Monopoly: Vaasan Sport edition, eli 08-09 virallinen haihatteluketju

  • 89 527
  • 360

Fordél

Jäsen

Tuo nyt ei yllättänyt ketään. Varmasti paluu Vaasaan on jossain vaiheessa mahdollista, mutta vielä menee vuosia ennen kuin se tapahtuu.

Jos Sport tänään tippuu, ei sen houkuttelevuus pelaajamarkkinoilla ainakaan kasva mitä tulee pelilliseen puoleen. Sportin onneksi raha ja mahdollinnen liigapaikka ovat vielä sellaisia kriteereitä, joilla pelaajia saa vielä houkuteltua. Kuitenkin kolauksen tuo liigatavoite saa jos Sport ottaa kuokkaan.
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Juhlat Porissa sitten

Pistetään nyt kuitenkin vähän annos nostradamusta vuoden päähän:

Liigakarsintaa (7. ottelu)

Ässät-Sport 2-3
126 min KIVINIEMI Jani (KIVIMÄKI, TALAS)
 

zztop

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kaikesta huolimatta kevät on vienyt joukkuetta eteenpäin ja liian pettynyt ei pidä olla vaikka tavoitteet eivät täysin toteutuneetkaan. Mikäli ensi kaudella meinataan menestyä joukkuetta pitää uudistaa muutamilta. Kuten aiemmin joku on todennut ulkkari osalta ainoastaan Besch ja Macneil varauksin saavat puhtaat paperit. Saa nähdä minkälaisia löytöjä muille paikoille sattuu ja toki kuinka paljon selkeitä kotimaisia vahvistuksia löytyy. Kärpistä nostaisin esille puutteistaan huolimatta Antti Ylösen joka pärjää koostaan huolimatta liigassa yllättävän hyvin. Pakkiosasto on mielestäni suurin mielenkiinnon kohde Sportin tulevia koitoksia ajatellen kuten myös maalivahtiosasto.
 

Fordél

Jäsen
Maalivahtiosasto pitäisi tosiaan laittaa uusiksi ja mielellään totaalisen uusiksi. Rossi takaisin kakkoseksi (jos kiinnostaa tulla) ja sitten joku kova nimi ykköseksi luokkaa Suomalainen, kotimainen paluumuuttaja luokkaa Karjalainen tai sitten Tamin kontakteilla joku ulkomainen veska. Joka tapauksessa tähän osa-alueeseen pitää panostaa ja paljon. Tällä kaudella panostukset maalivahtiosastolle olivat riittämättömät ja se oli tämän kauden yksi opetuksista.

Miten muuten on Sportin maalivahtivalmennuksen laita? Onko se osasto kuosissa?
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Pistetään nyt kuitenkin vähän annos nostradamusta vuoden päähän:

Liigakarsintaa (7. ottelu)

Ässät-Sport 2-3
126 min KIVINIEMI Jani (KIVIMÄKI, TALAS)
Meinaatko oikeasti että Sportti häviäisi jonkun ottelun ensi kaudella? Ei kai tuo sarja seitsemästä voitosta poikki mene...
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Jos Sport tänään tippuu, ei sen houkuttelevuus pelaajamarkkinoilla ainakaan kasva mitä tulee pelilliseen puoleen. Sportin onneksi raha ja mahdollinnen liigapaikka ovat vielä sellaisia kriteereitä, joilla pelaajia saa vielä houkuteltua. Kuitenkin kolauksen tuo liigatavoite saa jos Sport ottaa kuokkaan.

Vitut.

Sport on houkutellut ennenkin pelaajansa tänne rahalla. Niin nytkin. Raha määrää. Ei me olla koskaan mitään voitettu. Pelaajat varmasti arvostavat myös olosuhteita, jotka ovat kunnossa. Samoin kannattajia, joita on määrällisesti eniten Mestiksessä.

Nuoret, nimettömät ja nopeasti liigaan pyrkivät pelaajat eivät ole ennenkään olleet Sportin hankintalistalla. Menkööt edelleen muualle. Tänne halutaan mielenkiintoisia nimiä ja ne maksaa. Niitä saa rahalla.

Härkösen Marko on maalivahti koutsimme. Tuskin se mitään osaa.

Jos Väre tyytyy pieneen palkkapussiin, ottaisin hänet mielellään kakkoseksi. Tuo kasvu paskasta hyväksi molariksi oli Eerolta hieno temppu. Se pitäisi palkita. Tamminen vain taisi jossain sanoa, että molaribudjetista ykköskassari vie 85%. Riittääkö Eero-boylle?
 
Maalivahtiosastoon ehdottomasti vahvistusta. Eero voi riittää runkosarjassa, mutta pudotuspeleihin ja varsinkaan karsintoihin en hänen johdollaan lähtisi. Kuten jo aikaisemmin mainittu, kaveri ehtii lähes joka kiekon eteen, mutta kun ne ei tartu. Repesin perjantain pelissä, kun yritti nostaa vihellyksen jälkeen kiekkoa hanskallaan, niin silloinkin kiekko putosi.

Jos Eero suostuu jäämään kakkoseksi niin hyvä, mutta edelleen odotan, että Suomalaisen kuva on Pohjalaisen sivuilla.

Ulkomaalaisista kaikki muut ulos paitsi Macneil. Guimond... no kyy sää tiedät. Besch hyvä, mutta samalla rahalla saa vähintään yhtä hyvän suomalaisen. Cabanasta samat sanat. Robson PAHA pettymys. Paransi kauden edetessä, mutta ei vahvistus.

Pari pakkia, joille voidaan sanoa kiitos ja hei. Leppiniemi (jos ei mahdu tänä vuonna niin miten ensi kaudella), Hallbäck (vauhti ei riitä) ja Törnvall (hyvä mutta Talas omana saakoon sen paikan).

Mietitään hyökkääjiä paremmalla aikaa.

Mutta sen verran, että rahoja voisi ohjata suuntiin maalivahti+centteri+laituri+pakki. Jokaisia siis yksi laatuaan.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ulkomaalaisista kaikki muut ulos paitsi Macneil. Guimond... no kyy sää tiedät. Besch hyvä, mutta samalla rahalla saa vähintään yhtä hyvän suomalaisen. Cabanasta samat sanat. Robson PAHA pettymys. Paransi kauden edetessä, mutta ei vahvistus.

Noin varmasti siksikin, että jos tähtäimet ovat liigakarsinnoissa, niin niissä pitänee pärjätä kolmella ulkolaisella. Peliä ei voi siis rakentaa täysin vahvistusten varaan. Vaikka niillä voisikin mennä karsintoihin asti, niin siinä vaiheessa pakkaa ei voisi enää sekoittaa täydellisesti.
 

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Miltä kuulostavat pelaajat nimeltä Jere Myllyniemi ja Mikko Pukka? Molemmat siis saaneet lähteä Luleåsta. Myllyniemi on liigatason maalivahti mutta ei ole koskaan vaakiinuttanut paikaansa liigassa. Uutta nostetta uralle? Varmasti hyvä maalivahti Mestikseen, tai sitten siitä tulis Kaltiainen kakkonen.

Pukka on hyvä omanpäänpuolustaja, mutta en usko hänen saavan kummoistakaan roolia liigassa, jossei sitten Tapparassa.. Tuli vaan mieleen, jatkakaa http://eliteprospects.com/player.php?player=7593
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Maalivahtiosasto ja pakkikalusto tarvinnee sen suurimman remontin, joten mielenkiinto sillä rintamalla kasvaa.

Immonen ja Savolainen saisi minun mielestäni jatkaa. Savolainen on ollut myönteinen yllätys ja on nimenomaan sellainen rauhaa alakertaan tuova peruspakki, jolla on myös peliälyä. Immonen saattaa kelvata liigaankin..

Jaatinen-Laitinen-Koivisto. Koko remmi saisi jatkaa. Tällaiset toimivat ketjukokonaisuudet ei ole niin helppoja kasata/löytää ja kun sellainen on löydetty niin pitäisi siitä pitää lujaa kiinni. Nuoret Kiviniemi, Kivimäki ja Hakomäki + Talas pitäisi kaikki saada sopparille ja luvata sitä peliaikaa. Ere, Pate ja Velli ovat mennen talven lumia jo. Nuorissa on se toivo vaikka kuinka oltaisiin tärkeää kautta pelaamassa.

Oliko Fordel vai Everton, joka täällä puhui liigan ulkomaalaissäännön tyhjäävän markkinat kotimaisista pelaajista mitä Mestikseen tulee. Näyttää olevan täysin oikea arvio, jota en itse huomioinut mitenkää ennenkuin nyt, kun se näyttää merkkejä. Voi hyvinkin olla että aika moni mestisseura joutuu katselemaan jopa suomi-sarjasta täydennyksiä. Liigankin puolella Ässät kokoaa tällä hetkellä lähemmäs Mestis-tason joukkuetta, kun imua ei vissiin oikein ole. Samalla osa kotimaisista pelaajista valitsee edelleenkin Euroopan rahakentät niiden tasosta viis.

Oikeastaan mielenkiintoinen tilanne joka avaa uusia mahdollisuuksiakin jos se osataan sellaisena nähdä.
 

mendieta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
Ere, Pate ja Velli ovat mennen talven lumia jo.

Ere sivusi piste-ennätystään (55) tällä kaudella. On edelleen sarjan parhaita hyökkääjiä. Ainoa iso miinus tulee noista jatkuvista idioottijäähyistä. Pelaa liikaa tunteella.

Ja kyllä se Pate oli taas ratkaisuhetkillä ainoa, joka pystyi jotain luomaan. Viimeksi eilen.
 

Fordél

Jäsen
Oliko Fordel vai Everton, joka täällä puhui liigan ulkomaalaissäännön tyhjäävän markkinat kotimaisista pelaajista mitä Mestikseen tulee. Näyttää olevan täysin oikea arvio, jota en itse huomioinut mitenkää ennenkuin nyt, kun se näyttää merkkejä. Voi hyvinkin olla että aika moni mestisseura joutuu katselemaan jopa suomi-sarjasta täydennyksiä.

Tämähän on ollut yleisessä tiedossa jo jonkin aikaa, että suomalaisten ja keskinkertaistenkin sellaisten pelaajien kysyntä vain nousee. Näin ollen nämä luomalat yms. ovat ensi kaudella yllättävänkin haluttuja pelaajia kun ulkkareita ei saa olla kuin se kolme. Lisäksi kun tv-sopparista tulee liigaseuroille lisää pätäkkää millä mällätä niin Mestisseurojen tilanne ei todellakaan näytä valoisalta mitä tulee pelaajapolitiikkaan. Toisaalta eihän peli ole menetetty vaan nyt pitää vaan tehdä lisää töitä. Valmiita kaartisia yms. ei liigasta ole juurikaan saatavissa, mutta toisaalta onhan Mestiksessäkin paljon liigan ja Mestiksen välimaastoon sijoittuvia pelaajia, Suomi-sarjasta voidaan löytää uusia erkinjuntteja ja ulkomailta bakereita ja nistaksia.

Sportin tuntien niin se ei paljoa Suomi-sarjaan katsele vaan se jää muiden Mestisseurojen tehtäväksi. Näin ollen kun kotimaisiakaan laadukkaita pelaajia ei ole niin hirveästi tarjolla (esim. pakkimarkkinat taitavat olla täysin tyhjät) niin täytyy siirtää katseet ulkomaille. Ulkkareiden kohdalla Sportin on kyllä onnistuttavat paljon kovemmalla prosentilla kuin tällä kaudella. Sieltä pitää hankkia selkeitä ykköskentän miehiä, joista hyökkääjät nakuttavat yli piste per peli tahdilla ja se ykköspakkikin lähes piste per peli tahdilla. Tähän päälle sitten noita Pukka-tyylisiä pelaajia, jotka ovat kenties tekemässä paluuta ulkomailta ja haluavat uutta nostetta uralleen sekä toimivimmat osat Sportin nyky rosterista niin uskon, että Sportilla on todella kilpailukykyinen joukkue.

Hienoa kuulla, että Tamminen ymmärtää panostaa ensi kaudeksi maalivahtiin. Toivottavasti muistaa kuitenkin, että sen kakkosveskankin pitää olla sen tason kaveri, että vaikka finaaleissa kaverin voi heittää suht huoletta luukulle jos tarve on. Yhden kortin varaan ei tätäkään kannata laittaa vaikka selvä ykkönen pitää hankkia.

Ja tosiaan en tiedä Härkösen valmentajaosaamisesta, mutta kyllähän tuohonkin osa-alueeseen kannattaa satsata kun kerran rahaa on. Ei vaadi kuitenkaan kovin kummoisia panostuksia ja kuitenkin kyseessä on yli puolet joukkueen menestyksen aivaimista. Tästä hyvänä esimerkkinä on KooKoo, jossa on kaksi ammattitaitoista maalivahtivalmentajaa ja tulokset on nähty. Oresta on kehittynyt Suomi-sarjan hyvästä veskasta Mestiksen kärkiveska ja Härmä taas esittää nuoresta iästä huolimatta todella vakuuttavia otteita ja ensi kaudella kutsuu liiga.
 
Jämsä on edelleen hyvä ja tehokas. Silti en rakentaisi laituripakkaa hänen varaansa. Ts pudotus 2-kenttään ja ykköseen uutta verta.

Myllyniemi on mielenkiintoinen nimi myöskin. Samoin tuli mieleen Strömberg, mikä hänen tilanteensa on?

Entä onko mahdollisuuksia saada Jussi Heikkinen takaisin? Siinä olisi kova vahvistus takalinjoille.

Westerbackin varaan en laskisi aivan älyttömästi. Vaikka ylivoimassa on melko "Raipe varustettuna laukauksella", niin loukkaantumisherkkyys on aika suuri.

Edit. Niin ja vaikka Jämsä jatkaa, niin kapteenin nauhan saisi antaa jollekin muulle. Välillä vastuunotolla kantaa joukkuetta mutta melko usein tulee tämä napina/jälkipeli ja joskus jopa sukeltelu.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Oliko Fordel vai Everton, joka täällä puhui liigan ulkomaalaissäännön tyhjäävän markkinat kotimaisista pelaajista mitä Mestikseen tulee.

Lisäksi jos tuo A-nuorten liigan perseily tulee menemään läpi, niin markkinoilla ei ole kokeneiden kaverien lisäksi 86-syntyneitäkään. Varmasti yksi syy tuohon epäloogiseen (miten juniorien taso nousee, jos ratkaisupelaajat sarjassa ovat 23-vuotiaita liigajyriä?) ratkaisuun on juuri Mestis-seurojen kyykyttäminen. Ei haluta antaa kilpailijoille laadukkaita pelinappuloita, vaan pidetään ennemmin omissa reserveissä. Tai sitten olen vaan vainoharhainen.
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Lisäksi jos tuo A-nuorten liigan perseily tulee menemään läpi, niin markkinoilla ei ole kokeneiden kaverien lisäksi 86-syntyneitäkään. Varmasti yksi syy tuohon epäloogiseen (miten juniorien taso nousee, jos ratkaisupelaajat sarjassa ovat 23-vuotiaita liigajyriä?) ratkaisuun on juuri Mestis-seurojen kyykyttäminen. Ei haluta antaa kilpailijoille laadukkaita pelinappuloita, vaan pidetään ennemmin omissa reserveissä. Tai sitten olen vaan vainoharhainen.

Kyllähän tuo a-junnujen sarjasysteemi on taas kerran liigaseurojen läpiajama paska-systeemi jolla halutaan vain ja ainoastaan suojella omaa persettä. Sinänsä en Sportin osalta osa systeemistä niin huolissani kun lahjakkaita yksilöitä on viime vuosina tullut hyvin edustuksen rinkiin mukaan. Nyt pitää vain olla aikaisemmin hereillä näiden lahjakkuuksien kanssa etteivät karkaa muualle.

70% joukkueesta on kasassa kahden viikon sisään. 80% joukkueesta huhtikuun aikana. Loput sitten 1.8 tai ennen siirtorajaa.

Lähtökohtahan on se, että loppukauden suurin osa joukkueesta pelasi ihan hyvin. Muutama rajatapaus tuossa tällä hetkellä on joita ei välttämättä kannata pitää mukana. Siitä pitää lähteä että Cabana ja Besch ei meillä ensi kaudella pelaa.
 

Wanhajalka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Isot Totovoitot, Gracefull Swamp
Miltä kuulostavat pelaajat nimeltä Jere Myllyniemi ja Mikko Pukka? Molemmat siis saaneet lähteä Luleåsta. Myllyniemi on liigatason maalivahti mutta ei ole koskaan vaakiinuttanut paikaansa liigassa. Uutta nostetta uralle? Varmasti hyvä maalivahti Mestikseen, tai sitten siitä tulis Kaltiainen kakkonen.

Pukka on hyvä omanpäänpuolustaja, mutta en usko hänen saavan kummoistakaan roolia liigassa, jossei sitten Tapparassa.. Tuli vaan mieleen, jatkakaa http://eliteprospects.com/player.php?player=7593

Miten voi olla liigatason maalivahti, muttei ole vakiinnuttanut paikkaansa? Näyttöpaikkoja on kyllä tarpeeksi ollut. Eli paukut eivät vain riitä liigaan, kuin ehkä kakkosmolariksi.
 

667677

Jäsen
Teemu Kuusisto teki jatkosopparin Furusetin kanssa

Olin toivonut Teemua ykköskenttään maalintekijäksi mutta Sport ei sitten kiinnostanut vaan hän jää Norjaan. Pete Suonpää ei ole tietääkseni tehnyt jatkoapahvia mutta saisi jäädä Norjaan. Ei ole vaikeeta valita kumman ottaisi Sporaan...


Furuset Ishockey kan glede dere alle metiind at vår kjære Teemu Kuusisto er klar for 2 nye år i Furuset drakt. Det er få som har gitt oss så mange fantastiske stunder som Teemu har gjort og med hans kvaliteter lover det godt for videre spill i Get-Ligaen. Vi takker Teemu for at han fortsatt elsker Furuset og at han satser videre med de riktige fargene. Takk til Sara også :-) (Lähde: Furusetin kotisivut)
 

Isaskar

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pukka on hyvä omanpäänpuolustaja, mutta en usko hänen saavan kummoistakaan roolia liigassa, jossei sitten Tapparassa.. Tuli vaan mieleen, jatkakaa http://eliteprospects.com/player.php?player=7593

Tuosta hyvyydestä voidaan olla montaa mieltä. Voi selata vaikka vanhoja Pukasta avattuja ketjuja, niin huomaa että todellinen sylkykuppi on ollut oikeastaan koko liigauransa ajan. Kouvolassa pelasi onnistuneen kauden hyökkäävänä pakkina, mutta ei ole pystynyt nousemaan siihen rooliin kovemmalla tasolla. Ehkä tuossa mollaamisessa on menty liiankin pitkälle ja ei kai Pukka nyt ihan huono vaihoehto olisi.
 

Rocco

Jäsen
Tämän kauden joukkueesta sopparit saatava seuraaville nimille heti:

Juha Koivisto
Miro Laitinen
Antti Jaatinen
Jussi Savolainen
Tuomas Immonen
Ian MacNeil
Markus Jämsä
Vesa Myllyaho
Markus Talas
Samuli Kivimäki
Jani Kiviniemi
Kim Nabb
Jussi Pernaa

Koivisto-Laitinen-Jaatinen... Tuskin tarvitsee selitellä miksi. Ylivoimaisesti tasapainoisin ketju mitä Sportissa loppukaudella oli. Koivisto ja Laitinen olivat vielä erinomaisia alivoimapelaajia.

Savolainen ja Immonen olivat luottopakkeja tässä jengissä. Savolainen kookas ja hyvä oman pään pakki, rightin pelaaja, liigakokemusta. Vaikea ohitettava, ja pystyy kiekollisena hyviin helppoihin ratkaisuihin. Immonen oli Sportin pakeista kiekollisesti paras. Hieman pelkäsin että pärjääkö omassa päässä, mutta olikin paljon fyysisempi kuin oletin. Liikkeestä se ei kyllä ollut kiinni missään vaiheessa. Pernaa ilman muuta saa jatkaa, liigatason pakki muutenkin, ja paransi peliään tärkeissä peleissä. Liike on pakiksi aivan uskomaton. Ensin ylimpänä miehenä rakentamassa peliä ja ehtii takaisin omaan päähän puolustamaan. Melkein ehtii tekemään maskia omaan viivalaukaukseensa.

MacNeil petti pudotuspeleissä, mutta silti kaveri on sellainen kuka pystyy paljon parempaan. Sopimushan ensi kaudelle jo onkin. Jämsä on edelleen laadukas pelimies, mutta hieman MacNeilin tavoin hieman keitti yli jossakin vaiheessa peliä. Jämsälläkin sopimus on ensi kaudeksi. Myllyaho oli koko kauden puolikuntoinen, mutta terveenä ollessaan mies on erittäin luotettava. Nytkin pienessä roolissa nelosketjussa, mutta sielläkin mies paikallaan.

Talas, Kiviniemi ja Kivimäki ovat sitten niitä tämän joukkueen tulevaisuuden nimiä. Heidät jos nyt päästää pois niin ei varmaan menisi paria kautta pidempään niin jossakin muualla pelaisivat liigaringissä.

Nabb pelasi vihdoin läpimurtokauden. Toivoisin ilman muuta että jatkaisi täällä, mutta pahaa pelkään että Liigajoukkueet hänet vie.

Sitten kategoriaan "ehkä sopimus:"

Eero Väre
Mikael Hallbäck
Sami Kautto
Timo Pahkala
Henry Hietaharju
Paul Cabana
Patrik Westerback
Juho-Tuomas Appel

Väre pelasi loppukaudella loistavaa kiekkoa. Se, että uskaltaako häneen luottaa ykkösmaalivahtina on hieman vielä kyseenalainen meikäläiselle, mutta mieluusti pitäisin joukkueessa.

Hallbäck-Kautto pakkipari oli hyvä kolmosparina. Kautto oli Tamin tultua remmiin aivan kuutamolla kun rooli pieneni kertaheitolla, mutta paransi taas loppukautta kohden. Riittävän v-mäinen vastustajalle, ja pärjää hyvän asenteen takia. Hallbäck on luottomies, mutta hieman alkaa jo paikoitellen liikkeen vajavaisuus näkyä. Sijoittuu silti oikein, ja tekee todella paljon hyviä asioita jäällä. Näkisin kaksikon kyllä ihan hyvillä mielin ensi kaudellakin täällä, ja Hallbäckillä sopimus onkin.

Pahkalan tilanne on aika heikko. Pelimiehenä Sportin näköinen, mutta saako oikein luottoa? Jos huhut pitää paikkaansa, että viime kauden jälkeen olisi päässyt liigaan testeille, voi olla vaikea pitää täällä jos sama tarjous tulee tänäkin vuonna. On siinä vaiheessa uraa että pitää pian lähteä kokeilemaan liigaan jos meinaa sinne joskus päästä.

Hietaharju on siitä heikoilla, että hänellä ei ole heittää pöytään oikein mitään erikoista. Tasaisen paksu suorittaja oikeastaan kaikilla osa-alueilla, joten ellei oikeasti tarvetta ole, vaikea löytää sopivaa roolia. Toki oman kaupungin pojan täällä pitäisin.

Cabana oli pudotuspeleissä aivan eri mies kuin runkosarjassa. Tämän takia pitäisin joukkueessa. Se vain että hänellä meni muutamassa tilanteessa yli, kuten 4. pelin loppuhetkillä, ei ole hyvä merkki. Toki kanadalaisella asenteella tällaisiakin tulee. Hyvä maalintekijä, ja niitä tarvitaan.

Patrik Westerback on edelleen ylivoimalla sarjan yksi parhaista pelintekijöistä. Huolestuttaa vain miehen törkeän pitkä sairaslista. Pystyy edelleen pelaamaan hyvää kiekollista peliä vaikka liike onkin hieman vaillinaista. Tuollaisella pelinlukutaidolla varustettua pelaajaa ei voi vaan päästää pois, ainakaan nyt kun pää pysyy hyvin kylmänä. Appel oli pudotuspeleissä kuin haamu entisestään. Ilmeisesti vaan ei taituri pärjää kovissa peleissä.. Huhut kertovat että sopimus olisi jo liigaan?

Ei sopimusta:

Nicolas Besch
Filip Riska
Jocelyn Guimond
Iikka Törnvall
Kristian Hjerpe
Risto Leppiniemi

Besch olisi taitojen puolesta ihan kelvollinen mies ensi kaudeksikin, mutta taitaa kaverin palkkapussi olla aika iso. Lisäksi kun ensi kaudelle ei kannata kolmea ulkomaalaista enempää ottaa, koska karsinnoissa mennään liigan rajoituksien mukaan, Besch lienee helpoimmin poistettavissa. Lisäksi mies pääsee antamaan lisänäyttöjä MM-kisoissa, niin joku muu seura varmasti hänet poimii.

Riskalla on sopimus ensi kaudelle JYP:iin. Ilman sitä miehelle pitäisi nimi saada ehdottomasti.

Guimond oli hyvä kirittämään Värettä, that´s it. Ensi kaudelle ei käyttöä, kun pitää tuota ulkomaalaiskiintiötäkin katsella. Höylä takaisin kakkoseksi!

Törnvall oli ihan OK niissä peleissä mitä pelasi, mutta loppukaudella oli puolitehoinen pitkän loukkaantumisen jälkeen. Se, että Nabb pelasi pakkina 5. pelissä hänen edellään kertoo aika paljon. Hyökkäyspäässä annettavaa hyvin vähän, omassa päässä sitten parempi.

Kiku taitaa heittää hokkarit naulaan. En usko että Tamin alaisuudessa pystyy pelaamaan.

Leppiniemi otti paljon takapakkia viime kaudella. Liike on ihan ok, mutta kiekot ei pysy lavassa, syötöt karkailee, mies ei pysy kiinni omassa päässä...
 

Fordél

Jäsen
Tuosta hyvyydestä voidaan olla montaa mieltä. Voi selata vaikka vanhoja Pukasta avattuja ketjuja, niin huomaa että todellinen sylkykuppi on ollut oikeastaan koko liigauransa ajan. Kouvolassa pelasi onnistuneen kauden hyökkäävänä pakkina, mutta ei ole pystynyt nousemaan siihen rooliin kovemmalla tasolla. Ehkä tuossa mollaamisessa on menty liiankin pitkälle ja ei kai Pukka nyt ihan huono vaihoehto olisi.

En tiedä sitten oliko Pukalla liigassa vähän vääränlainen rooli vai eikö sitten osannut vain hyödyntää omia vahvuuksiaan, mutta melkoiseksi sylkykupiksi joutui. Jokatapauksessa ei Pukkaa kannata mihinkään varmistelevampaan rooliin asettaa vaan selkeästi hyökkääväksi pakiksi varustettuna yv-vastuulla. Toki Mestiksessä menee varmasti vähän molemmat roolit ja KooKoossakin onnistui kun sai pelata yhdessä toisen hyökkäävän puolustajan eli Mälkiän kanssa. Joka tapauksessa voisi hyvinkin mennä Sportin kakkospakkiparissa.
 

Hartiapankki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport ja kaikkinainen urheilu vaasalaisittain
Vuorisalohan teki jo ajat sitten jatkosopimuksen TuToon, Virpiö saanee meneillään olevan kauden näytöillä paikan liigasta ja Forsell nyt tuskin enää minnekään lähtee, ainakaan toiseen Mestis-seuraan.

Sinänsä sopii ketjun aiheeseen, tämä haihattelu jostakin TuTon ykköskentästä nimittäin.
 

fågel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa
Ensi kaudelle tulee 90% varmasti kolmen ulkomaalaispelaajan kiintiö Liigaan ja sitä on Sportin viimeistään karsinnoissa noudatettava. Joten byebye Besch ja Cabana. Kovempia ulkomaalaisia tilalle kiitos. Noista kahdesta Besch oli välillä aika varma mutta niitä hasardisyöttöjä omassa päässä... Ei kiitos. Cabana taas ei saanut mitään muuta aikaiseksi kuin pari maalia suunnilleen tyhjään maaliin. OK, haki ihan hyvin paikkoja mutta kyllä hän niitä tuhlasikin.

Helpompi aloittaa niistä joiden kanssa ei sopimusta:

Hjerpe
Besch
Cabana
Guimond
Robson
Myllyaho

Sitten sellaisia ehkä sopimus:

Kautto
Pahkala
Hietaharju
W
Törnvall
Pernaa

Pernaan tilanne on hankala koska kaveria ei kiinnosta pelata ja turhaa sellaisia on väkisin pitää mukana

Muut jengistä saa jatkaa, mukaan lukien Talas, Kivimäki, Kiviniemi ja Hakomäki, Myös Aallon signaisin jotenkin Vaasaan. Pääasia on se että noista liian heikkotasoisista ulkomaalaisista päästään heti eroon. Varsinkin tuo saatanan Robson joka on ainakin allekirjoittanutta vituttanut koko kauden kun syö omien junioreiden peliaikaa eikä saa mitään aikaiseksi.

Maalivahdin kanssa saadaan taistella oikein kunnola. Väre pelasi hienon loppukauden ja ansaitsee ehdottomasti kakkosveskarin paikan. Ykkönen sitten muualta, mieluiten Jaakko Suomalainen. Ykkös-sentteri on ensi kaudella avain asemassa kun karsijan paikasta taistellaan. Patesta siihen ei ole, eikä ole myöskään Ianista jos taso on tuo mitä tällä kaudella nähtiin.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös