MM-kisat 2011: Dream come true - Ruotsi-Suomi 15.5.

  • 33 461
  • 89
Tila
Viestiketju on suljettu.

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
"Taivaanisä ei sittenkään ole ruotsalainen" -Antero Mertaranta.

Muistetaan nyt vielä sekin, että Ruotsi EI voittanut eilen Euroviisuja, Ruotsi ON hävinnyt Suomelle pelatessaan keltaisella paidalla (ja vastaavasti voittanut sinisellä, Torino, anyone..eh)

Joten nyt alkaa keskittyminen peliin ottamaan vallan. Ehkä tämän uskaltaa jopa katsoa.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
-98, -99, 2001, 2004, 2006, 2007...... 15.5.2011-Vihdoinko Meidän päivä?

Jännitys alkaa hipomaan jo huippua. Nyt todella on mahdollisuus voittaa kultaa 16 vuoden tauon jälkeen. Helpolla Ruotsi ei varmasti tule kaatumaan, mutta luotto on kova.

Harvinaisen kova luotto muutenkin kansakunnassamme vallitsee Leijoniin. Se on paljon se. Yleensähän olemme tunnettu pessimistisyydestämme.

Henkinen puoli ratkaisee paljon. Jopa enemmän kuin pelilliset kuviot. Kumpi joukkueista pystyy esiintymään rennommin on lähellä voittoa. Suomella on usein ollut ongelmia finaaleissa henkisellä osastolla. Toivotaan, että nyt asiat on erilailla. Nyt olisi jo aika olla vihdoin se Voittava joukkue.

Itse taas yövuorossa. Peli pyritään televisiosta kuitenkin kyttäämään potkujenkin uhalla. Aamulla sitten toivottavasti aloitetaan juhlinta. Vaikka mojovilla aamukänneillä...
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
Ei nyt sentään Lukon mestaruuteen usko millään vaikka syksy olisikin mennyt hyvin ;) ei se kuitenkaan koskaan mitään voita,hihiiii.

Ei voi tietää.

Tänään kyllä usko riittää. Harvoin on ennen peliä tuntunut näin hyvältä.

Kato muuten sähköpostis. Siellä on ennakkotunnelmia pelistä.
 

Dängleri

Jäsen
Harvinaisen kova luotto muutenkin kansakunnassamme vallitsee Leijoniin. Se on paljon se. Yleensähän olemme tunnettu pessimistisyydestämme.

Pessimistillä pudotus maanpinnalle on tappion myötä pienempi, ja voiton myötä yllätys ja ilo suurempi. Myönnän avoimesti olevani enemmän pessimisti kuin optimisti, kun vastustajana on Ruotsi. Jotenkin tuo keskustelupalstat täyttävä "nyt marssitaan torille" -uho saa kylmät väreet iholle. Ettei vaan tänään lentäisi taas telkkareita kaduille?

Tuossa muutama aiempi kirjoittaja toikin hyvin esille sen, minkä moni tuntuu täällä fiiliksissä unohtaneen - myös Ruotsilla on heittää askiin todella kovassa tikissä oleva nippu, jolla myös tuntuu olevan itseluottamus kunnossa. Joten nyt ne takit kiinni, ja hieman jäitä hattuun! :)
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Jos poikaa nostellaan niin kyllä JUTI täytyy saada ehdottomasti kentälle! Mitä ovat mestaruusjuhlat ilman Jutia!?

Kieltämättä tämä pelin odottelu olisi paljon helpompaa, jos Suomellakin jo olisi niitä kultamitaleja enemmän kuin yksi. Mestaruuksilla pullisteleva Ruotsi voisi vähän sääliä vanhaa perunamaataan ja antaa edes pari eteen, varsinkin kun Vehanen on jo sulkenut portit.
 

Mike Bossy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valtra & Massey Ferguson
Ruotsalaisten ylimielisyys käy ilmi oheisesta uutisesta. Nyt... nyt olisi se paikka antaa potut pottuina.

Linkki vie MTV3.fi sivulle.
 

JMA

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jotenkin on sellanen fiilis, että tänään on JMA:n päivä.

No ei ole kyllä ollut. Anoppi lähetti kanakeittoa ja sitä jääkaapissa pari päivää säilytin. Tänään tuli pienessä kankkusen juhassa mieleen, että sen voisi syödä pois. Maistui aivan paskalta ja oli kaiketi mennyt jo vanhaksi. Tuossa hetki sitten toki alkoi vääntämään mahasta ja paskat kävin pönttöön töräyttämässä vain huomatakseni, että vessapaperi oli niin finaalissa, että sormet menivät viimeisten palasten läpi.

Onnea Suomelle mm-finaaliin. Torilla nähdään, tää on meidän päivä sitten loppujen lopuksi kuitenkin!
 

Axel K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Pessimismistä ei synny suuria voittajia. Pessimistillä on aina takaraivossa mahdollisuus hävitä, mitä optimistilla ei ole. Ja tiukan paikan tullen se mahdollisuus yleensä käytetään.

Jos haluaa voittaa jotain suurta pitää olla yltiöoptimisti ja luottaa omiin kykyihinsä lapsen lailla. Niin tekevät Svedut ja ilmeisesti tällä hetkellä myös suomalaiset. Tulee kova matsi!

Itsekkin näin tuon Granlundin maalin jonkinlaisena vedenjakajana suomalaisessa jääkiekossa. Tämä sama hulluus on näkynyt läpi kisojen: löytyy pelaajia, jotka hakevat ratkaisuja ainaisen kiekon siirtelyn ja vastuunpakoilun sijaan. Hyvänä esimerkkijä Aaltonen, vaikka maalia ei ole tullutkaan. Ratkaisuja haetaan koko ajan. Sen lisäksi että Suomen joukkue näkyy ulospäin todellisena Joukkueena, sieltä löytyy myös tätä yksilötaitoa mielestäni poikkeuksellisen paljon (tai sen annetaan kukkia).

Sydän lyö jo nyt tuhatta ja sataa.
 
Pessimismistä ei synny suuria voittajia. Pessimistillä on aina takaraivossa mahdollisuus hävitä, mitä optimistilla ei ole. Ja tiukan paikan tullen se mahdollisuus yleensä käytetään.

Oletko kuullut ikinä realisteista?
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mahtava video Granlundista. Ei voi olla paska jätkä, jos toisessa kädessä on lätkämaila ja toisessa puumiekka - kaikki onnistuu!
 

Samsonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HFBoards oikeinkirjoitus
Mahtava video Granlundista. Ei voi olla paska jätkä, jos toisessa kädessä on lätkämaila ja toisessa puumiekka - kaikki onnistuu!

Ja Kempeleen Kiekko-Kettujen paidassa poika nuorena näköjään neppaillu. Kiekko-Ketut vs. Ahmat rivalry nevö föget
 

Axel K.

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Oletko kuullut ikinä realisteista?

Et ihan tainnut ymmärtää kirjoitukseni pointtia. Toisekseen, realistilla ja pessimistillä ei tässä tapauksessa ole mitään eroa. Sittä hullua optimismia tarvitaan juuri siihen viimeiseen 5% rutistukseen, millä se voitto otetaan.
 
Viimeksi muokattu:

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Odotukset ovat kovat ja usko Leijoniin kerrankin poikkeuksellisen vahva. Olisiko jo aika uudistaa "-95 nevö förget" ja ottaa se kultamitali kisoista?? Ruotsilla ei ole Sundinia eikä Forsbergia tällä kertaa mutta joku perkeleen Tedenby sieltä kuitenkin saattaa luikerrella maalintekoon...

Kohta se show alkaa joten hakkaa päälle Suomen poika!!
 

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Voi hitsiläinen, TSN ei näköjään näytäkään peliä suorana. Olisi luullut, että Kanadassa sen verran välitettäisiin tästä matsista, vaikka Kanada ei pelaakaan. Nyt joutuu sitten kai välttelemään kuulemasta tulosta ja katsomaan jälkilähetyksen.
 

-Jonne-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP
Ihme, ei edes jännitä yhtään. Koko päivän on ollut niin lamaantunut meininki, etten huomannutkaan h-hetken olevan jo rapiat tunnin päässä.....kaikki ympärillä on pysähtynyt. On niin epätodellista. Vai johtuukohan sittenkin aika Jytky darrasta? Uuuh...Onneksi on taas hyvä tekosyy ottaa pari loiventavaa :D

Kaikessa huokuu sellainen Perkele!-mentaliteetti että siskot ja veljet, tänään saletisti natsaa!
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, #88 Kane, Blackhawks, Världen's bästa #65
Tänään on yksi hieno peli. Tänään on sen aika, 95 what? 2011, 15 päivä toukokuuta kirjataan historiankirjoihin Suomen rillausjuhlista. Tänään kaikki laittaa semmoisen tappo meiningin päälle kapteeni Koivun johdolla, kentällä, katsomossa, ja kotona telkkarin ääressä. TÄNÄÄN SUOMI ON UUSI MAAILMANMESTARI!!!
 

blue

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko ja Florida Panthers
Yövuoro kutsuu, joten pelin seuraaminen jää radioon...
Erittäin jakomielitautinen olo itsellä; toisaalla kova luotto ja usko voittoon, toisella puolella jäleen kerran Ruåtsi ja sen hannu hanhet, aina kurmuttamassa meitä finaaleissa...Tydyn siis toteamaan toivon parasta, mutta pekään pahinta...
 

Sic

Jäsen
Huhheijaa, enää sellaset 20min. studion alkuun, pikkasen rupeaa jännitystä puskemaan päälle. Kaikki fiilikset pelosta toivoon asti pyörii mielessä, vois jo peli alkaa niin saadaan tääkin peli historian kirjoihin. Ei kai siinä auta muu kun nauttia parhaan mukaan :)
 

Kahvi_Kuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP #42 #26 #49, Blue Jackets #61, Leijonat
Tänään on se päivä jolloin Suomesta jälleen 16 vuoden tauon jälkeen kruunataan Maailmanmestari! Kummallinen olo, ihmeellisen rauhallinen, onko se sitten merkki jostain? Granlund on voittomaalintekijä, varma tieto.

Hienoa kiekkoiltaa kaikille tasapuolisesti!
 

Aurinkotuuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
Perusteltu pessimismi eli realismi....

Pessimismistä ei synny suuria voittajia. Pessimistillä on aina takaraivossa mahdollisuus hävitä, mitä optimistilla ei ole......
.....on kaiken menestymisen salaisuus. Analysoimalla omat mahdollisuutensa ja suhtautumalla niihin asianmukaisella huolellisuudella ja varovaisuudella ja pyrkien omat tavoitteensa toteutamaan paitsi säilyttää mahdollisuutensa menestyä myös välttyy pettymästä tilanteessa, jossa käykin toisella tavalla kuin sillä, mitä itse parhaimmissa (lue: omalta kannalta parhaimmissa mahdollisissa) arvioissaan kuvitteli voivan tapahtua. Perusteettoman lapsenomaisen optimismin toinen nimi on haihattelu. Realismi on kykyä arvioida oma tilanteensa mutta ottaa huomioon myös muut muuttujat pelissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös