Monikulttuurisuus – rikkaus vai vitsaus?

  • 3 113 644
  • 24 186

Anssi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kaikki ihmisryhmät tekevät rikoksia, mutta täällä ei vielä järkeenkäypää selitystä ole saatu sille, että miksi tänne roudataan juuri sitä ihmisryhmää, joka tilastollisestikin tekee huomattavasti enemmän rikoksia kuin muut? Hä?
Kun kirjoitat, että "tilastollisestikin tekee huomattavasti enemmän rikoksia kuin muut", niin onko noita tilastoja jossain? Mä en ole aiheeseen kauheasti perehtynyt ja olen nähnyt lähinnä jotain raiskaustilastoja. Mutta tekeekö mamut myös muita rikoksia huomattavasti enemmän?

Pikainen googletus antoi seuraavan lehtijutun: Maahanmuuttajat korostuvat rikostilastoissa - Tämä ryhmä selittää eron | Uusi Suomi

Pari poimintaa tuolta:
"25-39-vuotiaiden ikäryhmässä maahanmuuttajien joukossa tehdään hieman vähemmän rikoksia kuin kantaväestön joukossa. Sitä vanhemmissa ikäluokissa taas maahanmuuttajarikollisuus on yleisempää."

"Niemen mukaan rikostyypeissä ainoastaan raiskauksissa maahanmuuttajataustaiset ja muut ulkomaalaiset ovat jatkuvasti yliedustettuina."

Tässä toisessa jutussa ( Asiantuntija: Maahanmuuttajien rikollisuus ei ole kasvanut ) samainen krimon tutkija kertoo seuraavaa:
"- Kun rikosten määrä suhteutetaan väestömääriin, niin maahanmuuttajien rikostaso on pysynyt aika lailla ennallaan viime vuodet. Kaiken kaikkiaan ulkomaalaiset syyllistyvät rikoksiin hieman useammin kuin suomalaiset.

Suomessa rikoksia tekevät eniten nuoret miehet, niin kantaväestön kuin ulkomaalaistenkin keskuudessa. Maahanmuuttajissa enemmistö on juuri nuoria miehiä, joten osittain se selittää rikostilastoja."

Eli oliko sulla jotain tietoja, jota krimon tutkijalla ei ole, vai mistä tuo väitteesi "huomattavasti enemmän rikoksia, kuin muut" on lähtöisin?
 

Baldrick

Jäsen
Toki tuon uutisjutun luettuani tuli kaksi asiaa mieleen:

1) Tilastoinnissa maahanmuuttajiin lasketaan myös Ruotsista tulleet, mitä KKtig epäilemättä ei tarkoittanut tällä tietyllä ihmisryhmällä.

2) "Voi sanoa, että sitä on liioiteltu. Suurempi ongelma on rajat ylittävä ja järjestäytynyt rikollisuus, Niemi sanoo." Mielestäni on typerää lähteä vertailemaan rikoksia ja ongelmia samalla tavalla kuin jos täällä jotakuta vituttaa vaikka auton kumin puhkeaminen ja joku tulee sanomaan, että "monella maailmassa ei ole edes autoa, jolta kumi pohjeta, joten olisit iloinen." Yritän tällä siis sanoa sitä, että esimerkiksi tätä raiskaustilaston selkeää ja suurta ongelmaa ei pidä yrittää vähätellä jos on olemassa toisia vakavempiakin rikoksia. Eihän Suomella ole edes ole ongelmia rikollisuuden kanssa verrattuna USA:han. Aina löytyy joku suurempi, jolla voi helposti vähätellä toista asiaa. Toki silti mielestäni pienempi ongelma nyt noin keskimäärin on muutama tynnyrillinen hasista pakun takakontissa Virosta tulevalla lautalla kuin ihmisiin kohdistuva väkivalta. Suomessa järjestäytynyt rikollisuus kuitenkin käsittääkseni vahingoittaa sivullista/asiaan vihkiytymätöntä melko mitättömästi. Raiskausten parissa on vaikeampi sanoa, että "se, joka leikkiin ryhtyy, se leikin kestäköön." Väärin toki silti, mutta mielestäni huutavampi vääryys on satunnaiseen ihmiseen kohdistuva väkivalta, oli seksuaalista tahi ei, kuin öljyllä ja autonrenkailla Viron kautta tulevan kengänpohjahasiksen.

Eli kohta 2. tiivistettynä: Mielestäni tällaiselta asiantuntijalta ja ammattimieheltä typerää lähteä vähättelemään ongelmailmiötä toisilla maatamme koskevilla ongelmilla, jotka nyt ei kuitenkaan suoranaisesti ole verrannollisia keskenään. Monet myös pitävät näitäkin ongelmia eri mittasuhteissa kuin tämä tutkija, joten olisi ollut vähintääkin sopivaa korostaa, että kyse on vain hänen henkilökohtaisesta mielipiteestään.
 

varjo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Montreal Canadiens, (Internazionale), Nash&Suns
Eli oliko sulla jotain tietoja, jota krimon tutkijalla ei ole, vai mistä tuo väitteesi "huomattavasti enemmän rikoksia, kuin muut" on lähtöisin?

No, tämä nyt on taas tätä jo vuosikymmenen jatkunutta savuverhotekniikkaa missä maahanmuutto tahdotaan ehdottomasti niputtaa isommaksi kokonaisuudeksi että varmasti jokainen maahanmuuttoa vastustava käytännössä samalla on potkimassa naapuriin muuttaneen saksalaisinsinöörin auton kylkiä rasismin vimmassaan. Paitsi että kun tällaisessa maailmassa elävät vain ne joilla on ideologinen ongelma nähdä tosiasioita eli tiettyjen etnisten ryhmien täydellistä sopeutumattomuutta suomalaiseen yhteiskuntaan niin työllistymisen, koulutuksen kuin rikollisuuden osalta. Yksinkertaisesti siis näitten ryhmien hyödyllisyys yhteiskunnalle on ihmisfysiologiaa kärjistäen verraten kutakuinkin haimasyövän ja leukemian välimaastossa. Pisteytysmenettely pitäisi ottaa käyttöön välittömästi ja vielä asettaa kansalaisuuden saamisen ehdoksi jonkinasteisen tasotestin (tai muun hankitun osaamisen osoitus, esim. korkeakoulututkinto, mediaanitulon verot yms.) suorittaminen jos maassaoleskelu on tapahtunut oleskeluluvan tai muun ei-työperäisen syyn nojalla.

Yksinkertaisesti siis, yhteiskuntaa hyödyttävää maahanmuuttoa on vain sellainen mikä tuottaa about vähintään mediaanisuomalaisen veroisen panoksen yhteiskunnalle. Toinen vaihtoehto on sitten amerikan malli missä mitään sosiaalitukia ei ole ja silloin periaatteessa myös heikommankin huoltosuhteen omaavat etniset ryhmät eivät ole niin haitallisia (pl. yhteiskunnan turvallisuus) tuottavuudelle kuin Suomessa missä yhteiskunta efektiivisesti maksaa lystin siitä että ihmiset eivät tuota yhteiskunnalle mitään.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Vähän outoa olisi, jos tässä ketjussa käsiteltäisiin kantasuomalaisten tekemiä rikoksia, kun keskustelun aiheena on kuitenkin "monikulttuurisuus."

Niin. Puhutaan vain pelkästään ulkosuomalaisten tekemistä rikoksista, niin saadaan tilastoihin pelkkää 100 prosenttia.

Kaikki ihmisryhmät tekevät rikoksia, mutta täällä ei vielä järkeenkäypää selitystä ole saatu sille, että miksi tänne roudataan juuri sitä ihmisryhmää, joka tilastollisestikin tekee huomattavasti enemmän rikoksia kuin muut?

Tilastot ovat tilastoja ja ihmiset ihmisiä. Minäkin haluaisin tänne vain sellaisia pakolaisia, jotka osaavat arvostaa saamaansa turvapaikkaa niin, etteivät ainakaan raiskaa. Väkivaltarikoksia lienee turha estää niin kauan kuin ympäristössä on suomalaisia juoppoja, olivatpa he todellisuudessa rasisteja tai eivät. Omaisuusrikoksia taas tapahtuu aina, eikä siihen tarvita maahanmuuttajia. Onko olemassa jokin tilasto, joka osoittaa, että tietty kansanryhmä tekee prosentuaalisesti selvästi enemmän rikoksia kuin muut?

Vastutatko Shengen-sopimusta sen takia, että tänne tulee sitä kautta virolaisia ja liettualaisia asuntomurtautujia? Vai haluaisitko evätä heiltä pääsyn maahan, jos tilastot osoittavat heidän tekevän enemmän rikoksia kuin muut Shengen-maan kansalaiset?
 
Viimeksi muokattu:
Niin. Puhutaan vain pelkästään ulkosuomalaisten tekemistä rikoksista, niin saadaan tilastoihin pelkkää 100 prosenttia.
Ei kai täällä nyt ole tarkoituskaan puhua pelkästään rikoksista, mutta ikävä kyllä nämä pakolaiset nyt vaan tuntuvat näissä uutisoinneissa esiintyvän aika useasti, vaikkakin Suomessa harrastetaankin aivan valtaisaa sensuuria asian suhteen. Toivotan enemmän kuin tervetulleeksi ne ihmiset tänne, jotka tulevat tekemään töitä, perheen luokse tai sotia karkuun, mutta näitä banaanilaivoilla saapuvia elintasopakolaisia en tänne toivo.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Ei kai täällä nyt ole tarkoituskaan puhua pelkästään rikoksista, mutta ikävä kyllä nämä pakolaiset nyt vaan tuntuvat näissä uutisoinneissa esiintyvän aika useasti...

Eikös asiantuntijat ole sitä mieltä, että suurin osa raiskauksista tapahtuu lähipiirissä, eivätkä nämä tapaukset tule koskaan poliisin tai median tietoon.

Uutisoinnista voin minäkin sanoa, että monesti tuntuu, että Suomessa vain Helsingissä tapahtuu jotain ja koko muu Suomi nukkuu.
 

Sinner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
Yliedustus missä? Uutisiin päätyvissä ja kohua herättävissä vai vain maahanmuuttajien tekemissä raiskauksissa vai kaikissa raiskaustapauksissa?

Kaikissa. Vai miten haluat tulkita esim. tämän:

"Viime vuonna valmistuneen selvityksen mukaan afrikkalaissyntyisten tekemien raiskausrikosten määrä oli 12-kertainen kantaväestöön verrattuna. Lähi-Idässä ja Pohjois-Afrikassa syntyneiden kohdalla määrä oli oli peräti 13-kertainen."

"Peräti joka kolmas raiskausrikoksesta tuomittu on oikeusministeriön vuodelta 2012 olevan selvityksen mukaan ulkomaalaistaustainen. Raiskaustilastoista lauantaina uutisoineen Iltalehden mukaan törkeissä tekomuodoissa osuus on jopa 41 prosenttia"


– Maahanmuuttajaväestön ikärakenne on huomattavasti nuorempi ja miesvaltaisempi kuin suomalaisen väestön. Lisäksi maahanmuuttajaväestö asuu lähinnä suurimmissa kaupungeissa. Nämä ovat alhaisen tulotason ohella periaatteessa rikollisuustasoa lisääviä tekijöitä, Lehti sanoo Iltalehdelle.

– Väestön ikä- ja sukupuolijakauma, alhainen tulotaso ja asuminen suurkaupungeissa ei kuitenkaan selittänyt tätä eroa raiskausrikoksissa.

IL: Raiskaustilastot karuja – ulkomaalaistaustaiset yliedustettuina tekijöinä ja uhreina | Helsingin Uutiset

Voi olla, että olen väärässä, mutta eikö noista tilastoista puutu vielä toisen polven kaiffarit, jotka ovat siis syntyneet Suomessa?
 
Suosikkijoukkue
Ässät ja Ärrät
Kaikissa. Vai miten haluat tulkita esim. tämän:

Kyllähän tuo on karua luettavaa, ei siitä pääse mihinkään. Hyvä, että jäävät kiinni. En siitä huolimatta suostu leimaamaan yhtään kansakuntaa raiskaajiksi. Väestöliiton mukaan maassamme asuu tällä hetkellä noin parisataatuhatta ulkomaalaista. Jos niistä muutama sata saa tuomion raiskauksesta niin sanoisin, että seula toimii jo nyt kohtalaisen hyvin. Täydelliseen nollalinjaan tässä asiassa emme ikävä kyllä pääse koskaan (no okei, päästään jos rakennetaan muurit rajoille eikä päästetä tänne enää koskaan yhtään ketään ja potkitaan maassa jo olevat ulkomaalaiset ulos, mutta oikeasti, onko tämä realistista?). Saataisiin vielä tuomiot kovemmiksi niin sekin olisi jo huomattava edistys.

Pitää vielä varmuuden vuoksi erikseen mainita, että en hyväksy maahanmuuttajien raiskauksia.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Yleensä ulkomaalaistaustaisella tarkoitetaan henkilöä jonka äidinkieli tai vähintään toisen vanhemman äidinkieli on vieras kieli.

Tilastokeskus - Tietoajan tilaajasivut - Kuka on ulkomaalainen?

Tämä on muuten mielenkiintoinen kysymys, ja kiitos informoivasta linkistä. Tulevaisuudessa tilastointi saattaa tulla vaikeammaksi, kun tulee yhä uusia maahanmuuttajasukupolvia. Mikäli tulevat mamu-taustaiset sukupolvet eivät jostain syystä (kuten kotikasvatus) sopeudu yhteiskuntaamme, tulisi ongelmasta olla tietoisia mm. tilastoinnin kautta. Ongelmana siis: kuinka tilastot tavoittavat n:nen polven maahanmuuttajan, ja toisaalta, kuinka pitkään on mielekästä puhua maahanmuuttajataustasta?
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Kysymys on erittäin vaikea. Jos haluat tarkkoja lukuja minulta niin vastaukseni on en tiedä. Maailma muuttuu ja kaikki sen mukana. Kyllä Suomeen kuitenkin maahanmuuttajia mahtuu.

Ei helvetti. Kyllähän sinulla on pakosti joku hyvin karkeakin näkemys siitä mahtuuko maahanmuuttajia lisää tuhat, satatuhatta tai esim. miljoona? Jos ei ole niin sitten sinun mielipiteitäisi maahanmuutosta on hyvin vaikea ottaa vakavasti.

ja vaikeahan suomalaisia on mihinkään karkoittaakaan.

Miten suhtaudut kaksoiskansalaisuuden omaavien Suomen kansalaisuuden epäämiseen kuten mm. Tanskassa tehdään ja ei-kansalaisten karkoituksiin?

Yliedustus missä? Uutisiin päätyvissä ja kohua herättävissä vai vain maahanmuuttajien tekemissä raiskauksissa vai kaikissa raiskaustapauksissa?

Raiskaustilastoissa yleisesti, yleiset demografiset taustatekijät huomioituna (ikä, tulotaso yms) maahanmuuttajataustaiset suorittavat huomattavasti enemmän raiskauksia mm. kulttuurilillista ja käsityksestä naisten asemasta johtuvista syistä.

Kun kirjoitat, että "tilastollisestikin tekee huomattavasti enemmän rikoksia kuin muut", niin onko noita tilastoja jossain? Mä en ole aiheeseen kauheasti perehtynyt ja olen nähnyt lähinnä jotain raiskaustilastoja. Mutta tekeekö mamut myös muita rikoksia huomattavasti enemmän?

Tekee, siis omaisuus- ja väkivaltarikoksia.

Tutkimus osoitti, että eräiden maahanmuuttajaryhmien rikollisuustasoja rikosten uhriksi joutumisriski perinteisissä omaisuus- ja väkivaltarikoksissa on
Suomessa tällä hetkellä selvästi kantaväestöä korkeampi


Keskeisten demografisten ja sosiaalisten taustatekijöiden huomiointi vähensi,muttei poistanut, kantaväestön ja korkean rikollisuusriskin maahanmuuttajaryhmien välisiä eroja rikollisuustasossa ja uhriksi joutumisriskissä.

http://www.optula.om.fi/material/at...imuksia-sarja/XZ5bk8f2H/265_Lehti_ym_2014.pdf
 
Suosikkijoukkue
Ässät ja Ärrät
Ei helvetti. Kyllähän sinulla on pakosti joku hyvin karkeakin näkemys siitä mahtuuko maahanmuuttajia lisää tuhat, satatuhatta tai esim. miljoona? Jos ei ole niin sitten sinun mielipiteitäisi maahanmuutosta on hyvin vaikea ottaa vakavasti.

Kuten sanoin, en tiedä. Se, että sinä et ota minun mielipiteitäni vakavasti ei ole minulta pois.

Miten suhtaudut kaksoiskansalaisuuden omaavien Suomen kansalaisuuden epäämiseen kuten mm. Tanskassa tehdään ja ei-kansalaisten karkoituksiin?

Katos, en tiennytkään, että Tanskassa tosiaan voi sen saadun kansalaisuuden menettää jos tekee rikoksia. Tähän ei tosin ole vielä koskaan turvauduttu. Herää vain kysymys, että kannattaako sitä passia sitten edes myöntää jos sen niin helposti voi menettää. Melkein kannattaa pysyttäytyä siinä pysyvässä oleskeluluvassa. Noh, se on Tanskan ongelma. Toisaalta, mielestäni esimerkiksi ISISin mukaan lähteviltä voisi aivan hyvin ottaa rajalla Suomen passin pois. Sinällään ulkomaalaisten rikollisten karkoitusta vastaan minulla ei mitään ole, tosin järkeä voi tässäkin käyttää. En parkkisakon takia ketään lähtisi karkoittamaan.

No niin, eiköhän tämä ollut nyt osaltani tässä. Sen verran nyt heiluu rapala, että on parempi taas jättää tämä ketju vähäksi aikaa rauhaan.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Kuten sanoin, en tiedä. Se, että sinä et ota minun mielipiteitäni vakavasti ei ole minulta pois.

Voi luoja. No kysytään näin päin, onko sinun mielestäsi ongelma jos Suomeen otetaan miljoona maahanmuuttajaa?

Katos, en tiennytkään, että Tanskassa tosiaan voi sen saadun kansalaisuuden menettää jos tekee rikoksia. Tähän ei tosin ole vielä koskaan turvauduttu.

Onhan, noin viikko sitten. Tanska perui terrorismista tuomitun kansalaisuuden

Herää vain kysymys, että kannattaako sitä passia sitten edes myöntää jos sen niin helposti voi menettää. Melkein kannattaa pysyttäytyä siinä pysyvässä oleskeluluvassa.

Tai sitten käytettäisiin vain tilapäisiä oleskelulupia johon on täysin mahdollisuus Suomessakin.

Noh, se on Tanskan ongelma. Toisaalta, mielestäni esimerkiksi ISISin mukaan lähteviltä voisi aivan hyvin ottaa rajalla Suomen passin pois. Sinällään ulkomaalaisten rikollisten karkoitusta vastaan minulla ei mitään ole, tosin järkeä voi tässäkin käyttää. En parkkisakon takia ketään lähtisi karkoittamaan.

Samaa mieltä. Minusta kriteeri voisi olla julkisen syytteen alainen väkivalta- tai omaisuusrikos. Jos napsahtaa niin sitten seuraavalla koneella ulos.

No niin, eiköhän tämä ollut nyt osaltani tässä. Sen verran nyt heiluu rapala, että on parempi taas jättää tämä ketju vähäksi aikaa rauhaan.

Hyvää kesän jatkoa sinne.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko. /HC Tallinna !
Olin tänään yhteydessä eesti inimôiguste keskus = Eestin ihmisoikeuksien keskukseen, tutkimme erään toimittajan kanssa asiaa, mihin ovat rahat hävinneet mitkä olisi pitäneet käyttää oikean tiedon jakamiseen Virossa, huomenna tulee samasta asiasta juttu myöskin suomen radiosta Yleltä, itse laitamme tämän jutun maanlaajuisesti esille täällä Viron puolella maanantaina. Tällä hetkellä väärää tietoa jaetaan rasistisen Ekren osalta (Eesti Konservatiivne Rahvaerakond ), ja jutustellaan mitä sylki suuhun tuo. Viro on tällä hetkellä euroopan toiseksi rasistinen maa, näin kertovat tilastot, tutkimme miksei oikeaa tietoa pakolaisten eduista, rahasummista mitä he saavat ym, ole kerrottu ministeriön toimesta julkisuuteen ja kampanjaa ei ole toteutettu. Kuka vastaa tiedoittamisesta ja näin päin pois. Ekre vertasi itseään samankaltaisena puolueena mitä persut edustavat, suomen puolelta Perussuomalaisten puoluetoimistosta asia kiistettiin jyrkästi, kun sinne soittelimme. Odotamme nyt oikeita lukuja, nimiä., jne. Suomen puolella tiedettiin Viron suhteelisen kuumasta tilanteesta. Eestin sisäministeriön olisi pitänyt valvoa kampanjaa minkä IOM organisoi, se sai kuitenkin huseerata rahojen kanssa kaikessa rauhassa, nyt etsimme vastauksia. "IOM =International organisation of Migration". Täällä ei monikulttuurilisuus ole oikein pop. Oikeaa tietoa pitänee silti saada päivänvaloon.

veini
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Olin tänään yhteydessä eesti inimôiguste keskus = Eestin ihmisoikeuksien keskukseen, tutkimme erään toimittajan kanssa asiaa, mihin ovat rahat hävinneet mitkä olisi pitäneet käyttää oikean tiedon jakamiseen Virossa, huomenna tulee samasta asiasta juttu myöskin suomen radiosta Yleltä, itse laitamme tämän jutun maanlaajuisesti esille täällä Viron puolella maanantaina. Tällä hetkellä väärää tietoa jaetaan rasistisen Ekren osalta (Eesti Konservatiivne Rahvaerakond ), ja jutustellaan mitä sylki suuhun tuo. Viro on tällä hetkellä euroopan toiseksi rasistinen maa, näin kertovat tilastot, tutkimme miksei oikeaa tietoa pakolaisten eduista, rahasummista mitä he saavat ym, ole kerrottu ministeriön toimesta julkisuuteen ja kampanjaa ei ole toteutettu. Kuka vastaa tiedoittamisesta ja näin päin pois. Ekre vertasi itseään samankaltaisena puolueena mitä persut edustavat, suomen puolelta Perussuomalaisten puoluetoimistosta asia kiistettiin jyrkästi, kun sinne soittelimme. Odotamme nyt oikeita lukuja, nimiä., jne. Suomen puolella tiedettiin Viron suhteelisen kuumasta tilanteesta. Eestin sisäministeriön olisi pitänyt valvoa kampanjaa minkä IOM organisoi, se sai kuitenkin huseerata rahojen kanssa kaikessa rauhassa, nyt etsimme vastauksia. "IOM =International organisation of Migration". Täällä ei monikulttuurilisuus ole oikein pop. Oikeaa tietoa pitänee silti saada päivänvaloon.

veini
Minun virolaiset frendit ovat ihan että WTF, jos sinne otetaan mustia maahanmuuttajia, eg. neekereitä. Mutta eihän siinä ole ongelmaa, kun ne tulevat laivalla Suomeen isompien sosiaalietuuksien perässä. Ja Virossahan hommat hoidetaan oikein. Ei näkynyt Tallinnan Koplissa assalla notkujia.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko. /HC Tallinna !
Valitettavasti asiat eivät ole ok, täällä seisotaan Anders Breivik paidat päällä mielenosoituksissa, joku raja pitäisi olla ! Kirjoitan tästä hieman lisää, kunhan saan luvut käsiini, mitkä olemme tilanneet, erittäin mielenkiintoinen juttu. Kerroin radiossa oman mielipiteeni kaikkein suuremmasta rasistipolitiikosta, ilmoitin hänen olevan täysin hanurista (radiossa), eräs vironsuomalainen kuuntelija kyseli voiko minusta valittaa julkisen sanan neuvostoon, ei ole kuulunut kutsua.

veini
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Helsingin Sanomissa on artikkeli, joka käsittelee maahanmuuttajaperheen sisäistä ristiriitaisuutta, kun ympäristö vaikuttaa perheenjäseniin eri tavalla.

Kunniaa perustellaan uskonnolla, mutta Lanan ja Samiran mukaan kyse on kulttuurista.
"Äiti ei koskaan ollut huolissaan siitä, että tekisin syntiä, vaan siitä, että ihmiset pääsevät puhumaan meidän perheestä paskaa", Lana kertoo.

Alistavaan kulttuuriin pettyneet Lana ja Samira eivät palaa kotiin
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Aikaisempien viestien perusteella tämä kuuluu tänne. Lainaus Yle.fi.stä.

Sodan jälkeen Yhdysvallat perusti Okinawalle tukikohtia, joilta on lähetetty joukkoja muun muassa Vietnamin sotaan. Siellä on yhä 30 000 amerikkalaista sotilasta ja muuta henkilökuntaa. Pahaa verta ovat herättäneet etenkin tapaukset, joissa amerikkalaisia sotilaita on tuomittu japanilaisnaisten raiskauksista. Muutenkin yhteiselo on ollut hankalaa.

– Miehityksen aikaan, kun oli kuivia kausia, emme pystyneet kastelemaan peltojamme. Samaan aikaan sotilaat leikkivät vedellä ja pesivät autojaan, Ashitomi kertoo.

Hakusanat: muslimi, islam, allah ja dollari.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings

Geezer

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK. Sympatiat Kuopioon ja Lappeenrantaan.
???? Ja tällä haet mitä?

Parempi sivuttaa olankohautuksella. Rotuhygieenikko haluaa vain lietsoa muukalaisvihaa ja islamofobiaa kertomalla, kuinka jenkkimamut ovat raiskanneet seitsemän kymmenen vuoden Okinawalla oleskelunsa aikana vähemmän kantiksia, kuin väärän väriset loisijat Suomessa viime vuonna. Voi vain ihmetellä, mistä tällainen pelko erilaisuutta kohtaan kumpuaa.

Edit: Unohtamatta tietenkään ryssävihaa, joka suorastaan räjähtää silmille, kun tuossa artikkelissa vielä niin kovin hehkutetaan jenkkien intoa pestä autojaan. Eivät ne pitkäkilpiset ole sen likaisempia kuin muutkaan Suomen teillä liikkuvat ilmastonlämmittäjät.
 
Viimeksi muokattu:

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Mieli on pahoitettu NYT-liitteen toimituksessa, kun Suomi-areenan maahanmuuttoa käsittelevässä paneelissa ei ollut yhtään mamua ja lisäksi kaikki panelistit olivat miehiä: http://nyt.fi/a1305970162140. Tuo juttu on muuten ihan yhtä puolueellista paskaa kuin toisen ääripään eli kohutun MV-lehden uutisoinnit maahanmuuttajien tekosista.

Onneksi maahanmuuttajia päästetään sentään baareihin, joskin osan mielestä paikallinen tarjoilu vaatii hieman terästystä mm. tyrmäystippojen voimalla: http://yle.fi/uutiset/poliisi_varoittaa_tyrmaystipoista_helsingin_baareissa__suojaa_juomasi/8159716
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Nyt on kyllä mieli niin pahoitettu ja kaivettu kukkahatut esiin ja varmuuden vuoksi tilattu kuormarekallinen karkeajakoista sepeliä alapäähän. Koko juttu on niin naurettavaa huomion hakemista maahanmuuton ja feminismin avulla.
 
Mieli on pahoitettu NYT-liitteen toimituksessa, kun Suomi-areenan maahanmuuttoa käsittelevässä paneelissa ei ollut yhtään mamua ja lisäksi kaikki panelistit olivat miehiä: http://nyt.fi/a1305970162140. Tuo juttu on muuten ihan yhtä puolueellista paskaa kuin toisen ääripään eli kohutun MV-lehden uutisoinnit maahanmuuttajien tekosista.
Tuo Hesarin klikkiosasto onnistuu alittamaan itsensä kerta toisensa jälkeen. MV on hyvä rinnastus sekä journalismin tason että tarkoitusperien puolesta. Mainosten myyntiä populismilla, ei eroa onko klikkaajana fjällräven-kettutyttö vaiko tarjoustalo-pertti. Mitään muuta sisältöä jutussa ei tarvitse olla kuin tiettyjä avainsanoja otsikossa.

Ja tämäkin, kun vastapuoli sitten linkittää samaa juttua omine tarkoitusperineen (=katsokaa kuinka tyhmiä suvakit / rasistit ovat), vaan lisää klikkejä.
 

Rankkari

Jäsen
Onneksi maahanmuuttajia päästetään sentään baareihin, joskin osan mielestä paikallinen tarjoilu vaatii hieman terästystä mm. tyrmäystippojen voimalla: http://yle.fi/uutiset/poliisi_varoittaa_tyrmaystipoista_helsingin_baareissa__suojaa_juomasi/8159716

Itse inhoan tätä Suomen mamujärjestelmää, jossa nuollaan kirjaimellisesti heidän persettään, antamalla paljon, vaatimatta juurikaan mitään. Mutta lukeeko jossain uutisessa, että tyrmäystippojen laittajat olisivat mamuja?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös