Muutokset Kärppäjoukkueessa kaudella 2010-2011

  • 345 113
  • 940

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hedström on vielä kysymysmerkki mutta ehkä kuitenkin lähtisin raivaamaan tilaa Tenkratille hänestä mikäli vaan mahdollista. Tenkratin paluusta olisin innoissani ja uskoisin hänen toimivan loistavana sytyttäjänä koko joukkueelle.

Onko Hedström jotenkin loukkaantunut? PAAALJON enemmän olen kyllä odottanut tästä häiskästä, mitä ollaan saatu.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Melkoista fantasiamanagerointia rehellisyydestä. Se, että joku täällä palstoilla tulkitsee lausunnon siitä, että yksi pelaaja ei tiedä rooliaan, jotenkin negatiivisena ei tee pelaajasta hengennakertajaa. Oletko seurannut ketjurulettia kauden peleissä? Kossu kantaa kultakypärää, mutta on pyörinyt Haapakosken kuvioissa katsomosta neloseen, kolmoseen, kakkoseen ja ykköseen! Sama koskee kirjoittajia. Osaisitko sinä, tai kukaan muu sanoa tarkasti mikä Kossun rooli on? "Pelaaminen siinä ketjussa mihin milloinkin käsketään" ei varsinaisesti ole mikään rooli..

Voi tuon "Pelaaminen siinä ketjussa mihin milloinkin käsketään" osoittaa suoraankin minulle. Muutenkin tykkään, että jos lainataan jonkun kirjoittajan tekstiä, niin osoitetaan se suoraan kirjoittajalle. Jotenkin ryhdikkäämpää kuin heitellä sieltä täältä, kuten esim. JHag tekee Hifk-osiossa minulle. Pelaajan pitää tehdä ne asiat, mitä valmentaja määrää, eikä kultapotta päässä vittuilla, että voivoi kun en tiedä rooliani. Kai Kossu aattelee, että kultapotta on suora lippu ykköseen aina.Niinhän voisi luulla, mutta Kärpät on edelleen jotenkin sekaisin ja ainakaan minulle ei ole tullut mitään varmaa oloa Kossusta, vaikka kuinka kantaa pottaa päässään.Toki toivon, että näyttää mulle närhen munat, sillä lähtökohtaisesti toivon tietenkin, että jokainen, joka Kärppänutun päälleen pukee, olipa oululainen tai kuka hyvänsä, pärjäisi ja kantaisi sitä kunnialla.

Toisekseen, jos annettaisiin vielä armoa Haapakoskelle ja siimaa joukkueen ns. kulmakiville Krepsille ja muille vahvistuksille, sanoisin että ehkä sairasosaston pituuskin tuloksiin vaikuttaa ennemmin kuin joku oletettu hengennakerrus.

Kohta on kyllä alettava tapahtua jotain todella positiivista. Huomaatko, että olemme menossa kalenterissa jo lokakuun puoltaväliä. Rosan ja ehkä Tenkin tulon jälkeen pitää alkaa olla selvät sävelet. Jos ei ole, niin sitten voi alkaa jo kovaakin kritiikkiä esittämään ja se tulee sitten aiheesta.Siis jos pelaajat ovat terveinä ja tulosta ei synny.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Voi tuon "Pelaaminen siinä ketjussa mihin milloinkin käsketään" osoittaa suoraankin minulle. Muutenkin tykkään, että jos lainataan jonkun kirjoittajan tekstiä, niin osoitetaan se suoraan kirjoittajalle.

Ehh...pointtini on juurikin se, että sinä, tai lainaamani kirjoittaja, tai oikeastaan kukaan muukaan ei ko. roolia tiedä tarkemmin. "Pelaaminen siinä ketjussa mihin käsketään" on juuri mitä Kossu tekee hyvällä tuloksella, mutta ei se mikään oikea rooli ole.

Pelaajan pitää tehdä ne asiat, mitä valmentaja määrää, eikä kultapotta päässä vittuilla, että voivoi kun en tiedä rooliani. Kai Kossu aattelee, että kultapotta on suora lippu ykköseen aina.Niinhän voisi luulla, mutta Kärpät on edelleen jotenkin sekaisin ja ainakaan minulle ei ole tullut mitään varmaa oloa Kossusta, vaikka kuinka kantaa pottaa päässään.

Peräkkäisissä lauseissa sanot, että Kärpät on sekaisin, mutta Kiekko-Laserissa ja neljässä eri ketjussa sekä katsomossa piipahtaneen pelaajan pitäisi tietää tarkkaan mikä hänen roolinsa on.
 

Jukebox

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Minua ei juurikaan vituttaisi, jos Salomäki lähtisi IFK:hon, mikäli tällä kaudella ei saisi tarpeeksi näyttöpaikkoja. Silloin ymmärtäisin hänen ratkaisun. Mutta jos Salomäki saa tällä kaudella roolia, ja onnistuu siinä, vituttaisi aika huolella hänen lähtönsä. Silloin ei edes voi nakella tekosyitä pienestä roolista. Oliko Salomäellä muuten pelaaja-agenttia? Muistelisin ettei ainakaan vielä silloin, kun teki sopimuksen Kärppien kanssa.

Näinhän se menee. Salomäki on saanut aika mukavasti paikkoja joukkueessa ja nyt Kärppien olisi tarjottava hänelle riittävän hyvää jatkosopparia jossa lupaillaan vastuuta tälle ja tuleville kausille. Jos ja kun käy selväksi ettei hyväkään soppari riitä on ihan turha pitää Salomäkeä tällä kaudella liigaringissä. Enkä ole varma A-junnuistakaan eli kannattaako A-junnujen parhaita kehityspaikkoja (eli ylimmät kentät) uhrata toisen joukkueen pelaajan kehittämiseen. Mutta kaiken lähtökohtana pitää olla kuitenkin se että Salomäkeä osataan arvostaa ja hänelle tarjotaan niin hyvää sopparia että siitä on helppo päätellä mikä pelaajan intressi oikeasti on.
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Joo-o, hoitaisivat nyt ENSIN sen pakin tonne rosteriin.
Ja heti pakin jälkeen sentteri.
Juuri ennen siirtorajaa joku KOKENUT kakkosveska, jos vain Koivisto pelaa tuonne asti samalla tasolla kuin nyt. Koivisto/Karhunen kaksikolla ei kovin pitkälle juosta, vielä tällä kaudella.

Noitten jälkeen voidaan niitä laitureita sitten miettiä.
 

Feint

Jäsen
Suosikkijoukkue
#25 & #18
Tenkratista sen verran, että sopimus oli ilmeisen helppo tehdä, koska mies oli tarjolla ja hinta alhainen. Maksaa itsensä takaisin lisääntyvillä lipputuloilla nopeasti.

Ja mikä sen hienompaa, kuin nähdä #62 jälleen Oulussa. Pelillinen taso tuskin häikäisee, mutta jos sellaiset 10 häkkiä runkkarissa hakkais niin tyytyväinen voi olla. Aina yksi koohottaja lisää joukkueeseen mahtuu.

Mielenkiinnolla seuraan Koskenkorvan tilannetta. Ilmeisesti on vielä myynnissä ja toivottavasti asiat ratkeavat pian. Kossun tehoilua seurastessa on muistetttava, että kaveri on vetänyt löysän kesän, joten putki kulkee ehkä sen ansiosta nyt syksyllä. Hankala kuvitella samanlaisen liidon jatkuvan vielä keväällä.

Puolustuksessa Mikkolan pelillinen taso on yllättänyt varmasti monet. Ottaa todellista roolia ja ennen kaikkea rauhoittaa nuorta pakistoa. Ei voi kuin nostaa hattua. Saa nyt nähdä, kuinka toinen liideri J.Jokinen vastaa haasteeseen. Odotettavissa oivaltavia syöttöjä ja jämäkkää vääntämistä.

Yhtä pakkia myös haetaan ja eiköhän tiedotusta tule viimeistään ensi viikolla.
 

Johan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tenkratista sen verran, että sopimus oli ilmeisen helppo tehdä, koska mies oli tarjolla ja hinta alhainen. Maksaa itsensä takaisin lisääntyvillä lipputuloilla nopeasti.
Öööh, onkohan mulla nyt mennyt joku uutinen ohi vai mihin pohjatuu tietosi Tenkratin sopimuksesta Kärppien kanssa?
 

Joonatan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tenkratista sen verran, että sopimus oli ilmeisen helppo tehdä, koska mies oli tarjolla ja hinta alhainen. Maksaa itsensä takaisin lisääntyvillä lipputuloilla nopeasti.

-------- klip klip ------------------------------------------------------------

Puolustuksessa Mikkolan pelillinen taso on yllättänyt varmasti monet. Ottaa todellista roolia ja ennen kaikkea rauhoittaa nuorta pakistoa. Ei voi kuin nostaa hattua. Saa nyt nähdä, kuinka toinen liideri J.Jokinen vastaa haasteeseen. Odotettavissa oivaltavia syöttöjä ja jämäkkää vääntämistä.

Täh? Onko tuollainen sopimus siis tehty vai? Itse en ainakaan vahvistusta moiselle ole nähnyt. Toki kaikki mainitsemasi asiat puhuvat sopimuksen tekemisen puolesta.

Mikkola oli ainakin viime pelissä Ilvestä vastaan aivan kassalla. Räikeitä virheitä toisensa perään ja avauksissa piti jälleen tehdä niitä jäätäviä vartaloharhautuksia niin kauan että laituri oli joko paitsiossa tai joutunut jarruttelemaan paitsion pelossa itsensä pihalle tulevasta kiekontavoittelutilanteesta päädyssä. Hämmästyttävin oli se ränniin roiskiminen kahden kärpän huutaessa täysillä rauhaa (kuului ainakin riville 14 asti hienosti) vastustajan loistaessa poissaolollaan. Toki siellä rännissä sitten oli yksi ilves vastassa kapteenin hätäriä.

Jos / kun tenki tänne raahataan niin toivottavasti Donskoin, Junttilan, Komulaisen ja Salomäen peliaikaan ja paikkaan ei tule muutosta. Mielelläni näkisin myös kossun koko kauden täällä, mieshän on nykyään kiekon kanssa todella rauhallinen (pl. maalintekopaikat) ja tällä hetkellä antaa hyökkäyspäässä oivaltavimmat syötöt esim toiseen aaltoon.

Jos sieltä jonkun vastuuta pitää vähentää niin aloitetaan vaikka Hedströmistä joka on ainakin mulle ollut paha paha pettymys. Aarniokin hoitaisi saman ruudun takuulla vähintään yhtä hyvin ja pienemmällä liksalla + saataisiin niitä pommeja pitkästä aikaa.


edit. viimeinen kappale
 
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Medialle johto voi puhua mitä vaan, mutta tosiasiassa paperi on jo rustattu.

Krajicek näköjään olisi tulossa myöskin, jos KFC:tä on uskominen. Eli Rosa, Tenki ja Lukas sisään verorajalla. Kyllä noilla satsauksilla sen ykkös/kakkossentterinkin on tultava. Eihän Viuhkolaan hirttäytymisessä ole mitään järkeä, eli pakko sen on tulla. HaapaMikolle kasataan nyt hirvittävää joukkuetta, ja siltikin nuorille on tilaa kasvaa. Salomäki tehkööt omat ratkaisunsa, mikä on hänelle parasta.

Pakisto:

Lelu - Atte
Sicak - Krajicek
Mikkola - JJokinen

Jos 26.10 ei Haapakosken selittely lopu, niin onhan se kumma.
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ja siis ihan oikeastiko ette toista maalivahtia kaipaa? Ei jummarra.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Krajicek näköjään olisi tulossa myöskin, jos KFC:tä on uskominen. Eli Rosa, Tenki ja Lukas sisään verorajalla. Kyllä noilla satsauksilla sen ykkös/kakkossentterinkin on tultava.

Jos nämä nimet pitävät paikkansa, niin Kärpillä on kasassa kaikkien aikojen kallein liigaporukka. Olisi mielenkiintoista tietää, mitä Kärpät joutui lopulta maksamaan Preissingin sopparin purkamisesta, jos joutui ollenkaan.

Viuhkola ei tule todennäköisesti pelaamaan yhtään ottelua tällä kaudella, joten pakkohan se sentterikin on sitten hankkia. Eihän sentteriosastoa voi jättää noin heikoille kantimille, jos muita osastoja kerran vahvistetaan.

Ai niin, kai se maalivahtikin pitää vielä hankkia, joten eiköhän sieltä joku Arturs Irbe saavu eläkepäiviltä pelaamaan.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ehh...pointtini on juurikin se, että sinä, tai lainaamani kirjoittaja, tai oikeastaan kukaan muukaan ei ko. roolia tiedä tarkemmin. "Pelaaminen siinä ketjussa mihin käsketään" on juuri mitä Kossu tekee hyvällä tuloksella, mutta ei se mikään oikea rooli ole.

Kukapa sen paremmin tietää kuin Haapakoski. Joskus se voi näyttää hieman kysymysmerkiltä, mutta vieläkinhän Kärpät hakee sitä koostumustaan ja tekee sitä kyllä Rosan tulemiseenkin asti ja Tenkin, jos hän kerta tulossa on. Kyllä mä katson, että joka pelissä on jokin rooli kaikilla HaapaMikon strategiassa, vaikkei se aina niin selkeä olekaan. Ei ainakaan tässä vaiheessa, kun homma vieläkin elää.

Peräkkäisissä lauseissa sanot, että Kärpät on sekaisin, mutta Kiekko-Laserissa ja neljässä eri ketjussa sekä katsomossa piipahtaneen pelaajan pitäisi tietää tarkkaan mikä hänen roolinsa on.

Ei pidä tietää. Peli kerrallaan tässä vaiheessa, kun rosteri elää.Pelaaja tekee täsmälleen niin kuin valmentaja sanoo, kyselemättä, nurkumatta.Piste.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Ei pidä tietää. Peli kerrallaan tässä vaiheessa, kun rosteri elää.Pelaaja tekee täsmälleen niin kuin valmentaja sanoo, kyselemättä, nurkumatta.Piste.

Ja sinun mielestäsi nurkumista ja joukkuehengen pilaamista on tietämätön vastaus toimittajan kysymykseen roolista.
 

Watson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Arsenal
Oliko Salomäellä muuten pelaaja-agenttia? Muistelisin ettei ainakaan vielä silloin, kun teki sopimuksen Kärppien kanssa.
Eikös Salomäki kuulu Larvan talliin, ainakin joku 'tiesi' näin aikoinaan KFC:ssä? Mikäli näin, niin helppo arvata mistä se seuraava joukkue löytyy.
 
Viimeksi muokattu:

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Vaikka Salomäki lahjakas onkin ja pelimies varmasti tulevaisuudessa, niin ei hän nyt mikään ainutlaatuinen ole kuten Granlund. Jos mieli tekee mennä, niin sitten menee.
 

JPL

Jäsen
Sieltä löytyy myös päinvastaista tietoa. Tiedä sitten mitä uskoa.

Sanoisin, että kannattaa uskoa ko. kirjoittajaa, joka väittää että Salomäellä ei ole agenttia. Ihan mutu:lla vedän... tai sitten en.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ja sinun mielestäsi nurkumista ja joukkuehengen pilaamista on tietämätön vastaus toimittajan kysymykseen roolista.

Miten se toimittaja TARKALLEEN kysyikään? Mutta joka tapauksessa jatkossa haastatteluissa on edelleen samantyyppinen pohjaväri valitettavasti.Ei siitä mihinkään pääse, että negatiivisia fiiliksiä tuntuu kaveri pukkaavan.
 

JPL

Jäsen
Miten se toimittaja TARKALLEEN kysyikään? Mutta joka tapauksessa jatkossa haastatteluissa on edelleen samantyyppinen pohjaväri valitettavasti.Ei siitä mihinkään pääse, että negatiivisia fiiliksiä tuntuu kaveri pukkaavan.

Ei se Kosanderi siellä mitään joukkuehenkeä ole pilannut. Vastasi rehellisesti kysymykseen. Urhonkin haastattelussa sanoi, että on ollut semmoisessa kiertolaisen asemassa, kun on pelannut joka jätkän kanssa tällä kaudella. Ei se ole mikään muu kuin fakta. Mitä noita kaunistelemaan?

Turha tehdä tuosta mitään numeroa...
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei se Kosanderi siellä mitään joukkuehenkeä ole pilannut. Vastasi rehellisesti kysymykseen. Urhonkin haastattelussa sanoi, että on ollut semmoisessa kiertolaisen asemassa, kun on pelannut joka jätkän kanssa tällä kaudella. Ei se ole mikään muu kuin fakta. Mitä noita kaunistelemaan?

Turha tehdä tuosta mitään numeroa...

Ei tehdä numeroa, mutta seurataan tilannetta ja haastatteluja;)
 

Muhkea

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, NHL:n suomalaiset
Veikkaajan tietojen mukaan palkka on yli 230 000 euroa (voi olla myös paljon suurempi), sen saa selville kun vähän laskee noita lukuja yhteen: http://www.iltalehti.fi/jaakiekko/2010101812544291_jk.shtml

Veikkaajaan kannattaa sitten luottaa? En jaksa uskoa, että Tenkratin palkka millään ylittää 200k€:ta. Varsinkaan kun kyseinen herra ei pelaa meillä kuin 3/4 kaudesta.

Enemmänkin veikkaan, että Tenkrat saa osan palkastaan ruotsalaisseuralta (tai siis jos sopimus purettiin yhteisymmärryksessä, niin huomattavan korvauksen palkastaan) ja Kärpät pääsi suhteellisen halvalla.
 

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Veikkaajaan kannattaa sitten luottaa? En jaksa uskoa, että Tenkratin palkka millään ylittää 200k€:ta. Varsinkaan kun kyseinen herra ei pelaa meillä kuin 3/4 kaudesta.

Enemmänkin veikkaan, että Tenkrat saa osan palkastaan ruotsalaisseuralta (tai siis jos sopimus purettiin yhteisymmärryksessä, niin huomattavan korvauksen palkastaan) ja Kärpät pääsi suhteellisen halvalla.

En usko, että Kärpät pääsi kovin halvalla. Kärpät selkeästi halusi Tenkratin. Artistisoppari luonnollisesti alentaa kustannuksia merkittävästi, mutta jos Tenkratin palkka jaettaisiin kuukausipalkaksi ja siitä laskettaisiin koko vuoden palkka, niin viivan alle tulisi varmasti ihan mielenkiintoinen summa. Pitkästi yli 200k/vuosi. Mutta kuten sanoin, artistisopparina se ei ole niin kallis, mutta ei mitenkään halvalla päästy varmaan siltikään.
 

JPL

Jäsen
En usko, että Kärpät pääsi kovin halvalla. Kärpät selkeästi halusi Tenkratin.

Vai halusiko sittenkin Tenkrat Kärppiin? Ei viime vuosien näytöillä välttämättä mitään huikeaa diilia olisi saanut mistään ja ehkä hän tietää että voi onnistua täällä siten, että ensi kausista on vielä täysi mahdollisuus saada kunnon liksaa.

Kärpillä oli budjetti lähestulkoon käytetty ennen Preissingin sopparin irtisanomista. Tämän jälkeen tulee sitten Tenkrat + kärkitason pakki. Tuo yhtälö ei toimi, jos Tenkratille maksettaisiin yli 200k
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös