MM-kisat 2013: Suomi

  • 925 620
  • 3 108
Tila
Viestiketju on suljettu.

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Vaikutus olisi voinut olla iso, ja nimenomaan Suomen peliin. Se ei olisi käynyt välttämättä ilmi kokonaan edes tuossa ottelussa, vaan kaverin puolustamisesta olisi voitu ammentaa henkeä jossain tärkeämmässäkin matsissa.

Olisi voinut ja olisi voinut. Pelattiin ensimmäistä erää ja vastassa oli etukäteen ajatellen pelillisesti heikompi joukkue. Melart tuskin kelasi asiaa noin pitkälle, mutta ulkopuolisin silmin on helppo nähdä ettei mikään hanskojen heitto olisi parantanut Suomen kiekkokontrolliin perustuvaa peliä mitenkään.

Ja toisaalta: mistä sinä sen tiedät paljonko tuosta ammennetaan voimaa jatkossa? Minusta Melart toimi kuten piti, hän hyökkäsi saman tien Carterin päälle ja antoi tälle viestin, seurauksena 2+2 minuutin rangaistus. Jostakin enemmästä seurauksena olisi ollut pelikielto. Sarjassa sillä ei olisi merkitystä, mutta turnauksessa on. Vaikka Melartin pelillisestä annista voidaan olla montaa mieltä, ei Suomella liene varaa menettää pelaajia katsomoon.

Itse uskon että Melartia kyllä arvostetaan eilisen jälkeen joukkueen sisällä. Se arvostus on kaikkein tärkeintä, ei joidenkin nimimerkkien räksytys.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Sillä että jonkun nyyhkyteinin väkivaltafantasioita ei nyt toteutettu, on siinä kuuluisassa isossa kuvassa aika vähän merkitystä.

Heh hee, olet kyllä aika velikulta näiden juttujesi kanssa...:) Kuten KiVi jo sanoi, tuohon voisi nyt jotain kommentoida, mutta antaa olla.

Kyllähän Carter ajeli Raannan täysin tarkoitushakuisesti, ei kahta rahaa ja Melartilta ihan hyvä muistutus kuitenkin.

Kyllä tulee jäätävä vastus seuraavaksi ja kaiken on mentävä nappiin, että kunnian kukko laulaisi. Ei se nyt mahdotonta ole näkemäni perusteella, mutta kovaa petrausta Leijonilta se vaatii, kaikilla osa-alueilla.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Onko muuten kukaan muu huomannut, että Juuso Hietanen on taas aivan käsittämättömän paska? Näiden pelattujen pelien perusteella laukaukset paukkuvat 95:tä kertaa 100:sta maalin oikealta puolelta takalaitaan.

Nyt kun kysyit, niin kyllä on. Aivan käsittämättömän paska osumatarkkuus. Vielä kun siihen lisää noin 50 ensimmäisen pelaajan polvisuojaan lauottua kiekkoa niin ei paljon naurata.
Parasta (paskinta) tässä on se että pari vieressä on juuri tasan tarkkaan yhtä heikolla laukaisutarkkuudella varustettu. Olisiko koko ykkösparilla turnauksen ajalta jo yksi maalille asti/maalia kohti mennyt kuti.
Jos olisi omassa päätäntävallassa niin ainakin kokeilisin vaihtaa pakkipareja ylivoimakenttien takana. Laakso pelasi eilen tähän asti parhaan pelinsä ja uskoakseni Mäntylä pystyy vähintään sen saman pelaamaan kuin kumpikaan "ykkösparin" mies.
 

Misi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga-Jokerit, St. Louis Blues, Teemu Pulkkinen
Kyllähän Carter ajeli Raannan täysin tarkoitushakuisesti, ei kahta rahaa ja Melartilta ihan hyvä muistutus kuitenkin.

Tän foorumin viestejä on kyllä tavallaan aika helvetin huvittavaa lukea kun kyseessä on Suomen pelit. Osa täällä tekee itsestään ihan pellejä, mutta toivoisi että silmät edes olisi päässä ja voisi ne sinivalkolasit edes vähän ottaa siitä silmien edeltä sivuun. Osa tuntuu nähneen tilanteen täysin objektiivisesti, osa taas julistaa täällä jotain omaa agendaansa jostain jenkkien epäurheilijamaisista arvoista.

Tämän videon voi vielä vaikka tsekata ja katsoa kuinka tarkoitushakuisesti Raanta tulikaan täysin ajelluksi :D Kyllä tässä on tarkoitushakuinen melko kaukana, tai en ainakaan usko että tämä iso M tarkoituksella Carteria tuohon kohteeseen törkkäsi. Jos häiritsee ja on taipumusta ottaa Mertarannan luokaton meuhkaaminen totena niin voi laittaa vaikka äänet pois ja käyttää omia silmiiän, se kun on kovin suositeltavaa. Välillä sitä toivoisi että vähän miettisi mitä paskaa tänne foorumeillekin suoltaa, kyllä mä ainakin tykkään katsoa lätkää sellaisenaan puolueettomin silmin ja näinkin päivänselvässä tilanteessa en kyllä ekana olisi mistään teloituksesta puhumassa.

Vinkkinä vielä niille jotka ei tahdo löytää syitä tuolle törmäykselle niin tämä meidän kultainen noutajamme tekee itsestään kyllä tässä vain melkoisen pellen tönäistyään ensiksi vastustajan pelaajan maalivahdin päälle, haastettuaan tämän "tappeluun", hävittyään tämän "tappelun" ja sen jälkeen vielä kehuttuaan mediassa tätä suorittamaansa "hanskanhieromista" :D

On kyllä munkin mielestä aivan törkyinen temppu! :D Käsittämätöntä että tilanteessa jossa jenkkipeluri vielä yrittää viime hetkellä väistää Suomen veskaria, Suomi pääsee ylivoimalle?
 

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Vähän lyhensin lainausta.

Eli, tilanne menee juurikin noin. Jalasvaara menee 100-0 vipuun ja vastustajan hyökkääjä pääsee ohi. Huomatkaa tilanteessa myös takakarvauksen puute.

Väänänen on jostain syystä tiputtanut itsensä liian alas mutta pelaa täysin oikein kiekon ja maalin välissä. Tällöin on kyse yksinkertaisesta 1-1 tilanteesta jossa puolustajan tarkoitus on estää vastustajan pääseminen maalille asti, eli pakottaa laukomaan.Väänänen on tilanteessa yksinkertaisesti liian alhaalla että pystyisi tekemään mitään tilanteelle, heittäytyminen menee kategoriaan "tein edes jotain".

Jos Väänänen olisi siirtynyt pitämään vastustajan pelaajaa takakulmalta, tilanne olisi ollut ns.läpiajo. Toisekseen, VV on kiinni vastustajassa ja Suomi pelaa miespuolustusta,joten olisi ollut erittäin typerää lähteä vaihtamaan miehiä n.1sek kestävässä tilanteessa, jossa laukaisemaan tulevaa vastustajaa lähempänä oleva mies on jo liian kaukana estääkseen laukauksen.

Linkki Youtubeen MM2013: Usa-Suomi 1-4/USA-Finland 4-1 - YouTube

Kiitos Eikka tuesta, ostin jo HPK-lasit millä tilanteen olisi voinut nähdä toisin. Mutta nekin päässä VV tekee virheen.
 

Isotuoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moustaches
Jos ymmärsin tuon oikein niin Melartin olisi pitänyt leipoa jenkkiä kunnolla lättyyn ottaen siitä 5+20min ja samalla tehdä suihkun puolelta Suomelle 2-0 maali. Mielestäni Melart toimi tilanteessa järkevästi eikä hankkinut joukkueelle alivoimatilannetta. Reagoi kuitenkin nopeasti itse aiheuttamaansa tilanteeseen.

Tässä ns. asiantuntijan eli Tamin näkemys:
"Ilari Melart 8
Melart oli hyvä. Oli äijämäinen teko kun lähti puolustamaan Raantaa. Sai sillä varmasti kunnioitusta omasta joukkueestaan ja myös vastustajalta. Tämä on juuri yksi syy miksi on joukkueessa. Jenkki sai viestin, että perkele, maalvahtia ei tökitä. Jos Niklas Hagmanilla on menossa identiteettikriisi, niin Melartilla ei ole. Hän tietää miksi on joukkueessa. Arvostan kovasti sitä, että hän tekee niitä asioita, joissa on hyvä. Hän pelaa yksinkertaisesti ja fyysisesti. Kun ei ole mikään syöttö- ja laukausguru, niin tekee nekin jutut yksinkertaisesti."

Kuten aiemmassa viestissäni sanoin:

Ei siinä mitään tapella olisi tarvinut, mutta tollanen puolustaminen on aivan yks tyhjän kanssa! Jos katsoo tilannetta, niin Melart oikeen laskee kädet vyötärön tasolle kun hakee kontaktin Carteriin. Olisi ajanut kunnolla kiinni ja töötännyt vähän korkeammalle ylävartaloon, niin Carter olisi lentänyt kuin leppäkeihäs (samalla tavalla kuin Raanta lensi). Tällaisesta töötistä olisi syttynyt koko halli!

Nyt meni naurettavaksi hieromikseksi, missä Melart oli lopulta kasan alimmaisena.

DonTamin kommentit taas on annettu aina jonkun väriset silmälasit päässä. Johan se Tami ehti toitottaa, että veli Ortio on ykkönen ja Engren kakkonen, ennen kisojen alkua. Ja olihan Melartin hierominen ehkä poikkeuksellista rohkeutta Suomen porukassa, mutta ei sellaista millä olisi suurempaa vaikutusta.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters

Tee nyt itsellesi joku hyvä voileipä ja rauhoitu. Se oli Carterilta pelimiehen temppu, ei siitäkään kahta sanaa. Ja osui vissiin juhaa leukaan ihan makeasti. Raanta sanoi itsekin, että tuon siitä saa, kun lähtee änärijätkiä vastaan kikkailemaan maaliltaan. Ja Carter oli menossa juuri samaan suuntaan, tökki Melart siinä tai ei. Mennään sinne missä tapahtuu, noilla P-amerikkalaisilla on tapana tehdä niin. Näin tuon nyt ensi kertaa Mertsin selostamana ja hyvät naurut tuosta sai. Taas. Tossa mitään törkeää ollut, old time hockeyta vaan ja vähän terveisiä rapakon takaa Antille.

Mutta jos selität, että Carter yritti niinku väistääkin vielä, niin seuraavaksi varmaan selität, että Pohjois-Korea on demokraattinen valtio.
 

soumah#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Koskiranta palkittiin pelin parhaana Suomen puolelta. Viitaluoma taas palasi mj-tasolla totutun paskaksi. Vieläkö joku kehuu Viitaluomaa?

Tuskin kukaan kehuu Viitaluoman esitystä USA-pelissä. Se ei kuitenkaan muuta minun mielipidettä siitä, että kolme ensimmäistä peliä VV pelasi paremmin kuin Koskiranta. Jenkkejä vastaan Koskiranta pelasi erittäin hyvin ja ansaitsi palkintonsa muutenkin kuin maalin takia. Toivottavasti jatkaa samalla draivilla!
 

kalma

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No ööh olisikohan vaikka tuo aikataulu? Luulisi tuon nyt olevan itsestäänselvyys.

Normaalisti 82 peliä puoleen vuoteen, nyt 48 peliä kolmeen kuukauteen. Tuo vastaisi normaalitahdilla melkein 100 pelin runkosarjaa.

Jossain muussakin ketjussa tästä sanoin, eli viime kauden kevätkaudella Minnesota pelasi 42peliä (Anaheim 45peliä) runkosarjaa viikon lyhyemmällä aikajaksolla kuin tämän kauden runkosarja. Eli tahti ei ollut radikaalisti kovempi ja matkustusrasitus pienempi kuin normaalisti. Joten ei tuota voi ylivertaisen raskaaksi voida sanoa normaaliin verrattuna.

Vähänkuin jos pystyt kympin lenkin heittämään kiihtyvällä tahdilla tuntiin, niin kyllä se vitonen alle 30min menee.. Huonohko vertaus, tiedän.



Edit. Niinjoo, voi tämän päivän jälkeen antaa lopullisen synninpäästön Suomelle eilisestä. Venäjä hävisi tehottomuuteen ja ylimielisyyteensä Ranskalle, Kanada teki Ruotsille vain kolme vaikka olisi pitänyt tehdä 10, Slovakia huonolla tuurilla pelasi itsensä jatkopeleistä tippumisvaaraan ja joku muukin kusi pelinsä. Suomi hävisi eilen vain omaan tehottomuuteen ja pariin pikkuvirheeseen, kyllä tuolla kaikki on voitettavissa.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Jossain muussakin ketjussa tästä sanoin, eli viime kauden kevätkaudella Minnesota pelasi 42peliä runkosarjaa viikon lyhyemmällä aikajaksolla kuin tämän kauden runkosarja. Eli tahti ei ollut radikaalisti kovempi ja matkustusrasitus pienempi kuin normaalisti. Joten ei tuota voi ylivertaisen raskaaksi voida sanoa normaaliin verrattuna.

Jep, ja viime kaudella Ducks pelasi 46 peliä kevätkaudella ja nyt siis 48. Ei tuo nyt hirveän kovempi rasitus ollut kellään tällä kaudella ja syksyllähän ne sai levätä.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Samaa mieltä. Vaikka ei eilen huippuilta ollutkaan, on silti Ortiota varmempi.

Plus milloin viimeksi Raanta on pelannut kaksi "huonoa" / "keskitasoa" olevan pelin peräkkäin? Puoli vuotta sitten?

Tänä yönä sitten saadaan toivottavasti Miika Lahden tilalle uusi ukko. Toiveissa M. Koivu, MG:kin kelpaa kakkossenaksi. Käsittääkseni siis yksi kisapassi leimaamatta (Lahti) ja jos ja kun Wild tippuu niin sieltä sitten vahvistusta kehiin.
 

Panopticon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Detroit Red Wings
Lepistö ja Mäntylä eivät edes uskalla ampua kunnolla ja Laakson laukaukset kilpistyvät hämmentävän suurella prosentilla vastustajiin.

Olen tuosta aikalailla erimieltä. Mielestäni Laakso on enemmänkin kolkutellut päätypleksejä kuin vastustajia, ja Lepistö (ja pienemmässä suhteessa Jalasvaara ja Väänänen ja Melart) lämineet päin niitä vastustajan pelaajia. Joka tapauksessa tuolla osa-alueella on joka pakilla tässä joukkueessa paljon parannettavaa.

En silti kaipaa tähän joukkueeseen mitään Mäenpäätä. Mies oli omassa päässä täysi sukka viime kisoissa ja oli EHT:llä vielä surkeampi jos mahdollista. Laakso saattaa sähläillä välillä kiekon kanssa (tosin USA:ta vastaan näytti jo hieman itsevarmemmalta ja peli oli paljon sulavampaa), mutta osaa sentään sijoittua ja puolustaa miestään. Mikkihiiri Mäenpää ei varmaan edes tiedä mitä nuo asiat tarkoittavat. Melart ja Kukkonenkin ovat parempia PUOLUSTAJIA kuin Mäenpää. Lasken, että se oli roolinsa puolesta Lepistö joka Mäenpään paikan vei ja on kyllä kisojen otteillaan sen mielestäni ansainnut.

Melartin otteet Carteria vastaan tämän ajettua Raannan aivan tahallaan pystyyn sapettivat minuakin. Vastustajan ajokoira taklaa oman joukkueen kuumaa mokkea ihan vittuillakseen ja vieressä alimman pakkiparin fyysinen pakki ei anna ajokoiralle kunnon muistutusta. .

Jos tässä nyt ei täysin sinivalkoisin puusilmin peliä katsella, niin Carterhan kyllä osittain työnnettiin (vieläpä Melartin toimesta?) Raannan päälle.

Mutta joo, itse USA-pelistä olin itse yllättävän tyytyväinen tulokseen nähden. Muutama alisuorittaja nousi lähemmäs omaa tasoaan (mm. Laakso), kakkosketju toimi paremmin ilman Viitaluomaa, ja peli kulki ihan OK. Maaleja ei osata edelleenkään tehdä avopaikoistakaan, ja tällä kertaa omiin livahti hieman liian helposti pari, mutta itse peli oli mielestäni paremman näköistä kuin kolmessa ensimmäisessä. Toivottavasti suunta jatkuu ylöspäin. Toki vaikea silti on tällä joukkueella mitaleihin uskoa, mutta jos Ranska voi kaataa Venäjän, voi kai mitä vaan tapahtua.

Venäjä-pelistä on odotukset aika alhaalla Ranska-ylläristä huolimatta, tai ehkä juuri sen takia, joten Suomi ei voi kun yllättää positiivisesti siinä suhteessa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Nyt siis on muutama tunti siihen, että Minnesotan kausi voi katketa. Eli mahdollinen kakkossentteri on siis Koivu tai Granlund. Vaihtoehtoisesti seuraavana yönä on mahdollista, että Filppula vapautuu Detroitista.

Näistä miehistä uskoisin että leijonille eniten hyödyksi olisi Filppula. Koivu on ilmeisesti jotenkin paskassa kunnossa mitä nyt tilastot ja peliä seuranneet ovat sanoneet. Että ehkä siellä on joku kolhu nyt. Granlundin kausi on ollut kokonaisuutena niin heikko, että ei oikein löydy käyttöä. Melkein toivoisin, että Granlund nyt vain alkaa valmistautumaan seuraavaan kauteen eikä tule tänne kaikkien silmätikuksi ja Sara Siepin seksileluksi.

Filppulalla taas on ollut vaikea ja rikkinäinen kausi. Filppula on edelleen Suomalaisille aika tuntematon pelaaja ja olisi hieno nähdä miten Filppula voisi ottaa isompaa roolia itselleen ja siis nimenomaan sentterinä. Ketju Salminen-Filppula-Korpikoski voisi olla aika jees. Filppulasta olisi myös paljon apua erikoistilanteissa ja aloituksissa.

No toivotaan... Eiköhän se ole kuitenkin joku puoliveltto Koivu joka sinne tulee silkka isänmaallisuuttaan kun kaikki odottaa ja Mikko on niin kiltti.
 

Porkkanakuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Bruins
Noniin Venäjä pelistähän tulee helppo. Ranska voitti Venäjän 2-1 joten Suomi tulee viemään Venäjän 6-1. Tulosvedot vetämään, tää on varma.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Se on selvä, että Venäjä voittaa Leijonat. Ranskan antama nöyryytys heille tuli paskaan saumaan meitä ajatellen=( Venäjä ottaa itseään niskasta kiinni, ne diivatkin. Hyvää opetusta Raannalle kuitenkin ja toivotaan, ettei repeä ihan kamalia lukemia vaan peli antaa toivoa Suomelle.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Hyväksyn Mikko Koivun saapumisen vahvistamaan Leijonia, jos Jalonen ja Koivu molemmat niin haluavat. Koivun playoffit sujuivat 5 peliä 0+0 ja -6, joten vaikea arvata onko pelaaja itse täynnä haluja näyttää osaamisensa MM-kisoissa vai kiinnostaako kesäloma ison Wild-pettymyksen jälkeen enemmän kuin MM-kisat. Leijonat kyllä tarvitsisivat Mikko Koivua menestyäkseen, se on varma. Myös Mikael Granlund on nyt valittavissa, mutta vielä isompi kysymysmerkki kuin Mikko Koivu, että onko halua pelata kisoissa tai Jalosella kiinnostusta yhtään MG:n pelaamiseen.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyväksyn kyllä Mikko Koivun saapumisen vahvistamaan Leijonia, jos Jalonen ja Koivu molemmat niin haluavat. Koivun playoffit sujuivat 5 peliä 0+0 ja -6, joten vaikea arvata onko pelaaja itse täynnä haluja näyttää osaamisensa MM-kisoissa vai kiinnostaako kesäloma ison Wild-pettymyksen jälkeen enemmän kuin MM-kisat. Leijonat kyllä tarvitsisivat Mikko Koivua menestyäkseen, se on varma. Myös Mikael Granlund on nyt valittavissa, mutta vielä isompi kysymysmerkki kuin Mikko Koivu, että onko halua pelata kisoissa tai Jalosella kiinnostusta yhtään MG:n pelaamiseen.

Niin, no itse ajattelisin, että se nyt on parempi jättää väliin nämä kisat niinkuin kaikki muutkin ovat tehneet. Kyllähän nuo tehot jotain Koivun kunnosta kertoo. Yksi Mikko Koivu ei tuota jengiä pelasta ja vielä vähemmän yksi MG tai VF. Jos tässä menestytään, niin sen tulee lähteä siitä että aletaan saamaan aikaiseksi tasaisena rintamana. Suuri vahvistus olisi myös lopettaa Melartin ja Kukkosen kisat.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Se on selvä, että Venäjä voittaa Leijonat. Ranskan antama nöyryytys heille tuli paskaan saumaan meitä ajatellen=( Venäjä ottaa itseään niskasta kiinni, ne diivatkin. Hyvää opetusta Raannalle kuitenkin ja toivotaan, ettei repeä ihan kamalia lukemia vaan peli antaa toivoa Suomelle.

Miksi se on jo nyt varma, että Venäjä voittaa Leijonat. Jos niillä on esim. Bryzgalov maalissa, niin siinä on sellainen mv, joka parhaimmillaan pelaa helpon nollapelin, mutta kehnoimmillaan päästää kaikki "rantapallotkin" selkänsä taakse. Venäjän puolustus on todella haavoittuva, jos kyetään pelaamaan niiden päädyssä, ei Raannan maalin lähettyvillä. Jos Suomi pääsee pelissä johtoon, niin Venäjän taiturit käynnistävät taas tutun sooloilunsa ja unohtavat joukkuepelin, onhan sekin nähty vaikka kuinka usein.

Ei jaksa käsittää suomalaisen kannattajan ikiaikaista punakone-pelkoa, joka periytyy kuin henkinen aids, sukupolvesta toiseen, vaikka pelaajat ja joukkue jo kykenevät haastamaan Venäjän ihan tasapäiseen taisteluun voitosta, kun joukkueet kohtaavat. Venäjän on suosikki ennen peliä, mutta ihan hyvin Suomi saattaa viedä pelistä 1-3 pistettä. Selostaja Mertaranta on yksi eniten Venäjään hurahtanut henkilö Suomessa, joten täytynee vääntää ääninuppi nollaan, kun katselee peliä, kun Mertsi lipoo yrjöttävästi Venäjän joukkuetta.
 
Viimeksi muokattu:

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Myös Mikael Granlund on nyt valittavissa, mutta vielä isompi kysymysmerkki kuin Mikko Koivu, että onko halua pelata kisoissa tai Jalosella kiinnostusta yhtään MG:n pelaamiseen.

Minä olen kirjoittanut jo pari kertaa Granlundinkin kisamatkasta ja olen edelleen sitä mieltä, ettei päätös ole ainoastaan Jukka Jalosen tai Mikael Granlundin. Uskon Wildin organisaation haluavan pitää MG Amerikoissa harjoittelemassa ja voimaa hankkimassa koska luultavasti edelleen omaavat toiveita kaverin noususta kakkossentteriksi. Matka MM-kisoihin ja loukkaantuminen -> kesäharjoittelu aivan pilalle ja sitämyöten myös ensi kaudesta tulee tämän kauden kaltainen. Eli lapanen. Aika isoja riskejä NHL-urankin kannalta. Stanley cup > maailmanmestaruus.

Ducksilla on mahdollisuus katkaista sarjansa seuraavassa matsissa joka tarkoittaisi Filppulan vapautumista. Pidän jokaista miestä NHL:stä aika epätodennäköisenä, mutta jostain syystä Valtteri olisi mielestäni todennäköisin. Koivulta on ollut bensa ilmeisesti aika lopussa, kuten täällä ollaan jo kirjoiteltukin. Tietysti Komarovkin on siellä tippumaisillaan, mutta ei aivan tarkkaan vastaisi sitä mitä joukkue tarvitsee. Taitoa ja ratkaisuvoimaa. Jos ketään muita ei rapakon takaa tule niin kyllä Leksallekin tilaa jengissä on.
 

JohnSilver

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NHL
Olen nyt hetken aikaa itse epäillyt, että Mikolla olisi jonkinasteista vammaa pohjilla. Pelaaminen on selkeästi näyttänyt siltä ettei pysty kaikkea antamaan, mutta uskoisin että tänään tai huomenna varmaan selvinnee Mikon tilanne. Uskoisin myös, että Mikolle tuota yhtä paikkaa on kaavailtu, oli sitten NHL-pudotuspelitehot millaiset tahansa.

Toki jos nyt oikein ajattelee, niin itse olisin mahdollisesti myös kiinnostunut Filppulasta. Jos Detroitin kausi päättyy nyt niin mielestäni hyvä mahdollisuus Valtterin ajatuksiin on, että virtaa vielä riittää ja kausi loppui liian lyhyeen. Veikkaan kuitenkin että Detroit tulee vähintäänkin viemään tuon seitsemänteen peliin.
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Miksi se on jo nyt varma, että Venäjä voittaa Leijonat.

Aiheellinen kysymys. Ei minua ole ainakaan ole ainakaan Venäjä vakuuttanut Usa-pelin jälkipuoliskoa lukuunottamatta. Joo, Suomi hävisi Usa:lle, mutta kokemusta leveästä kaukalosta ja venäläisiä vastaan pelaamisesta on suomalaisilla aika paljon enemmän ja jos Venäjää ei yritetä Jenkkien tapaan kaataa fyysisellä pelillä, jaksetaan luultavasti myös pelata täydet kolme erää. Kyllä Suomella omat mahdollisuutensa on, mutta totta kai se vaatii sadan prosentin onnistumista sekä taktisesti että yksilötasolla. Haastava tehtävä vaan ei mahdoton.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös