällä kertaa kahden viikon pelikiellon.

Nimimerkki nahkis kirjoitti turhan ja provosoivan viestin Pekka Virran ketjuun. Nimimerkin rikehistoriasta johtuen annamme hänelle kahden viikon pelikiellon.

Myös nimimerkki Lätkäjope innostui kirjoittamaan Lukko-osioon täysin turhan ja tarpeettoman naureskeluviestin. Annamme tästä hänelle viikon pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Jouduimme poistamaan suuren osan nimimerkki Kepuli8:n kymmenestä ensimmäisestä viestistä. Tämän vuoksi päätimme poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet sääntöjen 1§:n perusteella.

Käsitämme viestin. jossa lukee pelkästään "Aamen tälle!", sisällöttömänä onelinerina. Tämän vuoksi nimimerkki Mark Fox on seuraavan viikon pelikiellossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki PPK kirjoitti provosoivia viestejä Jokerit-osioon. Koska kyseinen nimimerkki on tässä asiassa kunnostautunut aiemminkin, annamme hänelle tällä kertaa kuukauden pelikiellon.

Lähetetyiltä viesteiltä odotetaan uutta sisältöä keskusteltavana olevaan aiheeseen. Pelkkä "Aamen" tai hymiö eivät sitä tuo. Tämän vuoksi nimimerkit Urheiluministeri ja Scissors ovat seuraavan viikon pelikiellossa.

Nimimerkki Pompino on myös viikon pelikiellossa otteluketjuun kirjoitetun epäasiallisen ja provosoivan viestin vuoksi.

Nimimerkki Luxray on saanut viikon pelikiellon, koska kirjoitti otteluseurantaan viestin, jonka sisältö oli pelkkää pään aukomista.

Sulje ilmoitus

Myllyt jauhaa – Liigan tappeluketju kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Arnold, 18.08.2017 klo 11.40.

 1. greatLeo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Spurs
  Kyllä on tainnut kalikka kalahtaa HIFK-leirissä kun ihan kapteeni Petrellin suulla puolustellaan tätä fiksuutta ja tappelemattomuutta. Pahasti taisi Yonkmanin selkäsauna Finleyn säikäyttää.

  Lainaus:
  Milloinkohan näin voisi Lennun maailmassa käydä? Ei ainakaan silloin kun menet kulmaan törkkimään ja haastamaan vastustajan kovinta myllyttäjää.
   
 2. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Enemmän tää toki tuntuu hiertävän ja hitsaavan kaikkialla muualla, kun pitää vielä kolme päivää episodin jälkeen väen väkisin nostaa asiaa esille. Onhan se toki toisaalta kiva, että puhetta riittää. Ei tuo 12. sija, vaikka Selinille ihan tuttu paikka onkin, oikein muutakaan puhuttavaa herätä.
   
 3. Beagle Boy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
  Lainaus:
  Vai voisiko tuossa olla, että Petrell tietää taustoista enemmän? Onko mahdollisesti käsky, että kentällä pysytään, Finleyn olkapää on siinä kunnossa, että riskejä sen hajoamiseen ei kannata ottaa?

  Ehkäpä aika koittaa, kun olkapää on täysin kunnossa ja joukkueen terveystilanne on parempi, aika näyttää.
   
 4. Hecquefeuille Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Seuraavassa Ässät-HIFK pelissä olisi kyllä kiva nähdä Blood vs Finley matsi. Harmi, että nyt ei saatu tappelua aikaiseksi. Olisi mielenkiintoista seurata isojen poikien "painia".
   
 5. Wizzö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nintendo rahat ja Rantas Mikko
  Lainaus:
  Juu, todella mielenkiintoinen kahden paskahousun tappelu. Voittajaksi julistetaan se joka ensin vetää kilpparit.
   
 6. Nynoamous Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelikaanit ja Sami Vatanen
  Lainaus:
  Silti joka paikassa, missä asiaa sivutaankin, sinun viestejäsi vilisee aina kaikista eniten. Taitaa hiertää kaikista eniten juurikin sinua, ja ymmärtäähän tuon, kun oma tiimi neiteilee oikein urakalla.

  Meidän tiimissä tuollaisia neitejä vedettäisiin turpaan jo omissa harjoituksissa, etteivät keksisi sitten enää tv-kameroiden edessä nolata omaa tiimiään. Nyt kun Bloodia ei enää ole, niin toivottavasti huonompi Tyrväinen jatkaa manttelinperijänä.
   
 7. Pepper Jack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Heh, miten se Bloodin luikkiminen pakoon, kun piti vastata Virtaselle jostain? Piti Byersin käydä ottamassa kuokkaansa tämän puolesta. Nyt Blood onkin sitten kovin ikinä missään joka lähtee ketä vastaan vain, koska vain. Generous kyseli matsiin, ei lähtenyt. Virtanen kysyi matsiin, ei lähtenyt. Onko Blood tapellut liigassa muuten kuin yllättämällä vatustajansa niin, että näillä on ollut vielä hanskat kädessä kun Blood on ruvennut lyömään? Eikä nyt ollut tarkoitus Bloodia halveerata, vaan koittaa vähän rauhoitella näitä käsittämättömiä juttuja, joissa liioitella tapahtumia jo turhan paljon.

  Tässä nyt piiskataan jo kuollutta hevosta. Todella harmiton ja pieni asia sai suuret mittasuhteet aivan suotta. Kaksi erittäin puhuttavaa pelaajaa kyseessä, joten ei ehkä ihme, että keskustelu lähti vähän käsistä.
   
 8. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Eiköhän teillä suurin pelote ole kännissä bussia kipparoiva Pasi Nurminen.

  Mutta jatka toki mielikuvitushauiksen pullistelua (tuopin kallistelu ja runkkaaminen ovat hyviä harjoituksia) ja kuvittelua, että sait ketään vakuuttuneeksi tuosta paatoksesta.
   
 9. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Käsittämättömiä kyllä nuot HIFK fanien puolustelut, että pikku Joeta olisi kielletty tappelemasta jonkun miehityspulan vuoksi. Miten ihmeessä tämä vaikuttaa jotenkin lieventävästi siihen ämmäilyyn, että menet aloittamaan tappelun ja vedät sitten kilpikonnat?

  No ei se ihme, että juuri stadilaisten leiristä näitä Jarkko Ruutu tyyppisten temppujen puolustelijoita löytyy.
   
 10. Nynoamous Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelikaanit ja Sami Vatanen
  Lainaus:
  Blood onkin neiti, siksi saikin lähteä. Toki korostaa vain entisestään Finleyn neiteilyä, jos alkaa neitiä vastaan neiteilemään.
  Omien hakkaamisessa Blood oli hyvä, ikävä aukko jäi sille osastolle täksi kaudeksi. Sen takia ei nykypäivänä osata ottaa taklauksiakaan vastaan enää, kun harkoissa ei koskaan tarvitse olla varpaisillaan eikä pelätä turpaansaantia. Mukavoidutaan liikaa.
  Lainaus:
  Semmoset ala-astetason huippuhauskat runkkaamisläpät sieltä :)
  Etköhän sinä ihan itse ole jo saanut lukuisien itkuvirsiesi kanssa kaikki vakuutettua siitä, että ahdistus jopa omassa Hifki-leirissänne on suuri, kun brändikiekko onkin yhtäkkiä muuttunut antibrändikiekoksi. Ei minun tarvitse enää nähdä vaivaa vakuuttelun eteen.
   
 11. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Tekisitkö meille kaikille sellaisen palveluksen, että lainaat seuraavaksi kaikki ne kirjoittamani viestit, joissa olen käsitellyt Bloodin ja Finleyn välisiä tapahtumia? Saatat ehkä jopa huomata itse samalla jotain. Ehkä.
   
 12. Pepper Jack Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Minusta taas on käsittämätöntä, että toiset, kuten ilmeisesti sinä, näkevät tämänkin tapauksen niin kovin mustavalkoisesti, eivätkä esimerkiksi kykene näkemään eroavaisuuksia Ruudun toimintaan.
   
 13. BigRedBob Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
  Lainaus:
  Aika paljon liigassa ja maailman jääkiekkosarjoissa on näitä tappelun aloittamisia, joista ei sitten alakaan tappelua, jos jokainen kerta, kun jotakuta pikku paskahousua vähän tönitään ja revitään ryysyistä. Kilpikonniakin on yllättävän monta, jos lasketaan sillä, että käännetään selkä ja lähdetään menemää. Ottaisit pään pois perseestä, niin ymmärtäisit että elämässä on muutakin kuin se, mikä tipahtelee nenästä suuhun. Muutenkin tässä casessa järki lähti jo ajat sitten, mutta ääni jäi.
   
 14. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä minä näen tässä jotain eroavaisuuksia, mutta myös samankaltaisuuksia. Värilasit on kyllä paikoin aika monikäyttöiset...

  Lainaus:
  Kummasti näköjään ne värilasitkin voi sokaista. Taidatte kuulua porukkaan, joka vieläkin luulee, että se oma pökäle ei haise...
   
 15. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Jokerit, Vegas Golden knights
  Nyt selvisi miksi Liivik ei lähtenyt harjoituskaudella Tikan kanssa myllyttämään vaikka Tikka kyseli kovasti. Eihän tuo osaa tapella yhtään.

  Aluksi ei muka ole lähdössä ja sitten tiputtikin nopeasti hanskat ja haki jotain yllätys iskua siinä. Oli niin heikko isku, että ei vaikutusta Humalojaan niin sitten täytyi ottaa visiiristä kiinni. Yhden iskun Humaloja sitten sai laitettua kunnolla perille ja Liivik siitä polvilleen putosikin. Aika neitimäinen suoritus kokonaisuudessaan.
   
 16. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Ai jumankauta. On kyllä nolo sälli. Räksyttää ja uhoo aina mut sit ku tosihomma kyseessä ni niin märkää rättiä. Tosiaan uhos ja uhos tuossa sit yritti yllätysjabilla saada yliotteen mutku ei tehonnukkaa ni kaveria visiiristä kiinni ja räpiköintiä sun muuta. Surkuhupaisaa suorittamista kaiken kaikkineen.
   
 17. hammerhead Jäsen

  Eipä tarvi ihmetellä että miksi Liivikki luikkii yleensä karkuun kun joku vastaa tämän törkkimisiin.

  Pataanhan tuo ottaa aina kun tilanne menee niin pitkälle että karkuun ei enää pääse.
   
 18. cottonmouth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo & Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Ei kai tuon nyt pitäisi tulla kenellekään yllätyksenä?

  Humalojalta todella jämäkkä aloitus koitokseen ja mietinkin pitkään missä olen nähnyt vastaavan tyylin ennen. Sitten muistin tämän NHL-aiheisen giffin.
   
 19. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jypinkylä
  Lainaus:
  Saanko kysyä miksi linkki johtaa HKM Zvolenin miehistöön?

  E: Ja kun luulin kerrankin olevani nopea...
   
 20. TosiFani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Joskus takavuosina häkistä kiinnipitäminen palkittiin lisärangaistuksilla, mitä mahtaa säännöt sanoa visiiristä kiinnipitämisestä. Muistaakseni säännön peruste oli loukkaaantumisriski, mitä häkistä vääntäminen aiheuttaa.
   
 21. Imuuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Märkä-Simo oli nimensä mukainen mies
  Kruunaa kaiken tuo ihan lopussa pikkulasten suusta tuleva huuto "eivvvv, häviö viel" :D
   
 22. Schlange Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  En siten ollut ainoa, jolla tuli Humalojan lyöntitekniikasta välittömästi tuo vastaava mieleen.
   
 23. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Lainaus:
  Joo täysin sama tuli täällä mieleen, kiitos tuosta linkistä :D
   
 24. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Joo ei ollut Simo mikään Nickersson. No sai kuitenkin Kärpille kakkosen, johtuiko siitä että Humaloja heitti ensi hanskat jäähän?
   
 25. oukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Johtui pelkästään siitä, että Kaukokari oli itselleen ominaiseen tyyliin pihalla kuin tamponin naru koko illan.