MM-kisat, Saksa 2010: Suomen kokoonpano

  • 564 360
  • 1 945

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Yrität siis sanoa, että nämä mainitsemasi dinot (hahlit, santalat, kapaset...) olisi pitänyt jättää pois ja tilalle valita Hagman, Tuomo Ruutu, Mikko Koivu, Pitkänen jne? Ihanko tosi. Kas kun ei tullut Jukka Jaloselle ollenkaan mieleen.

Väärintulkitsemisen MM-kisat? Lyhyesti sanoen tarkoitin sitä, että dinot ynnä muutama muukin konkari olisi nyt voitu hyvin korvata näillä nuoremmilla kuten Nokelainen, Joensuu, Hartikainen, Granlund ilman että mitään olennaista muutosta joukkueen maalintekoon olisi tullut. Nämä kisat näyttävät selkeästi sen, että konkareista vain todelliset maalintekijät kannattaa ottaa huomioon ensi vuoden valintoja tehtäessä. Muutoin kannattaa nuorentaa joukkuetta vielä reippaammin ensi vuonna. Eiköhän meillä kovia taistelijoita ja puurtajia löydy nuoremmistakin ihan yhtä lailla. Jalosen valintaperiaatteenahan oli, että suunnilleen tasavahvoista pelaajista valitaan se nuorempi. Nyt sitä ei kuitenkaan täysin noudatettu.
 

janóz

Jäsen
Joku tilastoniilohan voisi joutessaan kaivella viime vuosien arvokisoista Suomen matsien tilastot esiin, ja tarkastella vastustajan maalivahtien torjuntaprosentit. Veikkaan, ettei montaakaan ottelua löydy jossa olisi alle 95. Oli sitten vastassa ns. heikompi maa tai Kanada tai Venäjä, ampuu Suomi aina vähintään 20 kutia per maali.

No laskin nopeaa itse, kun ei (muka) muutakaan tekemistä ollut. Viime MM-kisoissa alkusarjassa homma vielä kulki kun Norjaa, Tanskaa ja Tshekkiä vastaan tehtiin 14 maalia. Mutta sen jälkeen.. Viimeiset 6 peliä MM-tasolla tuottivat seuraavanlaisia lukuja:

- laukauksia 244 eli n. 40 laukausta per peli
- maaleja 10, n. 1,6 per peli
- laukauksia per maali n. 25
- vastustajien maalivahtien torjunta-% 95,9

Vaikeahan noilla luvuilla on pelejä voittaa.
 

aurinkolahna

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, AC Oulu
SM-liigan heikko taso näkyy karusti näissä kekkereissä. Hytönen ja Lehterä ovat kumpikin potkun jäljessä tilanteessa kuin tilanteessa, eikä Kapasenkaan nykytaso tuo juuri mitään joukkueelle.

Aivan, ihan paskat SM-liigapelaajat Aaltonen ja Pihlström sekä mainitsemasi pelaajat olivat joukkueessa lähinnä turisteja. Sen sijaan Jussi "Jokisen Jussi" Jokinen ja Antti "Antti Miettinen" Miettinen dominoivat peliä täydellisesti kuten vain NHL-miehet osaavat.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jokinen pelasi jälleen erittäin vahvan ja tasapainoisen pelin. Monella kirjoittajalla saattaa olla vääristynyt kuva kaverista, kun pelien seurailu on ollut tod.näk pelkästään sitä txt-235-pohjaista tilastoihin tuijottelua. Jokisessa meillä on monipuolinen ja ennekaikkea älykäs pelaaja, joka kykenee tasaiseen suorittamiseen, mikä on aina hyvästä. Valitettavasti en usko, että hän näissä kisoissa kykenee pelillisesti taikka tilastojenkaan valossa samanlaiseen suoritukseen kuin nhl:ssä, sillä pelikaverit ovat paljon heikompaa luokkaa mitä Carolinassa. Immosesta ei tehdä Stalia, eikä Miettisestä Ruutua, vaikka mikä olisi.
Juuri näin. Kun Jokinen jäi yllättäen olumppiajoukkueen ulkopuolelle ja juuri samalla hetkellä alkoi maaleja tulemaan, sai suomalainen kiekkokansa kaverista varmaan hieman vääränlaisen kuvan. Eihän Jussi Kärpissäkään mitenkään näyttävästi pelannut, vaan oli enemmänkin virheettömästi pelaava perushyökkääjä. Tällaisista kavereista, joiden syötöt tulee aina lapaan - heistä tuppaa kuitenkin olemaan hyötyä aika lailla, esim. ylivoimalla. Ei Jokinen ole huonoja kisoja pelannut ja samat sanat täytyy sanella Immosesta. Ei Jaken peli tule tuosta dramaattisesti paranemaan. Kaksinkamppailuja saatetaan voittaa muutama enemmän, muutama maali enemmän saattaa syntyä, mutta mitään juhamattiaaltosmaisia kiemuroita Immoselta on turha odotella. Ykkösketjun peli ei vielä ole oikein hioutunut yhteen - etenkin ylivoimalla on sen potentiaali ja eihän se tuosta voi muuta kuin parantua. Meni varmaan usealta (ainakin Mertarannalta) ohi tuo yksi tilanne, jossa Immonen syötti ylivoimalla takatolpalle Nummelinille paikan tyhjään maaliin, mutta kun ei kelpaa, niin ei kelpaa.
Aaltonen on kieltämättä kaksiteräinen miekka. Huikeaa taitoa ja jagr-tyylistä pyörittelyä, mutta taas toisaalta kun kiekkoa pitää itsellään noin kauan niin ketjukaveritkin putoaa pelistä pois ja ennen pitkää kiekko päätyy vastustajalle. Hienoahan tuota Kontiolan ja Aaltosen veivailua on katsoa, mutta tehoja saisi silti olla enemmän.
Paljon Aaltosta täällä ylistetään, mutta hieman alkaa olla mukana niitä junnuvuosien ylimielisyyden elkeitä. Se yhteispeli, mitä kahden EHT-matsin jälkeen ylistettiin, se alkaa hieman olla kadoksissa. Onko se sitten Kapasen ja Kontiolan huonoutta vai Aaltosen ylimielisyyttä, niin hyvä juttu se ei ole kuitenkaan.
Lampaanperse kuuluu sitten jälleen kerran Tommi Santalalle. Siis voi jeesus. Seurasin huvikseni hänen otteitaan ja en millään pysty tajuamaan, miksi hänet on valittu kisoihin ja miksi ihmeessä hän on niin suuressa valmennuksen suosiossa, että pääsee kentälle viimeisten ratkaisevien sekuntien ajaksi.
Santalaa kaikki rienaa ja minä olin yksi niistä jotka puolustivat hänen valintaansa. Täytyy kuitenkin hiljalleen alkaa vaihtamaan mielipidettä. Eihän Santala ole tehnyt kahdessa pelissä käytännössä muuta kuin virheitä. Kolmosketjun pelaaminen on muutenkin hyvin sekavan oloista, vaikka välillä ihan hyviä pyörityksiäkin tulee - tosin niitähän sai eilen Saksaa vastaan joka kenttä aikaan. Lehterän pelistä ei oikein ota mitään tolkkua - kaveri kun pelaa ihan väärässä roolissa ihan väärien ketjukavereiden kanssa. Ehkä jos Santalan vaihtaisi sitten myöhemmin Osalaan (jos Korpikoski ei pysty pelaamaan) ja Lehterän keskelle, niin silloin Jorikin pääsisi ihan oikeasti näyttämään mikä hän on miehiään.

Nelosketju on tavallaan hoitanut hommansa ok, mutta ei senkään peli ihan täysin kuosissa ole. Hytösen otteisiin olen hieman pettynyt. Periaatteessa Hytönen on tehnyt juuri sen mitä häneltä odotetaankin, mutta jotenkin olisin toivonut pikkaisen enemmän. Myös yhteenpelaamisessa on vielä hiomista. Oli hauska nähdä kun Hytönen laittoi pari kertaa sokkosyötön laidan kautta selän takaa Louhivaaralle kun tietää että se on kuitenkin siellä...eiku... Komarov onkin ihan toisessa laidassa... Hytönen ei vaan tunnu löytävän Komarovia/Hahlia millään noissa laitatilanteissa. Komarov pitää kivasti vauhtia yllä, mutta aika usein nuo maalille ryntäämiset tapahtuu silloin kun vastustajan maalivahti on pitänyt kiekkoa jo 5 sekuntia hanskan alla. Hahl on vastaavasti ehkäpä joukkueen näkymättöminen pelaaja. Hyvä kuitenkin että niitäkin on.

Puolustajista sen verran, että Kukkoseen en vieläkään luota lainkaan. Periaatteessa varma ja hyvä puolustaja, mutta aina on pelko perseen alla, että jotakin tapahtuu. Toistaiseksi paskin puolustaja on ollut Niskala. Tekee paljon pieniä ja suuria virheitä ja kyllä hirvittää jos/kun Vatanen joutuu paikkailemaan niitä. Vatanen on pelannut toistaiseksi sitä yhtä näyttävää virhettä lukuunottamatta virheettömän, mutta toisaalta näkymättömän turnauksen. Helppoja varmoja perussyöttöjä - tosin Kontiolalta on pari kertaa kiekko karannut, kun Vatasen syötöt lähtee aika kovaa ja Kontiolalla vastaavasti on niin pehmeet kädet. Ylivoimalla Vataselle ei sallita loistamismahdollisuuksia - siitä pitävät huolen se, että Kontiolan ketju ei pelaa kiekkoa juuri viivan kautta ja jos kiekko menee Niskalalle, niin seuraavana kiekko on maalivahdilla. Mäenpää on ollut joissakin tilanteissa vähän erikoisissa paikoissa. Puistola paljon parempi kuin odotin. Jaakola näkymätön, mikä lienee hyvä juttu.

Kyllä se siitä.
 
Viimeksi muokattu:

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Kyllähän Aaltonen itsekin myönsi haastattelussa huomanneensa, että kiekkoa tuli pidettyä välillä vähän liikaakin. Ja Jalonen kehui miehen puolustusasennetta kolmannessa erässä, että kyllä se nyt ainakin omassa päässä joukkueelle pelasi.

Uskon, että jenkkipelissä nähdään hyökkäyspäässäkin joukkueelle pelaava Aaltonen.
 
Suosikkijoukkue
Pelikaanit ja Nastolan Kiekko
Oma korteni keittoon

- Aaltonen tarvitsee avausmaalin. Tappamisen meininki viimeisen veivin jälkeen hukkuu lievään mutta riittävään jäätymiseen ratkaisuhetkellä. Mutta JA-kyynikot voisivat myös hieman rauhoittua niiden Iso-paha-viihdyttäjä -argumenttien kanssa.

- Immonen ja Jokinen pelasivat eilen vahvan pelin. Kuumetta tai ei, Mietsulta vaaditaan tason nostoa.

- Mäenpää saa ihmeen vähän kredittiä YV-pelaamisestaan. Järkeviä ratkaisuja toistuvasti. En myöskään huomannut niitä oman pään hasardeja, joita Mersu hehkutti kolmannessa erässä.

- Nummelinin on pakko lopettaa se (omalla) viivalla tiputtaminen.

- Vatanen pelaa erittäin järkevästi. Iso kämmi taisi tehdä miehestä arvokisapelaajan.

- Lehterä väläytteli nättejä takajättöjä eilisessä pelissä. Mies ei loista, mutta eilen ei pettänytkään.

- Puistola on Lassea parempi puolustava puolustaja. Ja Jaakolaa.

- Kontiola on erinomainen sentteri hyökkäyspäässä ja oma pää pysyy vähintään kuosissa. Eräs Suomi-kiekon käsittämättömyyksiä oli se, kun mies istui 07-kisoissa viltissä oltuaan vastaanvanlaisessa vireessä.

- Kapanen todella vaisua. Älkää nyt pistäkö pelkästään Juhin ja Konnan piikkiin.

- Nelikosta Hahl-Hytönen-Santala-Lehterä on ulostettava kaksi Osalan ja Korpedon tieltä. Pahoin pelkään, että ulostettavat eivät ole Hytönen ja Santala.

- Vehasen ylistys räjähtänyt käsiin. Erinomainen peli, mutta Rinteen pudottaminen kakkoseksi tässä vaiheessa olisi huolestuttavaa panikointia.
 

tiki10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nybbe Ja Tobbe All-Stars
- Nelikosta Hahl-Hytönen-Santala-Lehterä on ulostettava kaksi Osalan ja Korpedon tieltä. Pahoin pelkään, että ulostettavat eivät ole Hytönen ja Santala.

Ainakin Santala kuuluu katsomoon. Kuka se toinen on - vaikea sanoa?!?

Vehanen oli erittäin hyvä ja tuntuu että Vehaselle ei kyllä yhtään helppoa mene ja tekee gamesavereita! Ehdottomasti varmempi ja parempi kuin Rinne.

Olisi idiotismia laittaa Rinne maaliien USA peliin. Tuntien valmennuskaksikkomme, niin odotan kuitenkin Rinteen pelaavan. Ei ne tajua mistään mitään.
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
-Mikko Mäenpää on välillä pulassa tasakentin mutta YV:llä loistava Numpan kanssa.. En käsitä mikä oli Jalosen aivopieru Tanska pelissä pistää 5-3 YV:ssä Aaltonen viivaan Miksan tilalle..

-Lasse Kukkosen piti olla varma puolustuspäässä mutta tosiasiassa on ollut paskin pakki jokaisessa suomen pelissä tähän asti..

-Jori Lehterä paransi paljon heikohkon avauspelin jälkeen tuli pari hyvää syöttöä ja työtä tehtiin paljon myös paikoissa jotka eivät ole herran vahvimpia paikkoja...

-Aaltonen helvetin viihdyttävä pelaaja toivottavasti tehoja alkaa tulla.. Rutiköyhän miehen Jagr..

-Tommi Santala voitaisiin ulostaa Osalan tieltä, ei ole loistanut vaikka paikkoja tarjoillaan..

-Jussi Jokisen NHL-tehot ovat Eric Staalin luomaa silmänlumetta....
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Juuri näin. Kun Jokinen jäi yllättäen olumppiajoukkueen ulkopuolelle ja juuri samalla hetkellä alkoi maaleja tulemaan, sai suomalainen kiekkokansa kaverista varmaan hieman vääränlaisen kuvan.

Jaa, voihan sen noinkin muotoilla. Minä sain käydystä loputtoman vuolaasta keskustelusta sen kuvan, että Jokinen on Jeesuksen toinen tuleminen, vähän yllättäen jääkiekon alalla, mutta jostakinhan sen apokalypsin on alettava. Nyt sitten on vähän antikliimaksia päällä, täytyy myöntää.
 
Jaa, voihan sen noinkin muotoilla. Minä sain käydystä loputtoman vuolaasta keskustelusta sen kuvan, että Jokinen on Jeesuksen toinen tuleminen, vähän yllättäen jääkiekon alalla, mutta jostakinhan sen apokalypsin on alettava. Nyt sitten on vähän antikliimaksia päällä, täytyy myöntää.

Minä taas sain sellaisen kuvan, että Jokinen olisi kuulunut olympiajoukkueeseen. Minusta hän kuuluu myös tuohon joukkueeseen. Olympialaisissa Jokinen olisi pelannut kuta kuinkin yhtä "näyttävästi" kuin nyt mm-kisojen alussakin. Jokisen pelejä mikäli NHL:stä katsonut, niin hän saa sielläkin ne syötöt omilleen. Sen lisäksi mikäli omat saa laadukkaita laukauksia vastustajan veskareille, on Jokinen monesti sellaisessa paikassa mistä sen riparin pystyy sisään lyömään.

Mikäli Jokisesta odottaa pelaajaa, joka kuljettelee oman maalin takaa kiekon vastustajan alueelle ja luo itselleen maalipaikan, niin silloin kyllä varmasti joutuu pettymään.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Mikäli Jokisesta odottaa pelaajaa, joka kuljettelee oman maalin takaa kiekon vastustajan alueelle ja luo itselleen maalipaikan, niin silloin kyllä varmasti joutuu pettymään.
Jos ja kun Jokista esim. Vancouverin aikaan huudeltiin (en viitsi käyttää sitä toista verbiä) joukkueeseen tuomaan apuja maalintekoon, niin mielestäni silloin Jokiselta on perusteltua odottaa maaleja. Jos ja kun niitä ei tule, valinta on epäonnistunut, eikö niin?
 

laalki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Flyers
Itku ja potku.

Niiiiiiin suomalaista. Ollaanko täällä pohjolassa oikeasti näin kusipäisiä?

Olympiakisoissa haukuttiin kaikki muut, paitsi Jussi Jokinen. No JJ:sta ei voinut oikein haukkua kun ei ollut joukkueessa, se kai onkin ainoa syy. Silloin puhuttiin, että toivottavasti kieltäytyy MM-kisoista ihan vittuillakseen Jaloselle ja ties mitä...
Nyt JJ osoittaa oikeaa selkärankaa ja rakkautta lajiin tulemalla olympiavuonna heikkoon MM-joukkueeseen ja laittaa parastaan jäällä. Auta armias kun ei oli kahdessa ekassa pelissä tullut tehoja 4+2!! Puukkoa sataa joka suunnasta, eniten kuitenkin selän puolelle kun tämä loppuun ratsastettu olympiatekosyy ei pystykään pelastamaan joukkuetta.

Tämä ei myöskään kyllä rajoitu pelkästään Jokiseen. Kyse on ihan ihmeellisestä asenteesta koko kisoihin, kultakin olisi varmasti väärin voitettu tällä porukalla. Haukutaan ne pelaajat jotka kisoihin saatiin/tulivat sen takia, etteivät ole niin hyviä, kuin ne joita ei saatu. Tuskinpa nämä viimemainitutkaan kyllä monelle riittäisivät. *Otsasuoni sykkii*
 
Suosikkijoukkue
Maajoukkue, Esa Tikkanen ja muut gurut
Jaa, voihan sen noinkin muotoilla. Minä sain käydystä loputtoman vuolaasta keskustelusta sen kuvan, että Jokinen on Jeesuksen toinen tuleminen, vähän yllättäen jääkiekon alalla, mutta jostakinhan sen apokalypsin on alettava. Nyt sitten on vähän antikliimaksia päällä, täytyy myöntää.

Etkä ollut ainoa :). Todella hyvä pelaaja Jussi on, mutta kyllä viestien perusteella vanvouverin aikana piti itseäänki välillä nipistellä (että onko tämä unta).

Koko suomen kansa tuntui olevan jossakin joukkopsykoosissa :). Ja jos yritti vähäänkään tuoda rotia keskusteluihin, niin välitön vastaus oli: etkö sää saatana tajuu, jussi o jumala- tyypinen hokema (ja sama meno jatkuu... Jalonen pitää monenkin mielestä erottaa, vain!! koska joku sm-liiga tai ahl- jätkä ei ole joukkueessa)

Ps. Vissiin näitä jääkiekkojumalia löytyy suomessa pilvin ja pimein ja minä pöljä en ole vain huomannut. Eikä näköjään Jalonenkaan, vaikka palkkaakin tästä maksetaan... Paska jätkä
 
Jos ja kun Jokista esim. Vancouverin aikaan huudeltiin (en viitsi käyttää sitä toista verbiä) joukkueeseen tuomaan apuja maalintekoon, niin mielestäni silloin Jokiselta on perusteltua odottaa maaleja. Jos ja kun niitä ei tule, valinta on epäonnistunut, eikö niin?

Jos luit viestejäni niin vastasinkin jo tuohon. Jokinen tarvitsee apuja ketjukavereiltaan, kuten kaikki muutkin kiekkoilijat. Kemiasta tuossa on monesti kyse.

Mikäli Jokisen vahvuuksia ei näe, niin sitten ei katso tarpeeksi tarkasti tai ei halua katsoa. Tietenkin ykkösketjun kavereilta tehoja odotetaan, se pätee jokaiseen joukkueeseen. Samaten olisi Jokiselta odotettu olympialaisissakin, vaikkei ykkösessä olisikaan pelannut. Maalipaikkoja Jokinen on jo jokusen saanut eikä ole ollut isosta kiinni. Odotan kuitenkin tasonnostoa enemmän ketjulta, kuin Jokiselta. (tarkennan valmiiksi: Jokinen on osa ketjua, ei ketju)
 

Lättfil

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Niiiiiiin suomalaista. Ollaanko täällä pohjolassa oikeasti näin kusipäisiä?

Olympiakisoissa haukuttiin kaikki muut, paitsi Jussi Jokinen. No JJ:sta ei voinut oikein haukkua kun ei ollut joukkueessa, se kai onkin ainoa syy. Silloin puhuttiin, että toivottavasti kieltäytyy MM-kisoista ihan vittuillakseen Jaloselle ja ties mitä...
Nyt JJ osoittaa oikeaa selkärankaa ja rakkautta lajiin tulemalla olympiavuonna heikkoon MM-joukkueeseen ja laittaa parastaan jäällä. Auta armias kun ei oli kahdessa ekassa pelissä tullut tehoja 4+2!! Puukkoa sataa joka suunnasta, eniten kuitenkin selän puolelle kun tämä loppuun ratsastettu olympiatekosyy ei pystykään pelastamaan joukkuetta.

Tämä ei myöskään kyllä rajoitu pelkästään Jokiseen. Kyse on ihan ihmeellisestä asenteesta koko kisoihin, kultakin olisi varmasti väärin voitettu tällä porukalla. Haukutaan ne pelaajat jotka kisoihin saatiin/tulivat sen takia, etteivät ole niin hyviä, kuin ne joita ei saatu. Tuskinpa nämä viimemainitutkaan kyllä monelle riittäisivät. *Otsasuoni sykkii*

Hyvä kirjoitus! Samalla pohjalla ollaan. Suomen jääkiekon syöpä tuntuu olevan fanit, jotka eivät ansaitsisi mitään menestystä, kun aina ollaan vaan haukkumassa. Toivon niin joukkueen kuin Jalosen puolesta menestystä.
 

Sabaton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
Itse olen eniten yllättynyt Pasi Puistolan pelistä. Mies on ollut mielestäni Suomen paras puolustaja omassa päässä. Eilenkin seurasin välillä vain pelkästään Puistolan touhuja ja todella hyvin pelasi vastustajan mailaa pois tilanteista. Lisäksi kiekollisena ollut varma ja mielestäni on hyvä merkki, että hän on ollut melko näkymätön.

Eilisen pelin suurin onnistuja oli ehdottomasti Vehanen. Pelaajista ehkä sitten Kontiola. Aaltonen väläytteli, mutta mikä on kuin tarvii jäädä turhaan kikkailemaan? Muutama hyvä tilanne kuivui kasaan ja syötöillä olisi voitu pelata parempia maalipaikkoja. Lehteräkin paransi ja muutaman oivallisen syötön antoi.

Pettymyksiä on ollut ainakin Numppa, Niskala, Santala, JJ ja Kapanen. Itse laittaisin kentät näin:

Jokinen - Immonen - Miettinen
Korpikoski/Osala - Kontiola - Aaltonen
Kapanen - Lehterä - Pihlström
Komarov - Hytönen - Hahl

Puistola - Kukkonen
Jaakola - Nummelin
Vatanen - Niskala/Mäenpää
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Muutamia omia havaintoja eilisestä pelistä;

- Ykkönen oli paljon pirteämpi kuin ensimmäisessä ottelussa, mutta maalinteossa vielä hiomista, varsinkin Jussi Jokisen olisi aika ruveta laittamaan pikkumustaa katiskaan. Miettiseltä ei tuntunu kiekko välillä irtoavan ollenkaan lavasta.

- Samaa mieltä suurimman osan kanssa siitä, että Kapanen ei ole vakuuttanut ollenkaan kakkosessa. Siirto energiaketjuun pörrääjäksi voisi olla Leijonia hyödyttävä siirto.

- Kolmonen ja nelonen paransivat paljon mikä oli hienoa. Varsinkin tuo Hytösen johdattama nelonen oli kokonaisuutena todella hyvä ja peli alkoi näyttämään todella hyvältä. Tätä lisää kiitos! Kolmonen ei ehkä kokonaisuutena vakuuttanut, mutta varsinkin Pihlström oli hyvällä lentopäällä. Lehterä menee hukkaan laidassa vaikka ihan hyvin nytkin pelasi.

- Vehanen oli mahtava. Jaloselle iso käsi, että uskaltaa laittaa lähtökohtaisesti päivän selvän kakkosen (ennen turnausta) maaliin näin tärkeässä ottelussa.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Varjotuuli
Santala, Kapanen, Hytönen, Niskala, Nummelin, Hahl.

Jos näistä kuudesta nimestä neljä ryhtyisi pelaamaan omalla tasollaan, Hytönen hitusen yli oman tasonsa ja Santala sillä tasolla jolla Jalonen hänen fantasioi pystyvän pelaamaan, niin meillä ei ole mitään hätää. Jatkosarja kutsuu.
 

Lättfil

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Santala, Kapanen, Hytönen, Niskala, Nummelin, Hahl.

Jos näistä kuudesta nimestä neljä ryhtyisi pelaamaan omalla tasollaan, Hytönen hitusen yli oman tasonsa ja Santala sillä tasolla jolla Jalonen hänen fantasioi pystyvän pelaamaan, niin meillä ei ole mitään hätää. Jatkosarja kutsuu.

Muista samaa mieltä mutta kyllä ainakin Saksa-ottelussa Hytönen ja Hahl hoitivat oman hommansa neloskentässä niinkuin kuuluukin.
 

jannet85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Carolina Hurricanes

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
No nyt on monen jatkislaisen toive toteutumassa. Riku Hahl on kuumeessa ja on mahdollista, että häneltä jää USA-peli väliin. http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=2139893

Kunpa vain Korpikoski on pelikunnossa, niin saadaan täysi miehitys jalkeille.

Toisaalta nelosketju oli viimepelissä yksi Suomen parhaimistoa. Ongelma on ihan muualla kuin nelosketjussa. Oikeastaan harmi vain jos hahl on sivussa, mielummin olisi vaikka santala.. varsinkin kolmosketjuun toivoisi muutoksia, mutta tuskin on tulossa ennenkuin pystytään osalan kisapassi leimaamaan.
 

Ritola#24

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Missä on Jukka Hentunen?? Aina pelannut maajoukkueessa loistavasti ja eikös tuo tehnyt maaleja Sm-Liigassakin. Ainakin maajoukkuessa on pelannut myös alivoimaa, eli monipuolinen pelaaja. Onko loukkaantuneena vai eikö muka mahdu???
 

Sateentekijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Anaheim Ducks - pelaajista: Joe Sakic
Missä on Jukka Hentunen?? Aina pelannut maajoukkueessa loistavasti ja eikös tuo tehnyt maaleja Sm-Liigassakin. Ainakin maajoukkuessa on pelannut myös alivoimaa, eli monipuolinen pelaaja. Onko loukkaantuneena vai eikö muka mahdu???

Näinhän se on, kuten olen jo todennut. Mutta ei Jukkalandiassa tälläista touhua harrasteta, vaan saunakaverit on POP ja IN. Sad but tru - would someone say.

Jukka Hentunen esim. Kapasen tilalla. Härkä-Konna-Takatukka - roolitukset olisi enemmän kuin täydellisesti kunnossa. Tekisi kovaa jälkeä.
 

Haske

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Missä on Jukka Hentunen?? Aina pelannut maajoukkueessa loistavasti ja eikös tuo tehnyt maaleja Sm-Liigassakin. Ainakin maajoukkuessa on pelannut myös alivoimaa, eli monipuolinen pelaaja. Onko loukkaantuneena vai eikö muka mahdu???


Eikös Hentunen itse kieltäytynyt? Syytä en muista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös