MM-kisat 2013: Päivä 6 (8.5.2013)

  • 107 747
  • 666
Tila
Viestiketju on suljettu.

TumE#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, suomalaiset NHL:ssä.
Itävalta - Saksa klo 16.15 (Helsinki)
Slovenia - Sveitsi klo 17.15 (Tukholma)
USA - Suomi klo 20.15 (Helsinki)
Norja - Ruotsi klo 21.15 (Tukholma)


Tukholmassa loistavasti kisat aloittanut lohkokärki Sveitsi kohtaa päiväpelissä jumbona majailevan Slovenian. Iltapelissä taistelevat kolmantena ja neljäntenä tasapisteissä olevat Ruotsi ja Norja. Helsingissä puolestaan päivällä tarjolla lohkossa kuudentena olevan Itävallan (3pts) ja seitsemäntenä majailevan Saksan (1pts) ottelu, sekä iltapelinä USA (3. 6pts) - Suomi (2. 8pts).
 

Sic

Jäsen
Saas nähdä pystyykö Itävalta napsimaan lisää pisteitä tänään. Saksalla on yksi piste plakkarissa, kun se pääsee nyt pelaamaan näitä lohkon hieman heikompia joukkueita vastaan (Itävalta, Latvia ja Ranska). Saksa on jo pystynyt haastamaan Slovakian ja Suomen tässä lohkossa, ja uskoisin että he pystyvät tästä voiton nappaamaan.

Sveitsillä alkaa myös pelit lohkon alemman kastin jengejä vastaan. Slovenialla tuskin tulee olemaan suurempia mahdollisuuksia tänään, kun Sveitsi tuntuu olevan hyvässä vireessä juuri nyt. Nino Niederreiter iskee tänään kypärätempun.

USA-Suomi, tuo illan herkkupala. Nyt testataan taas leijonien ryhmän kovuutta ja tiiviyttä. Antti Raanta palaa tolppien väliin ja odotankin suurella mielenkiinnolla taas Raannan peliesityksiä. Kontiolan kentän varassa ollaan taas, mutta pitää toivoa että USA on edes hieman väsynyt eilisen Venäjä-matsin tiimoilta. Jos veikkaisin, niin laittaisin rahat kuitenkin USA:lle, kyllä tänään Suomi voi olla vaikeuksissa.

Ruotsin pitäisi pystyä hoitamaan eilen rökäletappion kärsinyt Norja, mutta eihän näistä ikinä tiedä. Ruotsin peli oli nihkeää viimeksi V-Venäjää vastaan, joten jos samanlainen suorittaminen jatkuu niin siinä voi Thoresenilla ja kumppaneilla olla jopa saumat.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Itävalta - Saksa vaikuttaa suhteellisen hmv-matsilta, vaikka siellä muutama NHL-pelaajakin kaartelee. Saksa vienee nihkeän voiton.

Kiinnostaako Sveitsiä latoa kunnon murskalukemat tauluun Sloveniaa vastaan vai tuleekohan sieltä nihkeämpi säästelypeli tähän väliin...

Suomi-USA illan pääpeli ja siinä ratkaistaneen lohkon kakkospaikan kohtaloa pitkälti, koska Venäjä vienee lohkovoiton Radulovin ja Kovalchukin hirmuvireen ansiosta.

Toivon lisäksi illan viimeisestä koitoksesta tiukkaa. Odottaisiko jopa jälleen Norjan sensaatiomaista jatkoaikavoittoa...
 

Rixa88

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Saksan luulisi ottavan voiton Itävallasta, vaikka onkin tähän mennessä kerännyt vähemmän pisteitä kuin Itävalta. Saksahan taisteli Suomi-ottelun jatkoajalle asti ja hävisi Slovakialle vain yhdellä maalilla, kun taas Itävallan tähänastisten vastustajien kesitaso on ollut paljon huonompi kuin Saksan vastusten.

Slovenia-Sveitsi on mielenkiintoinen ottelu siitä syystä että Sveitsi on ottanut kolme kovan luokan voittoa näissä kisoissa. Jotkuthan spekuloivat, että Sveitsi on hyvä ottamaan kovista maista voittoja mutta häviääkin sitten huonoille maille. Voihan se niin mennäkin, mutta itse uskon vahvasti Sveitsin voittoon, onhan tämä kamppailu sentään Tukholman lohkon lohkojohtajan ja jumbon välinen kohtaaminen.

USA-Suomi voi päättyä kumman voittoon tahansa. Ja enpä ihmettelisi, vaikka menisi jatkoajalle. Mikäli Suomelta Antti Raanta ja ykkösketju jatkavat loistavia otteitaan, on Suomi vahvoilla. Pitää myös muistaa, että Suomella oli eilen lepopäivä ja USA:lla oli Venäjä-peli.

Ruotsi ja Norja ovat tasapisteissä tällä hetkellä ja molemmilla on kaksi voittoa kasassa. Norja on ottanut voittonsa heikoista maista ja hävisi Kanadalle 1-7. Ruotsi on puolestaan voittanut Tsekin. Ruotsi on mielestäni selkeä ennakkosuosikki.
 

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Usalla maalissa tänään nuorten MM-kisojen parhaaksi maalivahdiksi valittu 19-vuotias John Gibson. Twitteristä poimin tämän tiedon.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Toivottavasti tuo juuri puhallettu jäähy tuli Itävallan pelaajalle tuosta filmistä!?

e: Oikeasti mitä vittua hei ketkä siellä viheltää? Muuallakin on siis huonoja tuomareita.
 

mohikaani#91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ducks, Flyers
Ei oo tainnu Tamminen kahtoa yhtään Buffalon peliä ku oli varma ettei Vanek pelaa tuolla paikalla ylivoimaa NHL:ssä. Vanek:han on ihan parhaita ohjaaman lämäreitä ja rannevetoja tuosta maalin edestä, mutta Buffalossa on vähän toisen luokan pelaajat pyörittämässä sitä ylivoimaa
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Slovenia tekee hitaan viivelähdön ja sehän katkeaa Sveitsin käsittelyssä helposti. Tuloksena Sveitsille 3vs.1 hyökkäys, mutta ei maalia.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Slovenia - Sveitsi 1-0.
 

Espen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Old time hockey like Eddie Shore
"Dennis" Rodmanilla läpiajo, mutta Slovenia saa odottaa lisämaaleja.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Sveitsi tasoittaa. Bodemann maalin tekijänä
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Sveitsi tekee ylivoimalla 2-1.

Eiköhän Sveitsi tästä heräile ja latoo parissa viimeisessä erässä rumat lukemat vielä tauluun, vaikka alussa olikin nihkeää.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Cunti tekee Sveitsille 2-1-maalin.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Hollenstein vie Sveitsin ylivoimalla 3-1-johtoon.

E: on muuten näyttävän näköinen tämä Sveitsin tv:n kisastudion blondi studioemäntä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös