Musavisa 5 - lopulliset tulokset ja löpinät

  • 1 390
  • 22

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Yeah. Kesäloma alkaa tässäkin lajissa. Ei tosin välttämättä ole kesän pituinen kuitenkaan tuo loma. Lähdetään liikkeelle joukkuetuloksista. Näin selvää peliä ei ole tainnut aiemmin ollakaan, kolmoisvoiton turvin victory yli 600 pinnan erolla.

Koodi:
Musavisa 5 - joukkueskaba:

1.HIFK		1121,0
2.HPK		461,0
3.Ässät		324,5
4.Kärpät	279,0
5.Jokerit	194,5
6.Diskos	192,0
7.JYP		188,5
8.Blues		180,5
9.Red Wings	164,5
10.Pelicans	154,5
11.UJK		107,0
12.KJT		50,5
13.SaiPa	42,5
14.TPS		31,0
15.Ilves	11,0

Ja mitäs vikalla kiekalla sitten tapahtuikaan? Gren vielä kasvatti lopullista voittomarginaalia, BigRedBob nousi kaksi sijaa hopealle kärkipisteillä, bystander piti pronssin ja Stone Cold putosi niukasti pallilta. Mike jäi niukasti kympin ulkopuolelle, Tykki vei länsirannikon derbyn, Arnold piti Miguelin takanaan ja Sistis otti hurjan loppukirin.

Så här:

Koodi:
Musavisa 5 - lopullinen tulosluettelo:

1.Gren		HIFK		271,0
2.BigRedBob	HIFK		218,5
3.bystander	HIFK		217,0
4.Stone Cold	Kärpät		214,5
5.Viikate	Diskos		192,0
6.PV		HPK		186,5
7.heavy		HIFK		167,5
8.Voittaja	Red Wings	164,5 sijoittui tasapisteissä Moton edelle*
9.Moto		HIFK		164,5
10.Nikke	Blues		158,0
11.Mike		Jokerit		157,0
12.mikkoz	HPK		127,0
13.Tykki	Ässät		119,5
14.Annuli	Ässät		115,0
15.Kotkafani	UJK		107,0
16.Tj		JYP		106,0
17.Arnold	Ässät		90,0
18.Miguel	Pelicans	84,0
19.Sistis	HPK		83,5
20.rayman	HIFK		71,0
21.M@rko77	Pelicans	70,5
22.Hank		HPK		64,0
23.The M	Kärpät		53,5
24.Rok		KJT		50,5
25.Xtrmntr	JYP		43,0
26.ace		JYP		39,5
27.Cube		TPS		31,0
28.Manic	Jokerit		30,0
29.Andrej	SaiPa		26,5
30.Footless	Blues		22,5
31.Willimies	SaiPa		16,0
32.Jakke Huulip	HIFK		11,5
33.Dave		Kärpät		11,0
33.HN		Ilves		11,0
35.qaz		Jokerit		7,5

*)sijan tasapisteissä ratkaisee ensisij. se, 
kuinka moneen erään on osallistunut 
ja toissij. korkeimmat pisteet yhdessä erässä. 
Ja jos vielä sittenkin on tasoissa niin, 
sitten katsotaan korkeimpia pisteitä 1. osakilpailusta jne…

Onnittelut ylivoimansa todistaneelle Grenille, sekä kaikille muille oman tietämyskykynsä ylärajoilla kamppailleille. Eli todennäköisesti kaikille, vai jättikö joku vielä kuteja piippuun, mitämukahäh?!?!?


Myös Mäkelä-trophy lähtee postissa (c'mon, jos ei jostain kumman syystä laatikko kolahda, niin vika ei ole minun, vaan totta kai Postin) Grenille. Maestro nappasi 4+1 osakilpavoittoa. Muita onnistujia olivat BigRedBob (2+1), Stone Cold (2) ja bystander (1).


Moto-palkittuja ovat seuraavat kaikkiin osiin vastanneet:

*Annuli
*Arnold
*BigRedBob
*bystander
*Gren
*heavy
*Kotkafani
*M@rko77
*Miguel
*Mike
*Moto
*Nikke
*PV
*Stone Cold
*Viikate
*Voittaja

Erityiskiitos heille aktiivisuudesta. Ja edelliskisan mallisesti edellämainitut saavat oikeuden vaikuttaa tulevaan Musavisaan. Pari ehdotusta/lärvi otetaan taas vaikkapa tässä ketjussa vastaan entisin ehdoin. Eli valitkaa mieleinen aihe ja infotkaa. Mieluiten kuitenkin eri kuin viimeksi, k'tos. Muidenkin toiveita voidaan ottaa mahdollisuuksien mukaan huomioon.

Visailuttajan sama sykli jatkuu. Eli Musavisa pitää pienen, yhden toisen aiheen mittaisen paussin ja asiaan palataan ehkä kesäkuussa. Todennäköisesti hyvin samoilla aseille, jos teille kelpaa. Ehdotuksia otetaan vastaan tälläkin saralla. Ainakin pyrin petraamaan huollellisuudessa.

Kiitoksia jälleen kerran kaikille osallistujille ja teretulemast gruppi uudestaankin. Seuraavaksi luvassa (noin viikon loman jälkeen) onkin sellainen visa, jossa... No joo, jotain aivan muuta kuitenkin. Saas nähdä joko aihe on sellainen, että kaikkien visailijoiden äiti, itse motojen motokin, nimimerkki Moto päättää jättää vastaamatta.

Itse asiassa tässä voisikin pistää pienen veikkauksen pystyyn. Kaikki tähän asti viestin lukeneet saavat kolme arvausta seuraavan visani aiheesta. Jos joku arvaa oikein (tai edes riittävän lähelle) saa hän heti tulevan visan pohjapisteiksi 5 pallukkaa. Eli ei kun arvailemaan.
 

Voittaja

Jäsen
Ensiksi kiitokset loistavasta kisasta, jälleen kerran.

Harmi kun noita samoja aiheita ei saa enään ehdottaa, en ikinä kyllästy Danzig aiheisiin kysymyksiin, niitä kun on aina liian vähän;)

Omat ehdotukseni seuraavaan musavisaan:

Maple Cross (ei taida olla pelkoa, että tulisi yhtään kysymystä)
Impaled Nazarene (tätä et voi sivuuttaa)

Seuraavan visan aiheet:

Maorien kielen eri murteet?
Surffauksen historia?
Mariaanien haudan kalat?
 

BigRedBob

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Florida Panthers, Miami Heat, Trevor Gillies
Kiitokset mainiosta visasta jälleen kerran Evertonille, Jatkoajassa käyminen olisi tällaiselle musiikin ja musiikkimedioiden suurkuluttajalle huomattavasti puuduttavampaa ja kuivempaa ilman näitä visailuja, eli kiitos vielä kerran.

Itse visailu oli ainakin allekirjoittaneen mielestä todella kovatasoinen ja aika pitkälle oli sellainen fiilis, että hyvä jos on asiaa top 10:n ollenkaan, mutta loppua kohden alkoi tulla taas sellaisia kysymyksiä, jotka sopivat meikäläiselle. Ja aika paljon tuuriakin oli tiedon lisäksi mukana varsinkin noissa yhdistelytehtävissä, joissa piti tietää yhtä sun toista.

Gren oli selkeä ja todella ylivoimainen voittaja, muilla ei ollut missään vaiheessa mitään jakoa ykköspallille. Onnittelut voittajalle ja tack tack kanssakilpailijoille.

Palailen asiaan vähän myöhemmin noiden ehdotusten tiimoilta... Nyt siirryn salin puolelle nauttimaan drinkkejä.
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Jeps, kiitoksia minunkin puolestani loistavan visailun järjestäneelle Evertonille. Tietämys jäi "yllättäen" vähän laihaksi, mutta jäipähän sentään jotain petrattavaa seuraavaa skabaa silmällä pitäen.

Ja vaikka en - meikäläiselle ylivaikeista kysymyksistä johtuen - vastannutkaan kaikkiin osioihin, rohkenen pyytää kysymyksiä liittyen eisiidiisiihin ja äksönrokkiin (nuita löytyikin jo jonkin verran).

Tuleva skabailu koskee kenties...

...Mestistä?
...KJT:n viime kauden joukkuetta?
...Näkkärin kilohintaa Kuusamo-Kirkkonummi-akselin S-Marketeissa?
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Viestin lähetti Everton
Sistis otti hurjan loppukirin.

Kerrankin vain sattui sellaisia aiheita, joita oikeasti tiesin. Näiden Suomi-punk-bändien kokoelmia kuunnelleena ja sisäkansia lukeneena jää jotain päähän.

Tuollaisia enemmän ja vähemmän jotain underground-ulkomaalaista... meikäläisen tulos olisi varpilla parempi.

Joka tapauksessa. Kiitos taas kerran visasta.
 

Mike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KäPa, NUFC
Hauskaa oli joo. Omia pinnojani tiputti selkeästi kyselijän ja kymmenen kilpatoverin kieroutunut musiikkimaku, mutta takaa on hyvä tulla - tässäkin asiassa.
 

Arnold

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM2013
Kiitokset jälleen Evertonille huikeasta visailusta. Ja onnittelut voittajalle ja palkintosijoille päässeille. Meikäläinen jäi alle 100 pisteen, mutta sijoitukseen olen enemmän kuin tyytyväinen johtuen siitä, että kysymysten seassa oli paljon aihepiirejä, joista en juuri tiedä mitään.

Veikkauksia seuraavasta visailusta:
-Jääkiekon SM-liigaa (kenties?)
-Moottoripyöriä (vai miksi Everton vihjailee Moton suuntaan...)
-Jatkoaikaa (historiaa tai nimimerkkejä, heh..)
 

M@rko77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LFC, FC Lahti ja Pelicans
Kiitos Evertonille! Visa oli jälleen kerran haastavan vaikea, mutta niihän sen tuleekin olla.

Sitten visa-arvauksiin:
1) Jääkiekko NHL -visa
2) Jalkapallo-visa
3) Missikisa-visa
 

Annuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Latvija
Ikävä hyvä alkuni tyrehtyi suunnattomaan mustaan aukkoon tietämyksessäni. Oli kyllä kivaa ja olen varmasti mukana seuraavassa kisassakin.

Kaipa Everton on fiksu mies ja tekee visan jostain seuraavista aiheista:

- Porin Ässät kautta aikojen
- Turku, paikka, jossa kaikki haluaisivat asua
- Sukkahousuhevi -trivia
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Syvä kumarrus myös täältäpäin Evertonille. Ihme kyllä, meikäläinen pääsi kuin pääsikin kympin sakkiin. Palaan minäkin noiden toiveiden suhteen myöhemmin. Niin ja seuravaa visa:

- Missit ja perintöprinsessat -kisa
- Everton-kisa (kun en tuossa jalkapallojoukkueen kisassa Wayne Rooneyn paitaa voittanut)
- Valioliiga-kisa

Edit: tuota missikisaa oli jo joku ehdottanut
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jeah, kiitokset Evertonille visailusta ja onnittelut mitalisteille! Kova on taso ja lantun pitää leikata näissä kinkereissä. Tsadinmafia meinasi jyrätä, mutta ei auta rutista.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onneksi ei ole kahdeksan parhaan playoffeja. Olisi meinaa meikäläiselle aika ikävä paikka sellaisen kannalta. Mielestäni pudottamiseni Voittajan taakse on selkeä tuomariskandaali ja olenkin pyytänyt Jari Porttilaa selvittämään asian perinpohjaisesti. Ja tiettävästi Aftonbladet on lähettänyt tulokset tutkittavaksi Ruotsin rikoslatutkimuslaboratorioon. Luultavasti aiheeseen palataan illan Tulosruutu Extrassa.

Kiitos kuitenkin jälleen kerran loistavasta visasta. Aika paljon oli vieraita aiheita ja olisi välillä pitänyt tietää nippelitietoa artisteista, joista en ole edes kuullut, mutta ainakin nämä mittaavat hyvin todellisen tason.

Äkkiseltään en keksi aihetta, mitä käsittelevässä motojen Moto ei vaivautuisi edes yrittämään... No, moottoripyöräilystä ei olisi juuri mitään tietoa, siitäkään huolimatta että lajin kuninkuusluokka nimettiin jokin aika sitten uudelleen minun mukaani.

Kiekkopesän konkarit taisivat joskus pitää jonkinlaisen tietokilpailun Kiekkopesän historiasta, joten tuo Arnoldin idea ei välttämättä olisi ihan mahdoton.

Itselleni ei tule nyt oikein mitään veikkauksia aiheesta mieleen. Ja Moto-palkinnon suomat ehdotusoikeudet käytän myöhemmin, kunhan keksin jotain.
 

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Mainio kisa jälleen. Ihmetellä täytyy miten Everton jaksaa ja ennekaikkea viitsii kerta toisensa jälkeen työstää näin laadukasta visaa.

Omat veikkaukseni seuraavasta:

1) Strumffit
2) Antiikin jumalat
3) pc-pelit
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Erinomaisia veikkauksia - ja ehkä jopa ehdotuksia tulevan varalle - on ilmoille lämähtänyt toimestamme. Vaan ei yhtään edes lähelle oikeaa. Moto mainittiin sen takia, että kyseessä on visahistorian aktiivisinen visailija. Helpotettaneen(?) arvaustyötä sen verran, että aihe on sellainen, että:

Ne jotka tietävät, eivät välttämättä halua muiden tietävän, että tietävät. Ja ne jotka eivät tiedä, eivät välttämättä haluakaan tietää.

Helpotti varmasti paljon? Musa-visa-ehdotuksilla ei mikään kova kiirus ole, kunhan muistatte vaan jossain vaiheessa niitä ilmoitella.
 

PV

Jäsen
Suosikkijoukkue
Titaanit
Kiitoksia vaan kisasta joo...täytyy kyllä myöntää, että loistavan alun jälkeen muutaman kerran meni hermot kun ei ollut mitään hajua....

Vihjeen perusteella sanoisin että seuraavan visailun aiheena on:
1. Kakkafetissi
2. Mikko Alatalo
3. Julkkisjuorut
 

Gren

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja New Jersey Devils. Ja Liverpool. Mets!
Helkatisti vielä kerran kiitoksia Evertonille kisailun järjestämisestä. Tällaiset yleisemmät musavisat ovat erinomaisen mukavia juttuja, eikä yhtään pahaa tee egolle niissä pärjääminenkään :-) Parhaani kyllä peliin laitoin, eikä ihan turhaan. Olen itsekin aikas ylpeä muutamista yhdistele oikein -johdatuksista, jotka olivat useammankin kerran puhdasta ja suodattamatonta moukan tuuria. Sellainen huomio pitää vielä laittaa, että aina kannattaa vastata jotain. Se voi kerran-pari tai useamminkin osua aivan oikeaan.

Erityisesti olen otettu Moto-palkinnosta, jota en ole koskaan ennen saavuttanutkaan. Aina on ennen jäänyt yksi tai kaksi osiota "huomaamatta" jossain välissä. Ensi kisassa saisi olla enemmän kysymyksiä niin 80-luvulta, "humina"musiikista kuin huumorilaulelmista.

Jään odottelemaan sitä Mäkelä-trophya...

* * * * *

Uusi kisa koskee:
- sarjakuvia
- westernejä
- antikatolilaisuutta reformaation ajan Englannissa.

Edit: Eikun siis pornoteollisuutta yleisemminkin: leffoja, tähtiä, lehtiä, vempeleitä jne.
 
Viimeksi muokattu:

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Viestin lähetti Everton
Ne jotka tietävät, eivät välttämättä halua muiden tietävän, että tietävät. Ja ne jotka eivät tiedä, eivät välttämättä haluakaan tietää.

Jaaha. Hätäisesti voisi luulla, että kyse olisi jostain kinky- tai puppelijutuista, vaan tuskinpa sentään. Aihepiiri lienee jotain vielä nolompaa, esim. 7 päivää -lehden julkkisjuorut, Hymyn paljastukset ja Nykypostin totuudet.
 

mikkoz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
- kiitokset jälleen visasta
- tuntuu kyllä että meikäläinen on hieman tippunut kelkasta mitä nykymusiikkiin tulee.
- seuraava visa voisi olla pornoteollisuudesta(niin kuin gren tuossa veikkasikin) tai kauniista ja rohkeista(tai vastaava). Tosin kukaan ei ikinä katsele pornotähtien nimiä, vai katsooko... ja kukaan ei ainakaan tunnusta tietävänsä mitään kauniista ja rohkeista.

veikkaan kuitenkin
- lintu visa eli tunnista tipu visa
- maantietovisa
- visa Ben Matlockista
 

Viikate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, JYP, KooKoo, HeKi
Kiitos mr. Toffeesille visasta. Omaan sijoitukseeni olen pettynyt, sillä kakkostila ei jäänyt ylivoimaisen kauas. Seuraavan visaan mennessä pitänee kahlata läpi lukematta jääneiden musiikkilehtien vuorta. Nykymusiikin tuntemuksessa olevat aukot lienee helpompi paikata kuin 50-60-lukujen kohdalla olevat.

Seuraavan musavisaan soisi tulevan kysymyksiä:

- Dead Can Dancesta
- Prophecy Productions -levymerkin bändeistä

Veikkaukset seuraavan visan aiheesta:

- Mestis-/ykkösdivarivisa
- Jalkapallovisa
- Kymenlaakson / Kouvolan kotiseutuvisa
 

bystander

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki, Mika Saukkosen lenkkikengät
Heti alkuun iso kiitos kyselyttäjälle mielenkiintoisesta triviasta. Otan kiitoksella ja nöyränä vastaan kunnianosoitukset (etenkin Moto-palkinto lämmittää kovasti). Ei se tulos vaan kova yritys..

Kiitokset myös kanssakisailijoille kovasta/helvetin kovasta vastuksesta. Voittopytty meni oikeaan osoitteeseen, samoin kuin muutkin kärkisijat. Oma sijoitukseni oli hienoinen yllätys, koska oletin Oulun miehen ajavan ohi loppumetreillä. Toisin kuitenkin kävi, pronssi on enemmän kuin hyvä saavutus.

Kerrankin kieroutuneesta musiikkimaustani ja Rumban kestotilauksesta oli edes jotain hyötyä. Pelottava oli huomata, miten paljon mieleen on jäänyt turhaa knoppitietoa. Nyt sitten selvisi, miksi olen niin tyhmä: kaikki järkevä ja hyödyllinen tieto (esim. opiskelun kannalta) näköjään hautautuu Def Leppardin yksikätisen rumpalin ensimmäisen vaimon tyttönimen ja Opel Bastardsin demossaan käyttämän neliraiturin lempinimen - ynnä muun lähes yhtä hyödyllisen faktatiedon - alle.


Itse asiassa tässä voisikin pistää pienen veikkauksen pystyyn. Kaikki tähän asti viestin lukeneet saavat kolme arvausta seuraavan visani aiheesta. Jos joku arvaa oikein (tai edes riittävän lähelle) saa hän heti tulevan visan pohjapisteiksi 5 pallukkaa. Eli ei kun arvailemaan.


Kyselyttäjän sairaat taustat tuntien veikkaisin kyseessä olevan trivia Kouvolan ug-skenestä - toisin sanoen tiukkoja kyssäreitä evertonin tuttujen ja puolituttujen vielä demoasteella olevista garage-viritelmistä, joista kukaan ei ikinä ole kuullut mitään.

Jään mielenkiinnolla odottelemaan.
 

Miguel

Jäsen
Suuret kiitokset visailusta Evertonille! 18. sija tyydyttää, sillä en ole mitenkään erikoistunut musiikkiin. Turhan usein meni vastailu viihteen puolelle, mutta toivotaan, että kömpelöt viritykseni irrottivat edes vähän hymyä tarkistusvaiheessa.

Tulevaan musavisaan toivon kysymyksiä 90-luvun popmaailmaan (luin paljon Suosikkia) ja suomirokkiin liittyen. Ja mukavampihan se on vastailla, kun kysymyksissä olevat bändit ovat tuttuja. Eli mahdollisimman vähän marginaalimusiikkia.

Seuraavaan visaan osallistumisesta en tiedä, sillä kesäaikana olen paljon vähemmän ruudun äärellä. Mutta veikataan aihetta:

-Porno (vihje voisi viitata siihen)
-Suomalaisten julkkisten yöelämä
-Viuhahtelut Kouvolan keskustassa
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kiitoksia arvailuista - väärin meni kaikilla!

Arvailu loppui nyt, ja on aika paljastaa huomenna(?) alkavan uuden visan aihe.

Ainakin seuraavissa veikkauksissa oli pieni ripaus oikeellisuutta:
Turku, paikka, jossa kaikki haluaisivat asua (Annuli), Missit ja perintöprinsessat -kisa (Nikke), Mikko Alatalo (PV), antikatolilaisuutta reformaation ajan Englannissa (Gren) ja Viuhahtelut Kouvolan keskustassa (Miguel) - mutta ei kuitenkaan riittävästi palkitsemista varten.

Mutta annoittepahan hyviä uusia ideoita, joista Sistis näyttänee jo yhden visailun ammentaneenkin.

Seuraavat viikot kisaillaan kuitenkin Kriminaali- ja mielipuolivisan merkeissä. Aihe on omasta mielestäni erittäin mielenkiintoinen - valitettavasti vain hyvinkin hyödytön. Esimerkiksi Iivana Julman käyttämistä kidutusmenetelmistä saa vain harvoin aikaiseksi small-talkia... Ihmiskunnan luonteen tuntien, voitte myöskin arvata, ettei kysymyksiä ollut kovinkaan vaikea keksiä. Ammennettavaa riittää.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Re: Kiitoksia arvailuista - väärin meni kaikilla!

Viestin lähetti Everton
Mutta annoittepahan hyviä uusia ideoita, joista Sistis näyttänee jo yhden visailun ammentaneenkin.

Yhteensattuma. Idea tuli minulle aivan omasta päästäni. Mutta näemmä muillakin samansuuntaisia ajatuksia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös