Monikulttuurisuus – rikkaus vai vitsaus?

  • 3 113 592
  • 24 186

ketjuruletti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tää vanha argumentti "onhan Suomestakin muutettu ulkomaille." Kertokaa minulle monessako maassa suomalaisia maahanmuuttajia hyysätään samaan tyyliin kuin me täällä Suomessa teemme kunniakansalaisille? Edes Ruotsissa ei saada saman tason palvelua kuin me kustannamme mamuille.
 

Judge Dredd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Paljon lueskellut tätä ketjua ja miettinyt kannattaakohan tähän kirjoittaa. Annetaan nyt mennä kuitenkin.

Maahanmuutto aiheuttaa sekä hyvää, että huonoa. Siinäpä pääpointti. Natsimaailmassa tai sateenkaarilandiassa elävät ovat typeriä. Ei järkevästi ajattelevat. Siksi nykyinen kontrolloitu maahanmuuttopolitiikka on oikea tie. 100 000 maahanmuuttajaa vuodessa on täysin absurdi ajatus. Samoin kun rajat kiinni tyyppinen idiotismi.

Suurin osahan kyllä onkin näitä ns. maahanmuutto(järkevästi) ajattelevia.
 

koukku

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ja Kirjoittelijalle: olen "tutustunut" somaleihin enkä pidä heistä. Kaikkialla missä heitä näkee niin ne "hengailee" vaan. Hienot vaatteet, viimeisen päälle älypuhelimet, kakaroita laumoittain uusissa ja kalliissa vaatteissa. Ei mitään käyttöä näille. Säästyisi helvetisti rahaa jos siitä porukasta päästäisiin eroon.

Itse tunnen henkilökohtaisesti kaksi somalia (tai toinen oli vain hyvänpäiväntuttu yhdessä kesätyöpaikassa viisi vuotta sitten) ja ainakin heidän kohdalla kotoutuminen on onnistunut oikein hyvin, eikä minkäänlaista sossun rahojen "väärinkäyttöä" ole ollut havaittavissa. Varsinkin nykyinen työkaverini, jonka kanssa tulee vietettyä aikaa myös työn ulkopuolella, joutuu laskemaan pennosia ihan samalla tavoin kuin me taviksetkin, kaverilla kun on vielä perhettäkin elätettävänä. Toimeen tulevat, mutta ei mitenkään leveästi elellä tai hienoilla laitteilla pröystäillä. Puhettakin on joskus asiasta ollut, ja hän totesi, että opiskeluaikana Kelan tuet olivat itse asiassa melko hyvät, silloin pärjäsi rahallisesti melkein yhtä hyvin kuin nyt työssä ollessa, kun vuokraan yms. ei enää saa apuja. Siis samat tuet oli heillä myös opiskeluaikana kuin muilla lapsiperheillä, ei mitään ekstraa silloinkaan.
 

matti&teppo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Niin, siis mun mielestäni kuka tahansa saa ostaa asunnon ihan mistä tahansa. Jos vaan perse kestää. Eikä väliä tuleeko sitten mistä suunnasta maailmaa tahansa. Kyse on vain ja ainoastaan siitä kuka lystin maksaa. Ja mitä tulee ruokaan, niin ikävä kyllä tykkään hyvästä ruoasta, vaatekaupat kiittävät siitä, uutta ostetaan kun vanhat eivät mahdu enää päälle. Kannatan siis työperäistä maahanmuuttoa. Ihan yhtälailla kun kannustan täällä olevia nuoria lähtemään hakemaan työn perässä kokemuksia muualta, joko Euroopasta tai pidemmältä.

Mitä vastustan on verorahoilla hengailua. Ihan yhtä lailla voisin kysyä, mitä jos joku ei halua naapurustoonsa ihan supisuomalaisia sossurahoilla hengailevia sekakäyttäjiä. Olenko myös silloin rasisti?

Pitäkää kapitalistimulkkuna, mutta olen vaan sitä mieltä, että jos joku maksaa asunnostaan melkoisia summia, niin mielestäni hänellä on oikeus kritisoida sitä, että jollekin kustannetaan sama verovaroin. Asunnon arvoon kun vaikuttaa melkoisesti sijainti, sama kämppä Kruunuhaassa on huomattavasti kalliimpi kuin Jakomäessä. Ja kuten sanoin, avustuksilla elävien pitäisi elää sen halvimman mukaan. Siksi heitä ei tulisi suinkaan sijoittaa Helsingin kantakaupunkiin. Ja tuo pätee siis kaikkiin ihonväreihin, jos sinne haluaa muuttaa niin sitten vaan pankkiin lainaa hakemaan.

Tässä on mennyt aika monella nyt puurot ja vellit sekaisin. Työperäinen maahanmuutto on hieno juttu, mutta humamujen lukumäärän yltiöpäinen lisääminen ei. Täällä moneen otteeseen mainittu 1500 humamua kustantaa siis 18 miljoonaa. Ja tuossa luvussa ei siis ole kaikki kustannukset mukana, se oli kyllä kerrottu tutkimuksessa mutta tuon tutkimuksen tänne linkannut ei sitä jostain syystä maininnut. 90000 humamua on 60 kertainen määrä, tekee siis miljardin. Itsehän sijoittaisin tuon miljardin ennemmin sinne lähtömaahan jotta sikäläisiä oloja parannettaisiin siten ettei pakottavaa tarvetta lähteä edes olisi. Tuo malli missä tänne tuodaan entistä enemmän ja enemmän humamuja ei paranna alkuperäistä ongelmaa.

Jos tiessä on 5 metriä syvä kuoppa, niin kumman teet, laitat vaan entistä enemmän jengiä kävelemään kuoppaan ja korjaat syntyneet murtumat vai yritätkö peittää sen kuopan? Mun mielestäni kuoppa kannattaisi peittää.

Edit: ja lisätään nyt vielä se, että tuo 1500 mamua vuodessa ei todellakaan tätä maata kaada. Kustannuksia tulee eikä asiaa edes voi millään huoltosuhteilla perustella. Mutta sitten on niin, ollaan vaikka ilman linnanjuhlia. Mutta tuon lukeman yltiöpäisessä kasvattamisessa ei ole mitään järkeä, ne rahat kannattaa ennemmin sijoittaa lähtömaan olojen parantamiseen. Ja lähtömaan olojen parantamisella en todellakaan tarkoita sitä, että paikalliselle heimopäällikölle viedään salkussa 100 miljoonaa ja todetaan vaan että "hoida hommat".
 
Viimeksi muokattu:

low prospect

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, support KooKoo & Jokerit
Teräase heilui oululaispizzeriassa – kaksi kiidätettiin sairaalaan - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Linkki Ilta-Sanomiin.

Natsi-Olli ei voi estää #unelmaa toteutumasta kotikaupungissaan. Etnofood-kulttuuri suorastaan väreilee suvaitsevaisuutta ja monikulttuuria Oulussa.

Se on sitä eksoottista värinää, joka teki Ruotsista niin mukavan maan. Kukaan jatkoajan mädättäjistä ei suostu vastaamaan kysymykseen siitä, kuinka nämä ongelmat aiotaan estää. 5v sitten sanottiin että Ruotsin ghetot ja mamupaska on urbaania legendaa.
 

low prospect

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, support KooKoo & Jokerit
Siksi nykyinen kontrolloitu maahanmuuttopolitiikka on oikea tie.

Eli olet valmis hyväksymään esim ghettoutumisen, radikalismin, hyväksyt Suomessa olevat isis-värvärit ja isiksen puolesta taistelemaan lähtevät?? Suomessa on terroristeja, ISIS on täällä.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Mielenkiintoinen tuo Helsingin suurmoskeijan hanke. Ilmeisesti rahat ovat tulossa Bahrainin suunnalta ja moni Suomen muslimijohtajista on ilmaissut huolensa siitä, että kyseessä olisi tuolloin salafistien moskeija. Myös suomalaisilla on syytä pieneen pohdintaan, sillä juuri salafisti-moskeijoista on lähtöisin suuri osa islamilaisesta ääriajattelusta.

Oikeastaan olisi mielestäni parempi, että Suomen valtio tai sitten kaupunki antaisi rahaa tähän rakennushankkeeseen. En pidä tuosta Bahrain-kuviosta yhtään.

Voi tosin olla, että moskeijoita rakennetaan joka tapauksessa useampia, kunhan rahoitus järjestyy, sillä Suomessakin nämä eri islamin suuntaukset näyttävät olevan riidassa keskenään. Kuinka pahasti, niin sitä on vaikea tietysti arvioida.

Linkkiä HS:n juttuun: Helsingin suurmoskeija ja sen arabirahoitus kiristävät muslimien välejä - Kaupunki - Helsingin Sanomat
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Persut on ovat lietsoneet näköjään jo muslimitkin vastustamaan moskeijan rakentamista. Eihän tuollaista uutisessa esiintynyttä ääri-ajattelua ole olemassaan. Paitsi Persuilla, jotka tuollaista valhetta levittelevät. Ei rauhan uskonto riitele kenenkään kanssa, eikä varsinkaan keskenään. #unelma.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
En jaksa lähteä tähän tilastorumbaan, kun maalaisjärkeäkin omaan.

TosiFanin vastaukset ovat samassa suhteessa kuin oikeassa elämässäkin näiden suvakeiden. Eli oikeasta ongelmista ei suostuta keskustelemaan ja asiat sivuutetaan vain kylmillä tokaisuilla. Jatkakoon hän valitsemalla linjallaan, kuten jatkaa varmasti Li Anderssonit ja kumppanit.

Olen valmis keskustelemaan maahanmuuton aiheuttamista ongelmista, mutta se on teidän maahanmuuttokriittisten kanssa aika usein mahdotonta, kuten tämä ketju osoittaa. Sinun tapaasi, maahanmuuttokriitikot usein maalailevat apoklyptisiä uhkakuvia islamisaatiosta ja kieltäytyvät muuttamasta mielipidettään, vaikka se faktoilla vääräksi osoitetaan. Nykyisen kehityksen jatkuessa riikinruotsalaiset eivät ole vähemmistö Ruotsissa, tilastot osoittavat tämän. Sinä kieltäydyt uskomasta tilastoihin, koska maalaisjärki...
 
Viimeksi muokattu:

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Ei mamu ole mikään kollektiivi mulle, tietyltä suunnalta tulevia voitaisiin kohdella oman maansa tai jonkun muun kuin Suomen maan lakien mukaan.

Jos Suomeen sopivasta osavaltiosta muuttanut jenkki murhaa täällä jonkun, ei ole sellaista vaihtoehtoa kuin piikki käsivarteen tai 50 vuoden vankeusrangaistus.
 

En yllättyisi, jos tapahtumalle ei löydy yhtään silminnäkijää. Prisman palvelupäällikkökään ei ollut kuullut tapahtumasta, vaikka jututti vartijoitakin. Pari vuotta sitten oli mm. tämmöinen juttu otsikoissa.

Ricky väitti nöyryyttäneensä rasistia Pasilassa: "Koko bussi taputti" - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Silloin jälkikäteen otsikko muutettiin muotoon "Ricky väitti nöyryyttäneensä... " Alkuperäisen "Ricky nöyryytti..." sijaan, koska kukaan bussikuski ei ollut kuullukaan tapahtumasta, eikä muutenkaan ketään silminnäkijää löytynyt tapahtumalle. Ainoa lähde tapahtumalle taisi olla tämän Rickyn oma kertomus.
 

Se on ihan saatanan vaarallista, jos tuolta kassan päädyn tasolta tönitään muksuja alas. Noi tasothan taitaa olla lähes metrin korkeudella? Sieltä kun lentää maahan vaikka pää edellä, niin voi tulla aika rumaa jälkeä. Mun mielestä tällaisessa tapauksessa ei voi puhua mistään "kumoon tönäämisestä", kuten tuossa uutisessa tehdään. Kumoon tönääminen olisi sitä, että tönätään maahan lapsi, joka on lattialla.
 

LaTe_Show

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Rockies: 1980-1981.
Passi ja pesäpallomaila... Siellä ne pojat toteuttaa Tinon unelmaa Natsi-Ollin kotikaupungissa:

Oulun Limingantullissa puhkesi joukkotappelu – ainakin yksi pahoinpidelty pesäpallomailalla | Oulu | Kaleva.fi

Linkki Kalevan uutiseen.

Kai tämäkin on joku persumyrkyn aiheuttama trauma, että ollaan onnistuttu lietsomaan suvaitsevaiset ja monikulttuuriset maahanmuuttajat toisiaan vastaan.

Pizzamyllyt... Poliisi paljastaa Oulun väkivaltaisuuksien taustat: pizzeriasuvuilla rajuja reviiririitoja
 
Mitkä kansalaisuudet ovat yliedustettuina pizzamyllyissä, mikä on suhdeluku kantasuomalaisiin? Tärkeä tieto jotta voidaan tehdä vähän maahanmuuttopolitiikkaa. Tietenkään kukkahattutätien ylikansoittamassa maassa, jossa maahanmuuttokriittisyydellä valtaan noussut puoluekin vain haluaa tänne lisää assalla notkujia, ei valtio halua tutkia asiaa vaikka kaiken maailman naistutkimukseen ja muinaiskirkkoslaavin tutkimukseen riittääkin paukkuja. Ja vaikka tutkittaisiin, jäisi tiedottaminen takuulla vähemmälle, koska Ylen ja Hesarin punavihreiden toimittajien salaliitto.
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Yksi mielenkiintoinen asia, joka nousee aina säännöllisesti esiin on se, että maahanmuuttomyönteiset väittävät, että kriittisten kanssa ei voi keskustella. Itse näen juuri toisin eli myönteiset eivät voi tai halua vastata niihin epämiellyttäviin kysymyksiin, joita aivan oikeutetusti esitetään. Jokainen neutraalisti ajatteleva näkee, että hallitsematon maahanmuutto luo suuria sosiaalisia ongelmia ja näin on tapahtunut kaikissa länsimaissa. Tällä maahanmuutolla ei ratkaista mitään ongelmia, vaan siirretään niitä vain muualle. Ennusteet Afrikan väestönlisäyksestä ovat karmivia, siellä ei ole mahdollisuus eikä edes tahtoa kehittää omaa infraansa eikä myöskään suvaitsevaisuutta, joten pitääkö esim. Euroopan ottaa seuraavan 10 vuoden aikana vaikka 500 miljoonaa maahanmuuttajaa Afrikasta, eikä se ole ainoa paikka, josta halutaan Eurooppaan. Tyhminkin tajuaa mitä ongelmia tämä tuo tullessaan.

Toiseksi edelleen ihmettelen sitä, että aina nousee esiin sana rasismi, jos joku on maahanmuuttokriittinen. Eihän se tarkoita mitenkään sitä, että henkilö olisi rasisti, kaikkea muuta. Itse näen Suomen mallin olevan järkevä ja menemme mielestäni nyt jo äärirajoilla siinä, mikä on meillä mahdollista hoitaa maahanmuuton kanssa. Jo nyt ongelmia on paljon ja ne vain tulevat lisääntymään, samoin erilaiset konfliktit, näitä ei 99% meistä kuitenkaan haluaisi. Itse maksan kohtuullisen paljon veroja ja ainakin näen niin, että minulla on oikeus päättää, mihin verorahojani käytetään. Ykkösenä tulee nuorisomme ja vanhuksemme, joista kummatkin ovat kärsineet erilaisista leikkauksista kohtuuttomasti. Etenkin vanhustenhoito on osin järkyttävän heikossa tilanteessa. En siis koe olevani rasisti, vaikka ajattelen ensin meidän vanhuksia ja tulevaisuuden veronmaksajia ja sitten kaukana perässä maahanmuuttajia, joista iso osa, uskallan väittää, käyttää myös hyväkseen meidän sosiaaliturvaa.

Oulun tapaukset esimerkiksi kertovat siitä, mitä erilainen kulttuuri tuo jatkuvasti lisää tullessaan Suomeen, ei ihminen muutu sisimmiltään, vaikka muuttaa muualle. Samoin tulee käymään esim. tässä moskeijacasesssa, uskonto ei kuulemma sodi ja silti se sotii jatkuvasti, näin tulee käymään myös meillä Suomessa. On täydellistä itsensä pettämistä väittää, että eri kulttuurit pystyvät elämään aina sovussa keskenään, eikä sekään ole rasismia, jos joku tämän toteaa. Me vain olemme niin erilaisia ja eri arvoilla varustettuja.

Immosen ulostulo oli tyhmää, mutta tavallaan hän ja kriittiset ovat täysin oikeassa. Apua tulee ja tulisi pääsääntöisesti jakaa kohdemaahan, josta maastamuuttoa on. Mutta tietenkin tiedämme myös sen, ettei sekään toimi, koska monissa näistä maista oma etu on ajanut ja ajaa jatkossakin kaiken muun edelle, itse puhuisin rohkeasti jopa sivistyksellistä köyhyydestä. Enkä tule nyt vastaamaan maahanmuuttomyönteisten kritiikkiin, jota tulen saamaan ajatuksistani.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Sinänsä on hyvä asia, että asun suhteellisen kaukana kuitenkin pääkaupunkiseudulta, etten joudu kokemaan näitä ensimmäisiä terrori-iskuja ainakaan mitkä Helsingissä tapahtuvat. Tämä moskeijahankekin on mainio alkusysäys sille, kun eri muslimiheimot alkavat jo keskenään taistelemaan. Itsehän kuoppansa nämä äärisuvaitsevat kaivavat ja sääli on seurata sitten sitä narinaa, kun paska osuu tuulettimeen.

Mielestäni näissä keskusteluissa käsitteet karkaavat ihan väärille laduille. Minulla ei ole mitään vastaan esimerkiksi normaalia maahanmuuttoa ja olen itsekin ollut työskentelemässä eri maissa. En tuomitse ihmisiä ihon värin perusteella ja minulla ei ole ennakkoluuloja ihmisryhmistä. Sen sijaan elintasopakolaisten ottaminen tänne täysin eri kulttuurimaailmoista on naurettavaa paskaa. Miksi heitä ei sijoiteta lähimaihin, jossa on rauhaisempaa? Koska he eivät sinne halua, vaan Eurooppaan leveämmän leivän perässä. Toki on myös aidosti hätää kärsiviä, mutta samalla tavalla heidätkin voitaisiin sijoittaa heidän kulttuuriin sopivin maihin.

Tuo kulttuuri minkä historia perustuu täysin ihmisten alistamiseen ei sovi meidän solidaaristen pohjois-eurooppalaisten ajatustapaan ja se aiheuttaa väistämättä konflikteja, kuten naapurissamme. Toinen tapa on sitten eristää nämä ihmiset omiin kaupunginosiinsa, kuten Ruotsissa, mutta mitä enemmän sinne kattilaan sitä tavaraa heittää, niin jossain vaiheessa se kiehuu yli.

Onneksi olen saannut hyvät arvot elämää varten ja osaan ajatella asioita järjellä. Säälin teitä oikeasti, joiden ajatusmaailma on täysin rajoittunut omaan pilvilinnoissa keikkuvaan kantaan. Toivottavasti löydätte vielä sen punaisen langan.

Yksi mielenkiintoinen asia, joka nousee aina säännöllisesti esiin on se, että maahanmuuttomyönteiset väittävät, että kriittisten kanssa ei voi keskustella. Itse näen juuri toisin eli myönteiset eivät voi tai halua vastata niihin epämiellyttäviin kysymyksiin, joita aivan oikeutetusti esitetään. Jokainen neutraalisti ajatteleva näkee, että hallitsematon maahanmuutto luo suuria sosiaalisia ongelmia ja näin on tapahtunut kaikissa länsimaissa.

Aamen. He eivät halua tunnistaa tosiasioita ja jatkavat itselleen valehtelua sillä, että kääntävät keskustelun vastakkainasetteluihin. Tämä on sitä todellista ääri-ajattelua. Jokainen näkee kyllä sen, että ongelmia on, mutta ne kuitataan aina jollain asiaa sivuuvalla paskalla.

--

Kun otamme vaikka Afrikasta 100 000 ihmistä tänne yhtenä vuonna, niin seuraavan vuonna Afrikkaan syntyy tässä suhteessa tuplasti ihmisiä. Kertokaa nyt joku oikeasti miten helvetissä meidän infra kestäisi tuollaisen? Aina syntyy enemmän ihmisiä, jotka tarvitsevat apua ja tämä oravanpyörä ei tule pysähtymään tällä tyylillä. Apu sinne missä sitä tarvitaan?

Tämä keskustelu muutenkin aivan sairasta, kun vanhuksemme kelluvat omassa paskassa, nuoret eivät työlisty mihinkään ja valtion talous on ennennäkemättömän kuralla. Homojen avio-ongelmat ja monikultturisuus ne pitää nyt kuitenkin nyt ratkaista ensin!
 
Viimeksi muokattu:

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
..Aamen. He eivät halua tunnistaa tosiasioita ja jatkavat itselleen valehtelua sillä, että kääntävät keskustelun vastakkainasetteluihin. Tämä on sitä todellista ääri-ajattelua. Jokainen näkee kyllä sen, että ongelmia on, mutta ne kuitataan aina jollain asiaa sivuuvalla paskalla.

--

Kun otamme vaikka Afrikasta 100 000 ihmistä tänne yhtenä vuonna, niin seuraavan vuonna Afrikkaan syntyy tässä suhteessa tuplasti ihmisiä. Kertokaa nyt joku oikeasti miten helvetissä meidän infra kestäisi tuollaisen? Aina syntyy enemmän ihmisiä, jotka tarvitsevat apua ja tämä oravanpyörä ei tule pysähtymään tällä tyylillä. Apu sinne missä sitä tarvitaan?

Tämä keskustelu muutenkin aivan sairasta, kun vanhuksemme kelluvat omassa paskassa, nuoret eivät työlisty mihinkään ja valtion talous on ennennäkemättömän kuralla. Homojen avio-ongelmat ja monikultturisuus ne pitää nyt kuitenkin nyt ratkaista ensin!

Miten keskustelet maahanmuutosta, kun vastapuoli ei tunnusta faktoja vaan vetoaa maalaisjärkeen? Tässä ketjussa on moneen kertaa todistettu mm. islamisaation perusteet pitämättömiksi. Eri kulttuureiden ääri-ilmiöt ovat ehdottomasti tuomittavia. En hyväksy raiskauksia, verikostoja, terrorismia jne. Enkä usko, että yksikään tähän ketjuun kirjoittavista suvakeista hyväksyy. Kysymys on miten me reagoimme näihin, tässä tulee se ero.

Maahanmuuttokriittiset ehdottavat usein sellaisia ratkaisuja, jotka eivät kuulu länsimaisen lainsäädännön piiriin. Raiskaajat kuuluvat saunan taakse tai heidät kuuluu lähettää kumiveneellä merelle ilman airoja jne. Nämä rangaistukset ovat suoraan ISIS:n tuomioista. Nämä äärilaidan edustajat ovat kuitenkn pieni vähemmistö maahanmuuttajissa, eikä heidän takiansa pidä rajoja sulkea. Näiden ihmisten toimintaa tulee puuttua, törkeiden rikosten kohdalla kannatan karkoituksia.

Suomessa on uskonnon vapaus ja tästä syystä myös muslimeilla on oikeus uskonnon harjoittamiseen. Mikäli tämä aiheuttaa ongelmia, Suomen valtiovalta puuttuu asiaan Suomen lain puitteissa. Mielestäni esimerkiksi suurmoskeija hanke tulisi tutkia viranomaisten puolelta nyt paljastuneiden asioiden takia.

Euroopan tasolla kannatan Australian mallia eli maahan tullaan laillisia reittejä pitkin, erilaiset salakuljetusviritelmät pitää mahdollisuuksien mukaan palauttaa ja levittää lähtömaissa tietoa tästä.

Suurin ongelma maahanmuuton lieveilmiöissä on rahan puute. Ensinnäkin nykyinen turvapaikkahakemuksen käsittelyaika on liian pitkä ja se johtuu viranomaisten liian pieneistä resursseista. Toinen mihin tarvitaan lisää resurssia on kotouttaminen. Lisää ihmisiä auttamaan ihmisiä sopeutumaan.

Meillä ei vanhukset kellu paskassa. Suomessa on vielä erittäin laadukas vanhustenhuolto, alan ihmiset tekevät hyvää työtä. Nuorisotyöttömyys on taas eurooppalainen ongelma, lama vie työpaikkoja.
 
Miksi jatkat puhumista "maahanmuutto-kriittisyydestä", kun tällä koko keskustelulla ei ole mitään tekemistä sen kanssa. Maahanmuutto-kriittisyys on sitä, että ihmisiä, jotka tulisivat vaikka Ruotsista työskentelemään tänne kohdeltaisiin negatiivisessa sävyssä. Sanan monikultturisuus taakse on naamioitu ääri-suvaitsevaisten toimesta kaikki termistöt, jotta asioita päästään suurentelemaan ja focus oikeista asioista saadaan pois.

Kyse on täysin elintasopakolaisista, ei normaaleista maahanmuuttajista. Pakolaiset eivät muuta maahan, vaan pakenevat.

Miksi sä et käytä sitä sun todellisuuskriittistä maalaisjärkeäs? Siis sitä maalaisjärkeä, jolla pystyt kumoamaan hetkessä kaikki mahdolliset faktat ja tilastot.
Miksi sulla ei ole mitään annettavaa tähän keskusteluun?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös